View Full Version : Προς Βόρειους
angels_gr
09/12/2004, 11:24
Καβαλάρηδες του Βορρά, λάτρεις των δύο τροχών, ελεύθερα σκεπτόμενα άτομα. Υπάρχουν τίποτα ψυχές εδώ μέσα από τον Βορρά??? Από Θεσσαλονίκη, από Μακεδονία, από Θράκη, από Ήπειρο??? Όποιοι θέλετε να γνωριστούμε δηλώστε το παρόν σας. Σας χαιρετώ. :wave2:
Dodok edessa
09/12/2004, 11:27
ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΕΓΩ ΕΔΩ ..... ΕΔΕΣΣΑ ΜΕΡΙΑ.:wave2:
petridist
09/12/2004, 11:33
βέβαια Πάτρα μένω λόγω σπουδών..
αλλά είμαι απο ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Που θα μαζευτούμε?? στην καλαμάτα λεει...:eyepop: :eyepop: :hypnotize :rotflmao:
angels_gr
09/12/2004, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΕΓΩ ΕΔΩ ..... ΕΔΕΣΣΑ ΜΕΡΙΑ.:wave2:
Γεια σου Εδεσσαίε. :wave2: Είμαστε κοντά. Εγώ είμαι από Γιαννιτσά. Τι γίνεται στην Έδεσσα, υπάρχουν δικυκλιστές? Στα Γιαννιτσά έχω μετρήσει περίπου δέκα άτομα. Λίγοι είμαστε. Τίποτα ταξίδια, ξύδια, συγκεντρώσεις κάνετε? Άντε να σας βρούμε και να τα πούμε!!! :beer:
Stergios69
09/12/2004, 12:24
Bέροια...
angels_gr
09/12/2004, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
βέβαια Πάτρα μένω λόγω σπουδών..
αλλά είμαι απο ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Που θα μαζευτούμε?? στην καλαμάτα λεει...:eyepop: :eyepop: :hypnotize :rotflmao:
Βρε Θεόδωρε, 7 χρόνια τι κάνεις??? Τι σπουδάζεις??? Εγώ χρειάστηκα μόνο 10 χρόνια για να πάρω το πτυχίο μου. Θέλεις να με φτάσεις? Κακός! :nono: Βέβαια και η Πάτρα δεν είναι μακριά. Προσωπικά κατεβαίνω για καφέ στην Αθήνα αφημερών! Μερικά χιλιόμετρα ακόμη δεν με χαλάνε. Στην Κομοτηνή δεν έχω πάει ποτέ μου και είναι στα κοντινά μου σχέδια μιας και έχω και έναν φίλο από εκεί. Ελπίζω να σε πετύχω να τα πούμε και με ‘σένα. :beer: Αλήθεια, στην Κομοτηνή τι γίνεται από δυκικλιστές? :wave2:
angels_gr
09/12/2004, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Bέροια...
Καλώς τον φίλο μας από Βέροια. :wave2: Έχω επισκεφτεί την Βέροια τρεις φορές. Η πρώτη ήμουνα στο γυμνάσιο και δεν θυμάμαι πολλά. Τις άλλες δύο ήταν τώρα στα κοντά. Καθώς περπατούσαμε στην παλιά πόλη, είδα και το ποτάμι που διασχίζει την Βέροια. Λυπάμαι με μένα γιατί δεν το γνώριζα! Πολύ όμορφη η πόλη σου και αξίζει να την επισκεφτεί κάποιος. Για πες μας, στην Βέροια συγκεντρώνεστε? Θα τσουγκρίσουμε κανα ποτηράκι? :beer:
petridist
09/12/2004, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Βρε Θεόδωρε, 7 χρόνια τι κάνεις??? Τι σπουδάζεις??? Εγώ χρειάστηκα μόνο 10 χρόνια για να πάρω το πτυχίο μου. Θέλεις να με φτάσεις? Κακός! :nono: Βέβαια και η Πάτρα δεν είναι μακριά. Προσωπικά κατεβαίνω για καφέ στην Αθήνα αφημερών! Μερικά χιλιόμετρα ακόμη δεν με χαλάνε. Στην Κομοτηνή δεν έχω πάει ποτέ μου και είναι στα κοντινά μου σχέδια μιας και έχω και έναν φίλο από εκεί. Ελπίζω να σε πετύχω να τα πούμε και με ‘σένα. :beer: Αλήθεια, στην Κομοτηνή τι γίνεται από δυκικλιστές? :wave2:
Στην πάτρα τώρα κάνω μεταπτυχιακά.. τελείωσα στα 5 χρόνια ευτυχώς..
Στην κομοτηνή υπάρχει ο ΜΟΚ (Μοτοσυκλετιστικός Ομιλος Κομοτηνής) για τον οποίο ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει είναι ο jtoros (Δημητρης) μέλος του forum επίσης απο Κομοτηνή..
Όσο για μηχανές στην Κομοτηνή υπάρχουν αρκετές αν και κατακύζεται απο παπάκια κλπ λόγω γενικώς μικρών ηλικιών.
Καλά να περνάτε όλοι σας !!
:beer: :wave2: :wave2:
Vezouvios
09/12/2004, 13:41
Και εγω εδω ειμαι και εκπροσωπω αλλους 2...
Θεσσ/νικη
angels_gr
09/12/2004, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Στην πάτρα τώρα κάνω μεταπτυχιακά
...........
Καλά να περνάτε όλοι σας !!
:beer: :wave2: :wave2:
Άντε να τελειώνεις (αν θέλεις βέβαια) και εύχομαι να σε πετύχω στην Κομοτηνή μαζί με τον Δημήτρη.
angels_gr
09/12/2004, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
Και εγω εδω ειμαι και εκπροσωπω αλλους 2...
Θεσσ/νικη
Καλώς το καρντάση. :wave2: Έχω ακούσει ότι η Θεσσαλονίκη έχει έναν λευκό πύργο. Δυστυχώς δεν τον έχω δει ακόμα. :eyepop: (πλάκα κάνω). Δουλεύω κοντά στα τρένα και μόλις τελειώνω φεύγω για το σπίτι (Γιαννιτσά). Για πες μου, μαζεύεστε πουθενά? Βόλτες, ταξίδια, συγκεντρώσεις? Θα τσουγκρίσουμε τίποτα? :beer: Άντε να μαζευόμαστε!!!
Θεσσαλονίκη!
Δεν έχει τύχει να συναντηθούμε ποτέ εδώ πάνω.
:wave2: :wave2: :wave2:
angels_gr
09/12/2004, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Θεσσαλονίκη!
Δεν έχει τύχει να συναντηθούμε ποτέ εδώ πάνω.
Καλώς τον, καλώς τον. :wave2: Αρκετό καιρό που παρακολουθώ το forum δεν έχω δει κάποια κίνηση εδώ στην Θεσσαλονίκη ή στον Βορρά γενικώς για να γίνει κάποια συνάντηση. Γιατί έτσι? Οι αθηναίοι έχουν την Δευτέρα τους στο δέλεαρ. Συχνά πυκνά βγαίνουν ανακοινώσεις για συναντήσεις. Εδώ πάνω τίποτα? Τι γίνεται βρε παιδιά, όλοι μοναχικοί καβαλάρηδες είστε? Είχε βγει βέβαια ο OldMan και πρότεινε βόλτα στο χώμα, αλλά δυστυχώς είμαι περισσότερο της ασφάλτου.
Πριν λίγο καιρό είχα έρθει σε επαφή με τα παιδιά από τον ΜΟΘ. Αν και δεν μιλήσαμε αρκετά, παρ’ όλα αυτά μου άρεσε η παρέα τους και θα ξαναπάω. Ελπίζω να έχω την τύχη και να συναντήσω άτομα από το forum. Άντε καρντάσια.....
Vezouvios
09/12/2004, 16:01
E αντε ρε παιδια τι περιμενουμε??????
Λοιπον για πεστε ποτε θα κανουμε την 1η βορεια συναντηση?????
Οργανωστε..
μαζεύεστε πουθενά? Βόλτες, ταξίδια, συγκεντρώσεις? Θα τσουγκρίσουμε τίποτα? Άντε να μαζευόμαστε!!!
Κοιτα κατι χαλκιδικη σερρες που πηγαινουμε συχνα και λεμε το καλοκαιρι για ιταλια...
Για να δουμε για να δουμε....
Εννοειτε οτι οποιος θελει μπαινει στην παρεα μας..
Βασικα ειμαστε οχι 3 αλλα 5 ....
Και συγκεκριμενα 2 bmw f650 1 vstrom 650 1 vfr 850 kai simera mallon (εαν το αγορασει τελικα )ενα ακομα transalp
Dodok edessa
09/12/2004, 17:26
Γεια σου Εδεσσαίε. :wave2: Είμαστε κοντά. Εγώ είμαι από Γιαννιτσά. Τι γίνεται στην Έδεσσα, υπάρχουν δικυκλιστές? Στα Γιαννιτσά έχω μετρήσει περίπου δέκα άτομα. Λίγοι είμαστε. Τίποτα ταξίδια, ξύδια, συγκεντρώσεις κάνετε? Άντε να σας βρούμε και να τα πούμε!!! :beer:
γεια σου ρε πατριδα!!! ενα τσιγαρο δρομο εισαι.Τι ενα δηλαδη???30 χιλ.Τα Γιαννιτσά είναι γεμάτα από Μοτο και με ξαφνιάζεις που λες για λίγα πράγματα !!Τες πα. Αν είναι να βρεθούμε μια μέρα όλοι οι βόρειοι μέσα και εγώ, να κάνουμε λίγη προπόνηση σε φαγοπότι και όταν είμαστε έτοιμη με τις κορμαρες μας να συναντηθούμε κατά Βόλο μεριά με τους Νότιους για μια κόντρα μέχρι τελικής πτώσης:lol: :lol: :lol: Χαιρετώ και όλος τους άλλους. Δεν ήξερα οτι είμαστε τόσοι.:wave2: :wave2: Αντε ψηφιστε μέρα και τόπο .Βουνο η Θάλασσα.Όσο για την κίνηση που ρωτάς καλά είμαστε .Σε μέτρια επίπεδα. Αν παρακολουθείς συγκεντρώσεις (πανελλήνιες ,Χειμερινές κτλ)θα ξέρεις ότι είμαστε παντού παρών !:beer:
Stergios69
09/12/2004, 18:36
Καθώς περπατούσαμε στην παλιά πόλη, είδα και το ποτάμι που διασχίζει την Βέροια. Για πες μας, στην Βέροια συγκεντρώνεστε? Θα τσουγκρίσουμε κανα ποτηράκι? :beer:
Το ποτάμι λέγεται Μπαρμπούτα, ΌΧΙ... ;) Μπαρμπούτια
Όσο για συγκεντρώσεις... Ι dont know this word...
Ποτηράκια να τσουγκρίσουμε πολλ
Dodok edessa
09/12/2004, 19:20
βεροια πολυ καλη λεσχη με φοβερες διαδρομες εντουρο.!και φυσικα τον καλυτερο ελληνα αναβατη εντουρο τον Αδαμο Πρασσο.(ειναι και κουμπαρος):winka:
angels_gr
10/12/2004, 09:10
E αντε ρε παιδια τι περιμενουμε??????
Λοιπον για πεστε ποτε θα κανουμε την 1η βορεια συναντηση?????
Οργανωστε..
.......................
Λοιπόν παίδες, αυτή την χρονική στιγμή μου λείπει το δίκυκλο και όπως βλέπω τα πράγματα μάλλον για το Πάσχα θα ξανά έχω την πολυαγαπημένη μου. Τώρα κάνω ταξίδια με το αυτοκίνητο. Άρα για ταξίδι θα δυσκολευτώ να σας ακολουθήσω. Μπορούμε βέβαια να βρεθούμε και να γνωριστούμε. Επειδή είμαι όμως φρέσκος στην περιοχή και δεν γνωρίζω κανέναν περιμένω κάποια πρόταση από εσάς.
angels_gr
10/12/2004, 09:26
γεια σου ρε πατριδα!!! ενα τσιγαρο δρομο εισαι.
........................
Φίλε Εδεσσαίε,
θα ήθελα να διευκρινίσω ότι έλειπα αρκετό καιρό από Γιαννιτσά και είμαι φρέσκος στην πόλη. Παρ’ όλα αυτά μέχρι στιγμής έχω δει λίγες μηχανές να κυκλοφορούν. Μπορεί να είναι και άλλοι οι οποίοι βγάζουν τα μωρά τους μόνο για ταξίδια και όχι μέσα στην πόλη. Γνωρίζω βέβαια ότι έχουμε αρκετούς που ασχολούνται με το χώμα. Δυστυχώς εγώ είμαι λάτρης της ασφάλτου.
Και επειδή είμαι και φρέσκος στην περιοχή περιμένω από εσάς να ορίσετε τόπο και χρόνο. Έχω τρομερούς γυμνασμένους σιαγώνες. Γνωρίζω και μια ωραία ταβέρνα στην Φλώρινα που έχει καλό και φτηνό φαγητό. Άντε ρίχτε καμιά πρόταση!
Και σημειώνω ότι όσο καιρό ερχόμουνα ως επισκέπτης στα Γιαννιτσά με φίλους μου, ερχόμασταν μέχρι την Έδεσσα για να τους ξεναγήσω στην περιοχή. Όλοι φεύγοντας μόνο καλά λόγια έλεγαν. Είναι πόλη με τρομερή ομορφιά. Συνιστώ σε όλους να την επισκεφτούν.
angels_gr
10/12/2004, 09:37
Το ποτάμι λέγεται Μπαρμπούτα, ΌΧΙ... ;) Μπαρμπούτια
Όσο για συγκεντρώσεις... Ι dont know this word...
Ποτηράκια να τσουγκρίσουμε πολλ
Στην Βέροια παραξενεύτηκα γιατί είδα πολλά ψαράδικα. Έμαθα κιόλας ότι έχει καλό και φρέσκο ψάρι και ωραίες ψαροταβέρνες!!! Είμαι και λάτρεις του ψαριού και όταν τα έβλεπα μου έτρεχαν τα σάλια. Σλουπ!!!!
Όταν λεω συγκεντρώσεις, εννοώ αν είστε κάποια παρέα που βρίσκεστε κάπου. Αν έχετε κάποιο στέκι.
Το ποτηράκι πως θα το τσουγκρίσουμε???
Vezouvios
10/12/2004, 10:57
ρε παιδια δεν λεμε κανενα μαγαζακι να κανουμε καμια συναντηση γαι κανενα καφεδακι και να γνωριστουμε απο κοντα................
Dodok edessa
10/12/2004, 11:13
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!!:D
Βορεια προαστια μετρανε ? :confused:
:beer:
Μικρή Λουλού
10/12/2004, 11:29
Καλώς το καρντάση. :wave2: Έχω ακούσει ότι η Θεσσαλονίκη έχει έναν λευκό πύργο. Δυστυχώς δεν τον έχω δει ακόμα. :eyepop: (πλάκα κάνω). Δουλεύω κοντά στα τρένα και μόλις τελειώνω φεύγω για το σπίτι (Γιαννιτσά). Για πες μου, μαζεύεστε πουθενά? Βόλτες, ταξίδια, συγκεντρώσεις? Θα τσουγκρίσουμε τίποτα? :beer: Άντε να μαζευόμαστε!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Η 193 ΜΒΠ ???:uplate: :uplate:
ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..:yuck: :yuck:
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ,ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΓΑΙ ΜΕΝΑ..!!!:beer:
Dodok edessa
10/12/2004, 11:38
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ .DIRTY ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ .ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΒΟΧΕR ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ .(ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ).:lol: :lol: :lol:
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ .DIRTY ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ .ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΒΟΧΕR ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ .(ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ).:lol: :lol: :lol:
Εγω που εμεινα ενα χρονο στην Καστορια, μετραω ???
:lol: :rotflmao: :lol:
Dodok edessa
10/12/2004, 11:43
:lol: ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΥΚΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ:lol: :lol:
Stergios69
10/12/2004, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
Η 193 σχεδόν σίγουρα δεν υπάρχει, άλλα έχω κάνει φαντάρος στην 161 ΜΜΠ στα Γιαννιτσά, η οποία σίγουρα έκλεισε, οπότε φίλε από Γιαννιτσα, ρίξε μιά μούτζα και για μένα:wave2:
angels_gr
10/12/2004, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Βορεια προαστια μετρανε ? :confused:
Το καλό με τις σχέσεις των μοτοσικλετιστών είναι η απόσταση (διαφήμιση της Seat). Αφού μένεις βόρεια προάστια είσαι κοντά στην εθνική, άρα σε 4 ώρες το πολύ έρχεσαι Θεσσαλονίκη. Μια ευθεία είναι ο δρόμος. Κερνάμε καφέ και μπουγάτσα με τυρί. :lol: Και ότι άλλο θέλεις. :wave2:
angels_gr
10/12/2004, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΡΙΧΝΕ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..:yuck: :yuck:
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ,ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΓΑΙ ΜΕΝΑ..!!!:beer:
Να ρίξω όσες μούτζες θέλεις αλλά πιο είναι το 193ΜΒΠ??? Λυπάμαι αλλά δεν το γνωρίζω. Μη μουντζώσω κανένα αθώο!!!
Και για να σας δελεάσω, αφήστε το δέλεαρ και ελάτε μια βόλτα εδώ και θα κεράσουμε σπιτικό κρασί φτιαγμένο με παραδοσιακό τρόπο. Το καλύτερο μπρούσκο κρασί που έχω πιει.
angels_gr
10/12/2004, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω που εμεινα ενα χρονο στην Καστορια, μετραω ???
Εσύ μετράς γενικώς :wave2:
angels_gr
10/12/2004, 12:12
Η 193 σχεδόν σίγουρα δεν υπάρχει, άλλα έχω κάνει φαντάρος στην 161 ΜΜΠ στα Γιαννιτσά, η οποία σίγουρα έκλεισε, οπότε φίλε από Γιαννιτσα, ρίξε μιά μούτζα και για μένα:wave2:
Βρε παιδιά που είναι αυτά τα στρατόπεδα??? Ξέρω ένα που έχει προς την Έδεσσα, ένα ακόμη που έχει προς Αραβησσό και ένα που είναι στα περίχωρα της πόλης όπου είναι και το μεγαλύτερο. Είναι το 507, πρώην 501. Κάθε λίγο αλλάζουν ονόματα μιας και βρισκόμαστε σε διαρκεί ανασχηματισμό του αμυντικού δόγματος. Δηλαδή απλός αλλάζουμε ονόματα στα στρατόπεδα. Χατίρι δεν σας χαλάω και θα τα μουτζώσω όλα για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος. :wave2:
:lol: ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟΛΥΚΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ:lol: :lol:
Το 'ξερα πως υπαρχουν ρουφιανοι εδω μεσα !!! :mad:
Εσύ μετράς γενικώς :wave2:
Thanks man!
Τωρα ψηλωσα ισαμε 20 ποντους! :blush:
Vezouvios
10/12/2004, 14:03
Λοιπον απο οτι καταλαβα κατι θα κανουμε .........
Δεν τραβαμε προς κανενα καφε της παραλιακης???
Το θεμα ειναι ποτε??????
που βολευει ολους....
Και εννοειτε οτι απευθηνεται σε ολους ειτε ειναι απο μακεδονια ειτε απο 1 τσιγαρο δρομο (βορεια προαστεια)
angels_gr
10/12/2004, 14:27
Λοιπον απο οτι καταλαβα κατι θα κανουμε .........
Δεν τραβαμε προς κανενα καφε της παραλιακης???
Το θεμα ειναι ποτε??????
που βολευει ολους....
Και εννοειτε οτι απευθηνεται σε ολους ειτε ειναι απο μακεδονια ειτε απο 1 τσιγαρο δρομο (βορεια προαστεια)
Αν εννοείς παραλιακή τον δρόμο που βγάζει στον Πύργο συμφωνώ αλλά δεν θα μου άρεσε να πάω σε καφετερία που βλέπω reserve σε τραπεζάκι!!! Που είμαστε ρε όμορφε και βάζεις reserve??? Είχα πάει με παρέα για καφέ στην Αριστοτέλους και μόλις τα είδα φρίκαρα. Επειδή έτυχε και υπήρχαν όμορφες παρουσίες στην παρέα, όλος τυχαίος βρέθηκε τραπέζι reserve για να καθίσουμε!!! Πείτε ΌΧΙ στον κοινωνικό ρατσισμό, ΝΑΙ στον ελεύθερο καφέ.
Το πότε και το που πρέπει κάποιος να προτείνει κάτι. Εγώ δεν γνωρίζω ακόμη αρκετά μέρη για να προτείνω, αλλά θα κάνω μια αρχή. Στα Γιαννιτσά υπάρχει μια όμορφη και μεγάλη καφετερία πάνω στο βουνό που διαθέτει και τζάκι. Για τον καιρό αυτό είναι καλή φάση. Επίσης τα Γιαννιτσά είναι το κέντρο των αποστάσεων για όλους. Αν έρθουν από Έδεσσα, Βέροια, Θεσσαλονίκη κλπ κλπ τα Γιαννιτσά είναι το κέντρο. Ωραία, εγώ πρότεινα και περιμένω και άλλες προτάσεις.
Προσωπικά δουλεύω από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 9:00 έως τις 17:00. Μετά είμαι free 2 go everywhere.
Καταρχήν οι νότιοι να μην μας γαμάνε το post!
Δεύτερον λέω να συνατηθούμε Θεσσαλονίκη γιατί είναι πιο ωραία, έχει ωραίες γυναίκες, κάνουμε ωραίο φραπέ έχουμε παραλία, έχουμε και ωραία τσιπουράδικα, έχουμε και μπυραρίες και κυρίως δεν έχουμε μεταφορικό μέσο (βλέπε παπόβιος) για να ακολουθήσουμε σε κάποιο άλλο μέρος!
Τι λέτε;
Dodok edessa
11/12/2004, 07:58
Καταρχήν οι νότιοι να μην μας γαμάνε το post!
Δεύτερον λέω να συνατηθούμε Θεσσαλονίκη γιατί είναι πιο ωραία, έχει ωραίες γυναίκες, κάνουμε ωραίο φραπέ έχουμε παραλία, έχουμε και ωραία τσιπουράδικα, έχουμε και μπυραρίες και κυρίως δεν έχουμε μεταφορικό μέσο (βλέπε παπόβιος) για να ακολουθήσουμε σε κάποιο άλλο μέρος!
Τι λέτε;
ok.Εγώ με το husaberg θα έρθω????:uplate: Δεν πειράζει βρε !ποιος με βλέπει ένας ντυμένος εντουρας στην Εθνική Έδεσσας Θεσσαλονικης. Ακόμα και έτσι μέσα είμαι .Ότι πει ο λαός.:lol: :lol:
Εγώ με το husaberg θα έρθω????
Βρε έλα με ότι θες!
Θα σε περιποιήθούμε ούτως ή άλλως!
:wave2: :D :wave2: :D :wave2:
Dodok edessa
12/12/2004, 08:45
Βρε έλα με ότι θες!
Θα σε περιποιήθούμε ούτως ή άλλως!
Προειδοποίηση ……. Τρώω πολύ !
:lol: :lol: :lol:
Προειδοποίηση. Τρώω πολύ !
Ωραία!
Βρήκα ταίρι!
:D :D :D
angels_gr
13/12/2004, 08:32
Παίδες,
επειδή έχασα τα υπόλοιπα post, δεν μπόρεσα να περιμένω και ξεκίνησα με παρέα να γυρίσουμε την Θεσσαλονίκη. Ξεκινήσαμε με ούζο Πλωμάρι και θαλασσινούς μεζέδες. Μετά από λίγη ώρα μάλωναν στο στομάχι μου το κταπόδι με το καλαμάρι για το ποιος θα φάει την λακέρδα. Τελικά έπεσε από πάνω το σαλάχι και τα έκρυψε όλα. Όμως αυτό δεν ήταν το τέλος. Γιατί οι γαρίδες σαγανάκι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Και όλα αυτά κολυμπούσαν μέσα σε άφθονο ούζο. Οι μεζέδες ήταν τέλειοι αλλά οι τιμή ψιλό πόνεσε. Δεν γνωρίζω που έχει ουζομεζεδωπολεία και κατά τύχη καταλήξαμε στην περιοχή Σαλαμίνα. Εκεί βρήκαμε μερικά και αράξαμε. Για συνέχεια πήγαμε να πιούμε και καφέ για να φύγει λίγο το αλκοόλ και να συνέλθουμε λίγο. Νομίζω ήταν η περιοχή Νέα Κρήνη. Όμορφα ήταν και εκεί με όμορφες παρουσίες. Έτσι τελείωσε και η νύχτα μας.
ξεκίνησα με παρέα να γυρίσουμε την Θεσσαλονίκη
Καλά ρε φίλε είπες να κάνεις μια γύρα και έπεσες και στα καλύτερα μας μέρη;
Τι ένστικτο ήταν αυτό;
Σαλαμίνα γαμάει από φαεί και Κρήνη γαμάει από κοριτσάκια!
Ε με τη λογική αυτή σας κερνάω και εγώ. Δεν έρχεστε όλοι βορειότερα, προς Αγγλία μερια; χα χα :cool:
Το καλό με τις σχέσεις των μοτοσικλετιστών είναι η απόσταση (διαφήμιση της Seat). Αφού μένεις βόρεια προάστια είσαι κοντά στην εθνική, άρα σε 4 ώρες το πολύ έρχεσαι Θεσσαλονίκη. Μια ευθεία είναι ο δρόμος. Κερνάμε καφέ και μπουγάτσα με τυρί. :lol: Και ότι άλλο θέλεις. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από asmar
Ε με τη λογική αυτή σας κερνάω και εγώ. Δεν έρχεστε όλοι βορειότερα, προς Αγγλία μερια;
Ναι αλλά έτσι θε περάσουμε και θάλασσα!
Και καλά εγώ με το παπί, οι άλλοι τι θα κάνουν;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
απ κάνεις λάθος, παίζει δρόμος κάτω απο τη θάλασσα!
angels_gr
14/12/2004, 09:22
Καλά ρε φίλε είπες να κάνεις μια γύρα και έπεσες και στα καλύτερα μας μέρη;
Τι ένστικτο ήταν αυτό;
Σαλαμίνα γαμάει από φαεί και Κρήνη γαμάει από κοριτσάκια!
Έχω μύτη τρομερή και όραση μοναδική. :wave2:
angels_gr
14/12/2004, 09:26
Ε με τη λογική αυτή σας κερνάω και εγώ. Δεν έρχεστε όλοι βορειότερα, προς Αγγλία μερια; χα χα :cool:
Φίλε Στέλιο, αν όλα μου πάνε όπως τα υπολογίζω, το καλοκαίρι θα πάω οδικός με το νέο μου μοτόρι στην Γαλλία. Από εκεί η Αγγλία είναι δύο μιλκο δρόμος. Γι’ αυτό αν είναι και κερνάς πετάγομαι να γνωρίσω και την Αγγλία. :wave2:
άκου το καλύτερο....
Επειδή το καλοκαίρι είναι λίγο μαλακία να το περάσω στην Αγγλία και μιας και θα έχω μπόλικη άδεια προτείνω:
Ραντεβού στο Παρίσι, πέρνουμε τα μηχανάκια και την κάνουμε προς Μαράκο μεριά.
Άδεια μπορώ να πάρω όποτε γουστάρω μετά τον Μαϊο, οπότε κανονίζετε.
Το κέρασμα θα στο κάνω στο Παρίσι!
Φίλε Στέλιο, αν όλα μου πάνε όπως τα υπολογίζω, το καλοκαίρι θα πάω οδικός με το νέο μου μοτόρι στην Γαλλία. Από εκεί η Αγγλία είναι δύο μιλκο δρόμος. Γι’ αυτό αν είναι και κερνάς πετάγομαι να γνωρίσω και την Αγγλία. :wave2:
angels_gr
14/12/2004, 11:25
άκου το καλύτερο....
Επειδή το καλοκαίρι είναι λίγο μαλακία να το περάσω στην Αγγλία και μιας και θα έχω μπόλικη άδεια προτείνω:
Ραντεβού στο Παρίσι, πέρνουμε τα μηχανάκια και την κάνουμε προς Μαράκο μεριά.
Άδεια μπορώ να πάρω όποτε γουστάρω μετά τον Μαϊο, οπότε κανονίζετε.
Το κέρασμα θα στο κάνω στο Παρίσι!
Φύγαμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! :beer:
στείλε μήνυμα κανένα μήνα πριν για να κανονίσω και με την κοπέλα μου να πάρει άδεια.
Την καλημέρα μου
angels_gr
14/12/2004, 11:43
στείλε μήνυμα κανένα μήνα πριν για να κανονίσω και με την κοπέλα μου να πάρει άδεια.
Την καλημέρα μου
Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε καιρό. Θα τα λέμε έστω και από εδώ και κανονίζεται η βόλτα.
Την καλημέρα μου και από εμένα. :wave2:
Ρε εσύ υπερβόρειε τι βάζεις πρίζες για ταξιδάκια;
Δεν ντρέπεσαι;
Αν έχω πάρει και εγώ μοτόρι εώς τότε μέσα!
sinantisi miristika!
loipon paidia ti lete re seis 18 tou minos na sinantithoume ston leuko pirgo stin thessaloniki stis 2 i wra to mesimeri kai apofasizoume ekei pou tha pame oloi mazi? e? egw pantos eimai sigoura mesa!!!!!!!
an kati stravosei i psaxnete kapoios pou einai ti saloniki kai exei xathei
(hahahahah) leme twra 6993152686
allo ena fazer stin sinantisi!
:beer: :beer: :beer:
Dodok edessa
15/12/2004, 10:19
Έλα να οργανωνόμαστε ! !!! Αποφασίστε σε ένα post !!!!:winka:
ireneepi
15/12/2004, 23:05
Λοιπον Βορειοι....
σκοπευω κατα τις 17-18-19 να ανεβω ισα παν........
τι λετε θα συναντηθουμε...?
Dodok edessa
16/12/2004, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
Λοιπον Βορειοι....
σκοπευω κατα τις 17-18-19 να ανεβω ισα παν........
τι λετε θα συναντηθουμε...?
Με μεγάλη μας χαρά. Μείνε συντονισμένη .
:wave2:
Ρε Κορίτσια,
αν και βασικά χωμάτινος ( η άσφαλτος έχει σκληρήνει όταν πέφτεις ή μου φαίνεται λογω ηλικίας ?? ), έχω μια (ταλαίπωρη) Laverda 1000 S (που στο διάολο την άφησα τελευταία φορά??).
Αν κανονιστεί καμιά συνάντηση, ρίξτε μήνυμα νωρίτερα (το πόσο νωρίτερα το ξέρουν μόνο κάτοχοι παλαιών ιταλικών ) μπας και καταφέρω να βάλω μπροστά την "μπουργκάνα".
Αν δείτε κανέναν μυστήριο παππού πάνω σε κίτρινο ιταλικό μοτόρι με γάντια motocross, μην γελάσετε μπροστά του γιατί θα σβήσει (τι είναι ρελαντί ???) και θα κατεβεί για παρεξήγηση και άντε μετά να βάλει μπροστά το μοτόρι (τι είναι μίζα ???)!!!
Καλά να περνάτε κούκλοι (ες) :wave2:
Ρε εσύ υπερβόρειε τι βάζεις πρίζες για ταξιδάκια;
Δεν ντρέπεσαι;
Αν έχω πάρει και εγώ μοτόρι εώς τότε μέσα!
όσοι πιστοί προσέλθετε!
Dodok edessa
16/12/2004, 18:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε Κορίτσια,
αν και βασικά χωμάτινος ( η άσφαλτος έχει σκληρήνει όταν πέφτεις ή μου φαίνεται λογω ηλικίας ?? ), έχω μια (ταλαίπωρη) Laverda 1000 S (που στο διάολο την άφησα τελευταία φορά??).
Αν κανονιστεί καμιά συνάντηση, ρίξτε μήνυμα νωρίτερα (το πόσο νωρίτερα το ξέρουν μόνο κάτοχοι παλαιών ιταλικών ) μπας και καταφέρω να βάλω μπροστά την "μπουργκάνα".
Αν δείτε κανέναν μυστήριο παππού πάνω σε κίτρινο ιταλικό μοτόρι με γάντια motocross, μην γελάσετε μπροστά του γιατί θα σβήσει (τι είναι ρελαντί ???) και θα κατεβεί για παρεξήγηση και άντε μετά να βάλει μπροστά το μοτόρι (τι είναι μίζα ???)!!!
Καλά να περνάτε κούκλοι (ες) :wave2:
:lol: :lol: Παππούς?? Το επώνυμο σου με παραπέμπει σε γνωστό χωματερο που έφαγες αρκετά χρόνια σε πίστα μαζί με το καρντάση σου τον Νικηφόρο:hypnotize Είδες τι κουτσομπόλα είμαι ??.:lol: :lol: Τι έγινε και έμεινες με την laverda ??
Πάντως αν είναι να γίνει κάτι αυτό το σαββατοκύριακο να γίνει σωστά ,και βέβαια να είμαστε όλοι εκεί να το πούμε λιγάκι. Άντε ρε οργανωθείτε ,να ξέρω να μη φάω δύο μέρες !!!!!:wave2:
Λοιπόν για να μην χανόμαστε το postάκι που κανονίζουμε συνάντηση:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=68415#post68415
Ακόμα και νότιους δεχόμαστε!
ireneepi
16/12/2004, 19:22
Με μεγάλη μας χαρά. Μείνε συντονισμένη .
Οκ waiting for εξελιξεις.....
πω πω....πως το μιλαω.....!
: Παππούς?? Το επώνυμο σου με παραπέμπει σε γνωστό χωματερο που έφαγες αρκετά χρόνια σε πίστα μαζί με το καρντάση σου τον Νικηφόρο:hypnotize Είδες τι κουτσομπόλα είμαι ??.:lol: :lol: Τι έγινε και έμεινες με την laverda ??
Οι Διακάκηδες (Νίκος & Νικηφόρος) είναι ξαδερφάκια μου. (Και δεν τους μιλάω επειδή κατάντησαν πουλημένοι motardάκηδες !!)
Τι θα πεί "έμεινες με την Laverda"???
Ξέρεις κανέναν που είχε ιταλικό του 70 - 80 και δεν το παντρεύτηκε???:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Dodok edessa
17/12/2004, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Οι Διακάκηδες (Νίκος & Νικηφόρος) είναι ξαδερφάκια μου. (Και δεν τους μιλάω επειδή κατάντησαν πουλημένοι motardάκηδες !!)
Τι θα πεί "έμεινες με την Laverda"???
Ξέρεις κανέναν που είχε ιταλικό του 70 - 80 και δεν το παντρεύτηκε???:bigcry: :bigcry: :bigcry:
:lol: :lol: :lol: ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ !!! ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ :beer:
Dodok edessa
18/12/2004, 09:16
Ρε ξυπνάτε !!!!!!. Σήμερα είναι το πρώτο συνέδριο απανταχού βορειοελλαδιτών το MOTO.GR
Είστε έτοιμοι. Εγώ σε Κανά 2ωρο ξεκινάω!!
Θα πάρω απουσιες!!
:wave2: Χαιρετίσματα σε όλους !!! Θα σας βλέπω από ψηλά (Χορτιάτης - Περιστερά)!!! Καλά να περάσετε !!!:wave2:
Και με ρέγουλα οι:beer: γιατί έξω γλιστράάάάάάάάάάει:sad:
Ρε ξυπνάτε !!!!!!. Σήμερα είναι το πρώτο συνέδριο απανταχού βορειοελλαδιτών το MOTO.GR
Είστε έτοιμοι. Εγώ σε Κανά 2ωρο ξεκινάω!!
Θα πάρω απουσιες!!
Με moto.gr-ικους χεραιτισμους ... :wave2:
edw exoume tis foto gia tin sinantisi!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=5609&perpage=15&pagenumber=2)
paidia souper itan itan ontos oloi tous foveroi kai exw na pw pws anipomono gia ta erxomena fagopotia panw sto bouno
me katharo ourano
kai ilio psila psila psilaaa ston ouranooooo!!!! :sun:
sxediostis : Nikos
Tamis : Tasos
Hornet : Xristos
gia na lithoun oi apories Mr Dodok Edesa :lol: :lol: :lol:
eee ekeina ta mpiftekia pou legame den ta xenvwwww!!!! kai ekeino to Husaberg pou legame... mipos ginw xwmateros an dokimaso? :look:
Dodok edessa
19/12/2004, 18:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
edw exoume tis foto gia tin sinantisi!!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=5609&perpage=15&pagenumber=2)
paidia souper itan itan ontos oloi tous foveroi kai exw na pw pws anipomono gia ta erxomena fagopotia panw sto bouno
me katharo ourano
kai ilio psila psila psilaaa ston ouranooooo!!!! :sun:
sxediostis : Nikos
Tamis : Tasos
Hornet : Xristos
gia na lithoun oi apories Mr Dodok Edesa :lol: :lol: :lol:
eee ekeina ta mpiftekia pou legame den ta xenvwwww!!!! kai ekeino to Husaberg pou legame... mipos ginw xwmateros an dokimaso? :look:
:confused: Προβληματίζομαι ………που θα βρω τόσα μπιφτέκια να σε χορτάσω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και εντουρα θα σε κάνω και μπιφτέκια θα βρω. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ