PDA

View Full Version : τα εχω παρει στο κρανιο



harpoon
13/03/2008, 20:55
γεια σε ολους για αρχη.

ξερω οτι ειναι χιλιοειπωμενο το θεμα αλλα τα εχω παρει πολυ ασχημα στο κρανιο με το ελληνικο δημοσιο.
εχω κουραστει με τα κομπλεξ κ την ανικανοτητα των δημοσιων υπαλληλων.
προχτες ειχα την χαρα να συνανατραφω με μια υπαλληλο κ με εβγαλε απο τα ρουχα μου. Ειρωνεια, χλευασμος κλπ. και ολα αυτα γιατι? γιατι φιλε trooper εκανα καποια χρονια στην σουηδια κ ξεσυνηθισα λεει την γραφειοκρατια. κ αν θελω ν επιστρεψω παλι εκει για να μην εχω τετοια προβληματα. μαλλον ηθελε να πει τετοια βληματα να δουλευουν στο δημοσιο.
που ουτε ελληνικα δεν ξερει η ανοητη. γιατι αν γνωριζε ελληνικα, θα ηξερε οτι δημοσιος υπαλληλος σημαινει οτι εισαι υπο ολων των αλλων πολιτων. δηλαδη η τελευταια τρυπα του ζουρνα , οπως λεμε κ στα μερη μας.
κ να φανταστειτε οτι ζητησα κατι το οποιο δικαιουμαι κ το πληρωνω μετροιτης.

αυτα ειχα να πω. δεν ξελαφρωσα ακριβως, αλλα φιλε trooper ειμαι ενα βημα πιο κοντα στο να φυγω κ παλι. πολλα χαιρετισματα σε ολους κ ειδικα στον dichios, trooper k mcgyver.
ελπιζω να τα πουμε συντομα.:beer: :beer:

Akatanomastos
13/03/2008, 22:22
επρεπε να την ξεχεσεις κανονικα(αν δεν το κανες)

zuper_S
13/03/2008, 22:25
Επρεπε να εκραγεις μπροστα της(αν δεν το εκανες..)..και τωρα θα ησουν μια χαρα ηρεμος και χαλαρος.Την επομενη να ξερεις..:wave2:

div400
13/03/2008, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από harpoon
........γιατι αν γνωριζε ελληνικα, θα ηξερε οτι δημοσιος υπαλληλος σημαινει οτι εισαι υπο ολων των αλλων πολιτων. δηλαδη η τελευταια τρυπα του ζουρνα ......

με τα χίλια διακια σου κράζεις φιλε τα εχουμε ζησει και εμεις ....

απλα θα διαφωνησω με την παρατηρηση σου, ΚΑΝΕΙΣ δεν υπο του αλλου!
[COLOR=red]edit: φανταζομαι οτι τα ωευρα σου σε κανουν να εκφραζεσαι ετσι....κατανοητο και δεν το κατακρινω.... [/COLOR=red]

η εννοια του δημοσιου υπαλληλου δεν ειναι αυτη. δημοσιος υπαλληλος (στην θεωρια) σημαινει υπαλληλος του δημου δηλ. της κοινωνιας. ενας ''εργατης'' που εργαζεται για το κοινωνικο/συλλογικο συμφερον και οχι και για καποιο ιδιωτη.
δεν σημαινει σκλαβος. δεν σημαινει υπηρετης. δεν σημαινει οτι ειναι υπαλληλακος.
επισης σιγουρα δεν σημαινει σταρχιδισμος, βολεμα, προνομια και επιδοματα.

βεβαια εδω στο ελλαδισταν η εννοια (και η εικονα) του δημοσιου υπαλληλου....

τεσπα μεγαλη κουβεντα ανοιξαμε....

υγ: οσο και να τα χωνουμε στους ''δημοσιους'' πολλοι απο μας θα πεταγαν στο γκρεμο την μηχανη τους για μια θεση διπλα τους....:rolleyes:

TROOPER
14/03/2008, 07:25
απο ενα σημειο και μετα παθαινεις ανοσια και γελας.

:sick:

:wave2:

devil's animal
14/03/2008, 07:45
ολα ειναι θεμα συνηθειας.:wacko: :sick:


παρεπιπτοντως, δοκιμασες να απευθυνθεις σε καποιον-α ανωτερο της. διευθυντη κ.λ.π.?? οχι οτι μπορει να αλλαζε το θεμα αλλα καποιοι ειναι πιο συγκαταβατικοι,που εχουν βγαλει και ενα πανεπιστημιο. την συμπεριφορα της υπαλληλου δεν θα την αλλαζε αλλα θα εκανες την δουλεια σου καλυτερα.
:wave2:

Εχετλαίος
14/03/2008, 08:23
Αν κινδύνευε η μονιμότητα του εν λόγω υπαλλήλου προφανώς δε θα φερόταν γαιδουρινά. Αλλά η καρέκλα του δημοσίου, όπως και ο πλούτος, διαβρώνουν και το ήθος και το σώμα.
Και οι εκάστοτε κυβερνήσεις θέλουν να τα έχουν πάντα καλά με τους δημόσιους υπαλλήλους. Εξάλλου, 1 στους 2 στην Ελλάδα δουλεύει για το δημόσιο, μην το ξεχνάμε :mad:

sober
14/03/2008, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αν κινδύνευε η μονιμότητα του εν λόγω υπαλλήλου προφανώς δε θα φερόταν γαιδουρινά. Αλλά η καρέκλα του δημοσίου, όπως και ο πλούτος, διαβρώνουν και το ήθος και το σώμα.
Και οι εκάστοτε κυβερνήσεις θέλουν να τα έχουν πάντα καλά με τους δημόσιους υπαλλήλους. Εξάλλου, 1 στους 2 στην Ελλάδα δουλεύει για το δημόσιο, μην το ξεχνάμε :mad:


Ειναι παντως τραγικο...Το βλεπω κι απο τη δουλεια μου που μερικοι οχι με το κοινο...αλλα και τα Τμηματα μεταξυ τους δεν μπορουν να συνεννοη8ουν εξ αιτιας τους !! Αμα ειναι βοδια αυτο βγαινει παντου σε κοινο και συναδελφους...Αντι να λενε ''ευτυχως δεν αγχωνομαι για τη δουλεια μου'' φτανουν στο αλλο ακρο και τα 8εωρουν ολα τσιφλικι τους!!!

:yuck: