View Full Version : Desmosedici RR εν Ελλαδι
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:19
...
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:21
1
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:23
2
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:23
2
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:24
3
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:25
4
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:29
.
sapila racing
14/03/2008, 16:30
Ωρε μάνα μου ψαλιδάρα!!!
Είναι καλά αυτά ρε φίλε? Δεν εχω δεί πολλά να κυκλοφορούν... :lol:
Eρχονται κι άλλα στην ελλάδα εχω μάθει απο τις εγκυρες πηγές μου. :D
Αντε και μακρια απο τα καφεΖ οπως ειπε και ο φιλος απο πανοΥ
Ταξιδευτής
14/03/2008, 16:32
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Το πρωτο Desmosedici RR στην Ελλαδα εθεαθη χθες βραδυ σε καφετερια στο Μοσχατο... :rolleyes:
Ελεος ρε γαμώτο, έλεος.......:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελεος ρε γαμώτο, έλεος.......:mad:
Δηλαδης αμα το παιρνατε εσεις δεν θα βγαινατε βολτα για καφε μ'αυτο? :confused: :confused: :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Δηλαδης αμα το περνατε εσεις δεν θα βγαινατε βολτα για καφε μ'αυτο? :confused: :confused: :confused:
Για καφε οχι
Τι τον εχουμε τοΝ παπιΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Για καφε οχι
Τι τον εχουμε τοΝ παπιΟ
Καλα μαγκες οκ,ολοι ετσι κι'αλλιως χρησιμοποιουμε τις μηχανες ακριβως ετσι οπως ειχε στο μυαλο του ο σχεδιαστης,ελεος πια μ'αυτο το κραξιμο... :cry: :cry: :cry:
Εμενα πιο πολυ για ζηλεια μου κανει,ξαφνικα γιναμε ολοι το 2007 πιστακηδες... :yuck: :yuck: :yuck: Μαλλον,οπως ειναι ηδη γνωστο,οσοι γραφουν στα φορουμ δεν πανε για καφε με τις μοτο τους αλλα ολοι με παπακια... :rolleyes: :rolleyes:
Καλα μαγκες οκ,ολοι ετσι κι'αλλιως χρησιμοποιουμε τις μηχανες ακριβως ετσι οπως ειχε στο μυαλο του ο σχεδιαστης,ελεος πια μ'αυτο το κραξιμο... :cry: :cry: :cry:
Εμενα πιο πολυ για ζηλεια μου κανει,ξαφνικα γιναμε ολοι το 2007 πιστακηδες... :yuck: :yuck: :yuck: Μαλλον,οπως ειναι ηδη γνωστο,οσοι γραφουν στα φορουμ δεν πανε για καφε με τις μοτο τους αλλα ολοι με παπακια... :rolleyes: :rolleyes:
Για αρχη καποιοι ναι χρησιμοποιουμε τις μοτοσυκλετες μας οπως οχι πρεπει αλλα οπως τους αρμοζει.
Μετα, τετοιο κτηνος δεν ειναι για να χρησιμοποιειτε μεσα στις πολεις για καφε.
Ζηλεια θα ηταν αν θα ηθελα να αγορασω τετοια μοτοσυκλετα.
Μιας και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω οπως πρεπει δεν θα το αγοραζα ποτες
Αυτο να το σκεφτουν αυτοι που δινουν τοσα χρηματα για μια μοτοσυκλετα την οποια για να τη χαρεις οπως πρεπει, πρεπει να κανεις καμια 600 χλμ
gkmaggas
14/03/2008, 17:07
:eyepop: :eyepop: :eyepop: μαγγα μου γ@μω τα εργαλεια......
Καλοριζικο στο παιδι και καλες βολτες....εμεις μια βολτα???
Ταξιδευτής
14/03/2008, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Αυτο να το σκεφτουν αυτοι που δινουν τοσα χρηματα για μια μοτοσυκλετα την οποια για να τη χαρεις οπως πρεπει, πρεπει να κανεις καμια 600 χλμ
Και καλα, να δινανε τοσα χρηματα για μια μοτοσυκλετα την οποια για να τη χαρουν οπως πρεπει, πρεπει να κανουν 600 χλμ, παει στο δι@ολο...
Αλλα αυτοι που την παιρνουνε για να την περιφερουνε απο καφετερια σε καφετερια τι ειναι;
Γιατι μην μου πει κανεις οτι μπορει ενα τοσο απολυτο, ακαμπτο, κτηνωδες μηχανακι να το απολαυσει καποιος σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δημοσια διαδρομη... Επιδαυρος, Μπραλος, Ροσσος...
Εκτος κ αν το ονομα σου αρχιζει απο Kacey -που και παλι αμφιβαλλω αν θα ανοιγε στους Ελληνικους δρομους.... :rolleyes:
Μια χαρα λεμε...
:mad:
ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθω, να ναι καλα το παιδι να το χαιρεται το μηχανακι κ να το κανει ακομα κ pizza bike for all I care... Αλλα.... :mad:
gkmaggas
14/03/2008, 17:13
Ολα ειναι υποκειμενικα,μην προσπαθουμε να πουμε οτι αυτο ειναι σωστο και κατι αλλο οχι...
Αν εγω νιωθω ωραια πανω στο μηχανακι θα παω και για κατουρημα:lol: :lol:
.....................................
Souza_me_240kmh
14/03/2008, 17:32
ηθελα να ξερα που βρισκει λεφτα ο κοςμος και δινει 60.000 για 2 ροδες :confused: :confused:
Μπορεί να πήγαινα και κανένα καφέ αν ήταν στο δρόμο μου.
Αν μπορούσα να ξοδέψω 60.000? για να αποκτήσω ένα απ΄τα πιο όμορφα και το πιο δυνατό μηχανάκι παραγωγής θα φρόντιζα όσο είναι δυνατόν να έπαιρνα μια μυρωδιά απ΄όσα έχει να μου προσφέρει. Γιατί σταματημένο δεν σου προσφέρει τίποτα. Ίσα ίσα που το ρεζιλεύεις....
Σα να λέμε ότι θα σου καθόταν η Monica Bellucci και το μόνο που θα έκανες θα ήταν να της φτιάξεις το μανικιούρ (γενικά μιλάω όχι προσωπικά).
Μακάρι να το χαρεί το παλληκάρι και να κάνουν ευτυχισμένα χλμ.
Εγω απλα ξερεις τι λεω? Απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι ο συγκεκριμενος δεν θα χαρει το μηχανακι του? Επειδη το ειδατε 1 φορα εξω απ'την καφετερια?
Ταξιδευτη εσενα το 999 ειναι το ιδανικο μηχανακι για ταξιδια? :rolleyes: :rolleyes:
Ωραια το διορθωνω δεν ειναι ζηλεια ειναι κομπλεξ...Οσο ειναι αυτος που το παιρνει για μοστρα,αλλο τοσο εμεις που τον κραζουμε...
:wave2: :wave2:
Souza_me_240kmh
14/03/2008, 17:46
οποιοςδηποτε αν ειχε ενα τετοιο μηχανακι θα πηγαινε καφετερια :lol:
εγω πρωσοπικα αν το ειχα δε θα το εβαζα πιστα αυτο μηχανακι σοβαρα!!!
αμα πεσω ποιος θα τα πληρωσει ?
δε περνω ενα 600αρι καλυτερα να πεφτω και να μη με νοιαζει ?
φανταστειται να φαει 2-3 τουμπες αυτο το μηχανακι ποσο ζημια θα βγει :eyepop:
αυτο ειναι μονο για βολτες και να σε κοιτανε ολοι οπως κανουν αυτοι με τις φερραρι στιν Ελλαδα:wacko:
Xristos67
14/03/2008, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
οποιοςδηποτε αν ειχε ενα τετοιο μηχανακι θα πηγαινε καφετερια :lol:
εγω πρωσοπικα αν το ειχα δε θα το εβαζα πιστα αυτο μηχανακι σοβαρα!!!
αμα πεσω ποιος θα τα πληρωσει ?
δε περνω ενα 600αρι καλυτερα να πεφτω και να μη με νοιαζει ?
φανταστειται να φαει 2-3 τουμπες αυτο το μηχανακι ποσο ζημια θα βγει :eyepop:
αυτο ειναι μονο για βολτες και να σε κοιτανε ολοι οπως κανουν αυτοι με τις φερραρι στιν Ελλαδα:wacko:
Ama exeis lefta na to agoraseis exeis kai lefta na to sintiriseis...
Den einai aparaitito na anikeis stin katigoria (doulebo treis douleies kai kano aimatires oikonomies gia na paro akribo autokinito i akribi moto alla meta den exo na pliroso sintirisi kai episkeves )
Autoi pou blepeis me tis ferrari den einai apo autous pou tha klaine an simbei kapoia zimia, giati to eisodima tous tous to epitrepei...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
................ και να σε κοιτανε ολοι οπως κανουν αυτοι με τις φερραρι στιν Ελλαδα:wacko:
Αν είναι να δώσει κάποιος 60000 για να τον κοιτάνε, θα πρέπει να είναι πολύ άσχημος . :wave2:
Souza_me_240kmh
14/03/2008, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
Ama exeis lefta na to agoraseis exeis kai lefta na to sintiriseis...
Den einai aparaitito na anikeis stin katigoria (doulebo treis douleies kai kano aimatires oikonomies gia na paro akribo autokinito i akribi moto alla meta den exo na pliroso sintirisi kai episkeves )
Autoi pou blepeis me tis ferrari den einai apo autous pou tha klaine an simbei kapoia zimia, giati to eisodima tous tous to epitrepei...
εχεις δικιο
τετοι μηχανακι σιγουρα κανεις μια μικτη και τελοιωσε.. :D
Souza_me_240kmh
14/03/2008, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αν είναι να δώσει κάποιος 60000 για να τον κοιτάνε, θα πρέπει να είναι πολύ άσχημος . :wave2:
μα δε θα φενεται η φατσα του :lol: :rotflmao:
λεω εγω τωρα ΑΝ φοραει και κρανος :rotflmao: :bigcry:
sakisvolos
14/03/2008, 18:00
Πιστευατε ποτε οτι θα βλεπατε ΑΥΤΟ το μηχανακι με ΑΥΤΟ το background; :sad: :mad:
Μπααααααα! Με τίποτα!
gixxerpap
14/03/2008, 18:46
εγω παντως αν το παιρνα, ριζες θα βγαζε εξω απο την καφετερια.....
να το βλεπω εκει και να το χαζευω ολη μερα....
και δε πα να λετε εσεις οτι θελετε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Souza_me_240kmh
14/03/2008, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και δε πα να λετε εσεις οτι θελετε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε αντε τι περιμενεις ? πουλα 4-5 απο τα μηχανακια σου και παρτο :lol: :rotflmao: :bigcry:
α και σε ενα μηνα το βλεπω να το βγαζεις αγγελια και αυτο :rotflmao:
πιθανο σεναριο:...μολις το πηρε το μηχανακι το παλικαρι και ειπε να παει με αυτο στην εβδομαδιαια συνατηση της μοτοπαρεας του να το (επι)δειξει, να το δουν οι κολλητοι, να τον συνγχαρουν και γιατι οχι να νιωσει και λιγο καλυτερα που ειναι και η πρωτη μουρη της παρεας.
ας μην βγαζουμε συμπερασματα...και στο κατω κατω τον ξερει κανεις τον ιδιοκτητη και κρεμαμε ταμπελες?
δηλ οσοι απο εμας εχουμε φερει τα καινουργια μας μηχανακια στο δελεαρ, για να το δουν και οι υπολοιποι , ειμαστε καφετεριακιδες?!?!?
τεσπα...
ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΥΛΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ
:a07: :a07: :a07: :a07:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
+oo...
:lol: :lol: :lol:
el_hymador
14/03/2008, 19:24
Να ρωτησω; (λεμε τωρα) ο τυχερος ιδιοκτητης ετσι οπως φαινεται στην φωτο εσκασε στην καφετερια; ακρανωτος και α-γενικως; :uplate:
GIXXERAKIAS
14/03/2008, 19:27
Εμενα πιο πολυ για ζηλεια μου κανει,ξαφνικα γιναμε ολοι το 2007 πιστακηδες... :yuck: Μαλλον,οπως ειναι ηδη γνωστο,οσοι γραφουν στα φορουμ δεν πανε για καφε με τις μοτο τους αλλα ολοι με παπακια... :rolleyes:
Σωστος ο εν Σουζουκι αδερφος!:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
πιθανο σεναριο:...μολις το πηρε το μηχανακι το παλικαρι και ειπε να παει με αυτο στην εβδομαδιαια συνατηση της μοτοπαρεας του να το (επι)δειξει, να το δουν οι κολλητοι, να τον συνγχαρουν και γιατι οχι να νιωσει και λιγο καλυτερα που ειναι και η πρωτη μουρη της παρεας.
ας μην βγαζουμε συμπερασματα...και στο κατω κατω τον ξερει κανεις τον ιδιοκτητη και κρεμαμε ταμπελες?
δηλ οσοι απο εμας εχουμε φερει τα καινουργια μας μηχανακια στο δελεαρ, για να το δουν και οι υπολοιποι , ειμαστε καφετεριακιδες?!?!?
τεσπα...
ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΥΛΑ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ
:a07: :a07: :a07: :a07:
Ακομα πιο σωστος ο αλλος εν Σουζουκι αδερφος!:beer:
Οτι και να λεμε παιδες το εργαλειο ειναι τουμπανο και το φωναζει απο οποια μερια και αν το κοιταξεις.Εγω προσωπικα στεναχωριεμαι που δεν το εχω δει ηδη απο κοντα μιας και τριγυρναω προς τα εκει (καινουργιο αισθημα γαρ:blush: ) και φυσικα θα προσκυνησω αν το δω απο κοντα και δεν θα κραξω τον ιδιοκτρητ γιατι παμπολες φορες εχω παει για καφε με την μηχανη μου αλλα δεν σημαινει οτι την εχω μονο γι'αυτο.
Αν ακουγεται ετσι απο τα ηχεια του πισι φανταστειτε την διπλα σας!!!! :eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=8sFbupEJMSI&feature=related
Θελω να την ακουσω απο κονταααααααααα!!!!!!!:uplate: :uplate:
Ταξιδευτής
14/03/2008, 19:28
.
Για να λυθουν τυχον αποριες και σεναρια, το παιδι που εχει το Sedici ειναι και ο συνιδιοκτητης της συγκεκριμενης καφετεριας.
ΔΕΝ τον ειδα να ερχεται (η φωτο ειναι τραβηγμενη απο αλλον), καθως επισης ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ, οποτε δεν μπορω να σου απαντησω, αλλα η περιγραφη της φωτο ηταν οτι "το παιδι με τη μηχανη μολις εφτασε".
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.
http://www.desmoriders.gr/index.php?topic=2680.0
Και ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΝ κατακρινω το παιδι η κανεναν εκει. Ο καθενας κανει οτι θελει. Και ΜΑΚΑΡΙ να δουμε αυτες τις μηχανες στο φυσικο τους περιβαλλον και οχι σε καφετεριες, απλα πιστευω οτι το συγκεκριμενο μηχανακι ειναι υπερβολικο σε ΟΛΑ του για την Ελλαδα και τους δρομους της...
Desmocedici+Καφετέρια= ε καλα αμα το πηρε για να πηγαινει καφε....καφετεριακας ειναι!
αυτη την λογική κατακρινω Νικόλα.
κατ'αλλα ναι μακαρι ΝΑ ΜΠΟΡΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!! αλλα ειμαστε στο ελλαδισταν και αυτο δεν σημαινει οτι εγω/εσυ/αυτος/οποιος ΔΕΝ πρεπει να παρει το ΟΠΟΙΟ μηχανακι του γουσταρει!!!!:winka:
επίσης... αν κρινουμε με καθαρα λογικα κριτιρια τις οδηγικες συνθηκες της ελλαδας, μαλλον θα καταληγαμε στο συμπερασμα οτι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μηχανακι με πανω απο 1 κυλυνδρο,650κεκ και 60 αλογα ειναι υπερβολη! μηπως τα gixxerοειδη με τα 180+αλογα ΔΕΝ ειναι υπερβολη με το σκεπτικο σου? :winka:
johnnyestia
15/03/2008, 07:10
Εντάξει, μήπως το έχουμε παρακάνει λιγάκι με την αξία που θα πρέπει να δίνουμε στις μοτοσυκλέτες? Δηλαδή είναι ιεροσυλία να βγείς με τέτοια μοτοσυκλέτα για καφέ?
Είναι σαν να είχα την Σκλεναρίκοβα γκόμενα και να με κράζουν που την κυκλοφορώ έξω, γιατί τέτοιες γυναίκες είναι μόνο για κρεβάτι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GIXXERAKIAS
15/03/2008, 07:41
Συγνωμε βρε Νικολα σου φαινεται απο αυτο το ποστ (το πρωτο πρωτο κιολας απο το desmo riders link που εβαλες:rolleyes: ) το εφερε για καφεδακι και αραλικι στην καφετερια???Μονο εγω διαβαζω σαν λογικος ανθρωπος δηλαδη???:rolleyes:
''Ο κύριος Γιώργος (αδελφός του Έλληνα ιδιοκτήτη desmosedici) μας καλεί στο μαγαζί του για καφέ.
Τι θα λέγατε να το κάνουμε μόνιμο στέκι ενεκα Desmorider ιδιοκτήτη
Είναι κάπου στο Μοσχάτο και το όνομα του είναι SIMKITA (ή κάπως έτσι) ο jks το ξέρει το μαγαζί
Έχει τεράστιο πάρκιν όπου θα μπορούμε να βλέπουμε τα μηχανάκια και να πίνουμε καφε.
Είπε οτι του είναι εύκολο να φέρει το desmosedici και να βγάλουμε φωτογραφίες.
Τι λετε?''
Αυτο σας λυνει την περιεργεια πως βρεθηκε εκει η εν λογω moto gp replica???:winka:
Dodok edessa
15/03/2008, 07:55
:lol: :rotflmao: :lol: δεν παμε καθολου καλα !!:rotflmao:
ποιο ειναι το παραξενο ...πηγανε οι desmoriders να πιουνε το καφεδακι τουs και να χαζεψουνε το το Ονειρο των απανταχου ντουκατιστι...!!για τους υπολοιπους μπορει να ειναι κατι το ανουσιο...
ρε ταξιδευτη δεν μας τα λες καλα το αγορι μ....:confused:
Το βαζεις για να το δουμε και μετα κραζεις και την οδηγο και την desmosedici..:eyepop:
Δεν νομιζω οτι ΕΜΕΙΣ εδω στο moto.gr ειμαστε οι τελειοι για να απολογηθει ο ανθρωπος γιατι πηρε την desmo και γιατι παει για καφε με αυτην η γιατι πηγε χωρις κρανος η γιατι κατουραει με το δεξι ποδι ψηλα ....
Ημαρτον ρε παιδες ....σε λιγο θα πιστεψω οτι συνομιλο με τον κυριο Ξερολα ,τον κυριο τελειο,και τον κυριο Γαμάω !!:lol:
GIXXERAKIAS :a23:
παντως θα ηθελα να ημουν εκει να το δω ...ισως σε μια αλλη συναντηση των desmoriders..:wave2:
θα φοραω και κρανος γιατι θα με κραξουν οι παπαρατσιι !!!:yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
''Ο κύριος Γιώργος (αδελφός του Έλληνα ιδιοκτήτη desmosedici) μας καλεί στο μαγαζί του για καφέ.
Τι θα λέγατε να το κάνουμε μόνιμο στέκι ενεκα Desmorider ιδιοκτήτη
Είναι κάπου στο Μοσχάτο και το όνομα του είναι SIMKITA (ή κάπως έτσι) ο jks το ξέρει το μαγαζί
Έχει τεράστιο πάρκιν όπου θα μπορούμε να βλέπουμε τα μηχανάκια και να πίνουμε καφε.
Είπε οτι του είναι εύκολο να φέρει το desmosedici και να βγάλουμε φωτογραφίες.
Τι λετε?''
Αυτο σας λυνει την περιεργεια πως βρεθηκε εκει η εν λογω moto gp replica???:winka:
Όπαααα.....
Αλλάζει το τελείως το πράμα... Μακάρι να είχα δεί την πρόσκληση, για να το δώ από κοντά.
Ταξιδευτής
15/03/2008, 08:20
.
Souza_me_240kmh
15/03/2008, 08:29
στιν Ελλαδα μονο μπαντες θα κανει αυτο το μηχανακι :lol: :rotflmao: :lol:
παντως με τετοια ροπη που θα εχει αυτο σαν v4, το ευχαριστιεσε και σε ευθειες και ανοιχτες στροφες ανετα
Λογικά θα το δούμε στο zoo την Δευτέρα.... ή μήπως στις 30??? :winka:
και στην καφετέρια να το δώ μου φτάνει να το δω εδω και απο κοντά....
απο εκεί και πέρα... να ναι καλά το παλικάρι να το χαρεί!
και αν δεινει 65000 για το μοτόρι , λογικά δεν θα χει προβλήματα να βγει και σε κανα Mugello να πάει να το στρίψει λίγο... :beer: :wave2:
Souza_me_240kmh
15/03/2008, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Λογικά θα το δούμε στο zoo την Δευτέρα.... ή μήπως στις 30??? :winka:
και στην καφετέρια να το δώ μου φτάνει να το δω εδω και απο κοντά....
απο εκεί και πέρα... να ναι καλά το παλικάρι να το χαρεί!
και αν δεινει 65000 για το μοτόρι , λογικά δεν θα χει προβλήματα να βγει και σε κανα Mugello να πάει να το στρίψει λίγο... :beer: :wave2:
59.990 δεν εχει? :D
το ακρυβυνανε?
SeNNinhA
15/03/2008, 09:10
Και να έρθει κάποιος όσο εσύ πίνεις τον καφέ σου δίπλα της και μπροστά στα μάτια σου να σου την ρίξει κάτω ξεπαρκάροντας πχ....:a26: :a26: :a26:
(ελπίζω να μην συμβεί ούτε στο παιδί ούτε και σε κανένα άλλο βέβαια... φτου..φτου..)
Souza_me_240kmh
15/03/2008, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Και να έρθει κάποιος όσο εσύ πίνεις τον καφέ σου δίπλα της και μπροστά στα μάτια σου να σου την ρίξει κάτω ξεπαρκάροντας πχ....:a26: :a26: :a26:
(ελπίζω να μην συμβεί ούτε στο παιδί ούτε και σε κανένα άλλο βέβαια... φτου..φτου..)
:bigcry:
εγω παντως αμα το ειχα αυτο το μηχανακι ολη μερα παραλια θα ημουνα απο καφετερια σε καφετερια :D
μετα Κρηνη σε ολες τις καφετεριες :cool: και εννοειται χωρις κρανος :lol: :lol: :lol: :a24:
nickmonstro
15/03/2008, 11:43
Επειδη ημουν εκει προχθες και για να λυθει η παρεξηγηση εμεις ζητησαμε απο τον ιδιοκτητη της μοτοσυκλετας να ερθει για να την δουμε απο κοντα και να βγαλουμε φωτογραφιες.Επομενως επρεπε να βρουμε ενα χωρο για να μαζευτουμε.Και αυτος ο χωρος ηταν η συγκεκριμενη καφετερια.Ο ανθρωπος δεχτηκε με χαρα να μας την φερει και οχι μονο αυτο αλλα μας αφησε να την αγγιξουμε ,να την φωτογραφισουμε,να ακουσουμε τον κινητηρα της και το καλυτερο αφησε ΟΛΟΥΣ μας να ανεβουμε πανω της χωρις να πει την παραμικρη κουβεντα.Αυτα για να λυθει η παρεξηγηση.
Τωρα οσο αναφορα την μηχανη.Παντα στατικα γιατι μονο βολτα δεν μας την εδωσε ο ανθρωπος.Εαν του το ζηταγε κανεις μπορει και να το εκανε.
Λοιπον καβαλας και ειναι παναλαφρη.Δεν αισθανεσαι μηχανη κατω απο τα ποδια σου.Ειναι μικροσκοπικη και η θεση οδηγησης ειναι πολυ πιο ανετη απο αυτη του 1098.Ο ηχος της μας φανηκε οτι ηταν ο κλασικος που εχει μια superbike της ducati.Ισως οταν ο ιδιοκτητης της της φορεσει το κιτ της termi να ειναι διαφορετικος.To μηχανακι ηταν ακομα στο στρωσιμο.
Αυτα!
:wave2:
mikros boudas
15/03/2008, 12:14
καλα εκανε και το πηρε.καλα εκανε και το βγαλε για καφε
τι προβλημα εχετε?
κακως δε φορουσε τουλαχιστον κρανος(αν και υπαρχει αμφιβολια πως ανεβηκε μονο για φωτογραφια και οχι για αν παει βολτα)
ξαφνικα ολοι τρεχουνε μονο στην πιστα
οποιος παιρνει ςς ξερει τι παιρνει.ακομα και ο πιο καγκουρας.ακομα και οσοι απλα τους αρεσουν εμφανισιακα.
ολα τα αλλα ειναι μικροψυχιες
οπως κανουν οι κοπελες οταν βλεπουν μια πολυ ομορφη κοπελα
αρχιζουν τα"δε φοραει ωραια παππουτσια,δεν εχει ωραια μαλλια" κλπ
ψαχνουν να βρουν κατι ασχημο
blackbusa
15/03/2008, 12:27
ωραιο μηχανημα....και να το χαιρεται.....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε......:rolleyes:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
....ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε......:rolleyes: ...
ε ναι βεβαια...τι σχεση εχει εσυ με ταχυτητα και πιστες και τετοια.....εισαι πιο αργος και απο το παρελθον ρε φιλε......
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:beer: :wave2:
blackbusa
15/03/2008, 12:33
ε ναι βεβαια...τι σχεση εχει εσυ με ταχυτητα και πιστες και τετοια.....εισαι πιο αργος και απο το παρελθον ρε φιλε......
ακριβως την ιδια που εχει και το μπουρδελακι σου με τα μηχανακια.....:rolleyes:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
και το παρελθον ειναι ωραιο....το μελλον ειναι που φοβιζει συνηθως....:rolleyes:
nikos force
15/03/2008, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
.
Τωρα οσο αναφορα την μηχανη.Παντα στατικα γιατι μονο βολτα δεν μας την εδωσε ο ανθρωπος.Εαν του το ζηταγε κανεις μπορει και να το εκανε.
:wave2: ayto me endiefere na mathw... pote tha ksanapate gia kafe ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακριβως την ιδια που εχει και το μπουρδελακι σου με τα μηχανακια.....:rolleyes:
:mad: εγω δεν προσεβαλα το μηχανακι σου...γιατι γινεσαι κακος τωρα....:sad:
:a7: :a35:
και το παρελθον ειναι ωραιο....το μελλον ειναι που φοβιζει συνηθως....:rolleyes:
γιαυτο μενεις παντα πισω?
:lol: :rotflmao: :lol:
:beer: :beer: :beer:
re su taksideuth, mas ta eixes kanei TOSA otan sou elegan esena "phres 999 gia na kaneis tourismo??" kai twra kathesai kai "thinking out loud" peri tou tupou me to RR??
gousto tou kai kapelo tou. opws gousto tou kai kapelo tou kathenos pou exei apo patini mexri learjet kai phgainei mono mexri to manabh gia na agorasei ntomates gia th salata.....
so fucking what dhladh?
o,ti kanoume emeis einai swsto.....
o,ti kanoune oi alloi einai lathos.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
blackbusa
15/03/2008, 14:44
:mad: εγω δεν προσεβαλα το μηχανακι σου...γιατι γινεσαι κακος τωρα....
γιαυτο μενεις παντα πισω?
:blush: :blush: :blush: :blush:
σορρυ....για το μηχανακι......τυροπιτοσπανακοπιτουλι.....:blush:
επιτηδες μενω πισω......το πισω ειναι ωραιο.......:blush:
αν και οταν θελω και πρεπει παω και λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πιο γρηγορα......οσοι καταλαβαν καταλαβαν........και οσοι ξερουν ας σωπασουν......οχι πολλα βεβαια.....το εχω φτασει και 160.....:blush:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Band(age)it
15/03/2008, 15:25
αν και οταν θελω και πρεπει παω και λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο πιο γρηγορα......οσοι καταλαβαν καταλαβαν........και οσοι ξερουν ας σωπασουν......οχι πολλα βεβαια.....το εχω φτασει και 160.....
Σενανε θα σου κανω δωρο μια κουτα τσιγαρα να ξεχαρμανιασεις απ'την ταχυτητα :rotflmao:
blackbusa
15/03/2008, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Σενανε θα σου κανω δωρο μια κουτα τσιγαρα να ξεχαρμανιασεις απ'την ταχυτητα :rotflmao:
συνηθως παω με 100....να τις κανουμε 5 τις κουτες???:D :D :D
Band(age)it
15/03/2008, 15:56
συνηθως παω με 100....να τις κανουμε 5 τις κουτες???:D :D :D
Με σκοτωνεις:a47:
... αν κρινουμε με καθαρα λογικα κριτιρια τις οδηγικες συνθηκες της ελλαδας, μαλλον θα καταληγαμε στο συμπερασμα οτι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μηχανακι με πανω απο 1 κυλυνδρο,650κεκ και 60 αλογα ειναι υπερβολη!
file εσυ κανεις για προμοτερ στην αγγελια της μοτο μου! (βλεπε my sign) :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
...
έγραψες!
'Ορθιος ο φίλος με το κόκκινο!
blackbusa
15/03/2008, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Με σκοτωνεις:a47:
βασικα με 5 κουτες εσυ με σκοτωνεις......αλλα μηπως ετσι και μαθεις να μασας πριν να μιλας....:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Παιδιά είναι δικαίωμα του καθενός με το μηχανάκι του να πηγαίνει όπου θέλει με αυτό και να κάνει ότι θέλει. Τι να πεις κανείς για αυτού που έχουν SS και τα βγαζουν μια φορά στις 10 μέρες για βόλτα στην Επίδαυρο και κάνουν 8000χλμ το χρόνο.
Με αυτό το σκεπτικό πρέπει όλοι όσοι έχουν EVO να πηγαίνουν τέρμα, ετσι?
Εγώ προσωπικά με αυτό το μηχανάκι δεν θα έμπαινα πίστα ποτέ, αν ήθελα κάτι τέτοιο θα αγόραζα ένα SS με 10000€ και θα το έπινα στην πίστα, δεν θα έδινα 60000€. Μια πτώση να κάνεις, τρέξε και ψάξε..
Ταξιδευτής
15/03/2008, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από lalala
.....
Τη γνωμη μου ειπα και δεν χρειαζεται να συμφωνει κανεις με αυτη.
Οσο για το τι εκανα εγω και τι συμβαινει εδω, δεν ειναι νομιζω το ιδιο η 999 με ΑΥΤΟ το πραγμα... Γιατι κανονικη μηχανη ΔΕΝ νομιζω οτι μπορει κανεις να το πει...
Το σκεπτικο μου το περασες βλεπω στο ντουκου. Οκ. Οπως λες και συ Whatever. :rolleyes:
Γουστο του και καπελο του. & _ :winka: :wave2:
Και καλα, να δινανε τοσα χρηματα για μια μοτοσυκλετα την οποια για να τη χαρουν οπως πρεπει, πρεπει να κανουν 600 χλμ, παει στο δι@ολο...
Αλλα αυτοι που την παιρνουνε για να την περιφερουνε απο καφετερια σε καφετερια τι ειναι;
Γιατι μην μου πει κανεις οτι μπορει ενα τοσο απολυτο, ακαμπτο, κτηνωδες μηχανακι να το απολαυσει καποιος σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δημοσια διαδρομη... Επιδαυρος, Μπραλος, Ροσσος...
Εκτος κ αν το ονομα σου αρχιζει απο Kacey -που και παλι αμφιβαλλω αν θα ανοιγε στους Ελληνικους δρομους.... :rolleyes:
Μια χαρα λεμε...
:mad:
ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθω, να ναι καλα το παιδι να το χαιρεται το μηχανακι κ να το κανει ακομα κ pizza bike for all I care... Αλλα.... :mad:
ok
Άκουσε με λίγο Ταξιδιάρη γιατι δεν τα λές καλά.
Ο εν λόγω κύριος σε πληροφορώ ότι για την καφετέρια έχει ενα μαμα 999s και ένα άλλο να δείς πως το λένε. Bimota? αλλα και πάλι δεν είμαι σίγουρος.
Το Desmosedici RR το έφερε στο μαγαζί μετά απο παράκληση γνωστού.
Δεν μπορούσε να το οδηγήσει γιατι έσπασε το χέρι του σε μια μετακόμιση και το έφερε με χίλια παρακάλια μόνο και μόνο για να το θαυμάσουμε.
Και το οτι θα το χαρεί στους Ελληνικούς δρόμους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Αλλα δεν είναι γλήγορος σαν και εσένα ρε Ταξιδιάρη, οπότε δεν θα πάει τάπα στην Επίδαυρος, Σούνιο, Μπράλο, Ρόσσο, Γερμανο κλπ. (ταπα! καλό ας γελάσω)
Ο Παναγιώτης (έτσι είναι το ονομα του) θα το χαρεί και στις Σέρρες. Αν και πιστεύω οτι με μια 3η θα γυρίζει πολύ πιο γρήγορα απο τον καθ' ένα.
Υ.Γ.1 Για να παρεξηγηθώ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΉΚΕΙ.
Υ.Γ.2 Μήπως ζηλεύεις?
Υ.Γ.3 Έχεις άλλες κατηγορίες για το RR
Υ.Γ.4 Λουρι να σε φυλάει ο θεός
Υ.Γ.5 Απο ξένο φορουμ (αν και δικό σου) έπρεπε να ρωτήσεις ρε για να πάρεις τις φωτογραφίες
Υ.Γ.6 Ελπίζω να κατάλαβες οτι με έχεις τσαντίσει.
Ο dessert λυπάται
μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπε οτι δεν το περίμενε αυτό απο εσένα
ρε Ταξιδιάρη τι να πω
Εδώ μπορεί να υπάρξει λόγος και αντίλογος
οπότε ΜΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Περισσότερες φωτογραφίες για το Desmosedici RR είναι εδώ (http://www.desmoriders.gr/index.php?topic=2680.0)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
Περισσότερες φωτογραφίες για το Desmosedici RR είναι εδώ (http://www.desmoriders.gr/index.php?topic=2680.0)
Δυστυχώς μάλλον πρέπει να είσαι μέλος για να δεις τις φωτό.... Κρίμα.
Ρε μάγκες sorry κιόλας αλλά αισθάνομαι άσχημα με το 1ο άστοχο ποστ μου. Απ΄τη στιγμή που ήταν γνωστό το τι, πως και γιατί, το έφερε το παιδί να το δείτε γιατί δεν έγινε γνωστό απ΄την αρχή και πέρασε σαν "κοιτάτε που καταλήγουν τα DD" ? :confused:
My respects to the lucky owner. :beer:
taxydromos
15/03/2008, 20:47
να αναδημοσιευσω τις φωτο απο το desmoriders...
123971
taxydromos
15/03/2008, 20:47
2
123972
taxydromos
15/03/2008, 20:48
3
123973
taxydromos
15/03/2008, 20:48
4
123974
Δυστυχώς μάλλον πρέπει να είσαι μέλος για να δεις τις φωτό.... Κρίμα.
Ρε μάγκες sorry κιόλας αλλά αισθάνομαι άσχημα με το 1ο άστοχο ποστ μου. Απ΄τη στιγμή που ήταν γνωστό το τι, πως και γιατί, το έφερε το παιδί να το δείτε γιατί δεν έγινε γνωστό απ΄την αρχή και πέρασε σαν "κοιτάτε που καταλήγουν τα DD" ? :confused:
My respects to the lucky owner. :beer:
Το ξέχασα οτι οι επισκέπτες δεν μπορούν να δούν φωτο. Sorry :(
taxydromos
15/03/2008, 20:49
5
123975
taxydromos
15/03/2008, 20:50
6
123976
taxydromos
15/03/2008, 20:51
7
123977
taxydromos
15/03/2008, 20:51
8
123978
taxydromos
15/03/2008, 20:52
9
123979
taxydromos
15/03/2008, 20:52
10
123980
taxydromos
15/03/2008, 20:54
11
123981
taxydromos
15/03/2008, 20:54
12
123982
taxydromos
15/03/2008, 20:55
13
123983
taxydromos
15/03/2008, 20:55
14
123984
taxydromos
15/03/2008, 20:56
15
123985
...πολύ φασαρία παίδες για το τίποτα, για δείτε τι αυτοκίνητα είναι κολλημένα στην κίνηση κάθε μέρα...
Προσωπικά highlight:
Porsche 996t
porsche 997t
F430 (κάμποσα)
Lamborghini Murchielago
και αυτό που ακόμα δε πιστεύω που το λέω... carrera GT... όταν το είδα πήγα να μπώ απο το παράθυρο. Το αυτοκίνητο είναι απλά τοπ. Κάντε ένα κόπο και ακούστε κανα κλιπ στο youtube... ;)
Να το χαρεί το παλικάρι... αγρατζούνιστο.
:beer: :beer: :wave2:
mikros boudas
15/03/2008, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
...πολύ φασαρία παίδες για το τίποτα, για δείτε τι αυτοκίνητα είναι κολλημένα στην κίνηση κάθε μέρα...
Προσωπικά highlight:
Porsche 996t
porsche 997t
F430 (κάμποσα)
Lamborghini Murchielago
και αυτό που ακόμα δε πιστεύω που το λέω... carrera GT... όταν το είδα πήγα να μπώ απο το παράθυρο. Το αυτοκίνητο είναι απλά τοπ. Κάντε ένα κόπο και ακούστε κανα κλιπ στο youtube... ;)
Να το χαρεί το παλικάρι... αγρατζούνιστο.
:beer: :beer: :wave2: ο τζιγγερ το εχει!!το ειχα δει πασαλιμανι ενα σαββατο...οσο για τα αλλα!!βλεπω πολλα κι εγω εδω που μενω
Δεν ξερω.
Ξέρουμε εμείς
Ισως λεω μ@λ@κιες.
Λες και τίποτα άλλο εκτός απ' αυτό
Ισως ειμαι κομπλεξικος.
Όσο γι' αυτό να είσαι σίγουρος
Ισως ειμαι ο τελευταιος που θα επρεπε να μιλαω κανοντας τουρισμο με ενα SBK...
Δεν θα έπρεπε καν να αναφερθείς σε αυτό. ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΑ
Αυτα ειναι my 2 cents ομως. Μεχρι εκει.
Δυστυχώς τελείωσε γμτ μου
Αλήθεια το επόμενο επεισόδιο πότε θα είναι?
Δεν θέλω να το χάσω λέμε με τπτ
Ωωωωωωπ!!!!!!!!!!!
τι εχουμε δω?
"αντιπαραθεση" Stelth vs Ταξιδευτης????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ωωωωωωπ!!!!!!!!!!!
τι εχουμε δω?
"αντιπαραθεση" Stelth vs Ταξιδευτης????
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι.
Βέβαια έχω την εντύπωση οτι θα μεταφερθούμε στο "Διαμάχες", αν φυσικά σταματήσει να κρύβετε και απαντήσει.
Ακούς Ταξιδιάρη
έχω μια απορία για το συγκεκριμένο "μηχανάκι"
(μηχανάκι το τούμπανο θα πέσει φωτιά να μας κάψει)
βγάζει κανονικά πινακίδα ή προορίζεται μόνο για πίστα;
πάντως επί της διαμάχης που προέκυψε η δική μου γνώμη είναι ότι το λάθος δεν είναι κυρώς στις απόψεις που ακούστηκαν άλλα στο γεγονός ότι όλες οι κατακρίσεις (υπάρχει άραγε αυτή η λέξη) βασίστηκαν σε μια εκτίμηση πιθανής χρήσης (φιγούρα - καφετέρια σπίτι) που δεν έχουμε καμία ιδέα αν είναι αληθινή. Δεν είναι δυνατό να κατακρίνουμε κάτι βασιζόμενοι σε υποθέσεις. Αλλά ακόμα κι αν το ducati το πάρει κάποιος μόνο για φιγούρα, τότε κατά τη γνώμη μου το μόνο που του αξίζει είναι αδιαφορία όλα τα άλλα είναι απλώς πικρόχολα. Τουλάχιστον όμως πριν κρίνουμε ας ελέγχουμε την κατάσταση και ας μην είμαστε παπαγαλάκια και χλευάζουμε επειδή κάτι είδαμε κάτι ακούσαμε και κάτι άλλο υποθέσαμε :wave2:
αν και έτσι όπως πάει (παγκοσμίως) αυτό το μπουρδέλο που ονομάζουμε κοινωνία όλα είναι ένα μηδενιστικό εφέ, βλέπε εκπομπές τύπου pimp my ride και πάρε γεύση
μαλακίες τούμπανα πώς λένε όλο μέλι μέλι αλλά τηγανήτα τίποτα;
ε τώρα ούτε μέλι δεν είναι ένα σκέτο κακής ποιότητας από ζάχαρι κλάψτα σιροπάκι είναι
εγω λεω να μην γλωσσοτρωμε το παλικαρι που την αγορασε..
στο κατω κατω ποσα "καθαροαιμα" αντικειμενα εχουμε στη ζωη μας και δεν τα χρησιμοποιουμε εκει που πρεπει και δεν λεμε τιποτα?
οχι μονο απο μηχανες και αυτοκινητα πιστας..
ειχε τα φραγκα και την αγορασε για να την βλεπει στην καφετερια..
Με το ζόρι κρατιέμαι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a014:
δεν θα με τραβήξεις στον βούρκο....
το κάνω και μόνος μου :lol:
Cpt. Haddock
17/03/2008, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το κάνω και μόνος μου :lol:
μια και είσαι αργός... :p
Νικο (ταξιδευτή), γνώμη μου ειναι πως θα μπορούσε αυτό να είναι ένα πολύ ωραίο θρεντ για τη Desmo αν έλειπαν τα λαθεμένα έως και κακεντρεχή σχόλια...
Το τι κάνει ο καθένας τα λεφτά του και τα μοτόρια του (πρέπει να) μας ειναι αδιάφορο
:a014:
Έχω σκάσει από το φαί λέμε....
Από όταν ξεκίνησε το Thread... Παίζει να έχω φάει και δέκα σακούλες... :bigcry:
Ρε Νίκο (ταξιδευτής)...
Σε περιμένει κόσμος...
Που 'σαι;
makis206
17/03/2008, 11:43
Προσωπικά χαίρομαι που ένα τέτοιο τέρας βρίσκεται στην Ελλάδα !
Νά'ναι καλά το παλικάρι και να το χαρεί όσο δεν φαντάζεται, μακάρι να μπορούσαμε όλοι να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα παίδες..:winka:
:beer: :beer:
τι???
ρε οχι ακρανωτος και σε καφετεριες...
ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑ ΛΕΜΕ ΑΜΑ ΤΟ ΧΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙς...
στο περιπτερο για τσιγαρα που δε καπνιζω θα πηγαινα
:lol: :lol: :rotflmao:
ακου εκει...
Σχόλια από τον κάτοχο αυτού του εκτρώματος στο τι θα κάνει ο άλλος με τα λεφτά του..... :a31:
Ο καίγονται τα ποδαράκια μου...
Ο έχω το 999 για τα πάντα και λέω διάφορες μαλακίες για όσους καβαλάνε άλλες μηχανές μέσα στην πόλη, αλλά μετά απο λιγο καιρό αγοράζω άλλη ιταλική μαλακία γιατί το SBK :D :lol: ζορίζεται μέσα εδώ... καίγονται και τα μπουτάκια μας...
Ο ξύνω στην πιστα και βάζω φωτό την ξύστρα... γιατί μπορεί να το γράψει ότι έξυσε και δεν θα τον πιστεύουμε...
Ο σκοτώνεται κάποιος αλλά No mercy for the foolish.... :rolleyes:
Αλλά πρέπει να πούμε κάτι για να πούμε κάτι... να βγούμε απο το σκοτάδι της σπηλιάς μας και να δείξουμε ότι υπάρχουμε.
Είχα πεί οτι δεν θα σου ξαναμιλήσω.... αλλά κάνε μας την χάρη και ότι μηχανάκι και να καβαλήσεις, ότι χρόνο και να γράψεις σε πιστες ή δρόμο, ότι και να κάνεις βρε αδερφέ, σε έχουμε γραμμένο στα @@ μας και ούτε να σε φτύσουμε δεν θέλουμε....
124126
makis206
17/03/2008, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν θα με τραβήξεις στον βούρκο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:eek:
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
Ύπουλος ο Άγγλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωωωωωωωωω ΤΙ του ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII