View Full Version : λευκα φλας για v-strom
μηπως ξερετε που μπορω να βρω τα λευκα κρυσταλλα για τα φλας της v-strom γιατι απο το πρωι εχω γυρισει 4 μαγαζια στη λιοσιων και δεν βρηκα τιποτα.Μηπως επρεπε να ζητησω τα λευκα φλας για το bandit οπως αναφερετε σε καποια αλλη συζυτηση.ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας.
εχω την αισθηση οτι τα πισω φλας απο το adress125 (το παπι) ειναι τα ιδια με του vstrom και εχουν λευκο κρυσταλλο....δεν ξερω βεβαια αν δινουν το κρυσταλλο ξεχωριστα απο το υπολοιπο σωμα του φλας.....
επισης του bandit πρεπει να τα ιδια.....
:look:
Ταιριαζουν τα λευκα κρυσταλλα των πισω φλας απο το address απολυτα ! ( θα χρειαστεις 2 αριστερα και 2 δεξια κρυσταλλα) τα οποια εχουν γυρω στα 22 euro.
Τα εχω βαλει εγω μαζι με λαμπες ιριδιζουσες μπλε οταν ειναι σβηστες και ειναι κουκλα :D
Καλημέρα,
Λευκά κρύσταλλα και λάμπες (πορτοκαλί) για το V-Strom αγόρασα πριν από ένα μήνα από το Χάβελα. Βρίσκεται Λιοσίων και Ηπείρου. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις κρύσταλλα από άλλο μοντέλο γιατί η Suzuki βγάζει ούτως η άλλως για το STROM.
Κόστος 20 ευρώ το ζευγάρι (με τις λάμπες, φυσικά).:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από houla
Ταιριαζουν τα λευκα κρυσταλλα των πισω φλας απο το address απολυτα ! ( θα χρειαστεις 2 αριστερα και 2 δεξια κρυσταλλα) τα οποια εχουν γυρω στα 22 euro.
Τα εχω βαλει εγω μαζι με λαμπες ιριδιζουσες μπλε οταν ειναι σβηστες και ειναι κουκλα :D
μηπως μπορεις να μας πεις απο που αγορασες τις πορτοκαλι λαμπιτσες οι οποιες οταν ειναι σβηστες ειναι ιριδιζουσες μπλε???για το 650αρι μιλαω παντα μιας και λευκα κρυσταλλα εχω βαλει..:D
Βασικα μου τις εδςσε ενας φιλος, αλλα θα τις βρεις σε αξεσουαρ αυτοκινητων,
ειναι osram και το γυαλι τους οταν ειναι σβηστες ειναι ασημι-μπλε ιριδιζει καπως, και οταν αναβουν βγαζουν πορτοκαλι φως.
Συνηθως τις βαζουν οσοι εχουν φαναρια στυλ Lexus διαφανα δηλαδη.
Παντως μεσα απο το διαφανο τζαμι του φλας δειχνουν πολυ ομορφες.!
* στην φωτο χανει σε εμφανιση ;)
124499
eyxaριστω τελικα αγορασα δεκα πορτοκαλι λαμπακια στην τιμη των 10 ευρω απο το ΒΕΝΙΕΡΗ στο περιστερι...φαινονται ελαφρα πορτοκαλι απο μεσα αλλα ειναι οκ...