Σύνδεση

View Full Version : ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΜΗΧΑΝΗ!!!

dolxanthi
16/03/2008, 11:42
Γεία σας παιδια,
Χθες το απογευμα καθως γυρνούσα από μια βολτά μου πήγα με την μηχανη, έκανα ένα ψιλοαπότομα ελιγμό, έχασα την ισοροπία της μηχανής και έπεσα κάτω!!! (ήμουν σχεδόν σταματημένος) Πάει η μηχανη λέω...
την σηκώνω και έκπληκτος βλέπω ότι έχει σπάσει μόνο το φλασάκι!!!
(έλπίζω να μην έπαθε και τιποτά...δεν είδα κάτι άλλο)

Τα κάγκελα motech ( της suzuki) καθως και οι χούφτες κάνανε το θαύμα τους!!!
κοιτάω και πίσω την μηχανή αλλά ούτε γρατσουνία!!! (φορούσα βαλίτσα της καπα (κ48)
η μόνες ζημιές δηλαδη είναι το δεξί φλάς, καθώς και μια γρατσουνία μικρή στα κάγκελα και μία στις χούφτες. :D :D :D :D
Παιδια ΒΑΛΤΕ ΚΑΓΚΕΛΑ SUZUKI ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ!!!!

φλάς άλλαξε κανένας??? ξέρει κανένας πόσο έχει? λέω μια που έπεσε να βάλε λευκά φλασακια...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ)

tamar
16/03/2008, 12:06
Πέρυσι που έσπασα το αριστερό φλας με παρόμοιο τρόπο μου κόστισε 34€ αν θυμάμαι καλά.
Θέλει προσοχή η μηχανή στους επιτόπιους ελιγμούς και όταν είσαι σχεδόν σταματημένος γιατί αν σου γείρει λίγο παραπάνω τα 200+ κιλά της δύσκολα κρατιούνται.
Άλλο κακό να μη σε βρει!!

kalant
16/03/2008, 12:58
οντως αν δεν προσεξεις μπορεις να παθεις ζημια λογο βαρους και η μηχανη και ο ιδιος ο αναβατης...

εμενα μου ειχε σχεδον πεσει το 650 γιατι δεν ειχα βαλει καλα το σταντ και οπως κανω ενα βημα να απομακρυνθω βλεπω με την ακρη του ματιου μου να αρχιζει να πεφτει...

οπως κανω κινηση να την πιασω μου γυρισε το χερι καθως την επιασα αγαρμπα με αποτελεσμα, σπασμενος αντιχειρας και ραγισμα στον καρπο...

:smokin:

μου ειχε ξαναπεσει αλλη μια φορα γιατι ναι μεν ειχα βαλει το σταντ αλλα ηταν ψιλοκατηφορικο το εδαφος και ξεχασα να βαλω ταχυτητα...

απομακρυνομαι λιγο και ακουω ενα μπαμ και βλεπω το v-strom ξαπλα, ευτυχως γρατζουνιστηκε λιγο το αριστερο αντιβαρο και το αριστερο καγκελο, φανταστειτε να γρατζουνιζοταν κανενα πλαστικο :bawl:

:beer:

WebD
16/03/2008, 15:50
http://www.e-moto.gr/gr/Details.asp?ProductID=1233

Αν και έχω Bandit από εδώ πήρα φλασάκι για v-strom και απλά άλλαξα τον λαίμο που ήταν διαφορετικός. Τιμή 16,53 ? κι αν πας να το πάρεις από το μαγαζί δεν πληρώνεις και μεταφορικά.

Είναι στη Μιχαήλ Βόδα 109-111 στο Κέντρο.

Η Souzouki μου είχε πει 38? οπότε προτίμησα να κάνω αυτή τη πατέντα :):)

Με τον ίδιο τρόπο το είχα σπάσει κι εγώ... αν γύρει το bandit δεν το μαζεύεις με τίποτα...

Tsakalaki
18/03/2008, 08:02
αυτες ειναι οι τιμες στα φλασάκια φίλε...

το αριστερό το έχω αλλαξει δυο φορές και τώρα πρέπει για δεύτερη φορά να αλλάξω και το δεξί...

πάντα τα φλας τη πληρώνουν...

να σαι καλά..

dolxanthi
18/03/2008, 17:56
thanks παιδια!
Μακάρι μόνο τέτοια να έχουμε...
Καλές βόλτες με ασφάλεια!!!

grenouig
22/03/2008, 21:44
μακαρι να ειχα την τυχη σου σ'αυτο το θεμα,δεν εβαλα καλα το σταντ λογω βιασυνης,πεφτει με την αριστερη μερια και 1)σπαει ο λεβιες των ταχυτητων (αλλαγη σετ)
2)σπαει το αριστερο φλας(αλλαγη)
3)κοβεται η εσωτερικη βιδα στο αντιβαρο(αλλαγη σετ)
4)στραβωνει το τιμονι(αλλαγη)
5)ελαχιστες ευτυχως γρατσουνιες στο αριστερο καγκελο και πλαστικο(οχι αλλαγη)..συνολο 400$ αν θυμαμαι καλα.Πικρα φιλε πικρα

grdaemon
26/03/2008, 20:23
Εμένα μου έχει πέσει τέσσερις φορές!! Μία το ρημάδι το stand..μια με λάδια στο βενζινάδικο (με κοιτούσαν να προσπαθώ να την σηκώσω 2 πόντους πριν το τραγικό σαν χάνοι..),μία σε παρολίγον μετωπική με γνωστή θείτσα (χάρος-παγανιά) και μία σε κλειστή μανούβρα. Κερδίζω τίποτα? Δεν βαριέσαι..όπως είχε πει και ένα τρελό κολλητάρι (που μας κοιτά από τον ουρανό και στάνταρ γελάει..) στις μηχανές υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων..
Αυτοί που έχουν πέσει.......................................................................................... ....................................................και αυτοί που δεν έχουν πέσει...ακόμη...........

Ααα και ξέχασα την καλύτερη από όλες με το προηγούμενο KLE400 σε μετωπική με την κυρία-μιλάω-στο-κινητό-και-ξύνω-το-μνι-μου που με έστειλε και κλινήρη για 6 μήνες και 2 χρόνια αποθεραπεία.Για όσους θίγονται επειδή οδηγεί και η γκόμενα τους αμάξι ..στα φρένα μου.

ipser
01/04/2008, 16:15
Επειδή δύο φορές μου έπεσε η μηχανή και έπρεπε να αλλάξω εκτός από το φλας και τη μανέτα του συμπλέκτη ( την πρώτη φορά ) και τη μανέτα του φρένου ( την δεύτερη φορά ), έχω μερικές ερωτήσεις - απορίες να σας κάνω .

Πως μπορώ να προστατεύσω της μανέτες ? η χούφτες προσφέρουν προστασία ?
Επίσης επειδή εχω ξύσει το τιμόνι και από τις δύο πλευρές , υπάρχει τρόπος να αποκαταστήσω την ζημιά , με κάποιο βερνίκι ώστε να μην φαίνεται ?
και ακόμα πως μπορώ να " σβύσω " τις γραμμές απο τα γδαρσίματα στα προστατευτικά κάγκελα ?

θα ήθελα την βοηθειά σας και την γνώση σας πάνω σε αυτό το θέμα , διότι με ενοχλεί πάρα πολύ να την βλέπω με αυτά τα σημάδια ...

sniper
01/04/2008, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από dolxanthi
....
Παιδια ΒΑΛΤΕ ΚΑΓΚΕΛΑ SUZUKI ΝΑ ΣΩΘΗΤΕ!!!!

....

Τωρα μας κάνεις πλάκα φιλαράκι έτσι;

Βγάζει η Σουζούκι κάγκελα; :nono: (την φίρμα της βάζει επάνω όπως στις μπαγκαζιέρες της givi η Honda)