PDA

View Full Version : K1200r-eskase To Moter/3000km

hawk
16/03/2008, 17:55
Aγορασα καινουργια την Κ1200R στις 28/01/08:D αφου εχω απο τo 2000 την F650GS χωρις να εχω κανενα ουσιαστικο προβλημα και πηγαινω συχνα στην εθνικη Αθηνων-Λαμιας(Καμ.Βουρλα)οσο μπορουσε για 650cc πηγαινε και πηγαινει ακομα(υ.σ.και αυτη καινουργια την ειχα παρει).Πηρα λοιπον το ¨θηριο¨που λενε τα περιοδικα.Αφου κανω το στρωσιμο στα 1200κμ που συστηνει ο κατασκευαστης(BMW να μην ξεχνιομαστε πρωτα:mad: )μεχρι τις 7000rpm ανωτατο οριο στροφων ολα καλα ως εδω.Κανω το πρωτο σερβις στον Παναγιωτοπουλο Α. απου την πηρα οπως αλλωστε και ολα τα σερβις του 650:D τον οποιο συστηνω ανεπιφυλαχτα σε οσους εχουν BMW.Moυ λεει οπως αλλωστε και ο κατασκευαστης για αλλα 1000κμ να εχω ανωτατο οριο στροφων τις 7000rpm.Φτανουμε στο συμβαν εχω κανει 2700κμ με το ¨θηριο¨:mad: οπως λεει ο κατασκευαστης και μια ωραια πρωια ξεκιναω για Καμενα Βουρλα που παρεπιπτοντως φτιαχνω κατι διαμ/τα εκει για αυτο και χρειαζομουν μεγαλη μηχανη για τις μετακινησεις μου.Αφου εκανα τις δουλειες μου και εφαγα για μεσημερι ειπα να παρω το δρομο της επιστροφης.Ξεκινησα απο τα Καμ. Βουρλα και κατεβαινα με 160κμ χαλαρα για να χωνεψω:smilea: και ουτε 7000rpm που ειναι τα 180κμ.Εκει που εφτανα στην ευθεια στις Λιβανατες ειπα να χαιδεψω λιγο το γκαζι(8000rpm) μπας και δουμε τα 200κμ ετσι για χαβαλε!Εκει που διακοσαρισαμε ;) για πλακα και ενω προσπερναγα κατι αμαξακια διλιτρα ενοιωσα ενα κενο στο γκαζι λεω μπα κανω δεξια και παω να το ανοιγοκλεισω λιγο να δω τι ηταν ενω την εβλεπα να μην κραταει τα χιλιομετρα και απο 200κμ επεσα στα 180κμ και δεν προλαβαινω να πω τι εχεις παθει ακουω ενα κρακ-μπαμ τι ακουσα δεν καταλαβα αλλα βλεπω ενα συννεφο καπνου να βγαινει απο την εξατμιση τον πισω τροχο να γλιστραει απο τα λαδια και εγω εξαλος απο τα νευρα:mad: :mad: να προσπαθω να τη σταματησω με επιτυχια ευτυχως ενω ταυτοχρονα την εβλεπα να καιγεται χωρις να εχει φτασει ποτε στα κοκινα η μηχανη ποτε και μην παιρνοντας τις 8000 στροφες η μηχανη πεταξε την δεξια μπιελα εξω και εγω ημουνα:mad: :mad: :evil: :evil: Εχει περασει 1βδομαδα και ακομα να ακουσω απο την BMW NEA ενω μετα απο αυτο σκεφτομαι να τη γυρισω πισω και θελω τη συμβουλη σας.Ευχαριστω.

nickmonstro
16/03/2008, 18:18
Ευχομαι να μην σου ξαντυχει τιποτα παρομοιο φιλε!Παλι καλα που εσυ εισαι καλα!

Καλο θα ειναι να στειλεις και ενα mail στα κεντρικα της BMW εαν δεις οτι ο αντιπροσωπος εδω δεν ασχολειται.

:wave2:

catmaster
16/03/2008, 18:31
Τι mail ρε παιδιά .... η Γιαγιά Αρκούδα περιμένει απάντηση εδώ και μήνες και τον έγραψαν στα @@ τους , με το mail θα σωθείς ;;;

Βάλε ένα δικηγόρο της προκοπής και στείλε τους αύριο ένα εξώδικο και μετά κάνε και μια μήνυση ζητώντας αντικατάσταση και ότι επιπλέον προκύψει από απώλειες λόγω ακινησίας της μηχανής ... κάνε και στο ΙΝΚΑ μια καταγγελία και πορεύεσαι αναλόγως ...

καλό κουράγιο μόνο μπορώ να πω...

McGyver
16/03/2008, 18:48
Για κάνε ένα τηλεφώνημα στη ΜΟΤΕΚ...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53779

dirtbird
16/03/2008, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
... ο αντιπροσωπος .....

....είναι θυγατρική του εργοστασίου....

apav
16/03/2008, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από hawk
ταυτοχρονα την εβλεπα να καιγεται χωρις να εχει φτασει ποτε στα κοκινα η μηχανη ποτε και μην παιρνοντας τις 8000 στροφες η μηχανη πεταξε την δεξια μπιελα εξω και εγω ημουνα:mad: :mad: :evil: :evil: Εχει περασει 1βδομαδα και ακομα να ακουσω απο την BMW NEA ενω μετα απο αυτο σκεφτομαι να τη γυρισω πισω και θελω τη συμβουλη σας.Ευχαριστω.

:a53: :a53: :a53:

Καλή συνέχεια. Το μηχανάκι κάηκε; :wave2:

nasos75
16/03/2008, 21:13
Φιλε μου καλα ξεμπερδεματα και να κανεις τον σταυρο σου που εισαι ζωντανος ακομη!!!!
Θα μπορουσε να σου ειχε συμβει εν κινησει και τοτε δεν θα ησουν εδω να το περιγραφεις...

GIXXERAKIAS
16/03/2008, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
Φιλε μου καλα ξεμπερδεματα και να κανεις τον σταυρο σου που εισαι ζωντανος ακομη!!!!
Θα μπορουσε να σου ειχε συμβει εν κινησει και τοτε δεν θα ησουν εδω να το περιγραφεις...

Μα εν κινηση το επαθε ο ανθρωπας φιλε μου.:uplate: :uplate:

Τρομακτικο...δεν θελω να σκεφτομαι τν ποσοτητα του λαδιου να σκαει πανω στην πισω ροδα και να χαροπαλευεις να το κρατησεις ορθιο και συναμα να driftαρεις!:hypnotize :eyepop:

catmaster
16/03/2008, 22:00
Φαντάζομαι λάδια δεν τσέκαρες πριν ξεκινήσεις για την επιστροφή ε ;;
(μπορεί και εγώ να μην κοιτούσα σε καινούργιο μηχανάκι ... πάντως με το που έπαιρνα μηχανή από σέρβις κοιτούσα τη στάθμη καλού κακού ... )

.....ενοιωσα ενα κενο στο γκαζι λεω μπα κανω δεξια και παω να το ανοιγοκλεισω λιγο να δω τι ηταν ενω την εβλεπα να μην κραταει τα χιλιομετρα και απο 200κμ επεσα στα 180κμ και δεν προλαβαινω να πω τι εχεις παθει ακουω ενα κρακ-μπαμ .....

αυτό (από τις λίγες γνώσεις που έχω ) είναι απόρροια υπερθέρμανσης των κινούμενων μερών που "εφάπτονται" .... ο κινητήρας υπερθερμάνθηκε.... στην αρχή ελατήρια ....

..... η μηχανη πεταξε την δεξια μπιελα εξω ....

... και μετά η μπιέλα .... :sad:

διάβασε καλά αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10556) το thread και βρες και κάποιον πραγματογνώμονα του ΤΕΕ που θα τον πληρώσεις εσύ και θα πάρεις και τιμολόγιο - απόδειξη ... αυτό καλό είναι να γίνει και πριν ανοιχτεί ο κινητήρας (πρώτη γνωμάτευση) αλλά και αφού ανοιχτεί ... σε εξουσιοδοτημένο πάντα ...

:rolleyes: πάντως ότι είναι να κάνεις .... κάντο γρήγορα .... και πάντα να ζητάς αποδείξεις και έγγραφα που πιστοποιούν ότι μπήκε η μηχανή συνεργείο ..... πότε έγιναν τα σέρβις .... τα πάντα που μπορείς να σκεφτείς ...

Δυστυχώς :( υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έτρεξαν πολύ από τέτοια περιστατικά και θα σε βοηθήσουν αν χρειαστείς κάτι ...

:sad:

devil's animal
16/03/2008, 22:19
:mad: :mad: :mad:

καλα ξεμπερδεματα αδερφε!!
:sad:

aelaras
16/03/2008, 22:54
file exo thn idia motosikleta tha ithela na moy grapsis ti soy ipane stin antiprosopia

spypetros
17/03/2008, 11:40
Καλό θα ήταν, για πολλούς λόγους, να ποστάρεις και καμιά φωτογραφία απ την ζημιά που έπαθες.
Πάντως, έχουν ακουστεί πολλά για τα BMW, σε σημείο που είμαι λίγο δύσπιστος......:)

Tigas
17/03/2008, 20:29
Η γνώμη μου είναι σε πρώτη φάση, βάζεις δικηγόρο και παίρνει αυτός τηλέφωνο στο τμήμα παραπόνων να σουπούνε πότε θα πάρεις την μοτοσυκλέτα σου ξανά.

Εάν δεν δείς αποτέλεσμα ζητάς εντολές εργασίας, αντίγραφα από βιβλία εισερχομένων email με την απάντηση από την BMW Hellas και κάνεις μια μήνυση σάν έσχατη λύση.

gian_nykt
18/03/2008, 08:58
όπως λένε και παραπάνω...αν δεν έχεις άμεσα νέα....στείλε ενα pm στην Γιαγιά Αρκούδα να μιλήσετε για τα καθέκαστα.....καμμένος κι αυτός...!!
Ευτυχώς που δεν έσκασες κάτω με 200km/h....πάλι καλά....!
Καλά ξέτελα!

catmaster
18/03/2008, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Η γνώμη μου είναι σε πρώτη φάση, βάζεις δικηγόρο και παίρνει αυτός τηλέφωνο στο τμήμα παραπόνων να σουπούνε πότε θα πάρεις την μοτοσυκλέτα σου ξανά.

Εάν δεν δείς αποτέλεσμα ζητάς εντολές εργασίας, αντίγραφα από βιβλία εισερχομένων email με την απάντηση από την BMW Hellas και κάνεις μια μήνυση σάν έσχατη λύση.

Δεν συμφωνώ ρε Σταύρο .... σαν να λέμε άστο στην εταιρεία .... έτσι μπορεί να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων ...

αν κινηθεί έτσι νωθρά δεν θα τελειώσει ποτέ .... είναι σαν να περιμένει αυτός πρώτα να κάνει κίνηση η εταιρία ... τι απαντήσεις και email και να του λένε περιμένουμε από Γερμανία απόφαση και και και .... ο καιρός να περνάει ... δες το Ρούσσο τι μανίκι πέρασε ο άνθρωπος και ακόμη περνάει ...

και η εταιρία αν δει ότι είναι λάσκα τα πράγματα θα το τρενάρει μέχρι να του πει:
"εντάξει σας επισκευάσαμε τον κινητήρα με δικά μας έξοδα και είστε καλυμμένος ".... :sick:

εσύ το εμπιστεύεσαι μετά το μηχανάκι να πας μπούνια τελικές ;;; (γιατί εγώ προσωπικά δεν ... ψυχολογικά και μόνο .. )

και για να μην παρεξηγούμαστε .... είτε μιλάμε για BMW είτε για DUCATI είτε για γιαπωνέζικα το ίδιο μου κάνει .... γιατί σε τελική ανάλυση όλες οι εταιρείες σαν καταναλωτές μας αντιμετωπίζουν και τίποτα παραπάνω ... αν εγώ έχω στάξει ένα ποσό Χ για μοτόρι καινούργιο με εγγύηση περιμένω να μου κάνουν κολοτούμπες σε τέτοια περίπτωση γιατί απλά.... ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΑ ...

και μια ιστορία που έτυχε σε φίλο μου "αδερφό" ... πήρε ο άνθρωπος αυτοκίνητο καινούργιο μάρκα δεν αναφέρω γιατί όπως είπα δεν έχει καμία σημασία ... τα σκάει ωραία και καλά ... το στρώνει και στην εθνική οδό το αμάξι σκορπάει ... :eyepop: :eyepop:

Τρελαίνεται ο δικός μου και βάζει ένα δικηγόρο που εκτός από άσχετος ήταν και μαλάκας γιατί ήθελε σπρώξιμο ... κάθε μέρα τηλέφωνο για να προχωρήσει το πράγμα ... εν τω μεταξύ η αντιπροσωπεία τον κινέζο .... (περίμεναν οδηγίες από "πάνω" .. :a31: :a022: ) ...

τελικά αλλάζει δικηγόρο (έβαλε ένα γατόνι ) και τους αρχίζει στο κυνήγι ... τους ζήτησε με μήνυση την αξία του κάρου .... ΕΠΙ ΔΕΚΑ!!! ... μετά από ένα μήνα πήρε πίσω καινούργιο αμάξι (όχι κινητήρα επισκευή ... ολόκληρο αυτοκίνητο .. )

αυτά τα ολίγα ...

ASTRAKITCAR
29/03/2008, 17:50
απο καλες πληροφοριες....

πολυ γνωστη φιρμα αυτοκινητων,με θηλυκο ονομα σαν εμπορικο τιτλο....

ζηταει οικονομια ρευματος απο τα γραφεια των υπαλληλων,και πολλα αλλα κουφα....(κοινως να κλεινουν τα περιτα φωτα κτλ)

ενοειται οτι οι υπαλληλοι παρακαλανε για απολυση ή αναζητουν αλλου εργασια..

κομενα μπονους,κομενα ταξιδακια για σεμιναρια κτλ..

εχουν σφιξει τα κωλαρακια οποτε κοιτανε να βγαλουν απο την μυγα ξυγκι!!!

κηνυγι θελει η δουλεια...γιατι ετσια απλα αντικατασταση δεν κανουν....

αλλα αν δουν οτι κινδυνευουν να χασουν περισσοτερα στο αντικαθιστουν...

AntoD
02/07/2008, 13:12
Απο τοτε που η αντιπροσωπεία περασε στα χερια της θυγατρικής της μαμας εταιριας το customer service εγινε αθλιο....χειροτερο απο ποτε...
(μου θυμιζει εποχη Σαρ@@@@@@...ουτε ανταλλακτικα εχουν ουτε εξυπηρετουν, τα σερβις πανακριβα κλπ)

Οσα χτίστηκαν δεκαετιες, γκρεμίστηκαν σε 3 χρονια....

Εχω 3 BMW ...δεν νομιζω να ξαναγορασω....

Μου έτυχαν τοσα πολλα τα τελευταία 2 χρονια...ουτε να τους βλεπω δεν θελω...

Δεν εχουν στοκ ουτε φιλτρα!!!!!και οταν τα φερουν ειναι πανάκριβα, - ολα τους τα ανταλλακτικα....

Περιμενα πλαισιο φερινγ 4 μηνες..(με σαλιγκάρι το στελνανε!!!!- 1100 ευρω!!!!-).......δισκους συμπλέκτη (αναλωσιμο) .......ΔΕΝ εχουν σε στοκ!!!

Καραγκιόζηδες...

Αν ειναι δυνατον...και εδωσα 19000 ευρώ.....

Το επομενο ειναι Λιφαν.....
δεν του κανεις σερβις...το πετας κατευθειαν και παίρνεις αλλο.

AntoD
02/07/2008, 13:15
Κριμα γιατι τα μοτο ειναι ολα σκυλια....(μοντελα μεχρι το 04...τα νεωτερα ειναι γτπκ!!)

transporter
03/07/2008, 06:50
Καμμια φορά απορώ διβάζοντας και εδώ και αλλού και εντός και εκτός.
Γιατι όλα σε άλλους ?

Απο το 1996 με διάφορα (4) BMW .
Ποτέ κανένα σημαντικό προβλημα.
Και όταν υπηρξε είτε λογω ελατωματικού υλικου, είτε απο φθορά
όλα φτιαχνόντουσαν εντος της ημέρας χωρίς πιέσεις και φασαρίες!!!!
Αν περίμενα ανταλ/κο αυτό δεν έκανε ποτε περισσότερο απο 1 εβδομάδα με τη τοποθέτηση.

Μα τόσο τυχερός είμαι πιά ?

AntoD
03/07/2008, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από transporter
Καμμια φορά απορώ διβάζοντας και εδώ και αλλού και εντός και εκτός.
Γιατι όλα σε άλλους ?

Απο το 1996 με διάφορα (4) BMW .
Ποτέ κανένα σημαντικό προβλημα.
Και όταν υπηρξε είτε λογω ελατωματικού υλικου, είτε απο φθορά
όλα φτιαχνόντουσαν εντος της ημέρας χωρίς πιέσεις και φασαρίες!!!!
Αν περίμενα ανταλ/κο αυτό δεν έκανε ποτε περισσότερο απο 1 εβδομάδα με τη τοποθέτηση.

Μα τόσο τυχερός είμαι πιά ?

Εχω BMW απο το 92, οπως και πολλα μελη της οικογενειας μου.
Ακριβες μοτοσυκλετες αλλα ολες σκυλια, και εξαιρετικα αξιπιστες.
Το σερβις ηταν μεχρι το 2003 "οικογενιακη" υποθεση...δεν κυκλοφορουσαν δα και τοσες πολλες BMW και η εξυπηρετηση ηταν παντοτε καλη.

Απο το 04 και μετα, κατι που ο αριθμος των μεταχειρισμένων εγινε πολύ μεγαλος, κατι που αλλαξε η αντιπροσωπεία….. αρχισαν να φαίνονται προβληματα στην επαφη με τα συνεργεια.
Κατ αρχην εκλεινες ραντεβου για σερβις και σου έδιναν ημερομηνια μετα από 3-4 εβδομαδες (ουτε στον Ευαγγελισμο για χειρουργειο!!), κατι που οι τιμες τσίμπησαν από πολύ εως εξαιρετικά πολύ (εως μας τον πιανουν χωρις ενδοιασμόυς πολύ), κατι το υφος Διδάκτορα Πολυτεχνικής Σχολής που ειχαν τα μαστορια….το πραγμα χαλασε.

Η αληθεια είναι ότι η BMW δεν είναι αυτή που ηταν σε κανενα επίπεδο.

Χαλάνε, δεν έχουν ανταλλακτικά, δεν ανταποκρίνονται στην premium τιμη που ζητουν.
Διοτι φιλε μου όταν δινω 20,000+ ευρω για μια μοτο….και 300αρες – 400αρες στο τυπικό σερβις….δεν θελω και δεν πρεπει να τρεχω και να περιμενω…..ετσι απλα.

Εάν εδινα 5.000 ευρω τότε και οι απαιτήσεις μου θα ηταν λιγότερες…

Μου κανει εντύπωση που δεν το εχεις προσεξει….

Εκτος και εάν εργάζεσαι στην BMW….οπότε σου είναι δυσκολο να το προσεξεις…

transporter
03/07/2008, 15:21
Η απορία μου είναι πραγματική.
Και συγνώμη που το ποσταρισα σε μια ενότητα που αφορά κυρίως τη τραγική ατυχία του φίλου.
Απλή περιέργεια ήταν.

Απο το 1996 όμως μέχρι σήμερα η αντιμετώπιση στο συνεργείο/σερβις ήταν η ίδια (καλή κατα τη γνωμη μου). Το face lifting του μαγαζιου άλλαξε μόνο.
Και τα λεφτα που πληρώνεις μου φαίνονται πολλά. Εγω κυμαίνομαι στα μισα περίπου.

Δεν εργάζομαι η έχω άλλο κοινο με την εταιρεία ούτε και δίνω δυάρα για τα συμφεροντά της.
Στη BMWHellas τη μοτοσυκλέτα την γνωρίζουν απο τα προσπέκτους και τα περιοδικά.
Είτε διακινουν τηλεοράσεις στο Κωτσόβολο είτε μηχανές τα ίδια νομίζουν ότι είναι.
Μαρκετινγκ by the book, του κ.λου, έπαρση, μούρη, τουπέ και κυριλίκι χωρίς να χρειάζεται
να αποδείξουν σε κανένα και τίποτα. Ας είναι καλα τα αυτοκίνητα που πουλάνε και το δίκτυο στη πλειοψηφία του.

H.A.Balafoutre
04/07/2008, 08:57
Τελικά τι έγινε?

Έσκασε όντως? Το άλλαξε, του το παίξανε κινέζοι...έχουμε ένα αποτέλεσμα μετά από τόσο καιρό?

AntoD
04/07/2008, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από transporter
Η απορία μου είναι πραγματική.
Και συγνώμη που το ποσταρισα σε μια ενότητα που αφορά κυρίως τη τραγική ατυχία του φίλου.
Απλή περιέργεια ήταν.

Από το 1996 όμως μέχρι σήμερα η αντιμετώπιση στο συνεργείο/σέρβις ήταν η ίδια (καλή κατα τη γνωμη μου). Το face lifting του μαγαζιου άλλαξε μόνο.

Κυρίως η συμπεριφορά και το ύφος....

[i]

Και τα λεφτά που πληρώνεις μου φαίνονται πολλά. Εγώ κυμαίνομαι στα μισά περίπου. [/B]

Μήπως έχεις μονοκυλινδρο η παλιό 2κυλινδρο...

[i]

Δεν εργάζομαι η έχω άλλο κοινό με την εταιρεία ούτε και δίνω δυάρα για τα συμφέροντα της.
Στη BMWHellas τη μοτοσικλέτα την γνωρίζουν από τα προσπέκτους και τα περιοδικά.
Είτε διακινούν τηλεοράσεις στο Κωτσόβολο είτε μηχανές τα ίδια νομίζουν ότι είναι. [/B]

Τώρα μιλάς σωστά!

[i]

Μάρκετινγκ by the book, του κ.λου, έπαρση, μούρη, τουπέ και κυριλίκι χωρίς να χρειάζεται
να αποδείξουν σε κανένα και τίποτα. Ας είναι καλά τα αυτοκίνητα που πουλάνε και το δίκτυο στη πλειοψηφία του. [/B]

Έτσι! Αλλά του χρόνου όταν του διωξουν όλους τι θα κάνουν....

Κρίμα και είμαι φανατικός BMWακιας και ουσιαστικά πικρία εκφράζω...

Ευτυχώς τα κάνω όλα μόνος μου μιας και έχω πολύ καλές μηχανολογικές γνώσεις αλλιώς θα τσακωνόμουν κάθε μέρα.
Δυστυχώς είναι πολλοί οι οποίοι τα σκάνε αβιαστα και χωρίς πολλές ερωτήσεις, και έχουν χαλάσει την πιάτσα.

Δεν είναι τόσο οι τιμές, είναι ο συνδυασμός τους και η αντιμετώπιση....
Έχω πάρει μοτο από σέρβις και δεν είχαν κάνει τίποτε....ούτε λάδια...(αντιπρόσωπος στην Δάφνη-Ν.Κοσμο) χωρίς φρένα(Γέρακας), με εντελώς αφόρτιστη μπαταρία(Γέρακας), νέο μοτο με ξεβιδωμένους καθρέπτες και τελειωμένο αμορτισέρ(Δάφνη)......
Δεν πάει άλλο .... Τέρμα τα "εξουσιοδοτημένα" του κ@λ@υ....εξουσιοδότηση μονο στην τσέπη μας έχουν...στις ευθύνες τίποτα...

Κρίμα γιατί όπως είπα από το 1ο ποστ μου οι μοτοσικλέτες είναι εξαιρετικές
(ειδικά τα R1100 R/GS και τα παλιότερα K/RS-GT) είναι πραγματικά αλεξίσφαιρα.

Λίγος σεβασμός στην ζωή(ασφάλεια) και το κόπο (χρήματα) του πελάτη!

MIHALIS TZIMAS
12/07/2008, 01:29
επειδη εχω αλλαξει αρκετα μηχανακια εχω να πω οτι τα οικονομικοτερα σερβις τα εχω κανει στα BMW

το τυπικο σερβις ποτε δεν ξεπερασε τα 180 ευρω

το δυστυχημα ειναι οτι ενω μεχρι πιν καποιο διαστημα ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον Παναγιωτοπουλο,τωρα πια δεν ειμαι
εχει χασει τη μπαλλα,δυστυχως

αλλα και που να πας ρε πουστη

H.A.Balafoutre
12/07/2008, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIHALIS TZIMAS
επειδη εχω αλλαξει αρκετα μηχανακια εχω να πω οτι τα οικονομικοτερα σερβις τα εχω κανει στα BMW

το δυστυχημα ειναι οτι ενω μεχρι πιν καποιο διαστημα ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον Παναγιωτοπουλο,τωρα πια δεν ειμαι

Για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα του "φθηνού σέρβις", 50.000χλμ Fazer600, 50ευρώ.

Road67
12/07/2008, 10:53
Δεν ειχε γινει κι ενα σκανδαλο νομιζω με το μοντελο LT 1200 κι αφου ειδε κι αποειδε ο ανθρωπος κινηθηκε δικαστικα.
Και μεταφερω αυτολεξει το κειμενο που θα το βρειτε
εδω http://www.kawasaki-bikers.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7942 και εδω http://www.lexrites.com/forum/index.php?showtopic=36476

''Ήδη, η ως άνω μοτοσυκλέτα εμφάνιζε στα 200 χλμ καπνό στην εξάτμιση, έμεινε από μπαταρία στις 3-6-2007, έκανε θόρυβο το μπροστινό σύστημα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εν κινήσει ο μπροστινός τροχός στις 9-7-2007 και να αλλαχθεί ρουλεμάν, εν συνεχεία να παραμείνει στο συνεργείο του 1ου εξ υμών από 20-7 έως 1-8-2007 προς περαιτέρω έλεγχο επισκευή κι όπου έγινε αντικατάσταση ρουλεμάν και βαλβίδας πιέσεως καυσίμου, ενώ πάλι για έλεγχο του εμπρόσθιου συστήματος παρέμεινε στο ίδιο συνεργείο από 6-9 έως 21-9-2007. ''

Αν δε σε καλυψουν, ειτε δικαστικα θα κινηθεις, ειτε μεσω Μοτεκ και Λεμοτ.

Να λες καλα και να ευχαριστεις Το Θεο που δεν επαθες τιποτα. Να 'σαι καλα φιλε μου και να προσεχεις. Παντα ορθιος.

MIHALIS TZIMAS
12/07/2008, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Για να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα του "φθηνού σέρβις", 50.000χλμ Fazer600, 50ευρώ.

ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ

ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ,ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ,ΜΠΟΥΖΙΑ,ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Road67
12/07/2008, 11:52
Οσον αφορα τη BMW HELLAS που λετε, γνωριζω μια πολυ καλη οικογενεια σε πολη της Ηπειρου, οι οποιοι ανθρωποι υστερα απο πολυ σκεψη αφου ναι μεν αγοραζονταν bmw αλλα απο αλλες πολεις, η απο Γερμανια και δεν υπηρχε σερβις. Επικοινωνησαν με την εν λογω εταιρια για να αγορασουν το εξουσιοδοτημενο και για το σερβις και για την εκθεση. Ουτε λιγο ουτε πολυ η απαντηση που ελαβαν ελεγε πως δεν ειναι στα σχεδια της BMW η επεκταση σε αυτο το μερος.

H.A.Balafoutre
12/07/2008, 13:57
ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ

ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΛΑΔΙΑ,ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ,ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ,ΜΠΟΥΖΙΑ,ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Λάδια, φίλτρο λαδιού, έλεγχος στα πάντα...μην αρχίζω να περιγράφω, εργατικά.

Μπουζί, έλεγχος ήταν άψογα τέλος.

Βαλβίδες....μπαααα.

Με κέρασαν και καφέ....:wave2:

giorgosmg
12/07/2008, 14:13
εχετε δικιο για το στυλακι.μπαινεις σε εκθεση της εταιριας και νομιζουν οτι γαμανε ολο τον κοσμο.ασε που ολο για βλαβες διαβαζω!japan ρε!!

MIHALIS TZIMAS
12/07/2008, 14:13

Βαλβίδες....μπαααα.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ

ΣΤΟ Κ1200R ΠOY EKANA ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 30.00ΧΛΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ MANUAL

:wave2: :wave2:

Bavarian
12/07/2008, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Απο τοτε που η αντιπροσωπεία περασε στα χερια της θυγατρικής της μαμας εταιριας το customer service εγινε αθλιο....χειροτερο απο ποτε...
(μου θυμιζει εποχη Σαρ@@@@@@...ουτε ανταλλακτικα εχουν ουτε εξυπηρετουν, τα σερβις πανακριβα κλπ)

Οσα χτίστηκαν δεκαετιες, γκρεμίστηκαν σε 3 χρονια....

Εχω 3 BMW ...δεν νομιζω να ξαναγορασω....

Μου έτυχαν τοσα πολλα τα τελευταία 2 χρονια...ουτε να τους βλεπω δεν θελω...

Δεν εχουν στοκ ουτε φιλτρα!!!!!και οταν τα φερουν ειναι πανάκριβα, - ολα τους τα ανταλλακτικα....

Περιμενα πλαισιο φερινγ 4 μηνες..(με σαλιγκάρι το στελνανε!!!!- 1100 ευρω!!!!-).......δισκους συμπλέκτη (αναλωσιμο) .......ΔΕΝ εχουν σε στοκ!!!

Καραγκιόζηδες...

Αν ειναι δυνατον...και εδωσα 19000 ευρώ.....

Το επομενο ειναι Λιφαν.....
δεν του κανεις σερβις...το πετας κατευθειαν και παίρνεις αλλο.

Τώρα εσύ κάποιον μου θυμίζεις...αλλά ποιόν ? :lol:

Bavarian
12/07/2008, 15:24
Κριμα γιατι τα μοτο ειναι ολα σκυλια....(μοντελα μεχρι το 04...τα νεωτερα ειναι γτπκ!!)

Εδώ κι αν μου θυμίζεις κάποιον...:lol:

Bavarian
12/07/2008, 15:25
Εχω BMW απο το 92, οπως και πολλα μελη της οικογενειας μου.
Ακριβες μοτοσυκλετες αλλα ολες σκυλια, και εξαιρετικα αξιπιστες.
Το σερβις ηταν μεχρι το 2003 "οικογενιακη" υποθεση...δεν κυκλοφορουσαν δα και τοσες πολλες BMW και η εξυπηρετηση ηταν παντοτε καλη.

Απο το 04 και μετα, κατι που ο αριθμος των μεταχειρισμένων εγινε πολύ μεγαλος, κατι που αλλαξε η αντιπροσωπεία….. αρχισαν να φαίνονται προβληματα στην επαφη με τα συνεργεια.
Κατ αρχην εκλεινες ραντεβου για σερβις και σου έδιναν ημερομηνια μετα από 3-4 εβδομαδες (ουτε στον Ευαγγελισμο για χειρουργειο!!), κατι που οι τιμες τσίμπησαν από πολύ εως εξαιρετικά πολύ (εως μας τον πιανουν χωρις ενδοιασμόυς πολύ), κατι το υφος Διδάκτορα Πολυτεχνικής Σχολής που ειχαν τα μαστορια….το πραγμα χαλασε.

Η αληθεια είναι ότι η BMW δεν είναι αυτή που ηταν σε κανενα επίπεδο.

Χαλάνε, δεν έχουν ανταλλακτικά, δεν ανταποκρίνονται στην premium τιμη που ζητουν.
Διοτι φιλε μου όταν δινω 20,000+ ευρω για μια μοτο….και 300αρες – 400αρες στο τυπικό σερβις….δεν θελω και δεν πρεπει να τρεχω και να περιμενω…..ετσι απλα.

Εάν εδινα 5.000 ευρω τότε και οι απαιτήσεις μου θα ηταν λιγότερες…

Μου κανει εντύπωση που δεν το εχεις προσεξει….

Εκτος και εάν εργάζεσαι στην BMW….οπότε σου είναι δυσκολο να το προσεξεις…

Εδώ πια είσαι φτυστός :lol:

Bavarian
12/07/2008, 15:26
Έτσι! Αλλά του χρόνου όταν του διωξουν όλους τι θα κάνουν....

Κρίμα και είμαι φανατικός BMWακιας και ουσιαστικά πικρία εκφράζω...

Ευτυχώς τα κάνω όλα μόνος μου μιας και έχω πολύ καλές μηχανολογικές γνώσεις αλλιώς θα τσακωνόμουν κάθε μέρα.
Δυστυχώς είναι πολλοί οι οποίοι τα σκάνε αβιαστα και χωρίς πολλές ερωτήσεις, και έχουν χαλάσει την πιάτσα.

Δεν είναι τόσο οι τιμές, είναι ο συνδυασμός τους και η αντιμετώπιση....
Έχω πάρει μοτο από σέρβις και δεν είχαν κάνει τίποτε....ούτε λάδια...(αντιπρόσωπος στην Δάφνη-Ν.Κοσμο) χωρίς φρένα(Γέρακας), με εντελώς αφόρτιστη μπαταρία(Γέρακας), νέο μοτο με ξεβιδωμένους καθρέπτες και τελειωμένο αμορτισέρ(Δάφνη)......
Δεν πάει άλλο .... Τέρμα τα "εξουσιοδοτημένα" του κ@λ@υ....εξουσιοδότηση μονο στην τσέπη μας έχουν...στις ευθύνες τίποτα...

Κρίμα γιατί όπως είπα από το 1ο ποστ μου οι μοτοσικλέτες είναι εξαιρετικές
(ειδικά τα R1100 R/GS και τα παλιότερα K/RS-GT) είναι πραγματικά αλεξίσφαιρα.

Λίγος σεβασμός στην ζωή(ασφάλεια) και το κόπο (χρήματα) του πελάτη!

Ρε ποιος να 'ναι ρε ποιος να 'ναι :lol:

Bavarian
12/07/2008, 15:32

Ρε Μιχάλη τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν ? Τυπικό σέρβις 180 ευρώ και το θεωρείς φτηνό ? Οταν στο CBF το τυπικό σέρβις έχει το πολύ 70 ευρώ ενώ στο σκάρβερ 170,το ένα τετρακύλινδρο και το άλλο μονοκύλινδρο :mad: ...κάτσε ρε Μιχάλη.

Bavarian
12/07/2008, 15:33

Βαλβίδες....μπαααα.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕετσιιιιιιιιι...:beer:

Bavarian
12/07/2008, 15:36
Εν κατακλείδι...τούφες τα BMW τούφα και το σέρβις τούφα και η εξυπηρέτηση.Αλλά μην τα πείτε αυτά στα μπεμβεδοφόρουμ γιατί θα γίνεται κακοί και θα μπαναριστείτε σαν λεπροί...Γ Τ Π εταιρεία μηχανάκια και αναβάτες :yuck:

Tropeas
12/07/2008, 15:45
Μην μαζικοποιούμε αποτελέσματα με μάρκες κλπ κλπ
πόσες χιλιάδες χλμ είχε?
είχε κάνει όλα τα σερβις?
αν είναι πριν το 1ο χρονο (που είναι απο ότι ανέφερες) δικαιώσε να απαιτήσεις φουλ αντικατάσταση μηχανής
δώσε περαιτέρω ινφο και τα λέμε...:wave2:

αααα πολύ υπομονή, αν βιάστείς , σκοντάφτεις, αν δεν έχεις χρόνο...ΥΠΟΜΟΝΗ!

H.A.Balafoutre
12/07/2008, 17:35
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ

ΣΤΟ Κ1200R ΠOY EKANA ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 30.00ΧΛΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ MANUAL

:wave2: :wave2:

Βάση manual. Ανα 5000χλμ λάδια, που είναι πιο κάτω από το manual και ανα 10000χλμ φίλτρο λαδιού. Ήταν το ακριβό το σέρβις.....έκατσε και το φίλτρο λαδιού μαζί.:rotflmao:

Τέσπα, τι έγινε με το παλικάρι με το Κ1200R ξέρουμε?

billy_BMW
12/07/2008, 17:42
Υπήρξε μια ανάκληση πολύ σημαντική για K1200S και K1200GT

Παρόλο που έχεις το γυμνό μπορεί να αφορά και εσένα αφού μιλάμε για την ίδια παραγωγή κινητήρα.

Η συγκεκριμένη ανάκληση έγινε μετά απο σπάσιμο κινητήρα και αναφέρονται 39 μηχανάκια παγοσμίως.Μπορεί όμως να είναι και περισσότερα ποτέ δε ξέρεις.

Έχει ως εξής.

Make : BMW Model : K1200 S Year : 2008
LLC Mfr's Report Date : MAY 27, 2008
NHTSA CAMPAIGN ID Number : 08V239000
N/A
NHTSA Action Number: N/A
Component: ENGINE AND ENGINE COOLING:ENGINE
Potential Number Of Units Affected : 39
Summary:
BMW IS RECALLING 30 MY 2008 K1200 S AND K1200 GT MOTORCYCLES. A SET SCREW MAY NOT HAVE BEEN INSTALLED AT ITS SPECIFIC LOCATION WITHIN THE OIL DUCT. CONSEQUENTLY, AN ADEQUATE SUPPLY OF OIL MAY NOT CIRCULATE WITHIN THE ENGINE.
Consequence:
IT IS POSSIBLE THAT CONNECTING ROD AND CRANKSHAFT DAMAGE COULD OCCUR. IF THIS HAPPENED, THE ENGINE COULD SEIZE. IF THE MOTORCYCLE WAS IN GEAR, ENGINE SEIZING COULD RESULT IN LOCK-UP OF THE REAR TIRE, INCREASING THE RISK OF A CRASH.
Remedy:
DEALERS WILL INSTALL A SET SCREW IN THE OIL DUCT. THE RECALL IS EXPECTED TO BEGIN DURING JUNE 2008. OWNERS MAY CONTACT BMW AT 1-800-331-1117.
Notes:
CUSTOMERS MAY CONTACT THE NATIONAL HIGHWAY TRAFFIC SAFETY ADMINISTRATION'S VEHICLE SAFETY HOTLINE AT 1-888-327-4236 (TTY: 1-800-424-9153); OR GO TO HTTP://WWW.SAFERCAR.GOV.

Ψάξε λίγο περισσότερο για ποιά βίδα μιλάνε και δες μήπως έλειπε και στο δικό σου.