Σύνδεση

View Full Version : shmera epidavros

EVI
16/03/2008, 23:02
shmera phgame volta epidavro me parea kai perasame yperoxa polles moto oraios kairos oraia parea

ta klasika ths epidavroy poy nomizoyn oti einai pista GIATI RE PAIDIA??????????

ksafnika asthenofora pyrosvestikh xamos

aftokinito sto gkremo - mhxanh poy de vlepotan ti einai kai to mono poy eidan htan to asthenoforo na pernei ton anavath ths

to eidan oi misoi ths pareas poy proxorhsan ligo parakato kai gyrisan meta.

prosoxh re paidia den einai magkia gamot mesa malakia einai

yparxoyn kai oi pistes skata kai aposkata kai aftes (megara) alla poly kalytera apo thn epidavro kai alloys dhmosioys dromoys

an den lypaste ton eafto sas lyphtheite toys alloys poy sas agapane ..........

EVI
16/03/2008, 23:04
syggnomh gia ta greeklish den allazei glossa

aelaras
16/03/2008, 23:13
ekina ta meri einai katapliktika:beer: :beer: :beer: :beer:

trigger
16/03/2008, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από aelaras

ε τότε ας ζήσουμε για να τα χαιρόμαστε....

marulis
16/03/2008, 23:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
ε τότε ας ζήσουμε για να τα χαιρόμαστε.... :sick: :(

+1

GIXXERAKIAS
16/03/2008, 23:26

Μπα δεν μου αρεσουν τα στροφιλικια εκει,πιο πολυ γουσταρω τον Αγιο.:blush: :D :D

Αγαπη μου γλυκια (εσυ η απο πανω) αφου ξερεις οτι το μικροβιο αν το εχεις δεν ξεκολλας τι καθεσαι και συζητας τωρα αυτα τα πραγματα?Αυτα υπηρχαν και θα υποαρχουν παντα,wannabees Rossi κτλ παντα υπηρχαν.Ξερεις οτι και γω στριβω και πολλα παιδια απο τους γνωστους μας,το θεμα δεν ληγει και 10 πιστες να φτιαχτουν δεν θα αλλαξει αυτο.:winka:

Οσο και μπαινει καποιος σε μια πιστα (υπαρχουν παραδειγματα και απο εδω μεσα) παντα θα κανουν τις λακαμιουλες τους στον δρομο,λεγοντας λακαμιουλες εννοω βολτες με μοναδικο σκοπο το στριψιμο και την εξαψη που σου δημιουργει.Το θεμα ειναι να μην παρασυρομαστε και να ξεφευγουμε απο τα ορια μας.Δεν λεω να φυγω απο λαδια η κατι αναπαντεχο οπως κομητης (κοτρωνα γαρ,η λακουβα:uplate: ) στην μεση του δρομου,ετσι μπορεις να την παθεις με μηχανη και χωρις να το κυνηγας.Λεω απλα να μην ξεφευγουμε απο τα ορια μας.:beer:

ps:Αμα μαθετε οτι επεσα απο λακαμια μου αγνοηστε το ποστ αυτο.:D :lol: :lol:

aelaras
16/03/2008, 23:40
to kalitero strofiliki einai sto MPRALO;) ;) ;) ;) ;) ;)

road spirit
16/03/2008, 23:44
to kalitero strofiliki einai sto MPRALO;) ;) ;) ;) ;) ;) τι πίνεις ρε φίλε? :confused:

aelaras
16/03/2008, 23:45
giati re file

gcrook
17/03/2008, 00:25
Παντως ολοι εντος θεματος.

Ο ενας κανει "λακαμιουλες" ( ντρεπεστε να πειτε μαλακιουλες; ) στον Αγιο γιατι ειναι στγιφτεγος λεει,ο αλλος πιστευει οτι ο Μπραλλος εχει καλη ασφαλτο και οχι χοντρο χαλικι και ο πρωτος μπορει να γουσταρε Επιδαυρο και να εκανε και εκεινος λακαμιουλες,αλλα μπορει και να ειχε παει για βολτα το παλικαρι απλα, και να του ελαχε....

Αμα ξερει κανενας αλλος στγιφτεγος μερη για "λακαμιουλες" να μας τα πει και μας...

Ασταδιαλα βραδυατικα, εχουμε φτασει να βλογαμε τα γενια μας ακομα και πανω απο τα νεκροκρεβατα.....

zuki1000k5
17/03/2008, 00:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παντως ολοι εντος θεματος.

Ο ενας κανει "λακαμιουλες" ( ντρεπεστε να πειτε μαλακιουλες; ) στον Αγιο γιατι ειναι στγιφτεγος λεει,ο αλλος πιστευει οτι ο Μπραλλος εχει καλη ασφαλτο και οχι χοντρο χαλικι και ο πρωτος μπορει να γουσταρε Επιδαυρο και να εκανε και εκεινος λακαμιουλες,αλλα μπορει και να ειχε παει για βολτα το παλικαρι απλα, και να του ελαχε....

Αμα ξερει κανενας αλλος στγιφτεγος μερη για "λακαμιουλες" να μας τα πει και μας...

Ασταδιαλα βραδυατικα, εχουμε φτασει να βλογαμε τα γενια μας ακομα και πανω απο τα νεκροκρεβατα.....

Και δηλαδη φιλε εσυ τι προτεινεις?Πιστευεις οτι ειναι παραλογα αυτα που λενε?Μηχανη οδηγας και εσυ και καταλαβαινεις πιστευω...

gcrook
17/03/2008, 00:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Και δηλαδη φιλε εσυ τι προτεινεις?Πιστευεις οτι ειναι παραλογα αυτα που λενε?Μηχανη οδηγας και εσυ και ξερεις...

Παραλογα δεν ξερω αν ειναι,αλλα σιγουρα δεν ειναι πρεποντα, ειδικα σε αυτο το θρεντ.

zuki1000k5
17/03/2008, 00:56
Παραλογα δεν ξερω αν ειναι,αλλα σιγουρα δεν ειναι πρεποντα, ειδικα σε αυτο το θρεντ.

οκ σε αυτο συμφωνω.σεβασμος στο παλικαρι που επεσε με την μηχανη.ας ελπιζουμε τουλαχιστον να ειναι καλα.

devil's animal
17/03/2008, 07:32
ολα εχουν το ρισκο τους.

τωρα που ανοιγει ο καιρος βλεπω να πολλαπλασιαζονται τα διτροχα ειτε λεγονται SS πολλων κυβικων ειτε παπακια των 50cc.

ξετσουτσουνισμα γενικο λοιπον και μαλλον (δυστυχως) θα γινει μονοτονια να ακουμε για παρομοια περιστατικα στον Αγιο, στην Επιδαυρο ή στον Μπραλο.

evi αφου το λες και η ιδια "ta klasika ths epidavroy poy nomizoyn oti einai pista".
:wave2:

MikeG
17/03/2008, 08:33
Πάμε για Αντιπαραθέσεις......

zephyr1
17/03/2008, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πάμε για Αντιπαραθέσεις......

Κουλαδια.:evil:

:lol: :rotflmao:

DUKASII
17/03/2008, 09:41
Α καλα να σας πω και εγω που βγηκα με τον Μπάμια το φιλο να παμε το Σαββάτο μέχρι σουνιο..
και στο γυρνα και ενω πηγαινουμε με καμια 120 μαξ..
ξεκιναω να στριβω στην αριστερη που βγαζει στην ευθεια της βαρκιζας..και ξαφνια εκει που παω...στη στροφη ανετος χωρις βια χωρις αγχος βλεπω μετην ακρη του δεξιου ματιου κατι κοκκινο να ερχεται κατα πανω μου..και στο αμεσως επομενο δευτερολεπτο ενα τουονο να κλεινει πανω στη μπροστινη μου ροδα για να στριψει ο ταπας.....
ε για να μη πεσω πανω του..αναγκαστηκα..σηκωσα τη μοτό και πηγα ευθεια για 5-10 μετρα..και εστριψα απο την αριστερη λωριδα που ξεκινησα ..στην δεξιά και διπλα απο τη μπαριερα.
να σαι καλα μαστορα με το τουονο..δικός σου ειναι ο δρόμος...και να με συγχωράς αν σε εκοψα απο το γυρολογιο σου.:wave2: :beer: :ninja:

αφου με πλευρισε ενα παλικαρι καπακι με ενα ρ1 και με λεει φιλος σου ειναι αυτος?
μα ναι του λεω φυσικα και εχουμε κατι διαφορες μη δινεις σημασια..θα τα βρουμε..:bawl:

το κουλο?
πιο κατω ...ειχε σταματησει και περιμενε..και μολις τον ειδα λεω κατσε να του πω κατι..και προσπερνωντας τον πηγαινα με 20 για να με πλευρισει να του πω για τη γραμμη του..
και με περναει ταπα παλι:rotflmao: :lol: ο στονερ λεμε και εκει καταλαβα οτι απλα ηθελε να συνεχισουμε τον αγωνα μας..:hypnotize ε και συνεχιζε να στριβει ταπα με 60 χιλιομετρα στις στροφες στα λιμανακια ..
λεω τι να του πεις τωρα..οτι παραλιγο να τον φορεσεις στη στροφή?θα σου πει..κανε στη μπαντα ρε κουλαδι να πουμε να περασουμε εμεις οι γληγολοι..η μπορει να σε ρωτησει αν ειδες τα τακακια της πισω ροδας του και αν θελει φρενα..
αστο λεω οκ αφου ζησαμε..να μαστε καλα .

p@nos
17/03/2008, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
.
.
.
.
.

:lol: :lol: :lol:

Αφου εισαι κουλαδι ρε Δουκα τι το θες το gixxer και το βγαζεις στο δρομο???

Παρε ενα πατινι να κανεις τη δουλεια σου.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MIKE_16V
17/03/2008, 09:56
Τις πιπας.....στην κορινθου....πανω στην μπαριερες...στον παρνασο....παρεα 10μηχανακια...λαδια και ολοι σταματημενοι..καποιος βροντηξε....επιδαυρο..ειπε η Ευη...

κομπλε ειμαστε..:rolleyes:

DUKASII
17/03/2008, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:lol: :lol: :lol:

Αφου εισαι κουλαδι ρε Δουκα τι το θες το gixxer και το βγαζεις στο δρομο???

Παρε ενα πατινι να κανεις τη δουλεια σου.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: χεστα..
ασε λεω να το πουλησω ρε να παρω κανα εντουρακι 250 να πηγαίνω μεχρι 130 μαξ οποτε θα με συνεχεια στην δεξια λωριδα..μπαμπα μη τρεχεις και τι ωραια που ναι η φύση...κτλ.

τουλαχιστον εκανα χαρουμενο το ταπα με το τουονο που θα πηγε μετα στη παρεα του και θα λεει περασα κανα 2 μπρικια σε κατι στροφες στη παραλια..

και μετα τους εριξα και γυρο..τους ξαναπερασα.

OzZzZzY
17/03/2008, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
χεστα..
ασε λεω να το πουλησω ρε να παρω κανα εντουρακι 250 να πηγαίνω μεχρι 130 μαξ οποτε θα με συνεχεια στην δεξια λωριδα..μπαμπα μη τρεχεις και τι ωραια που ναι η φύση...κτλ.

τουλαχιστον εκανα χαρουμενο το ταπα με το τουονο που θα πηγε μετα στη παρεα του και θα λεει περασα κανα 2 μπρικια σε κατι στροφες στη παραλια..

και μετα τους εριξα και γυρο..τους ξαναπερασα.

εγω λεω να ξαναπαρεις το super duke :smokin: :smokin: :D :D

Cpt. Haddock
17/03/2008, 10:27
Ωραία τα γράφουμε όλοι...

Φαντάζομαι οτι στην επόμενη βόλτα σε επαρχιακό στροφιλίκι θα πηγαίνουμε με μαξ 70 που ειναι το νόμιμο όριο :rolleyes:

(ναι, καλά... :wave2: )

Gandalf dr685sm
17/03/2008, 10:28
Και μετά τσαντίζονται κάποιοι , όταν μερικοί βγαίνουν και τους λένε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ... τόσο μυαλο κουβαλάνε... αυτά παθαίνουν.

Και οχι μόνο αυτό. Αλλά παίρνουν και άλλους στον λαιμό τους. Παράδειγμα αυτό που είπε ο φίλος Ducassi που αν μη τι άλλο λόγω εμπειρίας την γλύτωσε. Γιατί κάποιος "νέος" απλά θα τρόμαζε και θα πήγαινε για βουτιά στα νερά του Σουνίου.

Αίντε ρε κοθώνια..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.. και στην Επίδαυρο , και στον Μπράλο και όπου νομίζετε οτι "το έχετε" και πάτε "με την ταυτότητα στο στόμα". Σιγά μην στεναχωρηθώ για την πάρτη σας. Υποψήφιοι δολοφόνοι είσαστε και δεν το έχετε πάρει και χαμπάρι.

Γιατί καλά το δικό σας το τομάρι... μπορείτε να το κάνετε οτι θέλετε... ο άλλος ο κακομοίρης με ή χωρίς την οικογένεια του, τι φταίει που πάει βόλτα απο απέναντι; Να σας πληρώνει και απο πάνω, γιατί είπατε να την δείτε "Αγωνιζόμενοι - off duty";

Y.Γ. μιλώ μόνο για εκείνους που έχουν περάσει τους δημόσιους δρόμους για πίστα και νομίζουν οτι είναι Rossi, Stoner, Schumacher κτλ... σε ενα "πολιτικό όχημα" με "γυρολόγιο".

Gandalf

DUKASII
17/03/2008, 10:31
Δεν κατηγορω κανεναν και εγω τα χω κάνει...το κανω ακομα..τρεχω που και που ..απλα προσπαθω να μη μπλεκομαι με αλλους οταν θελω και τρεχω.
δεν τα εγραψα αυτα για να κραξω το παλικαρι..

να ναι καλα και μακαρι να μαθει χωρίς να παθει.

GIXXERAKIAS
17/03/2008, 11:54
Εχει πλακα παντως!Ξερετε γιατι?Γιατι παντα θα υπαρχουν αυτα και παντα τα ιδια και γιδια πεταγονται και λενε τις ιδιες ραπαρεις ( Κρουκη δεν λεω παπαριες ουτε μαλακιουλες γιατι φοβουμαι το BAN ενω εσυ δεν εχεις τετοιο θεμα ετσι?) και δεν βγαινει ποτε ακρη,οπως ειπε και ο πακετανιος στην επόμενη βολτα εσεις ολοι με τα strret και τα SS να πηγαινετε με τα ορια του δρομου σε οποιαδηποτε μοτοσυκλετιστικη γνωστη αγνωστη διαδρομη.:rolleyes:

Ειπαμε παντα θα γινοινται βλακειες που κοστιζουν ανθρωπινες ζωες.Και βασικα στην προκειμενη περιπτωση οντως εκανα λακαμια εγω και ζηταω συγνωμη που εθιξα το θεμα μη γνωριζοντας αν γλυτωσε το παληκαρι.

Ελπιζω πως ναι βεβαια,δεν ειμαι κακοβουλος,απλα εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια που γραφονται και απο ατομα που τα κανουν οι ιδιοι και δεν το εχουν ακομα παρει χαμπαρι.:rolleyes:

DUKASII
17/03/2008, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εχει πλακα παντως!Ξερετε γιατι?Γιατι παντα θα υπαρχουν αυτα και παντα τα ιδια και γιδια πεταγονται και λενε τις ιδιες ραπαρεις ( Κρουκη δεν λεω παπαριες ουτε μαλακιουλες γιατι φοβουμαι το BAN ενω εσυ δεν εχεις τετοιο θεμα ετσι?) και δεν βγαινει ποτε ακρη,οπως ειπε και ο πακετανιος στην επόμενη βολτα εσεις ολοι με τα strret και τα SS να πηγαινετε με τα ορια του δρομου σε οποιαδηποτε μοτοσυκλετιστικη γνωστη αγνωστη διαδρομη.:rolleyes:

Ειπαμε παντα θα γινοινται βλακειες που κοστιζουν ανθρωπινες ζωες.Και βασικα στην προκειμενη περιπτωση οντως εκανα λακαμια εγω και ζηταω συγνωμη που εθιξα το θεμα μη γνωριζοντας αν γλυτωσε το παληκαρι.

Ελπιζω πως ναι βεβαια,δεν ειμαι κακοβουλος,απλα εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια που γραφονται και απο ατομα που τα κανουν οι ιδιοι και δεν το εχουν ακομα παρει χαμπαρι.:rolleyes:
:wave2: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΟΥΚΗΣ ΜΙΑ ΤΑΝΑΠΟΥ ΛΕΜΕ...:lol: :bawl: :rotflmao: :bawl:

Gandalf dr685sm
17/03/2008, 13:02
άλλο το νόμιμο όριο... και άλλο η "δίχως όριο" οδήγηση που δείχνει και πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι κάποιος.

Πρέπει πάντα να είναι άσπρο ή μαύρο;

Gandalf

Cpt. Haddock
17/03/2008, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
άλλο το νόμιμο όριο... και άλλο η "δίχως όριο" οδήγηση που δείχνει και πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι κάποιος.

Πρέπει πάντα να είναι άσπρο ή μαύρο;

Gandalf

Και πώς ορίζεται ΠΟΣΟ πάνω απο το νομιμο όριο ειναι οκ να πηγαίνουμε; 10% ? 20% ?

Έχω την εντύπωση οτι όταν γράφουμε για τέτοια θέματα στο μοτο περισσεύει η υποκρισία. :wave2:

Γιατί στο δρόμο και στις βόλτες άλλα βλέπω :rolleyes:

Gandalf dr685sm
17/03/2008, 13:16
Cpt...

γράφτηκε και αλλού... " να το πηγαίνεις και οχι να σε πηγαίνει". Πρόσθεσε σε αυτό και το ελάχιστο περιθώριο που πρέπει να έχεις για να μπορείς να αντιδράσεις.\
Αν τώρα κάποιος θεωρεί εαυτόν, χερά και ικανό να αντιδρά στην Επίδαυρο ή όπου αλλού με 100+ χ.α.ω ... οκ, τι να πω;
Όσον αφορά το θέμα που λέει ποιός τα κάνει και ποιός οχι... ναι .. ισχύει. Αλλά το θέμα είναι πως κάποιοι το κάνουν "επάγγελμα" και κάποιοι πέφτουν στην παγίδα "επιλογής ελέγχου" όπως γράφηκε και αλλού.

Gandalf

zuki1000k5
17/03/2008, 15:00
Εχει πλακα παντως!Ξερετε γιατι?Γιατι παντα θα υπαρχουν αυτα και παντα τα ιδια και γιδια πεταγονται και λενε τις ιδιες ραπαρεις
,απλα εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια που γραφονται και απο ατομα που τα κανουν οι ιδιοι και δεν το εχουν ακομα παρει χαμπαρι.:rolleyes:

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ JOHN!!!!:beer:

sniper
17/03/2008, 15:05
θα παρακαλούσα τους και τις κ.κ. που ασχολούνται με το θέμα Επίδαυρος, Μπράλλος κι άλλες ωραίες διαδρομές να κοιτάξουν λίγο τριγύρω τους να δούνε τι γίνεται και μετά να αρχίσουν τα ευχολόγια και τα υπόλοιπα φαιδρά...

Ευχαριστώ

zephyr1
17/03/2008, 16:55
Τι ειναι οι κ.κ?:confused:

Ευχαριστω.

aelaras
17/03/2008, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τι πίνεις ρε φίλε? :confused: pino mpafoys kai pezo pro:winka: :winka:

aelaras
17/03/2008, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Κουλαδια.:evil: o grigoros ftani protos. o koylos panta

:lol: :rotflmao: :winka: :winka: :winka: :winka:

zephyr1
17/03/2008, 20:05
:winka: :winka: :winka: :winka:

Ωραιο προφιλ.:look: :lol: :beer:

AFTER
17/03/2008, 20:20
Oταν φτασετε την συζητηση στο ποιος εχει ποιον, στειλτε μου πουμου να κανω σεϊβας

:rotflmao:

gcrook
17/03/2008, 21:36

Προφανως το θεμα μας δεν ειναι αν στριβουμε η οχι σε βολτες, διοτι και εγω οπως και πολλοι αλλοι σε αθωες επαρχιακες διαδρομες βγαζουμε τα ματακια μας αμα λαχει εχοντας (η εστω νομιζοντας οτι εχοντας) πληρη επιγνωση του τι μπορει να μας συμβει.

Βεβαια αυτο δεν ειναι το θεμα μας και η αποψη μου αντικατοπτριζεται επακριβως στην τελευταια φραση του πρωτου μου ποστ πανω στο θρεντ.Αν δεν το καταλαβες η κανεις οτι δεν το καταλαβες εσυ και κανα δυο ακομα, τοτε λακαμιουλα μου που το εφερα με το μαλακο.

Οσο για τον φοβο του μπαν ας πληρωνες και εσυ την πλατινενια ετησια συνδρομη με την ειδικη ρητρα και τα "κανονακια" για το ΒΑΝ.Αμα ποσταρω πολυ παιρνω και μπονους.

gcrook
17/03/2008, 21:38
ραπαρεις

Το εχω γυρισει στο μπλουζ btw:lol:

devil's animal
17/03/2008, 21:51
Το εχω γυρισει στο μπλουζ btw:lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

trigger
17/03/2008, 21:55
Mάθαμε τίποτα για το παιδί; Σήμερα μου ακύρωσε το ραντεβού η οδοντίατρος γιατί θα πήγαινε σε μια κηδεία ενός παιδιού που έφυγε εχθές από μηχανή αλλά δεν έμαθα τίποτα άλλο... :(

GIXXERAKIAS
17/03/2008, 21:57

Βεβαια αυτο δεν ειναι το θεμα μας και η αποψη μου αντικατοπτριζεται επακριβως στην τελευταια φραση του πρωτου μου ποστ πανω στο θρεντ.Αν δεν το καταλαβες η κανεις οτι δεν το καταλαβες εσυ και κανα δυο ακομα, τοτε λακαμιουλα μου που το εφερα με το μαλακο.

Οσο για τον φοβο του μπαν ας πληρωνες και εσυ την πλατινενια ετησια συνδρομη με την ειδικη ρητρα και τα "κανονακια" για το ΒΑΝ.Αμα ποσταρω πολυ παιρνω και μπονους.

Καταλαβα Γιωργη ποιο ηταν το θεμα σου και ζητησα συγνωμη γι'αυτο απο ολους οισους θιχτηκαν απο την απαντηση μου αυτη.
.
Δηλαδη αμα ειναι ετσι να πληρωσω και γω αυτην την περιφημη συνδρομη ρε παιδια και να γαμοσταυριζω αφοβα,ετσι ειναι??Σοβαρεψου λιγο Κρουκη.:wave2:

PS:To οτι κανω αναγραματισμο αρκετες φορες το καταλαβες το γιατι ομως δεν ρωτας.:rolleyes:

Akatanomastos
17/03/2008, 21:59

Ειπαμε παντα θα γινοινται βλακειες που κοστιζουν ανθρωπινες ζωες.

επιασε ψυχρα

mats8282
17/03/2008, 22:22
Εγω εχω <<τσακωμους>> με ενα φιλο που διαθετει Κ7,διεθετε Κ5 και ο μαλακας τρεχει λες και τον χρονομετραει καποιος και αμα δεν κανει χρονο θα τον πλακωσει στις μαπες....

Ιτεα-Ναυπακτο 27παρακατι λεπτα με το Κ5 μ.ο. καπου στα 178χλμ/ω βγαινει για οποιον απορει....

Με το Κ7 εκανε 35 γιατι τον πιασαν κραμπες στο τελος αφου του ειχανε φαει το Κ5 και δεν ειχε μηχανη εκτος του παπιου για εναμιση χρονο και ηταν ντεφορμε....Αφου με περιμενε Ναυπακτο για τον καφε ηταν πολυ στεναχωρημενος....<<Εγω ρε μλκ 35 λεπτα....Εγω....Πωωωωωω>>... :cry:

Δικαβαλος Θεσ/κη 2 ωρες και 50κατι λεπτα....Και διαφορα αλλα παλαβα....

Να μου μιλαει για τα στροφιλικια και να κανει τα χερια του σαν να κραταει τα κλιπον και μπαπ κατεβασμα,πιανει νοητα τον συμπλεκτη-κατεβαζει-φρεναρει-βγαζει ωμο-γονατο-κωλο στο οριο του τρομου και να βλεπεις στα ματια του την τρελα την ιδια.....

Δεν μπορω να τον κανω να συνελθει με τιποτα....Ρε καλε μου ρε χρυσε μου οχι σε δημοσιο δρομο στο οριο μια μικρη στραβη θα κατσει και μετα.....ΤΙποτα αυτος.....

Και εγω τρεχω ρε παιδια το γουσταρω....Ποτε δεν παω στο νομιμο οριο(αλλα ουτε και στα ορια μου),ουτε στην εθνικη ουτε στην Κηφισιας,ουτε σε κανα βουνο,ουτε Ιτεα Ναυπακτο που την φορα που πηγαμε με τον τρελο εκανα,με χρονομετρησε ο μαλακας,42 λεπτα χωρις να ανοιγω το γκαζι στην ευθεια και να πιεζω στα φρενα....Με 100 εβγαινα απο την στροφη,για παραδειγμα,με 120-130 στην ευθεια ελαφρα φρενα εισοδο ανοιγμα στην εξοδο...Και πολυ καλα ητανε :D

Προσοχη και το απαραιτητο μετρο στους δρομους :wave2:

GIXXERAKIAS
17/03/2008, 22:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επιασε ψυχρα

Βαλε μπουφαν και συ βρε καημενε!:wacko:

aelaras
17/03/2008, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ωραιο προφιλ.:look: :lol: :beer: giasoy ksaderfe:beer: :beer:

EVI
18/03/2008, 16:16
ωπα ρε παιδια!μια προσοχη ειπαμε και μαλιστα την ειπα εγω το κουλαδι που παει σιγα παντα και παντου μια προσοχη και αστην παρει ο ανεμος δε κατηγορω κανεναν απλως φοβαμαι πολυ τελευταια και πιο πολυ φοβαμαι για τους δικους μου ανθρωπους που κανουν τα ιδια (για αυτο λεω δε κατηγορω γιατι θα κατηγορουσα και αυτους)

ειρηνη υμην παντου οπως και να λεγετε ο δρομος που ειμαστε

(το φαινομενο να φοβαμαι πιο πολυ τις μοτοσυκλετες που περνανε ξυστα απο διπλα μου ειναι πλεον μια πραγματικοτητα.......αυτοκινιτα? τι λες τωρα? το αιμα μου παγωνει οταν παω σε δρομο και ο αλλος με περνα με σουζα 3 μετρα πριν απο τυφλη στροφη και πεφτει στα φρενα και ερχετε αμαξι.......αμα εγω δεν πηγαινα με 30........)

sober
20/03/2008, 15:30
Ευη δεν εχεις κα8ολου αδικο..εχουμε φτασει σε σημειο πλεον οχι να μην προσεχουμε αλλα να πιεζουμε κι αυτους που προσεχουν..

Σημερα το πρωι τσαντιστηκα γιατι στη διη8ηση ειχε κολλησει ενας πισω μου και με τρελλανε στις γκαζιες...:mad: ..κι οχι τιποτα αλλο αλλα δυστυχως δεν ειχα και χωρο να κανω δεξια να τον αφησω να περασει να μη με πρηζει αλλο!!!!!!!!!!!!!!!

Εκανα το λα8ος κι επιταχυνα ενω πηγαινα φυσιολογικα επειδη πιεζομουν απο το βοδι πισω μου!!!Τελικα αναγκαστηκα να φρεναρω και το ζωο πηγε να καρφω8ει πανω μου (αν καταλαβα καλα απο την κορναααρααα που μου εριξε...) Τελικα χω8ηκε καπου και εφυγε και με κοιταζε κιολας!!!

Φταιω εγω εκεινη την ωρα να σταματησω να βγαλω και σταντ και να τον αρχισω στα καντηλια???Αλλα αμα πεσω σε τρελλο τι μπορει να γινει μετα???

Α'ι' σιχτιρ με ολους τους Ροσσι που πλακωσανε...

:yuck: :yuck: :alien: :alien: :mad: :mad: :mad:

sniper
20/03/2008, 15:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
....

Σημερα το πρωι τσαντιστηκα γιατι στη διη8ηση ειχε κολλησει ενας πισω μου και με τρελλανε στις γκαζιες...:mad: ....

....

Εσύ καλά θα κάνεις να σταματήσεις να φοράς χαμηλοκάβαλα και στρίνγκ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

sober
20/03/2008, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ καλά θα κάνεις να σταματήσεις να φοράς χαμηλοκάβαλα και στρίνγκ..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Τι ειπε παλι ο αν8ρωπος!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

GIXXERAKIAS
20/03/2008, 16:31

:eyepop: :eyepop: Απο ποιο δρομο περνατε συνεχεια δεσποινις??:blush: :a48: :a48: :a48:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
20/03/2008, 16:34

de tha ths kornare gia na fygei ektos kai an esy tormazeis otan vlepeis kati tetoio h eknevrizese kai prospatheis na ksefygeis apo to theama :a029: :a029: :a029: :a029:

mako
21/03/2008, 00:13
200,5.-:winka:

devil's animal
21/03/2008, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
200,5.-:winka:

+1 λαμπακι κοκκινο λογω του εκνευρισμου.
:beer:

fitness22
20/05/2008, 14:59
Τι τρελοκομείο εισαι εσύ?