PDA

View Full Version : DirtyWash και σοβαρό πρόβλημα σε δερμάτινο!

ALX GS 11½
17/03/2008, 14:14
Έχω ποστάρει όλο το ιστορικό στο mybike που είμαι περισσότερο ενεργό μέλος. Κάνω copy/paste τα ποστ μου για να δείτε τι έπαθα και ζητώ την γνώμη σας.

Κι αρχίζω από το ποστ που έκανα μόλις παρέλαβα το μπουφάν και πήγα σπίτι και το φόρεσα.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008
Το μπουφάν...σχεδόν ΟΚ. Και το σχεδόν πάει στο ότι....ενώ το μπουφάν καθάρισε μια χαρά, μου έγινε όμως σαν βαφτιστικό!!! ohmy.gif dry.gif
Είναι φυσιολογικό αυτό μετά από καθάρισμα και θα ανοίξει με την χρήση, ή να πάω από κει και να γίνει της Τροίας mad.gif

Για πείτε όσοι έχετε κάνει καθάρισμα σε δερμάτινο (στο dirtywash), γιατί πάω να τρελαθώ!!! sad.gif

Εδώ απαντάω σε κάποιον συμφορουμίτη.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008
Κι όμως ρε φίλε.Με ένα απλό φούτερ (που το φορούσα κι άλλοτε με το δερμάτινο και τα χέρια μου δύσκολα περνούσαν μέσα στα μανίκια!. Στην μέση κόντυνε και όταν πήγα να το κουμπώσω ως επάνω δεν μπορούσα να αναπνεύσω από το σφίξιμο λέμε! Λες και μου είχαν βάλει ζουρλομανδύα ένιωσα. sad.gif
Kαι καινούριο όταν ήταν, δεν ήταν έτσι. Ήταν πιο άνετο. Μέχρι και τα μανίκια κόντυναν!!!!

Εδώ ξαναποστάρω την επόμενη μέρα που μίλησα μαζί τους.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Λοιπόν...μίλησα μαζί τους και μου απάντησαν πολύ ήρεμα και χωρίς ίχνος ανησυχίας πως το μπουφάν μετά από λίγη χρήση θα έρθει ξανά στα ίσια του. Μου είπαν πως αυτό συμβαίνει με όλα τα δερμάτινα.Το δέρμα συστέλλεται με το πλύσιμο και το στέγνωμα όπως το τζιν, αλλά μετά από λίγη χρήση ανοίγει μόνο του.
Το ίδιο μου είπε και για τις ολόσωμες φόρμες που τους πάνε.Ότι στην αρχή δεν μπορούν να κουνηθούν αυτοί που τις φοράνε, αλλά μετά από λίγο στρώνουν.
Τι να πω. Πάντως σήμερα το φόρεσα για να δουλέψει λίγο και θα δούμε.Μακάρι να είναι έτσι γιατί βλέπω 400? πεταμένα από το παράθυρο και θα γίνει μεγάλη μανούρα. Πάντως ούτε να σηκώσω τα χέρια μου μπορώ, (ψηλά) αλλά ούτε να τα κλείσω αγκαλιά προς το παρών. _hrm.gif

Εδώ ποστάρω μετά από 3 μέρες και συνεχή χρήση του μπουφάν για να δω αν ανοίξει (κι αν μακρύνει).

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Τελικά πόσο καιρό πρέπει να περιμένω να "ανοίξει" το μπουφάν? Το φοράω καθημερινά πια από την Τετάρτη που το πήρα και είναι συνεχώς το ίδιο. Παρόλο που φόρεσα σήμερα λόγω ζέστης ένα πολύ λεπτό φούτερ, συνεχίζει να με ενοχλεί. Με πιέζει αρκετά στους ώμους αλλά και στις μασχάλες, σε σημείο που με κουράζει. Καινούριο όταν το πήρα ήταν μια χαρά.(που λογικά άνοιξε κιόλας με τον καιρό)
Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Δεν βλέπω να ξανάρχεται το μπουφάν όπως ήταν κι αυτό γιατί έχει μαζέψει πολύ λέμε! Και σε μήκος αλλά και σε φάρδος!
Στο μεταξύ ούτε απόδειξη δεν μου έδωσαν για τα χρήματα που πήραν.
Για πείτε ρε παιδιά. Έχει πάει κανείς σας το δερμάτινο σε αυτούς για καθάρισμα? Και πως το πήρε? Σε μένα τυχαίνουν όλα τα κουλά γμτο!!!
Πάντως αύριο θα πάω από κεί και θα κάνω φασαρία. Τι μπορώ να απαιτήσω όμως? Αντικατάσταση του μπουφάν με ένα ίδιο ή εφάμιλλης αξίας? ή κάτι άλλο? Πάντως να μείνω με αυτό το μπουφάν έτσι όπως είναι δεν γίνεται. Είναι σαν να τους πήγα large και μου έδωσαν medium. Φανταστείτε τι διαφορά έχει πια το μπουφάν mad.gif

Εδώ είναι τα σημερινά νέα μετά από την επίσκεψη μου στο κατάστημά τους φορώντας το μπουφάν για να το δουν ιδίοις όμμα σι

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Όπως το περίμενα το DirtyWash αποποιήθηκε πάσης ευθύνης λέγοντάς μου πως αυτό πρώτη φορά τους συνέβει. (ναι...λες κι αν είχε ξανασυμβεί θα μου το έλεγε) Ότι δεν φέρουν ευθύνη κτλ.
Σε ερώτησή μου ποιος φταίει τελικά γι αυτό που έγινε, μου είπε ότι πιθανόν είναι προβληματικό(!!!) το μπουφάν. Το δέρμα του.
Μάλιστα έριξε το μπαλάκι στην Spyke και μου είπε να απευθυνθώ σε αυτούς.
Δηλαδή, τι να μου πουν αυτοί μετά από σχεδόν τρία χρόνια μοντέλο που είναι αυτό το μπουφάν? Να μου το καλύψουν σε εγγύηση? Αν είναι δυνατόν!
Παρόλα αυτά, εγώ ψάχτηκα, και πήρα τον υπεύθυνο που ασχολείται με τα προβλήματα των αξεσουάρ αναβατών της eliofil που είναι η αντιπροσωπεία της Spyke, αλλά ο άνθρωπος μου είπε αυτά που περίμενα να μου πει.
Του είπα ακριβώς ότι μου είπαν από το Dirtywash και μου είπε πως αυτό που κάνουν (πέρα από ανεπίτρεπτο) είναι και αντιδεοντολογικό κι ότι μ αυτό που είπαν, δυσφημούν την Spyke και κατ΄επέκταση και την αντιπροσωπεία της eliofil! (κι έχουν δίκιο)
Του ζήτησα να μιλήσει μαζί τους για να δει κι αυτός τι θα του πουν ώστε να δω και τι θα κάνω κι εγώ μετά.

Πάντως δεν περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από το Dirtywash. Αυτή η ανευθυνότητα που διακρίνει όλους τους Έλληνες επαγγελματίες, είναι φαινόμενο καθαρά Ελληνικό.
Μα να μου λένε δεν φέρουμε καμία ευθύνη? Και ποιος ευθύνεται δηλαδή? Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος? Αυτοί το ανέλαβαν, αυτοί το έπλυναν, σε ποιους θα ζητήσω εγώ ευθύνες?

Μίλησα επίσης και με το ΙΝΚΑ πριν πάω στο Dirtywash για να πάρω μια γνώμη και να ξέρω και τι θα κάνω στην συνέχεια. Αυτοί από το ΙΝΚΑ μου είπαν πως αν αποποιηθούν τις ευθύνες να τους κάνω καταγγελία.

Θα περιμένω τώρα να ξαναμιλήσω με τον κύριο Βεργή της eliofil που θα επικοινωνούσε μαζί τους και μετά θα κάνω άλλη μια κουβέντα και μ αυτούς, η οποία θα είναι και η τελευταία. Αναλόγως της απάντησής τους θα προβώ σε όποια ενέργεια μπορώ.
Πάντως να το αφήσω έτσι δεν θα το κάνω. Το μπουφάν μου είναι σαν καινούριο κι εγώ τώρα στην ουσία δεν έχω μπουφάν!!!

Και ξέρετε και κάτι άλλο? Πέρα από το ότι φαίνομαι γελοίος φορώντας ένα μπουφάν που φαίνεται να το είχα από 15 χρονών, έχω πρόβλημα και στην οδήγηση. Όταν είμαι πάνω στην μοτό με απλωμένα τα χέρια στο τιμόνι, με τραβάει πολύ στις μασχάλες και στους ώμους, παρόλο που φοράω από μέσα ένα πολύ λεπτό φούτερ. Κι αυτό το μπουφάν το φορούσα με χοντρό fleece να φανταστείτε!

Για πείτε ρε παιδιά κι εσείς καμιά γνώμη!

DrIoannis
17/03/2008, 14:35
Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι δεν πήγε καλά στο καθάρισμα.Ψάξε το γιατί δεν είναι σωστό να χάσεις έτσι τόσα λεφτά.

DUKASII
17/03/2008, 14:41
EGO LEO NA BALEIS MIA ALOIFOYLA GIA DERMATINA PROTA NA MALAKOSEI LIGO TO DERMA PALI KAI META NA KANEIS FASARIA.

ALX GS 11½
17/03/2008, 15:15
Mίλησα μόλις τώρα με την υπεύθυνη του DirtyWash.
H υπεύθυνη μου είπε διάφορα πράγματα και μέσα σε όλα τα άλλα μου είπε πως έχουν όλη την καλή διάθεση να το ξαναδούν το θέμα. Μου είπαν να το πάω πάλι από κει ώστε να το δώσουν στους βυρσοδέπτες που συνεργάζονται να το δουν κι αυτοί τι μπορούν να κάνουν.

Anyway... κάτι είναι κι αυτό. Μακάρι να υπάρξει τρόπος να επανέλθει το μπουφάν και να τελειώσει εκεί η ιστορία γιατί δεν έχω καμία όρεξη να τραβιέμαι περισσότερο. Το θετικό είναι ότι δεν μου γυρίζουν την πλάτη. Τώρα...το τι θα γίνει δεν το ξέρει κανένας.

Πάντως για την ιστορία να πω, πως αυτό το μπουφάν το έχω λατρέψει γιατί εκτός του ότι μου αρέσει πολύ σχεδιαστικά, είχα κουραστεί πολύ να το βρω όπως ήθελα. Να συνδυάζει δηλαδή και χειμερινή αλλά και καλοκαιρινή χρήση κι αυτό επειδή είναι σε καίρια σημεία διάτρητο που όταν αφαιρέσεις την αντιανεμική επένδυση που έχει, μπορείς να το φοράς και το καλοκαίρι αφού αερίζεται αρκετά καλά. Με την επένδυση το φοράς άνετα με ένα φούτερ ή ένα fleece ακόμα και με θερμοκρασίες της τάξεως των 10°C. Για πιο κάτω δεν λέει.

Για να δούμε λοιπόν. Αν μου δώσουν λύση θα βγω και θα πω ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα, όχι για την επαναφορά του μπουφάν που πιστεύω έφταιξαν για ότι έπαθε, αλλά κυρίως για την αντιμετώπισή τους προς τον πελάτη. Αν όχι...ίδωμεν.

tai
17/03/2008, 16:15
το νούμερο το είδες?
μπας και πήρες κατα λάθος κάποιο άλλο που ηταν 1-2 νούμερα ποιο μικρό:lol:

zolotas
17/03/2008, 22:50
εφοσον παρεμεινε το ιδιο χρωμα ,παλι καλα να λες .........:bigcry:

δλδ πρεπει να το φορας το μπουφαν και οταν κοιμασαι και οταν γ@μας για να επανελθει στα ισα του.........ασε που δεν γινεται για ευνοητους λογους :evil:

GIXXERAKIAS
17/03/2008, 23:00
Πω ρε φιλε και ηθελα να παω και γω το dainese για καθαρισμο και περασμα με αλοιφη γιατι εφαγε ενα ψιλοβροχο πριν λιγο καιρο και απο τοτε τριζει σαν σκουριασμενο οταν το φοραω και κινουμαι η πανω στην μηχανη.:look:

Υπαρχει καποιο καταστημα αντιστοιχο με αυτο η μπορω να το παω σε οποιοδηποτε καθαριστηριο που κανει καθαρισμο δερματινων ειδων?:confused:

ALX GS 11½
17/03/2008, 23:01
Έχει τύχει ρε παιδιά καμιά στραβή σε κανέναν σας στο συγκεκριμένο κατάστημα? Όχι απαραίτητα το ίδιο πράγμα.

zolotas
17/03/2008, 23:08
καλα πως το επλυναν οι μ@λακες ??? ρε μπας και το πεταξαν μες στο πλυντηριο ??:confused:

καθε ρουχο εχει και το ταμπελακι ,πως καθαριζεται ...........

trigger
17/03/2008, 23:21
Αδερφέ μου έλυσες το πρόβλημα! Το δερμάτινο μου είναι μεγάλο πλέον αλλά τελικά δε θα πάρω άλλο, θα το πάω για πλύσιμο :lol:

Εύχομαι να βγάλεις άκρη αν και θα ευχόμουν να είχε συμβεί σε εμένα για να μη δώσω άλλα 500 ευρώ

:wave2:

ALX GS 11½
18/03/2008, 13:15
Λες να τα κάνουμε ανταλλαγή? :lol:

byron
18/03/2008, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Έχει τύχει ρε παιδιά καμιά στραβή σε κανέναν σας στο συγκεκριμένο κατάστημα? Όχι απαραίτητα το ίδιο πράγμα.

Εχω πάει τη φόρμα μου (2 κομμάτια) για καθάρισμα/βάψιμο και έμεινα πολύ ικανοποιημένος....

EVI
18/03/2008, 16:18
εγω το δερματινο το παω στο καθαριστιριο της γειτονιας (οπωτε θυμαμαι) και δε παθαινει τπτ απολυτος και πληρωνω και λιγοτερα ..........

apolon10
18/03/2008, 17:32
).

[Τώρα όμως τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Δεν βλέπω να ξανάρχεται το μπουφάν όπως ήταν κι αυτό γιατί έχει μαζέψει πολύ λέμε! Και σε μήκος αλλά και σε φάρδος!

Δεν υπαρχει περιπτωση κατι που εχει μαζεψει σε μηκος να ξαναερθει στην αρχικη του φορμα.

ASTRAKITCAR
18/03/2008, 20:49
o Αντωνης ειναι ενας φιλοσοφος καθαριστης που του παει η μανα μου κοστουμια κτλ..

του πηγα το δερματινο...

αν πηρε 20-25? δεν θυμαμαι καλα ,αφου μου εκανε περιεργεια το ποσο λιγα μου πηρε αφου σκεφτηκα οτι δεν βγαζει κερδος καθολου...(βεβαια οποτε παω πιανουμε κουβεντα απο αρχαια ιστορια εως τον πολεμο του Ιρακ...)ειναι απο τους ανθρωπους που εχει προσωπικη επαφη με τον πελατη..

το σιγουρο ειναι οτι τι μπουφαν ειναι καλυτερο απο καινουριο!!!!απο τοτε ειπα θα το παω μια φορα τον χρονο στον Αντωνη..

ειναι κοντα στο Αιγαλεω για οποιον ενδιαφερεται...στα ΤΕΙ ΑΘηνας κοντα...

GIXXERAKIAS
18/03/2008, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
o Αντωνης ειναι ενας φιλοσοφος καθαριστης που του παει η μανα μου κοστουμια κτλ..

του πηγα το δερματινο...

αν πηρε 20-25? δεν θυμαμαι καλα ,αφου μου εκανε περιεργεια το ποσο λιγα μου πηρε αφου σκεφτηκα οτι δεν βγαζει κερδος καθολου...(βεβαια οποτε παω πιανουμε κουβεντα απο αρχαια ιστορια εως τον πολεμο του Ιρακ...)ειναι απο τους ανθρωπους που εχει προσωπικη επαφη με τον πελατη..

το σιγουρο ειναι οτι τι μπουφαν ειναι καλυτερο απο καινουριο!!!!απο τοτε ειπα θα το παω μια φορα τον χρονο στον Αντωνη..

ειναι κοντα στο Αιγαλεω για οποιον ενδιαφερεται...στα ΤΕΙ ΑΘηνας κοντα...

Φιλε ενδιαφερομαι στειλε μου πμ που ειναι ακριβως!:winka:

Μιας και ειμαι απο Αιγαλεω και γω σε ποια ΤΕΙ ειναι κοντα στην καβαλς η στην θηβων?:confused:

zuki1000k5
19/03/2008, 00:16
Γιαννη ΤΕΙ Αθηνας ειναι αυτο που ειμαι εγω.Στην Καβαλας δηλαδη.Στην Θηβων ειναι τα ΤΕΙ Πειραια.:winka: :wave2:

GIXXERAKIAS
19/03/2008, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Γιαννη ΤΕΙ Αθηνας ειναι αυτο που ειμαι εγω.Στην Καβαλας δηλαδη.Στην Θηβων ειναι τα ΤΕΙ Πειραια.:winka: :wave2:

Bρε Γιαννο αυτο το ξερω(ολη μερα μεσα στις φοιτητριες ειμαι κα γω,διπλα σου ειμαι:D ),εγω ρωταω σε ποια απο τα δυο ΤΕΙ ειναι το μαγαζι που λεει ο φιλος.:winka:

zuki1000k5
19/03/2008, 15:30
Ναι ρε συ το ξερω οτι εισαι διπλα στο δικο μου ΤΕΙ,αλλωστε κατι εχει ακουστει οτι ενας τυπος με δερματινα καθεται και παρενοχλει αθωα 20χρονα την ωρα που σχολανε απο την σχολη...:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απλα το ειπα επειδη το παιδι ειπε οτι ειναι κοντα στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και οχι Πειραια...:wave2:

GIXXERAKIAS
19/03/2008, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Ναι ρε συ το ξερω οτι εισαι διπλα στο δικο μου ΤΕΙ,αλλωστε κατι εχει ακουστει οτι ενας τυπος με δερματινα καθεται και παρενοχλει αθωα 20χρονα την ωρα που σχολανε απο την σχολη...:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απλα το ειπα επειδη το παιδι ειπε οτι ειναι κοντα στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ και οχι Πειραια...:wave2:

Στραβομαρα...τωρα το ειδα.:D :D

Ευχαριστω!:beer:

edit:Φτου ρε φουστη με πηρανε χαμπαρι,θα αλλαξω στεκι και θα παω στα ΤΕΙ του πειραια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

R-1nas
19/03/2008, 17:52
Οποτε ανακαλυψα τελικα τι πηγε στραβα .... γμτ :bawl:

Πηγα το δερματινο Dainese MC202 στο dirtywash οπως ολος ο μοτοσυκλετικος λαος.

Οντως περιμενα να γινει πολυ σφιχτο και εκανα υπομονη με την χρηση να ανοιξει αλλα αποτι βλεπω δεν παιζει να φτιαξει με αυτα που διαβαζω.

Παραξενευτικα και εγω γιατι θυμομουν οτι το φοραγα με συγκεκριμενα φουτερ και τωρα δεν μπορει να κλεισει στα μανικια(παπιες) με τιποτα.

θα πεσει βαζελινη στην υποθεση για να γινει πιο soft king .....

οποτε δεν φταιει που ειμαι στον ογκο..... :rotflmao:

ASTRAKITCAR
19/03/2008, 19:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Bρε Γιαννο αυτο το ξερω(ολη μερα μεσα στις φοιτητριες ειμαι κα γω,διπλα σου ειμαι:D ),εγω ρωταω σε ποια απο τα δυο ΤΕΙ ειναι το μαγαζι που λεει ο φιλος.:winka:

εχεις pm...με το τηλ..

zolotas
19/03/2008, 20:38
1.οπως δινεις το τζακετ στο καθαριστηριο ,ετσι θα πρεπει να το παρεις .......δλδ να φοριεται οπως και πριν.........αλλωστε γι αυτο παμε στο καθαριστηριο ,για στεγνο καθαρισμα .....

ρωτησα επαγγελματιες ,ψαχτηκα ,και ολοι μου ειπαν το ιδιο ..........αδιανοητο να μικρυνει το τζακετ του φιλου.........σιγουρα εκαναν καποιο λαθος ,ισως εριξαν καποιο υγρο και εγινε η ζημια .

φιλε ,πανε στο μαγαζι να σου πληρωσουν το τζακετ για καινουριο .

zolotas
19/03/2008, 20:43
σαν λυση λεω την εξης .......πας στο μηχανημα που ειχαν βαλει τον William Wallas και τον τραβουσαν μεχρι να ξεχειλωσει και κανεις την δουλεια σου :look:

zolotas
19/03/2008, 21:52
αν παω το μηχανακι για πλυσιμο εκει ..........mini bike θα το παραλαβω??:confused: .......οι απιθανοι ...........

ALX GS 11½
20/03/2008, 13:59
Πάντως το ξαναπήγα την Τρίτη που μας πέρασε για να δούμε τι θα γίνει. Ακόμα περιμένω βέβαια απάντηση. Μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα με ειδοποιήσουν. Θα περιμένω μέχρι αύριο απόγευμα και βλέπουμε.
Το πιο απίθανο που μου είπαν όμως πιο ήταν?
Να προσθέσουν δέρμα για να το μακρύνουν! :uplate:
Ε όχι ρε μάγκες και να γίνω κλόουν μετά. Άκου λέει να προσθέσουν δέρμα! Τι το πέρασαν?

Πάντως ψάχνομαι όλες αυτές τις μέρες κι εγώ με το θέμα του μαζέματος κι όλοι μου λένε τα ίδια. Αποκλείεται να μάζεψε έτσι ένα τέτοιο μπουφάν. Θεωρητικά τα επώνυμα δερμάτινα μοτοσυκλετιστικά ρούχα έχουν πολύ καλής ποιότητας δέρματα και δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.
Κάποια λαμακία έκαναν μου είπαν όλοι.

Λέτε γι αυτό να μου αυξήσαν τον χρόνο παράδοσης από 3-4 μέρες που μου είχαν πει αρχικά, σε 7?
Είδαν ότι μάζεψε και δεν ήξεραν τι να κάνουν?

PortisHead
20/03/2008, 14:24
Αν ψάξεις τα μοτοσυκλετιστικα φορουμ....θα δεις μια περιπτωση που λογο διακοπης ρευματος εμεινε ενα δερματινο μεσα στο πλυντηριο του DirtyWash για 3 ωρες...και καταστραφηκε.
Του το αντικατέστησαν άμεσα με ενα καινουργιο! Αυτο ειναι γεγονός.

Επισης απο προσωπικη αποψη ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο αυτο το καταστημα...μεχρι που
αφησα ενα παλιο μπουφαν εκει και μου το πουλησε στην τιμη που του ειπα (εννοειτε οτι εβγαλε κιαυτος) και με πηρε τηλεφωνο να παω να παρω τα χρηματα.

Δλδ. με λιαγα λογια....μονο λαμογιο δεν μπορω να τον χαρακτιρισω τον τύπο.
Εκτος κιαν εχει αλλάξει ιδιοκτησία.

Nik0s
20/03/2008, 14:27
Έχω πάει 2-3 φορές κράνος για καθαρισμό κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Γενικότερα, μόνο καλά λόγια έχω ακούσει. Θα περιμένουμε να μας πεις την εξέλιξη της ιστορίας σου...

ALX GS 11½
20/03/2008, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν ψάξεις τα μοτοσυκλετιστικα φορουμ....θα δεις μια περιπτωση που λογο διακοπης ρευματος εμεινε ενα δερματινο μεσα στο πλυντηριο του DirtyWash για 3 ωρες...και καταστραφηκε.
Του το αντικατέστησαν άμεσα με ενα καινουργιο! Αυτο ειναι γεγονός.

Oυπς...

Αυτό τώρα με έβαλε σε σκέψεις. Εγώ το πήγα αυτή την περίοδο που έκανε απεργία η ΔΕΗ και κοβόταν συνεχώς το ρεύμα!!! Λες να την έπαθα κι εγώ έτσι? :sick:

ASTRAKITCAR
20/03/2008, 19:46
ποσο παει να καθαρισεις εκει ενα δερματινο μπουφαν?

DrIoannis
21/03/2008, 08:36
Oυπς...

Αυτό τώρα με έβαλε σε σκέψεις. Εγώ το πήγα αυτή την περίοδο που έκανε απεργία η ΔΕΗ και κοβόταν συνεχώς το ρεύμα!!! Λες να την έπαθα κι εγώ έτσι? :sick:

Μάλλον θύμα της ΔΕΗ είσαι και εσύ...

ALX GS 11½
22/03/2008, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
ποσο παει να καθαρισεις εκει ενα δερματινο μπουφαν?

Eξαρτάται πόσο κοστίζει το δερμάτινο. Υπολόγισε την αξία του δερμάτινού σου + 50? :p

Μ αρέσει που έχω και όρεξη για χιούμορ :bigcry:

Πάντως τα τελευταία νέα από το dirtywash είναι πως, είδαν λέει ο βυρσοδέπτες που εστάλει το μπουφάν μου, το μάζεμα που έκανε το δέρμα και υπάρχει τρόπος να επανέλθει. Με τελαροποίηση μου είπαν. Τι είναι αυτό ρε παιδιά?:sick:
Οπότε βάση των λεγομένων τους το μπουφάν θα ξανάρθει στα ίσια του. Για να δούμε :rolleyes:

Βέβαια η κυρία εκεί επιμένει πως το δέρμα του μπουφάν δεν είναι καλό γι αυτό μάζεψε. Μα είναι δυνατόν? Όλοι ξέρουμε πως τα επώνυμα δερμάτινα με αξία πάνω από 400? δεν νοείται να είναι κατασκευασμένα από "κακό" δέρμα!
Μου αρέσει που σε καμία περίπτωση δεν βάζουν μέσα την πιθανότητα να έκαναν λαμακία αυτοί!
Άλλωστε το μπουφάν έχει μέσα το ταμπελάκι του που λέει πολύ αναλυτικά πως πλένεται το μπουφάν. Το τήρησαν αυτό? Έκαναν τον κόπο να το κοιτάξουν? Ή απλά είπαν...έτσι κάνουμε με όλα, κάντε το κι αυτό έτσι! Κι αν το συγκεκριμένο έχρηζε διαφορετικής μεταχείρισης απ ότι ένα άλλο?
Αυτό λέω στην τελική. Ο κατασκευαστής του δεν είναι μακάκας να μην γράψει τις σωστές οδηγίες πλυσίματος και συντήρησης πάνω στο μπουφάν , γιατί αν συμβεί οτιδήποτε άσχημο (όπως σε μένα) όλοι θα έτρεχαν να τους τα αντικαταστήσουν αν αυτά καταστρεφόντουσαν ενώ είχαν τηρηθεί οι οδηγίες του κατασκευαστή.

Από θεωρίες...άλλο τίποτα. Ο Έλληνας ποτέ δεν φταίει για ότι λάθος κάνει. Είναι γνωστό.

ΑΑΑΑ ... ξέχασα επίσης να αναφέρω πως έστειλα μέιλ στην Spyke με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μπουφάν.
Η απάντηση που πήρα χτες ήταν κατηγορηματική. "Αν τηρήθηκαν οι οδηγίες πλυσίματος του jacket, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνέβη κάτι τέτοιο, γιατί οι οδηγίες πλυσίματος βγαίνουν κατόπιν δοκιμών που γίνονται στα ρούχα μας, κι όχι τυχαία"
Regards κτλ.

KaTaNaS
22/03/2008, 12:41
Με τελαροποίηση μου είπαν.

μαλλον ειναι διαδικασια παρεμφερης με αυτη που καναν οι γιαγαιδες μας οταν κενταγανε ( τανυση (τεντωμα) του υφασματος με τη βοηθεια στρογγυλου δακτύλιου για το ευκολο κεντημα)

vlassos
23/03/2008, 21:27
Παντως και να επανέλθει το μπουφαν (πράγμα που σου εύχομαι) η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη και αυτό είναι που έχει περισσότερο σημασία. Το να κοροϊδεύουν τον πελατη να φορεσει το μπουφαν για να ανοιξει όταν έχει γίνει σαν βαπτιστικό, και μετα το δούλεμα να το παίρνουν για να το επαναφέρει ο βυρσοδέψης επειδή φταίει το δέρμα και όχι η μ..... τους ειναι πράγμα απαράδεκτο. Εγω πάντως δεν πρόκειται να πάω εκεί ουτε ρούχο από τις κούκλες της κόρης μου.
Ειμαι περίεργος τελικά πότε θα αποκτήσουν επαγγελματική συνείδηση όλοι αυτοί οι αχρείοι που ευημερούν εις βάρος μας λόγω της ανοχής που δείχνουμε, μήπως λέω μήπως να κάνουμε και μεις τα ίδια??

devil's animal
23/03/2008, 23:51
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

για ενημερωνε για τις εξελιξεις....

gdevelek
24/03/2008, 00:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από vlassos

Ειμαι περίεργος τελικά πότε θα αποκτήσουν επαγγελματική συνείδηση όλοι αυτοί οι αχρείοι που ευημερούν εις βάρος μας λόγω της ανοχής που δείχνουμε, μήπως λέω μήπως να κάνουμε και μεις τα ίδια??

τέτοια ποστ σίγουρα βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση... ;)

ALX GS 11½
24/03/2008, 10:55
Mιλώντας με κάποιον του χώρου (του δέρματος) μου είπε να ψάξω εξονυχιστικά το μπουφάν πριν το παραλάβω (αν και εφόσον πουν ότι το έφτιαξαν) για περίεργα σκασίματα ή φουσκώματα του χρώματος πάνω στο δέρμα, όπως και τις ραφές του. Αν δω αυτά τα σκασίματα όπως μου είπε χαρακτηριστικά, είπε να μην τα παραλάβω και να ζητήσω αντικατάσταση. Τα σκασίματα πιθανόν να προκλήθηκαν από υπερβολικό τέντωμα του δέρματος με αποτέλεσμα μετά από μικρό χρόνο χρήσης, να αρχίσει να ξεφλουδίζει η βαφή του μπουφάν και να μοιάζει σαν εκείνα τα ψευτο-perfecto που πουλούσαν στο μοναστηράκι την δεκαετία του 90.

Trans
26/03/2008, 10:49
Ρε παιδιά... γιατί δεν τα πλένετε μόνοι σας;

Εγώ το έχω κάνει δυο φορές και είμαι απολύτως ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Έχω dainese δερμάτινο. Η διαδικασία απλή.

1. Χλιαρό νερό
2. Πράσινο σαπούνι
3. Με ένα wettex, νωπό, καθαρίζεις το μπουφάν μέσα έξω.
4. Ξεπλένεις το μπουφάν πάλι με χλιαρό νερό και wettex νωπό
5. Το βάζεις σε μια κρεμάστρα να στεγνώσει, μακρυά από καλοριφέρ, τζάκι, σόμπα, ήλιο
6. (τα προστατευτικά εννοείται τα βγάζεις)

Αποτέλεσμα; Τουλάχιστον το δικό μου να φαίνεται καινούργιο, το δέρμα να είναι γυαλιστερό και μαλακό.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (άλλο απορυπαντικο κτλ, το πράσινο σαπουνάκι κάνει την δουλειά του σούπερ)

Η όλη διαδικασία κρατάει 30 λεπτά το πολύ αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το καθαρίζεις εσύ με την προσοχή που πρέπει!

DimChios
26/03/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Ρε παιδιά... γιατί δεν τα πλένετε μόνοι σας;

Εγώ το έχω κάνει δυο φορές και είμαι απολύτως ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. Έχω dainese δερμάτινο. Η διαδικασία απλή.

1. Χλιαρό νερό
2. Πράσινο σαπούνι
3. Με ένα wettex, νωπό, καθαρίζεις το μπουφάν μέσα έξω.
4. Ξεπλένεις το μπουφάν πάλι με χλιαρό νερό και wettex νωπό
5. Το βάζεις σε μια κρεμάστρα να στεγνώσει, μακρυά από καλοριφέρ, τζάκι, σόμπα, ήλιο
6. (τα προστατευτικά εννοείται τα βγάζεις)

Αποτέλεσμα; Τουλάχιστον το δικό μου να φαίνεται καινούργιο, το δέρμα να είναι γυαλιστερό και μαλακό.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (άλλο απορυπαντικο κτλ, το πράσινο σαπουνάκι κάνει την δουλειά του σούπερ)

Η όλη διαδικασία κρατάει 30 λεπτά το πολύ αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και το καθαρίζεις εσύ με την προσοχή που πρέπει!

Οταν λες πρασινο σαπουνι εννοεις αυτο των πιατων ή το παλιό που χρησιμοποιουσαν στα χωρια οι γιαγιαδες μας?

Σοβαρα ρωταω, εχω και απο τα δυο! :wacko:

ALX GS 11½
26/03/2008, 16:31
Σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Είναι έτοιμο λέει το δερμάτινο. Το έφτιαξαν (Για να δούμε βέβαια τι έφτιαξαν)
Αύριο το πρωί θα πάω να το πάρω κι ελπίζω να είναι εντάξει...

Trans
26/03/2008, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Οταν λες πρασινο σαπουνι εννοεις αυτο των πιατων ή το παλιό που χρησιμοποιουσαν στα χωρια οι γιαγιαδες μας?

Σοβαρα ρωταω, εχω και απο τα δυο! :wacko:

Ένα είναι το πράσινο σαπούνι (αυτό το παλιό που πλένουν και τα ρούχα των μωρών - που έχει η γιαγια)

άλλωστε το άλλο είναι τρύλετ!!!! :D:D:D

ALX GS 11½
28/03/2008, 14:54
Χτες παρελήφθη το μπουφάν από το Dirtywash. H διαφορά του με πριν ήταν εμφανής,(το άνοιξαν δηλαδή) αλλά δεν έγινε όπως όταν τους το πήγα. Μου είπαν πως δεν παίρνει άλλο. Τώρα τουλάχιστον είναι πιο εντάξει και πιστεύω με την χρήση να πάρει λίγο ακόμα. Δεν θέλησα να δώσω άλλη συνέχεια στο θέμα. Δεν ξέρω γιατί. Με έπιασε το καλό μου (η μαλακία μου θα έλεγα καλύτερα) και το πήρα και έφυγα.

Απλά δεν ξαναπατάω στο συγκεκριμένο μαγαζί. End of story.

Eδώ τελικά κολλάει κι παροιμία....Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Κι εγώ γι αυτό πήγα, να το φυλάξω,να το καθαρίσω να είναι σε καλή κατάσταση...αλλά πήρα το...μισό.

ALX GS 11½
09/04/2008, 13:37
Update

Σήμερα λόγω ζέστης φόρεσα το δερμάτινο να έρθω στην δουλειά. Από μέσα φόρεσα πάλι ένα λεπτό φουτεράκι. Βάζοντάς το, το νιώθω πάλι σφιχτό επάνω μου. Το καταπίνω.

Κατεβαίνω κάτω και κουμπώνω το φερμουάρ. Με έσφιγγε πάλι. Μέχρι να έρθω στην δουλειά, άρχισα να νιώθω δυσφορία από την πίεση που μου έκανε στις μασχάλες.

Τα παίρνω στο κρανίο. Τι συνέβη πάλι? Μήπως ήταν η ιδέα μου ότι είχε ανοίξει το μπουφάν όταν το παρέλαβα?

Τους ξαναπήρα τηλέφωνο και τους τα είπα. " Αυτό το μπουφάν τελικά δεν φοριέται. Όσο καλή διάθεση κι αν έχω να το δω το θέμα αλλιώς...δυστυχώς δεν μπορώ. Το μπουφάν με ενοχλεί κατά την οδήγηση"

Μου ξανάρχισε τα ίδια η κοπέλα. Ότι αν είχε μαζέψει...ότι εκέινο ότι τ άλλο.... και τελικά μου είπε να το ξαναπάω να το ξαναδούν!!!

Πήρα τηλέφωνο με σκοπό να τους ζητήσω άμεση αντικατάσταση η αποζημίωση , αλλά πάλι με τουμπάρισε. Θα το ξαναπάω...τι να κάνω? Θα τους το ξαναπάω αλλά θα τους πω πως αν το πάρω κι είναι έτσι ξανά, θα πρέπει να μου το αντικαταστήσουν.

Ρε παιδιά έχω φάει μεγάλη φρίκη λέμε :sad:

Πλησιάζει και το 36ωρο και δεν έχω μπουφάν :sad:

marulis
09/04/2008, 13:51
:rolleyes:

Δεν θα παρω θεση για το θεμα , μια και δεν γνωριζω τιποτα αλλα

εχει ακολουθηθεί η διαδικασία Περι καταγγελιων για καταστηματα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=28026)

kaps
10/04/2008, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
EGO LEO NA BALEIS MIA ALOIFOYLA GIA DERMATINA PROTA NA MALAKOSEI LIGO TO DERMA PALI KAI META NA KANEIS FASARIA. :beer:

ALX GS 11½
10/04/2008, 16:15
Μετά από συνεννόηση με το μαγαζί το πήγα πίσω για ακόμα μια φορά. Θα κάνουν ότι μπορούν και μου είπαν πως ότι και να γίνει, λύση θα δώσουν. Τι άλλο να πω πια? Θα περιμένω

DrIoannis
10/04/2008, 16:22
Απίστευτη ταλαιπωρία και πήγαινε-έλα τι να πω...

ALX GS 11½
10/04/2008, 20:04
Mόνο απίστευτη? Αρκεί μόνο να έχει αίσιο τέλος κι ας πάει στα κομμάτια η ταλαιπωρία. Εγώ το μπουφάν μου θέλω να γίνει όπως ήταν και τίποτα άλλο.

DirtRider
11/04/2008, 10:02
Βρε κουμπάρε να με συμπαθάς, αλλά...

Το μπουφάν σου ΔΕΝ πρόκειται να γίνει όπως ήταν ΠΡΙΝ το πας...

Τι "τραβήγματα", τελάρα και άλλες μπαρούφες...
Εσύ βέβαια θέλεις να το πιστεύεις, αλλά αν ήταν να μπορεί να γίνει, θα ΕΙΧΕ γίνει...μπάστα!

Σαν να προσπαθούνε να κάνουνε παρθενορραφή στην Μαστροκώστα...

Άντε πάρε την αποζημίωσή σου...

ALX GS 11½
12/04/2008, 06:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από DirtRider
Βρε κουμπάρε να με συμπαθάς, αλλά...

Το μπουφάν σου ΔΕΝ πρόκειται να γίνει όπως ήταν ΠΡΙΝ το πας...

Τι "τραβήγματα", τελάρα και άλλες μπαρούφες...
Εσύ βέβαια θέλεις να το πιστεύεις, αλλά αν ήταν να μπορεί να γίνει, θα ΕΙΧΕ γίνει...μπάστα!

Σαν να προσπαθούνε να κάνουνε παρθενορραφή στην Μαστροκώστα...

Άντε πάρε την αποζημίωσή σου...

Είναι δύσκολη λες η παρθενοραφή στην Μαστροκώστα? :lol:
Η αποζημίωση θα είναι το επόμενο βήμα. Εμένα θα μου πληρώσουν ένα καινούριο μπουφάν και θα τους δώσω το συρρικνωμένο να το πουλήσουν να γλυτώσουν λίγη χασούρα

ALX GS 11½
16/04/2008, 10:47
Update

Mίλησα και πάλι σήμερα και ακούστε εξέλιξη.

Το πήγαν λέει στο εργαστήριο και μετρήσαν το μπουφάν να δουν αν αντιστοιχεί με το νούμερο 54 που γράφει το μπουφάν και τους είπαν πως όπου και να το μετράνε,το μπουφάν είναι όντως 54. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε κανένα σημείο του!!!

Κατόπιν τούτου, πήγαν στην Spyke και ζήτησαν να δανειστούν ένα 54άρι μπουφάν στο ίδιο κόψιμο με το δικό μου ώστε να πάω σήμερα και να τα προβάρω και τα δύο για να δουν την διαφορά. Αν δηλαδή μου κάνει ή δεν μου κάνει το καινούριο 54άρι που θα μου φέρουν.

Ως ένα σημείο σωστά τα σκέφτηκαν όλα. Μόνο που ίδως δεν σκέφτηκαν ότι εγώ το δικό μου μπουφάν το φοράω δύο χρόνια, έχοντας κάνει ταξίδια και ταξίδια ακόμα και με χοντρό φούτερ από μέσα χωρίς να έχω πρόβλημα (υπάρχουν και πολλές φωτό που φαίνεται ότι το μπουφάν είναι εντάξει πάνω μου κι όχι όπως είναι τώρα σαν βαφτιστικό) κι ότι το καινούριο 54άρι που θα μου φέρουν υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη γενικά φόρμα απ ότι το δικό μου ακόμα κι αν μοιάζει στο στυλ με το δικό μου. Επίσης το καινούριο θα είναι όπως βγήκε από την βιοτεχνία και λογικά θα είναι αφορμάριστο, το οποίο σημαίνει πως πιθανότατα μπορεί και να μην μου κάνει. Ειδικά αν η φόρμα του είναι διαφορετική.
Αυτό λοιπόν, δεν μπορεί να αποδείξει ότι εγώ πριν δύο χρόνια πήγα και έδωσα 400? για να αγοράσω ένα μπουφάν που ΔΕΝ μου έκανε! Ποιος λογικός άνθρωπος θα το είχε κάνει αυτό? Πως το βλέπετε εσείς? Λογικό?

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν το μπουφάν που θα δοκιμάσω δεν μου κάνει, θα βρουν πάτημα να μου λένε ότι το μπουφάν μου δεν έπαθε τίποτα, και άρα λέω ψέματα ότι χάλασε! Μα είναι δυνατόν ρε γμτο?
Όσοι με είχαν δει πρόσφατα με το μπουφάν χωρίς να ξέρουν την φάση που μου έτυχε, με κοιτούσαν περίεργα και μου έλεγαν τι έπαθε το μπουφάν μου (αφού με θυμόντουσαν με αυτό που μου ήταν ΟΚ δυο χρόνια τώρα)

DimChios
16/04/2008, 12:00
Update

Mίλησα και πάλι σήμερα και ακούστε εξέλιξη.

Το πήγαν λέει στο εργαστήριο και μετρήσαν το μπουφάν να δουν αν αντιστοιχεί με το νούμερο 54 που γράφει το μπουφάν και τους είπαν πως όπου και να το μετράνε,το μπουφάν είναι όντως 54. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε κανένα σημείο του!!!

Κατόπιν τούτου, πήγαν στην Spyke και ζήτησαν να δανειστούν ένα 54άρι μπουφάν στο ίδιο κόψιμο με το δικό μου ώστε να πάω σήμερα και να τα προβάρω και τα δύο για να δουν την διαφορά. Αν δηλαδή μου κάνει ή δεν μου κάνει το καινούριο 54άρι που θα μου φέρουν.

Ως ένα σημείο σωστά τα σκέφτηκαν όλα. Μόνο που ίδως δεν σκέφτηκαν ότι εγώ το δικό μου μπουφάν το φοράω δύο χρόνια, έχοντας κάνει ταξίδια και ταξίδια ακόμα και με χοντρό φούτερ από μέσα χωρίς να έχω πρόβλημα (υπάρχουν και πολλές φωτό που φαίνεται ότι το μπουφάν είναι εντάξει πάνω μου κι όχι όπως είναι τώρα σαν βαφτιστικό) κι ότι το καινούριο 54άρι που θα μου φέρουν υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη γενικά φόρμα απ ότι το δικό μου ακόμα κι αν μοιάζει στο στυλ με το δικό μου. Επίσης το καινούριο θα είναι όπως βγήκε από την βιοτεχνία και λογικά θα είναι αφορμάριστο, το οποίο σημαίνει πως πιθανότατα μπορεί και να μην μου κάνει. Ειδικά αν η φόρμα του είναι διαφορετική.
Αυτό λοιπόν, δεν μπορεί να αποδείξει ότι εγώ πριν δύο χρόνια πήγα και έδωσα 400? για να αγοράσω ένα μπουφάν που ΔΕΝ μου έκανε! Ποιος λογικός άνθρωπος θα το είχε κάνει αυτό? Πως το βλέπετε εσείς? Λογικό?

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν το μπουφάν που θα δοκιμάσω δεν μου κάνει, θα βρουν πάτημα να μου λένε ότι το μπουφάν μου δεν έπαθε τίποτα, και άρα λέω ψέματα ότι χάλασε! Μα είναι δυνατόν ρε γμτο?
Όσοι με είχαν δει πρόσφατα με το μπουφάν χωρίς να ξέρουν την φάση που μου έτυχε, με κοιτούσαν περίεργα και μου έλεγαν τι έπαθε το μπουφάν μου (αφού με θυμόντουσαν με αυτό που μου ήταν ΟΚ δυο χρόνια τώρα)

κοιτα ρε ταλαιπωρια ο ανθρωπος! :rolleyes:

KaTaNaS
16/04/2008, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κοιτα ρε ταλαιπωρια ο ανθρωπος! :rolleyes:

+1 :sad:

ΜΟΖΑΡΤ
17/04/2008, 12:02
δηλαδη ρε φιλε αν σου φερουν το ιδιο μοντελο σε καινουριο και εχει ακριβως την ιδια εφαρμογη με το πλημενο τι θα τους πεις μετα οτι εγω σας το εφερα ξεχηλωμενο και εκανα αγωνα 2 χρονων για να το φτασω σ'αυτο το επιπεδο?

βαλε λιγο λαδακι στο μπουφαν να μαλακωσει και μετα απο λιγες μερες και αφου ενδιαμεσα δεν εχεις κατεβασει ολα τα σουβλατζιδικα θα σου ερχεται οπως πρωτα.

gdevelek
17/04/2008, 12:04
μήπως να κάνει Gili Diet??

μήπως να πάει να τους ζητήσει και συγνώμη;;; :confused:

ΜΟΖΑΡΤ
17/04/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
μήπως να κάνει Gili Diet??

μήπως να πάει να τους ζητήσει και συγνώμη;;; :confused:
οχι να το βγαλει μια αγγελια εδω να το πουλησει και να τελιωνει η δουλεια.....
και γιατι να τρεξει το πλυντηριο?
ας ζητησει αποζημιωση απο την spyke.
τοσο πολυ ουτε τα μαλινα δεν μαζευουν αρα μου φιανεται τρελο να εχει κανει τοσο μεγαλο λαθος ενα μαγαζι που πλενει μπουφαν.....

το δικο μου το dainese στο πληντυριο το βαζω και τετοια ζημια δεν επαθε ποτε.

επισης αν κανανε τοσο χοντρη μαλακια εκει που το πηγε δεν θα το ψαχνανε καν το θεμα.

gdevelek
17/04/2008, 12:54
τι φταίει η spyke? :eyepop:

το μπουφάν το έπλυνε κάποιος νέος στη δουλειά και ανεκπαίδευτος, ή κάποιος έμπειρος που έκανε χοντρή γκάφα την οποία γνωρίζουν αλλά δεν λένε

και αντί να του ζητήσουν συγνώμη πάνε να ξεγλιστρήσουν

βέβαια δεν διαβάζουν μοτο.γρ να δουν τι ζημιά έχουν πάθει...

ΜΟΖΑΡΤ
17/04/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
τι φταίει η spyke? :eyepop:

το μπουφάν το έπλυνε κάποιος νέος στη δουλειά και ανεκπαίδευτος, ή κάποιος έμπειρος που έκανε χοντρή γκάφα την οποία γνωρίζουν αλλά δεν λένε

και αντί να του ζητήσουν συγνώμη πάνε να ξεγλιστρήσουν

βέβαια δεν διαβάζουν μοτο.γρ να δουν τι ζημιά έχουν πάθει...
εσενα πρεπει να σε βαλουμε για δικαστη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gdevelek
17/04/2008, 13:27
ησυχία θα εκκενώσω την αίθουσαν!!!

:mad:

marulis
17/04/2008, 13:37
:rolleyes:

Ρε παιδιά , (δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλω τον φίλο ALX GS 11½ ) αλλά εκτός του λόγου του , πια απόδειξη έχουμε για το συμβάν?

Δεν έχω πάει τίποτα στο μαγαζί αλλά ξέρω πολλούς που είναι και τακτικοί και ευχαριστημένοι. Δεν ξέρω τι συνέβη αλλά συγγνώμη , τόσες μέρες δεν έχω δει να ποστάρει κάποιος άλλος κάτι ανάλογο, και το θρεντ έχει 2500 επισκέψεις.

Αφ ενός δείχνει το ενδιαφέρον όλων για την εξέλιξη , αφ ετέρου δεν φαίνετε να είναι ένα σύνηθες φαινόμενο.

Το μαγαζί είναι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και η κοινωνία μας είναι λίγο πολύ κλειστή . δεν θα είχε γίνει κάποιος ντόρος όπως έχει γίνει για τόσους άλλους «επαγγελματίες» του χώρου?
:confused:

ALX GS 11½
18/04/2008, 20:07
Παιδιά, εγώ είπα ότι είπα και δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που έχει συμβεί.

Δεν είχα πρόθεση σε καμία περίπτωση να κατηγορήσω το μαγαζί. Αντιθέτως η κοπέλα που το έχει μου έχει φερθεί πολύ επαγγελματικά. Άψογα θα έλεγα και προσπαθεί να βρει λύση γιατί της φαίνεται όπως λέει τρελό αυτό που έγινε! Κι είναι όντως τρελό!

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι η κοπέλα, μου έδωσε δύο λύσεις και αποδέχτηκα την μία.
Δεν μου γύρισε την πλάτη σε καμία περίπτωση γι αυτό κι εγώ δεν παραφέρθηκα σε καμία στιγμή παρόλη την αγανάκτισή μου και την ταλαιπωρία μου.

Ότι έγινε έγινε. Δεν θα σκάσουμε για ένα μπουφάν. Όσο κι αν φρίκαρα, όσο κι αν τσατίστηκα.

Εγώ μπορεί να μην ξαναπάω να μου καθαρίσουν τίποτα (που λέει ο λόγος), αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι η κοπέλα είναι άριστη επαγγελματίας (στην συμπεριφορά της τουλάχιστον) και δεν προσπάθησε να με αποφύγει. Καταλαβαίνω ότι ίσως της φάνηκε κουφό αυτό που συνέβη αλλά στραβές γίνονται σε όλες τις δουλειές. Μπορεί αυτή η περίπτωση να ήταν η στραβή της. Ξέρω ότι από το συγκεκριμένο μαγαζί έχει εξυπηρετηθεί πολύς κόσμος. Γι αυτό εξάλλου πήγα κι εγώ εκεί. Απλά έτυχε φαίνεται η στραβή σε μένα. Τι άλλο να πω? Πάντως ευελπιστώ ότι θα λήξει η περιπέτεια μέσα στις μέρες με την καλύτερη δυνατή λύση και για το μαγαζί και για μένα. Εγώ συμβιβάστηκα κιόλας και έκανα την υποχώρισή μου .

Το ξαναλέω, όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους επαγγελματίες με τόσο καλή συμπεριφορά, μπορείς και να συγχωρήσεις κι ένα λάθος που έγινε χωρίς να το θέλουν. Εγώ τουλάχιστον εκεί κατέληξα. Ούτε σε μια στιγμή δεν μου ήρθε να υψώσω τον τόνο της φωνής μου και να απειλήσω και να κάνω και να δείξω. Η συμπεριφορά της ήταν άψογη. Άσχετα κι αν και το μαγαζί κοιτάει το συμφέρον του. Όλοι αυτό κάνουν, απλά η συγκεκριμένη επαγγελματίας, το κάνει με πολύ ανθρώπινο τρόπο, δείχνοντας ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σε κάποιον πελάτη και προσπαθεί να δώσει λύση. Κι αυτό είναι κάτι που το εκτίμησα, ότι κι αν έγινε!!!

Ίσως τελικά θα ήταν καλύτερο να μην είχα κάνει καθόλου αυτό το τόπικ και να περίμενα την έκβαση της υπόθεσης. Τέσπα. Όπως είπα, μέσα στις ημέρες πιστεύω θα τελειώσει θετικά το θέμα και για μένα και για το μαγαζί. Βρήκαμε την χρυσή τομή και αυτό είναι το ευχάριστο.

Θα ενημερώσω όπως και να χει τι θα συμβεί στο τέλος.

ΜΟΖΑΡΤ
18/04/2008, 20:20
παντως πιο πριν φιλαρακο εγραφες αυτα

"Πάντως δεν περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από το Dirtywash. Αυτή η ανευθυνότητα που διακρίνει όλους τους Έλληνες επαγγελματίες, είναι φαινόμενο καθαρά Ελληνικό.
Μα να μου λένε δεν φέρουμε καμία ευθύνη? Και ποιος ευθύνεται δηλαδή? Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος? Αυτοί το ανέλαβαν, αυτοί το έπλυναν, σε ποιους θα ζητήσω εγώ ευθύνες?"

zephyr1
18/04/2008, 20:31
Μηπως ειναι και σε τιποτα αλλο επαγγελματιας? :smokin:

:lol:

ALX GS 11½
18/04/2008, 21:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

"Πάντως δεν περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από το Dirtywash. Αυτή η ανευθυνότητα που διακρίνει όλους τους Έλληνες επαγγελματίες, είναι φαινόμενο καθαρά Ελληνικό.
Μα να μου λένε δεν φέρουμε καμία ευθύνη? Και ποιος ευθύνεται δηλαδή? Ο Ερμής που ήταν ανάδρομος? Αυτοί το ανέλαβαν, αυτοί το έπλυναν, σε ποιους θα ζητήσω εγώ ευθύνες?"

Και βέβαια το έγραψα, κι ακόμα ισχύει αυτό.Εγώ πήγα ένα μπουφάν στα μέτρα μου κι αυτό που παρέλαβα δεν μου κάνει! Τότε που το έγραψα ήταν η αρχή του προβλήματος και μίλησα με μια υπάλληλο χωρίς να ξέρω ότι δεν μιλάω στην ιδιοκτήτρια. Το ίδιο βέβαια μου λέει και η ιδιοκτήτρια.Ότι δεν φέρουν ευθύνη! Αλλά επειδή έγινε ότι έγινε κι αυτό που έγινε συνέβη στο μαγαζί της,(όσο τρελό κι αν είναι) η κοπέλα προσπάθησε να μου δώσει μια λύση κι αυτό είπα πως το εκτιμώ.Πήγα αρκετές φορές εκεί και μιλήσαμε για πολύ ώρα τετ α τετ. Κι όταν μιλάς με έναν άνθρωπο από κοντά είναι αλλιώς. Στην αρχή και στο πρώτο τηλεφώνημα που παραπονέθηκα για το μπουφάν πήρα μια σχεδόν ξερή απάντηση "δεν φταίμε εμείς " από την υπάλληλο και φυσικά μου ήρθε κάπως. Εσένα πως θα σου ερχόταν δηλαδή? Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και είπα πιο πάνω για την μετέπειτα σωστή συμπεριφορά τους.
Εκτός κι αν θες να πεις κάτι άλλο που δεν το έπιασα.

Και θα σε παρακαλούσα το "φιλαράκο" να μην το ξαναγράψεις με αυτό το ύφος όπως φάνηκε τουλάχιστον από την γραφή σου. Δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς και το πιθανότερο είναι να είμαι μεγαλύτερός σου.

ALX GS 11½
19/04/2008, 16:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

Κι εκτός από αυτά που έγραψα, έγραψα κι αυτό σε κάποιο ποστ της πρώτης σελίδας του τόπικ:

Για να δούμε λοιπόν. Αν μου δώσουν λύση θα βγω και θα πω ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα, όχι για την επαναφορά του μπουφάν που πιστεύω έφταιξαν για ότι έπαθε, αλλά κυρίως για την αντιμετώπισή τους προς τον πελάτη. Αν όχι...ίδωμεν.

Αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες...:rolleyes:

zephyr1
19/04/2008, 17:15
Σου ερχεται:rolleyes: :lol:

ALX GS 11½
19/04/2008, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Σου ερχεται:rolleyes: :lol:

Δεν με ειδοποίησαν ακόμα να πάω να το πάρω. Μάλλον από Δευτέρα θα το έχω.

zephyr1
19/04/2008, 17:28
Δεν με ειδοποίησαν ακόμα να πάω να το πάρω. Μάλλον από Δευτέρα θα το έχω.

:a013:

ALX GS 11½
22/04/2008, 16:14
Tελευταίο update.

Σήμερα πήγα και παρέλαβα το μπουφάν. Η μία από τις δύο λύσεις που μου είχε προτείνει το μαγαζί (κι αυτή που αποδέχτηκα τελικά) ήταν να πάει το μπουφάν στο εργαστήριό τους και να επισκευαστεί (ανοιχτεί) στα προβληματικά σημεία. Μου εγγυήθηκε πως η δουλειά θα ήταν άψογη και δεν θα καταλάβαινα καμία οπτική διαφορά στο μπουφάν.
Αυτό τελικά ήταν αλήθεια, αν κι εγώ τις είδα τις διαφορές επειδή και μόνο γνωρίζω το μπουφάν μου. Μπορώ να πω πως έγινε καταπληκτική δουλειά και τα σημεία στα οποία προστέθηκε δέρμα (ίδιο με αυτό του μπουφάν) φαίνεται πως απλά έτσι ήταν το σχέδιο, εκτός του ότι είναι σε σημεία που δεν φαίνονται. Είναι δηλαδή κάτω από την μασχάλη, στο σημαντικότερο σημείο που με ενοχλούσε το μπουφάν. Βέβαια αυτά τα σημεία στις μασχάλες, αποδείχτηκαν στρατηγικά σημεία γιατί με το που άνοιξε εκεί το μπουφάν, έδειξε όλη του η εικόνα σωστή. Χάθηκε δηλαδή αυτή η αίσθηση "βαφτιστικού" ρούχου που φαινόταν στην αρχή. Το δοκίμασα και πάνω στην μοτοσυκλέτα και δεν με τραβάει πια.
Προστέθηκε επίσης ένα μικρό κομμάτι στα μανίκια για να κερδιθούν 2 πόντοι περίπου μήκους. Ούτε αυτό είναι χτυπητό στο μάτι γιατί ακολουθεί τις γραμμές του μπουφάν. Οι ραφές φαίνονται πολύ καλές και δεν μου εμπνέουν ανησυχία (τουλάχιστον στο μάτι)

Με λίγα λόγια έγινε πολύ καλή δουλειά και πιστέψτε με δεν το περίμενα. Περίμενα να παραλάβω ένα μπουφάν που θα ήταν οπτικά άσχημο.

Πραγματικά, η κοπέλα μου συμπεριφέρθηκε άψογα όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ. Έγινε κάποιο λάθος...οκ... Έφταιγε ο τρόπος του καθαρισμού του?...έφταιγε το δέρμα?...δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αυτό που μάθαμε τουλάχιστον είναι ότι ένας επαγγελματίας του χώρου της μοτοσυκλέτας κατάφερε να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μαγαζί του, χωρίς να προσπαθήσει να με αποφύγει. Αυτό και μόνο για μένα είναι μεγάλο πράγμα. Πραγματικά αυτή την στιγμή στεναχωριέμαι που ήμουν απότομος στην αρχή, αλλά ελάτε στην θέση μου. Πως ένιωσα όταν φόρεσα το μπουφάν μου και δεν μου έκανε!

Το λάθος έγινε... αλλά διορθώθηκε.

Τέλος καλό λοιπόν...όλα καλά και ένα μεγάλο μπράβο (το είχα πει ότι θα το πω) στο μαγαζί για την αντιμετώπισή του και την λύση που έδωσε στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μπουφάν μου.
Μακάρι όλοι οι επαγγελματίες να συμπεριφέρονται έτσι όταν από λάθος τους δημιουργείται ένα πρόβλημα στον πελάτη, και να μην κάνουν τον "Κινέζο"...γιατί από "Κινέζους" έχει γεμίσει η πιάτσα (κι ειδικά του "Κινέζους" με τα συνεργεία )

Nik0s
22/04/2008, 16:27
:a013: :a013: :a013:

tai
22/04/2008, 17:06
τελος καλό, όλα καλά

trigger
22/04/2008, 17:21
Μπράβο για τη λύση που σου έδωσαν και για την καλή δουλειά που περιέγραψες!

DimChios
22/04/2008, 19:58
Tελευταίο update.

Σήμερα πήγα και παρέλαβα το μπουφάν. Η μία από τις δύο λύσεις που μου είχε προτείνει το μαγαζί (κι αυτή που αποδέχτηκα τελικά) ήταν να πάει το μπουφάν στο εργαστήριό τους και να επισκευαστεί (ανοιχτεί) στα προβληματικά σημεία. Μου εγγυήθηκε πως η δουλειά θα ήταν άψογη και δεν θα καταλάβαινα καμία οπτική διαφορά στο μπουφάν.
Αυτό τελικά ήταν αλήθεια, αν κι εγώ τις είδα τις διαφορές επειδή και μόνο γνωρίζω το μπουφάν μου. Μπορώ να πω πως έγινε καταπληκτική δουλειά και τα σημεία στα οποία προστέθηκε δέρμα (ίδιο με αυτό του μπουφάν) φαίνεται πως απλά έτσι ήταν το σχέδιο, εκτός του ότι είναι σε σημεία που δεν φαίνονται. Είναι δηλαδή κάτω από την μασχάλη, στο σημαντικότερο σημείο που με ενοχλούσε το μπουφάν. Βέβαια αυτά τα σημεία στις μασχάλες, αποδείχτηκαν στρατηγικά σημεία γιατί με το που άνοιξε εκεί το μπουφάν, έδειξε όλη του η εικόνα σωστή. Χάθηκε δηλαδή αυτή η αίσθηση "βαφτιστικού" ρούχου που φαινόταν στην αρχή. Το δοκίμασα και πάνω στην μοτοσυκλέτα και δεν με τραβάει πια.
Προστέθηκε επίσης ένα μικρό κομμάτι στα μανίκια για να κερδιθούν 2 πόντοι περίπου μήκους. Ούτε αυτό είναι χτυπητό στο μάτι γιατί ακολουθεί τις γραμμές του μπουφάν. Οι ραφές φαίνονται πολύ καλές και δεν μου εμπνέουν ανησυχία (τουλάχιστον στο μάτι)

Με λίγα λόγια έγινε πολύ καλή δουλειά και πιστέψτε με δεν το περίμενα. Περίμενα να παραλάβω ένα μπουφάν που θα ήταν οπτικά άσχημο.

Πραγματικά, η κοπέλα μου συμπεριφέρθηκε άψογα όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ. Έγινε κάποιο λάθος...οκ... Έφταιγε ο τρόπος του καθαρισμού του?...έφταιγε το δέρμα?...δεν θα το μάθουμε ποτέ. Αυτό που μάθαμε τουλάχιστον είναι ότι ένας επαγγελματίας του χώρου της μοτοσυκλέτας κατάφερε να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μαγαζί του, χωρίς να προσπαθήσει να με αποφύγει. Αυτό και μόνο για μένα είναι μεγάλο πράγμα. Πραγματικά αυτή την στιγμή στεναχωριέμαι που ήμουν απότομος στην αρχή, αλλά ελάτε στην θέση μου. Πως ένιωσα όταν φόρεσα το μπουφάν μου και δεν μου έκανε!

Το λάθος έγινε... αλλά διορθώθηκε.

Τέλος καλό λοιπόν...όλα καλά και ένα μεγάλο μπράβο (το είχα πει ότι θα το πω) στο μαγαζί για την αντιμετώπισή του και την λύση που έδωσε στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο μπουφάν μου.
Μακάρι όλοι οι επαγγελματίες να συμπεριφέρονται έτσι όταν από λάθος τους δημιουργείται ένα πρόβλημα στον πελάτη, και να μην κάνουν τον "Κινέζο"...γιατί από "Κινέζους" έχει γεμίσει η πιάτσα (κι ειδικά του "Κινέζους" με τα συνεργεία )

μην απολογησαι!
Προσωπικα δε σε ξερω ομως εχεις δειξει με αρκετους τροπου πως εισαι οκ ατομο, σκεπτομενο και αλλα πολλα που δεν εχουν σημασια εδω!

Μπραβο στο μαγαζι και οσο για σενα το ειπα... ολοι μας θα νιωθαμε το ιδιο και πιθανων εγω να μην ειχα την υπομονη και το σωστο τροπο που το αντιμετωπισες απο τη πλευρα σου!

:beer: :beer: :beer: