PDA

View Full Version : η ΔΕΗ σας ευχεται

EVI
18/03/2008, 23:43
:beer:

124398

sakisvolos
18/03/2008, 23:48
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

xampos
18/03/2008, 23:49
:lol: :lol: :lol:

gdevelek
18/03/2008, 23:57
εντάξει έρχεται και Πάσχα... μια χαρά... ΔΕΗύτε λάβετε φώς...

trigger
19/03/2008, 00:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:beer:
Δε με λες ρε παιδί, από διακοπές πως πάτε γιατί σε εμάς έχει κοπεί μόνο 3 φορές όλες αυτές τις μέρες

jasondakar
19/03/2008, 00:54
:lol: :lol: :lol:

cityfly
19/03/2008, 01:33
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
19/03/2008, 07:15
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

GIXXERAKIAS
19/03/2008, 08:17
:mad: :mad: τους λακαμαδες χθες 10 το βραδυ με αφησαν στα σκοταδια,κοντεψα να φαω τα μουτρα μου στο ντους με τις σαπουναδες!:rotflmao: :rotflmao:

Αντε και καλο μας πασχα μπας και λαβουμε το φως το αληθινο!:lol: :lol:

dimokritos
19/03/2008, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
:mad: :mad: τους λακαμαδες χθες 10 το βραδυ με αφησαν στα σκοταδια,κοντεψα να φαω τα μουτρα μου στο ντους με τις σαπουναδες!:rotflmao: :rotflmao:

ω ρε σπάσιμο :lol: :lol: :lol:

να αποφεύγετε να κάνετε οτιδήποτε απαιτέι ρεύμα τις ολόκληρες και τις μισές ώρες.

Souza_me_240kmh
19/03/2008, 10:55
:lol: :rotflmao:

Εχετλαίος
19/03/2008, 10:59
Είναι 8 και κάτι το βράδυ χτες, και ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών επιδεικνύει μια τεχνική με ένα μαθητή σαν πειραματόζωο ενώ οι υπόλοιποι μαθητές κάθονται στο tatami και βλέπουν. Ο μαθητής πρέπει να βγάλει μια συγκεκριμένη άμυνα στην γροθιά του δασκάλου του που κατευθύνεται στη μύτη του. Και ακριβώς εκέινη τη στιγμή που η σφιγμένη γροθιά του δασκάλου έχει απογειωθεί, με ταχύτητα που τείνει στο +άπειρο, και ταξειδεύει γοργά προς το πρόσωπο του μαθητή προκειμένου να καλύψει όσο γίνεται πιο γρήγορα τα 50 εκατοστά που τους χωρίζουν...τσαφ! κόβεται το φώς! Ο μαθητής μπερδεύεται, τα χάνει, μπλέκει τα μπούτια του, δεν έχει καλοζυγίσει ώς έπρεπε τη χέρα του 5 DAN μαυροζωνά δασκάλου του και η συνέχεια αφήνεται στην πλέον ζωηρή φαντασία.
Δε νομίζω να έλθει στο σημερινό μάθημα το κοπέλι...

devil's animal
19/03/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Είναι 8 και κάτι το βράδυ χτες, και ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών επιδεικνύει μια τεχνική με ένα μαθητή σαν πειραματόζωο ενώ οι υπόλοιποι μαθητές κάθονται στο tatami και βλέπουν. Ο μαθητής πρέπει να βγάλει μια συγκεκριμένη άμυνα στην γροθιά του δασκάλου του που κατευθύνεται στη μύτη του. Και ακριβώς εκέινη τη στιγμή που η σφιγμένη γροθιά του δασκάλου έχει απογειωθεί, με ταχύτητα που τείνει στο +άπειρο, και ταξειδεύει γοργά προς το πρόσωπο του μαθητή προκειμένου να καλύψει όσο γίνεται πιο γρήγορα τα 50 εκατοστά που τους χωρίζουν...τσαφ! κόβεται το φώς! Ο μαθητής μπερδεύεται, τα χάνει, μπλέκει τα μπούτια του, δεν έχει καλοζυγίσει ώς έπρεπε τη χέρα του 5 DAN μαυροζωνά δασκάλου του και η συνέχεια αφήνεται στην πλέον ζωηρή φαντασία.
Δε νομίζω να έλθει στο σημερινό μάθημα το κοπέλι...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: