View Full Version : Ζητω γνωμες για σκουτερ 50cc
vestromas
19/03/2008, 18:52
Θα ηθελα να ρωτησω τους συμφορουμιτες, για αγορα σκουτερ 50cc. καινουριο, για να πη γαινει η γυναικα στη δουλεια. Καλο φθηνο αξιοπιστο και ευκολοοδηγητο, μια και ειναι αρχαρια. Επισης προτινετε, διχρονο η τετραχρονο; Προσανατολιζομε σε κατι πιατζιο ζιπ, η φλαι. Εσεις τι λετε; Εχει καποιος η καποια ενα απο αυτα τα δυο; Οτι ξερετε γυρω απο το θεμα σιγουρα θα βοηθησει. Ευχαριστω εκ των προτερων.
patsavour
19/03/2008, 19:10
Επειδη το εχω και το ξερω παρε αυτο.Εχει και μεγαλες ροδες για ασφαλεια.Ειναι και διχρονο για απλοτητα.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΑΥΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΑΜΑΗΑ WHY 50
124488
patsavour
19/03/2008, 19:12
WHY
124489
vestromas
19/03/2008, 20:42
Eνδιαφερον φαινετε παναβουρ. Η μιξη, γινετε απο ξεχωριστο ρεζερβουαρ, η οπως παλια που ανακατευαμε με μεζουρα;
patsavour
19/03/2008, 21:26
Απο ξεχωριστο ρεζερβουαρ 1,3 λιτρων λαδιου.το καιει καθε 2000 χιλ περιπου.Η καταναλωση του τερμα γκαζι με μενα επανω που ειμαι 150 κιλα ειναι 3,5 λιτρα / 100χλμ.αμολυβδη.Παιρνει με την πρωτη εχει και μανιβελλα και μιζα εχει φανταστικη επιταχυνση και πολυ καλα φρενα ,με μενα πανω εχει τελικη 72-75 σε ευθεια,εχω δει σε κατηφορα στην εθνικη 95,εχει βεντιλατερ και δεν ζεσταινεται με τιποτα,και στα 10000 χιλιομετρα που το εχω και του εχω πιει κυριολεκτικα το αιμα δεν εχω αλλαξει τιποτα (ουτε μπουζι)και δεν εχει κανει κιχ.YAMAHA ΓΑΡ.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα.Πληρωνεις -ισως-κατι παραπανω,αλλα τα λεφτα σου τα παιρνεις πισω
-σιγουρα- με το παραπανω.ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Μ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.:wave2: :wave2:
παρε ενα σοβαρο μηχανακι στην κοπελα ρε τσιφουτη.
αμα φυσηξει θα την παρει ο αερας.
παρτης ενα 1150 GS να νιοθει μια ασφαλια, μια σιγουρια... :rotflmao: :rotflmao:
patsavour
19/03/2008, 22:00
why
124497
patsavour
19/03/2008, 22:08
why
124498
πσσσσς!!!!!!!!
ωραιο μηχανακι χμμμμ.... πολυ ωραιο... ναι!
(απο που κουρδιζει)?
patsavour
19/03/2008, 22:22
Aπ τον μωλο:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
Aπ τον μωλο:lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:
vestromas
19/03/2008, 23:09
Παναβουρ, πολυ αναλυτικο το ρεπορταζ σου! Σ ευχαριστω πολυ! Ομορφο το μηχανακι και αρχιζουμε να ψηνομαστε. Περιμενουμε και αλλες γνωμες και προτασεις. Θα βολταρουμε και στην εκθεση την αλλη εβδομαδα να χαζεψουμε και μετα βλεπουμε. Σοτεα, μπε μ βε δεν πηρα στον εαυτο μου, στην γυναικα θαπαρω;:rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Σοτεα, μπε μ βε δεν πηρα στον εαυτο μου, στην γυναικα θαπαρω;:rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
ego pantos BMW tha tis eperna :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vestromas
19/03/2008, 23:31
xampos, αν ειχα αυτη στο αβαταρ σου, θα την επερνα πανω στο πρωτο gs που θα εβρισκα παρκαρισμενο και θα της ελεγα οτι ειναι δικο μου και οτι μετα θα την παω για πεινιρλι, στη Δροσια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
xampos, αν ειχα αυτη στο αβαταρ σου, θα την επερνα πανω στο πρωτο gs που θα εβρισκα παρκαρισμενο και θα της ελεγα οτι ειναι δικο μου και οτι μετα θα την παω για πεινιρλι, στη Δροσια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
δεν ξερει αυτος απο πεϊνιρλι..μπουγατσας ειναι :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν ξερει αυτος απο πεϊνιρλι..μπουγατσας ειναι :lol: :lol:
gia mpoygatsa ston Oyzoyni :a01: :a01:
Εχετλαίος
20/03/2008, 10:46
Σύντεκνε εγώ θα πρότεινα Liberty 50 (τετράχρονο, μεγάλοι τροχοί, αυτόματο, αξιόπιστο). ΄Μας βγήκε σκυλί!
http://www.bikez.com/pictures/piaggio/2006/23595_0_1_2_liberty%2050%204t_Image%20credits%20-%20Piaggio.jpg
vestromas
20/03/2008, 10:47
Σιγα μην τα χαλασουμε στο after.:rotflmao: Στο θεμα εχετε να μου προτινετε τιποτα, φιλοι μου ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;
γιατι δεν παιρνεις κανα ταεφουν 80 αρι μεταχειρισμενο με λιγα λεφτα , μια μαχαρ μηχανακι και σκυλι ;)
vestromas
20/03/2008, 17:30
Εχω ακουσει τα χειροτερα για τα ταιφουν. Ειχαν τρεις φιλοι μου και ειχαν βλασφημηση την ωρα που τα πηραν. Ολο ζημιες και τραβηγματα. Μεταχειρισμενο και κινεζικο δεν ρισκαρω. Το μπεβερλι, το συζηταω. Τα φλαι και τα ζιπ δεν μου ειπατε. Τα εχει κανενας; Κανουν γυρω στα 1100 1300, αλλα δεν ξερω κανεναν που να εχει να τον ρωτησω.
patsavour
21/03/2008, 17:16
2η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΜΝΗΣΗ
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ:nono: :nono: :nono:
Εκτος βεβαια αν εχεις αλλα σχεδια;) ;) ;) :wacko: :wacko:
AUFGEBRACHT
22/03/2008, 22:03
ΦΙΛΕ ΒΕΣΤΡΟΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΙΡ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ.ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΤΕ,ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ FLY ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΖΙΡ,ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ENTRY LEVEL ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ,ΦΟΒΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΑΝΑΙΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ(ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ),ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΤΟ PEUGEOT TO VCLICK ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ?ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΙΡ...Α,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΘΗΝΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΤΙΜΙΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ..ΑΥΤΑ
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
(ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ)
Για πες...:smilea:
vestromas
22/03/2008, 23:57
Γιωργο ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μπορεις να μου πεις αν το zip που εχετε ειναι διχρονο η τετραχρονο; Επισης αν θα τα καταφερει να πηγαινει καθημερινα Παγκρατι Μαρουσι, χωρις να τα παιξει γρηγορα. Τι θελει απο συντηρηση;:beer: :wave2:
AUFGEBRACHT
23/03/2008, 08:36
ΤΟ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ...ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥ,ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 50ΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ 100ΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ,ΛΟΓΩ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΑΡ,Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
AUFGEBRACHT
23/03/2008, 08:39
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 1.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ 4.000ΧΛΜ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 10ΕΥΡΩ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ...:p