Σύνδεση

View Full Version : monster vs kawasaki er-n 650

Σελίδες : 1 [2]

vstromgr
30/12/2008, 07:17
quote:

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
EΝΝΟΕΙΤΕ
ΤΟ ΔΗΠΛΩΜΑ ΣΟΥ
ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ
ΣΗΜΕΝΕΙ
ΛΕΙΘΕΙ
ΑΠΟΡΡΙΑ
ΔΙΠΛΟΜΑ
ΛΕΥΤΑ

!!!!!!!ΔΙΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!!!!!!!!

χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου master της ορθογραφίας πιστεύω ότι τα παραπάνω ασχέτως περιεχομένου είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

giannisfitros
31/12/2008, 20:28
γιαυτο στη γλωσσα εγραψα 9 και στα μαθηματικα 18,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα γραψε πανελλαδικες στα μαθηματικα 18,6 ..... και μετα μιλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε ολα τα υπολοιπα πανω απο 12. και μιλαω για πανελλαδικες...που ισως δεν ξερεις τι ειναι..:a25: :a25: :a04: :a48: :a22: :a25:

red_monster
31/12/2008, 20:58
γιαυτο στη γλωσσα εγραψα 9 και στα μαθηματικα 18,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα γραψε πανελλαδικες στα μαθηματικα 18,6 ..... και μετα μιλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και σε ολα τα υπολοιπα πανω απο 12. και μιλαω για πανελλαδικες...που ισως δεν ξερεις τι ειναι..:a25: :a25: :a04: :a48: :a22: :a25:

Επειδή όμως η ζώή δν είναι μόνο μαθηματικά... μάθε και λίγο ορθογραφία , μόνο καλό θα σου κάνει

vstromgr
01/01/2009, 04:22
monster vs kawasaki er-n 650

επί του θέματος και του αιώνιου ερωτήματος ιταλό ή γιαπωνέζο θα πω τα εξής:

είχα 3 μηχανές japan επισκέψεις σε συνεργείο εκτός service 0
είχα 0 μηχανές italy επισκέψεις σε συνεργείο εκτός service 0

τα ΙΤΑΛΙΚΑ
Είναι πιο ακριβά? Σε ευρώ / άλογο, σίγουρα ναι. Σε ευρώ / ικανοποίηση , χμμ.
Είναι πιο όμορφα? Υποκειμενική ερώτηση αλλά ειδικά σε κάποια μοντέλα η απάντηση είναι ομόφωνη ΝΑΙ ΝΑΙ
Τρώνε γύρους (με πίττα) στις πίστες ? Ατυχής σύγκριση μια και ο ροσσι με 400αρι μπορεί να περάσει εμένα με ρ1. Οπότε τι να το κάνω το συγκριτικό αν 2 οδηγούν 600αρια και φυσικά διαφέρουν οι οδηγικές τους ικανότητες?
Χαλάνε τα ιταλικά? ΔΕΝ είμαι αρμόδιος να απαντήσω, αλλά ελπίζω να χαλάνε γιατί αλλιώς δεν βλέπω το λόγο να μην είχαμε όλοι τουλάχιστον μια ντουντούκα στο σαλόνι μας.

Αφήνοντας την πλάκα τώρα, αυτό τον καιρό είμαι αμήχανος και κοιτάζω τις μηχανές σαν ξερολούκουμα, θα έλεγα σε οποιονδήποτε, να πάρει τη μηχανή που θα τη βλέπει και θα του τρέχουν τα σάλια και τα άτιμα τα ντουκατια έχουν κάτι παραπάνω που σε κάνει να κολλάς το μάτι και το αυτί εκεί.
Τσιμπάν στο πορτοφόλι για την αγορά τσιμπάν και για τα service και από διάφορα λεγόμενα άντε να τσιμπάν και λίγο λαδάκι άντε και να σου βγάζουν κανένα ηλεκτρικούλι τα ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ και πράττουμε όπως επιθυμούμε.

Καλή χρονιά σε όλους πάνω σε όμορφες μηχανές.

Και Way off topic να πούμε τα εξής

Καλή χρονιά και σε σένα giannisfitros

Να πω ότι δεν μου άρεσε η γλώσσα και τα αρχαία και προτιμούσα πάντα τη θετική κατεύθυνση όπως εσύ.
Δεν σχολίασα στο προηγούμενο ποστ γιατί δεν πιστεύω ότι πηγαίνεις στα ΤΕΙ, το αντίθετο μάλιστα. Το έκανα επειδή πιστεύω ότι και εσύ και πολλοί συσπουδαστές σου γράφουν τόσο χάλια ώστε κάποιες φορές να δεν μπορεί αυτός που διαβάζει το γραπτό σου να καταλάβει τι θες να πεις.
Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι πριν από 6 χρόνια που διόρθωσα για πρώτη φορά γραπτά ΤΕΙ έπαθα σοκ. Τώρα δεν τρομάζω τόσο εύκολα, βλέπω και τα αξιόλογα άτομα και πιστεύω ότι μιλάμε για ένα προβληματικό ποσοστό και όχι το σύνολο.

Γεννιέται ένας προβληματισμός, πώς μπορεί κάποιος να μπαίνει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να μην έχει σχεδόν καμία υποδομή από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση;
Ό ίδιος «κάποιος» αργότερα θα θέλει να κάνει μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ποστ ντοκ. Πόσο μονοδιάστατη επιτρέπεται να είναι η εκπαίδευση.
Σταματώ εδώ γιατί έγραψα πολλά και μάλιστα εκτός θέματος.

Road67
01/01/2009, 05:25
Αμάν ρε Elle πολύ ατομιστής είσαι!!! Καλά εδώ γινόταν πάρτυ και δε με ειδοποίησες :nono: :D Τεσπά καλή χρονιά να έχουμε :beer: :beer:

giannisfitros

1. Μ' αυτά που γράφεις δεν πείθεις κανέναν οτι ξέρεις να οδηγείς μηχανή. Δεν σχολιάζω αν μπορείς να οδηγήσεις αλλά ποιό το συμπέρασμα απ' τις αυθαιρεσίες και τις ανωριμότητες που εκφράζεις. Κι άλλοι σπούδασαν κι άλλοι δούλευαν παράλληλα κι άλλοι είχαν την περηφάνια και το σθένος να μη θέλουν να επιβαρύνουν τους γονείς τους για κάποια από τα έξοδα τους. Λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει. Δε χρειάζεται να το παίζεις Ξανθόπουλος για να πείσεις.
2. Επειδή πολλά πιτσιρίκια πιπιλάτε το χαπάκι της οικοδομής είτε έχετε δουλέψει είτε έτυχε να περάσετε έξω από μια οικοδομή. Υπάρχουν πολύ πιο ζόρικες δουλειές από την οικοδομή.
3. Έχεις από τα 17 δίπλωμα ανεξαρτήτως κυβισμού; Αλήθεια; Τότε δεν είσαι 21-22 ετών όπως γράφεις στο προφίλ σου αλλά τουλάχιστον 31. Διότι το να βγάζεις δίπλωμα από τα 18 ανεξαρτήτως κυβισμού καταργήθηκε εδώ και αρκετά χρόνια.
4. Το 636 μπορεί να περάσει έστω και οριακά την 749 υπό κάποιες προϋποθέσεις :
α. Αν ο giannisfitros οδηγεί το 636 και μέσω αστρικής προβολής ταυτόχρονα οδηγεί και την 749.
β. Αν ο ένας οδηγός συνειδητοποιεί τι καβαλάει ενώ ο άλλος δεν ξέρει τις δυνατότητες της μηχανής του, ή φοβάται και λοιπά.
5. Επειδή προέρχομαι από πρώτη δέσμη (που να ξέρεις δύσμοιρε τι πάει να πει αυτό) κι έχει τύχει να βοηθήσω μικρότερα ξαδέρφια μου στα μαθηματικά εάν έδινα με κατευθύνσεις σου επισημάνω οτι το 18.6 δεν είναι τίποτα. Πάντως μπράβο σου αν έγραψες τόσο. Αλλά εμάς τί μας νοιάζει;
6. Το τερατάκι πάντα το είχα μες στην καρδιά μου και σε επιδόσεις και σε εμφάνιση και σε ήχο. Αντίθετα ουδέποτε μπόρεσα να χωνέψω τα ER-5 και εν συνεχεία ER-6. Καλά εδώ που τα λέμε κιόλας το ER-6n είναι στο μπροστά μέρος τουλάχιστον ένα αισθητικό εξάβλωμα. Έχει μέτριες επιδόσεις αλλά είναι τίμιο στα λεφτά του και φέρει και το όνομα Kawasaki και γενικά δε βγάζει ζημιές. Οι ντουντούκες απ' την άλλη έχουν τη φήμη. Επιπλέον είναι πανάκριβες. Το τερατάκι πάντως αν κι έχει λίγο περίεργο συμπλέκτη κατά τ' άλλα είναι ένα μηχανάκι που μπορεί να κάνει σχεδόν οτι αφορά η κατηγορία του γυμνού. Είναι καλοζυγισμένο κι έχει σχετικά καλές επιδόσεις.
7. giannisfitros, καλή χρονιά :beer: Είσαι ό,τι είσαι για τον εαυτό σου. Αν έχεις την ανάγκη της αυτοπροβολής είτε μέσω της βαθμοθηρίας είτε μέσω του R1 τότε αλλού είναι το πρόβλήμα και δε θα λυθεί ακόμη κι αν αύριο το πρωί ξυπνούσες κι έβρισκες την F312 να σε περιμένει και κάποιος σου εμφύτευε την τεχνική και τις εμπειρίες του Rossi. Δε θέλω να αναφερθώ, αλλά εσύ πρέπει να το ψάξεις για τον εαυτό σου.

Φιλικά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία κι αγάπη :beer: Πάντα όρθιοι :)

Sn7per
01/01/2009, 06:06
Αν διαβασετε τα αρχικα ποστ του παιδιου λεει οτι δεν εχει καθολου διπλωμα (εκτος αν τα εσβησε).

Εγω δε θα ασχολιομουν πλεον με τον πιτσιρικα....

p@nos
01/01/2009, 12:26

γενικης παιδιας μαθηματικα εγραψες 18,6 εεεε?

και μην κοκορευεσαι τοσο, υπαρχουν και αλλοι που εγραψαν σε ολα πανω απο 18,6 στις πανελληνιες:smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

ΥΓ:Τα περι πιστας που λες τα αφηνω ασχολιαστα, μαλλον κοιμασαι πολλες ωρες τη μερα και μπερδευεις την πραγματικοτητα:lol: :lol: :lol:

catmaster
01/01/2009, 13:18
Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση το Thread να διαχωριστεί ώστε να βγαίνει λογική συζήτηση πάμε στις αντιπαραθέσεις ... :sad:

Στο συγκεκριμένο ζήτημα πάντως (Ducati VS Kawa) θα πω απλά να αφήσετε στην άκρη τα περί αξιοπιστίας και πάρτε ότι σας κάνει γούστο σε εσάς ... ούτε ότι πουν οι φίλοι - γνωστοί - περιοδικά - φόρουμ και τα ρέστα ...

σε τελική ανάλυση μηχανή αγοράζω όχι σαλονοτραπεζαρία ... :winka:

θέλω να καβαλάω κάθε μέρα να γουστάρω αλλιώς παίρνω ένα παπί και κάνω πιο οικονομικά τη δουλειά μου ...

(p.s. πάντως εγώ κάθε χρόνο ζητάω από τον Άι Βασίλη ένα κόκκινο γυμνό στρογγυλοφάναρο και κάθε χρόνο με γράφει στα @@ του ... :D )

:evil:

gdevelek
01/01/2009, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
θα πω απλά να αφήσετε στην άκρη τα περί αξιοπιστίας ...

(p.s. πάντως εγώ κάθε χρόνο ζητάω από τον Άι Βασίλη ένα κόκκινο γυμνό στρογγυλοφάναρο και κάθε χρόνο με γράφει στα @@ του ... :D )

φαίνεται πως ο σοφός άγιος αφενός σε αγαπάει και αφετέρου βλέπει το θέμα της αξιοπιστίας κάπως διαφορετικά...

:rotflmao:

Aggelos_SV
01/01/2009, 14:23
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

keep up the good work

catmaster
01/01/2009, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
φαίνεται πως ο σοφός άγιος αφενός σε αγαπάει και αφετέρου βλέπει το θέμα της αξιοπιστίας κάπως διαφορετικά...

:rotflmao:

Ναι ο παλιοχαρακτήρας κάθε χρόνο ελαφάκι μου φέρνει ...:sad:

:lol: :lol:

p@nos
01/01/2009, 15:20

εχουν παρει κι αλλοι σειρα επισης, αλλα μας γραφει και εμας στα @@ του:bawl: :bawl: :bawl:

151412

sakisvolos
01/01/2009, 15:21
Ναι ο παλιοχαρακτήρας κάθε χρόνο ελαφάκι μου φέρνει ...:sad:

:lol: :lol:

Κάπως έτσι (http://www.youtube.com/watch?v=EIIsok48JF4) δηλαδή??? :confused: :confused:

:lol:

Tpap
01/01/2009, 15:42

Κάτι θα ξέρει ίσως...:D

arxaios
01/01/2009, 21:24
.....

Ποιό από τα τρια ;;;
Αυτό;;;

151444

arxaios
01/01/2009, 21:25
αυτό ;;;

151445

arxaios
01/01/2009, 21:26
Ή μήπως ΑΥΤΟ ;;; (μόλις βγει)

151446

sakisvolos
01/01/2009, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ή μήπως ΑΥΤΟ ;;; (μόλις βγει)

Μπααααααααα! Μάλλον τις άλλες τις κουδουνίστρες θα λέει....τις ιταλικές! :lol: :lol: :lol:

Tpap
01/01/2009, 23:06
Οπωσδήποτε, εννοεί το πρώτο, Κωστή...:a013:

(αποκλείεται ο Άκης να αναφέρεται σε ιταλοκλαπατσίμπανα).

catmaster
01/01/2009, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Οπωσδήποτε, εννοεί το πρώτο, Κωστή...:a013:

(αποκλείεται ο Άκης να αναφέρεται σε ιταλοκλαπατσίμπανα).

:rolleyes:

Τάσο .... κάθε άνθρωπος είναι ικανός για όλα και όλοι κρύβουμε το Τζέκιλ και το Χάιντ μέσα μας ... :D

όταν ήμουν νεούδι με πολλά μαλλιά (και λίγα μυαλά :lol: ) είχα στεγνώσει τελείως και είχα πάρει το παρακάτω μηχανάκι ....μετάχειρο και με "βρώμικο" παρελθόν ... :blush:

όταν το ανέβαζα στον κωλοσούρτη "γάζωνε" ότι έβρισκε μπροστά του ... μιλάμε είχε μια φοβερή αίσθηση και ήχο ... ανέβαινε τον αχλαδόκαμπο και νόμιζα ότι έτρεχα στο παγκόσμιο ...

(αυτό όταν έπαιρνε μπροστά και δεν με πούλαγαν τα ηλεκτρικά της marelli ... ):D

:beer: :beer: :beer:

151451

Tpap
01/01/2009, 23:37

Τάσο .... κάθε άνθρωπος είναι ικανός για όλα και όλοι κρύβουμε το Τζέκιλ και το Χάιντ μέσα μας ... :D

Σωστός είσαι.

όταν ήμουν νεούδι με πολλά μαλλιά (

Στην απάντησή σου αναφέρεσαι σε μαλλιά...? σε μένα...?

catmaster
01/01/2009, 23:47
....
Στην απάντησή σου αναφέρεσαι σε μαλλιά...? σε μένα...?

Για μένα λέω ρε Τάσο ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ... ακόμα πέφτουν .... :sun:

:beer:

(λες να του στείλω του Αι Βασίλη μια φωτό του χρόνου για να μην μπερδευτεί και στείλει πάλι ελαφάκι ;;; )

:D :D

151452

Road67
02/01/2009, 00:02
Κάθε πρωτοχρονιά κοιτώ μπας και τη δω από κάτω να με περιμένει μα κάθε χρόνο βρίσκω τις κάλτσες μου άδειες, τρύπιες και να βρωμούν :D

151453

filipp0s
02/01/2009, 00:13

Για μένα λέω ρε Τάσο ... έχω δοκιμάσει τα πάντα ... ακόμα πέφτουν .... :sun:

:beer:

(λες να του στείλω του Αι Βασίλη μια φωτό του χρόνου για να μην μπερδευτεί και στείλει πάλι ελαφάκι ;;; )

:D :D

αντε πάλι τα ίδια :rolleyes:

να πω κι εγω τον πόνο μου? :smokin:

151455

gdevelek
02/01/2009, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Κάθε πρωτοχρονιά κοιτώ μπας και τη δω από κάτω να με περιμένει μα κάθε χρόνο βρίσκω τις κάλτσες μου άδειες, τρύπιες και να βρωμούν :D

αν βρωμάνε λαδίλα, υπάρχει ελπίδα ;)

Tpap
02/01/2009, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
να πω κι εγω τον πόνο μου? :smokin:

Μα καλά ρε Φίλιππα, από αερόψυκτο ΜΠΟΞΕΡ σε αερόψυκτο V2...?

Μεγάλη δουλειά ρε...:rotflmao:

filipp0s
02/01/2009, 00:28
Μα καλά ρε Φίλιππα, από αερόψυκτο ΜΠΟΞΕΡ σε αερόψυκτο V2...?

Μεγάλη δουλειά ρε...:rotflmao:

σωπα ρε τασο... τι να κανω? αφου αυτό μ' αρεσει :blush:

Road67
02/01/2009, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
αν βρωμάνε λαδίλα, υπάρχει ελπίδα ;) :bigcry: :bawl: :rotflmao: :lol: :lol:

arxaios
02/01/2009, 11:42

όταν ήμουν νεούδι με πολλά μαλλιά (και λίγα μυαλά :lol: ) είχα στεγνώσει τελείως και είχα πάρει το παρακάτω μηχανάκι ....μετάχειρο και με "βρώμικο" παρελθόν ... :blush:

όταν το ανέβαζα στον κωλοσούρτη "γάζωνε" ότι έβρισκε μπροστά του ... μιλάμε είχε μια φοβερή αίσθηση και ήχο ... ανέβαινε τον αχλαδόκαμπο και νόμιζα ότι έτρεχα στο παγκόσμιο ...

(αυτό όταν έπαιρνε μπροστά και δεν με πούλαγαν τα ηλεκτρικά της marelli ... ):D

:beer: :beer: :beer:

Εγώ πάλι είχα μια σαν την παρακάτω (φωτό από νετ, δεν έχω σκάννερ) ίδια στα πάντα εκτός από τα δύο πίσω αμορτισέρ που αντικαταστάθηκαν από 2 κόκκινα Marzocchi .......... μεταχειρισμένη το '85 .........
Και ναι ήταν όπως τα λέει ο Ακης .......... αλλά στις ευθείες .......... περνάγανε οι ιάπονες από πάνω !!!
Πέρα από τα ηλεκτρικά ........ που δεν ήταν τόόόόόσο προβληματικά (όσο των 2 Moto Guzzi που πέρασαν από τα χεράκια μου), το κατσαβίδι ήταν πάντα στην κωλότσεπη να ρυθμίζει τα Dellorto !!!:lol: :mad: :sad:
H συγκεκριμένη κυρία έγινε παλιοσίδερα όταν αγροτικό έκανε αναστροφή στην Ε.Ο. :sad: :sad: :sad:
Α ........... και εκείνο το κόκκινο Marzocchi το αριστερό ........... παρέδοσε πνεύμα και λάδια πάνω στην ρόδα σε στιγμή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ..........

151470

red_monster
02/01/2009, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Εγώ πάλι είχα μια σαν την παρακάτω (φωτό από νετ, δεν έχω σκάννερ) ίδια στα πάντα εκτός από τα δύο πίσω αμορτισέρ που αντικαταστάθηκαν από 2 κόκκινα Marzocchi .......... μεταχειρισμένη το '85 .........
Και ναι ήταν όπως τα λέει ο Ακης .......... αλλά στις ευθείες .......... περνάγανε οι ιάπονες από πάνω !!!
Πέρα από τα ηλεκτρικά ........ που δεν ήταν τόόόόόσο προβληματικά (όσο των 2 Moto Guzzi που πέρασαν από τα χεράκια μου), το κατσαβίδι ήταν πάντα στην κωλότσεπη να ρυθμίζει τα Dellorto !!!:lol: :mad: :sad:
H συγκεκριμένη κυρία έγινε παλιοσίδερα όταν αγροτικό έκανε αναστροφή στην Ε.Ο. :sad: :sad: :sad:
Α ........... και εκείνο το κόκκινο Marzocchi το αριστερό ........... παρέδοσε πνεύμα και λάδια πάνω στην ρόδα σε στιγμή ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ..........

πολύ κρίμα ... εργο τέχνης είναι η άτιμη

palios_er500
02/01/2009, 17:36
για πείτε...ψάχνοντας για monster..βρήκα την er περίπου στα
ίδια λευτά και 2 χρόνια νεώτερη...
τι λέτε εσείς?

Φίλε μου η διαφορα μιας ducati με την kawa είναι παρόμοια με την διαφορά που έχει ένα μπλουζάκι lacoste με ένα (π.χ) του zara
Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά στην τιμή κυρίως λόγω του ονοματος και λιγότερο λόγω της πραγματικής αξίας . Η lacoste και η ducati πουλάνε όνομα , σήμα ή αλλιώς πάθος πέρα από ένα μπλουζάκι ή μια μοτοσυκλέτα.
Ύπαρχουν άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν το πάθος στα διαφορα καταναλωτικά αγαθά.Ειδικά οι νέοι ή αυτοί που έχουν γεμάτο πορτοφόλι. Εγώ πάλι που δεν ανήκω στους μεν και στους δε βλέπω τα μηχανάκια με διαφορετικό μάτι. Δεν παίζει ρόλο τι καβαλάς αλλά άλλα πράγματα.
Αν δεν είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου ή αν βάζεις πάνω στην μηχανή καμια μαλακισμένη όσα φράγκα και να έχεις χώσει δεν περνάς καλά.Τι να τις κάνεις τις ροπές ,τα άλογα και τις αναρτήσεις....
Τεχνικά πιστεύω ότι το kawa είναι πολύ πιο οικονομικό.Αν κρίνω από την πολιτική που ακολουθει η εταιρία τις τελευταίες δεκαετίες ,θα το κρατήσει πολύ καιρό απαράλαχτο.
Από την άλλη το monster είναι ένα cafe racer με την δικια του ιστορία.

Η επιλογή είναι υποκειμενική.

ΥΓ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Ο μοτοσυκλετιστικός ιταλογερμανικός άξονας θα καταρεύσει από την οικονομική κρίση.
Η ημέρα που θα αγοράζουμε όλοι πάλι γιαπωνέζικα πλησιάζει.

red_monster
02/01/2009, 18:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από palios_er500

ΥΓ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Ο μοτοσυκλετιστικός ιταλογερμανικός άξονας θα καταρεύσει από την οικονομική κρίση.
Η ημέρα που θα αγοράζουμε όλοι πάλι γιαπωνέζικα πλησιάζει.

Ερχεται το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας, η αντλαντίδα θα αναδειθει , οι ελλ θα κυριαρχίσουν τον κόσμο...

:uplate:

Gi_4ce
02/01/2009, 19:09
Ήμουν και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 μηχανάκια κάποια στιγμη...

Τα ducati όντως είναι πιο ευαίσθητα, χωρίς όμως να είναι ζημιάρικα (τουλαχιστον το 620 που ειχα σχετικη εμπειρια). Αυτό σημαίνει οτι αν είσαι Ελληνάρας που τα σέρβις τα κάνεις μόνο όταν αρχίσει να κόβει το μοτερ, ξεχνα το ducati...

Συγκρίνοντας τα 2 μηχανακια

Το monster:
-ειναι ενα καταπληκτικό διαχρονικό μηχανάκι. Κανένα μηχανάκι δεν εχει κρατήσει τη φρεσκάδα αυτου μετά απο τοσα χρόνια.
-θέλει να ασχοληθείς μαζι του σε προσωπικό επιπεδο, κανοντας του τα τυπικά σέρβις κλπ, μιας και οι μηχανικοι χρεώνουν παπάδες.
-Το στήσιμό του, αν και πολύ σωστό στο θέμα "γρήγορη οδηγηση" δεν ειναι τόσο άνετο λόγω θεσης σώματος και αναρτήσεων για καθημερινή μετακινηση.
-πρέπει να του βάλεις μασκάκι αν θες να κινηθείς σβέλτα. Τα όργανά του φέρνουν πολλούς στροβιλισμούς.
-το τιμόνι του δεν κόβει όσο θα έπρεπε για μετακινήσεις εντός πόλεως.
-αν το θες τεφαρίκι, πρέπει να δώσεις και χρήμα στην αγορα του.
-οντως πληρώνεις και λιγο το "σημα"...

Το ER:
-έχει άθραυστο μοτεράκι, δοκιμασμένο στο χρόνο απο πολλούς γνωστούς κανίβαλους.
-ειναι πιο άνετο (ορθιο)
-μειονεκτεί σε στήσιμο / σταθερότητα, γρηγορη οδήγηση, αλλα είναι πραγματική απόλαυση στις εντός πόλης μετακινήσεις.
-έχει πιο άνετη πίσω σέλα.
-έχει σχετικά φθηνότερα ανταλλακτικά

Και τα 2 εχουν μπόλικους κραδασμούς, οχι ομως σε ενοχλητικό επίπεδο.
Και τα 2 πασχουν σε μεταπωλητικη αξια.

Με λιγα λογια:

Το monster είναι ενα joy machine με δυνατότητα να γινει commuter αν το θελήσεις.
Το er6 είναι ενα commuter με δυνατότητα να γινει joy machine αν το θελήσεις.

Απο κει και πέρα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Εγω θα επαιρνα το monster γιατι προτιμώ ενα μηχανάκι με προτεραιότητα τη διασκέδαση του αναβάτη, αλλα μου αρέσει να "βαζω χερι" κιολας με το μηχανάκι μου (τακτικά σερβις κλπ...)

επίσης, μην κοιτάξεις απο ζημιές κλπ γιατι όλα κάπου έχουν το μειονέκτημά τους σε αυτη την κατηγορία που ψαχνεις....

Τα duc λενε οτι χαλανε
Τα suzuki λένε οτι σπάνε πλαίσια-καινε τρόμπες κλπ
Τα honda λένε οτι σκουριάζουν
Τα yamaha λένε οτι έχουν περίεργα μοτέρ
Τα aprilia λένε οτι δεν έχουν αντιπροσωπεία
Τα kawasaki λένε οτι απο ποιότητα κατσασκευής (φρενα- σκελετους κλπ) δνε ειναι οτι καλυτερο.

Κοινώς, όλα τα ίδια σκατά ειναι. Διάλεξε αυτό που θα σε εξυπηρετεί καλύτερα...

Και κατι τελευταίο που ήταν και η τελική μου επιλογή μετα απο πολύ ψάξιμο.... Δες και το GSR600... Αν και τετρακύλινδρο, είναι πολύ τίμιο μηχανακι για τα λεφτα του.

Υ.Γ. Α ρε moto με τα hot threads σου!:wave2:

Elle
03/01/2009, 22:59
γιαυτο στη γλωσσα εγραψα 9 και στα μαθηματικα 18,6 !!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα γραψε πανελλαδικες στα μαθηματικα 18,6...
Τι σχέση έχουν τα μαθηματικά με τα ορθογραφικά σου λάθη???
Λέω τώρα εγώ γιατί ο vstromgr για την ορθογραφία σου μίλησε

..... και μετα μιλα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευτυχώς που το έγραψες με "ι" το "μίλα" γιατί αν το είχες γράψει
με "η" τότε θα είχαμε 40,000 post σε 2 ώρες, αλλά και πάλι
όπως το θέτεις το ίδιο είναι για μένα. Αυτά μας τα είπανε κι άλλοι
επέμεναν πιο πολύ απο σένα και είχαν πολύ γελοία κατάληξη.:lol: :lol: :lol:

και σε ολα τα υπολοιπα πανω απο 12. και μιλαω για πανελλαδικες...που ισως δεν ξερεις τι ειναι..:a25: :a25: :a04: :a48: :a22: :a25:
Που να ξέρω τι είναι αυτές οι πανελλαδικές, αφού κρίνοντας
από τα ορθογραφικά μου λάθη εν αντίθεση με σένα θα έπρεπε
να είμαι Πρύτανης, αλλά είμαι ηλεκτρολόγος και δουλεύω σε οικοδομή.

Road67
03/01/2009, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

να είμαι Πρύτανης, αλλά είμαι ηλεκτρολόγος και δουλεύω σε οικοδομή. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vstromgr
11/01/2009, 11:29
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

να είμαι Πρύτανης, αλλά είμαι ηλεκτρολόγος και δουλεύω σε οικοδομή.
--------------------------------------------------------------------------------

:rotflmao: :rotflmao:

elle έγραψες!

Nazgul
22/01/2009, 13:04
Τελικα ο boom123 τι πηρε???
Και εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι γμτ.
Παντα θελω να κοιταω τα αρνητικα πρωτα...π.χ που θα βρω
μαστορα στην καλλονη Λεσβου για το τερας???
Για ποσο θα με ξενερωνει η μουρη του er???
Τα 2-2μιση χιλιαρικα διαφορα κανουν το er,monster???
Θα παρουμε τον Παλλασιο απο την μποκα???

red_monster
25/01/2009, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Τελικα ο boom123 τι πηρε???
Και εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι γμτ.
Παντα θελω να κοιταω τα αρνητικα πρωτα...π.χ που θα βρω
μαστορα στην καλλονη Λεσβου για το τερας???
Για ποσο θα με ξενερωνει η μουρη του er???
Τα 2-2μιση χιλιαρικα διαφορα κανουν το er,monster???
Θα παρουμε τον Παλλασιο απο την μποκα??? \

Άμα πιάνουν λίγο τα χέρια σου η συντήρηση του αερόψυκτου είναι εύκολη υπόθεση
Αν και είναι υποκειμενικό η μούρη του kawa μου φαίνεται όμορφη και μέτα από τόσο καιρό που κυκλοφορεί ξεχωριστή.

Τον παλλάσιο?? ... Άλλος ένας πονεμένος βάζελος

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

με μάτζιο και σαριέγκι θα την βγάλεται