View Full Version : Fz6...70κατι...ή 90κατι???????????
καλημερα παιδια!θελω την βοηθεια των fz6κιδων,για ενα θεμα το οποιο απασχολει ενα φιλο.
εδω και καιρο εχει κολλησει(κι οχι αδικα) να γινει κατοχος ενος fz6 naked.!
το προβλημα ειναι το εξης....70κατι...ή 90κατι αλογα???????????
νομιζω πως το 70αρι δεν ειναι τοσο εμπορικο,μιας και ολοι πανε στο 90+
που ειναι η διαφορα ρε παιδια??
το 70 λογικα θα εχει πιο γραμικη συμπεριφορα?
ροπη χαμηλα?
που υστερει σε σχεση με το 90 ο κινητηρας?
το εχει κανεις το 70?
μπορεις με καποιο τροπο (λεω γω τωρα) αν παρεις το 70 να το κανεις ευκολα 90?
ριξτε τα φωτα σας μπας και βγαλουμε ακρη:beer:
ευχαριστω
124511
τι εγινε???????κανεις ρε παιδια δεν εχει το 70?????????:rotflmao:
Souza_me_240kmh
20/03/2008, 10:14
δε υστερει πουθενα απλα η διαδρομη του γκαζιου ειναι μικροτερη τα 70 ειναι κοροιδια
παρε το 90 δαγκωτο :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
δε υστερει πουθενα απλα η διαδρομη του γκαζιου ειναι μικροτερη τα 70 ειναι κοροιδια
Και δε μπορεί να γίνει κάτι για αυτό;;;
Souza_me_240kmh
20/03/2008, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Και δε μπορεί να γίνει κάτι για αυτό;;;
δε ξερω... δε νομιζω
απλα κοψανε γκαζι απο της ψηλες στροφες
δλδ δε κερδιζεις ουτε ροπες ουτε στα χαμηλα οπως λενε μερικοι
δε συμφερει να παρεις αυτο με τα 70
Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
ριξτε τα φωτα σας μπας και βγαλουμε ακρη:beer:
Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ (http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=13820). :beer:
βασικα μαλακια τις Γιαμαχα που υπαρχει το 70 κατι φειζερ ,
δεν θα επρεπε νομιζω :sick:
Lazaros32
20/03/2008, 16:06
Εκτός από αυτό να σκεφτείς και την μεταπώληση που για το 70άρι είναι ανύπαρκτη γιατί στα 1000 που πουλιούνται ίσως 1 να είναι 70άρι. Χωρίς 2η σκέψη το 90άρι
χωρις να θελω να το παιξω ξερολας μιας και γω ψαχνω για FAZER 600 μεταχειρισμενο
εκανα μια ερευνα αγορας σε μαγαζια και ρωτησα και για καινουργια.
2 μαγαζατορες και ενας ευτηχης κατοχος μου ανεφεραν οτι η διαφορα ειναι μονο
στην χαρτογραφηση του κινητηρα και γινεται αναβαθμιση και με σφραγιδα στο βιβλιο
σερβις απο YAMAHA με κοστος της ταξεως 100 - 150 ευρο.
παντα με καθε επιφυλαξη για τα γραφομενα μου αλλα για ψαξτο λιγο :)
δηλαδη:confused: ποιος ο λογος να υπαρχει το 70?????
αν δεν εχει καλυτερη ροπη χαμηλα......κομενο και στις ψιλες...τι εχει τοτε?
θα σερνεται ρε παιδια...
παντως αυτο με την αναβαθμιση αν ισχυει...τοτε ισως συμφερει να παρεις το 70 και να δωσεις τα 150 ευρω και να το κανεις 90..?μηπως δεν ειναι τοσο απλα...?αυτο με τη χαρτογραφιση που μπορουμε να το δουμε?
Lazaros32
20/03/2008, 20:39
Αναβάθμιση ναι γίνετε αλλά μόνο στα άλογα και όχι στο στήσιμο του S2 με τα 98 άλογα που είναι τελίος διαφορετικό και που φυσικά έχει και άλλο πλαίσιο από το 70άρι. Μην το ψάχνεις Ακόμα και ίδια άλογα να έχεις σε καμία περίπτωση δεν θα έχεις το ίδιο μηχανάκι
...ok παιδια....το επιασα το υπονοουμενο!!!
τελικα το 78 ειναι μια εμπορικη αποτυχια..χωρις λογο υπαρξης...
οποτε αν θες πιο φτηνο μηχανακι..καλυτερα να παρεις μεταχειρισμενο,παρα το 78.
(ισως καπου αλλου εκτος ελλαδας,που φορολογεισαι με τα αλογα,να βολευει..)
ευχαριστω!!!
runner_800
07/04/2008, 20:08
ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομεριες για την μετατροπη του fazer σε s2 και με ποσα χρηματα. Διαβασα σε αλλο forum οτι μπορει να γινει και με 5 ευρω απλα σου στραβωνει την πεταλουδα απο το γαζι. Επισης απο το τηλεφωνο που ρωτησα μου ειπαν οτι γινεται με 30 ευρω, ενω αποαντιπροσωπο μου ειπε οτι μπορει να γινει με 100-150 ευρω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από runner_800
ξερει κανεις περισσοτερες λεπτομεριες για την μετατροπη του fazer σε s2
ρίξε μια ματιά και εδώ:
http://www.fazerclub.gr/forum1/viewtopic.php?t=6175:wacko:
δεν νομίζω πως πρόκειται για εμπορική ή άλλου έιδους αποτυχία. Ίσως πρόκειται για διαφορετικής φιλοσοφίας-χρήσης μηχανές. Το ένα είναι στην κατηγορία του cbf 600 και το άλλο στου hornet. Δεν σημαίνει πως κάποιο από τα δύο είναι άχρηστο. Για επόμενη μηχανή μετά το 200ρι εντουράκι, θα έπαιρνα πχ αυτό με τα 78 άλογα αλλά ούτε που θα σκεφτόμουνα αυτό με τα 90κάτι. Και δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος και πως το 78ρι δεν θα πουλιέται μετά.
Αν πράγματι με την μετατροπή των 150 Ευρώ το 78άρι γίνεται ακριβώς σαν το 98άρι χωρίς κάποια άλλα μειονεκτήματα τότε θα έλεγα ότι αξίζει να πάρει κάποιος το 78άρι μόνο λόγο κόστους και να το κάνει 98άρι. Σε θέμα περιφεριακών το 78άρι είναι όμοιο με το FZ6 2006 το οποίο είναι μια χαρά στημένο! Οι σημαντικότερες διαφορές με το S2 δηλ τα φρένα και το ψαλίδι δεν είμαι σίγουρος αν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά. Εξάλου το παλιο FZ6 δεν έπασχε σε αυτά τα σημεία!
Απο την άλλη αξίζει και μεταχ FZ6 2006 με τα 98 αλογάκια και φυσικά με λιγότερα λεφτά για όποιον γουστάρει...