View Full Version : αγορα 650 Abs
καλημερα
Ενδιαφερομε να αγορασω την 650 ABS καινουργια. Εχω δει μεγαλη διαφορα στις τιμες (εισαγωγης και παραεισαγωγης) απο 7195 εως 6550 αντιστοιχα με διαφορα δωρα.
μπορειτε να μου προτενετε για αγορα καποιον εξουσιοδοτημενο (εισαγωγης) και εναν (για τα παραεισαγωγης) αντιπροσωπο που να ειναι καλος.
Εχει αγορασει κανεις απο το mpc club στην αλεξανδρας?
ευχαριστω
GLOBAL MPC ΕΝΟΕΙΣ ΜΗΠΩΣ? ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Κ8 ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 6890 ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΚΑΝΕ
7990.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ
ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mystery
GLOBAL MPC ΕΝΟΕΙΣ ΜΗΠΩΣ? ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ Κ8 ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 6890 ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΚΑΝΕ
7990.ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ
ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.
NAI TO GLOBAL MPC ΕΝΝΟΩ.
ΤΙ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ?
ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ?
τα δωρα οπως σου ειπα που μου κανανε ειναι να μου δωσουν σε τιμη χονδρικης καγκελα 100ε
χουφτες 50ε συναγερμο meta 100ε καρινα μαυρη αλουμηνενια 150ε και βαλιτσα με βαση 120ε
.Την δεδομενη στιγμη εμενα με ενοιαζε που θα επερνα το κ8 1000 ευρωπουλα πιο φθηνα απο το
αντιπροσωπειας. Αν ηξερα οτι θα εριχνε η αντιπροσωπεια τη τιμη στα 7200 θα ειχα διαφορετικες απαιτησεις.Παντος να ξερεις οτι σε καθε περιπτωση σηκωνει παζαρεμα ειδικα αν τα φραγκα τα χεις ζεστα.
Η εγγυηση ειναι για 2 χρονια απο το δικο τους σερβις αν εισαι τυχερος και μενεις αθηνα.Αν το κανεις καπου αλλου οπως εγω για παραδειγμα που μενω θεσ/νικη σου παρεχουν σαν εντος εγγυηση τα ανταλακτικα (κατοπιν συνενοησης με τον μαστορα σου)χρεωνεσαι ομως τις εργατοωρες κανονικα απο τον μαστορα σου.
ρε παιδια επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω.βασικα ψαχνω για μεταχειρισμενη.αλλα με τις τιμες που βλεπω με βλεπω να πηγαινων για καινουρια.ποια ειναι η διαφορα επισημης αντιπροσωπειας και παραεισαγωγης?εχει κατι να κανει με κινητηρα και ποιοτητα κατασκευης?
καλησπερα παιδες..τσεκαρετε πρωτα αυτο το ποστ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=55615
οσο αφορα το GLOBAL φιλος μου πολυ καλος που πηρε ενα Z750 δεν εμεινε καθολου ευχαριστημενος...αρα με κανει να πιστευω περισοτερο αν θα σου "κατσει"...τωρα οσο αφορα την παραεισαγωγη με αντιπροσωπειας ειναι καθαρα μονο στο θεμα εγγυηση που τωρα πια και τα παραεισαγωγης σου δινουν αλλα σε συγκεκριμενα συνεργεια...
περαστε να ρωτησετε απο τον ΣΟΥΛΤΑΤΗ ειναι παρα πολυ εξυπηρετικος και προθυμος με τιμη στο εισαγωγης 6600..χωρις δωρα ομως...
γνωμη μου δεν εξιζει καινουργιο αφου μπορεις σε μτχ να χτυπησεισ απιστευτη τιμη θυμιζω συμφορουμιτη που πηρε Κ7 με 5800 με πολλα πολλα εχτρα..
ελπιζω να βοηθησα...οπως και να εχει παιδες ψαξτε το αρκετα...:wave2:
Γιατί το globalmpc τα δίνει πιο φτηνά;
Τι σημαίνει παραεισαγωγή;
μετα απο την επισκεψη που ειχα στην εκθεση ιδου τι εντοπισα..
Vstrom k8 κουτα με ΑΒS 6390 με δυο χρονια ΕΓΓΥΗΣΗ!!!ναι ναι 2 χρονια....αρα καταλαβαινεται σε τι τιμες πρεπει να παιζουν τα μεταχειρησμενα για να πουληθουν..
:beer: :beer: