PDA

View Full Version : Ανοιξιάτικες προσφορές

warm up
21/03/2008, 15:32
Η Ανοιξη ήρθε και το καταστημα warm up άρχισε μια σειρα ειδκών προσφορών σε εξοπλισμο αναβάτη.
Οι προσφορές ισχύουν για περιρισμένο αριθμό τεμαχίων, χρωματισμών και μεγεθων.
Απίστευτες τιμές που δεν ξαναέγιναν στην Ελλάδα.

check here..... www.warmup.gr
:beer:

124666

Infini
25/03/2008, 16:31
Στο συγκεκριμένο κατάστημα είχα πάει τέλη Ιανουαρίου όταν είχε ξαναβάλει προσφορές για να αγοράσω ένα καλοκαιρινό μπουφάν, το Spyke Lido, το οποίο τότε είχαν σε καλή τιμή, από 180€ γύρω στα 120€. Έτυχε να πάω να το δοκιμάσω την τελευταία μέρα των προσφορών, και την επόμενη πήγα να το αγοράσω. Έκπληκτος ακούω τον πωλητή να μου λέει οτι η τιμή του δεν είναι ίδια γιατί οι προσφορές είχαν τελειώσει την προηγούμενη μέρα!!! Δηλαδή ενώ τη μέρα που το δοκίμασα είχε περίπου 120€ την επόμενη μέρα για το ίδιο μπουφάν μου ζητούσαν 180€!! Εννοείται δεν το αγόρασα.

tai
25/03/2008, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
Στο συγκεκριμένο κατάστημα είχα πάει τέλη Ιανουαρίου όταν είχε ξαναβάλει προσφορές για να αγοράσω ένα καλοκαιρινό μπουφάν, το Spyke Lido, το οποίο τότε είχαν σε καλή τιμή, από 180€ γύρω στα 120€. Έτυχε να πάω να το δοκιμάσω την τελευταία μέρα των προσφορών, και την επόμενη πήγα να το αγοράσω. Έκπληκτος ακούω τον πωλητή να μου λέει οτι η τιμή του δεν είναι ίδια γιατί οι προσφορές είχαν τελειώσει την προηγούμενη μέρα!!! Δηλαδή ενώ τη μέρα που το δοκίμασα είχε περίπου 120€ την επόμενη μέρα για το ίδιο μπουφάν μου ζητούσαν 180€!! Εννοείται δεν το αγόρασα.

τουλάχιστον τίμιο μου ακούγετε αυτό.
Δέν είναι σαν της προσφορές, που βάζουν πιο μεγάλη τιμή στην ταμπέλα, την διαγράφουν και καλά, και έχεις την κανονική τιμή για έκπτωση

Infini
26/03/2008, 08:06
Σου φένεται τίμιο να πηγαίνεις να δοκιμάσεις κάτι την τελευταία μέρα των προσφορών χωρίς να γνωρίζεις οτι τελειώνουν, και όταν την επόμενη πηγαίνεις να το αγοράσεις σύμφωνα με την τιμή που είχε πριν, να σου λένε οτι άλλαξε και οτι αν θέλεις το αγοράζεις μόνο με την τωρινή; Αν πήγαινα να το δοκιμάσω όταν είχαν τελειώσει οι προσφορές, να το δεχτώ. Λίγο αντιφατικό δεν είναι από τη μια να κάνεις προσφορές επειδή θέλεις να πουλήσεις και από την άλλη να κρατάς μια στάση σα να λες στον πελάτη " εγώ είμαι υπεράνω"; Τελικά αγόρασα ένα καλοκαιρινό της Ixon από το Γιάσσαρη.