View Full Version : ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ..........
Μηπως στις αγγελιες να βαζαμε και μια κατηγορια για διαφορα πραγματα???Ολοι θα εχουμε κατι που δεν χρειαζομαστε, που μπορει νατο χρειαζεται ομως καποιος αλλος.Εγω εχω ενα σκυλοσπιτο ΥΨΟΣ 0.60-ΜΗΚΟΣ 0.80-ΠΛΑΤΟΣ 0.70 που το δινω 60ευρω η το ανταλλασω με κατι αλλο,ακουω προτασεις!!!!(ελπιζω να μην εξαφανιστω):beer: :beer:
124772
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Μηπως στις αγγελιες να βαζαμε και μια κατηγορια για διαφορα πραγματα???Ολοι θα εχουμε κατι που δεν χρειαζομαστε, που μπορει νατο χρειαζεται ομως καποιος αλλος.Εγω εχω ενα σκυλοσπιτο ΥΨΟΣ 0.60-ΜΗΚΟΣ 0.80-ΠΛΑΤΟΣ 0.70 που το δινω 60ευρω η το ανταλλασω με κατι αλλο,ακουω προτασεις!!!!(ελπιζω να μην εξαφανιστω):beer: :beer:
Ωρες ωρες μου λειπει που δεν ειμαι πια μοντ.
Θα μπορουσα να κανω στην προκειμενη περιπτωση το εξης:
Σε πρωτη φαση θα εκανα κουοτ το:
το δινω 60ευρω
Και μετα θα εγραφα απο κατω...
60 ΕΥΡΩ ΕΝΑ! Ναι ο κυριος στο βαθος θελει να πει κατι;
60 ΕΥΡΩ ΔΥΟ. Ακουω κατι καλυτερο;!
60 ΕΥΡΩ ΤΡΙΑ.....!
Κατοχυρωθηκε στον κυριο με το κανις που χεζει τα Τιμπερλαντ του κυριου με το εκπληκτο βλεμμα.
Μετα θα εσβηνα το θρεντ μετα επευφημιων, χειροκροτηματων, και "γιου ρουλ" εμοτικον, θα εμπαινα στην ζωνη,ο μαεθρατ θα μου ελεγε να σταματησω επιτελους να αφουγκραζομαι τον φωταγωγο,ο παππους θα μου ελεγε να χαλαρωσω, και ο μπουγατσα με Αυστρια θα με κερναγε
μπυρες γιατι ως γνωστον ο Ηλιος ειναι πολυ τσιπης για να κερασει....
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:sad:
τωρα εσυ προσπαθεις να περάσεις ενα πολυ σοβαρό μηνυμα αλλα εγω το μονο που καταλαβινω ειναι.....
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl:
Καποιος καριολης εγγλεζομογγολος (ενδεχομενως ψωλοχυμενος) παει να με διασυρει...:D
devil's animal
22/03/2008, 22:37
παιδια και εγω πουλαω αυτο.
ειναι ελαφρως μεταχειρισμενο αλλα θα δειτε οτι θα σας προσφερει απιστευτες στιγμες!!
μονο 100.000€
τιμη συζητησιμη!
:beer: :beer:
124784
Ωρες ωρες μου λειπει που δεν ειμαι πια μοντ
Αμα δεν κανεις χιουμορ,ευτυχως για το site που δεν εισαι πια μοντ!Μια προτασει ενος συναδελφου ακομα και να μην σου αρεσει πρεπει να την σεβεσαι(αμα δεν κανεις χιουμορ βεβαια):a06: :a9: :a9: :beer:
Ωρες ωρες μου λειπει που δεν ειμαι πια μοντ
Αμα δεν κανεις χιουμορ,ευτυχως για το site που δεν εισαι πια μοντ!Μια προτασει ενος συναδελφου ακομα και να μην σου αρεσει πρεπει να την σεβεσαι(αμα δεν κανεις χιουμορ βεβαια):a06: :a9: :a9: :beer:
Μην τρελαινεσαι πλακα κανω...εστιασμενη εκει που θελω, (αλλα ενδεχομενως οχι και πολυ πετυχημενη):wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μην τρελαινεσαι πλακα κανω...εστιασμενη εκει που θελω, (αλλα ενδεχομενως οχι και πολυ πετυχημενη):wave2:
Ημουν και γω υπερβολικος. :sun: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
παιδια και εγω πουλαω αυτο.
ειναι ελαφρως μεταχειρισμενο αλλα θα δειτε οτι θα σας προσφερει απιστευτες στιγμες!!
μονο 100.000€
τιμη συζητησιμη!
:beer: :beer:
prosfores se kwloxarto kaneis?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα μηπως δεν ειναι τυχαιο που το εβαλε στ ανεκδοτα?:lol: :lol:
devil's animal
24/03/2008, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
prosfores se kwloxarto kaneis?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεγαλε αν εχεις 100.000€ σε κωλοχαρτο πρεπει να εχεις πολυ μεγαλο....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.