PDA

View Full Version : Tiger η Vstrom 1000

vestromas
23/03/2008, 17:34
Xωρις καμια διαθεση διαμαχης και αντιπαραθεσεις, θα ηθελα την γνωμη οσων εχουν η εχουν οδηγησει τα δυο μοντελα. Καθαρα εγκυκλοπαιδικα θα ηθελα μονο να μαθω, την αισθηση που αποπνεουν, πιο αρπαζει καλυτερα, αν εχει κανει κανεις καμια κοντριτσα κ.α τετοια. Η Εμφανιση ειναι θεμα γουστου, και το ξεκατινιασμα καλο θα ηταν να αποφευχθει, μια και δεν ειναι ο σκοπος μου αυτος, γι αυτο και εβαλα το θεμα στις γενικες.:beer: :wave2:

alximistis
23/03/2008, 17:40
Σιγά το δύσκολο!!! :D
Προσωπικά φίλε Tiger! Έχω κάνει τεστ και στα δύο και από τα λίγα που κατάλαβα θεωρώ πως το Tiger κάνει σε μένα περισσότερο. Ανάμεσα στα δύο μιλάμε πάντα. Η αίσθηση που μου έβγαλε ο τίγρης ήταν καλύτερη. :).Πιο... σταθερή μου φάνηκε.

vestromas
23/03/2008, 17:47
Εσυ μου εδωσες την αφορμη, και το ανοιξα το θεμα, επειδη μιλαγαμε για τον λευκο τον τιγρη παραδιπλα, φιλε αλχιμιστι.:beer: :wave2:

alximistis
23/03/2008, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Εσυ μου εδωσες την αφορμη, και το ανοιξα το θεμα, επειδη μιλαγαμε για τον λευκο τον τιγρη παραδιπλα, φιλε αλχιμιστι.:beer: :wave2:

το κατάλαβα. :) δεν συνεχίζω σπαμ. τέλος. :)

kalant
23/03/2008, 17:57
αν το tiger ηταν φθηνοτερο κανενα 2χιλιαρο και με καλυτερη μεταπωληση δεν θα το συζητουσα...

αν και αγορασα προσφατα το v-strom 1000...

απο γκαζι και ροπη εχουν και τα δυο αφθονο...

το tiger λογω τρικυλινδρου, αρπαζει καλυτερα απο χαμηλα...

εχει και μεγαλυτερη τελικη λογω περισσοτερων αλογων...

:beer:

Tigas
23/03/2008, 18:07
νομίζω ότι το ένα μηχανάκι είναι εντελώς street και το άλλο on-off.

εξαρτάται τι χρήση θέλεις να κάνεις, εάν το φορτώνεις, εάν βολτάρεις με παρέα ή όχι.

castor
23/03/2008, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
νομίζω ότι το ένα μηχανάκι είναι εντελώς street και το άλλο on-off.

εξαρτάται τι χρήση θέλεις να κάνεις, εάν το φορτώνεις, εάν βολτάρεις με παρέα ή όχι.

Ε!!!Οχι και on-off.Και τα δυο ψηλα street ειναι.Παντως tiger δαγκωτο,το εχω κανει βολτα και μου αρεσε πολυ!!!!:wave2:

mixalakis
23/03/2008, 20:22
Τι θα προτείνω άραγε;

Ζεύκας
23/03/2008, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Τι θα προτείνω άραγε;

πάρε βέσπα! :lol:

STOYBI
23/03/2008, 20:43
Βλεποντας το tiger μονο στα περιφερειακα του ( ψαλιδι -- μπροστινο συστημα--πλαισιο κλπ..) χωρις καν να πλησιασουμε σε συγκριση τα μοτερ, τοτε μπορουμε να διαπιστωσουμε αμεσως οτι το v-strom μπορει να κρυβετε με ντροπη η να ψευδετε ασυστολα οτι ειναι μοντ 8αετιας και βαλε...

Δεν συγκρινονται τα δυο μηχανακια...!!

( Προσωπικη γνωμη παντα..)

:wave2:

filipp0s
23/03/2008, 20:46
Ρε φίλε το ένα είναι Στρώμα και το άλλο Τίγρης.

Υπάρχει θέμα σύγκρισης? :lol: :lol:

Tsakalaki
23/03/2008, 21:09
Ωραία....να πετάξω και εγω την δική μου κουτουράδα...

μετά απο 48.500 χλμ...βαρέθηκα το στρομάκι μου (650)

Tiger ή Strom 1000

:blush:

madox
23/03/2008, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Βλεποντας το tiger μονο στα περιφερειακα του ( ψαλιδι -- μπροστινο συστημα--πλαισιο κλπ..) χωρις καν να πλησιασουμε σε συγκριση τα μοτερ, τοτε μπορουμε να διαπιστωσουμε αμεσως οτι το v-strom μπορει να κρυβετε με ντροπη η να ψευδετε ασυστολα οτι ειναι μοντ 8αετιας και βαλε...

Δεν συγκρινονται τα δυο μηχανακια...!!

( Προσωπικη γνωμη παντα..)

To stroma οντως εχει καποια χρονακια στην πλατη του δεν ψευδεται.................................................................................... .......................................................

και μια τιμουλα σκανδαλο.....:beer:

soteas
23/03/2008, 23:08
:a21: :a06:

devil's animal
23/03/2008, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Xωρις καμια διαθεση διαμαχης και αντιπαραθεσεις,

ε,να το παμε στα ανεκδοτα τοτε!!
γιατι μονο αν κανεις πλακα δικαιολογειται τετοιο ποστ!

costas81
24/03/2008, 01:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ε,να το παμε στα ανεκδοτα τοτε!!
γιατι μονο αν κανεις πλακα δικαιολογειται τετοιο ποστ!

to tiger χωρις καμια σκεψη!!