View Full Version : Τετάρτη 26/03/2008 στο ΤίταΜπρίκι (Ηράκλειο Κρήτης)
Η πρώτη ανοιξιάτικη συνάντηση στο ΤίταΜπρίκι είναι γεγόνος.
Τώρα που ανθίζουν οι αμυγδαλιές, τώρα που κελαηδούν τα πουλιά & κελαρίζουν τα ποταμάκια, τώρα που ο Ακατανόμαστος εξαπολύει μαζικές επιθέσεις, τώρα που στο Τιτα ανθίζουν κοριτσάκια...
Θα μαζευτούμε όπως κάθε Τετάρτη στις 20:30.
Να είστε όλοι εκεί..
:smokin: :smokin: :smokin:
* Το ΤίταΜπρίκι είναι απέναντι από το Νότιο Σέλας στην οδό Μεραμβέλλου πριν το GNEt.
124900
Akatanomastos
24/03/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
τώρα που ο Ακατανόμαστος εξαπολύει μαζικές επιθέσεις, τώρα που στο Τιτα ανθίζουν
επειδη λες βλακειουλες παρε να χεις:lol: :lol: :lol:
124902
Εφτασέεεεεεεε
:beer: :beer: :beer: :beer:
Μάγκες σήμερα είναι & οι αγώνες.....
Akatanomastos
26/03/2008, 07:29
Μάγκες σήμερα είναι & οι αγώνες.....
μαγκες για αποφασιστε τι θα κανουμε σημερα.. πριν τις 8,30 δεν μπορω εγω και μετα εχει αγωνες:confused:
το αφηνουμε ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μαγκες για αποφασιστε τι θα κανουμε σημερα.. πριν τις 8,30 δεν μπορω εγω και μετα εχει αγωνες:confused:
το αφηνουμε ?
Αν είμαστε οι 3 μας τότε ναι το αφήνουμε. Κουφάλα...Ετοιμάσου πάλι σήμερα για τσόντα...:lol: :lol: :wave2:
edit : & τι κάνεις τόσο πρωί ξύπνιος?
Akatanomastos
26/03/2008, 07:39
Αν είμαστε οι 3 μας τότε ναι το αφήνουμε. Κουφάλα...Ετοιμάσου πάλι σήμερα για τσόντα...:lol: :lol: :wave2:
edit : & τι κάνεις τόσο πρωί ξύπνιος?
τσοντα:confused: δεν σε πιανω, εκτος αν θες να πεις πως ειμαι πορτογαλλος, γιατι η ελλαδαρα θα το σκισει το ματσακι:eek: :lol: :lol: :lol:
ελα να ζουμε στιγμες ευρο σημερα..
ασε ρε μικέ(χοχοχο), εχω καθε τεταρτη καινουργιο καπελο, υποχρεωτικο εργαστηριο, δεν με παιρνει να χασω κανενα απο δω και περα, εχω φτασει στο οριο πριν απο το πασχα κιολας:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τσοντα:confused: δεν σε πιανω, εκτος αν θες να πεις πως ειμαι πορτογαλλος, γιατι η ελλαδαρα θα το σκισει το ματσακι:eek: :lol: :lol: :lol:
ελα να ζουμε στιγμες ευρο σημερα..
ασε ρε μικέ(χοχοχο), εχω καθε τεταρτη καινουργιο καπελο, υποχρεωτικο εργαστηριο, δεν με παιρνει να χασω κανενα απο δω και περα, εχω φτασει στο οριο πριν απο το πασχα κιολας:lol: :lol:
Η τσόντα θα είναι στο ματς κυπέλλου του μπάσκετ φίλε μου :D
Καλό μάθημα! :wave2:
Akatanomastos
26/03/2008, 07:43
Η τσόντα θα είναι στο ματς κυπέλλου του μπάσκετ φίλε μου :D
Καλό μάθημα! :wave2:
αααα, με μπασκετ δεν ασχολουμαι, κακως βεβαια..
για για πε, με ποιον παιζουμε?γαυρουκο?:a2: :a38: :a46: :a48:
Akatanomastos
26/03/2008, 07:45
Η πρώτη ανοιξιάτικη συνάντηση στο ΤίταΜπρίκι ΔΕΝ είναι γεγόνος.
Τώρα που ανθίζουν οι αμυγδαλιές, τώρα που κελαηδούν τα πουλιά & κελαρίζουν τα ποταμάκια, τώρα που ο Ακατανόμαστος εξαπολύει μαζικές επιθέσεις(σταθερη αξια), τώρα που στο Τιτα ανθίζουν κοριτσάκια...
ΔΕΝ θα μαζευτούμε όπως κάθε Τετάρτη στις 20:30.
Να μην είστε όλοι εκεί..
* Το ΤίταΜπρίκι είναι απέναντι από το Νότιο Σέλας στην οδό Μεραμβέλλου πριν το GNEt.
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
gian_nykt
26/03/2008, 07:59
ανε πάτε ίσως κατέβω........μέχρι το μεσημέρι ελπίζω να έχετε πάρει απόφαση αν παίξει η συνάντηση το βράδυ!!!
gian_nykt
26/03/2008, 08:00
βάλε βρε unamed κιαμιά καλή φωτό...φοβούντε οι αθρώποι και δεν έρχονται.....!!!
gian_nykt
26/03/2008, 12:08
παίδες...μέχρι τις 15.00 πρέπει να ξέρω αν θα γίνει η σημερινή μάζωξη γιατι μετά...internet γιόκ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
παίδες...μέχρι τις 15.00 πρέπει να ξέρω αν θα γίνει η σημερινή μάζωξη γιατι μετά...internet γιόκ!
Γιάννη έτσι όπως το βλέπω μάλλον δε θα γίνει. Μπορούμε αν θέλουμε να κανονήσουμε πχ Παρασκευή για αυτή τη βδομάδα.
:wave2:
gian_nykt
26/03/2008, 12:12
ΟΚ Μιχ.......θα έχω το νου μου για νεα ημερ/νια αλλιώς πάμε για την άλλη Τετάρτη!
Οπότε για σήμερα 26/03/08 ΑΚΥΡΟ :wave2:
Chris_Cb1300
26/03/2008, 13:26
Κρίμα ρεεεε....Θα περιμένω για την επόμενη :wave2: