View Full Version : Προς Mods...
Επειδή την έχετε δει λιγο στραβά την δουλειά, στις βόλτες εκτός από την ίδια την βόλτα παίζει ρόλο και η παρέα και ο χαβαλές, πριν και μετά....
Αν θέλετε να κόβετε τα πάντα και να μένουν μόνο τα της βόλτας, τότε να πάμε να αγοράσουμε έναν χάρτη.
Ευχαριστούμε πολύ.....
Υ.Γ. Στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ καλά θα ήταν αντί για την ζώνη να τα πετάτε σε άλλο θρεντ στις Γενικές ας πούμε.....
γιατί με αυτή την ταχτική.... βλέπω στην ετήσια βόλτα του moto.gr να πηγαίνετε μόνοι σας...... αν γίνει δλδ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επειδή την έχετε δει λιγο στραβά την δουλειά, στις βόλτες εκτός από την ίδια την βόλτα παίζει ρόλο και η παρέα και ο χαβαλές, πριν και μετά....
Αν θέλετε να κόβετε τα πάντα και να μένουν μόνο τα της βόλτας, τότε να πάμε να αγοράσουμε έναν χάρτη.
Ευχαριστούμε πολύ.....
Υ.Γ. Στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ καλά θα ήταν αντί για την ζώνη να τα πετάτε σε άλλο θρεντ στις Γενικές ας πούμε.....
γιατί με αυτή την ταχτική.... βλέπω στην ετήσια βόλτα του moto.gr να πηγαίνετε μόνοι σας...... αν γίνει δλδ.... φιλαρακι αμα δε σε αρεσει να μας πεις ενα λογαριασμο σου να σου βαλουμε τα λεφτα της συνδρομης που εδωσες λεμε..(julius speaking..)
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
φιλαρακι αμα δε σε αρεσει να μας πεις ενα λογαριασμο σου να σου βαλουμε τα λεφτα της συνδρομης που εδωσες λεμε..(julius speaking..)
Ασε φιλαράκι.... ακόμα τρώω απο τα έτοιμα, που τα μάζευα σαν Mod....
Υ.Γ. και δεν φτάνουν για το SMR λέμε....
Ασε φιλαράκι.... ακόμα τρώω απο τα έτοιμα, που τα μάζευα σαν Mod....
Υ.Γ. και δεν φτάνουν για το SMR λέμε....
:smokin: λοιπον λαλακα αμα παρεις κτμ..παροτι εισαι ασχημος σα το θανατο..μπορει και να κανουμε παρεα μετα..:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
devil's animal
24/03/2008, 12:50
λοιπον λαλακα αμα παρεις κτμ..παροτι εισαι ασχημος σα το θανατο..μπορει και να κανουμε παρεα μετα..:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λοιπον λαλακα αμα παρεις κτμ..παροτι εισαι ασχημος σα το θανατο..μπορει και να κανουμε παρεα μετα..:rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
ΟΤΑΝ πάρω (κι όχι αμα) δεν θα κάνω εσένα παρέα με το τζαπάν μπουρδέλο που καβαλάς..... :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :bigcry:
ΟΤΑΝ πάρω (κι όχι αμα) δεν θα κάνω εσένα παρέα με το τζαπάν μπουρδέλο που καβαλάς..... :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :bigcry:
πως πάει το δικό σου το 3κύλινδρο???:confused: :p :rolleyes: :winka: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
πως πάει το δικό σου το 3κύλινδρο???:confused: :p :rolleyes: :winka: :wave2:
:bawl::lol:
Sniper for master admin.
Άντε μήν πώ και εγώ γιά κάποιον νέο mod που τσεκουρεύει πόστ σβήνει thrend κάνει copy post σε δικά του αλλά βαριέμαι το πολύ το μπλά μπλά.
dirtbird
26/03/2008, 00:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Sniper for post-master μπλά μπλά.
Άντε μήν πώ εγώ γιά κάποιον admin που κάνει copy πόστ νέοτατο mod σε δικά του thrend και τσεκουρεύει σβήνει αλλά βαριέμαι πολύ.
:smokin: :confused: :confused: :confused:
:p :p :p
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τι ακριβώς θέλει ο Μ.Α.Ε.Θ.Ρ.Α.Τ. ???:smokin:
Cpt. Haddock
26/03/2008, 10:33
βρε βρε βρε.... :smokin:
Για ποιό πράγμα μιλάς Νίκο;
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
βρε βρε βρε.... :smokin:
Are you talking to me ??? :smokin:
(είχα μπλέξει με το καραφλό - και ξυρισμένο - μογγόλο ...):winka:
Cpt. Haddock
26/03/2008, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(είχα μπλέξει με το καραφλό - και ξυρισμένο - μογγόλο ...):winka:
τα μάθαμε :smokin:
(μιλάει πολύ τελευταία ο μπούστης... )
προφανώς αυτός που έκοψε τα πόστ, θα κράτησε αντίγραφα στην ζώνη για να δείτε...
αν όχι.... δεν εχει νόημα να το συζητάμε άλλο...
Τώρα θα πεις ή θα ψάχνουμε σαν τους λαλάκες ???
Τώρα θα πεις ή θα ψάχνουμε σαν τους λαλάκες ???
Εσένα σε χαλάει η παρέα με καραφλούς μογγόλους :lol: :lol: :lol: :lol:
Κόπηκαν καποια ποστάκια πλακίτσας απο το θρεντ του Καπ10 για την βόλτα του στην Ζάτουνα....
Cpt. Haddock
26/03/2008, 10:52
Κόπηκαν καποια ποστάκια πλακίτσας απο το θρεντ του Καπ10 για την βόλτα του στην Ζάτουνα....
:eyepop:
Εγώ έσβησα μερικά δικά μου απο εκεί (για να κάνω χώρο :lol: )
Αλλα δεν είδα να σβήστηκε κατι άλλο (κι ουτε είδα στη ζώνη κατι :look: )
Και γι αυτό θα ζαλίσουμε τα @@ μας ..??? :lol:
Operater
26/03/2008, 10:54
Και γι αυτό θα ζαλίσουμε τα @@ μας ..??? :lol:
Ωχ....επεστρεψε.... :(
:lol: :lol: :wave2:
sniper δικά σου ποστ ήταν ή του πακ10;
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
sniper δικά σου ποστ ήταν ή του πακ10;
και δικά μου αλλά δεν έλεγαν κάτι ουσιαστικό....
για το κλίμα στο Section Βόλτες ήταν περισσότερο η ένσταση...
Αυτά....
Και μην μου τα ζαλίζετε και πολύ... μετά από 4 ώρες ορθοστασία μέσα στο αγιάζι χωρίς καφέ και καρέκλα, στο κρύο να ακουω τον sapila "δεν έξυσα μασπιέ ακόμα"..... :lol:
Cpt. Haddock
26/03/2008, 11:02
Και μην μου τα ζαλίζετε και πολύ...
εσύ μας τά 'χεις ζαλίσει ρε φίλε :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εσύ μας τά 'χεις ζαλίσει ρε φίλε :smokin:
Εσύ να πας να κάτσεις κάτω από μια βελανιδιά να διαβάσεις Ταρατατά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
(Τα Ζάκουλα υποθέτω δεν θα σου άρεσαν :lol: )
Cpt. Haddock
26/03/2008, 11:06
Εσύ να πας να κάτσεις κάτω από μια βελανιδιά να διαβάσεις Ταρατατά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
(Τα Ζάκουλα υποθέτω δεν θα σου άρεσαν :lol: )
:nono:
Μια χαρά ήταν κι είχαν και σασπένς :lol:
(βελανιδιά που θα βρω :wacko: )
.....................
Οταν τα ελεγα εγω αυτα εδω και 4 χρονια, θυμαμαι οτι μονο ενάντιους ειχα τους αλλους ... :rolleyes:
Welcome to the dark side... :winka:
Προφανως και ΔΕΝ ειναι δικη μου "δουλεια"... :sick:
sapila racing
26/03/2008, 16:53
και δικά μου αλλά δεν έλεγαν κάτι ουσιαστικό....
για το κλίμα στο Section Βόλτες ήταν περισσότερο η ένσταση...
Αυτά....
Και μην μου τα ζαλίζετε και πολύ... μετά από 4 ώρες ορθοστασία μέσα στο αγιάζι χωρίς καφέ και καρέκλα, στο κρύο να ακουω τον sapila "δεν έξυσα μασπιέ ακόμα"..... :lol:
Τώρα εγω τι φταίω?
Η εγω κουλάθηκα η εχουν λιώσει τόσο που δεν βρίσκουν πια :lol:
ΥΓ. Εμένα μου άρεσε ο Mondatore :lol: