PDA

View Full Version : Πολύ μεγάλη ανάγκη!!!

Tigas
24/03/2008, 09:19
Μαραθώνος φορτηγό παρέσυρε μια μοτοσυκλέτα και σκότωσε του 2 συνεπιβάτες της.

Ο οδηγός 19 ετών και ο συνοδηγός 17.

Ο οδηγός του φορτηγού τους εγκατέλειψε και έφυγε.

Το άκουσα πρίν λίγο στο ραδιόφωνο :mad:

MUSTILI
24/03/2008, 11:21
Στον ΣΚΑΙ tv ειπε οτι ο οδηγος ειναι στο ΚΑΤ και οτι σκοτωθηκε ο συνοδηγος...
" Ασπρο πουλμαν με μπλε ριγα, εσβυσε τα φωτα για να μην δουν πινακιδα και εξαφανιστηκε":mad:

devil's animal
24/03/2008, 12:16
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

DUKASII
24/03/2008, 12:25
γατες εχουμε γινει...μας πατανε μας σκοτωνουν και βριζουνε κιολας μη τους χαλασαμε τη μπογια στο αμαξι τους..:mad:

sniper
24/03/2008, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
γατες εχουμε γινει...μας πατανε μας σκοτωνουν και βριζουνε κιολας μη τους χαλασαμε τη μπογια στο αμαξι τους..:mad:

Χθες ήμουν με τον πάπιο και μου πετάγετε μια γαμημένη καριόλα και προφανώς αγάμητη, η οποία με είχε δει γιατί πετάγετε απο ΣΤΟΠ έχοντας ήδη το χέρι σηκωμένο (και καλά συγνώμη - πουτάνα το μ@υνί της μάνας που σε πέταγε) με αποτέλεσμα να φέρω κάθετα το παπί στο δρόμο για να μην την καρφώσω..... μέρα μεσημέρι κέντρο της Αθήνας......

Γάτες; Μπα..... σε αυτές δίνουν περισσότερη προοχή.... :mad:

DUKASII
24/03/2008, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Χθες ήμουν με τον πάπιο και μου πετάγετε μια γαμημένη καριόλα και προφανώς αγάμητη, η οποία με είχε δει γιατί πετάγετε απο ΣΤΟΠ έχοντας ήδη το χέρι σηκωμένο (και καλά συγνώμη - πουτάνα το μ@υνί της μάνας που σε πέταγε) με αποτέλεσμα να φέρω κάθετα το παπί στο δρόμο για να μην την καρφώσω..... μέρα μεσημέρι κέντρο της Αθήνας......

Γάτες; Μπα..... σε αυτές δίνουν περισσότερη προοχή.... :mad: το παπι για αυτο το εχουμε..
πηδαμε..και το αφηνουμε να μπει μεσα στη ζεστη και μαλακη λαμαρινα τους..:uplate:

DimChios
24/03/2008, 14:22
αντε παλι! :mad:

εμενα χτες στην εισοδο του Κιφησου απο παραλιακή, στο ΣΕΦ, καποιος ηλιθιος που ερχοταν απο Πειραια με το αμαξι, πανω στη στροφη μπηκε αποτομα στη λωριδα μου!

πορτα με κυλινδρο ηρθαμε, αν τα χανα, ειχα πεσει πανω του με το μαλακα!

:mad:

Operater
24/03/2008, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
....

Και κοιτάω από το παράθυρο και τι να δω.... Πακιστανοί!!! Όχι πάλι!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Operater
24/03/2008, 14:42
Εγώ πάντως ανεβαίνοντας χτες την Αν. Ρωμυλίας στη πετρούπολη, βλέπω έναν να βγαίνει δειλα-δειλά από τα αριστερά με stop.Mε έβλεπε...έκοψα ταχύτητα,.... και ξαφνικά αποφασίζει να περάσει!!!

Φρενάρω και αφού πέρασε όλος, πάτησε φρένο ενώ είχε περάσει το μισό δρόμο!!!
Για ανεξήγητο λόγο!!! :mad: :mad:

devil's animal
24/03/2008, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και οι μοντς ας καθαρίσουν τις μαλακίες μας απο το θρεντ....

τωρα που δεν εισαι mod βγαζεις δουλειες στους αλλους,ε??:p

σκατοψυχε....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
24/03/2008, 15:48
ηταν φιλος πρωην μελους του μοτο το παιδι 17 χρονων :sad:

alx255
24/03/2008, 16:06
ελεος ποια εχει παραγινει ρε παιδια δε μας υπολογιζουν
εμενα με ειχε πεταξει ενας κατω με το παπι εγω και ηθελε και τα ρεστα μεχρι και αλοδαπο πηγε να με πει ΕΛΕΟΣ θα κανουμε κανα φονικο καμια μερα με τους μακακες που υπαρχουν στο δρομο:eyepop:

dirty&muddy
24/03/2008, 16:58
Κυριακή 23 Μαρτίου 2008 Ώρα: γύρω στις 10-11 το βράδυ.Ίσως και νωρίτερα.
Θέση: Λεωφόρος Μαραθώνος

Μοτοσικλέτα τύπου παπί χρώματος μπορντό και κυβικών 50, χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό λεωφορείου-τύπου πούλμαν που προκάλεσε το ατύχημα παραβιάζοντας την προτεραιότητα των παιδιών. O συνεπιβάτης ετών 17 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας ετών 16 είναι σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού της μηχανής (ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για τον φίλο του) το λεωφορείο ήταν χρώματος λευκό με μια χαρακτηριστική μπλε ρίγα και ο οδηγός μετά τη σύγκρουση έσβησε τα φώτα ώστε να μην είναι δυνατή η ανάγνωση της πινακίδας κυκλοφορίας και εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στο δρόμο.
Παρακαλώ πάρα πολύ! Όποιος έτυχε να περνάει από το σημείο την ώρα του ατυχήματος ή να έχει δει το λεωφορείο που χτύπησε και εγκατέλειψε τα παιδιά, να επικοινωνήσει στο deppi@hotmail.com ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρος. Κάθε πληροφορία είναι πολύ, μα πολύ σημαντική. Σκεφτείτε ότι ένα 17χρονο παιδί βρήκε φρικτό θάνατο, αβοήθητο, γιατί δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα το ΕΚΑΒ…
Ευχαριστώ.

bentouza
24/03/2008, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από alx255
ΕΛΕΟΣ θα κανουμε κανα φονικο καμια μερα με τους μαλακες που υπαρχουν στο δρομο:eyepop:

πες το ψεματα.

παει το παλικαρι κ στα τετοια του ο λεωφοριατζης.εσβησε κ τα φωτα.μαθημενος.
μια χαρα θα κοιμαται τα βραδυα και θα ονειρευεται.

Aggelos_SV
24/03/2008, 18:03
Πιστεύω είναι ζήτημα χρόνου να τον βρούνε τον μ0υλ0:mad:
Ένα λεωφορείο/πούλμαν δεν είναι και τόσο δύσκολο να κρυφτεί.

Α και προφανώς όποιος ξέρει και έχει δει κάτι πρώτα να επικοινωνήσει με την τροχαία

blackbusa
24/03/2008, 18:10
Σημερα πηγα το busa για πλυσιμο στην Πειραιως (λιγο μετα την Χαμοστερνας) ...στην επιστροφη και ενω περιμενω να αναψει κοκκινο με πλησιαζει ενας ντελιβερας και μου λεει ''τα παμε μια???''....ενω του λεω ''φιλαρακι ευτυχως που παω αριστερα γιατι με εχεις'' αναβει και το πρασινο....ριχνουμε και οι 2 ενα γελιο και ξεκιναμε χαλαρα (το πρασινο πρεπει να ειναι 1-2 δευτερολεπτα αναμενο για εμας)....μολις παω να παρω την στροφη για να μπω Πειραιως (και ενω εχω τσεκαρει οτι οτι ολα τα αυτοκινητα στο αντιθετο ρευμα ειναι σταματημενα)....ενας ΠΑΛΙΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ περναει γαμιοντας με κοκκινο και περναει κανα μετρο απο τα μουτρα μου....αν ειχα ξεκινησει ενα κλικ νωριτερα....:rolleyes: :( :mad:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΑΓΚΕΣ.....ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.....ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ....:yuck:

:wave2:

zephyr1
24/03/2008, 18:54
Στον συγκεκριμενο δρομο η ''σιδεριες'' που εχουν βαλει αριστερα και δεξια σε στυλ μπαριερες ειναι οτι χειροτερο υπαρχει για καποιον που θα φυγει απο τον δρομο.

Απ'οτι ειδα στης ειδησεις τα παιδια καρφωθηκαν πανω σ 'αυτες.

Οσο για τον οδηγο ειναι θεμα χρονου να πιαστει(πιστευω).

Μαραθωνος πολυ επικυνδινος δρομος ειδικα αμα δεν εχεις ''γκαζι''.

Κριμα.

madox
24/03/2008, 19:07
Δεν τα μαζευουμε ολα αυτα τα περιστατικα τραγικα και μη σε μια ενοτητα με τιτλο .......τα κυκλοφορουντα ΖΩΑ?:eyepop:

Tigas
24/03/2008, 19:39
Έχει ανοιχτεί και άλλο πόστ που ζητάει πληροφορίες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=56051) από όποιον γνωρίζει κάτι για το τραγικό συμβάν.

Tigas
24/03/2008, 19:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirty&muddy
Κυριακή 23 Μαρτίου 2008 Ώρα: γύρω στις 10-11 το βράδυ.Ίσως και νωρίτερα.
Θέση: Λεωφόρος Μαραθώνος

Μοτοσικλέτα τύπου παπί χρώματος μπορντό και κυβικών 50, χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από ασυνείδητο οδηγό λεωφορείου-τύπου πούλμαν που προκάλεσε το ατύχημα παραβιάζοντας την προτεραιότητα των παιδιών. O συνεπιβάτης ετών 17 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ ο οδηγός της μοτοσικλέτας ετών 16 είναι σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού της μηχανής (ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμα τίποτα για τον φίλο του) το λεωφορείο ήταν χρώματος λευκό με μια χαρακτηριστική μπλε ρίγα και ο οδηγός μετά τη σύγκρουση έσβησε τα φώτα ώστε να μην είναι δυνατή η ανάγνωση της πινακίδας κυκλοφορίας και εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στο δρόμο.
Παρακαλώ πάρα πολύ! Όποιος έτυχε να περνάει από το σημείο την ώρα του ατυχήματος ή να έχει δει το λεωφορείο που χτύπησε και εγκατέλειψε τα παιδιά, να επικοινωνήσει στο deppi@hotmail.com ακόμα κι αν δεν είναι σίγουρος. Κάθε πληροφορία είναι πολύ, μα πολύ σημαντική. Σκεφτείτε ότι ένα 17χρονο παιδί βρήκε φρικτό θάνατο, αβοήθητο, γιατί δεν ειδοποιήθηκε έγκαιρα το ΕΚΑΒ…
Ευχαριστώ.

Δυστυχώς το γνωρίζουμε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=56021&perpage=15&pagenumber=1) :rolleyes:

blackbusa
24/03/2008, 19:48
απο οτι ειπαν πριν 5 λεπτα.....το ζωο βρεθηκε.....να σαπισει στη φυλακη....αν και δεν το βλεπω....:rolleyes: :mad: :yuck:

GIXXERAKIAS
24/03/2008, 19:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
απο οτι ειπαν πριν 5 λεπτα.....το ζωο βρεθηκε.....να σαπισει στη φυλακη....αν και δεν το βλεπω....:rolleyes: :mad: :yuck:

Το ειδα και γω.Το τσακωσαν στο σπιτι του το καθραμα (και λιγα λεω) αν δεν το βαλουν μεσα για φονο και εγκαταλειψη θυματος θα ειναι εγκληματιες οι ιδιοι οι δικαστες και οι ενορκοι.:mad: :mad:

Κριμα για το παιδι που χαθηκε και για το αλλο παληκαρι που τραυματιστηκε.:sad: :sad:

Lupo
24/03/2008, 20:05
Το τραγικότερο όλων, που δεν το χωράει το μυαλό μου, είναι ότι έσβησε τα φώτα, και έφυγε.
Πόση αναισθησία και πόση ψυχραιμία μπορεί να είχε για να κάνει αυτές τις κινήσεις μετά από τέτοιο δυστήχημα δεν μπορώ να το χωνέψω.

madox
24/03/2008, 21:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Το τραγικότερο όλων, που δεν το χωράει το μυαλό μου, είναι ότι έσβησε τα φώτα, και έφυγε.
Πόση αναισθησία και πόση ψυχραιμία μπορεί να είχε για να κάνει αυτές τις κινήσεις μετά από τέτοιο δυστήχημα δεν μπορώ να το χωνέψω.

Ειμαι σιγουρος οτι θα βρει δικαιολογια του τυπου "δεν τον ειδα' και θα φαει ποινη με αναστολη απο την τυφλη(μαλλον τυφλα απο το πολυ μαυρο χρημα)δικαιοσυνη.:( (αληθεια θυμαται κανεις τι απεγινε η δικη με τις δολοφονικες μελαμινες στα τεμπη πριν 5 χρονια?)

Tigas
24/03/2008, 21:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Ειμαι σιγουρος οτι θα βρει δικαιολογια του τυπου "δεν τον ειδα' και θα φαει ποινη με αναστολη απο την τυφλη(μαλλον τυφλα απο το πολυ μαυρο χρημα)δικαιοσυνη.:( (αληθεια θυμαται κανεις τι απεγινε η δικη με τις δολοφονικες μελαμινες στα τεμπη πριν 5 χρονια?)

Όπως και να έχει πάντως κανονικά δεν θα ξαναοδηγείσει για κάμποσα χρόνια και δεν νομίζω να την γλιτώσει αφού τον είδαν κιόλας να κλείνει τα φώτα:rolleyes:

Τήν έχει γ...... ο οδηγός του φορτηγού

soteas
25/03/2008, 07:46
ξερω οτι το συγκεκριμενο ατ. εγεινε στην λαυριου
ακριβος οπως τα ειπες και οτι ο οδυγος του λεοφ.
εντοπιστεικε και συληφθεικε.....

σαν οδυγοι μπωρει να ειμαστε ολοι λιγο πολυ μ@λ@κες
αλλα υπαρχουν και κατι μουνοπαν@.....

:wave2: