PDA

View Full Version : Γιατι ρισκαρεις...?

rsp
24/03/2008, 18:39
Το σκεφτομομαι απο χτες το βραδυ..Ανεβαινα πολυ χαλαρα με τη γουρουνα την Συγγρου, ειχα και την γυναικα μου μαζι, ανετα και χαλαρα στο αριστερο ρευμα, πολυ χαλαρη η κινηση..Βλεπω τυπο με Ι.Χ BMW να φευγει απο το τερμα δεξια ρευμα προς αριστερα, βλεπω οτι με κοιταει απο τον καθρεφτη..Και ομως το κοβει και με κλεινει σχεδον πεφτοντας στην μπαριερα..Αφου εκραξα, αναρωτιωμουν, γιατι ρε γαμωτο, αφου με βλεπεις, γιατι ρισκαρεις να αφησεις ορφανο ενα παιδακι...Την τρελα μου ειχα και τα προβολακια αναμενα και τον ειδα να με κοιτα..Γιατι...?

και οδηγουσα το αυτοκινητο στην Αττικη οδο και βλεπω Transalp να με πλησιαζει απο πισω, βλεπω οτι θα με προσπερασει απο αναμεσα και οχι απο αριστερα και του βγαζω φλας αριστερο να καταλαβει οτι θα μεινω εκει...Την ωρα της προσπερασης τυπακος στο δεξι ρευμα τον εκλεινε κοιτοντας τον, λες και καναμε αγωνες....Οριακα χτυπησα το αυτοκινητο στο διαχωριστικο για να χωρεσει...Γιατι??

:confused:

vestromas
24/03/2008, 18:47
Γιατι αδερφε μου ολοι σκεφτοντε την παρτι τους και την ευκολια τους. Γιατι δεν υπαρχει καθολου οδηγικη παιδια στη χωρα μας, γιατι πρεπει μονιμως να υπολογιζουμε συνεχως τις μαλακιες και τα προβληματα των συμπολιτων μας για να επιβιωσουμε. Αστα μεγαλο θεμα ανοιξες , πικρη ιστορια. Να λες δοξα τω Θεο, οπως ολοι μας που θελουμε καθε μερα να γυριζουμς στα σπιτια μας:beer: :wave2:

VanDiemen
24/03/2008, 18:58
Επίσης, γιατί πολλοί έχουν αναπτύξει ένα είδος εχθρικής συμπεριφοράς εναντίον των συνανθρώπων τους, αγνοώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες των πράξεών τους, επειδή αισθάνονται ένα είδος ασφάλειας επάνω στην αυτοκινητάρα/μηχανάρα τους, η οποία τους δίνει την ψευδαίσθηση, πως μπορούν, χωρίς καμμία συνέπεια, να την εκδηλώσουν.

madox
24/03/2008, 19:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Το σκεφτομομαι απο χτες το βραδυ..Ανεβαινα πολυ χαλαρα με τη γουρουνα την Συγγρου, ειχα και την γυναικα μου μαζι, ανετα και χαλαρα στο αριστερο ρευμα, πολυ χαλαρη η κινηση..Βλεπω τυπο με Ι.Χ BMW να φευγει απο το τερμα δεξια ρευμα προς αριστερα, βλεπω οτι με κοιταει απο τον καθρεφτη..Και ομως το κοβει και με κλεινει σχεδον πεφτοντας στην μπαριερα..Αφου εκραξα, αναρωτιωμουν, γιατι ρε γαμωτο, αφου με βλεπεις, γιατι ρισκαρεις να αφησεις ορφανο ενα παιδακι...Την τρελα μου ειχα και τα προβολακια αναμενα και τον ειδα να με κοιτα..Γιατι...?

και οδηγουσα το αυτοκινητο στην Αττικη οδο και βλεπω Transalp να με πλησιαζει απο πισω, βλεπω οτι θα με προσπερασει απο αναμεσα και οχι απο αριστερα και του βγαζω φλας αριστερο να καταλαβει οτι θα μεινω εκει...Την ωρα της προσπερασης τυπακος στο δεξι ρευμα τον εκλεινε κοιτοντας τον, λες και καναμε αγωνες....Οριακα χτυπησα το αυτοκινητο στο διαχωριστικο για να χωρεσει...Γιατι??

Εχω την εντυπωση οτι οι οδηγοι των bmw αυτοκατατασσονται στην ιδια division με τους taxikilla:mad: :mad:

vestromas
24/03/2008, 19:06
Η ασφαλεια που θα νοιωσουν στη στενη αν παρουν στο λαιμο τους κανεναν ανθρωπο δεν θα τους αρεσει και πολυ. Φυσικα δεν μιλαω για την Στενη Ευβοιας, αλλα την αλλη την στενοτερη.:rotflmao: :beer: :wave2:

Operater
24/03/2008, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
Εχω την εντυπωση οτι οι οδηγοι των bmw αυτοκατατασσονται στην ιδια division με τους taxikilla:mad: :mad:

Eχεις δει πολλά ατυχήματα στο δρόμο με taxikilla...? :rolleyes:

Themis_81
24/03/2008, 19:18
Γενικα εχω παρατηρησει απο την μικρη μου μοτοσυκλετιστικη εμπειρια , οτι υπαρχει μια κατηγορια οδηγων ( μηχανων-αυτοκινητων ) που βλεπουν ανταγωνιστικα το θεμα οδηγηση ... Εχοντας ως μονο οπλο το να μην σε αφησουν να τους προσπερασεις , ακομα και αν ειναι σταματημενοι , μαλλον για αυτους ειναι καποιας μορφης ικανοποιηση οτι θα μας καθυστερησουν για το πολυ 20'' που διαρκει το φαναρι ...
Δυστυχως τωρα τελευταια , βλεπω συχνα ,αν οχι καθημερινα ,και την απαθεια με την οποια αντιμετωπιζουν καποιοι-ες , που ενω με εκλεισαν πριν 5'' οταν περνας απο διπλα τους και απλα κοιταζω ( χωρις νοηματα ή απειλητικες συμπεριφορες με λοστους και τα συναφη ευγενη αντικειμενα ) , ειτε με κοιτουν λες και ειμαι και εγω δεν ξερω τι , στο στυλ : Ελα ζεις ακομα φυγε και μην μιλας ... , ειτε χωρις καν !!!! να με κοιταξουν ... :eyepop:
Υπηρξε φορα που κοπελλιτσα στην διασταυρωση μπροστα απο τον πυργο Αθηνων ενω ηθελε να στριψει δεξια ηταν στην λωριδα οσων ηθελαν να πανε αριστερα ... και εννοειται χωρις καν να αναψει φλας με εκλεινε ( εγω ηθελα να παω ευθεια ! ) με αναγκασε να στριψω δεξια !!!!
Και να φανταστειτε οτι καθολη την διαρκεια του flirt της κορναρα και της φωναζα και ηταν η μονη που δεν αντιδρουσε ! ενω ολοι κοιταζαν εμας !!! Η αντιδραση της ηταν να μην κοιταξει ΠΟΤΕ δεξια μεχρι που απλα φρεναρα και την αφησα ... Σημειωτεον οτι ΟΛΟΙ οι γυρω τηε εβριζαν και οτι ενας παπακιας πηγε και της μιλουσε μετα πιο κατω ....

Γιαυτο μια ειναι η λυση ... Κορνα περιπολικου και strobo ... τους σταματας και αφου τους κανεις να χεστουν πανω τους για το οτι θα φανε κληση τρελλη και αγαπησιαρα τους λες οτι η κληση θα παει σπιτι αν δεν γινει αλλο παραπτωμα ...
:rotflmao: :rotflmao:

Tpap
24/03/2008, 20:32
http://www.youtube.com/watch?v=3AXLzyiI7CE&feature=related

χωρίς λόγια

Tpap
24/03/2008, 20:41
να γιατί απαγορεύται το multitasking στις γυναίκες (έχει τσιγάρο στο στόμα..)

http://www.youtube.com/watch?v=K_4n6MNz-Sc&feature=related

και πόσοι λέτε να σταμάτησαν στο STOP????????

http://www.youtube.com/watch?v=tkbC7t10j2U&feature=related

madox
24/03/2008, 21:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

και πόσοι λέτε να σταμάτησαν στο STOP????????

http://www.youtube.com/watch?v=tkbC7t10j2U&feature=related

διεθνες ρεζιλικι και πρωταθλητες στη αγενεια:mad:

sergiosm
28/03/2008, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Η Mercedes όμως;; ούτε γραντζουνιά...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sober
28/03/2008, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Themis_81
Γενικα εχω παρατηρησει απο την μικρη μου μοτοσυκλετιστικη εμπειρια , οτι υπαρχει μια κατηγορια οδηγων ( μηχανων-αυτοκινητων ) που βλεπουν ανταγωνιστικα το θεμα οδηγηση ... Εχοντας ως μονο οπλο το να μην σε αφησουν να τους προσπερασεις , ακομα και αν ειναι σταματημενοι , μαλλον για αυτους ειναι καποιας μορφης ικανοποιηση οτι θα μας καθυστερησουν για το πολυ 20'' που διαρκει το φαναρι ...
:

+ 650...

Αμα εισαι καρακομπλεξαρας μονο τετοιες μορφες ικανοποιησης παιρνεις! :mad:

Εχετλαίος
28/03/2008, 15:40
Γιατι δεν υπαρχει καθολου οδηγικη παιδια στη χωρα μας

Επέτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση. Δεν έχουμε αφενός οδική παιδεία και κατά συνέπεια ομοίως οδηγική παιδεία. Γιατί ακόμα και οι πεζοί δεν ξέρουν πως να κινηθούν στα πεζοδρόμια και να διασχίσουν το δρόμο. Δεν ξέρουμε πως να συμπεριφερθούμε σε μη περιφραγμένο χώρο εκτός του σπιτιού μας...Δε γνωρίζουμε πως να σταθούμε/κινηθούμε στο οδικό δίκτυο είτε σαν πεζοί είτε εποχούμενοι.
Και έρχονται όοοολες οι μαύρες στατιστικές να μας το επιβεβαιώσουν.
Και είναι απαράδεκτο και κρίμα.

sniper
28/03/2008, 15:48
....

Χθες κιόλας είπα ότι στην Ελλάδα κατοικούν και ζουν αμόρφωτα ζώα....

Ξέχασα να πω ότι μίλαγα για άγρια ζώα της ζούγκλας....

devil's animal
28/03/2008, 16:00
:sad: :sad: :sad: :sad:

S705
28/03/2008, 19:14
Βλεπω τυπο με Ι.Χ BMW

an itan mia stesion neo montelo
ton petyxa kai egw.
olo sfines kai malakies ekane