PDA

View Full Version : Προς Βορειους- 18/12/2004, 14:00 Θεσσαλονικη

SvsGreek
14/12/2004, 17:09
Λοιπον παιρνω προτοβουλια κ οριζω meeting day k point.

Το ραντεβου μας ειναι Σαββατο 18/12 στην Σαλονικα, περιοχη κρηνης. Προτεινω το καφε Μουρανο. Ειναι παραλιακο κ γωνιακο ενω εχει κ πολυ χωρο.

Τριγυρω παιζουν κ πολλες ταβερνες αρα εχουμε πολλες επιλογες.

Περιμενω ανταποκριση για αυτην την 1η συναντηση μας εδω εισ τον Βορρα.

Τηλ αναγκης. 6973-563280

Πετρος.

ΥΣ. Αρειανοι κερδιζουν κ τζαμπανταν φραπε....χεχε

tamis
14/12/2004, 17:40
sinantisi miristika! :D

loipon paidia ti lete re seis 18 tou minos na sinantithoume ston leuko pirgo stin thessaloniki stis 2 i wra to mesimeri kai apofasizoume ekei pou tha pame oloi mazi? e? egw pantos eimai sigoura mesa!!!!!!!

an kati stravosei i psaxnete kapoios pou einai ti saloniki kai exei xathei
(hahahahah) leme twra 6993152686

allo ena fazer stin sinantisi!

Dodok edessa
15/12/2004, 10:14
Αυτή την Κυριακή παίζει βάφτιση ρε γαμώτο !!!!!! Πάντως το φραπεδακι είναι κερδισμένο. Αν ακυρωθεί η αλλάξει κάτι είμαι μέσα για μέσα!!! Αν και είπε για χιόνια σαββατοκύριακο:bigcry: :bigcry: :bigcry:

angels_gr
16/12/2004, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
Αυτή την Κυριακή παίζει βάφτιση ρε γαμώτο !!!!!! Πάντως το φραπεδακι είναι κερδισμένο. Αν ακυρωθεί η αλλάξει κάτι είμαι μέσα για μέσα!!! Αν και είπε για χιόνια σαββατοκύριακο:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Πατρίδα το ραντεβού είναι για Σάββατο. Μήπως η βάφτιση είναι μακριά και θα φύγεις από Σάββατο? Δεν γίνεται να αλλάξει η ημερομηνία τις βάφτισης? :lol:

angels_gr
16/12/2004, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Λοιπον παιρνω προτοβουλια κ οριζω meeting day k point.

Το ραντεβου μας ειναι Σαββατο 18/12 στην Σαλονικα, περιοχη κρηνης. Προτεινω το καφε Μουρανο. Ειναι παραλιακο κ γωνιακο ενω εχει κ πολυ χωρο.

Τριγυρω παιζουν κ πολλες ταβερνες αρα εχουμε πολλες επιλογες.

Περιμενω ανταποκριση για αυτην την 1η συναντηση μας εδω εισ τον Βορρα.

Τηλ αναγκης. 6973-563280

Πετρος.

ΥΣ. Αρειανοι κερδιζουν κ τζαμπανταν φραπε....χεχε

Πέτρο, συμφωνώ με τον τόπο και χρόνο που προτείνεις για την συνάντηση. Το καφέ Μουράνο όμως που είναι? Λίγες λεπτομέρειες σε εμάς που δεν ξέρουμε ακόμη καλά την Θεσσαλονίκη?

angels_gr
16/12/2004, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tamis
sinantisi miristika! :D

loipon paidia ti lete re seis 18 tou minos na sinantithoume ston leuko pirgo stin thessaloniki stis 2 i wra to mesimeri kai apofasizoume ekei pou tha pame oloi mazi? e? egw pantos eimai sigoura mesa!!!!!!!

an kati stravosei i psaxnete kapoios pou einai ti saloniki kai exei xathei
(hahahahah) leme twra 6993152686

allo ena fazer stin sinantisi!

Αναστάσιε, συμφωνώ με την πρόταση του Πέτρου διότι θα είμαι με αυτοκίνητο και άντε βρες να παρκάρεις στον Λευκό Πύργο. Ελπίζω να συμφωνείς και εσύ. :wave2:

Dodok edessa
16/12/2004, 09:45
:hypnotize :ZZZ: Γαμώ τα χάπια μου. Δίκιο έχεις .για Σάββατο καλά είναι .Αλλά όλοι με αυτοκίνητα θα είμαστε.:uplate: Θα το μάθουν οι νότιοι και θα σκάσουν στο γέλιο.:nono: Λοιπόν κάντε ανακεφαλαιώσει για να ξέρουμε:wave2: Σάββατο Θεσσαλονίκη είπε χιόνια. Βρήκα και ένα fazer 1000 κολοφτιαγμενο να έρθω για να κάνω και εντύπωση γαμώτο:mad:

milaber
16/12/2004, 18:48
Λοιπόν το Μουράνο είναι στην παραλία της Καλαμαριάς ή αλλιώς Κρήνη.

Αν καταφέρετε να βγείτε Λευκό Πύργο συνεχίστε ευθεία την παραλιακή. Σε ένα σημείο ο δρόμος χωρίζει και συνεχίζετε ευθεία δεξιά και πάλι από παραλία που και εκεί έχει καφετέριες. Περνάτε μπροστά από το Ποσειδώνιο και στο επόμενο φανάρι στρίβετε δεξιά στην Θεμ. Σοφούλη. Απο εκεί και πάλι όλο ευθεία θα περάσετε μπροστά από το ναυτικό όμιλο, το παλατάκι και μετά μπροστά σας θα δείτε ένα φαρδύ δρόμο με πολλές καφετέριες. Μόλις δείτε το Μουράνο σταματάτε και παρκάρετε.

ΟΚ;

Dodok edessa
16/12/2004, 19:11
Ωρα και μερα please:confused:

ireneepi
16/12/2004, 19:16
Λοιπον Σαββατο θα ειμαι και εγω Σαλλονικα κατα πασα πιθανοτητα και μαλιστα ερχομαι στις 1400 η ωρα....

Τι λετε να παρευρεθω και εγω στον καφε σας????

Ειμαι ευπροσδεκτη??????

Αν ναι στειλτε μου καποιος τηλεφωνα να κανονισουμε πως θα γινει....
Εγω αυριο το απογευμα θα ξερω αν θα ερθω σιγουρα αυτο το Σκ ,αρα ας μου στειλει καποιος απο εσας το τηλ του σε ΠΜ να δουμε τι θα γινει....

Dodok edessa
16/12/2004, 19:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
Λοιπον Σαββατο θα ειμαι και εγω Σαλλονικα κατα πασα πιθανοτητα και μαλιστα ερχομαι στις 1400 η ωρα....

Ειμαι ευπροσδεκτη??????

Εγω αυριο το απογευμα θα ξερω αν θα ερθω σιγουρα αυτο το Σκ ,αρα ας μου στειλει καποιος απο εσας το τηλ του σε ΠΜ να δουμε τι θα γινει....

Αφού σου είπαμε όλοι καλοί χωράνε. Το τηλέφωνο είναι πιο πάνω από τον svs .Θα τα πούμε από κοντά !
:beer:

milaber
16/12/2004, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi

Ειμαι ευπροσδεκτη??????

Εγω αυριο το απογευμα θα ξερω αν θα ερθω σιγουρα αυτο το Σκ, αρα ας μου στειλει καποιος απο εσας το τηλ του σε ΠΜ να δουμε τι θα γινει....

Eσύ τι λες να μην είσαι ευπρόσδεκτη;

Θα έχουμε και γυναίκες ρε!

τηλ.: 6975760883
(στείλε μην. αν θες)

ΟΚ;

:wave2: :wave2: :wave2:

ireneepi
16/12/2004, 19:52
Καλως,.
:wave2:

milaber
16/12/2004, 21:34
Λοιπόν να λήξουμε μέρος και ώρα!

Moυράνο στις 2:00;

milaber
16/12/2004, 21:36
Dodok και angels είστε μέσα;

Dodok edessa
17/12/2004, 07:37
Κατά 90 % μέσα .Θα παλέψω λίγο για την ώρα .Αλλά θα είμαι εκεί::wave2:

angels_gr
17/12/2004, 08:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Dodok και angels είστε μέσα;

Εγώ έτσι και αλλιώς θα είμαι για καφέ στην Θεσσαλονίκη. Τι το καλύτερο να έχω παρέα και εσάς! Λοιπόν, το Σάββατο στις 14:00 θα είμαι στο Μουράνο. Τηλ επικοινωνίας 6973376963. :wave2:

Dodok edessa
18/12/2004, 09:12
Ρε ξυπνάτε !!!!!!. Σήμερα είναι το πρώτο συνέδριο απανταχού βορειοελλαδιτών το MOTO.GR
Είστε έτοιμοι. Εγώ σε Κανά 2ωρο ξεκινάω!!
Θα πάρω απουσιες!!

OldMan
18/12/2004, 10:47
:wave2: Χαιρετίσματα σε όλους!!! Θα σας βλέπω από ψηλά (Χορτιάτης - Περιστερά)!!! Καλά να περάσετε!!!
Dodok βάλε μου μισή απουσία...

Και με ρέγουλα οι :beer: γιατί έξω γλιστράάάάάάάάάάάει!!!!!

milaber
18/12/2004, 11:23
Mια απουσία και για εμένα παρακαλώ...

Σκατά...
Γαμώ την δουλειά μου γαμώ!

:mad: :mad: :mad:

ireneepi
18/12/2004, 19:20
Δυστυχως και εγω παιδια δεν μπορεσα να ανεβω διοτι αυριο δουλευω για να καλυψω
καποια ρεπο αλλων κοριτσιων στο μαγαζι
που δουλευω..

Απο καινουργιο χρονο θα ειμαι παρων..!

tamis
19/12/2004, 01:09
tetoia lathoi paidia den ginontai!!! egw piga kai perasame para polu kala!!! fwtografies exei o edessa mafiozo al kapone pou eutixws skeftike na exei kai psifiaki mazi tou!!! paidia tin alli fora kanoniste na min douleuetai gia na ta poume oloi mazi!!! eutixos den mou ebrexe kai ston dromo epistrofis gia xalkidiki!!! epomeni sinantisi tha kanonistei kai pali sto forum!!!

:beer: :beer: :beer:

eirini kai milader epitrepetai mono mia apousia allios kobosaste apo to mathima tou moto.gr kai tha prepei na epanorthosete me duo kerasmena kafasia biras:lol:

Dodok edessa
19/12/2004, 11:16
:p Λοιπόν καλημέρα σας !!!!!

Έχουμε και λέμε.
Η πρώτη συνάντηση βορείων ΜΟΤΟ έγινε τελικά στο καφέ μουρανο στην καλαμαριά με μεγάλη επιτυχία.
Η απουσίες κρατήθηκαν για μελλοντική τιμωρία
:winka: :winka:

Old man με άφησες με τους streeταδες και ήμουν ο μόνος χωματερος :nono:

Καλά για σένα μιλαμπερ έχω έτοιμη τιμωρία .Κούρεμα και παρέλαση στην κεντρική οδό στην καλαμαριά

:lol: :lol: :lol:

Η ειρήνη, δικαιολογημένη η απουσία της αν και ήταν η αφορμή να γίνουμε ρόμπες όταν πήγαμε να υποδεχτούμε μια μοτοσικλετίστρια που σημειωτέων όταν έβγαλε το κράνος ήταν ……….αρσενικός, αλλά πολύ θηλυπρεπής

:blush: :hypnotize :blush: :hypnotize :uplate:

Πολύ καλή παρέα δέσαμε κατευθείαν και υπήρξε υπόσχεση για μελλοντική συνεύρεση ,……χωρίς απουσίες.!!!!

:mad:

Dodok edessa
19/12/2004, 11:26
Έχουμε και λέμε.
Ντοκουμέντο Νο 1
Από αριστερά προς δεξιά .
Ο φίλος ο σχεδιαστής moto (λόγω ηλικίας ξεχνάω ονόματα είναι σοβαρό γιατρέ μου????),από Πορταρια Χαλκιδικής, δίπλα του ο Tamis (εγώ περίμενα να δω Κανά παιδάκι και όταν τον είδα …..δυο μέτρα ).Δίπλα του ο φίλος με το Hornet (καλά όνομα μη περιμένετε ,tami βοήθα!!).
Δεξιότερα ο φίλος angels-gr ,δίπλα του εκείνο το λεβεντόπαιδο είμαι εγώ.
Ο διπλανός μου και ολίγον τι ξαπλωμένος είναι ο SvsGreek ,vamos Arianara

6701

Dodok edessa
19/12/2004, 11:33
Ντοκουμέντο Νο 2

Angels – gr και dodok edessa σαν ερωτευμένοι πιγκουΐνοι

6702

Dodok edessa
19/12/2004, 11:37
Ντοκουμέντο Νο 3

Και οι τρεις ήταν υπέροχοι .!!!!!!
Σχεδιαστής χε χε !!!σου εβγαλα και nick name.Στην μέση ο tamis και δίπλα o hornet( καλο τιμόνι από ότι είπανε οι κακίες
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

6703

Dodok edessa
19/12/2004, 11:39
Ντοκουμέντο Νο 4

6704

Dodok edessa
19/12/2004, 11:42
Και για όλους όσους δεν ήρθανε , χάσανε ένα υπέροχο χαλαρωτικό μασάζ από την Λάουρα !!! :lol: :lol:

6705

Dodok edessa
19/12/2004, 11:46
crs-k !!!!!!!!

Ευχαριστούμε για τους χαιρετισμούς. Και από μια συζήτηση που είχαμε είσαι ένας από τους ποιο αγαπητούς εδώ τους βόρειους .

Dodok edessa
19/12/2004, 11:51
Θα είναι χαρά μου να ξαναβρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί σας και να τα ξαναπούμε !! :wave2:

crs-k
19/12/2004, 15:17
crs-k !!!!!!!!

Ευχαριστούμε για τους χαιρετισμούς. Και από μια συζήτηση που είχαμε είσαι ένας από τους ποιο αγαπητούς εδώ τους βόρειους .

Ευχαριστω παιδια και ανυπομονω να βρεθω πανω να τα πουμε κι απο κοντα.
Εξ' αλλου ειναι δυο οι λογοι ...
Ενας οτι την Θεσσαλονικη την λατρευω ...
Και δευτερος οτι λοιπουν (λογω αποστασεων) απο την "συλλογη" μου, κορφες απο τα Μακεδονικα βουνα ... :D

free rider
19/12/2004, 18:31
Έλα να ανεβαίνει ο Βοράς….

Βάλτε και ένα τσιπουράκι από μένα…

Dodok edessa
19/12/2004, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Έλα να ανεβαίνει ο Βοράς….

Βάλτε και ένα τσιπουράκι από μένα…

και απο αυτο εχουμε και ελα να κερασουμε!!!!:winka: :beer:

crs-k
19/12/2004, 20:38
...............
Καλά για σένα μιλαμπερ έχω έτοιμη τιμωρία .Κούρεμα και παρέλαση στην κεντρική οδό στην καλαμαριά
................

Εσενα ρε Μαλλια θα σε ξεμαλλιασω! :mad:
Ρεζιλι με 'κανες !!! :mad: :mad:

Ου να μου χαθεις που θελω να σε κανω και γαμπρο ... :( :dizzy: :rolleyes: :p

:lol: :rotflmao: :lol:

free rider
19/12/2004, 20:53
και απο αυτο εχουμε και ελα να κερασουμε!!!!:winka: :beer:

χχχμμμμ

αυτά δεν τα λένε έτσι...
μην τάξης του παιδιου φαί.....

Μύλος :beer: για πάντα......

angels_gr
20/12/2004, 08:43
Να δηλώσω και εγώ ότι περάσαμε ωραία στην πρώτη μας συνάντηση και εύχομαι γρήγορα να γίνει και η επόμενη. :sun:

Αδικαιολογήτως απών Milaber!!! Πρόσεχε για την επόμενη φορά γιατί θα κεράσεις όλους τους καφέδες. :wave2:

Ειρήνη σίγουρα είσαι δικαιολογημένη λόγο αποστάσεως. Θα χαρούμε να σε δούμε εις στο μέλλον. Αλήθεια που δουλεύεις? :wave2:

Λάουρα σε ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας πρόσφερες και όλα αυτα σε πολύ λογικές τιμές!!! :lol:

Μονόλυκε ευχαρίστως να σε ξεναγήσουμε, να σε φιλοξενήσουμε και να σε βοηθήσουμε να μεγαλώσεις την συλλογή σου. :wave2:

Free Rider τα τσιπουράκια κερασμένα. Έλα να πιούμε να χαρούμε. :wave2:

crs-k
20/12/2004, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
.....................
Μονόλυκε ευχαρίστως να σε ξεναγήσουμε, να σε φιλοξενήσουμε και να σε βοηθήσουμε να μεγαλώσεις την συλλογή σου. :wave2:
....................

Ξερω οτι για την κορυφη στο Καϊμακτσαλάν (Βόρας), χρειαζεται να περασεις μεσα απο το Σκοπιανο. Για τον λογο αυτο βγαζεις και μια "αδεια" απο Στρατιωτικο φυλακιο (δεν ξερω λεπτομερειες και μπορει να σας χρειαστω) ...
Μολις το προγραμματισω θα σας ειδοποιησω ...
Απο 'κει και μετα, οποιος εχει "αντοχες" (αντερα το λενε :D ), και εξοπλισμο, ερχεται παρεα ...
Αλλιως θα βρεθουμε στο κατεβασμα, γιατι αν βρεθουμε στο ανεβασμα, ΔΕΝ το βλεπω να ανεβαινουμε ... :lol: :rotflmao:

Βλεπεις τα βαμημενα τα Χριστουγεννα πεσαν ΣΚ φετος ... :sad:
Να μην εχουμε 4 μερουλες να κανουμε την στραβωμαρα μας ... :dizzy:

Ααααα ...
Και πουσαι ...
Να ειδοποιησεις και την Λαουρα, να ερθει παρεα μας!
ΟΛΑ τα εξοδα και ο εξοπλισμος, απο μενα!

angels_gr
20/12/2004, 09:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
..........................

Λεπτομέρειες για το Καϊμακτσαλάν θα σου δώσει ο εδεσσαίος. Για το ανέβασμα θα προτιμήσω το αυτοκίνητο αλλά για το κατέβασμα το καλύτερο είναι το έλκηθρο. Πρέπει να έχει χιόνια εκεί τώρα. Άρα ο καθένας ανεβαίνει όπως μπορεί, κατεβαίνει όπως μπορεί και συναγωνιζόμαστε μετά στο φαγοπότι.

Η Λάουρα μας ακολουθεί παντού. Είναι βασικό στέλεχος της ομάδας. Μας ανεβάζει την ψυχολογία και ..... άλλα πράγματα.

Dodok edessa
20/12/2004, 11:09
Για την κορυφή του Καιμακτσαλαν ούτε να το σκέφτεστε χωρίς snowmobile.δεν περπατάει τίποτα.
Τον φυλάκιο λειτουργεί μόνο τους μήνες Που είναι δυνατή η προσέγγιση στην κορυφή.
Τον χειμώνα τους στρατιώτες τους κατεβάζουν κάτω στην ζεστούλα.
Οπότε θέμα χαρτιών δεν υπάρχει αλλά υπάρχει θέμα ανάβασης.
Υπάρχουν βέβαια πολλές καβαντζες που τις ξέρουν μόνο οι εντουράδες και οι ορειβάτες ,οπότε όταν λιώσουν τα χιόνια μπορούμε να κάνουμε ένα καλό φαγοπότι στην κορυφή.
:D :D :D
Ο free όμως με το thunder θα έρθει ???? Θα τον πάρω εγω βρε ,γιατί ως γνωστών o bergos πάει και με έναν και με δύο και με τρις ………

:lol: :wave2:

Dodok edessa
20/12/2004, 11:10
ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΟΣ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ,ΜΙΑ ΣΤΟΝ VEZOUVIO ,KAI MIA STON Stergios69

crs-k
20/12/2004, 11:44
Για την κορυφή του Καιμακτσαλαν ούτε να το σκέφτεστε χωρίς snowmobile.δεν περπατάει τίποτα.
Τον φυλάκιο λειτουργεί μόνο τους μήνες Που είναι δυνατή η προσέγγιση στην κορυφή.
Τον χειμώνα τους στρατιώτες τους κατεβάζουν κάτω στην ζεστούλα.
Οπότε θέμα χαρτιών δεν υπάρχει αλλά υπάρχει θέμα ανάβασης.
Υπάρχουν βέβαια πολλές καβαντζες που τις ξέρουν μόνο οι εντουράδες και οι ορειβάτες ,οπότε όταν λιώσουν τα χιόνια μπορούμε να κάνουμε ένα καλό φαγοπότι στην κορυφή.
Ο free όμως με το thunder θα έρθει ???? Θα τον πάρω εγω βρε ,γιατί ως γνωστών o bergos πάει και με έναν και με δύο και με τρις ………

Ο χειμωνας και το χιονι δεν με νοιαζουν, οταν ξερω την διαδρομη.
Εχω κοιμηθει πολλες φορες, ειτε σκαβοντας το χιονι για να στησω, ειτε και ΠΑΝΩ σ' αυτο! :D
Αυτην την συγκεκριμενη διαδρομη ομως ΔΕΝ την ξερω οποτε μαλλον θα μετατεθει για Μαη μερια η αναβαση, εκτος αν υπαρχουν ΚΑΛΑ σημαδια απο τον ορειβατικο σας. Θα μαθω γι' αυτο.

Αν γινει Μαη παντως, μπορει να γινει μισο - μισο. Δηλαδη να ανεβω με την μηχανη μεχρι οπου παει και μετα να συνεχισω με τα ποδια για την κορφη, μιας και δεν πιστευω οτι η Αφρικα θα βγει σε τοσο δυσκολα. Χωρια που και να εβγαινε θα 'θελα να το περπατησω και λιγο μιας και περπατωντας γνωριζεις πραγματικα το βουνο, την χλωριδα του και κυριως την πανιδα του, εφ' οσον με την αθορυβη προσεγγιση που εχεις δεν ενοχλεις τα ζωα και τα πουλια. Κι αυτο ειναι πραγματικα μια απολαυση.

Η κορυφη τωρα, για μενα ΔΕΝ ειναι αυτοσκοπος οταν βγαινω στο βουνο. Αλλα οι καποιες, λιγες συνηθως, ωρες εκει πανω ειναι μια μαγεια, που μονο οποιοι την εχουν ζησει μπορουν να καταλαβουν. Ειδικα αν εχει ερθει μετα απο επιπονη προσπαθεια ...
Ενας καφες ή ενα προχειρο γευμα (για ανακτηση δυναμεων) εκει πανω ειναι ΟΛΑ τα λεφτα.
Αισθανεσαι ενας μικρος Θεουλης (καλα εγω αισθανομαι μεγαλος, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :lol: )!
Οποτε καλυτερο μερος για το τσιμπουσι θα ειναι χαμηλοτερα, πιθανον και μεσ' τα δενδρα ... :rolleyes:
Γαμωτο! Φτιαχτηκα παλι! :lol:

Οσο για τον free, θα τον παρω μαζι μολις παραδεχτει ΔΗΜΟΣΙΑ (μιας και κατ' ιδιαν το εχει αποδειξει ΠΟΛΛΕΣ φορες), οτι ειναι Εντουρας!!!
Το thundercat μην το 'χεις λιγο ... :nono:
Παει ΠΑΝΤΟΥ! :smokin:
Βριζοντας βεβαια, αλλα ΠΑΕΙ !!!

OldMan
[QUOTE][i]Old man με άφησες με τους streeταδες και ήμουν ο μόνος χωματερος :nono:

Dodok, με δουλεύεις??
Τι streetαδες και παραμύθια!!!!!

Αφού ΟΛΟΙ με αυτοκίνητα ήρθαν:yuck: :yuck: :yuck:

Είπαμε ότι "γλυστράει", αλλά έλεος....
(Και μην ακούσω ιστορίες του τύπου: Έχω βάφτιση και θα χαλάσει το μαλλί από το κράνος):lol: :lol:

Sorry για την απουσία, αλλά μου βγήκε έκτακτο σχολείο enduro και δεν γινόταν να τους παρατήσω...

Τα λέμε στην δεύτερη συνάντηση:wave2:

Stergios69
Και έλεγα τόσες μέρες που βλέπω το ποστ να μην απαντήσω μπας και περάσω στο ντούκου αλλά ο απουσιολόγος με πήρε χαμπάρι.
Σόρυ παιδιά άλλα κάτι το ελεύθερο επάγγελμά, κα΄τι η εγκυμοσύνη της γυναίκας μαζεύονται υποχρεώσεις που μόνο ΣΚ γίνονται.

ireneepi
20/12/2004, 13:27
Ρε γμτ το μου......

αφου δουλευα γι'αυτο δεν ηρθα ειδαλλως εκει θα βρισκομουν να ειστε σιγουροι και
οταν θα ερχοσασταν να με παραλαβετε,
δεν θα γινετε ρεζιλη σας το υποσχομαι...!

Τι επομενη θα ειμαι εκει λοιπον...!

Χαιρομαι που περασατε καλα..!

Εγω παντως ψοφισα στην δουλεια παιδες
παρα την βροχη...!

milaber
20/12/2004, 21:59
Καλά για σένα μιλαμπερ έχω έτοιμη τιμωρία. Κούρεμα και παρέλαση στην κεντρική οδό στην καλαμαριά.

Φτου γαμώτο...
Τι τιμωρίες είναι αυτές ρε;
Ο ένας κούρεμα και παρέλαση, ο άλλος κέρασμα φραπέδες, ο παράλλος αποβολή από τα μαθήματα και κέρασμα μπύρες και θέλετε και να έρθω στην επόμενη;

Λοιπόν κανονίζουμε την επόμενη μέσα στο δεκαπενθήμερο που γενικά χαλαρώνουν τα πράγματα;

milaber
20/12/2004, 22:02
Εσενα ρε Μαλλια θα σε ξεμαλλιασω! :mad:
Ρεζιλι με 'κανες !!!

Ου να μου χαθεις που θελω να σε κανω και γαμπρο ...

Ρεζίλι;
Μα γιατί;

Ρε δεν πήγα για να μην φαίνονται άσχημοι όλοι μπροστά μου στην περθενική τους εμφάνιση σε φωτό στο forum!
Κατάλαβες τώρα;

crs-k
21/12/2004, 08:03
Ρεζίλι;
Μα γιατί;

Ρε δεν πήγα για να μην φαίνονται άσχημοι όλοι μπροστά μου στην περθενική τους εμφάνιση σε φωτό στο forum!
Κατάλαβες τώρα;

Τολμας και ρωτας γιατι ???

Ρε απουσια την πρωτη μερα ??? :sick:

Καλα ...
Αμα ανεβω επανω και παρω την κουρευτικη του γκαζον θα σου πω εγω ποιος ειναι πιο ομορφος .... :evil:

Dodok edessa
21/12/2004, 08:16
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
[B]Ο χειμωνας και το χιονι δεν με νοιαζουν, οταν ξερω την διαδρομη.
Εχω κοιμηθει πολλες φορες, ειτε σκαβοντας το χιονι για να στησω, ειτε και ΠΑΝΩ σ' αυτο! :D
Γαμωτο! Φτιαχτηκα παλι! :lol:

:confused: :confused: Στα Ο.Υ.Κ. έκανες ??:confused: Και για να σε φτιάξω ακόμα περισσότερο σήμερα το πρωί χιόνισε εδώ αλλά τώρα το γύρισε σε βροχή.
Τα γύρω βουνά είναι άσπρα. Όταν σχολάσω μπορεί να πάω μια βολτίτσα

:D
Σημ..Άλλαξε γαμπρό .,Είναι αφερέγγυος :lol:

crs-k
21/12/2004, 08:48
:confused: :confused: Στα Ο.Υ.Κ. έκανες ??:confused: Και για να σε φτιάξω ακόμα περισσότερο σήμερα το πρωί χιόνισε εδώ αλλά τώρα το γύρισε σε βροχή.
Τα γύρω βουνά είναι άσπρα. Όταν σχολάσω μπορεί να πάω μια βολτίτσα

:D
Σημ..Άλλαξε γαμπρό .,Είναι αφερέγγυος :lol:

Οχι ρε ... :smilea:

Ορειβατης ειμαι !!! :cool:

Γαμωτο ...
Ειστε τυχεροι, μα πολυ τυχεροι οσοι ζητε τοοοσο κοντα στην φυση ... :( :sad:

Οσο για το κωλοπαιδο ...
Θα το κουρεψω !!!

Vezouvios
21/12/2004, 08:58
Ειμαι αδικαιολογητος...και πηρα και στον λαιμο μου και αλλους..
Δεν ειχα δει το ποστ του ραντεβου ρε παιδια...
Ελειπα ταξιδι στην ξανθη για δουλεια τις εταιριας....
SORRY μαγκες next time...

milaber
22/12/2004, 16:16
Σημ. Άλλαξε γαμπρό, Είναι αφερέγγυος.

Ε;
Τι είναι αυτές οι άδικες φήμες που βγαίνουν εις βάρος μου;

Χρήστο μην τους ακούς!
Είμαι χρυσό παιδί εγώ!

milaber
22/12/2004, 16:24
Οσο για το κωλοπαιδο ...
Θα το κουρεψω !!!

Χρήστο εγώ δεν σου μίλησα ποτέ έτσι...
Τι λόγια είναι αυτά;
Νομίζω πως δεν αξίζω να ακούω τέτοιες λέξεις από εσένα...

Άκου εκεί "κούρεμα"!

Φτου, φτου, φτου μακρυά από εμάς!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
22/12/2004, 16:48
...................
Άκου εκεί "κούρεμα"!
Φτου, φτου, φτου μακρυά από εμάς!
...................

Δεν θα πας φανταρος ρεεεε ??? :confused: :evil:

Θα πας του κερατα!!! :D

Θα γελασει ο καθε πικραμενος !!!

tamis
22/12/2004, 22:23
Pigkouinoi!!!!!!

Dodok edessa
23/12/2004, 08:21
Ρε tammi .!!! ξέρω γιατί έβαλες την φωτογραφία σου .Για να φας την θέση του milaber .!!!!!Είσαι και ξυρισμένος !!!! Crs – k μη τον βλέπεις έτσι με αγγελικό πρόσωπο .Κατά βάθος είναι ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΤΡΟ. Άλλον άλλον για γαμπρό!

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

angels_gr
23/12/2004, 08:30
Pigkouinoi!!!!!!

Πιγκουίνος!!! Ποιος πιγκουίνος??? Εγώ είμαι τρελή αγελάδα!!!

Dodok edessa
23/12/2004, 09:08
Τελικά μας έμεινε το όνομα .Λες να μας μείνει και η χάρη ?

:mad: :lol:

angels_gr
23/12/2004, 10:40
Τελικά μας έμεινε το όνομα .Λες να μας μείνει και η χάρη ?

:mad: :lol:

Ήθελα να ήξερα τι σχέση έχω εγώ με τους πιγκουίνους!!! Αφού οι πιγκουίνοι είναι καλύτεροι από εμένα, γιατί τους προσβάλλεται??? :lol:

tamis
23/12/2004, 13:31
hehehhe :D

6887

milaber
23/12/2004, 20:04
Άλλον άλλον για γαμπρό!

Εμένα, εμένα!

milaber
23/12/2004, 20:06
Δεν θα πας φανταρος ρεεεε ???

Θα πάω του χρόνου ρε αλλά δεν κουρεύομαι!
Θα βγω αντικουρεψίας συνείδησης!

crs-k
24/12/2004, 06:26

Τι να σου κανω μωρη μπουγατσα που εχει καταντησει κολλεγιο τωρα πια ο στρατος ...

afrotwin
24/12/2004, 08:35

kala mpougatsa foveri ataka (αντικουρεψίας συνείδησης)
na min tin kseroume otan imastan fantari 8a epefte poli gelio
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

angels_gr
24/12/2004, 08:45
hehehhe :D

Φίλε Tami, αν κάποιος καθίσει και συγκρίνει την φωτογραφία που έβαλες με τους πιγκουίνους, με την φωτογραφία την δική μου και του Dodoc, τότε θα καταλάβει ότι ουδεμία σχέση έχουμε με αυτό το υπέροχο ζώο. Περίμενε να δεις πως τρώμε και τότε θα αρχίσεις να μας συγκρίνεις με άλλα λατρευτά ζωάκια!!!

tamis
25/12/2004, 13:48
STO EPOMENO SINANTISI EGW BRETHEI EKEI K DEIKSW ESAS PWS TRWW EGW SAN ARKOUDA! :lol: :lol: :lol:

milaber
25/12/2004, 13:52
STO EPOMENO SINANTISI EGW BRETHEI EKEI K DEIKSW ESAS PWS TRWW EGW SAN ARKOUDA!

Φίλε Τάσο μην προκαλείς γιατί θα βάλω μπρος την τρομερή μασέλα μου και δεν σας σώζει τίποτα!

Dodok edessa
25/12/2004, 15:25
Άσε milaber, Αν πείνασε ο Tammi εγώ λέω να μην έρθω .Έχω μια κόρη να μεγαλώσω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου Ρε Tammi.δώσε χαιρετισμούς στα παιδία στην Πορταρια
:wave2: Ο Angels που είναι .Και αυτός βουτηγμένος στα μελομακάρονα θα είναι κάπου στα Γιαννιτσά !

:confused: :confused:

Να μαστέ foto με τον angels .λίγο πιωμένοι βέβαια αλλά δεν βαριέσαι !

7011

tamis
25/12/2004, 20:48
xoxoxoox
xexexexe
edwsa ta xairetismata kai antapodidw is triploun!!! :wave2: :wave2: :wave2:

an erthw tha erthw egw egw kai egw na fame milaber prosexe:lol: oso gia sena filtate dodok an fereis kana taperaki mpiftekia kati mporei na ginei :lol: :lol: :lol: :lol:

angels_gr
27/12/2004, 08:26
Άσε milaber, Αν πείνασε ο Tammi εγώ λέω να μην έρθω .Έχω μια κόρη να μεγαλώσω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γεια σου Ρε Tammi.δώσε χαιρετισμούς στα παιδία στην Πορταρια
:wave2: Ο Angels που είναι .Και αυτός βουτηγμένος στα μελομακάρονα θα είναι κάπου στα Γιαννιτσά !

:confused: :confused:

Να μαστέ foto με τον angels .λίγο πιωμένοι βέβαια αλλά δεν βαριέσαι !

Πω πω κούκλος είμαι!!! Με αδικεί λίγο ο φακός αλλά δεν πειράζει. Δεν με αλλοιώνει και πολύ!!! Τα μελομακάρονα τα έχω ταράξει. Πως νομίζεις ότι συντηρώ την τόση γλύκα που εκπέμπω??? :lol:

Dodok edessa
06/01/2005, 10:12
:wave2: :wave2: :wave2: Επιτέλους ΤΕΛΟΣ οι γιορτές !!!!!
:yuck:

Χρόνια πολλά κτλ σε όλους Βόρειους και νότιους ,αλλά βρε παιδάκι μου έχασα τους Βόρειους ..ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Γυρίσατε όλοι όρθιοι ????????

:confused: :confused: :confused:

7321

milaber
06/01/2005, 14:14
Χρόνια πολλά κτλ σε όλους Βόρειους και νότιους ,αλλά βρε παιδάκι μου έχασα τους Βόρειους... ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Γυρίσατε όλοι όρθιοι ????????

Εγώ τουλάχιστον όρθιος είμαι!
Καλή χρονιά και σε εσένα!

Για τους άλλους δεν ξέρω...
Όντως έχουν εξαφανιστεί!

tamis
07/01/2005, 23:13
egw dodok pou les mia xara orthios eimai!!!! piga gia kafedia me to lazaro kai opou na nai se kana mina meta exetastiki lew na kanoume kana meeting oloi mazi!!! pw lazaro milaber ktl ktl.... re ti ematha enaaa... diplano site exei gemisei salonikeis kai den to ixera!!! milame oti ginontai kathe bdomada sinantiseis gia kafedia kai egwwww.... tou kalou kairou.... axxxx

asxeto eimai se ena net kafe kai exw frikarei!!! andi ta paidia tis genias mou na einai exw na kolane gkomenakia na pidan kai na mamane kathontai meronixta sta net kafe kai enthousiazontai epeidi o tade poulaei to tade spathi pou exei tin TADE idiotita.... pantou spermata gkablas.... ti na pw re tha arxisw na tous pigainw bollta me to deutero mwro mou na arxisoun na xekolane!!!! xipnate reeee ZWAAAA

GAMATE REEEEE H GYNAIKES EXOUN XASEI TOUS ANDRES!!!!

YG MIN PHDATE KALYTERA MALAKES NA TIS PIDAME EMEIS OI LIGOI POIO POLLES FORES!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

:beer: :beer:

milaber
08/01/2005, 00:30
YG MIN PHDATE KALYTERA MALAKES NA TIS PIDAME EMEIS OI LIGOI POIO POLLES FORES!!!!

Έτσι...
Έτσι...

Ρε συ tami σε ποιά σχολή είσαι;
Μένεις Χαλκιδική και σπουδάζεις εδώ;

:confused: :confused: :confused:

Dodok edessa
08/01/2005, 09:33
Ρε σεις …Μόνο τρεις επιστρέψαμε ..!!!!!!:confused:

Το ότι μείναμε λίγοι άντρες φίλε μου είναι γνωστό. Γι αυτό και όταν περπατάω στον δρόμο νοιώθω σαν τον ρουβά….

:hypnotize :hypnotize

Μου σκίζουν τα ρούχα και φωνάζουν (οι γυναίκες μη παρεξηγηθούμε ) Άντρας άντρας !!!!

7372

tamis
08/01/2005, 13:01
loipon nai menw xalkidiki kai menw kai serres alla se duo mines ola tha allaxoun kai tha menw saloniki.... mperdeutike kaneis? oxi? ftouuuu!!!:lol:

ola xana apo tin arxi....

foititis remali stis serres tmima topografias kai pliroforikis.... gia ligo kairo akomi meta teleiwnw kai sasss erxomai salonika city! alla san topos diamonis apo mikro skato itan i xalkidiki. :D

loipooonnn.... ti tha elega... a nai dodok help re siiiiii me kinigan miliounia apo pitsirikes na me fane ti na kanw? :lol: ola sto bomo tis andrikotitas thisiastikan ti na kaneis? tha upokipsw kai tha tis ikanopoiisw OLES!!!! :rotflmao: oxx oxx erxete i ginaika kai erxete me to plasti.... ox ... mi... egw.... axxxx..... auto ponese.... nai ... kala tha anathewrisw....axxx min baras.... aaxxx .... kala de.... den tha ikanopoiiw kamia ektos esena.... axxx entaxei tha to thimame.... axxxxx......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

meta sou lene dimokratia kai eleutheria tou logou.... :cry:

milaber
08/01/2005, 15:01
oxx oxx erxete i ginaika kai erxete me to plasti.... ox ... mi... egw.... axxxx..... auto ponese.... nai ... kala tha anathewrisw....axxx min baras.... aaxxx .... kala de.... den tha ikanopoiiw kamia ektos esena.... axxx entaxei tha to thimame.... axxxxx......

Είδες;
Κάτι ξέρω εγώ που δεν γράφω μαλακίες στο forum!

Προσέχω!

angels_gr
10/01/2005, 08:26
Έλα παλικάρια μου και εγώ παρών είμαι. Ακόμη όρθιος. Χαιρετισμούς σε όλους. :wave2:

angels_gr
10/01/2005, 08:28
re ti ematha enaaa... diplano site exei gemisei salonikeis kai den to ixera!!! milame oti ginontai kathe bdomada sinantiseis gia kafedia kai egwwww.... tou kalou kairou.... axxxx

Έλα φίλε Τάσο, για πες μας και εμάς πιο είναι αυτό το site να γνωρίσουμε και άλλους βόρειους???

milaber
10/01/2005, 20:18
Έλα φίλε Τάσο, για πες μας και εμάς πιο είναι αυτό το site να γνωρίσουμε και άλλους βόρειους???

Έλα ρε to bikenet είναι.

Αλλά απαγορεύεται να αλλαξοπιστίσουμε!
Θα τους φέρουμε όλους εδώ!

angels_gr
11/01/2005, 08:48
Εμένα φίλε Θεόδωρε με ενδιαφέρει να γνωρίσω άτομα στην Μακεδονία που να έχουν κοινό πάθος την μηχανή (και όχι μόνο). Όταν τους βρω θα τους αλλαξοπιστήσω και θα τους φέρω εδώ. :wave2:

milaber
11/01/2005, 19:51
Εμένα φίλε Θεόδωρε με ενδιαφέρει να γνωρίσω άτομα στην Μακεδονία που να έχουν κοινό πάθος την μηχανή (και όχι μόνο).

Όταν τους βρω θα τους αλλαξοπιστήσω και θα τους φέρω εδώ.

Έτσι, έτσι...

Αυτό το "και όχι μόνο" τι το ήθελες;
Για να πηγαίνει ο νους μας στο πονηρό;

angels_gr
12/01/2005, 09:23
Έτσι, έτσι...

Αυτό το "και όχι μόνο" τι το ήθελες;
Για να πηγαίνει ο νους μας στο πονηρό;

Φίλε Θόδωρε, θα προτιμούσες να έγραφα να έχουν κοινό πάθος τις μηχανές και τις γυναίκες??? Αυτό εξυπακούεται. :lol:

OldMan
12/01/2005, 10:59
Φίλε Θόδωρε, θα προτιμούσες να έγραφα να έχουν κοινό πάθος τις μηχανές και τις γυναίκες??? Αυτό εξυπακούεται. :lol:
Δηλαδή οι έχοντες πάθος τις μηχανές και τα αγοράκια, αποκλείονται???:confused: :confused: :confused:

afrotwin
12/01/2005, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δηλαδή οι έχοντες πάθος τις μηχανές και τα αγοράκια, αποκλείονται???:confused: :confused: :confused:

episis an exoun pa8os tis mixanes ke ta psita i souvlista agorakia apoklionte?

angels_gr
12/01/2005, 11:21

Δεν αποκλείεται κανένας. Εγώ μίλησα προσωπικά. Ο καθένας με τα γούστα του. Προτιμώ όμως να είμαι με μια παρέα που να έχει κοπέλες και να γίνεται παιχνίδι παρά να έχω αγοράκια που μου την πέφτουν. Πιστεύω ότι και ο Θόδωρος το ίδιο θέλει. Είμαι λάτρης του γυναικείου φύλλου. :rotflmao:

angels_gr
12/01/2005, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

Ρε συ και εγώ ανθρωποφάγος είμαι!!! Αλλά μου αρέσει να τρώω μόνο γυναίκες. :rotflmao:

OldMan
12/01/2005, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

Μωρή Προϊσταμένη,
αφού εξάντλησες όλα τα τεκνά του λεκανοπέδιου, απλώνεσαι και στους Βόρειους ???

ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ !!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Υ.Γ.1
θα γαμ@#$%με το post και θα μας βρίζουν.

Υ.Γ.2
Αν δεν βάλεις καρότο στον πιτσιρικά, δεν μαλακώνει για σούπα.

angels_gr
12/01/2005, 11:42
Υ.Γ.2
Αν δεν βάλεις καρότο στον πιτσιρικά, δεν μαλακώνει για σούπα.

Το μυστικό είναι να βράση μόνος του στο ζουμί του. Μετά προσθέτεις τα υπόλοιπα για μυρωδικά και γεύση. :rotflmao:

crs-k
12/01/2005, 11:44
Το μυστικό είναι να βράση μόνος του στο ζουμί του. Μετά προσθέτεις τα υπόλοιπα για μυρωδικά και γεύση. :rotflmao:

Ανιθο ή μαϊντανο μην ξεχασετε ...

OldMan
12/01/2005, 11:46

Προφανώς για να το λες, κάτι θα ξέρεις ...:lol: :lol: :lol:

Θα δοκιμάσω και σου λέω το αποτέλεσμα :wave2: :wave2: :wave2:

afrotwin
12/01/2005, 12:34
Προφανώς για να το λες, κάτι θα ξέρεις ...:lol: :lol: :lol:

Θα δοκιμάσω και σου λέω το αποτέλεσμα :wave2: :wave2: :wave2:

goustaro na do ston evagkelato na leei

kiries ke kirioi tora 8a sas diksoume kati sokaristiko
anakalipsame an8ropofagous se forum gia motosikletistes
nea moda anomalia kiries ke kirioi pou erxete sto fos gia proti fora
dite ke moni sas....