View Full Version : Γ@μω την γκαντεμιά μου!
Το τριήμερο που μας πέρασε πήγαμε και μεις μια πολύ όμορφη εκδρομούλα στο Μέτσοβο (θα βάλω και κάποιες φωτό αργότερα) αλλά στον γυρισμό έγινε η στραβή!!:mad: :mad:
Στην Βέροια και ενώ επιστρέφαμε στην Θεσσαλονίκη τράκαρα με έναν κουτάκια!!
Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα χάρη στον προστατευτικό εξοπλισμό αλλά μας χάλασε όλη την εκδρομή!!:( :(
Μόνο κάτι μυικούς πόνους ευτυχώς! Από εξοπλισμό φορούσα μπουφάν, κράνος, γάντια, παντελόνι, μπότες και ζώνη μέσης!
Τώρα για τις συνθήκες! Είμαι στον κεντρικό δρόμο πού έρχεται από Κοζάνη για Βέροια και έχει μια διασταύρωση με αυτούς που έρχονται από Θεσσαλονίκη!Αυτός εντωμεταξύ είχε στοπ και με είδε να έρχομαι αλλά μετά είπε ότι νόμισε ότι προλάβαινε να βγεί!!
Ο δρόμος στον οποίο ήμουν εγώ είχε δύο λωρίδες και εγώ ήμουν στην αριστερή!Τον βλέπω και λέω δεν μπορεί και να βγεί θα μπει στην δεξιά! Και ο απίστευτος βγήκε επιτόπου στην αριστερή!
Φρενάρω αλλά δεν πρόλαβα και έπεσα πάνω του!
Το επόμενο που θυμάμαι είναι να είμαι όρθιος πάνω στο διαχωριστικό πεζοδρόμιο!!
Ο τύπος υπέγραψε βέβαια ότι φταίει αυτός στα χαρτιά που κάναμε με τις ασφαλιστικές αλλά τώρα έρχεται η γραφειοκρατία... :(
Το καλό είναι ότι είμαι σώος και αβλαβής μετά από όλα αυτά αλλά μου έχει γ@@@θει η ψυχολογία!
Το ταξίδι γενικά το έκανα διπλός με την φίλη μου αλλά ευτυχώς στο συγκεκριμένο κομμάτι που είχε υπερβολικό αέρα είχε πάει με το αυτοκίνητο φίλων που μας ακολουθούσε και ήμουν μόνος μου! :( :(
Υπάρχει περίπτωση από την στιγμή που υπέγραψε ο τύπος να μου τα αλλάξει στην πορεία και να χω άλλα μετά? Όλες οι συμβουλές από ομοιοπαθείς για τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν ευπροσδεκτες!
Προσοχή ρε παιδιά κυκλοφορούν πάρα πολλοί άσχετοι εκεί έξω!:sick:
DrIoannis
25/03/2008, 13:05
Από την στιγμή που είχε ΣΤΟΠ τι να αλλάξει.Βέβαια όλα είναι πιθανά αλλά τι να πω.Αφού είσαι εσύ καλά όλα τα άλλα...
devil's animal
25/03/2008, 13:26
αφου εισαι καλα μην σε νοιαζουν πολυ τα αλλα!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
βεβαια τωρα θα εχεις καποια τρεξιματακια με τις ασφαλειες αλλα ολα οκ.
αν εχει ερθει τροχαια, εχει καταγραψει το συμβαν και ο τυπος μετα στην καταθεση του εχει ισχυριστει οτι εφταιγε δεν νομιζω να μπορεσει εκ των προτερων να αλλαξει κατι.
και δικαστηριο να γινει η δικογραφια θα εχει μεσα την αρχικη του καταθεση.
βρες μαρτυρες για καλο και για κακο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Αφού είσαι εσύ καλά όλα τα άλλα...
αφου εισαι καλα μην σε νοιαζουν πολυ τα αλλα!!
Σίγουρα ... θα μπορούσα να είχα χτυπήσει πολύ σοβαρά και δεν έχω ούτε μια γρατζουνιά!
Ευτυχώς!
:( :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν εχει ερθει τροχαια, εχει καταγραψει το συμβαν και ο τυπος μετα στην καταθεση του εχει ισχυριστει οτι εφταιγε δεν νομιζω να μπορεσει εκ των προτερων να αλλαξει κατι.
και δικαστηριο να γινει η δικογραφια θα εχει μεσα την αρχικη του καταθεση.
βρες μαρτυρες για καλο και για κακο....
Και τροχαία ήρθε και οι ασφαλιστικές και αυτός υπέγραψε ότι φταίει στην δήλωση της ασφαλιστικής! Ακριβώς από πίσω μου ήταν το αυτοκίνητο με τους φίλους μου οπότε έχω και μάρτυρες!
filipp0s
25/03/2008, 18:14
Περαστικά ρε! :wave2: :wave2: :wave2:
Παρ'του και τα σώβρακα :winka:
Περαστικά & ποτέ ξανά!!!
Σύντομα να είναι το μοτόρι σου σα καινούριο!
:wave2:
:eyepop:
perastika re Irakli afoy eisai kala ola tha ginoyn :beer: :beer:
αφου ηρθε αστυνομια, κατεγραψε το συμβαν και στο χαρτί υπογραψατε και οι δύο εχει τελειωσει το θέμα. αν τώρα τα αλλάξει και πάει δικαστικώς έχεις το χαρτί της αστυνομίας και είσαι καλυμμένος, έχεις και τουλάχιστον δύο μάρτυρες που απαιτούνται από το δικαστήριο οπότε ας γίνει δίκη. θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. πάντως στην απίθανη αυτή περίπτωση που το χοντρύνει το πράμα καλό είναι να ρωτήσεις κάποιο δικηγόρο γιατί κάπως καταγράφουν ό,τι σου καταστράφηκε και πιθανώς μεροκάμματα που έχασες, τα πάντα για να ζητήσεις να αποζημειωθείς.
MuayThai
25/03/2008, 19:24
Ηρακλή περαστικά και εφόσον είσαι καλά κράτα το μονο σαν εμπειρία στο μυαλό
σου και να μη σε ρίχνει ψυχολογικά....
Κουράγιο μέχρι να φτιάξεις τη μηχανή!! :wave2: :wave2:
Μπορεί να έπεσες σε άσχετο οδηγό...αλλά τουλάχιστον δεν έπεσες με μαλάκα άσχετο οδηγό...
Περαστικά...:beer:
Κρίμα ρε Ηρακλή. Μα να βγεί στο αριστερό ρεύμα;;;; Δε το χωράει το μυαλό μου!!
Ευτυχώς που είσαι καλά, και πάλι καλά που η φίλη σου ήταν στο αμάξι εκείνη την ώρα.
:sad:
bentouza
25/03/2008, 21:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Και τροχαία ήρθε και οι ασφαλιστικές και αυτός υπέγραψε ότι φταίει στην δήλωση της ασφαλιστικής! Ακριβώς από πίσω μου ήταν το αυτοκίνητο με τους φίλους μου οπότε έχω και μάρτυρες!
αρκει οι μαρτυρες να καταγραφτηκαν ως μαρτυρες εκεινη την ωρα απτην τροχαια.
δεν παιζει να εμφανιστουν μετα χωρις να φαινονται πουθενα.
αντε περαστικα!!:D
DimChios
26/03/2008, 01:02
ω ρε πστ μου! :sick:
Θα μπορουσε να ειναι χειροτερα Ηρακλη, για σκεψου! :smilea:
Υπομονη τωρα και ολα θα φτιαξουν!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΙΛΕ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Μπορεί να έπεσες σε άσχετο οδηγό...αλλά τουλάχιστον δεν έπεσες με μαλάκα άσχετο οδηγό...
Περαστικά...:beer:
+1000
Ευτυχώς είσαι εσύ και η φίλη σου καλά καί αν και ήσουν άτυχος με το συμβαν (μου έχει τύχει και μενα να περάσει 3 λωρίδες και να βγει αριστερή :rolleyes: ) όλα τα υπόλοιπα έγιναν σωστά.
Θα υποστείς λίγο τρέξιμο αλλά αν σκεφτείς τί θα μπορούσε να είχε γίνει αυτό είναι το λιγότερο.
Να ' ναι η τελευταία σου!
Ωραίο το Μέτσοβο αλλά μάλλον καντέμικο .
Αφού είσαι καλά …….
fantacid
26/03/2008, 13:03
ρε τι γκαντεμια κ αυτη???
μα να τρακαρει ο μλκς με τον hercules???
σπαραλια το αυτοκινητο ε?
:lol: :lol: :lol:
περαστικα ρε παλικαρε,
αφου εισαι ορθιος κ ακεραιος ολα τα αλλα φτιαχνονται!
makis206
26/03/2008, 13:37
Ηρακλάκο αφού είσαι εσύ καλά τότε όλα καλά είναι !
Ούτε μία γρατζουνιά χάρη στον εξοπλισμό που φορούσες, εύγε !
Καλά ξεμπερδέμματα και ποτέ ξανά αναποδιές !
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! :beer:
dimokritos
28/03/2008, 11:11
περαστικά ρε συντοπίτη :wave2:
άμα έχεις δίκιο, μη φοβάσαι τίποτα. :beer:
Τελικά μάλλον πρέπει να φοβάμαι γιατί το σίγουρο είναι ότι θα μπω μέσα οικονομικά λόγω παλαιότητας και άλλες τέτοιες πίπ@ς!!:mad:
Η μηχανή είναι τώρα στον μηχανικό μου και μόλις επισκευασθει πλήρως θα πωληθεί!
Θα βγει και σχετική αγγελία μόλις θα είναι έτοιμη!:wave2:
fantacid
28/03/2008, 15:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Τελικά μάλλον πρέπει να φοβάμαι γιατί το σίγουρο είναι ότι θα μπω μέσα οικονομικά λόγω παλαιότητας και άλλες τέτοιες πίπ@ς!!:mad:
Η μηχανή είναι τώρα στον μηχανικό μου και μόλις επισκευασθει πλήρως θα πωληθεί!
Θα βγει και σχετική αγγελία μόλις θα είναι έτοιμη!:wave2:
η παλαιοτητα ειναι μουφα,
αν σου αρχισουν τα σουξουμου
πες τους θα σας παω δικαστικος
εκει θα δικαιωθεις κ θα παρεις κανονικη αποζημιωση,
απλα δε πρεπει να ψαρωσεις.
για λεπτομεριες παρε με τηλ να σου δωσει ενας φιλος πραγματογνωμον συμβουλες με το πως πρεπει να κινηθεις.
με ποια ασφαλεια εχεις μπλεχτει?
Ευρωπαϊκή πίστη είναι η ασφαλιστική του τύπου! Ο πραγματογνώμονας τους βέβαια δεν το είδε ακόμα το μηχανάκι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
για λεπτομεριες παρε με τηλ να σου δωσει ενας φιλος πραγματογνωμον συμβουλες με το πως πρεπει να κινηθεις.
Δεν κανονίζουμε κάνα καφεδάκι για αύριο με τους άλλους τους κάγκουρες να τα πούμε και από κοντά?
Πρώτη φωτογραφία για το ταξίδι μου στο Μέτσοβο..... (Είναι και κάτι μποτούλες αλλά δεν τις έβαλα πάνω στο κρεβάτι για τη φωτό.. :D )
Χάρη σαυτά δεν έπαθα τίποτα σε σύγκρουση με αυτοκίνητο με 50-60 χλμ!!
125362