Σύνδεση

View Full Version : βενζίνη σε μπετόνι

jfx
25/03/2008, 14:09
Αν αφήσω μια ποσότητα βενζίνης σε ενα μπετόνι για μεγάλο χρονικό διάστημα,ας πουμε 2-3μηνες,
υπαρχει περίπτωση να παθει τιποτα?
να λήξει?
να αλλοιωθει?
ξερω γω τι αλλο?

MikeG
25/03/2008, 14:18
Η βενζίνη δε λήγει, ούτε αλλοιώνεται. Δεν είναι φαγητό.
Αυτό που παθαίνει είναι αν, δεν είναι σφραγισμένο το μπετόνι καλά, ή το βλέπει ο ήλιος είναι να "ξεθυμαίνει" όπως λέμε..

Xristos67
25/03/2008, 14:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Η βενζίνη δε λήγει, ούτε αλλοιώνεται. Δεν είναι φαγητό.
Αυτό που παθαίνει είναι αν, δεν είναι σφραγισμένο το μπετόνι καλά, ή το βλέπει ο ήλιος είναι να "ξεθυμαίνει" όπως λέμε..

An to doxeio einai metalliko den iparxei provlima.
An einai plastiko ,prepei na xrisimopoieitai mesa se duo hmeres to poli giati elatonontai ta oktania.

Tpap
25/03/2008, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
An einai plastiko ,prepei na xrisimopoieitai mesa se duo hmeres to poli giati elatonontai ta oktania.

εκτός αυτού, ανεβαίνουν τα οκτάνια στην επιφάνεια και έπειτα θέλει γερό ανακάτεμα.

Xristos67
25/03/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
εκτός αυτού, ανεβαίνουν τα οκτάνια στην επιφάνεια και έπειτα θέλει γερό ανακάτεμα.

Na sou po kai ego mia lalakia na gelasoume...

H parapano pliroforia erxetai apo to manual tis HRC gia to Honda RS250R

FZR1000
25/03/2008, 15:55
πλακα πλακα εχω προσεξει οτι το zxr400 μου παει καλυτερα οταν εχει λιγη βενζινη μεσα...

epp1640
25/03/2008, 21:07
Εγώ πάλι λέω έτσι όπως πάει η τιμή της βενζίνης να έχει ο καθένας μας μία δεξαμενή στην ταράτσα με βενζίνη.. :lol:

notakos600
25/03/2008, 22:07
Αυτά για τα οκτάνια , τα επτάνια και τα δεκάνια αφορούν τους πρατηριούχους όταν παραλαμβάνουν καύσιμα από τις εταιρείες για να αφαιρούν ή να προσθέτουν (ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία) στα λίτρα που τούς μεταφέρουν. Προσωπικά είχα 10 λίτρα βενζίνη από τα Χριστούγεννα σε ένα πλαστικό μπιτόνι και το ΧΤ πήγαινε μετά από 3 μήνες λες και του είχα βάλει νεύτι, άρα μαλλον ωριμάζει σαν το παλιό κρασί όσο κάθεται η βενζινούλα.:wave2:

Tpap
25/03/2008, 22:22
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

notakos600
25/03/2008, 22:35
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Για να μη σου πω ότι πήρε και καμιά δεκαριά αλογάκια στο χαλαρό. :lol: :lol: :lol:

orcinious
26/03/2008, 00:31
Η αγαπημένη μας βενζίνη αποτελείται από ένα σύνολο ενώσεων HC καθώς και από τα εκάστοτε προσθετά της κάθε εταιρείας.
Οι ποιο πτητικές ενώσεις (οι αρωματικές αν θυμάμαι καλά) την κάνουν μέσα σε λίγες μέρες.
Το αποτέλεσμα σε μηχανάκια δρόμου όπως τα δικά μας είναι μη αντιληπτό αλλά σε ένα rs250 καταστροφικό.
Μακροπρόθεσμα σε διάστημα άνω του έτους η βενζίνη υποβιβάζεται σε κάτι κοντινό στο βερνίκι.
Καλό είναι να μην δουλεύουμε βενζίνες που έχουν μείνει πάνω από 4 μήνες στο ντεπόζιτο ιδιαιτέρα σε super spore μηχανές και γενικότερα υψηλής απόδοσης μοτέρ.
Ακόμα όταν έχουμε premix σε δίχρονα δεν πρέπει να το κρατάμε αρκετό καιρό .
Όσο για τον φίλο με το zxr είναι γιατί στεγνώνει από βενζίνες η μηχανή.

jfx
26/03/2008, 01:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67

Σιγουρο ειναι αυτο?
ακομα κι αν ειναι μπετόνι ειδικά για βενζίνη, σαν αυτα που αφηνουν στα αμαξια καποιοι στο πορμπαγκαζ για ωρα αναγκης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Αυτά για τα οκτάνια , τα επτάνια και τα δεκάνια αφορούν τους πρατηριούχους όταν παραλαμβάνουν καύσιμα από τις εταιρείες για να αφαιρούν ή να προσθέτουν (ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία) στα λίτρα που τούς μεταφέρουν. Προσωπικά είχα 10 λίτρα βενζίνη από τα Χριστούγεννα σε ένα πλαστικό μπιτόνι και το ΧΤ πήγαινε μετά από 3 μήνες λες και του είχα βάλει νεύτι, άρα μαλλον ωριμάζει σαν το παλιό κρασί όσο κάθεται η βενζινούλα.:wave2:

τι λετε ρε παιδια οτι τα οκτανια ανεβαινουν στην επιφάνεια?
τα οκτάνια που λενε στη βενζίνη ειναι μετρο συγκρισης της αντικροτικότητας της βενζίνης σε σχέση με το μειγμα ισοκτάνιου και επτάνιου

ξερετε κατι που δεν ξερω?εχει μετα η βενζίνη οκτάνιο? πειτε δυο λογια παραπανω

Xristos67
26/03/2008, 07:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
Η αγαπημένη μας βενζίνη αποτελείται από ένα σύνολο ενώσεων HC καθώς και από τα εκάστοτε προσθετά της κάθε εταιρείας.
Οι ποιο πτητικές ενώσεις (οι αρωματικές αν θυμάμαι καλά) την κάνουν μέσα σε λίγες μέρες.
Το αποτέλεσμα σε μηχανάκια δρόμου όπως τα δικά μας είναι μη αντιληπτό αλλά σε ένα rs250 καταστροφικό.
Μακροπρόθεσμα σε διάστημα άνω του έτους η βενζίνη υποβιβάζεται σε κάτι κοντινό στο βερνίκι.
Καλό είναι να μην δουλεύουμε βενζίνες που έχουν μείνει πάνω από 4 μήνες στο ντεπόζιτο ιδιαιτέρα σε super spore μηχανές και γενικότερα υψηλής απόδοσης μοτέρ.
Ακόμα όταν έχουμε premix σε δίχρονα δεν πρέπει να το κρατάμε αρκετό καιρό .
Όσο για τον φίλο με το zxr είναι γιατί στεγνώνει από βενζίνες η μηχανή.

:beer: :beer: :beer:

OldMan
26/03/2008, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
ξερετε κατι που δεν ξερω?εχει μετα η βενζίνη οκτάνιο? πειτε δυο λογια παραπανω
Ας μην γίνει, αν είναι δυνατόν ...:smokin:

rsp
26/03/2008, 10:41
Μα γιατι εδω βγαινουν κρυφες πληροφοριες για την βενζινη....:rolleyes: :D

OldMan
26/03/2008, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μα γιατι εδω βγαινουν κρυφες πληροφοριες για την βενζινη....:rolleyes: :D
Τις οποίες δεν χρειάζονται οι κάτοχοι "μπουρούχων" ...:wave2:

rsp
26/03/2008, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τις οποίες δεν χρειάζονται οι κάτοχοι "μπουρούχων" ...:wave2:

Ουτε εγκυκλοπεδικα?:rolleyes:

Για ποιον λεμε....??:D

StamosP
02/04/2008, 20:39
Η βενζίνη είναι ένας πολύ δυνατός διαλύτης οργανικών ενώσεων, και τα περισσότερα πλαστικά ως πετρελαϊκά υποπροϊόντα είναι εύκολο να αλλοιωθούν αν έρθουν σε επαφή με αυτή.....
Ακραίο παράδειγμα: Δοκιμάστε να βάλετε βενζίνη σε πλαστικό μπουκάλι νερού και δείτε πώς θα έχει γίνει μετά από 2-3 μέρες.....
Φυσικά και η βενζίνη ΔΕΝ έχει οκτάνια.....:)

jfx
03/04/2008, 03:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από StamosP
Η βενζίνη είναι ένας πολύ δυνατός διαλύτης οργανικών ενώσεων, και τα περισσότερα πλαστικά ως πετρελαϊκά υποπροϊόντα είναι εύκολο να αλλοιωθούν αν έρθουν σε επαφή με αυτή.....
Ακραίο παράδειγμα: Δοκιμάστε να βάλετε βενζίνη σε πλαστικό μπουκάλι νερού και δείτε πώς θα έχει γίνει μετά από 2-3 μέρες.....

Τα ειδικά μπετόνια ομως για μεταφορά τετοιων ουσιων, πχ τα μπετόνια στα οποια πουλανε την κηροζίνη και τα αλλα που ειναι ειδικά για βενζίνη δεν εχουν καποιες παραπανω αντοχες?

Ακομα κι αν το δοχειο αλλοιώνεται, η βενζίνη καθ'αυτη παθαινει τιποτα?

ευχαριστώ

StamosP
03/04/2008, 13:18
Λογικά αν χρησιμοποιήσεις ειδικό μπετόνι για αυτή τη χρήση δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά καλό είναι να αποφεύγουμε την αποθήκευση βενζίνης σε μπετόνι για μεγάλο χρονικό διάστημα...
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο, το αλλοιωμένο υλικό ανακατεύεται με την βενζίνη, όχι ιδιαίτερα καλό!!!:)

Red Rider
07/04/2008, 18:47
Τα ντεποζιτα των αυτοκινητων,και πολλων μοτοσυκλετων ειναι πλαστικα.Η κοινη λογικη λεει οτι εξαρταται απο το ειδος πλαστικου που χρησιμοποιειται,στο αν αλλοιωνει το ζωμο:D

axtarmas
12/04/2008, 21:41
ama afisis tin venzini kairo eksatmizete,paratirise ena karpirater pou exei venzini mesa otan einai poli kairo paratimeno ginete kola kai meta san xoma

Ichigo
26/07/2010, 13:53
Επειδή αρχίσαμε πάλι τα ίδια με την έλλειψη βενζίνης και σε αυτό το thread υπάρχει ήδη κάποια συγκεντρωμένη πληροφορία, για πΕτΕ τι γινεται με την πολύμηνη αποθήκευση βενζίνης; Αλλοιώνεται η σύσταση της ή όχι; Υπάρχουν ειδικά μεταλλικά δοχεία που επιτρέπουν την αποθήκευσή της για μεγάλο χρονικό διάστημα; :D :wave2:

georgis4
26/07/2010, 14:11
http://www.alpharubicon.com/altenergy/gasstoretg.htm
http://www.newton.dep.anl.gov/askasci/chem00/chem00162.htm
http://www.batterystuff.com/tutorial_fuel_storage.html
http://science.howstuffworks.com/gas-pump1.htm

Panopticon7
26/07/2010, 14:42

Παιδια οντως, τωρα με τις απεργιες βαριομουν να περιμενω κ πηρα ενα μπετονι κ εβαλα 20 λιτρα βενζινη ωστε να εχω τις επομενες μερες για καμια εκδρομη.

Δεν εσφιξα καλα το καπακι ομως κ γεμισε ολο το υπογειο οκτανια, τελικα πηρα ενα μακρι σκουποξυλο για να τα φτασω... το περνουσα μεσα απο τις τρυπες ωστε να τα κατεβασω.

SVX
26/07/2010, 14:42

ΚΑι τοτενες πως κραταει την τσικουδια με τα ογδομηντα οκχτανια χωρις να παθαινει τιποτσ??

:bigcry: :bigcry:

daz
26/07/2010, 15:36
Έχω ένα μπιτόνι με 20 λίτρα 100άρα. Την πουλάω 5 ευρό το λίτρο. Θέλει κανένας? :D

rockobok
26/07/2010, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έχω ένα μπιτόνι με 20 λίτρα 100άρα. Την πουλάω 5 ευρό το λίτρο. Θέλει κανένας? :D Άσ΄τη 4 και κάτι θα κάνουμε... :winka:

vaska
26/07/2010, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Έχω ένα μπιτόνι με 20 λίτρα 100άρα. Την πουλάω 5 ευρό το λίτρο. Θέλει κανένας? :D

Τελικά είσαι παλιόπουστ@ς έτσι μαυραγορίτη?? Μας βρήκες στην ανάγκη και θα μας πιεις το αίμα.

Στην τιμή που πουλάς φίλος βρίσκω εύκολα βενζινούλα με ενδεκάνια και όχι με οκτάνια που έχει η δικιά σου.

Αμ πως.

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Bowleno
26/07/2010, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τελικά είσαι παλιόπουστ@ς έτσι μαυραγορίτη?? Μας βρήκες στην ανάγκη και θα μας πιεις το αίμα.

Στην τιμή που πουλάς φίλος βρίσκω εύκολα βενζινούλα με ενδεκάνια και όχι με οκτάνια που έχει η δικιά σου.

Αμ πως.

:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

daz
26/07/2010, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από rockobok
Άσ΄τη 4 και κάτι θα κάνουμε... :winka:

Με σκοτώνεις. :(

Είναι 100αρα σου λέω.

Σε 2-3 μέρες θα έχει 7 ευρώ το λίτρο.

Και ας έχει χάσει μερικά οκτάνια.

Αν θέλεις με 4 ευρώ έχω ένα μπιτόνι απ την προηγούμενη απεργία η οποία έληξε πριν προλάβω να εξυπηρετήσω κάποιον. :rolleyes:

Αν και μετά από τόσο καιρό θα έχει κάτω από 95 οκτάνια που προτείνει ο κατασκευαστής όλων των καινούριων αυτ/των και μοτοσυκλετών, δε θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα αν τη βάλεις σε IT 490. :D

daz
26/07/2010, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska

Αμ πως.

Και είπα στο rein να μου δώσει και εμένα για προσωπική χρήση αλλά μου είπε πως του τελείωσε. :mad:

Εχετλαίος
26/07/2010, 16:19

Mα...και στα σούπερ-μάρκετ σε πλαστικά διάφανα την πουλάνε.
Νο?

Ichigo
26/07/2010, 16:28
:a27: :a27: :a27: :a27:

daz
26/07/2010, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mα...και στα σούπερ-μάρκετ σε πλαστικά διάφανα την πουλάνε.
Νο?

Και της μηχανής μου, και του αυτοκινήτου μου, και του φουσκωτού μου το ρεζερβουάρ πλαστικό είναι.

Εντάξει δεν έχω φουσκωτό γαμώτο..

Α και η κόλλα δε κολλάει στο καπάκι της.

Σοβαρά τώρα πουλάνε βενζίνη στα σούπερ μάρκετ? Ρωτάω επειδή η οικονομική μου επιφάνεια δε με αφήνει να συχνάζω σε τέτοια μαγαζιά. :a028:

editi. Ξέχασα να πω πως τα πλαστικά δοχεία για βενζίνη είναι εγκεκριμένα για αυτή τη δουλειά.

Ο svx στη "λίστα για το ταξίδι" είχε γράψει πως στα bp υπάρχουν και πλαστικές σακούλες ή κάτι τέτοιο για μεταφορά βενζίνης.

sf1n4k1
27/07/2010, 04:48
Βενζίνη σε τεπόζιτο πλαστικό ειδικά για βενζίνη..σε σκιερό μέρος κλειστή διατηρείται μια χαρά. Αν ανεβοκατέβαιναν τα οκτάνια, έβγαιναν έξω για καφέ κτλ..θα είχαμε πρόβλημα σε σκάφη, αγροτικά μηχανήματα, χλοοκοπτικά κτλ που μένουν στην άκρη για καιρό με το τεποζιτάκι τους γεμάτο.

Το μόνο θέμα είναι η σκιά γιατί αν βάλουμε τεποζιτάκι στον ήλιο, θα φουσκώσει απ τις αναθυμιάσεις και θ ανοίξει σα γαρούφαλο..γι αυτό στα καλά τεπόζιτα υπάρχει βαλβίδα ανακούφισης (για όταν μεταφέρουμε βενζίνη στον ήλιο-ζέστη).

glargkatzis
27/07/2010, 05:21
εχω και γω ενα 16λιτρο ΕΚΟ μπίμπα !!! πόσα δινει και ποιος ? η σειρα τηρειται με πμ:wave2: :wave2: :wave2:

turogalos
27/07/2010, 05:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Δεν εσφιξα καλα το καπακι ομως κ γεμισε ολο το υπογειο οκτανια, τελικα πηρα ενα μακρι σκουποξυλο για να τα φτασω... το περνουσα μεσα απο τις τρυπες ωστε να τα κατεβασω.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fournas
27/07/2010, 05:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
εχω και γω ενα 16λιτρο ΕΚΟ μπίμπα !!! πόσα δινει και ποιος ? η σειρα τηρειται με πμ:wave2: :wave2: :wave2:

φιλος.....

κοβεις αποδειξει φανταζομαι εεεε???

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

giorlari
27/07/2010, 05:32

ΕΙΣΑΙ Θ-Ε-Ο-Σ!!

:a23: :a19: :a08: :a012: :a022: :a022:

glargkatzis
27/07/2010, 05:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από fournas
φιλος.....

κοβεις αποδειξει φανταζομαι εεεε???

:lol: :lol: :bigcry: :bigcry:

έχω και αποδείξεις των 50 ευρώ προς 10 ευρώ η μία....από όλα έχω....το μπετόνι πάει το έβαλα... μας κόψανε το ρεύμα στο εργοτάξιο και το ρούφηξε η γεννήτρια.....κράτησα μερικά οκτάνια για το vstrom όμως....:eek:

Red Rider
27/07/2010, 08:17
Εχω 55 λιτρα + 9 την ρεζερβα στο αμαξι,το οποιο ειναι ακινητο..
Το μοτοσακο γεμισε πριν απο λιγο..
Εχω και ενα μπετονακι 5 λιτρα στην καβατζα για τις δυσκολες ωρες..
Ειμαστε για κλαματα τελικα ε?

Man7
28/07/2010, 04:50
Μια που μιλάμε για πολυκαιρισμένα ρευστά, τί κάνετε τον παλιό αέρα από τα λάστιχα όταν τον αλλάζετε; Μπορεί να ανακυκλωθεί, και πού; Αν τον βάλουμε σε μεγαλύτερο λάστιχο και συμπληρώσουμε με φρέσκο, κάθε πότε θέλει αλλαγή;

[BΔεν εσφιξα καλα το καπακι ομως κ γεμισε ολο το υπογειο οκτανια, τελικα πηρα ενα μακρι σκουποξυλο για να τα φτασω... το περνουσα μεσα απο τις τρυπες ωστε να τα κατεβασω. [/B]

Και παιδεύτηκες άσχημα, ε; Δε δοκίμαζες με απόχη; Καλοκαίρι πού'ναι, να μη σου πω και με κιούρτο. Την άλλη φορά να τα μαλαγρώσεις, ρίχ'τους λίγο ψωμοτύρι στο τεπόζιτο και θα μπούν μόνα τους μέσα.
... Αλλά μπερδεύτικα... το υπόγειο είχε τρύπες ή το μπετόνι;

Μ.
ΥΓ. Πάω να ξαναβάλω καφέ. Ο προηγούμενος μου βγήκε από τη μύτη...

transalpblack
28/07/2010, 05:12
Man 7 σου εχω στειλει PM αλλα είσαι φουλ. Πάρε με τηλεφωνο αν θες

Man7
28/07/2010, 05:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalpblack
Man 7 σου εχω στειλει PM αλλα είσαι φουλ. Πάρε με τηλεφωνο αν θες

Το άδειασα. Στείλε ό,τι θέλεις...

Μ./

TristanVogt
28/07/2010, 10:40

oxi re pios to eipe ayto oktania h venzini apapapaapa
http://en.wikipedia.org/wiki/Octane

nikos_abel
29/07/2010, 02:13
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΕ ΤΟΜΗ 0,5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(ψιλά γράμματα)
τα οκτάνια πωλούνται χωριστά με 2 ευρώ το ένα....

Να είστε καλά, ακόμα γελάω...

viper1
30/07/2010, 19:26
Καυσιμο που μενει σε δεξαμενη-μπετονι-τεποζιτο ξεθυμαινει οσο ερμητικα κι αν κλεισεις το καπακι-την ταπα κλπ κλπ.Ασε που και η ποιοτητα της βενζινης στην Ελλαδα-βενζιναδικα ειναι τετοια που αν την αφησεις καιρο το κοκκινοχωμα που θα μαζεψεις απο τον πατο(τεποζιτο-λεκανακια καρμπ-φιλτρα αντλιες inj) το ριχνεις κηπο και σπερνεις.
Αλλα το θέμα ειναι αλλο.Εμεις ποτε θα ξεθυμανουμε με τους λακαμαδες που εχουν πιασει τις καρεκλες....:mad: :mad: :mad:

@ngelos
31/07/2010, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
πλακα πλακα εχω προσεξει οτι το zxr400 μου παει καλυτερα οταν εχει λιγη βενζινη μεσα...

Της λοίπουν και καμιά 20αριά κιλά όταν το ντεπόζιτό σου είναι άδειο,εεε???
Λογικό να πηγαίνει καλύτερα.:wave2:

nikos_abel
22/05/2012, 07:51
Μου το είπανε χθες όταν τσέκαρα ένα μηχανάκι (όχι βε στρομ) καί το τεπόζιτο ήταν σχεδόν άδειο :

"...γιατί δεν κάνει να το αφήνεις γεμάτο, χαλάνε τα οκτάνια..."

και θυμήθηκα αυτό το θρεντ...:D

Cpt. Haddock
22/05/2012, 08:00
Εσυ το θυμηθηκες, αλλα κοιτα τι γράφαμε το 2008:

Εγώ πάλι λέω έτσι όπως πάει η τιμή της βενζίνης να έχει ο καθένας μας μία δεξαμενή στην ταράτσα με βενζίνη.. :lol:

:cry::cry::cry:

258916

Tycho Moon
24/08/2015, 11:40
Ξεθάβω το θέμα για να μου πείτε τη γνώμη σας...

Έχω μοτοσυκλέτα με ψεκασμό σε ακινησία για 2 χρόνια. Στα 2 αυτά χρόνια την έχω βάλει μπροστά 2-3 φορές και πήρε αμέσως χωρίς προβλήματα.

Σκέφτομαι να την πάω για σέρβις και να την κυκλοφορήσω πάλι.

Χρειάζεται να αδειάσω το ντεπόζιτο και να βάλω φρέσκια για να αποφύγω τυχόν προβλήματα? ή μήπως είναι αρκετό να συμπληρώσω φρέσκια να ανακατευτούν (το ντεπόζιτο είναι περίπου στη μέση)

Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά...:)

7Tolis
24/08/2015, 15:07
Αν μπορείς να το αδειάσεις πιστευω καλύτερα θα ήταν λόγω των πτητικών αερίων της βενζίνης.Το κόστος είναι μικρό εξάλλου για να το γεμίσεις πάλι με φρέσκια το ντεπόζιτο.

Bob_o_mastoras
24/08/2015, 15:20
Καλυτερα αδειασε την αν και δεν πιστευω να υπαρξει καποιο προβλημα. Αν και με τα ψεκαστα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.
Ενδεικτικα καρμπυρατερατο αμαξι υστερα απο ακινησια 3 χρονων πηρε μπροστα και εκαψε την αρχαια βενζινη που ειχε μεσα μια χαρα (ενταξει δεν εκανε και την τελειοτερη των καυσεων, κρινοντας απο την καπνα αλλα δεν επαθε και τιποτα).

Tycho Moon
24/08/2015, 23:56
Με βλέπω τελικά να το αδειάζω.. Δεν είναι τα 10€ βενζίνης. Είναι το άδεισμα και το πηγαινέλα στο βενζινάδικο με τα μπουκαλάκια..

Anyway :beer: