PDA

View Full Version : Παραμυθάκι...ή αλλιώς "Δεν..." part II

xrlantz
25/03/2008, 23:58
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

- Αγαπημένο μου 50άρι, αγαπημένο μου 200άρι....αυτοματάκια μου εσείς.. ήρθε η ώρα να σας πώ οτι πλέον είμαστε μια πολύτεκνη οικογένια!
ο πελαργός ήρθε και μας άφησε ένα 400άρι..

- Άντε καλορίζικο μαμά!....αλλά για κάτσε λίγο... σάν πολλοί δεν γίναμε?? Τί θα γίνει με εμάς?

- Για την ώρα δεν υπάρχει λόγος να ανησηχείτε μικρά μου... θα κάνουμε βόλτες όλοι και θα συντιρούμαστε κανονικά. Μήν έχετε παράπονο... ίσα ίσα που τώρα κανένα σας δεν θα μείνει ποτέ μόνο του στο parking… είστε 3 και με τον ξάδερφό σας Ζ750S 4!!!

- Δεν πιστεύω μαμά να με δώσεις στον θείο που θέλει να με ανταλλάξει με 5 χρόνια απαλλαγή απο τα τέλη..

- 50αράκι μου.. πρωτότοκε...εσύ ειδικά δεν πρόκειτε να φύγεις απο κοντά μου.

- Καλώς το!!! Άντε μεγειές και να προσέχετε με την μαμά!!

xrlantz
25/03/2008, 23:59
ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ

- Μαμά... δεν πάμε μία Καλαμάτα με τον θείο και το νεογνό για να στρωθεί σιγά σιγά ο «νέος»?

- Καλή ιδέα... πάμε να πούμε απο κοντά χρόνια πολλά στην γιαγιά που έχει γενέθλια, να δούμε και τον παππού που είναι λίγο αρρωστούλης και να τους γνωρίσουμε και το «μικρο μου πόνυ»

- Το ποιό?? ...... ποιό γελίο όνομα δεν βρήκες?

- Αυτό μου ήρθε τώρα...

- Άντε... ξεκινάμε

- Runnerάκι μου εσύ θα κατέβεις μαζί μου και ο θείος σαν πιό έμπειρος θα κατέβει με το καινούριο... σύμφωνοι?

- DEAL ;)

- Εσύ 50άρι θα κάτσεις αθήνα με τον ξάδερφο σου ok?

- No worry μάνα...

xrlantz
26/03/2008, 00:00
ΞΕΚΙΝΑΜΕ

- Ρε μαμά... τι 400cc και 40 άλογα.... σάν κότα πάει...

- Είναι επειδή κάνει τα πρώτα του βήματα... μετά απο 1600Km θα το δείς να τρέχει κανονικά..
(πάμε όλο απο παλιά εθνική... Σάββατο πρωί.... ονειρεμένη διαδρομή και ο καιρός μούρλια...σταματάμε στο Ισθμό να βάλουμε βενζίνη και στα δύο και καπάκια μια στάση για τσιγάρο και καφέ γιατι η μαμά γκρινιάζει οτι δεν πρόλαβε να ξυπνίσει)

- Ψιτ... νέο.... άν νομίζεις οτι η μαμά εσένα θα κουνάει στην Αθήνα είσαι γελασμένος...

- Γιατί το λες αυτό?

- Γιατι σε «φοβάτε»... έχει να πιάσει συμπλέκτη 5 χρόνια τώρα... άσε που είσαι και τεράστιο... νομίζεις οτι θα αφήσει τα χωσίματα που κάνουμε μαζί για εσένα?

- Χμμ... δεν νομίζω να είναι έτσι όπως τα λες... θα μάθουμε ο ένας τον άλλο με την μαμά και πιστεύω θα τα πάμε περίφημα... άλλωστε, κάποιος μου σφίριξε οτι όταν ήρθες εσύ στην οικογένια, πάλι κάτι τέτοιες υστερίες είχε η μαμά με εσένα.. α! και δεν παταγέ ούτε με εσένα καλά...

- Με εμένα δεν πάταγε «καλά» αλλά με εσένα παθαίνει κράμπα!

- Όχου... θες να τσακωθούμε τώρα? ... ρε μπάς και ζηλεύεις? Ώχ νά η μαμά με τον θείο.. έρχονται... ξεκινάμε...

xrlantz
26/03/2008, 00:01
ΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

- Έτσι ρε μάνα... το είχα ανάγκη.... έχω καταμπουκώσει κάθε μέρα Αλεξάνδρας-Κηφισίας

- Είσαι ρε άτοιμο... τρεχαντίρι... φτού σου

- Το καλοκαίρι είχαμε ξανακάνει αυτή την διαδρομή.... δεν πιστεύω να είναι η τελευταία φορά που κατεβαίνουμε παρέα??

- .... δεν ξέρω να σου πώ runnerάκι μου... στην ζωή για πολλά λες οτι δεν είναι η τελευταία φορά... αλλά είναι απρόβλεπτα τα πράγματα...

- Σκέφτεσαι το ταξίδι που είχαμε κάνει με τον μπαμπά?

- Πολλά σκέφτομαι... ξέρεις οτι πάντα όταν σας οδηγώ το μυαλό μου καθαρίζει απο τις διάφορες σκοτούρες και μου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτώ πράγματα για εμένα και για όσους αγαπώ.. όμορφα πράγματα

- Όντως... οι πιό καλές ιδέες σου έχουν έρθει εν ώρα οδήγησης... έχεις σκαρώσει εσύ....

- Ακριβώς... γι αυτό σας θέλω... με ταξιδευετε... με βγάζετε απο την σκουριασμένη ρουτίνα και με ξεμπλέκετε απο αυτό τον ιστό αράχνης γεμάτο απο ανούσια άγχη και ευθύνες...

- Τα πράγματα είναι απλά... εσείς οι ανθρωποι τα κάνετε περίπλοκα..

xrlantz
26/03/2008, 00:02
Και μετά απο άλλες 2 στάσεις φτάνουμε Μεσσηνία... στα πάτρια εδάφη... τοκ τοκ... ανοιγει η πόρτα..

- SURPRICE!!!! Ήρθαμε...!!!

- Άμα πώ πως το περίμενα?

Μετά απο ευχές αγκαλιές και φιλιά έρχετε η ώρα... η μαμά πάει στον παππού και του βάζει μπροστά στο γραφείο του τα κλειδιά, την άδεια κυκλοφορίας, το σήμα και την ασφάλεια.... άφωνος ο παππούς.... καλορίζικο? ...
(ο παππούς και η γιαγιά είχαν πεί στην μαμά οτι δεν γίνετε να έχει 3 «μωρά»... 1) μια χαρά κάνει την δουλειά της με τα 2, και τα ταξίδια της και όπου θέλει πάει... 2) έχουν ευθύνες.... συντηρείς ήδη 2... θα πρέπει να συντιρείς 3!!!)

- Κάνατε το καθήκον σας και μου είπατε όσα έπρεπε να πείτε και σας ευχαριστώ γι αυτό... σας είπα οτι ήμουν πάρα πολύ κοντά στο να αποκτήσω το 3ο.. ήθελα αυτή την «αναβάθμηση» στην ζωή μου... είναι απο τα πράγματα που θέλω να κάνω ακόμη πρίν «σοβαρευτώ»

- Καλορίζικο, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, εμείς θέλουμε ΕΣΥ να είσαι καλά!!! στην τράπεζα έχει μείνει τίποτα? Πάρε αυτά να βάλεις

- Nope, δεν υπάρχει περίπτωση!! Μιά χαρά είναι η τράπεζα και όλα υπο έλεγχο..

- Πάρε σου λέω

- Όχι, με τίποτα... βαλτά στον δικό σου λογαριασμο ... και σας ευχαριστώ

(μαμά και μπαμπά... είστε ΟΙ καλύτεροι και ΠΑΝΤΑ θα είστε Η προτεραιότητα μου... «ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ».....)

xrlantz
26/03/2008, 00:03
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

- Τί λες? Πάμε να το οδηγίσεις?

- Πάμε...δυτική παραλία εάν βρούμε ανοιχτό πίσω απο το 5x5 τον χώρο με τα 8άρια...

Φτάνουμε, είναι ανοιχτά μπένουμε και έρχετε η ώρα...

- Ώχ.. κάθησε το μιχανάκι.... πατάω καλύτερα 

- Άντε ξεκίνα... να δούμε θυμάσαι τίποτα απο συμπλέκτη?

Ξεκινάω και όλα καλά... ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΒHΣΕ :P

..μετά απο λίγη ώρα...

- Δεν κάνεις κανα «8άρι»?

- 8άρι? Ακόμα μαθαίνω το «1»

Μετά απο μία ώρα γυρνάμε σπίτι να παρουμε και το runner για να πάμε «πορεία».. μια χαρούλα... 3 φορές έσβησε εκείνη την ημέρα και την μία κλότσισε επειδή η μαμά έπιασε κουβέντα με τον θείο και απλά αφησε τον συμπλέκτη με 1η :P

xrlantz
26/03/2008, 00:04
ΚΥΡΙΑΚΗ

Επιστροφή στην Αθήνα... ο θείος θα ανέβει το βουνό και η μαμά θα το πάρει στην ευθεία έξω απο Τρίπολη μέχρη Κόρινθο...

Γκρ γκρ γκρ... ρε... τι τρακτερ είναι αυτό?

Μάπα τα φώτα στο Αρτεμίσιο... ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ η μαμα και πάει στην «τύχη» ωπ, να και οι ωραίες στροφούλες... χμμ.. ο θείος είπε να μην τρέχουμε... το manual λέει το ½ του γκαζιού... είναι κουραστικό έως βαρετό... πιάστικε και ο πισινός της μαμάς...

ΚΟΡΙΝΘΟ... με μεγάλη χαρά η μαμά κάθεται στο αναπαυτικότατο ήσηχο και τόσο «SMOOTH» runner αλλα... το νοιώθει σφιχτό... μαζεμένο... πάνε πάλι όλο απο παλιά εθνική.... υπέροχη διαδρομη και τρομερές στροφούλες... ο θείος με το 400άρι ζωγραφίζουν το τοπίο... ΖΗΛΕΨΕ η μαμά....

το motard «κεντάει» αυτός είναι ο χώρος του...

xrlantz
26/03/2008, 00:06
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Γυρνάμε, όλοι καλά και τα άλλα 2 μας περιμένουν....

xrlantz
26/03/2008, 00:07
ΔΙΑΛΟΓΟΣ με 50αράκι

- Λοιπόν? Πως πήγατε μαμά?

- Μια χαρά... κουραστήκαμε λίγο γιατι δεν τρέχαμε και κάναμε και πολλές στάσεις...

- Για λέγε τώρα... θα με διώξεις? Τα έφαγα τα ψωμιά μου?

- Να σε διώξω γιατι? Για 200?? Όχι βέβαια... είσαι η αδυναμία των παππούδων..με πας όπου θέλω, σε φορτώνω με ένα κάρο πράγματα... τι λέμε τώρα...

- Ξέρεις τι θυμάμαι τώρα? Στα νιάτα μου... πριν 13 χρόνια... κάναμε κάτι 7ωρες κοπάνες και πηγέναμε στην Μάνη...

- Μόνο εκεί? Θυμάσαι τότε που πηγαίναμε Σπάρτη? Ανεβοκατεβήκαμε ολόκληρο Ταύγετο με κομένη ντίζα απο το πίσω φρένο...

- Αμ το άλλο? Γυρνάγαμε απο Πεταλίδι και ήθελες να βρείς shortcut και με έχωσες σε μια παραλία?

- Αν θυμάμαι.... απο δίπλα σε τσούλισα κανα δυό χιλιόμετρα στην άμμο μέχρι να ξαναβρούμε «πολιτισμο» και άλλα πολλά..

xrlantz
26/03/2008, 00:08
ΔΙΑΛΟΓΟΣ με 200άρι Runner

- Λοιπόν? Θα τα καταφέρεις με το «μικρό σου πόνυ» ή εγώ θα σε πηγενοφέρνω?

- Και εσύ και τα αδέρφια σου θα με πηγενοφέρνετε και εμένα και τον θείο.. εσύ είσαι αδυναμία του θείου... καλοπερνάτε στις διακοπες... και εμένα με πας παντού κυριλέ.. εδώ θα κάτσεις και εσύ...

- Έχουμε περάσει και εμείς καλα ε... όχι μονο με το πρωτότοκο 50άρι...

- Σαφώς... έχουμε κάνει πολλά ταξιδιάρικα χιλιόμετρα... και μόνοι μας και με παρέα..

- Με έχωσες και εμένα στην άμμο θυμάσαι?

- Αν θυμάμαι.... νευρικό κλονισμό έπαθα τότε στο Σχοινιά... έχουμε γυαλίσει και δρόμους.... ΚΑΙ εσενα σε έχω χιλιοφορτώσει...

Και τα 2 με μιά φωνή...

- Μας έχεις βγάλει την πίστη, μας έχεις φορτώσει με χταπόδια και κουλές πατέντες για να σου μεταφέρουμε πράγματα, σε έχουμε ταξιδέψει, σε πηγαινοφέρνουμε καθημερινά στην δουλειά, σου έχουμε κάνει «ZOOM» στη άσφαλτο, θας μας αφήσεις ποτέ?

- NEVER

xrlantz
26/03/2008, 00:09
(το παραμύθι συνεχίζεται...αύριο)

GeoGlx
26/03/2008, 00:46
ωραία, bravo :)
Αναμονή για την συνέχεια :)

blackbusa
26/03/2008, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
(το παραμύθι συνεχίζεται...αύριο)

:mad: :mad: :mad:

ρε Χριστινα τι μας κανεις βραδυατικα????

αυριο νωρις νωρις ομως εεεεεεεεεεεε????:winka:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ζεύκας
26/03/2008, 01:41
:look: :lol:

:beer:

LsKostas
26/03/2008, 12:52
Πολυ ωραιο φιλε :beer: :beer: :beer: :beer:

fantacid
26/03/2008, 13:29
πολυ ομορφο το "ταινιακι" σου,
αλλα εχω μια ενσταση
τη πρωτη βολτα του στρωσιματος επρεπε να την κανεις ΕΣΥ!

να στρωσει το μηχανακι να στρωσεις κ τον οδηγο!

αυτα τα δυο πανε μαζι!!

καλοριζικο το "μικρο σου πονυ" κ παντα ορθιοι κ οι δυο!

:wave2:

xrlantz
26/03/2008, 20:54
ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ

- τι σηκώνεσαι ρε μαμά κάθε τρεις και λίγο? Τι κοιτάς? Εάν είναι ακόμα κάτω? Εδώ όλοι μας είμαστε...

- έχεις δίκιο... εάν σας βάλουν στο μάτι είτε δεμένα είστε είτε όχι... θα πάρουν αυτό που θέλουν

- ακριβώς... άντε τώρα πήγαινε για ύπνο... ήταν κουραστικό σουκου και αύριο πρωί σε περιμένουν στην δουλειά πως και πως....

xrlantz
26/03/2008, 20:55
ΔΕΥΤΕΡΑ

- μικρό, ετοιμάσου, σήμερα θα πάμε με τα 50cc σου δουλειά..

(το απόγευμα μετά την δουλειά ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε κάποια πραγματάκια...)

xrlantz
26/03/2008, 20:56
- ααααααΨΟΥ!!!

- Γκουχ, γκουχ, τι σκόνη είναι αυτή? Έχουμε αλλάξει χρώμα... γίναμε καφέ από αυτά που έχει ο αέρας τις τελευταίες ημέρες..

- Μην ανησυχείτε.. ήρθα με κάτι παλιές μπλούζες να σας ξεσκονίσω... ο θείος κατεβαίνει με τον κουβά

- Όχι πάλι μπάνιοοοοοοοο

- Σσστ... δεν θέλω γκρίνια......

- Αφού το ξέρεις... ο νόμος του Μέρφη... κάθε φορά που μας πλένετε αυτομάτως προκαλείτε βροχή..

- Δεν πειράζει....ο ξάδερφος θα πλυθεί μόνο γιατί είναι «μούρη»...εσένα σου χρωστάω και τα εργαλεία σου... τα έχω πάνω στο σπίτι καιρό...

- Άντε φέρτα... πιάσε και έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο να μου περάσεις μία την πινακίδα... έχω ξεθωριάσει

- Αμέσως... θα φέρω και λίγο μπαμπάκι με βενζίνη να βγάλουμε και το παλιό σήμα από το runner…

- !?!? ακόμα να μου το βάλεις?? Α ρε μάνα... απαράδεκτη...

- Έψαχνα για τα εργαλεία του 200αριού... δεν στα βρήκα ακόμη... έχω κάνει άνω κάτω το σπίτι... παίζει να τα έχουμε αφήσει Καλαμάτα....

- Γκρρρ...

- Τι σας έφερα όμως? Πάρτε απο ένα μπουζάκι να έχετε καβάτζα...

- Επ! Που το πας το αδιάβροχο? Αφού το «μικρό σου πόνυ» δεν έχει χώρο... ακόμα και τα εργαλεία του του τα πήρες... ΚΑΙ αυτά θες να χάσεις?

- Δεν θέλω να τα αφήνω στο τσαντάκι που κουβαλάει... είναι... πως να στο πω.. ψυχολογικό...

- Ωπα... θείε... τι μασάζ είναι αυτό?

- Είναι μια ειδική lotion για να σε προστατεύει... η μαμά σου δεν είναι και τόσο του καλοπισμού... ε... και όσο είσαι καινούριο θα σε περιποιούμαι λίγο εγώ..

- Αφού η μαμά με θέλει βρώμικο για να μην «μυρίζω» καινούριο...

- Μην ανησυχείς.. σε 24 ώρες πάλι χάλιας θα είσαι...

xrlantz
26/03/2008, 20:58
ΤΡΙΤΗ

- τι λές νέο? Πάμε μια βόλτα τα δυό μας? Μες στην Αθήνα? Λείπει ο κόσμος... δεν έχει κίνηση... ευκαιρία είναι .. τι λές?

- Καβάλα!

- Διάβαζα στο μοτό τζιαρ ότι κάποιοι θα πάνε Χαλκίδα...

- Μαμά... όχι ακόμα... κάτσε να σαραντίσω...

- Πάμε μέχρι την θεία σου στην Κηφισιά να σε γνωρίσει... έχει και αυτή 3 παιδάκια... αλλά από αυτά που έχουν 2 πόδια... και έχει και ένα ακόμα στην κοιλιά της...

- Βγάλε μου το τσόκ, ζεστάθηκα... άντε... ξεκινά με...

xrlantz
26/03/2008, 20:59
Φτάνουμε...

- να σε δέσω?

- Αφού τα κουβαλάς που τα κουβαλάς... φόρεσε μου τα...

- Χιτίνα, πολύ ωλαία η μοτοσικλέτα σου (λέει ο 4χρονος)

- Εσένα? Πως σου φαίνεται?

- Να με παζ βόλτααααα (λέει η 3χρονή)

- Όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα, θα πάμε να πάρουμε κράνος και εξοπλισμό και τότε θα πάμε βόλτα... εντάξυ?

- Ντάτσι...

- Εσένα φάτσα?

- Βαφ, βάφ...

(μας έκλεψε την παράσταση ο σκύλος την γειτονιάς... 17 μηνών... άλλα πράγματα τους κάνουν εντύπωση και όχι τα δίτροχα...)

xrlantz
26/03/2008, 20:59
ΛΕΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...

Πάμε προς το σπίτι? Άντε να βγούμε Κηφισίας...
Ούπς... ένα τροχοναζί... μας κάνει σήμα οτι δεν μπορούμε να στρίψουμε αριστερά λόγο παρελάσεως και μας στέλνει όλους δεξιά η ευθεία...

- τι λές?

- Πάμε δεξιά... και όπου μας βγάλει... βόλτα

- Άντε πάμε.... χμμ... προς Μαραθώνα, Ν.Μάκρη κλπ... πάμε όπως λένε οι πινακίδες...

- Πώωω κίνηση.... και εδώ παρέλαση.... μας διώχνουν απο τον κεντρικό και μας στέλνουν μέσα.....

- ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΙΝΗΣΗ? ΣΗΜΕΙΩΤΩΝ πηγαίνουμε....

- υπομονή.... ευκαιρία μαμά να παίξεις με συμπλέκτη και πρωτούλα...

- Ουφ.... άντε ξεμπερδέψαμε...

- Δεν στρίβουμε εδω δεξιά? Για Ν.Μάκρη και Σχοινιά?

- Πάμε.... προς τα παλιά μας τα λημέρια...

xrlantz
26/03/2008, 21:01
ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ, ΣΤΡΟΦΟΥΛΕΣ...

Στην ουσία η πρώτη επαφή...

- Δεν είναι και άσχημα.... έχει δίκιο ο θείος σου.... εάν τις μάθεις τις ταχύτητες, πορώνεσαι...

- Είδες? Τίποτα δεν είναι ακατόρθοτο...

- Ξέρεις κάτι.... μου εμπνέεις μια.... σίγουριά.... νοιώθω οτι πατάμε πολύ καλά στον δρόμο....

- Μάνα.... enjoy…

ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ, ΣΤΡΟΦΟΥΛΕΣ ΤΕΛΟΣ....

- Ώπ! να και τα ωραία...

- λες να κατέβουμε παραλία να πιεις κανένα καφεδάκο?

- Μπά... άσε τον καφέ και πάμε να συνεχίσουμε...

Προς Ραφήνα... και μετά προς Παλλήνη....

- σαν πιστούλα δεν είναι εδω?

- Ναι, τα «Sάκια», μόνο που δυστυχώς έχει κίνηση και ακόμα δεν είμαστε σε θέση να κολυμπήσουμε στις λορίδες...

- Έχει αέρα τελικά?

- Μαμά.. έχει ΠΑΡΑ πολύ αέρα... αλλα είδες? Τελείως άλλη αίσθηση με το mottard…

- Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα τα δυό μας...

- Sure

xrlantz
26/03/2008, 21:02
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....

Αλλά όχι για πολύ.... η μαμά είναι στην τσίτα και κατεβαίνει πάλι, βγάζει λουκέτα, με ζεσταίνει κλασσικά και ξαναξεκινάμε ....

- πάμε να φάμε λίγο κίνηση ακόμα...?

- πάμε να βγούμε Πατησίων που γίνεται το αδιαχόριτο...

- ρε μαμά... μήπως... λέω μήπως, ΔΕΝ θα έπρεπε να με φέρνεις σε τέτοια μέρη? Είμαι στο στρώσιμο θυμάσαι?

- Το ξέρω... αλλά τώρα ήδη μπλέξαμε... πάμε δεξιά... Γαλατσίου...

- Ξέρεις τι κάνεις??

- Όχι... αλλά πάμε :P

- Κολλήσαμε... και είναι και ανηφορικά... θα με ξεκινήσεις σωστά? Η θα σου σβίσω?

- Que serra serra μικρό μου πόνυ

- Τι κορνάρει ο άλλος απο πίσω...? αφου δεν έχει πουθενά να πάμε...

- Άστον να κορνάρει όσο θέλει.... εάν πάω να χωθώ το πιθανότερο είναι να πάω πίσω και να πέσω πάνω του....

- Κανένα «Ν» δεν υπάρχει για του μοτο-νεο-τέτοιους?

- Δεν νομίζω.... αλλά να σου πώ κάτι... μερικές φορές είναι χειρότερα να έχεις το «Ν»... υπάρχουν πάντα κάποιοι κάφροι που η μεγαλύτερη τους ηδονή είναι να «τρομάζουν» τους νιούμπιδες...

xrlantz
26/03/2008, 21:04
- Τώρα? Ανεβήκαμε τέρμα...Δεξιά η αριστερά?

- Πάμε αριστερά.... λογικά θα βγούμε Ψυχικό

- Άντε να δούμε τι θα καταλάβεις....

- Ρε μαμά... μήπως ξαναπεράσαμε απο εδω?

- Τι να σου πω... πάντα στο Ψυχικό χάνομαι.... σαν μια lupa είναι... παντού τα ίδια....λαβύρινθος.... αλλα τελικά πάντα καταφέρνω ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ να βγώ Κηφισίας....

- Ζεστάθηκα... δεν πάμε σπίτι να ξεκουραστούμε και οι δυο?

- Ναι πάμε.... αρκετά χλμ κάναμε σήμερα για 2η φορά που σε πάω βόλτα....

ΆΝΤΕ....ΦΤΑΣΑΜΕ

- πάντως δεν μπορείς να πείς... δεν πιάστηκες πολύ σήμερα?

- όντως... πολύ καλύτερα...

- ..... μαμά.......τα θέλει ο κ***ς σου....

- ....καληνύχτα μοτόρια...!!!

- Καληνύχτα

- Καληνύχτα

- Καληνύχτα

xrlantz
26/03/2008, 21:07
...

125187

EVI
26/03/2008, 21:08
μπραβο αν πεσουμε εξω οικονομικα θα παρουμε τα μηχανακια μας κατι τυποι σαν και σενα εμενα η τον κατμαστερ ας πουμε θα διορισουμε διευθηντη πωλησεων τον τζιξερπαπ και θα σωσουμε τα τομαρια μας :smokin:

:lol: :beer:

marulis
26/03/2008, 21:39
Αυτά είναι τα ωραία.

Παντα τετοια.

:beer: :beer: :wave2:

:sun: :sun: :sun:

( και που εισαι, μονο να αγοραζεις , μην πουλας ποτε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
26/03/2008, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz

- ....καληνύχτα μοτόρια...!!!

- Καληνύχτα

- Καληνύχτα

- Καληνύχτα

και κοιμηθηκανε αυτα καλα....και εμεις καλυτεραααααααααααα......:D

μπραβο ρε Χριστινακι.....ο καιρος φταιχνει και η Ν.Μακρη ειναι μια γκαζια δρομος (τωρα πια)....

zimouras
27/03/2008, 09:03
Ρε Χριστίνα, μας συγκίνησες πρωί πρωί, άντε ελπίζω στο γυρισμό το απόγευμα να συναντήσω στο ύψος του ΟΤΕ το "αγαπημένο μου porsche".
xε χε χε...

Πριν αρχίσετε και με ρωτάτε, έχω σταμπάρει ένα πορσικό - carrera και πάντα όποτε τον πετυχαίνω, περνάω από δίπλα του του αφήνω μια ξερή με το hornet και τον αφήνω να πήζει στην κίνηση, αλλά πάντα ε?

:rotflmao:

KaTaNaS
27/03/2008, 09:40
"το ημερολογιο μιας μοτοσυκλετας" :lol: :lol: :lol:

apav
27/03/2008, 11:14
Καλοτάξιδο! :beer:

cityfly
31/03/2008, 19:47
μακράν η καλύτερη παρουσίαση μοτοσυκλέτας

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

και μάλλον θα παραμείνει η καλύτερη μέχρι να μας παρουσιάσεις την επόμενη

α

καλοτάξιδη

είδες παραλίγο να το ξεχάσω με συνεπήρε η διήγηση

xrlantz
31/03/2008, 20:11
merci

:blush:

trigger
31/03/2008, 21:36
Πολύ καλό! Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιμετωπίζουν έτσι τις μοτοσυκλέτες τους! :beer: