PDA

View Full Version : Η τελευταια Africa

Σελίδες : 1 [2]

sniper
26/03/2008, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
Εγω δε θα πω τιποτα απλα..............

Εγώ θα πω ότι μας τα ζαλίσατε υπέρ του δέοντος με τα ον-οφ παρτάλια σας.....

Μηχανάκια με μεγαλύτερες απο 17ρα ζάντα..... :yuck:

catmaster
26/03/2008, 22:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ θα πω ότι μας τα ζαλίσατε υπέρ του δέοντος με τα ον-οφ παρτάλια σας.....

Μηχανάκια με μεγαλύτερες απο 17ρα ζάντα..... :yuck:

......να δεις ποιος μου έλεγε μια μέρα για Transalp....... :a13: :a13: :D

:smokin:

Tpap
26/03/2008, 23:23
χωρίς πλάκα τώρα (Ι),

θα ήταν αρκετά έξυπνο αν κάποιος πήγαινε και την αγόραζε -για την τελευταία, λέω- εξασφάλιζε και ένα σχετικό πιστοποιητικό μοναδικότητος με καμιά τζίφρα επάνω από τον γενικό αντιπρόσωπο και αφού την αποθήκευε για καμιά 10αριά-15αριά χρόνια (χωρίς να βάλει ούτε 1χλμ πάνω), να την έβγαζε στο e-bay....για φαντάσου.

χωρίς πλάκα (ΙΙ),

οι λόγοι που ΣΗΜΕΡΑ ένας θα αγόραζε μια africa είναι οι εξής δύο:
α. η συναισθηματική αξία που μπορεί να έχει για εκείνον και
β. η ιστορική αξία που βλέπει.

soteas
27/03/2008, 00:20
ΕΝΤΑΞΕΙ...απο θεμα εσθητικης ωραιο μηχανακι, αλλα μεχρι εκει.

κειτα που η μ@λ@κια ομως εφτασε τις 7 σελιδες...:hypnotize

KamenosAfrican
27/03/2008, 00:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
KTM 990 adventure, BMW F800GS..
& στη τελική η Άφρικα για μένα ήταν πάντα χάλια. Απλά όπως είπα έπιασε για άλλους λόγους.
Μη μου πεις ότι έστριβε ή φρέναρε αυτό το πράγμα. :winka: :wave2:

αν εστριβε λεει....

KamenosAfrican
27/03/2008, 00:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Η Afrika δεν φρενάρει και δεν στρίβει και δεν πάει βήμα.....

Από θαύμα κυκλοφορουν τόσες ακόμα ανα την υφήλιο..... :rolleyes:

συγκεντροσουυυυυυυ

KamenosAfrican
27/03/2008, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, αλλά εδώ δε μας νοιάζει τι μπορεί να κάνει ο οδηγός αλλα το μηχανάκι :D :wave2:

πρεπει να σε παω βουνο εσενα παλι

devil's animal
27/03/2008, 07:48
:a014:

gixxerpap
27/03/2008, 10:27
όταν βλέπω να συγκρίνουν την αφρικανα με KLE, νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε ...

sniper
27/03/2008, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
......να δεις ποιος μου έλεγε μια μέρα για Transalp....... :a13: :a13: :D

:smokin:

για μηχανάκι πόλης έλεγα.... ;)

rsp
27/03/2008, 10:41
Το Αφρικα ηταν ενα μια χαρα υπεροχο μηχανακι, και αν το πειραζες λιγο εξαφανιζοταν το μοναδικο προβλημα που ειχε (ηταν αργο), οσοι απο εδω ειχαν οδηγησει το δικο μου θυμουντε...Η συγκρηση με ΚΤΜ και BMW ειναι αν μην τι αλλο ατοπη...Αλλες εποχες και αλλες εταιριες...

Το αν αξιζει να το αγορασει κανεις τωρα σαν ιστορικο μηχανακι και λοιπα..Δεν νομιζω, οι επιλογες σημερα ειναι πολυ περισσοτερες και καλυτερες!

arxaios
27/03/2008, 11:22
Ήταν και είναι ένα από τα μηχανάκια που ΔΕΝ κατάφερα να αποκτήσω ΑΛΛΑ πάντα ήθελα να έχω ...
Αν συνεχιζόταν η παραγωγή του ακόμη ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχα αγοράσει ένα !!!
:a19: :a19: :a19:
Το μηχανάκι αυτό δεν σηκώνει αμφισβητήσεις και "στέκει" ακόμα και σήμερα ... λόγω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ αντοχής του ....
ΚΑΝΕΝΑ ΚΤΜ δεν αντέχει ότι αντέχει ένα AFRICA TWIN ....
Έκανε και κάνει τα ΠΑΝΤΑ απροβλημάτιστα ...
Για να δω πόσα 950 και 990 θα κυκλοφορούν ακόμα μετά από10 και βάλε χρόνια ........
:evil: :evil: :evil:

Tpap
27/03/2008, 11:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Για να δω πόσα 950 και 990 θα κυκλοφορούν ακόμα μετά από10 και βάλε χρόνια ........
:evil: :evil: :evil:

Δεν θα δεις.
Ούτε ένα.

arxaios
27/03/2008, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν θα δεις.
Ούτε ένα.
Το ξέρω ... αυτοί που τα συγκρίνουνε με το Africa δεν το ξέρουνε !!!

@MikeG ενταύθα

α) ο crs-k όπως ΚΑΙ εσύ είπες μετά από ΠΟΣΑ;;; χρόνια και ΠΟΣΑ;;; χλμ με την Africa είναι επόμενο να επιζητά μια αλλαγή ........ σημειωτέον δε το 950 και όχι το 990:evil: ΓΙΑΤΙΣ ΑΡΑΓΕΣ;;;

β) άλλο R 80 κλπ και άλλο G και GS ............. if you catch my drift ........... με πιάνςςςςςςςς ;;;:evil:

crs-k
27/03/2008, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
....................
α) ο crs-k όπως ΚΑΙ εσύ είπες μετά από ΠΟΣΑ;;; χρόνια και ΠΟΣΑ;;; χλμ με την Africa είναι επόμενο να επιζητά μια αλλαγή ........ σημειωτέον δε το 950 και όχι το 990:evil: ΓΙΑΤΙΣ ΑΡΑΓΕΣ;;;
...................

Κι ακομα ΔΕΝ εχει πειστει οτι "αξιζει" μια τετοια ανταλλαγη γι' αυτα που του αρεσουν... :dizzy: :lol:

KamenosAfrican
27/03/2008, 20:11
πλεον καβαλαω ενα R1200GS και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.....

αλλα το Africa το εχω ακομα απο κάτω ετοιμο για μαχη αν συμβει κατι....

patsavour
27/03/2008, 20:20
Οταν ανοιξα αυτην την συζητηση,δεν ειχα την προθεση να βαλω το φορουμ να τσακωθει,ουτε περιμενα να γινει αυτο.Φαινεται ομως οτι τα παθη αναψαν -ως συνηθως-και φτασαμε σε 120 σχεδον απαντησεις χωρις να υπαρχει ομως ουσιαστικος λογος.
Νομιζω οτι κανουμε το κλασσικο λαθος που κανουν οσοι κρινουν το παρελθον με σημερινους ορους και συνθηκες.
Το αφρικα ηταν ενα πρωτοποριακο μηχανακι για την εποχη του ,που ειναι αδικο να το συγκρινουμε με τα σημερινα-πλην αξιοπιστιας και λειτουργιας κινητηρα-μηχανακια,το οποιον ομως απεκτησε οχι αδικα φανατικο κοινο,πιστους φιλους,αμετρητα club σε ολο τον κοσμο,και εδωσε την ευκαιρια σε παρα πολλους μοτοσυκλετιστες να γνωρισουν με σχετικα χαμηλο λειτουργικο κοστος-επειδη δεν χαλαγε-ολο και περισσοτερα νεα μερη.
ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ σε πολλους μοτοσυκλεττιστες και τους εκανε να σηκωθουν απο τον καναπε και την καρεκλα (που εισαι ρε Λιακοπουλε :lol: ) και να γνωρισουν τον κοσμο εχοντας ενα μηχανακι αρκετα μεγαλου- για την εποχη-κυβισμου ,με ασφαλεια, αξιοπιστια και επιδοσεις στην μιση τιμη απο την αντιστοιχη ανταγωνιστρια της ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ.
Ειναι αδικο :sad: λοιπον να κατηγορουμε μια μηχανη που ουσιαστικα ανοιξε τον δρομο για το ταξιδι μεγαλων αποστασεων,οπως μερικα χρονια νωριτερα ειχε ανοιξει το YAMAHA XT τον δρομο
για τις μοτοσυκλεττες διπλης πρσωπικοτητας η ψεοτοεντουρο οπως λεγονται σημερα.
Λιγη λοιπον εκτιμηση και σεβασμος για τους πρωτοπορους-ειδικα απο τους νεωτερους του φορουμ-δεν βλαπτει. :a19:

ΥΓ
Και ολοι εσεις φιλοι των BMW και KTM κατεβητε λιγο απο τους θρονους της ματαιοδοξιας σας και της πικροχολης ειρωνιας και του ναρκισσισμου σας,και κοιταξτε λιγο χαμηλοτερα .
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ πολλα ταπεινα μηχανακια να σας δειχνουν το δρομο και να σας βαζουν τα γυαλια
σε πολλους τομεις και κυριως στην σχεση τιμης / προς αποδοση :wave2: :wave2: :wave2:

gixxerpap
28/03/2008, 03:40
...μόλις έσβησες τα πάθη που ανάψαν ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

περίμενε να έρθει το πρωί και θα δεις ...:lol:

Bavarian
28/03/2008, 04:03
Μόλις στρωθεί η πρώτη βόλτα είναι του caesarsk :winka: :beer:

συνεχίστε να τσακώνεστε ελευθερα :D

Orfeus
28/03/2008, 05:40
Σοβαρα βρε αλητηριε το πηρες?Τι το θες το Τενερε πλεον?Πμ αν ντρεπεσαι....

devil's animal
28/03/2008, 07:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

θα το δωσεις σ'αυτον τον μπεμβεδακια??:yuck:

κριμα το μηχανακι και τις δυνατοτητες του. :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

arxaios
28/03/2008, 08:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από panavour
...Φαινεται ομως οτι τα παθη αναψαν ...
Εντάξει καλά τα λες ΑΛΛΑ ...............

ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ ΩΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΤΑ ΠΑΘΙΑ ΜΑΣ ;;;;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!:mad:

Ούτε να τσακωθούμε δεν μπορούμε πλέον σ' αυτό το μαγαζί !!!
:lol: :lol: :lol:

DUKASII
28/03/2008, 09:17
ΜΠΑς ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΛΝΤΟΡΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΤΖΕΣ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΥΛΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ???

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ελα μωρη αφρικανα λεμε με τα απροβληματιστα χιλιομετρα σου...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

MikeG
28/03/2008, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΜΠΑς ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΛΝΤΟΡΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑΤΖΕΣ ΝΑ ΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΥΛΙΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ???

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ελα μωρη αφρικανα λεμε με τα απροβληματιστα χιλιομετρα σου...:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol:

& το Sachs του συγχωρεμένου του παππού μου, απροβλημάτιστα ταξιδεύει μέχρι σήμερα....... :lol:

Ktm.Prestige
28/03/2008, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πωλείται ο τελευταίος εν ζωή Πτεροδάκτυλος απο μαγαζί petshop στη Λάρισα. Θηλυκός, ηλικίας περίπου 65 εκατομμυρίων ετών, φιλικός κι εκπαιδευμένος.

Προλάβετε :wave2:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Korifeo!!!

Ζεύκας
28/03/2008, 15:36

:hypnotize

καλορίζικο ρε Νικόλα! :beer:

caesarsk
28/03/2008, 17:52

Ειναι ωραίο πράγμα να σε αγαπάνε!!!! ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ Je Soui ΑΓΟΡΙ.....αντε καιρός ειναι εκτός απο το BLUE OYSTER CLUB να μπουμε και στο εδω club γλυκων αγοριών!!!

Operater
29/03/2008, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια ...
Δεν ξερω τι χρηματα διαθετω και ουτε ποσο μπορω να χρεωθω. :rolleyes:
Δεν ξερω τι ακριβως θελω να κανω με τη μηχανη. :rolleyes:
Θελω να κανω τεραστια ταξιδια που μαλλον ΔΕΝ εχω τη δυνατοτητα να κανω.
Αμεσως μετα να χανομαι καμμια βδομαδα σε "χωματα", αλλα μαλλον ΔΕΝ θα μου περισευει ποτε αυτη η βδομαδα.
Θελω να στριβει σαν τραινο, να πιανει πανω απο 300 και να μπορω να της φωρτωσω και τους καναπεδες στην μετακομιση.
Θελω να πηγαινω καθε μερα στη δουλεια και να περναω αναμεσα απ' τα κουτια καλυτερα απο παπι.
Θελω να ειναι "τουμπανο".
Θελω να μη παθαινει ΠΟΤΕ βλαβη.
Θελω, αν παρ' ελπιδα παθει κατι, να μπορει να τη φτιαξει ο μπακαλης της γειτονιας και ανταλλακτικα να παιρνα απο το περιπτερο.
Θελω να μην καιει καθολου.
Δεν θελω "στριταδικο", δε μ' αρεσουν τα "τουρινγκ", θελω να φυγω απο τα "ΟνΟφ", για "τσοπερ" ή "γυμνο" ΔΕΝ το συζηταω!

Μα γιατι ΔΕΝ παει πουθενα το μυαλο μου ??? :confused:

Βοηθατε ρε πατριωτες !!!

Έεεεεεεετσι...... Για ρωτήστε τον μετά απο τόσα χρόνια..... :winka: :winka:

THEOD
30/03/2008, 08:40
Εμένα πάντως με άρεσε γιατί είχε και φλόγες....:D

castor
30/03/2008, 17:57
Φετος μαγκες στην εκθεση ειδαμε, ενα Yamaha Tenere που εμοιαζε με εξωγηινο,ενα V Strom Travel Edition με on-off λαστιχα που με επιασαν τα γελια(τι προσπαθουσε να μας πει ο ποιητης??),ενα KTM 990 Adv να κραταει γερα τα σκυπτρα στο οff(παρα στο on),ενα βαραντερο χωρις φαντασια και ανανεωση κρατα γερα στην κατηγορια του, ενα R1200GS που πραγματικα δεν ξερω σε τι χρησιμευει αυτο το πραγμα(τεραστιο για την αθηνα,χωρις ανεμοπροστασια για ταξιδι,πανακριβα ανταλακτικα........),ενα τρανσαλπ(ο θεος να το κανει κατι)να το μαθουμε και εμεις.Δεν ειδαμε ομως κατι τοσο ομορφο σαν και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΑΜΕ????????????????????????????????????????????????

125564

KamenosAfrican
30/03/2008, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Εμένα πάντως με άρεσε γιατί είχε και φλόγες....:D

υπονοεις κατι ?........

caesarsk
30/03/2008, 21:58
Φετος μαγκες στην εκθεση ειδαμε, ενα Yamaha Tenere που εμοιαζε με εξωγηινο,ενα V Strom Travel Edition με on-off λαστιχα που με επιασαν τα γελια(τι προσπαθουσε να μας πει ο ποιητης??),ενα KTM 990 Adv να κραταει γερα τα σκυπτρα στο οff(παρα στο on),ενα βαραντερο χωρις φαντασια και ανανεωση κρατα γερα στην κατηγορια του, ενα R1200GS που πραγματικα δεν ξερω σε τι χρησιμευει αυτο το πραγμα(τεραστιο για την αθηνα,χωρις ανεμοπροστασια για ταξιδι,πανακριβα ανταλακτικα........),ενα τρανσαλπ(ο θεος να το κανει κατι)να το μαθουμε και εμεις.Δεν ειδαμε ομως κατι τοσο ομορφο σαν και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΔΑΜΕ????????????????????????????????????????????????

AN και παλιος αφρικανός...και πάντα τρελαμένος με το Αφρικα (μόλις βρω χωρο για 2 μηχανές θα ξαναπάρω μια από τις παλιες μου...4 πέρασαν απο τα χερια μου)

ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...

αστο καλύτερα γιατι ανοιγουμε καινουρια κουβέντα...ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!

DimChios
30/03/2008, 23:49

:rolleyes:

marulis
31/03/2008, 00:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Έεεεεεεετσι...... Για ρωτήστε τον μετά απο τόσα χρόνια..... :winka: :winka:
Έλεος ρε Φώτη, το μήνυμα είναι 3,5 χρόνων. Έχεις σκοπό να διαβάσεις 25000 μηνύματα του λατρεμένου μας Χρήστου ( ή μήπως το έχεις κάνει )
Και εμείς αγαπήσαμε, δεν κάναμε όμως έτσι, κάναμε χειρότερα
:rotflmao:

..........................ενα R1200GS που πραγματικα δεν ξερω σε τι χρησιμευει αυτο το πραγμα(τεραστιο για την αθηνα,χωρις ανεμοπροστασια για ταξιδι,πανακριβα ανταλακτικα........),......................... Τεντώτιρας καδένας και δυο γλίστρες κόστος………

9 ευρω και κατι, κανονικη κλοπη
:dizzy:

Και το παιδι που το εχει δεν παει ταξιδια, αντε καμια Σκωτία το πολυ

castor
31/03/2008, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
AN και παλιος αφρικανός...και πάντα τρελαμένος με το Αφρικα (μόλις βρω χωρο για 2 μηχανές θα ξαναπάρω μια από τις παλιες μου...4 πέρασαν απο τα χερια μου)

ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...

αστο καλύτερα γιατι ανοιγουμε καινουρια κουβέντα...ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!

Εκφραζω προσωπικες αποψεις,τωρα αν καποιες ειναι ανακριβειες,ο καθενας εχει την αποψει του.Παντως νομιζω αν βγαζανε το αφρικα με ψεκασμο και περισσοτερα αλογα και μετην ιδια εμφανιση,νομιζω θα γινοτανε αναρπαστο!!!!!:beer:

caesarsk
31/03/2008, 22:11
Εκφραζω προσωπικες αποψεις,τωρα αν καποιες ειναι ανακριβειες,ο καθενας εχει την αποψει του.Παντως νομιζω αν βγαζανε το αφρικα με ψεκασμο και περισσοτερα αλογα και μετην ιδια εμφανιση,νομιζω θα γινοτανε αναρπαστο!!!!!:beer:

Τώρα ναι....είμαι μαζί σου 100%...10 χρόνια περίμενα την HONDA για κάτι τέτοιο!!!! ΑΛΛΑ...ΔΕΝ.
Από την άλλη επειδή έχω πληρώσει ανταλλακτικά στον Σαρακάκη και στην BMW....καμμια σχέση...πίστεψε με!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΗ...αν εξέφραζες μια γενική άποψη τότε ναι...ΑΛΛΑ οι ανακρίβειες χωρις να το έχεις δοκιμάσει δεν είναι άποψη!

castor
01/04/2008, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
Τώρα ναι....είμαι μαζί σου 100%...10 χρόνια περίμενα την HONDA για κάτι τέτοιο!!!! ΑΛΛΑ...ΔΕΝ.
Από την άλλη επειδή έχω πληρώσει ανταλλακτικά στον Σαρακάκη και στην BMW....καμμια σχέση...πίστεψε με!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΨΗ...αν εξέφραζες μια γενική άποψη τότε ναι...ΑΛΛΑ οι ανακρίβειες χωρις να το έχεις δοκιμάσει δεν είναι άποψη!

Οι αποψεις γινονται. ειτε απο προσωπικη πειρα, ειτε απο συζητησεις.Εγω ειχα χοντα,γιαμαχα,καβασακι,βεσπα οποτε για αυτα εχω προσωπικη πειρα,τωρα αν αναφερεσαι σε ΒΜW,ο ανηψιος μου εχει ενα F650 και το εχει πληρωσει χρυσο,ολο στο συνεργειο το εχει,ειναι δυσαρεστημενος και απο εκει λεω και εγω οτι ακουω.!