View Full Version : χρωμα χορνετ
απεκτησα το χορνετ τπυ 05 στο Ταλλασι χρωμα (ουρανι?)
σε σχεση με το φορ που ειχα βλεπω τεραστια διαφορα στη βαφη, εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι βερνικωμενο. αυτο ισχυει για ολα τα χρωματα του συγκεκριμενου μοντελου? μπορει να βερνικωθει? εχει κανεις αποψη κοστους?
το μαύρο και το περτικαλί είναι gloss (κέρατο βερνικωμένο)
το ταλατί και το ασημί είναι mat (κέρατο αβερνίκωτο)
μετά βγήκε και ένα καφέ/γκρί something άλλα μου διαφεύγει αν είναι gloss/mat
και βερνικωνεται? και πόσο πάει?
sapila racing
26/03/2008, 12:02
Βερνικωμένο είναι φίλε, αλλά οχι με γυαλιστερό βερνίκι.
Ειναι φτιαγμενο για να εχει αυτό το mat look, αλλά δεν γρατζουνιέται όπως πχ ενα Μαύρο ματ κράνος η τα Ducati στις εκδόσεις Dark.
To ουρανί είναι όντως λίγο καπως...
Παντως αν το βερνικώσεις με γυαλιστερό βερνίκι το αποτέλεσαμ μπορεί να είναι και χειρότερο.
Αν το ηθελες σε αλλο χρώμα καλύτερα να το αγόραζες ετσι. Αν όντως σε χαλάει τόσο πολύ, μάλλον πας για βάψιμο.
οχι αδελφε το χρωμα με φτιαχνει και ετσι τοθελα.
απλα διαπιστωσα σε σχεση με το φορ που ειχα πριν οτι η βαφη ποιοτικα ειναι υποδεεστερη πολυ (αρε ιτάλια!) και αναρωτιομουν.
πχ τα αυτοκολητα φαινεται οτι ειναι αυτοκολητα ενω στο φορ ηταν σαν βαμενο
sapila racing
26/03/2008, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
οχι αδελφε το χρωμα με φτιαχνει και ετσι τοθελα.
απλα διαπιστωσα σε σχεση με το φορ που ειχα πριν οτι η βαφη ποιοτικα ειναι υποδεεστερη πολυ (αρε ιτάλια!) και αναρωτιομουν.
πχ τα αυτοκολητα φαινεται οτι ειναι αυτοκολητα ενω στο φορ ηταν σαν βαμενο
Το ξέρω φίλε μου...
Ούτε το Hornet 900 που εχω εγω σε μαυρο μεταλλικό γυαλιστερό δεν πλησιάζει το βάψιμο του super Four, ούτε καν του προηγούμενου Kawasaki μου.
Εχει πολύ λεπτη στρωση βερνίκι και γρατζουνιέται πολύ ευκολα.
Εχω ενα φίλο που εχει 900 σε μπεζ ματ που είναι ιδια φάση με το δικό σου και το εχουμε συζητησει σε βάθος. Αφού σου αρέσει το χρώμα καλύτερα αστο όπως είναι! :wave2: