PDA

View Full Version : Στριβοντας...

alex600
26/03/2008, 22:29
ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι?
εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι στριβω εντελως σωστα γενικα...

Αν και νιοθω πολυ σιγουρη την μηχανη...(νομιζω αυτο παιζει ρολο στην τελικη)
το σχολιο ενος φιλου μου ειναι οτι πλαγιαζω παρα πολυ...(ο τονος του μαρτυρουσε κατι αρνητικο, μαλλον οτι ειμαι υπερβολικος) η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες αναγκαζομαι να σηκωσω λιγο την μηχανη κατα την διαρκεια στροφων... το ξερω πως αυτο μπορω να το αποφυγω εαν ανοιξω και αλλο το γκαζι αλλα πιστευω τοτε θα ειμαι υπερβολικος....

Αν μπορει καποιος ας πει αναλυτικα (θεση σωματος, μεταφορα βαρουσ και που, αν τελικα εχει νοημα να ακουμπας γονατο ποσο και γιατι κτλ) τον σωστο ss τροπο να στριβεις...

Επισεις με ποσα στριβεται μπραλο (την αληθεια... πχ απο 5 εως 15χλμ/h) και με τι μηχανη, δεν εχει νοημα να πει καποιος παραπανω γιατι θα στριβουμε ολοι με 300, απλα να δω που περιπου ειναι ο μεσος οροσ- το λογικο- και ποσο απεχω.

Tigas
26/03/2008, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex600
ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι?
εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι στριβω εντελως σωστα γενικα...

Αν και νιοθω πολυ σιγουρη την μηχανη...(νομιζω αυτο παιζει ρολο στην τελικη)
το σχολιο ενος φιλου μου ειναι οτι πλαγιαζω παρα πολυ...(ο τονος του μαρτυρουσε κατι αρνητικο, μαλλον οτι ειμαι υπερβολικος) η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες αναγκαζομαι να σηκωσω λιγο την μηχανη κατα την διαρκεια στροφων... το ξερω πως αυτο μπορω να το αποφυγω εαν ανοιξω και αλλο το γκαζι αλλα πιστευω τοτε θα ειμαι υπερβολικος....

Αν μπορει καποιος ας πει αναλυτικα (θεση σωματος, μεταφορα βαρουσ και που, αν τελικα εχει νοημα να ακουμπας γονατο ποσο και γιατι κτλ) τον σωστο ss τροπο να στριβεις...

Επισεις με ποσα στριβεται μπραλο (την αληθεια... πχ απο 5 εως 15χλμ/h) και με τι μηχανη, δεν εχει νοημα να πει καποιος παραπανω γιατι θα στριβουμε ολοι με 300, απλα να δω που περιπου ειναι ο μεσος οροσ- το λογικο- και ποσο απεχω.

Φίλε σοβαρέψου, εδώ ρωτάς πώς στρίβουν και θες να σου πούμε και με πόσα στρίβουμε στο Μπράλο να το παλέψεις και εσύ:mad:

Εάν θες να το παίξεις γρήγορος μπες σε καμιά πίστα που δεν έχει μπαριέρες και αυτοκίνητα να σου δείξει κανένας πώς στρίβουν με τα λίγα έχοντας ροή + γραμμές και άσε το πόσο στρίβει ο καθένας μας στο Μπράλο.

:wave2:

lamoun
27/03/2008, 00:03

Υπάρχουν πολλά θέματα για στάση σώματος εδώ. Αλλά το ποιο ολοκληρωμένο, με φωτογραφίες, είναι Αυτό (http://www.bikenet.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=89&topic=5242.0;all) που αναδημοσιεύτηκε στο bikenet.

alex600
27/03/2008, 02:17
φιλε SCBR1000RR το να ζητας παντα λιγη παραπανω γνωση δεν νομιζω οτι ειναι κακο...
το να εχεις αυτοκριτικη (σε ολους τους τομεις...) μονο να σε κανει καλυτερο εχει ως αποτελεσμα...
εαν το επαιζα γρηγορος δεν θα ρωταγα... δεν μπορουμε ολοι να παμε ολη την ωρα στην πιστα...
εαν για καποιο λογο(...) δεν θες να πεισ για τον μπραλο, απλα μην το κανεις...

Α! και βρες εναν τροπο να εκτονωθεις .....:lol:

φιλε lamoun τελειο το αρθρο..... ευχαριστω πολυ...
:beer:

KaTaNaS
27/03/2008, 09:18

εχεις σκεφτει φιλε μου πως εκει που εισαι, ισως αλλοι να ηταν πριν απο πολυ ή αρκετο καιρό;

και στην ερωτηση σου απλα να σου δινουν το αποσταγμα της δικιας τους εμπειριας;

θελουμε δεν θελουμε ολοι ξεκιναμε με καποιον τροπο... οσο λαθεμενος και αναποδος κι αν ειναι αν βαδισεις σωστα και ζησεις εμπειριες και σταθεις και τυχερος (πολλες φορες) θα καταλαβεις πως η πιστα ειναι μονοδρομος!

μιλαμε παντα για την βελτιωση και προπονηση της τεχνικης της οδηγησης και του στριβειν!

οποτε εχε εμπιστοσυνη στους παλαιοτερους και μπες πιστα... εστω και σπανια

οσο για τα ερωτηματα σου, ψαξε και διαωασε θρεντακια στα τιπς και τρικς και στα τρακντεϊς εχουν γραφει πολυ καλα πραγματα!

sober
27/03/2008, 10:54
Βρε παιδια πεσατε να τον φατε τον αν8ρωπο...για την ταχυτητα ρωτησε για να συγκρινει αν παει σωστα με το μεσο ορο των υπολοιπων αναβατων..(αν καταλαβα καλα..) οχι για να το παιξει Ροσσι...

:smilea:

sniper
27/03/2008, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Βρε παιδια πεσατε να τον φατε τον αν8ρωπο...για την ταχυτητα ρωτησε για να συγκρινει αν παει σωστα με το μεσο ορο των υπολοιπων αναβατων..(αν καταλαβα καλα..) οχι για να το παιξει Ροσσι...

Εσύ έχεις καμιά ιδέα κατά που πέφτει ο Μπράλος και πόσοι έχουν συναντήσει τον δημιουργό τους εκεί;

MikeG
27/03/2008, 11:02
Είναι κοντά για μεταφορά στις γενικές.....:evil:

sober
27/03/2008, 11:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ έχεις καμιά ιδέα κατά που πέφτει ο Μπράλος και πόσοι έχουν συναντήσει τον δημιουργό τους εκεί;

Οχι..αλλα τι σχεση εχει αυτο???

Ισα ισα που ρωτησε πληροφοριες για το ΠΩΣ να στριβει πιο σωστα και με ΤΙ ταχυτητα ...

Τεσπα..στην τελικη ας πει ο ιδιος ακριβως τι εννοει...:o

T.R.E
27/03/2008, 11:05

Ειναι μετα τις Θερμοπυλες δεξια οπως ανηφοριζεις την Αθηνων-Λαμιας... :D :D :D :D Για το ποσοι δεν ξερω δεν κραταω στατιστικα παντως δεν ειναι τοσοι πολλοι οσο φανταζεσαι...

sniper
27/03/2008, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ειναι μετα τις Θερμοπυλες δεξια οπως ανηφοριζεις την Αθηνων-Λαμιας... ....

όταν φτάσεις στην θάλασσα γύρισε πίσω προς το βουνό και δες την ανηφόρα για Μπράλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

sniper
27/03/2008, 11:18
Οχι..αλλα τι σχεση εχει αυτο???

Ισα ισα που ρωτησε πληροφοριες για το ΠΩΣ να στριβει πιο σωστα και με ΤΙ ταχυτητα ...

Τεσπα..στην τελικη ας πει ο ιδιος ακριβως τι εννοει...:o

Α μάλιστα.... :rolleyes:

VANDA
27/03/2008, 13:51
Α μάλιστα.... :rolleyes:

Τι γκρίνια αυτό το παιδί... Μια χαρά πίστα είναι ο μπράλος..

125263

EVI
27/03/2008, 16:09
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43995&highlight=%E3%F5%F1%EF%F3%EA%EF%F0%E9%EA%EF

διαβασε το ποστακι μερικοι εχουν γραψει πολυ ωραια πραγματα εκει μεσα

οσο για μπραλους και τα ρεστα ασχολιαστο :wave2:

Tigas
27/03/2008, 16:24

δεν πέσαμε να τον φάμε απο τα λόγια του φαίνεται ότι είναι νεός και άπειρος οδηγός, θα ήταν σωστό λοιπόν να γυρίσει κάποιος απο εμάς που έχει πάει και που οι ταχύτητες εκεί μπορεί σε πολλούς να φαίνονται εξωπραγματικές να του πεί με πόσα μπορεί να πάει :nono:

Tigas
27/03/2008, 16:34
φιλε SCBR1000RR το να ζητας παντα λιγη παραπανω γνωση δεν νομιζω οτι ειναι κακο...
το να εχεις αυτοκριτικη (σε ολους τους τομεις...) μονο να σε κανει καλυτερο εχει ως αποτελεσμα...
εαν το επαιζα γρηγορος δεν θα ρωταγα... δεν μπορουμε ολοι να παμε ολη την ωρα στην πιστα...
εαν για καποιο λογο(...) δεν θες να πεισ για τον μπραλο, απλα μην το κανεις...

Νεαρέ φίλε μου το να ζητάς γνώση δεν είναι κακό όπως και το να έχεις κάποιον σε ιδανικό περιβάλλον με κατάλληλες γνώσεις να σου δείξει(όπως το περιβάλλον της πίστας με οδηγό έναν φίλο σου που γνωρίζει αλλιώς SBS)

Γρήγορος προσπαθείς να το παίξεις αλλιώς δεν θα ρώταγες με πόσα πάει ο καθένας μας απο εδώ ,εκεί για να συγκρίνεις.

Για το Μπράλο δεν θέλω να σου πώ γιατί είναι πολύ επικίνδυνο σημείο με στροφές που είσαι κοντά σε τελικές SS και εάν δεν το κατάλαβες(που προφανώς αυτό έχει γίνει) γι αυτό κανείς δεν σου απαντάει.

Όσο για εκτόνωση, εγώ έχω εκτονωθεί χρόνια τώρα και προσπαθώ να κάνω το ίδιο και για εσένα που είσαι μπουκωμένος ακόμα:lol: χωρίς να κινδυνέψεις

sober
27/03/2008, 20:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
δεν πέσαμε να τον φάμε απο τα λόγια του φαίνεται ότι είναι νεός και άπειρος οδηγός, θα ήταν σωστό λοιπόν να γυρίσει κάποιος απο εμάς που έχει πάει και που οι ταχύτητες εκεί μπορεί σε πολλούς να φαίνονται εξωπραγματικές να του πεί με πόσα μπορεί να πάει :nono:

Ok..

T.R.E
27/03/2008, 22:23
όταν φτάσεις στην θάλασσα γύρισε πίσω προς το βουνό και δες την ανηφόρα για Μπράλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

-:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι ΟΚ ειναι δεξια οπως ερχεσαι...:rotflmao: :rotflmao:

alex600
28/03/2008, 15:10
1) Στην ερωτηση μου οτι ρωταω πως ειναι ο σωστος τροπος να στριβεις..

2) Πιο πολυ για πλακα ρωταω με ποσα στον μπραλο, αλλα τονιζω οτι προφανως απεχω, μονο που θελω να δω το ποσο πολυ (απλο)...

3) ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν καποιο πραγμα(οποιοδηποτε) φτιαχνεται για εναν σκοπο(πιστα), τον εξυπηρετει! Αλλα ακομα προφανερτερα δεν ειναι πιστα ο δρομος απο το σπιτι στην δουλεια -καφε, πανεπιστημιο κτλ- αλλα παρολα αυτα ολοι ανοιγουμε το γκαζι λιγο παραπανω και εκει (οποιο πει το αντιθετο μαλλον ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ψευτης), οποτε καλο ειναι να ξερω τον σωστο τροπο για να τον χρησιμοποιω παντου...

4) Ακριβως γιατι εχω σκεφτει οτι εκει που ειμαι, αλλοι ηταν πριν πολυ ή αρκετο καιρο ρωταω αυτους( θα ημουν χαζος αν ρωταγα καποιον που ξερει οσα και εγω) αλλα απετω λιγο πιο ομορφο τροπο οταν προσπαθουν να μεταφερουν γνωση... οι φιλοι lamoun και EVI το κανουν τελεια και τους ευχαριστω.

5) Οσο αφορα την -εκτοτωση- το sex δεν ειναι τοσο επικινδυνο....:)

KaTaNaS
28/03/2008, 15:13
Οσο αφορα την -εκτοτωση- το sex δεν ειναι τοσο επικινδυνο....:)

ΑΑΑΑΑΑΑ εκει το πηγαινες πονηρουλη!!!!!!!

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
28/03/2008, 23:08
ακομα δεν εχω καταλαβει την ερωτηση.

:sick:

Tigas
29/03/2008, 00:08
1) Στην ερωτηση μου οτι ρωταω πως ειναι ο σωστος τροπος να στριβεις..

2) Πιο πολυ για πλακα ρωταω με ποσα στον μπραλο, αλλα τονιζω οτι προφανως απεχω, μονο που θελω να δω το ποσο πολυ (απλο)...

3) ΠΡΟΦΑΝΩΣ οταν καποιο πραγμα(οποιοδηποτε) φτιαχνεται για εναν σκοπο(πιστα), τον εξυπηρετει! Αλλα ακομα προφανερτερα δεν ειναι πιστα ο δρομος απο το σπιτι στην δουλεια -καφε, πανεπιστημιο κτλ- αλλα παρολα αυτα ολοι ανοιγουμε το γκαζι λιγο παραπανω και εκει (οποιο πει το αντιθετο μαλλον ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ ψευτης), οποτε καλο ειναι να ξερω τον σωστο τροπο για να τον χρησιμοποιω παντου...

4) Ακριβως γιατι εχω σκεφτει οτι εκει που ειμαι, αλλοι ηταν πριν πολυ ή αρκετο καιρο ρωταω αυτους( θα ημουν χαζος αν ρωταγα καποιον που ξερει οσα και εγω) αλλα απετω λιγο πιο ομορφο τροπο οταν προσπαθουν να μεταφερουν γνωση... οι φιλοι lamoun και EVI το κανουν τελεια και τους ευχαριστω.

5) Οσο αφορα την -εκτοτωση- το sex δεν ειναι τοσο επικινδυνο....:)
καμιά φορά οι συμβουλές από κάποιους που έχουν δεί πολλά τα μάτια τους και έχουν χαθεί κιόλας άνθρωποι μπροστά τους πονάνε και δεν μπορούν να ακούνε ερωτήσεις του τύπου με πόσα στρίβω κάπου.

η ερώτηση σου ήταν προκλητική όχι κυρίως για εμένα αλλά για τους εκατοντάδες χρήστες του φόρουμ και κυρίως τους νέους και άμυαλους που θα προσπαθήσουν να στρίψουν στον Μπράλο στην ταχύτητα 5-10 + - παίρνοντας παράδειγμα τα γραφόμενα κάποιου εδώ, γι αυτό και πήρες την απάντηση στο ύφος που την πήρες.

Εάν πέσεις έστω και με λίγα χλμ κάπου επάνω δέν έχεις ιδέα τι μπορείς να πάθεις για αυτό πρόσεχε που ανοίγεις το γκάζι ειδικά μέσα στην πόλη, σου μιλάει κάποιος που έχει σπασμένα πλευρά+κλείδα+ώμο εδώ και 1 μήνα και θα τον έχει για πολύ ακόμα με πρόσκρουση 40-50km με αυτοκίνητο χωρίς να φταίει.

Τέλος εάν θέλεις να σου δείξουν πώς να στρίβεις υπάρχουν παιδιά στο φόρουμ που μένουν στην Πάτρα και μπορούν να σου εξηγήσουν-δείξουν σε μια βόλτα σας πώς είναι ο σωστός τρόπος να στρίβει κάποιος και με προπόνηση(βλέποντας και τα όρια σου σε μια πίστα) μετά να βελτιώσεις την οδηγική σου ικανότητα.

Τώρα εκτονώσου full στο sex λοιπόν χωρίς φόβο :D και για ότι βοήθεια θέλεις περί οδήγησης ευχαρίστως να σου πώ πατρινούς καλούς οδηγούς που έχουμε κάνει πολλά χλμ μαζί να το συζητήσετε και να σου δείξουν αφού σου είναι δύσκολο να πάς σε κάποιο sbs.

Να προσέχεις

Tigas
29/03/2008, 00:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ακομα δεν εχω καταλαβει την ερωτηση.

:sick:

η ερώτηση είναι τελικά να αρχίσω τώρα φυσιοθεραπεία που ακόμα δεν έχει κολλήσει τίποτα ή θα κατέβει καμιά κλείδα σε απεργία :confused: :lol:

kapetana1300
29/03/2008, 16:53
Καλησπερα σας:wave2: σας παρακολουθω και εχω να πω με σιγουρια μια μονον λεξη
ΠΙΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και μονο πιστα!!!

kinhsh
31/03/2008, 02:43
Περαστικα στον Τιγκα αν καταλαβα καλα για ατυχημα που αναφερθηκε. Που ομως εγινε απο εξωγενη παραγοντα,αυτοκινητο. Ετσι λοιπον απο βιντεο στο youtube που εχω δει να οδηγουν στον Μπραλο θεωρω οτι η διαδρομη αυτη αν δεν βρει κανεις χαλικια ,τρυπες στο οδοστρωμα και κινηθει πειθαρχημενα με τα αυτοκινητα πρεπει να δινει αρκετη προβλεψιμοτητα στο οριο της προσφυσης με πολιτικα λαστιχα .Ετσι για να απαντησω στον alex600 για το ποσο παιρνονται αυτες οι στροφες θα πρεπει να παει στο οριο της προσφυσης,εκει που το λαστιχο κυριως το πισω αρχιζει και χανει λιγο προσφυση. Αυτο για να γινει με ασφαλεια χρειαζεται να εχει περασει τις στροφες 20 φορες αν θεωρει τον εαυτο του μεσαιο οδηγο. Οταν πιασει αυτο το οριο μετα μπορει να βγαλει και σωμα βαζοντας τη μηχανη στο μπουτι και πατωντας σημαντικο μερος του βαρους στους μαρσπιεδες για να λειτουργουν τα ποδια σαν εξτρα αναρτηση αν κανει πως γλιστραει λιγο περισσοτερο απο οτι υπολογιζε. Και φυσικα μεταφορα του βαρους του σωματος προς το εσωτερικο της στροφης αλλα συχρονως ισορροπια της μηχανης με τη μεση οχι με το τιμονι. Θελει ομως και συντηρητικοτητα γιατι τα λαθη με μπαριερες απεναντι δεν συγχωρουνται οποτε ο καθενας αναλογα πως νοιωθει αποφασιζει τι θα δοκιμασει. Συνχρονως πρεπει και το μοντελο μηχανης να δινει αυτη την πληροφορια να μην εχει πολυ μαλακες αναρτησεις και αν κανει πως γλιστραει αργησει να το καταλαβει και ειναι μετα αργα.

zireous
01/04/2008, 15:55
Θα προτείνω στον alex600 αφού ψάξει αρκετά το παρών υποφόρουμ να μην υποτιμήσει το πόσες φορές έχει αναφερθεί να έχεις απόθεμα σε μοίρες κλίσης στο δημόσιο δρόμο. Οι απορίες σου σε υπαρκτά θρεντάκια μπορεί να σου δώσουν περισσότερες απαντήσεις.

Για παράδειγμα ούτε στα MotoGP δεν χάνουν το πίσω σε κάθε στροφή...

Από την άλλη μια καλή εξάσκηση για να καταλαβαίνεις ότι χάνεις το πίσω έγκαιρα είναι παντιλίκια σε χώμα κλπ με λίγα -και να συνηθίσεις να ΜΗΝ κλείνεις το γκάζι αλλά να το κρατάς σταθερό ή να το ανοίγεις λίγο κάθε φορά που γλιστράει λίγο. Άμα χάσεις αρκετά το πίσω και κλείσεις το γκάζι με ζεστά λάστιχα σε δρόμο με καλή πρόσφυση η τούμπα είναι σχεδόν σίγουρη.

Το πρόβλημα που συνεχίζει να με ενοχλεί είναι κάτι τετράγωνα λαμαρινένια πράγματα που κινούνται όπως τους κ######ι στο δρόμο, όχι οι μπάρες. Εδώ και χρόνια προηγείται η λογική της κα#λας στο κεφάλι μου και έτσι είναι και πιο ήσυχο.

Για να ξαναπώ κάμποσα από το κήρυγμα -το ρίχνω σε μένα συχνά να το θυμάμαι:

Δε τρέχω σε άγνωστους δρόμους, ποτέ.
Όταν λυσσάω και βλέπω στο χιλιόμετρο μπροστά κουτί, κόβω πρώτα και μετά υποθέτω ότι θα με δεί -μη φας, σιγά μη με δει.

Δεν νιώθει υποχρεωμένος να σε δει, ούτε έχει συνηθίσει να τον προσπερνάς με 250, άρα δεν υπάρχεις καν. Άρα κόψε μη σε κόψει -όπως το έχει ξανακάνει.

Πάντα μαθαίνεις περισσότερα όταν είσαι συγκεντρωμένος στο τι κάνεις παρά στο πόσο σε κ##λώνει αυτό που κάνεις -ισχύει και στο σεξ.

Ξέρω ότι θα μου τη κάτσει κάτι κινούμενο (ή άλλος κίνδυνος, χώμα, βίδες, καινούρια λακούβα κλπ) στο δρόμο, έχει ξανασυμβεί, και παίρνω τα μέτρα μου γιατί ούτε γουστάρω τους λεμέδες με τα λευκά μπλουζάκια που θέλουν ένα σκασμό ευρά σε φακελάκια, ούτε να με κλαίνε οι λίγοι που με αγαπάνε.

Δεν είμαι γρήγορος, οι γρήγοροι δε μ#λακίζονται στους δρόμους, το κάνουν σωστά σε πίστες.

Άν όλες μου οι αισθήσεις είναι στο 100% συγκεντρωμένες στη ταχύτητα, αυτό δεν αφήνει το αναγκαίο περιθώριο μ#λακίας του κάθε Έλληνα αυτοκινητιστή να υπάρχει στο μυαλό μου ώστε να μη βρεθώ κομμάτια πουθενά. Και μετά θα λένε ότι φταίει η που#άνα η μηχανή, ο δρόμος, ο αναβάτης και άλλες παρόμοιες μαλα#ίες.

Κλπ.

Με συγχωρείτε για τα γαλλικά...

Περαστικά, tiga.

sniper
01/04/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
...

....

Να σου δώσω το δικό μου μοτοσακό..... κι αν ξεχαστείς (απειροελάχιστα) και καρυδώσεις το γκάζι έλα να μου πεις αν γλυστράει το πισω στην στροφή..... (και οι οδηγοί MotoGP είναι από άλλο πλανήτη λέμε)

lamoun
01/04/2008, 17:06
Να σου δώσω το δικό μου μοτοσακό..... κι αν ξεχαστείς (απειροελάχιστα) και καρυδώσεις το γκάζι έλα να μου πεις αν γλυστράει το πισω στην στροφή..... (και οι οδηγοί MotoGP είναι από άλλο πλανήτη λέμε)

Εγώ κατάλαβα ότι μιλούσε για χάσιμο λόγο υπερβολικής κλίσης

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
να μην υποτιμήσει το πόσες φορές έχει αναφερθεί να έχεις απόθεμα σε μοίρες κλίσης στο δημόσιο δρόμο. Οι απορίες σου σε υπαρκτά θρεντάκια μπορεί να σου δώσουν περισσότερες απαντήσεις.

kinhsh
01/04/2008, 19:33
Aυτο zireus με τα αυτοκινητα απο οτι καταλαβα πιστευεις οτι πρεπει να μενουμε πισω τους και να προσπερναμε με ασφαλεια μετα ,οχι να τα περναμε με μια. Αυτο ειναι το πιο ασφαλες αλλα με αυτο τον τροπο δεν μπορουμε να παμε πανω απο 140-150 στο δρομο. Και νομιζω οτι στην πραξη δυσκολο να το εφαρμοσει κανεις.

TROOPER
01/04/2008, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
η ερώτηση είναι τελικά να αρχίσω τώρα φυσιοθεραπεία που ακόμα δεν έχει κολλήσει τίποτα ή θα κατέβει καμιά κλείδα σε απεργία :confused: :lol:

η απαντηση ειναι προσπαθω να βρω χρονο να ρθω απο κει για καφε και να σε δω και δεν τα εχω καταφερει με το προγραμμα που τραβαω !!

α και που σε σταυρο....φυσιΚοθεραπεια :smokin:

zireous
03/04/2008, 13:37
Με αναγκάζετε να σπαμάρω, και δεν αδειάζω -άσε που προσπαθώ να μή το κάνω σε μέρη του φόρουμ που θεωρώ σημαντικότερα από άλλα.

Επειδή έγινα δυσνόητος παραπάνω, γίνομαι πιο συγκεκριμένος.

sniper, το δικό μου πραπρά να δεις πως πάει με κρύα λάστιχα... Και με παπί με περνάω.

lamoun, αυτό ακριβώς εννοούσα που κατάλαβες, ευχαριστώ για τη παράθεση.

kinhsh, το πως συνηθίζει ο άνθρωπος τη ταχύτητα είναι ένα θέμα που σηκώνει κουβέντα. Από τη στιγμή που έχεις τα απαραίτητα αντανακλαστικά ώστε να φρενάρεις με ψυχραιμία από τα 250 άμα σου κάτσει στραβή μπροστά, ρισκάρεις περισσότερο. Όσο νομίζουμε ότι το έχουμε, τόσο το ίδιο και χειρότερα δέν το έχουν οι γύρω μας.

Δεν έχει καμμία σημασία άν στουκάρω με 250 ή 150 κάποιον που αλλάζει λωρίδα χωρίς φλας, η μπαίνει από κάνα στενό. Αυτό που αλλάζει στα 250 είναι το πόσο χρόνο έχουν οι άλλοι για να αντιδράσουν -ή να μην αντιδράσουν, αλλάζοντας ξαφνικά λωρίδα.

Σε περίπτωση που διαβάζουν και τουρίστες από περίεργα κράτη θυμίζω ότι στην Ελλάδα ο καθένας οδηγάει όπως του παυλώσει. Αυτό σημαίνει είτε είναι πιωμένος, είτε τσαντισμένος με τη γυναίκα του ή την οικονομική του κατάσταση, είτε βιάζεται να πάει κάπου, είτε απλά είναι λαμάκας και δε ξέρει να οδηγάει. Και φυσικά δεν οδηγάνε προσέχοντας τους άλλους, οι υπόλοιποι είναι ενοχλητικά εμπόδια. Και το τελευταίο ισχύει και για όσους από μας το ξεκαπνίζουμε που και που στο δημόσιο δρόμο.

Για αυτό έλεγα παλιότερα ότι ο Ghostrider 5 λεπτά θα άντεχε στην Ελλάδα.

alx255
03/05/2008, 14:04
Το πρόβλημα που συνεχίζει να με ενοχλεί είναι κάτι τετράγωνα λαμαρινένια πράγματα που κινούνται όπως τους κ######ι στο δρόμο, όχι οι μπάρες. Εδώ και χρόνια προηγείται η λογική της κα#λας στο κεφάλι μου και έτσι είναι και πιο ήσυχο

+1000:beer: