View Full Version : ΚΤΜ 950Adv ποταμόπλοια...
κοιτάξτε και θαυμάσετε τις υδρόφιλες ικανότητες του 950. Και τα ηλεκτρικά δουλεύουν και τα φανάρια... τώρα γιατ'ι και πώς μην με ρωτάτε...
απλά... προσκυνήστε
+1 στα περί αξιοπιστίας...
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=139635
δελφίνι το άτιμο!!!
126335
ήταν ένα μικρό καράβι...
126336
που ήταν ααα..αταξίδευτο...
126337
πού ήταν ααα..αταξίδευτο...
126338
ε, και?
εκατοντάδες φωτο δείχνουν land rovers μέχρι τα μπούνια σε λάσπες και νερά..
έλα να μου πεις τώρα ότι έχουν και άριστα ηλεκτρικά... :eyepop: :lol:
είναι πάντως εντυπωσιακό πώς λειτουργεί η αντλία καυσίμου και η μπαταρία εκεί που βρίσκονται. Γιατί η θέση τους είναι κάτω από τον κινητήρα. Στις φωτό είναι βαθειά μέσα στο νερό. Άλλωστε κανείς δεν κατηγόρησε την ΚΤΜ για προβληματικά ηλεκτρικά! Για άλλα ναί, για ηλεκτρικά όμως δεν είδα τίποτα...
εκτός από τα καλώδια γύρω από το λαιμό, στο τιμόνι που κόβονται καμμιά φορά...
γιατι αυτα τα ατομα δεν ασχολουντε με το ψαροντουφεκο και κανουν παπαριες με τις μηχανες τους???
γιατι αν νομιζουν πως εντυπωσιαζουν με τετοιες φωτος, εγω τουλαχιστον προσωπικα σχηματιζω αλλη
αποψη και αμφιβαλλω αν τα εγκεφαλικα τους κυτταρα ειναι ολα σε λειτουργεια:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
γιατι αυτα τα ατομα δεν ασχολουντε με το ψαροντουφεκο και κανουν παπαριες με τις μηχανες τους???
γιατι αν νομιζουν πως εντυπωσιαζουν με τετοιες φωτος, εγω τουλαχιστον προσωπικα σχηματιζω αλλη
αποψη και αμφιβαλλω αν τα εγκεφαλικα τους κυτταρα ειναι ολα σε λειτουργεια:lol: :lol: :lol:
ΟΚ! :wacko: Γιατί κάνεις σούζες και μετά μας βάζεις φωτογραφίες; :alien:
figo-migo
08/04/2008, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
.....γιατί το ψαροντούφεκο δεν σηκώνει παπαριές
και ....γιατί η ζωή είναι ωραία μα τέτοιες "παπαριές":rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
ΟΚ! :wacko: Γιατί κάνεις σούζες και μετά μας βάζεις φωτογραφίες; :alien:
Εεεεεε???
που τα ειδες αυτα???
:a13: :a13: :a13: