View Full Version : Streetαδικη Βολτουλα Για 19/12 ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
:smokin: :http://
ΡΙΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ STREEΤΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΡΙΧΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ , ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ STREEΤΑΔΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ
Τί λες τώρα;;;;;
Θα βγάλεις το 1000 και θα πας Ξυλόκαστρο;;;;;;
θα το αντέξουμε; 125 ολόκλιρα χιλόμετρα;
να πάρουμε και ξηρά τροφή;
ασε.... θα μας κερνας τσαγάκια και δεν κάνει καλό το πολύ τσάι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τί λες τώρα;;;;;
Θα βγάλεις το 1000 και θα πας Ξυλόκαστρο;;;;;;
θα το αντέξουμε; 125 ολόκλιρα χιλόμετρα;
να πάρουμε και ξηρά τροφή;
ασε.... θα μας κερνας τσαγάκια και δεν κάνει καλό το πολύ τσάι...
αφου σου ειπε ρε ..θα εχει και βουτηματα:lol: :lol:
με σουσαμι:confused:
Δεν το κάνουμε διήμερο;
Να σπάσουμε τη διαδρομή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Δεν το κάνουμε διήμερο;
Να σπάσουμε τη διαδρομή...
ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ!
Με κανα δυο ενδιαμεσες ΣΤΑΣΕΙΣ βγαινει
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ!!!
:sun: :lol: :sun:
life_dab
16/12/2004, 15:05
Εγω βασικα ειμαι μεσα...το μονο μου προβλημα ειναι τα 5 παραπανω χλμ για το service...Tεσπα θα ρωτησω το μηχανικο μου και ελπιζω να με αφησει...
Αν δεν τα καταφερω θα ερθω μα κτελ...θα κουραστω γιατι δεν θα κανουμε σταση αλλα...τουλαχιστων θα φτασω μαζι σας!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από life_dab
το μονο μου προβλημα ειναι τα 5 παραπανω χλμ για το service...Tεσπα θα ρωτησω το μηχανικο μου
kala re nikhfore th proprohgoumenh ebdomada den htan mesa to mhxanaki?
gia 5 klm den nomizw na exeis problhma, oute kan gia 500 an exei ladakia mesa to ergaleio
ξυλοκαστρο απο που θα παμε?
μαλλον επιδαυρο - ναυπλιο - αχλαδοκαμπος - τριπολη - μεγαλοπολη - καρυταινα - στεμνιτσα - δημητσάνα - καταβαση μεχρι εθνική στο ύψος των καλαβρύτων εεε?
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ
sakisgreece
17/12/2004, 02:38
ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝ ΤΗΕΛΕΤΕ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΕΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!!:beer:
free rider
17/12/2004, 07:53
Καλά όπως με βλέπω αν μπλέξουμε με στρητάδικες βόλτες δεν την γλιτώνω την αλλαγή θα το πάρω το μ@@@λο...
Και ποιος ακούει την ΕΣΑ μετά.....
:rotflmao: :rotflmao:
6657
Μη τους ακους εγω θα ειμαι Ξυλοκαστρο θ απαω στο εξοχικο, αν δεις ενα μπλε hornet με bagster εξω απο Nose πες ενα γεια...για το γυρισμο βεβαια δεν το χω δεν μου αρεσει και το τσαι :p
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΟΧΙΚΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΣΕΛΟ CBR
Eλα ρε ωραιος, ενα κοκκινο 1000 εχεις γιατι νομιζω κυκλοφορουσε ενα το καλοκαιρι στο Ξυλοκαστρο. Το δικο μου ειναι ενα 600αρι hornet με Micron εξατμιση μπορει να πετυχει ο ενας τον αλλον καμια μερα
illuminatios
17/12/2004, 13:45
Πωπω γείτονες.... !
sakisgreece
17/12/2004, 14:19
ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΕ HAYABUSA ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ PEGASO650 KAI ENA GSX1400 BOOST ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ
ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Αντε ολοι Nose στο Ξυλοκαστρο Κυριακη απογευμα τοτε :beer:
Ελατε να παμε μια βολτα με τον τυπο που εχει το Nose (το ΖΧ 12 μονιμα παρακαρισμενα απ εξω δικο του ειναι) γιατι μου φαινεται δεν το εχει βγαλει ποτε απο το Ξυλοκαστρο :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Πωπω γείτονες.... !
Είδες; κοσμοσυρροή...... :)
και έλεγα ότι μόνο τα δικά μας χρέπια κυκλοφορούν στο Ξυλόκαστρο....
Που χάθηκες παλιάνθρωπε;;;;
:wave2:
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ HONDA 600RR ΜΟΝΟΣΕΛΟ
ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΖΧ-12 ΤΟΥ NOSE, ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΡΙΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥΡΤΑ ΦΕΡΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ.ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ CBR 1000 EINAI TOY ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΚΙΑ.
6694
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Πωπω γείτονες.... !
Γαμώ τη γειτονιά μου μέσα.....
Έχω να πάω από τον Ιούλη.... :mad:
Στις εκεί γειτονιές εννοάω...
Γιατί βόλτα με το πιστόλι, από τοοοοο ..... χίλια εννιακόσια.. ογδόντααα.......... :confused: τρίο :hypnotize Νομίζω...
Αν θυμάμαι και καλά, τότε ήταν η τελευταία μου μάχιμη :eyepop: :mad: :(
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΝΟΣΕΛΟ ZX-636 ΠΟΥ ΑΡΑΖΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ NOSE?
Τσου....
Ένα κόκκινο '98άρι έχω...