View Full Version : Αγορα κρανους..Αsap
Πιαδια καλημερα...Βασικα ηρθε η ωρα να αγορασω ενα καλο κρανος. Το μηχανακι μου ειναι Vstrom 650 οποτε και παω για τουριστικο κρανακι. Εχω φτασει σε 2 στο HJC HQ1 και SHOEI RX1000.Και τα 2 παιζουν στα 400 κατοσταρικα. Θα ηθελα την γνωμη σας και αν εχεται να προτεινετε αλλη επιλογη ....???????
Shoei, an kai ta hjc einai kala, sinithws mpazoun aera pou se xtypaei sto deksi mati kai einai ligo spastiko...
:wave2:
gkmaggas
28/03/2008, 12:43
SHOEI ΑΔΕΡΦΕ.............http://www.tzortzopoulos.gr/newsite/newproducts.php?cat=157
ΑΠΛΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΡΑΝΟΣ........
ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ..........http://www.gamoto.gr/default.asp?catid=2951
Προσωπικά θα έπαιρνα το HJC HQ1 καθώς είναι το κορυφαίο της εταιρείας, με τρομερή σχέση αξίας - τιμής !!!
Το SHOEI είναι εξαιρετικό μεν ΑΛΛΑ ΔΕΝ αφαιρείται η επένδυση για πλύσιμο παρά μόνο τα μάγουλα !!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τα λεφτά που κάνει !!!
gixxerpap
28/03/2008, 21:40
γι΄αυτον τον λογο παιρνεις ενα x-spirit που εχει αφαιρουμενο το εσωτερικο και πλενεται μια χαρα ...
ειναι και πιο αποτελεσματικο στα ταξιδια, μιας και εχει λιγοτερο θορυβο, ειναι πιο σταθερο και διαθετει και καλυτερο εξαερισμο ....
το παραγγελνεις μεσω internet και σου ερχεται κατω απο ?500,0 !!!
για ξανασκεψου το λιγο πριν πας και τα σκασεις ...
;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γι΄αυτον τον λογο παιρνεις ενα x-spirit που εχει αφαιρουμενο το εσωτερικο και πλενεται μια χαρα ...
ειναι και πιο αποτελεσματικο στα ταξιδια, μιας και εχει λιγοτερο θορυβο, ειναι πιο σταθερο και διαθετει και καλυτερο εξαερισμο ....
το παραγγελνεις μεσω internet και σου ερχεται κατω απο ?500,0 !!!
για ξανασκεψου το λιγο πριν πας και τα σκασεις ...
;)
Σωστός (κι εγώ αυτό θα έκανα).......... ΑΛΛΑ ρώτησε μεταξύ των 2 παραπάνω και το θέλει As Soon As Possible δηλαδή άμεση αγορά και όχι περίμενε 15 μέρες από internet ........
παιδια ευχαριστω.Αθριο παω για το shoei
παιδια ευχαριστω.Αθριο παω για το shoei