View Full Version : Ελάτη Τρικάλων 22-25/3/2008
Για αρχή έχω ένα video
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! (http://www.youtube.com/watch?v=_MqNgAOL6EY)
Σε λίγο καιρό ακολουθεί κείμενο, φωτό και χάρτης :D
hidefnick
28/03/2008, 16:40
α/ Παχύναμε λίγο????????
β/ Θέλω Ελάτη Περτούλι.................................:wave2: :wave2: :wave2:
πηγατε για ποτα στην αρκουδα? ειναι πολυ ζορικο μπαρακι. ειμαι απο ελατη και με επιασε τρομερη ζηλια βλεποντας το βιντεακι
Γιώργο δεν παχύναμε απλά.... σε λίγο δεν θα μας χωράει η "στολή" :D
Στην αρκούδα καθίσαμε ένα βράδυ για ποτό. Ήταν χαλαρά όμως, βασικά μέναμε ακριβώς πάνω από την αρκούδα!
Και ξεκινάμε με τις φωτό
Μετά το Μουζάκι προς λίμνη Πλαστήρα
125723
Πάλι προς Λίμνη Πλαστήρα
Όμορφος δρόμος για μια χαλαρή βόλτα. Επιπλέον, καλός ο καιρός, συννεφιά αλλά όχι κρύο και βροχή, ότι πρέπει για την "στολή" που φοράγαμε!
125724
Ας είναι καλά η φωτογράφος!
125725
Και ξαφνικά... σκάει και η λίμνη
125727
Μετά το χωριό Πεζούλα παγένοντας προς την Ακτή Πεζούλας. Όπου έχει και το τουριστικό περίπτερο για τον πρωινό μας καφέ
125728
όπως και πριν (από τις πιο ωραίες φωτό που έβγαλε η φωτογράφος-συνοδηγός)
125729
Ξεκουβάλα γέροοοοο
125730
Πίνοντας καφέ και χαζεύοντας τη λίμνη
125731
Με έπιασε και το καλιτεχνικό μου
125732
Ο καιρός όπως σας είπα ΙΔΑΝΙΚΟΣ για μοτο-βόλτα
125733
Μα τι καλιτέχνης είμαι ο π@#$%ς
125734
Λίγο πριν τη στάση στο φράγμα...
125735
Και να το φράγμα...
125737
Μετά την επίσκεψη σε Λίμνη και φράγμα αποφασίσαμε να γυρίσουμε Ελάτη κάνοντας ένα μικρό κυκλο. Από Καρδίτσα - Τρίκαλα μεριά. Καλύτερος δρόμος, πιο ξεκούραστος με τις δικές του ομορφιές και αυτός. Λίγο πριν την Καρδίτσα σταματήσαμε για μασα-μπούκα όπως φαίνεται
125739
Την επόμενη μέρα, με λίγο -ως πολύ- πιο κλειστό καιρό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε για γύρω γύρω όλοι τον Κόζιακα. Πρώτο μέλημα ο χωματόδρομος που φεύγει από την Ελάτη και πάει Νεραϊδοχώρι - Πύρρα.
Μόλις βγεις από Ελάτη (κανα 3-4 χλμ πιο κάτω) βρίσκεις πινακίδα για την "Βλάχα". Πας όπως σε πάει ο δρόμος και να τι βλέπεις...
125740
Φοβερή διαδρομή με πολύ βατό χωματόδρομο που μέχρι και "κούρσες" τον περνάνε. Φανταστικά τοπία, πολύ πράσινο και καλή παρέα...
125742
Μερικά χλμ πιο κάτω και η διαστάυρωση
125743
και συνεχίζουμε την βόλτα μας
125744
λίγο πριν φτάσουμε στο χωριό Πύρρα όπου και λόγο βροχής-χαλαζιού σταματήσαμε.
125745
Αφού λοιπόν μας έπιασε η βροχή είπαμε να σταματήσουμε την γύρα. Στάση; Στο πρώτο καφενείο που βρήκαμε. Της Αντιγόνης.
125746
Πιάσαμε θέση και είμασταν έτοιμοι για ένα καφεδάκι - τσιπουράκι. Η μοίρα όμως ήθελε να τα φέρει αλλιώς. Δυνάμωνε η βρόχη, έπεσε και χαλάζι και αράξαμε μια και καλή.
125748
Μετά από κανα 3ωρο στο παραδοσιακό καφενείο, μετά από καφέδες-τσίπουρα (με μεζέ), φραπέ για ξενέρωμα και κάτι ντέρμπυ - κίντερ για την υπογλυκαιμία, δώσαμε 12 ευρώ !!!!!!!!!!!!!! χαιρετίσαμε τους ευγενέστατους κατοίκους του χωριού, βάλαμε τα αδιάβροχα και ξεκίνήσαμε για Ελάτη.
125749
Η επόμενη μέρα αυτή του γυρισμού. Θα γυρνάγαμε που θα γυρνάγαμε με βαριά καρδιά να και τι αντικρύσαμε το πρωί....
Με τι καρδιά να φύγεις μετά;
125750