View Full Version : Λεσχη Vstrom.Πληροφοριες επικοινωνια
MARKOS-V
07/11/2007, 17:04
ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΕΙ!ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!:) :) :wave2:
Mototaxidiotis
12/11/2007, 10:50
...με σύμμαχο τον καλό καιρο ,αν και πανω στον Χελμό είδαμε και λιγο χιονακι.....ειχε δροσούλα δηλαδη και την καλη διάθεση επιστρεψαμε με γεματες μπαταρίες απο μια πολύ ομορφη εκδρομή.
συνολικά είμασταν 21 ατομα με 18 μοτοσυκλετες και πιστευω πως ολοι χαρηκαν την διαδρομή ....την γίδα και την πεστροφα!!!!
111759
Mototaxidiotis
12/11/2007, 10:54
αλλη μια
111760
Mototaxidiotis
12/11/2007, 11:09
και ενα βιντεο απο το κινιτο....:)
http://www.youtube.com/watch?v=fQfcKmVWGP8
argy_kap
15/11/2007, 16:08
Δημήτρη. τσέκαρε λίγο στο site τα links απο το service manual έχουν μάλλον αλλάξει.....
Mototaxidiotis
16/11/2007, 09:22
ok filo ευχαριστω....δεν τα εχω κοιταξει καιρο τωρα.
απο Δευτερα λογικα θα εχω και ιτνερνετ σπιτι μου ....περιμενω την βιβοντι 5 μηνες τωρα...οποτε θα αναβαθμισω την σελίδα....
και παλι ευχαριστω...
v-stronik
18/11/2007, 11:14
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ V-STROM ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ABS. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ Η ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΩ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ SUZUKI ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ V-STROM 650.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΝΙΚΟΣ:wave2:
LINK (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39750)
Καλώς ήρθες! :beer:
Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ V-STROM 650.
Eίναι απο τα τακάκια του δισκόφρενου.
Vezouvios
19/11/2007, 08:35
κατι πηρε το αυτι μου για ευβοια...ειναι αληθεια η ραδιο αρβιλα?
Mototaxidiotis
19/11/2007, 12:24
αληθέυει Ηλία....9 Δεκ. ειναι η εκδρομή και θα ποσταρω ολες τις λεπτομέρειες.την αλλη εβδομάδα.
...:)
Vezouvios
19/11/2007, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrommer
αληθέυει Ηλία....9 Δεκ. ειναι η εκδρομή και θα ποσταρω ολες τις λεπτομέρειες.την αλλη εβδομάδα.
...:)
9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ πρωτα ο καιρος ειναι κυριακη!!
ΟΠΩΤΕ οι βορειοι πρεπει να εχουμε φυγει απο σαββατο!!!
χμμμμ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ πρωτα ο καιρος ειναι κυριακη!!
ΟΠΩΤΕ οι βορειοι πρεπει να εχουμε φυγει απο σαββατο!!!
χμμμμ!!!!
Δε μασάμε ρε Ηλία!!!
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου την κάνουμε χαλλλλλλλαρα!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από v-stronik
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ V-STROM ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2007 ΜΕ ABS. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΜΑΡΑΚΙ Η ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΙΣΩ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ SUZUKI ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ V-STROM 650.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΝΙΚΟΣ:wave2:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ .ΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΗΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΑΣΚΑ .ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ VSTROM ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ:smokin:
Vezouvios
26/11/2007, 21:25
morfea οι ανακοινωσεις στο vstrom.gr οτι κωδικοποιηση και να βαλουμε δειχνουν κινεζικα,,και αυτο οχι μονο σε εμενα αλλα και σε πολλους αλλους!!
V-PAKETAS
26/11/2007, 23:14
θα κοιταξω μηπως μπορεσω και εγω.
υγ. μπιφα απο θεσσαλονικη και μου κοτσαρισες τον γαβρο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από v-stronik
ΦΙΛΙΚΑ,
ΝΙΚΟΣ:wave2: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39750
Mototaxidiotis
27/11/2007, 08:30
ωραιο αβαταρ Νικολα....μου φτιαξες την μερα....βαζελος γαρ...
:)
Νικο ο θορυβος ειναι φυσιολογικος και υπευθινοιο για αυτο ειναι οι πλευστοι δισκοι των φρενων...
υπαρχει και λινκ μεσα στο φορουμ οπου μπορεις να διαβασεις αναλυτικα..
οσο για τα "κινεζικα" παιδες δεν το καταλαβαινω και δεν μπορω να βρω τι φταιει..
το ερχομενο Σ/Κ θα βαλω νεες φωτο απο εκδρομες και θα το παλεψω ξανα...
βλεπωντας και κανωντας λοιπον....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από V-PAKETAS
θα κοιταξω μηπως μπορεσω και εγω.
υγ. μπιφα απο θεσσαλονικη και μου κοτσαρισες τον γαβρο?
1 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
2 ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΟΕΟ:evil: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
morfea οι ανακοινωσεις στο vstrom.gr οτι κωδικοποιηση και να βαλουμε δειχνουν κινεζικα,,και αυτο οχι μονο σε εμενα αλλα και σε πολλους αλλους!!
Ηλία βάλε κωδικοποίηση "Unicode(UTF-8)" και φτιάχνει το πράμα!!!:winka:
Συγχαρητήρια για το forum, και φυσικά μπράβο στη λέσχη του VSTROM CLUB παίδες!!!
Δημήτρη, είμαι ο Γιώργος από Ηράκλειο Κρήτης, σου είχα στείλει e-mail το Μάρτιο περίπου (που να θυμάσαι τώρα...). Τελικά τη πήρα τη κούκλα τον Απρίλιο!!! Μετά από ένα καλό στρώσιμο απο το καλοκαίρι δεν έχω βάλει κ..λ.. μέσα... ΄συνέχεια βόλτες αλλά πάντα εντώς τον γεωγραφικών ορίων τση Κρήτης!!!
Αναρωτιέμαι μήπως μεσα στο φόρουμ υπάρχουν άτομα από Ηράκλειο που έχουν όρεξη για εκδρομές εντός του νησιού, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω βρει κάποιο συνάδελφο Vstromma για εκδρομές... Αν υπάρχει κανείς από Ηράκλειο ας μου απαντήσει να πάμε παρέα καμιά εκδρομούλα, και φυσικά αν το club επιθυμεί weekend στη Κρήτη, ευχαρίστως να κάνω τον ξεναγο...
Συγχαρητήρια και πάλι...!!!
suzukimaniac
29/11/2007, 12:46
Ο V-stromισμος εχει απλωσει τα πλοκαμια του σε ολα τα γεωγραφικα μηκη και πλατη της Ελλαδας!!!!!Ολο και καποιον γειτονα θα βρεις....
Mototaxidiotis
01/12/2007, 11:38
Παίδες μια απο τα ίδια,
τελευταία εκδρομή για την λέσχη μας για το ετος 2007, οπως παντα ολοι καλοί χωρανε
ελπίζω να μην μας τα χαλάσει ο καιρός...
ΘΕΜΑ: ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Β.Έυβοια,Καματριάδες
HMEΡ/ΝIA: ΚΥΡΙΑΚΗ 09-12-2007
ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 09.30 π.μ. Διόδια Αφιδνών
ΩΡΑ ΑΝΑΧ/ΣΗΣ 09.45 π.μ.
Η ώρα ΑΦΙΞΗΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ πρέπει να τηρηθεί αυστηρά.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΧΗΜΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ Η ΕΚΔΡΟΜΗ
ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
1. στάση μετά από περίπου μία ώρα διαδρομή στο Προκόπι (Αλεξίου) και αναχώρηση για το χωριό Καματριάδες δυρτικά της κωμόπολης της Ιστιαίας . Αναμενόμενη άφιξη στον ιππικό όμιλο στις 12:30. Σε περίπου 2ώρες αναχωρούμε για το χωριό Γαλατσάδες για φαγητό…..
2. επιστροφή από το εθνικό δίκτυο αφού πρώτα περάσουμε από Αιδηψό για Αρκίτσα με το φέρυ .Αναμενόμενη άφιξη στην Αθήνα στις 2000 το βράδυ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
http://www.voriaevia.gr/index.php?option=c...5&Itemid=28
http://www.in.gr/agro/_vacation/Katafigio/Katafigio_02.asp
http://www.in.gr/agro/_vacation/Katafigio/Katafigio_01.asp
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid...522&catid=1
Αν κάποιοι επιθυμούν να φύγουν από το Σάββατο και να μείνουν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια του ιππικού ομίλου μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2226087201 Κος Τάσος.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!
VSTROM HELLAS CLUB
ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 50,ΑΙΓΑΛΕΩ
http://www.vstrom.gr
email:dkatsoulas στο gmail τελεία com
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΟΜΑΔΕΣ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2008
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!
115874
MARKOS-V
01/01/2008, 14:46
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!:)
Mototaxidiotis
02/01/2008, 08:39
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΕΣ....
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΑ ,ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..
alex-vstrom
02/01/2008, 10:09
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
:sun:
Mototaxidiotis
10/01/2008, 11:28
ΘΕΜΑ: ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΛΕΙΒΑΔΙΑ- ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
HMEΡ/ΝIA: ΚΥΡΙΑΚΗ 13-01-08
ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ 09.30 ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ
ΩΡΑ ΑΝΑΧ/ΣΗΣ 09.45 π.μ.
Η ώρα ΑΦΙΞΗΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ πρέπει να τηρηθεί αυστηρά. Τυχόν καθυστέρηση κάποιου εφόσον ενημερώσει τον αρχηγό ή κάποιον του ΔΣ θα μας βρει στο δρόμο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Θα ακολουθήσουμε την διαδρομή από την Χασιά προς τα Δερβενοχώρια με προορισμό την Θήβα και από εκεί μέσω της παλαιάς εθνικής οδού θα πάμε για καφέ στην Λειβαδιά.
Η άφιξη μας θα είναι περίπου στις 11:00. αναχωρούμε από Λειβαδιά στις 12:00 με 12:15 και πάμε στην Αγία Άννα ……για παïδάκια….!
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 18:00
Πληροφορίες για την περιοχή
Προσφιλής προορισμός για τους απανταχού ορειβάτες εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τόπος για τις κυριακάτικες εξόδους των κατοίκων της Βοιωτίας, η Αγ. Άννα, το ελατοσκέπαστο χωριό του Ελικώνα, προσφέρεται πλέον -μετά τη δημιουργία ξενώνα- και για πετυχημένες ολιγοήμερες αποδράσεις. Με άφθονα χιόνια το χειμώνα, εκτυφλωτικά χρώματα την άνοιξη, δροσιά το καλοκαίρι, γλυκό και ήπιο φθινόπωρο, η Αγ. Άννα φαντάζει σαν η πιο απλή και εύκολη λύση για όσους αποφασίζουν την εξόρμηση της τελευταίας στιγμής. Συνολικά από Αθήνα δε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε περισσότερο από μιάμιση ώρα, ενώ ο δρόμος στο σύνολό του είναι ασφάλτινος. Αφήστε λοιπόν τους υπόλοιπους να συνεχίζουν την πορεία τους για την κορεσμένη Αράχοβα και λίγο πριν τη Λιβαδειά στρίψτε αριστερά όπως δείχνουν οι ταμπέλες για Αγ. Άννα. Το χωριό βρίσκεται σε ύψος 800 μέτρων, στη ρίζα της ψηλότερης κορφής του Ελικώνα. Βέβαια θα ήταν πέρα από την πραγματικότητα να αναφέραμε την Αγ. Άννα σαν έναν οικισμό όπου διατηρούνται στο ακέραιο οι αρχικές του αρχιτεκτονικές φόρμες. Τα περισσότερα απ' τα σπίτια είναι καινούργια και περισσότερο θυμίζουν εξοχικές σύγχρονες κατοικίες, παρά σπίτια ορεινού χωριού. Όμως το πυκνό ελατόδασος που κυκλώνει από παντού τον οικισμό και η όμορφη πλατεία καταφέρνουν και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η ιστορία της Αγ. Άννας δεν είναι πρόσφατη. Το παλιό όνομα του χωριού ήταν Κούκουρα και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους κτηνοτροφικούς οικισμούς του βουνού. Αν και σήμερα αρκετοί συνεχίζουν να ασχολούνται με την κτηνοτροφία, τα κοπάδια που βόσκουν πια στα ορεινά λιβάδια δε θυμίζουν σε τίποτα τους παλιούς αριθμούς των ζώων.
Από τα έλατα στη θάλασσα
Ο καινούργιος ασφάλτινος δρόμος που συνδέει την Αγ. Άννα με το μεγαλοχώρι Κυριάκι δίνει την ευκαιρία για περιηγήσεις στο ελατόφυτο βουνό. Πολύ ευχάριστη είναι η διαδρομή Αγ. Άννα - Κυριάκι - Ζερίκι που διαγράφεται στο σύνολό της σε ασφάλτινο δρόμο, μέσα σε ελατόδασος. Πιθανώς στη θέση όπου είναι κτισμένο σήμερα το Κυριάκι να βρισκόταν η αρχαία πόλη Φλυγόνιο. Τα υπολείμματα στη θέση Παλιόκαστρο ταυτίζονται με την αρχαία ακρόπολη. Ανάμεσα στο Κυριάκι και την Αγ. Άννα βρίσκεται η καταπληκτική τοποθεσία "Αρβανίτσα", με τα θεόρατα έλατα και τους καλαίσθητους χώρους αναψυχής. Παλαιότερα εκεί βρίσκονταν τα όρια των βοσκότοπων των χωριών Κυριάκι και Κούκουρα. Αν θέλετε να κατατοπιστείτε για τις αποστάσεις, θα πρέπει να έχετε υπ' όψιν πως Αγ. Άννα - Κυριάκι είναι 14 χλμ. και Κυριάκι - Ζερίκι (Ελικώνας) 8 χιλιόμετρα. Όμως πέρα από τις περιηγήσεις με αυτοκίνητο, ο Ελικώνας είναι ένα ήπιο βουνό που ενδείκνυται για άφθονες πεζοπορικές διαδρομές, καθώς καλογραμμένα μονοπάτια διατρέχουν τη δασωμένη κορμοστασιά του. Για τους ορειβάτες ο Ελικώνας ανέκαθεν αποτελούσε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον πεδίο δραστηριοτήτων. Μάλιστα το καλοκαίρι τις περισσότερες φορές, η ανάβαση στην κορφή συνδυάζεται με μια βουτιά στα δροσερά νερά του Κορινθιακού. Ξεκινώντας από την πλατεία της Αγ. Άννας μπορείτε να ανηφορίσετε τις πλάγιες της Παλιοβούνας μέσα από υπέροχα ελατοδάση και γιατί όχι να πάτε μέχρι την κορφή (1.748 μ.) από όπου η θέα είναι πραγματικά μοναδική. Τόσο η κλειστή θάλασσα του Κορινθιακού, όσο και η πεδιάδα του Βοιωτικού Κηφισού απλώνονται θεαματικά κάτω από τα πόδια σας. Ακολουθώντας το δασικό δρόμο που αρχινά αμέσως μετά τα τελευταία σπίτια του χωριού δεξιά, θα συναντήσετε τα σημάδια που οριοθετούν το ορειβατικό μονοπάτι. Η ανάβαση πραγματοποιείται μέσα από όμορφο ελατόδασος, κάθετα χαρακτηριστικά βράχια και μικρά λαμπερά ξέφωτα. Σε αυτό το σημείο θέλει λίγη προσοχή για να μη χάσετε το μονοπάτι ακολουθώντας κάποια από τις πολλές γιδόστρατες. Για την επιστροφή σας και εφόσον ο καιρός είναι καλός προτείνουμε να κατηφορίσετε τον ασφάλτινο δρόμο με κατεύθυνση προς την παραλία Σαράντη και από εκεί μέσω Προδρόμου και Δόμβραινας να βγείτε στη Θήβα.
ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!
VSTROM HELLAS CLUB
ΑΓ.ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 50,ΑΙΓΑΛΕΩ
http://www.vstrom.gr
email:dkatsoulas@gmail.com
MARKOS-V
13/01/2008, 18:25
μπραβο στουσ διοργανωτεσ τησ εκδρομησ :)
περασα πολυ ωραια:)
αντε και στην επομενη:beer:
γεια και χαρα και παντα ορθιοι:wave2:
suzukimaniac
13/01/2008, 19:30
Ωραια βολτα, τσουχτερο κρυο αλλα πολυ καλη διαθεση και παρεα...
ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.
ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ. (όπως παντα)
ΠΟΛΥ ΚΕΦΗ.
ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ - ΛΙΓΟ ΚΡΕΑΣ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΩΝ !!!!!!
Καλησπέρα!
Eχει κανονιστεί καμια εκδρομή για το άλλο σαββατοκύριακο?
suzukimaniac
15/01/2008, 21:21
27/1, Ωρεοι
Mototaxidiotis
16/01/2008, 08:51
παίδες αν εχει καλό καιρο.....πιστεψτε με....θα περασουμε ζάχαρη!!!
πληροφορίες την ερχόμενη δευτερα....:wave2:
alex-vstrom
16/01/2008, 08:56
για που λετε .................:a09: :a30: :a25: :a09:
Mototaxidiotis
16/01/2008, 10:03
Βόρεια Ευβοια.....χωριό Γαλατσάδες....καφεδάκι στους Ωρεούς...
σκοπός μας ειναι να πηγαινουμε σε μερη ανα την Ελλαδα τα οποια να μην είναι γνωστα στο ευρη κοινό..... ιν ορντερ του...που λενε και οι Αγγλοι...να τα μαθαινουμε...
διαβάστε ...
http://www.servitoros.gr/education/view.php/22/419/
Βόρεια Ευβοια.....χωριό Γαλατσάδες....καφεδάκι στους Ωρεούς...
σκοπός μας ειναι να πηγαινουμε σε μερη ανα την Ελλαδα τα οποια να μην είναι γνωστα στο ευρη κοινό..... ιν ορντερ του...που λενε και οι Αγγλοι...να τα μαθαινουμε...
διαβάστε ...
http://www.servitoros.gr/education/view.php/22/419/
:) Nα φουλάρω βενζίνη; :wacko:
Mototaxidiotis
16/01/2008, 12:53
βαλε φυσικό αεριο καλύτερα!!!!
βαλε φυσικό αεριο καλύτερα!!!! Άστα αυτά και λέγε..θα φτιάξεις φάβα ή θα μείνω με τη λιγούρα; (Μan With No Name)
Mototaxidiotis
16/01/2008, 14:17
MΗΤΣΕ......ΤΖΑΤΖΙΚΑΚΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ!!!!!!!!:)
Mototaxidiotis
17/01/2008, 16:56
Καλησπέρα σε όλους,
στα πλαίσια της καλυτερης επικοινωνίας μεταξύ των μελών αλλα και των φίλων της Λέσχης και του vstrom ,στείσαμε ενα φορουμ αποκλειστικά για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.
καθε βοήθεια ειναι αποδεκτή για την καλυτερευση του φόρουμ .
http://vstromhellas.forumotion.com
ευχαριστω...
Mototaxidiotis
13/02/2008, 09:37
παιδες 13 Φεβ σήμερα δεν θα ανοίξει το μαγαζί.....είχε ενα ατυχήμα ο Πετρος,ο ιδιοκτήτης του Καφέ που μας φιλοξενεί...ευτυχως δεν επαθε τιποτε....!
alex-vstrom
13/02/2008, 10:08
Περαστικά στον Πέτρο και ευχαριστούμε για την φιλοξενία του
MARKOS-V
13/02/2008, 18:41
Περαστικα του
Mototaxidiotis
16/06/2008, 20:12
Αγαπητοί φίλοι μοτοσικλετιστές σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πρώτη συνάντηση φίλων Vstrom που οργανώνει η λέσχη μας το τριήμερο 20-22 Ιουνίου.
Σκοπός αυτής της συνάντησης είναι η γνωριμία μας με του φίλους απο την Βόρεια πλευρά της πατρίδας μας αλλα και η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για το μέλλον του συλλόγου μας.
Προορισμός μας θα είναι ο καταπράσινος Πλαταμώνας και η διαμονή μας θα γίνει σε ενα απο τα ομορφότερα καμπς της Ελλάδας το castle camping. Η περιοχή φημίζεται για τις βραβευμένες παραλίες , τις ψαροταβέρνες και τα μπαρ της, αποτελεί προορισμό πολλών τουριστών (κυρίως απο Ανατολικές χώρες..... :-) )
Επιβλητικό δεσπόζει εδώ και αιώνες το κάστρο του Πλαταμώνα ενώ 7 χιλιόμετρα βόρρεια ,μακρυά απο την κωμόπολη βρίσκεται ο Παλαιός Παντελήμων , ενας οικισμός που μόνο όμορφες στιγμές μπορεί να προσφέρει στον ταξιδιώτη. Τέλος ο ορεινός όγκος του Ολύμπου, ξακουστός ανά την υφήλιο αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο με σκοπό να θαυμάσουν απο κοντά την γοητεία της φύσης και της ιστορίας του.
Το CASTLE CAMPING βρίσκετε στην Παραλία του Νέου Παντελεήμονα δίπλα στην θάλασσα κάτω από την σκιά του Βενετσιάνικου Κάστρου, στους πρόποδες του μυθικού βουνού Ολύμπου, χαμένο σ’ ένα καταπράσινο δάσος, με την χρυσαφένια αμμουδιά να βρέχεται από την καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου.
Η τιμή που μας προσφέρουν είναι:
• 8,00€ το άτομο σε απλά bungalows.
• 10,00€ το άτομο σε bungalows (wc).
• 5,00€ το άτομο στο καμπινγ με δικά σας κατασκηνωτικά μέσα.
Τα bungalows είναι τα ακόλουθα: 6 bungalows απλά (χωρίς WC), 9 bungalows με WC και κουζινάκι που συνολικά διαθέτουν 45-48 κρεββάτια.
Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να μείνουν όλοι σε bungalows οποτε καλό θα είναι να υπάρχει και καμμιά σκηνούλα,υπνόσακος κλπ.
σύνδεσμοι:
www.olympus.gr
www.pieria-tourism.gr
www.olympicwings.gr
www.gnto.gr
το σημείο συνάντησης είναι τα διόδια Αφιδνών στις 1730 με αναχωρηση στις 1745....
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ.Η ώρα ΑΦΙΞΗΣ & ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ πρέπει να τηρηθεί αυστηρά. Τυχόν καθυστέρηση κάποιου εφόσον ενημερώσει τον αρχηγό ή κάποιον του ΔΣ θα μας βρεί στο δρόμο ή στο «καφέ 90κμ» για καφέ
Όσοι επιθυμούν να έρθουν το Σάββατο καλό θα είναι να ενημερώσουν τους υπευθυνους της εκδρομής.
Χτες γυρνώντας στην μηχανή μου που την είχα παρκάρει έξω από το Μητέρα βρήκα μια κάρτα για την λέσχη V-Strom.
Να είναι καλά όποιος την άφησε πραγματικά μου έφτιαξε την διάθεση.
Θα προσπαθήσω μόλις βρω λίγο χρόνο να περάσω από την λέσχη να γνωριστούμε.
καρτα;!:eek: :uplate: :eyepop:
καινουριο κολπο αυτο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελος παντων αμα θες ελα καθε τεταρτη εκει
ειμαστε:wave2: :wave2:
αμα θες θα μας βρεις και εδω! (www.vstrom.gr) :wave2:
Η λέσχη εδώ και καιρό δεν στεγάζεται στο Πλέριο έχει μεταφερθεί.
Ο τόπος συνάντησης για τον καθιερωμένο καφέ της Τετάρτης είναι:
Η λέσχη V-STROM HELLAS CLUB εδρεύει στο Αιγάλεω. Συγκεντρωνόμαστε κάθε Τετάρτη από τις 19:00, στο cafe PEACH Αγ. Νεκταρίου 2 και Κοζάνης, στο Αιγάλεω, δίπλα στα ΤΕΙ
http://maps.google.gr/maps/ms?msid=212048706360434478680.0004b331026ea408a2f40&msa=0&ll=38.002216,23.679528&spn=0.004295,0.009645
Η Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλέτας – Vstrom Hellas Club,
με χαρά σας γνωρίζει πως την Τετάρτη 11 Ιουλίου και ώρα 20:00μμ, θα φιλοξενήσει στον χώρο συγκέντρωσης των μελών της, στο cafe PEACH Αγ. Νεκταρίου 2 και Κοζάνης, στο Αιγάλεω, δίπλα στα ΤΕΙ. , τον Πασχάλη Τσαρούχα που θα προλογίσει το βιβλίο του Ο Μπίλης Καντίλης τρέχει στο Paris – Dakar.
Ο Πασχάλης Τσαρούχας γνωστός λάτρης της μοτοσικλέτας θα μοιραστεί μαζί μας τις εμπειρίες του καθώς και την ανάγκη να γράψει ένα παιδικό βιβλίο με κεντρικό θέμα την μοτοσικλέτα, επιχειρώντας να γνωρίσει στα παιδιά το μυθικό της κόσμο και να εξάψει τη φαντασία τους χωρίς αναστολές και αυταπάτες.
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν παρέα και με τα παιδιά σας για να ταξιδέψουμε μέσα από τις σελίδες αυτού του τόσο ξεχωριστού αφηγήματος
Η Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλετιστών V-Strom Hellas Club γιόρτασε τη συμπλήρωση 10 χρόνων με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου μία από τις μακροβιότερες λέσχες μοτοσικλετιστών στην Ελλάδα, το V-Strom Hellas Club, διοργάνωσε την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ναύπλιο. Σε μία καθολική συγκέντρωση των παραρτημάτων της λέσχης από όλη την Ελλάδα γιορτάστηκε ο ερχομός του 2014,που σηματοδοτεί και τη συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυση του V-Strom Hellas Club.
Η προσέλευση των μελών και των φίλων του club ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτυπώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς των παραρτημάτων, αλλά και την αγάπη που συνδέει όλους τους οπαδούς των μηχανών. Ο πρόεδρος της λέσχης, Φραγκίσκος Ξέστερνος, εξέφρασε τις ευχαριστίες εκ μέρους του Δ.Σ. στους παρευρισκομένους και στους χορηγούς της εκδήλωσης κι ευχήθηκε σε όλους.
Η διοργάνωση της εκδήλωσης χαρακτηρίστηκε επιτυχής, χάρη στην υποστήριξη των Spiliotis A.E. – Oils Moto - MOTO DISCOVERY - RIDING SCHOOL -TYRES & MORE – MAKAN (TOURATECH) - ΤΣΟΓΚΑΣ FASHION - ZEFOS WORKS - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΡΜΗΣ - MOTO.K. - MOTO ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - Aαρον Μοτοελαστικά - SMART PRINT - Politis Sport – Mega Bazzar – Ασφάλειες Μωραΐτη Αφροδίτη που προσέφεραν πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις στους τυχερούς της εκδήλωσης. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου με ευχές για ένα 2014 γεμάτο υγεία. Πάντα όρθιοι με ασφαλή οδήγηση και συναρπαστικές διαδρομές.
Για το Δ.Σ.
Βενιζέλος Δημήτρης