PDA

View Full Version : Catmaster Vs Ταρίφας ... (Βροντολόγιο Update)

catmaster
31/03/2008, 15:15
Ω ναι.... μπήκε και το 2008 ....:mad: :mad:

Εννιά το πρωί ανεβαίνω την Αλεξάνδρας και στο ύψος του γηπέδου του Παναθηναϊκού έχω μπει στην δεξιά λωρίδα για να πάω δεξιά στο φανάρι πίσω από τον Ευαγγελισμό ... (κινούμαι πάνω στην λωρίδα των λεωφορείων δηλαδή ... )

Μέλος της κίτρινης φυλής που μόλις έχει ξυπνήσει κάνει μια απίστευτη μανούβρα αλά Dukes και αλλάζει λωρίδα από τέρμα αριστερά κάθετα στην δεξιά για να πάρει κούρσα .... :a022: :a022:

συνήθως όταν οδηγώ στο δρόμο κοιτάζω πάντα για "τρύπα" να την κάνω αλλά στην προκειμένη φάση μπροστά έχω λεωφορείο και δεξιά τα σίδερα με το κράσπεδο ...:a45: :a45:

βροντολόγιο λοιπόν ... ήρθε ΤΟΤΑ , πήγα στο νοσοκομείο για ακτίνες ...
κάκωση ελαφράς μορφής σε χέρι και πόδι .... μικρό το κακό αν βλέπατε πως έγινε το ταξί ... (του έσπασα το παράθυρο με τον αγκώνα μου και όλη η πόρτα μπήκε μέσα λέμε ... :a020: )

ευτυχώς που δεν με πέταξε από την άλλη γιατί καραδοκούσαν σίδερα ...:a7: :a7:

αυτά .... :sad: ... και όπως τα έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές ....ο εξοπλισμός είναι που σε ένα δευτερόλεπτο θα βγάλει τα λεφτά του ...

(αρχίζω σοβαρά πλέον να σκέφτομαι να σταματήσω να κυκλοφορώ με μηχανάκι στην Αθήνα ... χωρίς πλάκα δεν με πάει καθόλου τελευταία λέμε ... )

dukeandthecity
31/03/2008, 15:18
περαστικά και αγύριστα.

ρίξε ενα ευχέλαιο να βρισκετε.

el_hymador
31/03/2008, 15:21
Περαστικα σου Ακη.

Το τελευταιο να ειναι...τουλαχιστον οι μαλακας ηταν συνεργασιμος η αρχισε τις ταριφιες;

:wave2:

catmaster
31/03/2008, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Περαστικα σου Ακη.

Το τελευταιο να ειναι...τουλαχιστον οι μαλακας ηταν συνεργασιμος η αρχισε τις ταριφιες;

σπάνια ο ταρίφας θα παραδεχτεί ότι έχει κάνει λάθος ... γι ' αυτό κάλεσα κατευθείαν ΤΟΤΑ και ας γκρίνιαζε ότι θα χάσει το μεροκάματο ... και έχω και δέκα μάρτυρες ... και πεζούς (ακόμα και τον πελάτη που πήγε να πάρει :lol: ) και με μηχανάκια που είπαν πως ουσιαστικά με εμβόλισε από το πλάι..

trigger
31/03/2008, 15:25
Άκη περαστικά και μη χειρότερα να λες! :beer: :beer:

Όσο για τον ταρίφα δεν πιστεύω οτι φταίει γιατί ρε παιδί μου όπως και να το κάνουμε έτσι τον βόλευε να σταματήσει... :yuck: :a31:

catmaster
31/03/2008, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Άκη περαστικά και μη χειρότερα να λες! :beer: :beer:

Όσο για τον ταρίφα δεν πιστεύω οτι φταίει γιατί ρε παιδί μου όπως και να το κάνουμε έτσι τον βόλευε να σταματήσει... :yuck: :a31:

όντως ... μαλακία μου που δεν έπεσα μόνος μου στις ρόδες του να περάσει από πάνω πιο γρήγορα ...

:lol: :lol:

byron
31/03/2008, 15:28
Περαστικά φίλε. :(

MikeG
31/03/2008, 15:31
Περαστικά...........:(

McGyver
31/03/2008, 15:34
Περαστικά ρε Άκη...

:(

DrIoannis
31/03/2008, 15:35
Περαστικά και πάντα εξοπλισμός!

alximistis
31/03/2008, 15:36
Περαστικά ρε φιλαράκι. Και αγύριστα. Τουλάχιστον του έκανες και καλή ζημιά να χει να θυμάται. Και συ δεν έπαθες σχεδόν τίποτα. Προσοχή φίλε. :)

VegasKitty
31/03/2008, 15:38
Βρε Ακη δε πας οντως να κανεις κανα ευχελαιο!!!! :uplate:

Περαστικα σου!!!!! :eyepop:

catmaster
31/03/2008, 15:39
Thanks ρε μάγκες .. να είστε καλά όλοι ...

Βασικά έχω προβληματιστεί πολύ από το πρωί .... τσάμπα στούκα η σημερινή τελείως ...

.... μέχρι πόσο θα μας προστατεύει ο εξοπλισμός που φοράμε αν τελικά και με πανοπλία να βγω έξω θα βρεθεί η νταλίκα που θα με πατήσει ;;; :sick: :sick:

dirtbird
31/03/2008, 15:41
Να σε ενημερώσω ότι στατιστικώς......

ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014!!!! :lol: :lol:

περαστικά....:wave2: :wave2:

alximistis
31/03/2008, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Thanks ρε μάγκες .. να είστε καλά όλοι ...

Βασικά έχω προβληματιστεί πολύ από το πρωί .... τσάμπα στούκα η σημερινή τελείως ...

.... μέχρι πόσο θα μας προστατεύει ο εξοπλισμός που φοράμε αν τελικά και με πανοπλία να βγω έξω θα βρεθεί η νταλίκα που θα με πατήσει ;;; :sick: :sick:

Νομίζω πως είσαι κομματάκι... υπερβολικός!!! Μάλλον έχεις ψιλοσοκαριστεί από την στούκα και κυρίως από την μαλακία της υπόθεσης. Το τσάμπα που λες.
Να μου επιτρέψεις φίλε να σου πω κάτι. Πριν... την τρύπα που λες ότι ψάχνεις για να χωθείς άμα συμβεί κάτι δικαίως κιόλας μέσα στην Αθήνα, στη ζούγκλα αυτή που ζούμε έχε το νου σου κυρίως γι ατην μαλακία του άλλου. Τον νυσταγμένο ταξιτζή το βιαστικό ΙΧη την κακοπηδημένη γκόμενα τον τρελλό παπάκια και πάει λέγοντας. Όλοι μας συνοδηγούμε και συμβιώνουμε με αυτούς. Επομένως... προσέχουμε βασικά για την μαλακία του άλλου!!! :)

ΥΓ. Και δεν βάζουμε τον αυτόματο να οδηγήσει όταν πηγαίνουμε στην έκθεση του 2007 ας πούμε!!!!!! Κατάλαβες Άκη;;;;;;;;; :D

catmaster
31/03/2008, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να σε ενημερώσω ότι στατιστικώς......

ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2014!!!! :lol: :lol:

περαστικά....:wave2: :wave2:

και πέρυσι το ίδιο μου έλεγες .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(Thanks)

catmaster
31/03/2008, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Νομίζω πως είσαι κομματάκι... υπερβολικός!!! Μάλλον έχεις ψιλοσοκαριστεί από την στούκα και κυρίως από την μαλακία της υπόθεσης. Το τσάμπα που λες.
Να μου επιτρέψεις φίλε να σου πω κάτι. Πριν... την τρύπα που λες ότι ψάχνεις για να χωθείς άμα συμβεί κάτι δικαίως κιόλας μέσα στην Αθήνα, στη ζούγκλα αυτή που ζούμε έχε το νου σου κυρίως γι ατην μαλακία του άλλου. Τον νυσταγμένο ταξιτζή το βιαστικό ΙΧη την κακοπηδημένη γκόμενα τον τρελλό παπάκια και πάει λέγοντας. Όλοι μας συνοδηγούμε και συμβιώνουμε με αυτούς. Επομένως... προσέχουμε βασικά για την μαλακία του άλλου!!! :)

ΥΓ. Και δεν βάζουμε τον αυτόματο να οδηγήσει όταν πηγαίνουμε στην έκθεση του 2007 ας πούμε!!!!!! Κατάλαβες Άκη;;;;;;;;; :D

Στέλιο ειλικρινά δεν έχω σοκαριστεί καθόλου ... αλλού έγκειται πλέον ο προβληματισμός μου ...

...βαρέθηκα να προσέχω ΕΓΩ για την μαλακία του άλλου και να παίζω tetris κάθε μέρα στην πόλη με ταξί, λεωφορεία , τρόλεϊ , πεζούς , σκυλιά , αυτοκίνητα , μοτοσυκλέτες ...

:rolleyes:

sapila racing
31/03/2008, 15:52
Περαστικά Ακη!! Απ οτι κατάλαβα πάλι καλά την εβγαλες.

Ο εξοπλισμός μας δεν είναι πανάκεια, αλλά μας γλυτώνει απο την μέση τουμπα/στούκα, το λεω για την πανοπλία που ανέφερες.
Αν γίνει χοντρή στραβή δεν μας γλυτώνει τίποτα... αλλα τι πρέπει να γίνει? Να σταματήσουμε να καβαλάμε μηχανές???
ε αυτό δεν γίνεται, οπότε κάνουμε οτι ειναι δυνατόν για να την γλυτώνουμε.

zephyr1
31/03/2008, 15:59
Περαστικα Ακη , παλι καλα.:(

Αν η τυχη τα φερει ετσι και σου κατσουν κανα 2 στραβες μαζεμενες αρχιζεις και τα ζυγιζεις απο δω τα ζυγιζεις απο κει και τρελαινεσαι.

Καλη τυχη να εχεις απο δω και περα.:wave2:

Tpap
31/03/2008, 16:10
Ε, όχι ρε φούστη μου...

περαστικά κ αγύριστα...

div400
31/03/2008, 16:12
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΚΗ!!!!!:wave2:

μη μασας αδερφε!

:beer: :beer: :beer: :beer:

υγ: τον ιδιο προβληματισμό τον εχω και εγω εδω και χρονια που καβαλάω αλλα.....που να δεις τους προβληματισμούς που θα εχεις αν κυκλοφορεις με τουτου....''τι ωραια που θα γινοταν η Αθηνα με κανα 100αρι κιλα ΤΝΤ''...''χμμμ να παρω το nivara αυριο και να ξαναπερασω απο εδω να τους δειξω''.....

τα δε ΜΜΜ σε κανουν να βρησκεις τα σαγονια ενος λευκου καρχαρια πολυ πιο χαριτωμενη παρεα απο τους συναθρωπους σου....

ασε δε λεει...:sad:

Daemon
31/03/2008, 16:12
Αστα ψοφια ρε.. βρηκες δικαιολογια να μην πας για δουλεια.. :mad: :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περαστικα βρε και αγυριστα.. :beer: :wave2:

lilipoua
31/03/2008, 16:54
Αυτη τη ρημάδα τη "μαυρη" τρύπα, προχθες δεν τη συζητούσαμε? Τί τη μελέταγες???

Και τί να σου πω? πως ο διάολος έχει πολλά ποδάρια? Πάντα εξοπλισμός!!!! Ευτυχώς, το ξέρεις!

Τώρα έγινε ένα ατύχημα μπροστά μου στην Κατεχάκη και είδα το παλικάρι με TDM900 να κουτρουβαλίζεται!!! Ευτυχώς φορούσε κράνος αλλά θα είχε γλιτώσει το κάψιμο στην παλάμη και στα πόδια άν φορούσε γάντια και κάτι καλύτερο για παντελόνι αντί για φόρμα γυμναστικής !!

Αυτά τα ωραία νέα για σήμερα!!! :(

Περαστικά κι αγύριστα κι απο μένα!!!!
:beer: :beer: :beer:

tai
31/03/2008, 17:17
έπρεπε να σακατέψει το μοτόρι και να αφήσει χωρίς μεροκάματο τον κακόμοιρο τον ταρίφα για να κάνει κοπάνα ο κουλός:D

Ακη, να δούμε που θα σταματήσει το γούρι ρε :sick:

doctor x
31/03/2008, 17:24
περαστικα γαμωτο!:wave2:

αν χρειαστεις κατι you know....

αυτο για εξοπλισμο πολης το χεις σκεφτει?

125845

catmaster
31/03/2008, 17:39
Μηχανάκι για την πίστα ...

Μηχανάκι για καμιά βολτούλα ....

Για την πόλη θα πάρω ένα τέτοιο μέχρι να σπάσει το γούρι γιατί με πάει γ@μιώντας ...:evil:

125863

alximistis
31/03/2008, 17:44
Στέλιο ειλικρινά δεν έχω σοκαριστεί καθόλου ... αλλού έγκειται πλέον ο προβληματισμός μου ...

...βαρέθηκα να προσέχω ΕΓΩ για την μαλακία του άλλου και να παίζω tetris κάθε μέρα στην πόλη με ταξί, λεωφορεία , τρόλεϊ , πεζούς , σκυλιά , αυτοκίνητα , μοτοσυκλέτες ...

Δεν είσαι ο μόνος αλλά... δεν γίνεται αλλιώς!!! :) Κουράγιο!!! Στα δεύτερα ήντα είσαι ακόμα! :D

hercul
31/03/2008, 19:06
Περαστικά και ποτέ ξανά!!

Και γω είχα ατύχημα με αυτοκίνητο πριν από μια εβδομάδα! Και σήμερα πάλι είδα μπροστά μου έναν με αυτοκίνητο να κάνει παράνομη αναστροφή και να εμβολίζει έναν με ένα σκούτερ! Σταμάτησα και ήμουν έτοιμος να σκοτώσω τον ηλίθιο με το αυτοκίνητο αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα και απλά τον έβρισα! :yuck: :yuck: :yuck:

Δεν είναι οι μοτοσικλέτες επικύνδινες αλλά τα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά επικύνδινα για τις μοτοσικλέτες! :mad: :mad: :mad:

kalesin
31/03/2008, 19:10
Περαστικα Ακη

κ τα ματια σου παντα 100000004

οπως κ ολοι αλλωστε

:beer: :beer: :beer:

lamoun
31/03/2008, 19:10
Περαστικά, πάντα όρθιος!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Δεν είναι οι μοτοσικλέτες επικύνδινες αλλά τα αυτοκίνητα είναι εξαιρετικά επικύνδινα για τις μοτοσικλέτες! :mad: :mad: :mad:

Δυστυχώς έτσι είναι... :sad:

cityfly
31/03/2008, 19:37
περαστικά Άκη και αγύριστα

ο ταρίφας πώς αντέδρασε μετά;
δέχτηκε τι έγινε ή έκανε την πάπια;
αν και έτσι όπως τα περιγράφεις μάλλον δεν έχει και πολλά περιθώρια

:wave2: :wave2: :wave2: :beer:

catmaster
31/03/2008, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
περαστικά Άκη και αγύριστα

ο ταρίφας πώς αντέδρασε μετά;
δέχτηκε τι έγινε ή έκανε την πάπια;
αν και έτσι όπως τα περιγράφεις μάλλον δεν έχει και πολλά περιθώρια

:wave2: :wave2: :wave2: :beer:

Όταν έγινε το μπαμ και σηκώθηκα μου λέει να σου αφήσω τα στοιχεία μου και να φύγω να προλάβω να φτιάξω τουλάχιστον το παράθυρο μη χάσω το μεροκάματο .... :nono:

του λέω κάτσε να έρθει το ΤΟΤΑ να κάνει μια καταγραφή και μετά πας όπου θέλεις και εγώ πάω να βγάλω ακτίνες ... άρχισε τα μα και τα μου θα χάσω τη μέρα και τα σχετικά ...του λέω δεν πας πουθενά αν δεν έρθει ΤΟΤΑ ... ευτυχώς ήρθαν γρήγορα και είχα ήδη μαζέψει τους μάρτυρες και έδωσαν στοιχεία και έγινε σωστά η καταγραφή του ατυχήματος ...

με πήρε και αργά το μεσημέρι να τσεκάρει αν είμαι καλά και μου είπε πως αύριο θα πάει να υπογράψει στην ασφαλιστική για την δήλωση ...

πιστεύω πως δεν θα έχουμε παρατράγουδα ...

Ζεύκας
31/03/2008, 20:29
Α. ευτυχώς που δν έπαθες τπτ το σοβαρό.
Β.ελπίζω η μηχανή να μην έπαθε κ αυτή τπτ σπουδαίο (αλήθεια, τι καβάλαγες?)
Γ.καλή ζημιά του έκανες του μακάκα!.Όχι σαν κ μένα που με κράτησαν στο νοσοκομείο,μου κατέστρεψε μηχανή+εξοπλισμό 13,000 ευρώ κ εγώ του έκανα ζημιά 130 ευρώ!γμτ....

πάντα όρθιος Άκη, όσο για το να μη ξανακαβαλήσεις στην Αθήνα τι να πώ, ό,τι προστάζει η ψυχούλα σου! :)

:beer: :beer: :wave2:

odt
31/03/2008, 20:35
Ρε Άκη...κι εμένα μου τη σπάνε οι ταρίφες, αλλά δεν τους σπάω τα αμάξια ρε συ...

Δε σου λέω περαστικά ρε φίλε, γιατί ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα...καλά ξεμπερδέματα με το μακάκα

sergiosm
31/03/2008, 21:18
με πήρε και αργά το μεσημέρι να τσεκάρει αν είμαι καλά και μου είπε πως αύριο θα πάει να υπογράψει στην ασφαλιστική για την δήλωση ...

πιστεύω πως δεν θα έχουμε παρατράγουδα ...

Έτσι φαίνεται, γιατί απλά πλέον ΔΕΝ έχει άλλη επιλογή

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανες και κάλεσες την τοτα.

Αλλιώς μπορεί και (για να μην πω ότι σίγουρα θα) να την έκανε.

Αν πάντως σου κάνει νερά, απλά να του θυμίσεις ότι εκτός των άλλων υπάρχει και το Ποινικό.

Περαστικά και αγύριστα φίλε

gcrook
31/03/2008, 23:46
Τι να σου πω ρε Ακη.
Επειδη εισαι 2 μετρα μαντραχαλος νομιζεις οτι εχεις το δικαιωμα να εμβολιζεις το ταξακι του καθε μεροκαματιαρη επειδη ετσι σου την εδωσε;:sad:
Τον ανθρωπο δεν τον σκεφτηκες που εχασε το μεροκαματο και θα στειλει το αμαξι αποσυρση; :sad:
Αλητηριε.....

Περαστικα και αγυριστα και κοιτα να κανουμε κανα σερβις γιατι εγω αυτα περι κακωσεων δεν τα χαφτω.:D :smokin: :beer: :wave2:

EVI
31/03/2008, 23:59
opa re akh!!!!!! perastika re alani! tora to eida tha se paro avrio thl

Operater
01/04/2008, 00:59
Περαστικά Άκη! Να γίνεις καλά ρε αδερφέ! :beer:

Δεν έχω και εμπειρία να σε καταλάβω καλύτερα, αν και θα ήθελα να μην αποκτήσω... :sad:

vangelis 64
01/04/2008, 01:34
Γαμώτ γαμώτ...:mad: :mad: Να σού πω κι εγώ τα περαστικά μου και...ξέρεις τι εύχομαι;

Εύχομαι αυτή η "κάκωση" να κάνει ως δια μαγείας το χεράκι σου ευλύγιστο και ακούραστο,όταν ακουμπήσει πάνω στίς χορδές.:D :D

Ας είναι μέχρι εδώ Άκη μου.:beer: :beer: :wave2:

blackbusa
01/04/2008, 02:18
:eyepop:

πωπωπω ρε πστ μου......

Περαστικα ρε Ακη.....

:sun:

gian_nykt
01/04/2008, 07:14
περαστικά κι απο μένα...και αγύριστα......εεεε ρε...πρέπει να πάρουμε συσκευές διακτίνησης κινδύνου......σε ζόρε επάνω να πατάμε ενα κουμπί και να εξαφανιζόμαστε.....τι ναι αυτά ρεεεεεε....χθες σκεφτόμουνα...ρε μπας να φοράμε ιδίως το βράδυ και κίτρινα γιλέκα με ανακλαστικά όταν οδηγάμε? Ξέρετε, σαν τον τροχαίων ή των μαστόρων που δουλεύουν στις εργασίες δρόμων.......ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!

crs-k
01/04/2008, 07:14
Περαστικα κι αγυριστα ρε Ακη... :(

filipp0s
01/04/2008, 07:23
Περαστικά ρε Ακη! :wave2: :wave2: :wave2:

και που 'σαι..

Για την πόλη θα πάρω ένα τέτοιο μέχρι να σπάσει το γούρι γιατί με πάει γ@μιώντας ...:evil:

μην το πάρεις σε κίτρινο...:sick:

makis206
01/04/2008, 08:14
Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι Άκη !

Και καλά ξεμπερδέματα φίλε :beer: :beer:

devil's animal
01/04/2008, 08:24
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ?? :eek: :eek: :eek:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!! :a53: :a53: :a53:

ελπιζω να μην εχεις αλλα παρατραγουδα με τον μ@λακα τον ταριφα και να αποζημιωθεις οσο πιο γρηγορα.
η κακωση δεν ειναι τιποτα σε σχεση με αλλα που θα μπορουσες να παθεις αλλα δεν ειναι και αμελητεα...:sad:

κανονισε να ξεκουραζεσαι και παγο για τις πρωτες 24 ωρες κ.λ.π.
δεν το ειδα νωριτερα γαμ%$#&^&^%^&:a37: :a37:

θα σε παρω τηλ λιγο αργοτερα ρε συ να δω πως εισαι.
αν δεν το σηκωσεις θα το καταλαβω....

οτι θα με γραψεις στα @@ σου...:rotflmao: :rotflmao:

και παλι περαστικα ρε Ακη...

Cpt. Haddock
01/04/2008, 08:30
ρε γμτ... :sick:

περαστικά ρε θηρίο....ποτέ ξανα :wave2:

LsKostas
01/04/2008, 09:23
Περαστικα Ακη.:wave2:

Εχεις δικιο στο θεμα με τον εξοπλισμο.οτι και να βαλουμε ειμαστε ευαλωτοι.:(

Απ την αλλη κερδιζουμε χρονο καθημερινα,και προλαβαινουμε να 'ζησουμε'.

Αν μη τι αλλο προσοχη και ευχες για γρηγορα ξεμπερδεματα :beer: :beer: :beer:

sober
01/04/2008, 10:21
Περαστικα κι αγυριστα βρε Ακη!! Μες στη ζουγκλα που κυκλοφορουμε κα8ημερινα εχουμε καταντησει να κανουμε το σταυρο μας και να ευχομαστε να φτασουμε στον προορισμο μας οπως ξεκινησαμε....:rolleyes:

Κι οπως λεει κι ο Ντιρτμπερντ (ο οποιος επαναλαμβανεται....:p ) ειμαστε μια στατιστικη...:(

Να εισαι καλα!!

:beer: :wave2:

Druuna
01/04/2008, 10:22
Περαστικα Ακη.

KaTaNaS
01/04/2008, 10:34
Orthios re file, ORTHIOS! :wave2:

apav
01/04/2008, 12:56
Περαστικά! :wave2:

Bavarian
01/04/2008, 13:54
Ακη μας κυνηγάει τους Περιστεριώτες ρε :lol: .Περαστικά κι αγύριστα.:beer:

npat
01/04/2008, 14:32
Ωχ, τώρα το είδα... :( :(

Περαστικά ρε Άκη...

:beer:

Tropeas
01/04/2008, 17:06
Γρήγορα περαστικά να είναι...:beer:

S705
01/04/2008, 17:08
Ta perasika kai apo emena,grigora kala kai kales boltes.

pragmatika ntrepomai poy eixe i oikogenia moy enan tarifa kai akoma perisotero pou paraligo na ginw kai egw enas kitriniaris!!!:sick: :sick:

kai pali perastika...............

SpineshankD
01/04/2008, 21:15
Ακη σιδερενιος (οχι κυριολεκτικα!),τωρα το διαβασα... ρε φιλε μακαρι να ειναι το τελευταιο

περαστικα το συντομοτερο

ρε πουστη μου παντα το ιδιο πραγμα,

κοβουν χωρις να δουν και ενω αυτη ειναι η δουλεια τους

δεν ξερουν οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ??

..γαμω τους ταριφες μου γαμω...

road spirit
01/04/2008, 21:52
:mad:

περαστικά Άκη

TROOPER
01/04/2008, 23:16
ρε κακο σκυλι παλι ζημια εκανες ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα ρε περαστικα στα ψηλα και καλα ξεμπερδεματα γρηγορα.

αυριο θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε...ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙΣ Ε !!!!!!!!!

tati
02/04/2008, 07:26
περαστικά ΄Ακη!!! Το σημαντικο είναι να σηκωνόμαστε κάθε φορά στα πόδια μας μετά απο τέτοια;)

latris mixanis
03/04/2008, 19:39
Περαστικά Άκη! Μη σε πάιρνει από κάτω :)

Με τι βόλτα που λέγαμε τι θα γίνει, θα βγούν όλα?? :winka:

:wave2: :beer: