Σύνδεση

View Full Version : Κλοπή VFR 800 /99 Χρώμα Μαυρο

pappous
17/12/2004, 11:55
Συνάδελφοι Μοτοσυκλετιστές Καλημέρα...

Σήμερα το πρωί μου κλέψανε το Μηχανάκι μέσα από τη Πυλωτή
στο Νέο Ηράκλειο...

Αν ακούσετε τίποτα παρακαλώ να με ειδοποιήσετε....

Κακό καρκίνο να έχουν οι αλήτες....

ούτε 2 μήνες δε το είχα ....ευτυχώς πρόλαβα να πάω μια βόλτα στη Μάνη και μία στην Επίδαυρο.....με το φίλο μου το Νικόλα...(απίστευτος πιλότος ο Νικόλας...52 χρονών )...

Να είστε καλά και καλά χιλιόμετρα....!!!

Αριθμός Κυκλοφορίας ΙΒΒ 527

Το μηχανάκι ήταν τελείως νορμάλ...

idi
17/12/2004, 11:57
φιλε βαλε αριθμο πινακιδας και αν εχεις κανει τιποτα μετατροπες ή εχεις τιποτα σημαδια

θα εχω το νου μου!

:(

x-rider
17/12/2004, 12:02
Οχι ρε γαμωτ

Μακαρι να εισαι τυχερος να την βρεις ρε φιλε.

Γραψε κανα αριθμο πινακιδας, η εχει κατι ξεχωριστο?

pappous
17/12/2004, 12:03
idi σε ευχαριστώ ...ΙΒΒ 527 το μηχανάκι ήταν εντελώς νορμάλ...

pappous
17/12/2004, 12:09
idi σε ευχαριστώ ...ΙΒΒ 527 το μηχανάκι ήταν εντελώς νορμάλ...

dimitris74
17/12/2004, 12:11
οχι ρε πουστη μου τελικα αυτη η σπειρα στο νεο ηρακλειο εχει ξεσαλωσει

pappous
17/12/2004, 12:18
Ναι ρε γαμώτο...οι μπάτσοι μου είπανε ότι έχουν κλέψει 5 μηχανές μέσα σε 1 μήνα στο Νέο Ηράκλειο...!!!

x-rider
17/12/2004, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από pappous
Ναι ρε γαμώτο...οι μπάτσοι μου είπανε ότι έχουν κλέψει 5 μηχανές μέσα σε 1 μήνα στο Νέο Ηράκλειο...!!!

Τελικα οι μπατσοι ειναι μονο για να το (παιζουν), και το πιο

σπαστικο ειναι με το ¨"τουπε" που μιλανε και λενε πως εγινε

αυτο.Σε μια περιπτωση λενε ναι,ξερουμε ενα ασπρο Βανακι,

-περιοχη Κυψελης,φορτωνει μηχανες 7με10 το βραδυ.

Και γιατι ρε αρχ...... δεν κανετε μπλοκο δυο- τρια απογευματα

να τους πιασετε???

ZazouKaravaki
17/12/2004, 13:06
Oχι ρε γαμωτ...οταν τους βρουνε μας βλεπω να μαζευομαστε ολοι εξω απο το τμημα μηπως και τους καταφερουμε καμμια ψιλη.

Ακομη καλυτερα να τους πετυχουμε την ωρα "εργασιας" και να τους σαπισουμε στο ξυλο πριν ερθει η αστυνομια.
Αναρωτιεμαι ομως γιατι κλεβουν τα "μη εμπορικα" μηχανακια εφοσον δεν υπαρχει ζητηση ανταλλακτικων, εκτος και εαν υπαρχει "παραγγελια" απο καταστημα ανταλλακτικων.....

Εψαξα προσφατα με φιλους μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για R6, R1, CBR, Fazer και δεν υπηρχε ουτε βιδα....

Ειχες προλαβει να βαλεις συναγερμο, λουκετα κλπ ? Τα εκοψαν η τα πηραν ολα μαζι?

free rider
17/12/2004, 13:23
ρε τι γίνεται με το Ηράκλειο???

καλά που θα πάει αυτή η ιστορία???

δηλ πρέπει να βάλουμε δυναμίτες πάνω στα μηχανάκια για να μην τα κλέβουν?

με συγωρείς αλλά, μπορείς φίλε να μας δώσεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή σου ...σε ποιό σημείο του Ηράκλειου χτυπάνε???

GeeZer
17/12/2004, 14:27
Πες και τι χρωμα ηταν το μηχανακι σου papoy οντως δεν εισαι ο πρωτος ευχομαι να το βρεις πριν φυγει για αλλου, γαμωτο...παλιοπουστες :(

kostasfazer
17/12/2004, 16:29
Μου φαίνεται ότι πρέπει να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας ( αν αυτό είναι δυνατό)…. :mad: :mad: :mad:

zouR1
17/12/2004, 17:33
...Ούτε Χριστούγεννα καταλαβαίνουν ούτε τίποτα. Ειλικρινά φίλε pappou καταλαβαίνω τον πόνο σου. Είχα την 1 από τις 5 μηχανές που βούτηξαν από το Ηράκλειο τον περασμένο μήνα. Από την πυλωτή ...
Ελπίζω να γίνει κάνα θαύμα και να τους πιάσουν οι αστυνόμοι μπας και βρούμε τα μηχανάκια μας...:(

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΛΥΤΡΑ!!!!
Είναι ένας ισοβήτης ο Λαμπρόπουλος το όνομα ο οποίος μάλλον έχει conne μέ τους μπάτσους (με το αζημίωτο φαντάζομαι) και έχει την δήλωση κλοπής όπως την έχεις κάνει στο τμήμα με όλα σου τα στοιχεία. Θα σε πάρει και θα σου ζητήσει να καταθέσεις λεφτά σε τραπεζική επιταγή.
Αν αποτύχει αυτό θα βάλει έναν άλλο μπάρμπα με μάγκικη φωνή που θα σου πει να δώσετε ραντεβού να πάρεις την μηχανή. Αυτός είναι ζώρικος γιατί μιλάει γρήγορα και δεν σε αφήνει να σκεφτείς. Πρόσεχε μην την πατήσεις. Αν σου πει ότι μόλις πάρεις την μηχανή να βάλεις το αυτοκόλλητο με το '9', τότε να ξέρεις ότι είναι απατεώνας. Εχει και callsign ο αλήτης...

Εγώ θα έχω τον νου μου μπας και ακούσω τίποτα για μαύρο VFR 800 γιατί από πινακίδα δεν νομίζω πως παίζει τίποτα.

dimitris74
17/12/2004, 19:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
...Ούτε Χριστούγεννα καταλαβαίνουν ούτε τίποτα. Ειλικρινά φίλε pappou καταλαβαίνω τον πόνο σου. Είχα την 1 από τις 5 μηχανές που βούτηξαν από το Ηράκλειο τον περασμένο μήνα. Από την πυλωτή ...
Ελπίζω να γίνει κάνα θαύμα και να τους πιάσουν οι αστυνόμοι μπας και βρούμε τα μηχανάκια μας...:(

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΛΥΤΡΑ!!!!
Είναι ένας ισοβήτης ο Λαμπρόπουλος το όνομα ο οποίος μάλλον έχει conne μέ τους μπάτσους (με το αζημίωτο φαντάζομαι) και έχει την δήλωση κλοπής όπως την έχεις κάνει στο τμήμα με όλα σου τα στοιχεία. Θα σε πάρει και θα σου ζητήσει να καταθέσεις λεφτά σε τραπεζική επιταγή.
Αν αποτύχει αυτό θα βάλει έναν άλλο μπάρμπα με μάγκικη φωνή που θα σου πει να δώσετε ραντεβού να πάρεις την μηχανή. Αυτός είναι ζώρικος γιατί μιλάει γρήγορα και δεν σε αφήνει να σκεφτείς. Πρόσεχε μην την πατήσεις. Αν σου πει ότι μόλις πάρεις την μηχανή να βάλεις το αυτοκόλλητο με το '9', τότε να ξέρεις ότι είναι απατεώνας. Εχει και callsign ο αλήτης...

Εγώ θα έχω τον νου μου μπας και ακούσω τίποτα για μαύρο VFR 800 γιατί από πινακίδα δεν νομίζω πως παίζει τίποτα.

φιλε ζουρ, γιατι δεν κανεις μια επισκεψη στην γαδα στο τμημα εκβιαστων να τους καταγγειλεις? γιατι απο οτι καταλαβα και το τμημα ηρακλειου μαλλον λαδοποντικες ειναι και εκει

zouR1
18/12/2004, 15:40
Εχω πάει Δημήτρη, το να είναι λαδωμένοι οι του Ηρακλείου αυτό δεν το ξέρω, ο διοικητής τους μου φάνηκε εντάξει άνθρωπος. Από το ΑΤ Ηράκλειου μου είπαν ότι το θέμα έχει πάει και στο εκβιαστών αλλά ξέρω ότι οι συγκεκριμένοι δρουν από καιρό.
Είχαν φάει λεφτά από ένα φίλο μου το 2003 που του είχαν κλέψει ένα CBR600 από Αμπελόκηπους. Θυμάμαι αυτό που μου έλεγε για το αυτοκόλλητο με το '9'...
Εξάλου και να τους πιάσουν, δεν ξέρω, ο Λαμπρόπουλος είναι ισοβίτης. Από τον Κορυδαλλό παίρνει τηλέφωνο. Τι άλλο να του κάνουν. Το ερώτημα είναι πως βρίσκονται οι δηλώσεις κλοπής στα χέρια τους. Αυτό είναι κάτι που όσο βλάκες και να είναι οι μπάτσοι μας, αν ήθελαν θα το είχαν μάθει.
Με τους μπάτσους δεν τα έχω επειδή δεν έπιασαν αυτούς που μου κλέψαν τη μηχανή. Τα έχω επειδή δεν έχουν πιάσει ακόμα τους άλλους βρωμόμπατσους που μοιράζουν τα στοιχεία στον κάθε μαλάκα ισοβίτη και τον αφήνουν να παίζει με τον πόνο του κοσμάκη... Για αυτό τον λόγο για μένα είναι όλοι παντελώς ανήκανοι, άλθλιοι και άχρηστοι !!:evil:

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.
19/12/2004, 12:51
ΠΑΠΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΥ.ΚΑΡ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ VFR ACRAPOVIC?
ΑΝ ΝΑΙ, ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ Η ΠΥΛΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Υ.Γ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ 270 km/h ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ JEREMY, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑΘΗ.

pappous
20/12/2004, 09:16
Αγαπητέ Γιώργο....πράγματι είμαι ο φίλος του Νίκου....
:smilea: :smilea:

οσο για το κόκκινο VFR tou Νικόλα με σουβλάκωσε στα 240....με πέρασε από πάνω..!!! ¨Εχουν πάθει πολλοι "ζημιά" με αυτό το μηχανάκι....έχουμε ρίξει άπειρο γέλιο...ας είναι καλά ο Στάθης....απίστευτος μηχανικός και ιδεολόγος με τη δουλειά του...

Υ.Γ. Πρεπει να είσαι ο Γαμπρός του Αλέκου...:)
Αν ναι με τον Αλέκο και τη γυναίκα του έχουμε πάει και εκδρομή μαζί με το Νικόλα και το Γιάννη(ΖΧ-9R) να τους πείς πολλά χαιρετίσματα....είναι τρομερά τα πεθερικά σου..!!!!

jimbo
19/08/2010, 09:25
φίλε, έπεσα και εγώ θύμα του Λαμπρόπουλου και λύτρα μηχανής. Μου ζήτησε καταθεσει Millenium και εγώ σαν μαλάκας την πάτησα..βιάστηκα.
Εχω ήδη κάνει αναφορά κλοπής. Υπάρχει κανένα νεότερο για αυτόν?

guzzistas
19/08/2010, 09:48
6 χρόνια μετά!!! :eyepop:

jimbo
19/08/2010, 09:51
Είναι αυτό που λένε ότι η Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ. Τώρα δηλαδή εγώ να πάω να τον καταγγείλω ή δουλευόμαστε ομαδικώς? Δηλαδή έλεος! Με αριθμό λογαριασμού και δεν μπορεί να τον πιάσει η αστυνομία?

notakos600
19/08/2010, 10:01
Προσοχή τώρα με τους καύσωνες , να ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία των ψυγείων που αγοράζετε φαγώσιμα, προκαλούν μεταξύ άλλων και μαλάκυνση εγκεφάλου...

castoras
19/08/2010, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Προσοχή τώρα με τους καύσωνες , να ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία των ψυγείων που αγοράζετε φαγώσιμα, προκαλούν μεταξύ άλλων και μαλάκυνση εγκεφάλου...

Κι εγώ έφαγα μια σαλάτα του σεφ,χάλια ήταν...

fasma
20/08/2010, 08:15
Το νουμερο 9 τι ακριβως ρολο παιζει ειπαμε? :confused:

HARIS DUKE
27/05/2014, 01:16
Παιδια Καλησπερα,,,,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... κ στον Πειραια εχουμε τα ιδια. κ χειροτερα,, 7 μηχανακια σηκωσαν..τι τα κανουν που τα πανε,,,.ειναι σπειρα..με παρακολουθουσαν απο την ημερα που την αγορασα,τοτε την εβαζα σε παρκινκ μεχρι που εσπασε ενας σωληνας κ γεμισε ο τοπος ακαθαρσιες κλπ..Τοτε δεν εβρισκα παρκιν στην γειτονια κ την αφηνα εξω με συναγερμο,,ναι καλα,,τους σταματαει τιποτα αυτους??ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ,,ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ,,ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ,,!!Οι μπατσοι γελουσανε οτι ανεφερα την κλοπη,,το επαιζαν εξυπνοι,,ειναι εππαγγελματιες,,αυτοι για να κλεψουν τετοια μηχανη..κ λ π..ελεγαν,,τι να πω,,κ τι να κανω!!Πως να προφυλαχτουμε πια? Ο δρομος φωτηζεται με κιτρινα φωτα σαν της Εθνικης!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ..ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ,,...κ γιατι δεν φορας ζωνη..ευχαριστω..