PDA

View Full Version : Αντιπροσωπεία ή ελεύθερο εμπόριο;

fileto_mosxari
31/03/2008, 18:32
Ρε παιδιά επειδή έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και έχω καταπονήσει την ψυχική μου υγεία όσο και τα νεύρα μου, θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι η διαφορά τελικά ανάμεσα στα μηχανάκια που πουλάει ένα οποιοδήποτε κατάστημα με την αντιπροσωπεία.

Συγκεκριμένα για v-strom 1000 βρήκα μια διαφορά στα λεφτά περίπου στα 1000?.

Είναι δυνατόν να παίζει τόσο μεγάλη διαφορά;
Γιατί αν παίζει..τότε ή είναι κορόϊδα όλοι αυτοί που αγοράζουν το μηχανάκι τους από αντιπροσωπεία ή είναι τόσο μεγάλες λουμπίνες (συγνώμη, να μου επιτραπεί η έκφραση), αυτοί οι έμποροι που αγοράζουν και πουλάνε αισθητά πιο φθηνά! Οπότε αγοράζεις με το χέρι στην καρδιά πλέον...
τι να πώ...έχω νιώσει μια κάποια πικρία γιατί πρόκειται για μεγάλη απάτη η αγορά μιας μηχανής..

τελικά τι παίζει; ξέρει κάποιος να μου πεί γιατί να επιλέξω πιο φθηνά απ' ότι αν πάω σε μια αντιπροσωπεία;

Σίγουρα έρχομαι από πολλά χιλιόμετρα πιο πίσω μιας και δεν ασχολήθηκα με το άθλημα εδω και 8 χρόνια, αλλά θα ήθελα να ξέρω γιατί αυτό το παιχνίδι;;;

Συγνώμη αν κούρασα.

vestromas
31/03/2008, 20:12
Η διαφορα αδερφε ειναι μονο στην τιμη. Ειδικα αν εισαι ψαρακας, η εκαστοτε αντιπροσωπια ειναι ικανη να σου πιει το αιμα με τομπουρι της σομπας. Και αυτο, οχι μονο στην αγορα αλλα και μετα, αμα συνεχισεις να ψαρωνεις με τις εγγυησεις και τις σφραγιδες τους. Τωρα αν παρεις κανενα δυσκολο και υποπτο μοντελο, δυσκολα το ρισκαρεις με παραεισαγωγη. Το vstrom ομως δεν ειναι απο αυτα, γι αυτο κινησου ανετα στην παραεισαγωγη και βρες και κανα καλο παιδι μαστορα για τα σερβις και τα απροοπτα και μην τσιμπας το παραμυθι τους.:beer: :wave2:

Random
01/04/2008, 18:54
to δικο μου 650αρι στρωμα ειναι παραεισαγωγης και εδω και 4 χρονια λειτουργει τελεια μονο με μπουζι-λαδια..προχωρα για παραεισαγωγη...

Αν και ο οροσ παραεισαγωγη δεν ισχυει..ολα τα στρομια ερχονται απο το κεντρο διανομης της σουζουκι στο βελγιο...απλως οι εμπορες για ανταγωνισμο τιε δινουν πιο χαμηλα...η εγγυηση ολων των στρομιων ειναι paneuropean..εγω τους εκανα κομπλα στη σουζουκι και μου ειπαν οτι αναγνωριζεται κανονικα η εγγυηση κ ας ειναι παραεισαγωγης..μη μασας..