PDA

View Full Version : Σπασμένος καθρέπτης ??? No problem...

THEOD
01/04/2008, 16:56
Είναι γνωστό ότι στους ελιγμούς μέσα στην πόλη πολλές φορές καταλήγουμε με σπασμένους καθρέπτες...

Επίσης είναι γνωστό ότι οι τιμές των ανταλλακτικών καθρεπτών είναι στα ύψη....

Ε...λοιπον, σας έχω ευχάριστα νέα....

Μην σας πιάνει απελπισία........

ΝΑ Η ΛΥΣΗ.... :D :D :D

126100

DrIoannis
01/04/2008, 17:20
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zapmaria
01/04/2008, 17:23
Σωστός και πρακτικός.
Και στο κάτω κάτω αν ξεχάσουμε και καμιά φορά το καθρεφτάκι μας έχουμε και εφεδρικό :rotflmao: :rotflmao: :beer:

cityfly
01/04/2008, 17:25
το χρώμα είναι σημαντικός παράγοντας;

γιατί μου τελείωσαν τα ροζ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

zapmaria
01/04/2008, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
το χρώμα είναι σημαντικός παράγοντας;

γιατί μου τελείωσαν τα ροζ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ο σημαντικότερος!!!
Μόνο ροζάκι, φουξ και κόκκινο παρακαλώ.
Είναι trendy :lol: :lol:

lamoun
01/04/2008, 18:53
Εγώ πάντως προτιμώ αυτή την περίπτωση από την άλλη... :sick:

makis206
02/04/2008, 07:36
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
02/04/2008, 08:00
φανταζομαι οτι σημαντικο ειναι να μην εχει σπασει ο μηχανισμος ετσι??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sergiosm
02/04/2008, 11:24
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

sergiosm
02/04/2008, 11:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Εγώ πάντως προτιμώ αυτή την περίπτωση από την άλλη... :sick:

+ 1000

mats8282
02/04/2008, 11:35
Παντως εχει παραγινει το κακο με τα χτυπημενα ενω ηταν σταθμευμενα αυτοκινητα.....Μεσα σε μια βδομαδα οι ζημιες στην οικογενεια μου....

1) Αριστερος καθρεφτης στο εταιρικο Focus που μολις ειχε παραλαβει η αδερφη μου,την επομενη της παραλαβης, απο την εταιρια που δουλευει ελειπε ολο το καπακι....

2) Δεξιος καθρεφτης στο Passat του πατερα μου κομματια το τζαμι,ολο το πλαστικο στην εξω μερια κομματια....

3) Δεξιο φτερο στο Fabia της μανας μου μπροστα απο την ροδα μεγαλου μεγεθους γουβα χωρις καμμια γρατζουνια....

Και φυσικα κανενας δεν αφησε τα στοιχεια του να αναλαβει την ευθυνη ουτε ειδε κανενας τιποτα...Ολα αυτα την περασμενη βδομαδα και ολα οσο ηταν παρκαρισμενα....

:sick:

sober
02/04/2008, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Παντως εχει παραγινει το κακο με τα χτυπημενα ενω ηταν σταθμευμενα αυτοκινητα.....Μεσα σε μια βδομαδα οι ζημιες στην οικογενεια μου....

1) Αριστερος καθρεφτης στο εταιρικο Focus που μολις ειχε παραλαβει η αδερφη μου,την επομενη της παραλαβης, απο την εταιρια που δουλευει ελειπε ολο το καπακι....

2) Δεξιος καθρεφτης στο Passat του πατερα μου κομματια το τζαμι,ολο το πλαστικο στην εξω μερια κομματια....

3) Δεξιο φτερο στο Fabia της μανας μου μπροστα απο την ροδα μεγαλου μεγεθους γουβα χωρις καμμια γρατζουνια....

Και φυσικα κανενας δεν αφησε τα στοιχεια του να αναλαβει την ευθυνη ουτε ειδε κανενας τιποτα...Ολα αυτα την περασμενη βδομαδα και ολα οσο ηταν παρκαρισμενα....

Μια φορα χτυπησα κα8ρεφτη σε στα8μευμενο αμαξι...αλλα ηταν ηδη χαλασμενος...:rolleyes:

Που να το καταλαβω ομως αφου με το που τον ακουμπαω κρεμασε απο ενα ξεχαρβαλωμενο ελατηριο ενω πριν δεν φαινοταν τιποτα...

Ειχα σκυλοντραπει και προσπα8ουσα να χωσω παλι μεσα το ελατηριο και κατι αλλα μπιρμπιτσολια μπας και στα8ει..

Τελικα με ειδε ο ιδιοκτητης και μου ειπε να το αφησω ετσι οπως ειναι...

Φιουυυυ....:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

McGyver
02/04/2008, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
κατι αλλα μπιρμπιτσολια

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

MikeG
02/04/2008, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Από αυτοκίνητα όμως άλλο πράμα. Κάθενας & το δικό του. Επαληθεύουμε το κανόνα. Κάθε οικογένεια πάνω από 2.
Δε το λέω για να σε προσβάλλω ούτε για να προκαλέσω διαμάχη. Πιστεύω να το κατανοείς.
Απλά βρε παιδιά (σε όλους πάνε αυτά), αν σε κάθε οικογένεια έχουμε όλοι από ένα, δεν έχουμε που να τα παρκάρουμε & για να περάσει κάποιος από ένα δρόμο θα πρέπει να προσέχει από παντού & να πηγαίνει σα κότα για να περάσει ε τότε λογικό είναι να συμβαίνουν αυτά.
Δε δικαιολογώ αυτούς που κάνουν ζημιές & φεύγουν όμως λέω ότι αυτό θα συμβαίνει & να μη πω & χειρότερα.
Αν δε βάλουμε μυαλό να μην αγοράζουμε όλοι αυτοκίνητα & αν δεν υπάρξει αποκέντρωση τότε θα τα χτίζουμε το ένα πάνω στο άλλο & δε θα υπάρχει πια κίνηση αλλά ακινησία.
Άντε με τις υγείες μας!

:wave2:

devil's animal
02/04/2008, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Από αυτοκίνητα όμως άλλο πράμα. Κάθενας & το δικό του. Επαληθεύουμε το κανόνα. Κάθε οικογένεια πάνω από 2.
Δε το λέω για να σε προσβάλλω ούτε για να προκαλέσω διαμάχη. Πιστεύω να το κατανοείς.
Απλά βρε παιδιά (σε όλους πάνε αυτά), αν σε κάθε οικογένεια έχουμε όλοι από ένα, δεν έχουμε που να τα παρκάρουμε & για να περάσει κάποιος από ένα δρόμο θα πρέπει να προσέχει από παντού & να πηγαίνει σα κότα για να περάσει ε τότε λογικό είναι να συμβαίνουν αυτά.
Δε δικαιολογώ αυτούς που κάνουν ζημιές & φεύγουν όμως λέω ότι αυτό θα συμβαίνει & να μη πω & χειρότερα.
Αν δε βάλουμε μυαλό να μην αγοράζουμε όλοι αυτοκίνητα & αν δεν υπάρξει αποκέντρωση τότε θα τα χτίζουμε το ένα πάνω στο άλλο & δε θα υπάρχει πια κίνηση αλλά ακινησία.
Άντε με τις υγείες μας!

+ ΑΠΕΙΡΟ!
:beer: :beer: :beer:

trigger
03/04/2008, 01:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Eίναι τεχνικός όρος που τον χρησιμοποιούμε σε περίπτωση που το εξάρτημα δεν ανήκει στις κατηγορίες: παπαρόλι, μπιμπλίκι, μαραφέτι κλπ :o

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

mats8282
03/04/2008, 10:10
Άντε με τις υγείες μας!

Δυστυχως ετσι ειναι το πραγμα....Αλλα εμεις εχουμε 2 οποτε η αναλογια ειναι κανονικα 2/4 :)

Ενα Passat του 95 και ενα Fabia του 2004.....Και 2 μηχανακια το GSR μου και ενα CBF της αδερφης το οποιο το εχω στην ουσια μονο εγω :D

Το αλλο,Focus,ειναι εταιρικο απο την δουλεια της αδερφης μου,πωλητρια στην LG, δηλαδη απολυτως τσαμπα και το πιο σκληρα εργαζομενο απο ολα :p

Επισης ειναι διαφορετικο να εργαζονται ολοι και να εχουν το δικο τους εισοδημα και να χρειαζονται ενα μεσο και αλλο να υπαρχουν 4 αυτοκινητα για παραδειγμα για 4 ατομα απο τα οποια δουλευει το ενα ή τα δυο οποτε τα αλλα 2-3 ειναι πολυτελεια...

Καταλαβα οτι δεν το ειπες να με προσβαλλεις αλλα εκει που μενω,Μαρουσι κοντα σχολεια Δουκα,δεν υπαρχει στην ουσια συγκοινωνια και εκτος απο τον πατερα μου που ειναι συνταξιουχος οι υπολοιποι ειμαστε ολη μερα στους δρομους πραγμα που με τις ανυπαρκτες συγκοινωνιες καθιστα τα 2 αυτοκινητα και την μοτοσυκλετα που θα βγαλω εγω απολυτως απαραιτητα...Δυστυχως

Δεν ειναι μονο θεμα παιδειας....Ειναι και θεμα υποδομων και επαγγελματος κτλ κτλ....

apav
03/04/2008, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Μια φορα χτυπησα κα8ρεφτη σε στα8μευμενο αμαξι...αλλα ηταν ηδη χαλασμενος...:rolleyes:

Που να το καταλαβω ομως αφου με το που τον ακουμπαω κρεμασε απο ενα ξεχαρβαλωμενο ελατηριο ενω πριν δεν φαινοταν τιποτα...

Ειχα σκυλοντραπει και προσπα8ουσα να χωσω παλι μεσα το ελατηριο και κατι αλλα μπιρμπιτσολια μπας και στα8ει..

Τελικα με ειδε ο ιδιοκτητης και μου ειπε να το αφησω ετσι οπως ειναι...

Φιουυυυ....:rolleyes:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άντε με τις υγείες μας!

Ωρέ μίκε κάτι έχεις παρεξηγήσει. Αυτόνομη μετακίνηση δεν σημαίνει μόνο μηχανάκι. Όσο δεν απαγορεύεται, έχει κάθε δικαίωμα να αγοράσει και ποδήλατο, και αυτοκίνητο, και φορτηγό και πάει λέγοντας. Αφού αυτό καλύπτει τις ανάγκες του, γιατί να μην περιορίσουμε εμείς; Εσύ που έχεις δύο μηχανάκια και ένα αυτοκίνητο, τα έχεις σκεφτεί τα πιο πάνω; :smilea:

MikeG
03/04/2008, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav

Ωρέ μίκε κάτι έχεις παρεξηγήσει. Αυτόνομη μετακίνηση δεν σημαίνει μόνο μηχανάκι. Όσο δεν απαγορεύεται, έχει κάθε δικαίωμα να αγοράσει και ποδήλατο, και αυτοκίνητο, και φορτηγό και πάει λέγοντας. Αφού αυτό καλύπτει τις ανάγκες του, γιατί να μην περιορίσουμε εμείς; Εσύ που έχεις δύο μηχανάκια και ένα αυτοκίνητο, τα έχεις σκεφτεί τα πιο πάνω; :smilea:

Μάλλον με παρεξήγησες ολίγων. Δεν είπα ότι αυτόνομη μετακίνηση σημαίνει μόνο μηχανή. Ούτε είπα να απαγορευτεί η αγορά αυτοκινήτου. Αυτό που είπα είναι ότι με τη λογική που προχωράμε θα συμβεί η ακινησία. Επίσης είπα ότι εμείς κατά κύριο λόγο & μετά το κράτος φταίμε για τη κίνηση (ακινησία), την έλλειψη πάρκινγκ & όλα τα σχετικά. Εγώ που έχω 2 μηχανάκια, το αυτοκίνητο είναι του μπαμπά έχουμε ένα γκαράζ να & τα βάζουμε μέσα. Ευτυχώς όταν φτιάχναμε το σπίτι είχαμε προνοήσει.
Το γεγονός είναι ότι όσο σε ένα σπίτι που ζουν 3 άτομα υπάρχουν 2 αυτοκίνητα (αυτό αυξάνει εκθετικά) τότε δε μας σώζει τίποτα. & δυστυχώς είναι θέμα & εδώ παιδείας & νοοτροπίας. Πάρα πολλούς μπορεί να εξηπηρετήσει το μετρό στην Αθήνα όμως συνεχίζουν να κινούνται με τα αυτοκίνητα τους. Διαπιστώνουν όλοι ότι υπάρχει πρόβλημα όμως όλοι αγοράζουν SUV για να κάνουν "το καθημερινό τους σαφάρι". Δικαίωμα μας είναι να αγοράσουμε & όλοι Hammer αν έχουμε τα χρήματα.
Μετά όμως μάλλον θα τα βάλουμε στο "κ@λ@" μας γιατί δε θα μας χωράνε οι δρόμοι.
Η επιλογή είναι δική μας.
Άντε με τις υγείες μας & πάλι! :wave2:

apav
03/04/2008, 13:22
Γίνεσαι άδικος και δεν σε έχω παρεξηγήσει. :smilea:

Ακόμη και εάν σε καλύπτουν τα ΜΜΕ, ακόμη και εάν μπορείς να περπατήσεις για να εξυπηρετηθείς, έχεις κάθε δικαίωμα να κυκλοφορείς μέχρι και με το tank, μόνο και μόνο για την ευχαρίστηση που σου δίνει.

Κίνηση, παρκάρισμα, σπίτια, είναι ολίγον τι κυνήγι μαγισσών. Εάν θέλουμε να το σώσουμε, τότε σε κάθε σπίτι που πουλάμε, θα πρέπει να ορίσουμε εάν μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο (και τι μέγεθος) για να έχεις που να το παρατήσεις, το ίδιο και για το μηχανάκι. Το ίδιο και για τα καταστήματα. Ακού εκεί εμπορικές επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης και μετά να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ότι έχουμε κίνηση και μόλυνση. Αυτά δεν είναι ψεύτικες ανάγκες; Ποιος είναι αυτός που θα καθορίσει τι μας χρειάζεται και τι όχι; Γιατί δεν σταματούν όλοι στο παπί και το Picanto; Τι του χρειάζεται να πάει στην καφετέρια/ταβέρνα/ψησταριά/χόνδος;

Παίδεια και νοοτροπία; Ανέκδοτο γιατί μόλις γεμίσει η τσέπη, τσουπ η ιδέα να πάρω το 4Χ4, το GS, το Hummer, και πάει λέγοντας. Να τα κάνω τι; Μα φυσικά να πηγαινοέρχομαι στην δουλειά, στην καφετέρια, στο supermarket, και άντε κάνε superduper σαββατοκύριακο να ανέβω σε κανά βουνό για να πάω και πάλι στην καφετέρια φυσικά, όχι τίποτα άλλο.

Ακόμη και μόνο ένας να αναγκαστεί να "εξουδετερωθεί", από ψεύτικες και δήθεν απαγορεύσεις, το χάσαμε το παιχνίδι. :wave2: