PDA

View Full Version : 650 και προβληματισμος

nik7119
01/04/2008, 20:05
γεια σας παιδια ειμαι ετοιμος για την αγορα του 650 αλα ακουω για μπροστινα που χτυπανε,για κηνητιρες που σπανε,για πλαισια που τραβανε προς μια πλευρα,για σκουριες κ.α.ειναι αληθες ολα αυτα γιατι εχω προβληματισθει,να ειστε καλα και καλα χλμ στις μοτο σας

gioge72
01/04/2008, 22:39
Δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι πολύ φίλε .Αρκεί να διαβάσεις τις απόψεις των διαφόρων φίλων και ιδιοκτητών καθως και οτι έχει γραφτεί στον περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπο ειδικά για το 650 . Το μηχανάκι χωρίς να ειναι άριστο σε κάποιο τομέα καταφέρνει να σε καλύψει πολύ καλά σε οτιδήποτε χρειαστείς . Ευκολο ,ακόμα και σε πόλεις , όπως η Λαμία πού μένω που έχουν αρκετά στενούς δρόμους, απολαυστικό στην οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους με στροφές ( Οσοι έχουν κάνει τη διαδρομή απο Λαμία μέχρι Καρπένήσι καταλαβαίνουν ) ενω κανείς δεν θα απογοητευτεί σε ταξίδι στην εθνική όπου πολύ άνετα ακόμη και ο σχετικά άπειρος μετά απο λίγη εξοικιωση μπορεί να κινηθεί με ταχύτητες της τάξης των 140 - 150 χλμ / ώρα . Επιπλέον είναι οικονομικό ( κατανάλωση απο 5 - 6 lt/100 km) ανεξάρτητα συνθηκών και αρκετά "μουράτο" .

Οσον αφορά τα προβλήματα σίγουρα είναι μεμονωμένα και ειναι απίθανο να σε προβληματίσουν ενώ το μόνο θέμα πού ίσως σηκώνει συζήτηση είναι το θέμα το μπροστινού πηρουνιού πού μαλακώνει σχετικά εύκολα ( εχω 5000 χλμ ) Τα φρένα είναι ικανοποιητικά τουλάχιστον για μένα και όσους δεν θέλουν να κάνουν ταρζανιές .

Overall το 650 θεωρείται και όχι αδικα΄ ένα απο τα πιό επιτυχημένα μηχανάκια που έχουν κυκλόφορήσει έδω και χρόνια ( το δείχνουν και οι πωλήσεις άλλωστε ), ενώ και η τιμή του ειναι πάρα πολύ καλή ....

Σου εύχομαι καλή επιλογή , ελπίζω να βοήθησα .....:winka: :winka: :beer: :beer:

vestromas
01/04/2008, 23:07
Μην το παρεις. Πολυ χαλια μηχανακι. Πολλα προβληματα. Μην κοιτας που το εχει παρει η μιση Ελλαδα. Παθαμε παροξυσμο. Μας εκανε μαγια η Σουζουκι. Ο Σφακιανακης ειναι μεγας μαγιστρος εκπαιδευμενος στο Θιβετ που τον διαλεξε η Σουζουκι να ριξει τον ιο vstrom στη χωρα, και να δημιουργησει αυτο το μονιμο χαμογελο στους ιδιοκτητες απο την ωρα που περνανε το ποδι τους πανω απο την σελα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν το παρεις, δεν θα θελεις να κατεβεις, και οι γνωστοι σου θα νομιζουν πως χαζεψες βλεποντας σε με ενα μονιμο χαμογελο στο προσωπο σου.:beer: :wave2:

Tpap
01/04/2008, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
μπλα.. μπλα.....μπλα.. μπλα...

..και αν το παρεις, δεν θα θελεις να κατεβεις και..

...μπλα.. μπλα.. μπλα.. .

και.. :beer: :wave2:

πάλι τα ίδια..
:rotflmao:

nik7119
01/04/2008, 23:37
Μην το παρεις. Πολυ χαλια μηχανακι. Πολλα προβληματα. Μην κοιτας που το εχει παρει η μιση Ελλαδα. Παθαμε παροξυσμο. Μας εκανε μαγια η Σουζουκι. Ο Σφακιανακης ειναι μεγας μαγιστρος εκπαιδευμενος στο Θιβετ που τον διαλεξε η Σουζουκι να ριξει τον ιο vstrom στη χωρα, και να δημιουργησει αυτο το μονιμο χαμογελο στους ιδιοκτητες απο την ωρα που περνανε το ποδι τους πανω απο την σελα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν το παρεις, δεν θα θελεις να κατεβεις, και οι γνωστοι σου θα νομιζουν πως χαζεψες βλεποντας σε με ενα μονιμο χαμογελο στο προσωπο σου.:beer: :wave2: χαχαχαχαχαχα ωραιος,,,,

vestromas
02/04/2008, 01:17
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2:

nik7119
02/04/2008, 06:37
:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: vestroma φιλε τελικα ειναι παραισαγωγεας ο βογιατζης στην κρητη?

vestromas
02/04/2008, 12:16
Δεν κατεω συντεκνε, δεν ειμαι απο Κρητη. Κανα κοπελι απο δα μεσα θα ξερει ν απαντησει.:beer: :wave2:

DUKASII
02/04/2008, 12:41
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ εδω ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΡΕ ΣΥ.......

ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..:a31:

vestromas
02/04/2008, 13:03
Γιατι εσυ Ντουκασιλ απο που εισαι; Απο την Ουρογουαη;:rotflmao: :beer: :wave2:

Random
02/04/2008, 13:04
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΕΣΤΡΟΜ....ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ BEST SELLER...??ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΙΑ....ΠΑΡΕ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 650ΑΡΙ SPORT TOURING μΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ....:D

apav
02/04/2008, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
650ΑΡΙ SPORT TOURING μΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

DUKASII
02/04/2008, 13:29
σπορτ τουρινγκ το βστρομ...

ελα λεμε ... :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

tamar
02/04/2008, 15:49
Φίλε nik7119, πιστεύω ότι αυτή η μηχανή είναι αυτή που μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα αξιοπρεπέστατα. Το "σχεδόν" πάει στο χώμα όπου το συγκεκριμένο μηχανάκι μπορεί να πάει μόνο σε αρκετά βατούς χωματόδρομους και με αρκετή προσοχή. Προσωπικά ως κάτοχος μιας τέτοιας μηχανής εδώ και δύο σχεδόν χρόνια, δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. Ελπίζω να σε βοήθησα,
:beer:

Respect
02/04/2008, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ εδω ΟΣΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΡΕ ΣΥ.......

ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..:a31: Παρ΄'ολα αυτά όμως, μερικοί δε λένε να ξυπνήσουν και αγοράζουν KTM..

nik7119
03/04/2008, 06:42
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας παντα καλα και ορθια χλμ:) :) :) :beer: :beer:

THEOD
03/04/2008, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
γεια σας παιδια ειμαι ετοιμος για την αγορα του 650 αλα ακουω για μπροστινα που χτυπανε,για κηνητιρες που σπανε,για πλαισια που τραβανε προς μια πλευρα,για σκουριες κ.α.ειναι αληθες ολα αυτα γιατι εχω προβληματισθει,να ειστε καλα και καλα χλμ στις μοτο σας

Φίλε μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μοτοσυκλέττα στον κόσμο για την οποία δεν έχουν γραφτεί διάφορες αρνητικές επισημάνσεις...
Πόσο μάλλον αν αυτή ανήκει σε μια δύσκολη κατηγορία χρήσης και τιμής όπου προσπαθεί με περιορισμένο κόστος να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα...
Αυτά που έχουν ακουστεί για το V-STROM δεν είναι τόσο σημαντικά και αποτελούν πολύ μικρό στατιστικό δείγμα μπροστά στα χιλιάδες από αυτά που κυκλοφορούν απροβλημάτιστα... Σε αυτές τις περιπτώσεις για κάθε ένα "κακό" που διαβάζεις αντιστοιχούν δεκάδες "καλά" που δεν διαβάζεις πουθενά γιατί "news are only the bad news..."

Γνώμη μου...Αν τυχόν το μηχανάκι σου αρέσει και καλύπτει τις ανάγκες σου, πάρτο...

nik7119
03/04/2008, 08:51
τελικα την εκλεισα τιμη 7195 αντιπροσοπιας,μου δινει 2 χρονια εγκυηση 2 χρονια δωρεαν σερβις δλδ θα πληρωνω λεει μονο τα αναλωσιμα,θα μου κανει δωρο τα καγκελα,στα σην θα πληρωσω 70 ευρω για ταξινομηση,και μου ζηταει και αλα 50ευρω για τα μεταφορικα,μιλαμε βεβαια για ηρακλειο κρητης,αυτα τα 50ευρω για τα μεταφορικα( καλα απο την μαδαγασκαρη θα την φερει?) δεν μου καθονται.τα φωτα σας παιδια θα ηθελα:::eek: :bawl: :look:

costas81
03/04/2008, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
τελικα την εκλεισα τιμη 7195 αντιπροσοπιας,μου δινει 2 χρονια εγκυηση 2 χρονια δωρεαν σερβις δλδ θα πληρωνω λεει μονο τα αναλωσιμα,θα μου κανει δωρο τα καγκελα,στα σην θα πληρωσω 70 ευρω για ταξινομηση,και μου ζηταει και αλα 50ευρω για τα μεταφορικα,μιλαμε βεβαια για ηρακλειο κρητης,αυτα τα 50ευρω για τα μεταφορικα( καλα απο την μαδαγασκαρη θα την φερει?) δεν μου καθονται.τα φωτα σας παιδια θα ηθελα:::eek: :bawl: :look:

καλορίζικο φιλαράκι!!!

theocris
03/04/2008, 15:06
Μην το παρεις. Πολυ χαλια μηχανακι. Πολλα προβληματα. Μην κοιτας που το εχει παρει η μιση Ελλαδα. Παθαμε παροξυσμο. Μας εκανε μαγια η Σουζουκι. Ο Σφακιανακης ειναι μεγας μαγιστρος εκπαιδευμενος στο Θιβετ που τον διαλεξε η Σουζουκι να ριξει τον ιο vstrom στη χωρα, και να δημιουργησει αυτο το μονιμο χαμογελο στους ιδιοκτητες απο την ωρα που περνανε το ποδι τους πανω απο την σελα του.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν το παρεις, δεν θα θελεις να κατεβεις, και οι γνωστοι σου θα νομιζουν πως χαζεψες βλεποντας σε με ενα μονιμο χαμογελο στο προσωπο σου.:beer: :wave2:

:lol: :lol: .... :lol: :lol: :lol:

nik7119
03/04/2008, 16:22
παιδια να ειστε καλα και να χερεστε τις μοτο σας,αλα τα 50 ευρω για τα μεταφορικα που μου ζηταει ειναι αποδεκτα?

vestromas
03/04/2008, 19:17
Ελα μωρε συντεκνε, ενα κιλο παιδακια ειναι τα 50 ευρο, δωστα να παρεις το εργαλειο να γουσταρεις! Να μην σε καταριετε κιολας ο εμπορας. Μια χαρα στην δινει. Τι να πω εγω που την πηρα το 2005, για 8400 και χαιρομουνα κιολας. Στην αντιπροσωπια τοτε εκανε σχεδον 9000ευρο. Καλοταξιδος αδερφε.:beer: :beer: :beer: :wave2:

nik7119
03/04/2008, 21:03
Ελα μωρε συντεκνε, ενα κιλο παιδακια ειναι τα 50 ευρο, δωστα να παρεις το εργαλειο να γουσταρεις! Να μην σε καταριετε κιολας ο εμπορας. Μια χαρα στην δινει. Τι να πω εγω που την πηρα το 2005, για 8400 και χαιρομουνα κιολας. Στην αντιπροσωπια τοτε εκανε σχεδον 9000ευρο. Καλοταξιδος αδερφε.:beer: :beer: :beer: :wave2: συτεκναρα νασαι καλα και παντα στη διαθεση σου απλα το λεω για τα 50ευρω οχι για το ποσο αλα απλα να μην μας πιανουν κοροιδα