PDA

View Full Version : Κρανάκι για το έτερον ήμιση!!!

paranoid
03/04/2008, 09:26
Παιδιά καλημέρα,

πώς σας φαίνεται το παρακάτω κρανάκι??Το θέλω για τη γυναίκα μου και παίζει σε πολύ καλή τιμή στο παρακάτω site...

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/HJC-AC-11/SubProducts/34311-1683898-1

Άν έχει κάποιος να μου πεί κάτι να προσέξω ή να προτείνει κάτι άλλο είναι καλοδεχούμενος...

:wave2:

Cpt. Haddock
03/04/2008, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από paranoid
Άν έχει κάποιος να μου πεί κάτι να προσέξω ή να προτείνει κάτι άλλο είναι καλοδεχούμενος...
:wave2:

να το δοκιμάσει πρώτα εδω σε μαγαζί :wave2: :wave2:

Sapadak
03/04/2008, 09:34
Αν δε με απατα η μνημη μου το AC-11 εχει σταματησει να παραγετε εδω και καποιο καιρο

Γιαυτο και μαλλον το εχει και προσφορα

Ρωτα την ημερομηνια παραγωγης του

Ενα πολυ καλο κρανος σε πολυ καλη τιμη

Πηγαινεις σε ενα καταστημα colori με τη συμβια και το δοκιμαζει για να παρεις το σωστο μεγεθος

paranoid
03/04/2008, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
να το δοκιμάσει πρώτα εδω σε μαγαζί :wave2: :wave2:

Καπετάνιο μου,,,,

εννοείτε αυτό...:cool:

Μου κίνησε κάτι άλλο όμως την περιέργεια.Εϊδα στο site της colori ότι διατίθεται σε 2 μεγέθη το κέλυφος???:confused: Τί σημαίνει αυτό?πρέπει να προσέξω κάτι όταν θα το δοκιμάσει ώστε να μην παραγγείλουμε λάθος??

Thanks για τις απαντήσεις....

MikeG
03/04/2008, 11:12
Καπετάνιο μου,,,,

εννοείτε αυτό...:cool:

Μου κίνησε κάτι άλλο όμως την περιέργεια.Εϊδα στο site της colori ότι διατίθεται σε 2 μεγέθη το κέλυφος???:confused: Τί σημαίνει αυτό?πρέπει να προσέξω κάτι όταν θα το δοκιμάσει ώστε να μην παραγγείλουμε λάθος??

Thanks για τις απαντήσεις....

Μάλλον δε κατάλαβες καλά. Εννοεί ότι το κέλυφος είναι ουσιαστικά 2 κομμάτια. Ας πούμε το ένα μέσα στο άλλο. :winka: :wave2:

lamoun
03/04/2008, 11:17

Δεν είναι τίποτα αυτό.Υπάρχει ένα μεγάλο κέλυφος και ένα μικρό.

Τα π.χ. S,M, μεγέθη χρησιμοποιούν το μικρό κέλυφος (Καλύτερη αεροδυναμική, μικρότερο βάρος) ενώ τα μεγαλύτερα αναγκαστικά το μεγάλο.

Σκέψου την περίπτωση με ένα κέλυφος για όλα τα μεγέθη. Το S θα είναι τίγκα στο αφρολέξ για να κάθεται καλά στο κεφάλι και θα έχει περιττό βάρος.

paranoid
03/04/2008, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Δεν είναι τίποτα αυτό.Υπάρχει ένα μεγάλο κέλυφος και ένα μικρό.

Τα π.χ. S,M, μεγέθη χρησιμοποιούν το μικρό κέλυφος (Καλύτερη αεροδυναμική, μικρότερο βάρος) ενώ τα μεγαλύτερα αναγκαστικά το μεγάλο.

Σκέψου την περίπτωση με ένα κέλυφος για όλα τα μεγέθη. Το S θα είναι τίγκα στο αφρολέξ για να κάθεται καλά στο κεφάλι και θα έχει περιττό βάρος.

:a20: :a20: ....Σωστός....Δεν το είχα σκεφτεί..Λογικό μου ακούγεται...
Το μόνο που πρόσεξα είναι ότι τους έχει μείνει το XS (γιαυτό και η χαμηλή τιμή).....
Ελπίζω το κοριτσάκι μου να χωρέσει μέσα....!!!:lol: :lol: :sun:

paranoid
09/04/2008, 10:00
Το κράνος δοκιμάστηκε σε μαγάζι της colori και τα αποτελέσματα είναι τα εξής.....
Το XS είναι στενό στα μάγουλα αλλα δεν ενοχλεί στην περίμετρο του κεφαλιού.
Το Small είναι σαφώς πιο άνετο χωρίς να έιναι κουβάς..Η περίμετρος του κεφαλιού είναι 55.5 που παραπέμπει σε small....
Οπότε τώρα έχω ψιλομπερδευτεί ποιο είναι το κατάλληλο νούμερο και επειδη δεν θέλω να κάνω λάθος αγορά και να κλαίω τα χρήματα, έχετε να προτείνετε με βάση την εμπειρία σας ποιο νουμεράκι θα ήταν το καταλληλότερο.???

Ευχαριστώ

requiem
09/04/2008, 10:10
Το κράνος δοκιμάστηκε σε μαγάζι της colori και τα αποτελέσματα είναι τα εξής.....
Το XS είναι στενό στα μάγουλα αλλα δεν ενοχλεί στην περίμετρο του κεφαλιού.
Το Small είναι σαφώς πιο άνετο χωρίς να έιναι κουβάς..Η περίμετρος του κεφαλιού είναι 55.5 που παραπέμπει σε small....
Οπότε τώρα έχω ψιλομπερδευτεί ποιο είναι το κατάλληλο νούμερο και επειδη δεν θέλω να κάνω λάθος αγορά και να κλαίω τα χρήματα, έχετε να προτείνετε με βάση την εμπειρία σας ποιο νουμεράκι θα ήταν το καταλληλότερο.???

το xs που λες λογικά μετά από λίγο καιρό όσο να'ναι τα μαξιλαράκια στα μάγουλα θα χαλαρώσουν τώρα για το small όταν λες άνετο καλό θα είναι να μην παίζει μέσα το κεφάλι της

lamoun
09/04/2008, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium
το xs που λες λογικά μετά από λίγο καιρό όσο να'ναι τα μαξιλαράκια στα μάγουλα θα χαλαρώσουν τώρα για το small όταν λες άνετο καλό θα είναι να μην παίζει μέσα το κεφάλι της

Συμφωνώ.

Στο πρώτο κράνος μου, τα μαξιλαράκια ήταν τόσο σφιχτά που ανοίγοντας το στόμα μου τα μάγουλα μου μπαίναν μέσα!!! Μετά πέσανε λιγάκι, αλλά ακόμα το νιώθω πολύ ωραία. Προσωπικά λοιπόν θα έπαιρνα το XS εφόσον δεν ενοχλεί στο μέτωπο.

Και άν τελικά την ενοχλεί τόσο μετά, τα μαξιλαράκια αλλάζουν και μπορείς να βάλεις αυτά του Small. :winka:

Orfeus
09/04/2008, 14:42
Πηγα και γω σημερα αλλα ρε γαμωτο η δικια μου φορα xxsmall...:( οποτε παμε για εκτος προσφορας...

paranoid
10/04/2008, 11:39
Και 1, και 2, και 3.......Κατοχυρώθηκε το XS και παραγγέλθηκε ήδη. Μάλιστα είναι το YIKE MC2, με τα γραφικά :cool: !!

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια...!:wave2: :wave2:

paranoid
07/05/2008, 14:26
Το κρανάκι είρθε, αν και καθυστερησε περιπου 3 εβδομάδες....:mad: Έτσι χάσαμε την πασχαλίατικη εκδρομή για να το τεστάρουμε...

Είναι πολύ όμορφο και ελαφρύ (αφου το ζήλεψα):rolleyes: :rolleyes: και μου έκανε εντύπωση η εσωτερική επένδυση. Φαίνεται πολύ ποιοτική...

lamoun
07/05/2008, 22:21
H αλήθεια είναι πως δε θυμάμαι πόσο καιρό έκανε να μου έρθει (έχω πάρει και εγώ απο εκεί), αλλά 3 βδομάδες είναι λίγο τσιμπημένο νούμερο... δε πειράζει όμως :smilea:

Καλορίζικο και πάντα όρθιοι παιδιά!! :beer:

requiem
09/05/2008, 10:05
καλορίζικο και μην χαλιέσαι θα έρθουν άλλες εκδρομές να κάνετε και να τεστάρετε το κρανάκι:)