Σύνδεση

View Full Version : μετωπικη με ενα καρο!

wolfman13
19/12/2004, 18:33
τη παρασκευη το πρωι πηγενοντας για δουλεια ειχα ενα ατυχημα που θα μου γινει παθημα!προσπερνοντας ενα ταριφα απο αριστερα που νομιζοντας οτι εχει σταματησει για να αφισει κοσμο (οπως κανουν συνηθως) αυτος ειχε δωσει προτερεοτητα σε ενα ι.χ που εβγενε απο τη γωνια εγω επεσα πανω του..και η ζημια της υποθεσης ειναι ενα κομενο προστηνο συστημα ενα σπασμενο ψυγειο και πολλα σπασμενα πλαστικα.το αυτοκινητο δυστηχος το εκανα καλοκαιρινο και μου φενεται απιστευτη ζημια και για τη μηχανη και για το καρο οταν η ταχυτητα που ειχα το πολυ να ηταν 30χλμ....αυτο που μου εμεινε ειναι κατι πονεμενα κοκκαλα ενα πρησμενο γονατο και οταν βηχω ποναει ολο μου το κορμι μαζι με τα ευαισθητα οργανα που τα κοπανησα στο ντεποζιτο...
η ερωτησει που θελω να κανω ειναι οτι την αλλη μερα που πηγα στη τροχαια να δηλωσο το συμβαν μια και ο οδηγος του αυτοκηνιτου παρελειψε να καλεσει τροχαια και καλεσε μονο το εκαβ μου ηρθε πολυ γρηγορα μπορω να πω,
ο υπαστηνομος μου ειπε οτι εχω εγω τη μεγαλυτερη ευθηνη (αυτο βεβαια νομιζω και εγω γιαυτο και δεχθηκα να του κανω δηλωσει εκεινη τη στιγμη) δεν δηλωσαμε το συμβαν γιατι πολυ απλα δεν θελω ουτε εγω αλλα ουτε και ο οδηγως του καρου να τρεχουμε στα δικαστηρια.το κακο ειναι οτι ο ασφαλιστης μου λεει οτι ειναι φταιξιμο δικο του (αυτο μου το ειπε και δικος μου φιλος ζητας) και δεν του κανει δηλωσει.και μαρτυρας που ηταν προστα ειπε το ιδιο..απλα ρωταο τη γνωμη σας γιατη δεν θελω να ριξω τον οδηγω του αυτοκινητου μια και εγω πιστευω οτι εκανα τη μαλακια αλλα αν εχει και αυτος ενα μεριδιο μικρο πως μπορο να ζητησω

wolfman13
19/12/2004, 18:34
να γινουν και απο της δυο μεριες δηλωσεις ωστε και εγω να αποζημιωθο μια και η ζημια ειναι μεγαλη για τη τσεπη μου αλλα και ο οδηγος του αυτοκινητου.
εσυς με τα ματια τα δικα σας πως σας φενεται να εχει υπετιοτητα???????

crs-k
19/12/2004, 20:20
Δεν υπαρχουν ουτε "κι απ' τις δυο μεριες δηλωσεις", ουτε "θετικη" ή "αρνητικη" δηλωση.

Η "Δηλωση συμβαντος" στην ασφαλεια ειναι μια !!
Καταγραφεις το συμβαν!

Αν μετα η ασφαλειες αποφασισουν πως εχεις δικιο, τοτε θεωρηται "αρνητικη", που σημαινει οτι ΔΕΝ εχεις τις επιπτωσεις του Malus!

Και οι δυο λοιπον πρεπει να δηλωσετε στην ασφαλεια σας το γεγονος.

Απο 'κει και μετα, και συμφωνα με την περιγραφη σου, εσυ εχεις το δικιο, μιας κι αυτος ειναι υποχρεωμενος να ελεγξει τον δρομο ...
Αν φτασετε ομως σε δικαστηριο και το σημειο που περασες το ταξι δεν ηταν ανεξαρτητη λωριδα, θα σου βγαλει καποια συνυπαιτιοτητα, μιας και εκει που βρισκοσουν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ....

Αυτα ...

Ελπιζω να βοηθησα λιγο ... :wave2:

Και φυσικα ...

Περαστικα ρε φιλε !!! :D

sotpag
19/12/2004, 23:10
περαστικα ρε θεριο....
παρε τηλ. για λεπτομεριες.... μηπως βοηθησω

tdaf
20/12/2004, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Απο 'κει και μετα, και συμφωνα με την περιγραφη σου, εσυ εχεις το δικιο, μιας κι αυτος ειναι υποχρεωμενος να ελεγξει τον δρομο ...
Αν φτασετε ομως σε δικαστηριο και το σημειο που περασες το ταξι δεν ηταν ανεξαρτητη λωριδα, θα σου βγαλει καποια συνυπαιτιοτητα, μιας και εκει που βρισκοσουν ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΩΡΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ....

Οχι μόνο δεν υπήρχε λωρίδα εκεί που κινούνταν αλλά προσπέρασε όχημα που παραχωρούσε προτεραιότητα σε άλλο :nono: και αυτό σύμφωνα με τον ΚΟΚ απαγορεύεται. Τουλάχιστον αυτόν που είχα διαβάσει πριν κάμποσο καιρό. Υπάρχουν και πιο αρμόδιοι να απαντήσουν από εμένα.

Όπως και να έχει περαστικά φίλε wolfman13. :wave2:

angels_gr
20/12/2004, 08:53
Είναι λίγο δύσκολη η περίπτωσή σου και δεν είμαι τόσο ιδικός για να φέρω γνώμη. Έτσι αφήνω τους πιο ιδικούς να μιλήσουν. Σου εύχομαι όμως περαστικά, γρήγορα ξεμπερδέματα και ας είναι το τελευταίο. :wave2:

crs-k
20/12/2004, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
Οχι μόνο δεν υπήρχε λωρίδα εκεί που κινούνταν αλλά προσπέρασε όχημα που παραχωρούσε προτεραιότητα σε άλλο :nono: και αυτό σύμφωνα με τον ΚΟΚ απαγορεύεται. Τουλάχιστον αυτόν που είχα διαβάσει πριν κάμποσο καιρό.
..............

Ειναι δυσκολο να λεει κατι τετοιο ο ΚΟΚ, μιας και ειναι πολυ πιθανον, εσυ απο τα αριστερα να ΜΗΝ εχεις δει οτι ο Δεξια σου "παραχωρει" προτεραιοτητα ... :(

Παντως κι εγω επιφυλασσομαι ... :sick:

Boxer
20/12/2004, 09:15
Σε μια αντιστοιχη περιπτωση με τη μανα μου το μηχανακι εχασε στο δικαστηριο.

Η διαφορα ομως ητανε οτι οταν παραχωρηθηκε προτεραιοτητα στη μανα μου αυτη ηταν απο αριστερα και το μηχανακι προσπερνουσε το σταματημενο οχημα απο δεξια (οπου φυσικα δεν υπηρχε λωριδα)

Σε καθε περιπτωση νομιζω οτι εφοσον επιτρεποταν η προσπεραση στο σημειο αυτο , αυτος που του παραχωρειται η προτεραιοτητα οφειλει να ελεγχει το δρομο.

Αρα μαλλον φταιει

zoropatra
20/12/2004, 09:44
αυτος ειχε δωσει προτερεοτητα σε ενα ι.χ που εβγενε απο τη γωνια εγω επεσα πανω του..και η ζημια της υποθεσης ειναι ενα κομενο προστηνο συστημα ενα σπασμενο ψυγειο και πολλα σπασμενα πλαστικα.

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ?
ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ....

zoro made in patras

ireneepi
20/12/2004, 14:11
Περαστικα Λυκε, προσεχε το γονατο σου
και οτ εγινε εγινε..

Πιο προσεκτικος την επομενη.

tai
20/12/2004, 17:12
Η παραχώρηση προτεραιότητας είναι πρόθεση και όχι υποχρέωση. Αν ο δρόμος που κινείσαι έχει όπως λες προτεραιότητα, άσχετα τι έκανε ο οποιοσδήποτε, το όχημα πού εισέρχεται σε δρόμο προτεραιότητας οφείλει να προσέχει και να παραχωρεί προτεραιότητα ΚΑΙ στον προσπερνώντα (νομίμως), το σταματημένο όχημα. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του οδηγού που εισέρχεται στον δρόμο προτεραιότητας.
Περαστικά πάντως

gispy
21/12/2004, 11:45
Το νομίμως τι εννοεί;
Οτι αν ήταν ένα όχημα που κάνει προσπέραση βγαίνοντας στην απέναντι λωρίδα (έστω και το μισό) τότε έχει δίκιο ο οδηγός που βγαίνει από το STOP ή αυτός που κάνει την προσπέραση;

Εξαρτάται από το αν έχει διπλή διαχωριστική; (Και πως το δικαιολογείς αν κάποιος ξέχασε να την ξαναβάψει ή ως συνήθως στην διασταύρωση δεν έχει)

Μου έχει τύχει ακριβώς η ίδια περίπτωση και στο δικαστήριο εγώ πλήρωσα γιατι το δέχθηκα ως φταίξιμό μου ενώ αυτός επειδή δεν παρουσιάστηκε έφαγε ένα μικρό πρόστιμο από ότι θυμάμαι.

Βέβαια τον είδα πολύ ανησυχο τότε με το δικαστήριο και πάντα μου υπήρχε η μικρή αμφιβολία αν είχα 100% λάθος δικό μου.

Όσους και αν ρώτησα δεν γνώριζαν και πολλά αλλά δεν το έψαξα και πολύ.

Απλά ένα έχω να τονίσω επειδή τότε είχα μαζί μου και ένα κολητό μου που δεν γούσταρε να βάζει κράνος και το έπαιζε σιδεροκέφαλος....Ευτυχώς ήταν κάπως σιδεροκέφαλος και την γλίτωσε μόνο με 4 μέρες πρισμένο κεφάλι και συνέχή ύπνο στο Νικαίας......Τέλος πάντων γιατί τα θυμάμαι και ......ΚΡΑΝΟΣ για αυτόυς τους αφελείς που νομίζουν οτι είναι ο SUPERMAN και ΜΥΑΛΟ να σκέφτεσαι ακόμα και οτι μπορεί να έρθουν και οι εξωγήινοι στο διάβα σου αν θέλεις να φτάνεις στον προορισμό σου (Οσο το δυνατόν περισσότερο γιατι για την ΖΩΗ μας πρόκειται και δεν έχουμε και κανονάκι ;) )

Κάτι ακόμα αν είσαι πάνω στην διαχωρστική που ορίζεται οτι βρίσκεσαι στην δικιά σου λωρίδα, στην απέναντι ή είσαι περιπλανώμενος κούρδος (χωρίς κακό υπονοούμενο);

gtsiros
21/12/2004, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Η παραχώρηση προτεραιότητας είναι πρόθεση και όχι υποχρέωση. Αν ο δρόμος που κινείσαι έχει όπως λες προτεραιότητα, άσχετα τι έκανε ο οποιοσδήποτε, το όχημα πού εισέρχεται σε δρόμο προτεραιότητας οφείλει να προσέχει και να παραχωρεί προτεραιότητα ΚΑΙ στον προσπερνώντα (νομίμως), το σταματημένο όχημα. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του οδηγού που εισέρχεται στον δρόμο προτεραιότητας.
Περαστικά πάντως

kala ta les, ektos apo thn prwth protash pou mou fainetai kapws periergh...

Prwta prwta... sto arxiko post... ti "paraxwrei proteraiothta" ? Ti m^&*#$ einai auta?

"paraxwrw proteraiothta", dhladh , exw proteraiothta alla thn "paraxwrw" se allon pou den exei?

'h

"paraxwrw proteraiothta", dhladh, DEN exw proteraiothta, opote thn "paraxwrw" se allon pou exei?

mou thn spaei otan to akouw auto kai mou thn espage otan mou thn elege kai o daskalos, ton opoio skulobrisa gia th frash akribws auth. exei ditth shmasia kai de prepei na xrhsimopoieitai se periptwseis opws auth twra!

Twra arxizw kai fortwnw pali kai to kobw na arxizw ta g@$!!stavridia alla pali kala pou 20 meres sto kat mou dwsan uperfusikh dunamh kai mporw na sugkrathsw ta neura mou.

1. An stamathseis otan DEN exeis stop, einai LA8OS (sumfwna me ton kok. ektos apo thn periptwsh pou den exeis dei an eixes stop opote xaneis opoiadhpote proteraiothta pou eixes kai afhneis na perasoun prwta akoma kai oi kampies pou diasxizoun to dromo. An kai na sou pw th gnwmh mou akoma kai auto einai epikinduno giati an o dromos pou pas na mpeis einai monodromos? kai exases to shma? twra pou to 3anaskeftomai, to stop fainetai akoma kai anapoda... alla eisai en kinhsei, opote de koitas pisw... e re mple3imo)

2. O ta3itzhs, an den eixe stop o idios, ekane MALAKIA pou stamathse kai ftaei AUTOS. ti stamathse? an htan ektakth anagkh, giati den anapse ta alarm?

3. O allos pou erxetai apo thn ka8eto, an exei stop, exei stop. An akoumphsei otidhpote/opoiondhpote thn wra pou diasxizei to dromo thn G4MH53. (ektos an stamathsei sth mesh. an stamathsei sth mesh, mporei na katsei. Epa8a lastixo re file/mou esbuse! an ton xtuphsei kapoios otan einai akinhtos sth mesh tou dromou exei problhma autos pou epese panw tou)

twra na sas akousw na me krazete giati de goustarete auta pou sas lew :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gispy: an akoumpas th lourida, 'h an e3exei kapoio tmhma tou oxhmatos sou de 8ewreitai "pou eisai" 'h kati tetoio. eisai paranomos._

nimbus
21/12/2004, 13:55
περαστικά και να προσέχεις:wave2:

SaraMaritis
21/12/2004, 14:45
...περαστικα φιλε !!! :wave2:

Υγ. Ειπαμε..."κοντρα με τον kosdros", αλλα
εσυ ρε μεγαλε εχεις παρεκτραπει !!! :sad:

Τεσπα, αντε :beer:

idi
21/12/2004, 14:58
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ:sun:

wolfman13
21/12/2004, 19:27
χερομαι που ακουω διαφορες γνωμες για να μπορεσω να παρω και μια πιο ολοκληρωμενη αποψη ( εκτος απο αυτη που ακουω στο κεφαλι μου συνεχεια ).
και λεω παλι οτι οταν αυτος με χτυπησε δεν καλεσε τροχαια (βορειουπειρωτης χωρις να εχω με κανεναν προβλημα)
εγω μεσα στη ζαλαδα μου και στου πονους που ειχα του ειπα οτι εφταιγα εγω,
μετα ομως απο επανεξετασει του θεματος και απο πολλους μαρτυρους που βρηκα χτες που πηγα να παρω το μοτορι απο εκει
δεν εχω υπαιτιοτητα συγκεκριμενα μου ειπε καπιος "τη λες ρε φιλε που φταις, αν ηταν πεζος θα τον παταγε,δεν θα κοιταγε?" ετσι αποφασεισα να αποσηρο μεχρι ωρας τη δηλωσει.μετα απο και την επανεξετασει που ειχα απο το γιατρο και διαγνωσε οτι εχω αιματωμα στο ποδι οσο και καλη θελησει να εχω να πληρωσο το αμαξι παιζω με τη υγεια μου και αν υπαρχει

wolfman13
21/12/2004, 19:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από wolfman13
πληρωσο το αμαξι παιζω με τη υγεια μου και αν υπαρχει
εστω και μια μικρη περιπτωσει να μην φταιω θα το κηνηγησω αυτος ετσι κιαλλιος επαθε τη μικροτερη ζημια ενα προφηλακτηρα αντε και το ψυγειο του να του διελησα εγω ομως ενα γονατο πρησμενο σαν να εχει παθει ελεφαντιασει και η μηχανη κομενη στα δυο χαρακτηριστικο εχει σπασει το Τ και ο λαιμος εχει ανοιξει σαν μαρουλι........

Boxer
22/12/2004, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
kala ta les, ektos apo thn prwth protash pou mou fainetai kapws periergh...

Prwta prwta... sto arxiko post... ti "paraxwrei proteraiothta" ? Ti m^&*#$ einai auta?

"paraxwrw proteraiothta", dhladh , exw proteraiothta alla thn "paraxwrw" se allon pou den exei?

'h

"paraxwrw proteraiothta", dhladh, DEN exw proteraiothta, opote thn "paraxwrw" se allon pou exei?

Ρε π@π@ρ@
οταν παραχωρεις κατι παει να πει οτι το εχεις.Αρα το διλλημα ειναι για τον πουτσο.

mou thn spaei otan to akouw auto kai mou thn espage otan mou thn elege kai o daskalos, ton opoio skulobrisa gia th frash akribws auth. exei ditth shmasia kai de prepei na xrhsimopoieitai se periptwseis opws auth twra!

Καμμια διτη σημασια φιλε.Οταν ο αλλος σου βγαλει τη μουρη τι θα κανεις;Σταματας , γαμοσταυριζεις και τον αφηνεις να περασει.Δηλαδη σε δυσκολα ελληνικα , του παραχωρεις την προτεραιοτητα σου.

Twra arxizw kai fortwnw pali kai to kobw na arxizw ta g@$!!stavridia alla pali kala pou 20 meres sto kat mou dwsan uperfusikh dunamh kai mporw na sugkrathsw ta neura mou.

Συγκρατησου σε παρακαλω !!!!:rotflmao:

1. An stamathseis otan DEN exeis stop, einai LA8OS (sumfwna me ton kok. ektos apo thn periptwsh pou den exeis dei an eixes stop opote xaneis opoiadhpote proteraiothta pou eixes kai afhneis na perasoun prwta akoma kai oi kampies pou diasxizoun to dromo. An kai na sou pw th gnwmh mou akoma kai auto einai epikinduno giati an o dromos pou pas na mpeis einai monodromos? kai exases to shma? twra pou to 3anaskeftomai, to stop fainetai akoma kai anapoda... alla eisai en kinhsei, opote de koitas pisw... e re mple3imo)

2. O ta3itzhs, an den eixe stop o idios, ekane MALAKIA pou stamathse kai ftaei AUTOS. ti stamathse? an htan ektakth anagkh, giati den anapse ta alarm?

Καθε φορα που καποιος σου βγαινει απο το στενο εσυ βγαζεις αλλαρμ;

3. O allos pou erxetai apo thn ka8eto, an exei stop, exei stop. An akoumphsei otidhpote/opoiondhpote thn wra pou diasxizei to dromo thn G4MH53. (ektos an stamathsei sth mesh. an stamathsei sth mesh, mporei na katsei. Epa8a lastixo re file/mou esbuse! an ton xtuphsei kapoios otan einai akinhtos sth mesh tou dromou exei problhma autos pou epese panw tou)

Συμφωνω

twra na sas akousw na me krazete giati de goustarete auta pou sas lew :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gispy: an akoumpas th lourida, 'h an e3exei kapoio tmhma tou oxhmatos sou de 8ewreitai "pou eisai" 'h kati tetoio. eisai paranomos._

gtsiros
22/12/2004, 13:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Ρε π@π@ρ@
οταν παραχωρεις κατι παει να πει οτι το εχεις.Αρα το διλλημα ειναι για τον πουτσο.

tote o ta3itzhs eftaige ('h o allos pou ebgale th mourh tou e3w.)

Καμμια διτη σημασια φιλε.Οταν ο αλλος σου βγαλει τη μουρη τι θα κανεις;Σταματας , γαμοσταυριζεις και τον αφηνεις να περασει.Δηλαδη σε δυσκολα ελληνικα , του παραχωρεις την προτεραιοτητα σου.

pragmati etsi ginetai. alla egw 8a to elega "apofeugw to atuxhma" giati h proteraiothta den einai kati pou paei apo ton enan ston allon.

twra pou to 3anaskeftomai, den einai "paraxwrw proteraiothta", giati o allos pou sou bghke, den apekthse 3afnika proteraiothta.

"kanw topo sthn paranomia" ?

"xanw thn proteraiothta" ?

pantws "paraxwrw" *OXI*

Καθε φορα που καποιος σου βγαινει απο το στενο εσυ βγαζεις αλλαρμ;

Oxi Oxi, bgazw spurakia apo tsantila xaxaxa :lol: :lol: :lol:

oxi re, allo lew. Lew, o ta3itzhs giati stamathse? exei problhma? an exei problhma (me to ama3i tou), giati den anapse ta alarm?

ta les kala esy.

free rider
22/12/2004, 13:33
φίλε οτι και να λέμε περαστικά σου....

καλή ανάρρωση...

Boxer
23/12/2004, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros

oxi re, allo lew. Lew, o ta3itzhs giati stamathse? exei problhma? an exei problhma (me to ama3i tou), giati den anapse ta alarm?

ta les kala esy.

που να ξερω γιατι σταματησε ο ταριφας.

θα μυρισω τα νυχια μου

Tigas
23/12/2004, 12:02
ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΟΠ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ(ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ).ΑΦΟΥ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ(ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚ).
ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

adam_tsouk
23/12/2004, 13:16
Εγώ όταν είχα τρακάρει ήμουν στην Ηλιουπόλεως. Ο τύπος που με χτύπησε είχε περάσει 4 σταματημένα αυτοκίνητα και έσκασε πάνω μου.
Για να μην πολυλογώ η τροχαία έβγαλε το φταίξιμο 100% σε αυτόν γιατί είχε ΣΤΟΠ.
Απλά πράγματα, τι προτεραιότητες και πίπες.

Λύκε έλα το Σάββατο με τρένο! :wave2: