Σύνδεση

View Full Version : Φλας με led για το CBF-250

maikon
04/04/2008, 12:08
Καλησπέρα σε όλους!είμαι νέο μέλος και έχω ενα cbf 250 εδώ και ένα χρόνο!Πρόσφατα άλλαξα τα μπροστά φλάς και έβαλα φλας led 21w και προχθές έβαλα και τα πίσω και δερν δουλευαν!!ρώτησα και μου είπαν ότι φταίει το φλασερ!!Ωστόσο επειδη έμαθα ότι κάτι παίζει και με την αντίσταση θα ήθελα να μάθω ότιδήποτε σχετικό με αυτό!Ευχαριστώ εκ των προτέρων:confused:

126360

lamoun
04/04/2008, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikon
Καλησπέρα σε όλους!είμαι νέο μέλος και έχω ενα cbf 250 εδώ και ένα χρόνο!Πρόσφατα άλλαξα τα μπροστά φλάς και έβαλα φλας led 21w και προχθές έβαλα και τα πίσω και δερν δουλευαν!!ρώτησα και μου είπαν ότι φταίει το φλασερ!!Ωστόσο επειδη έμαθα ότι κάτι παίζει και με την αντίσταση θα ήθελα να μάθω ότιδήποτε σχετικό με αυτό!Ευχαριστώ εκ των προτέρων:confused:

Καλώς ήρθες.

Τα μαμά φλασάκια πόσα watt είναι?

Δοκίμασε να τα βάλεις πάνω για να δείς άν δουλεύουν.

maikon
04/04/2008, 18:52
Αρχικά Λάμπρο σε ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες τόσο σύντομα!!Τα μπροστά φλας led λειτουργούσαν αν και αναβόσβηναν γρήγορα!όταν εγκατέστησα όμως και τα πίσω δεν δουλεύαν καθόλου!!!Είμαι σίγουρος οτι τα έβαλα σωστα γιατί όταν ξανα έβαλα πίσω τα μαμά λειτουργούσαν κανονικά!!Τι να κάνω?:confused:

lamoun
04/04/2008, 19:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikon
Είμαι σίγουρος οτι τα έβαλα σωστα γιατί όταν ξανα έβαλα πίσω τα μαμά λειτουργούσαν κανονικά!!

Αφού όταν ξαναέβαλες τα μαμά, λειτουργούσαν τότε δεν είναι θέμα φλασέρ.
Να ξέρεις οτι τα led φλασάκια έχουν συγκεκριμένη φορά που πρέπει να συνδεθούν (τα μαμά δεν έχουν τέτοιο "πρόβλημα").

Μήπως τα έχεις συνδέσει ανάποδα?
Άν όχι, δοκίμασε τα συνδέσεις κατευθείαν με μια μπαταρία να δείς άν λειτουργούν ή μήπως είναι χαλασμένα. (δοκίμασε και με τις δύο πολικότητες)