PDA

View Full Version : Αγορά Bmw R1200 Gs

tbaris
04/04/2008, 15:02
Καλησπέρα,

Μετά από πολύ καιρό σκέψης αποφάσισα να δώσω το V-strom 650 και να προχωρήσω σιγά σιγά στην αγορά της BMW.

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν δίνουν κάποια δώρα στην αγορά αλλά και αν υπάρχει τίποτα προσφορά (π.χ άτοκες δόσεις κλπ) σε κάποια αντιπροσωπεία.

Είμαι απο Θεσσαλονίκη και εδώ απο ότι ξέρω υπάρχει μόνο μια αντιπροσωπεία.

Δεν με πειράζει να είναι Αθήνα ή οπουδήποτε απλά να μπορώ να πάρω ότι μπορώ.

Ευχαριστώ πολύ

126382

airborn
19/05/2008, 09:28
Καλημέρα,
Πήγαινε κάνε ένα test ride το bmw και μετά πήγαινε και κάνε το stelvio.
Εγώ το βρήκα πολύ καλύτερο, ομορφότερο (ίσως απο μπροστά θέλει μια συνήθεια) ,στριφτερότερο και δυνατότερο ψηλά.
Είναι πιο συμμαζεμένο ,ελαφρύτερο φοράει απ'τη μάνα του ανταλακτικά που για να τα βάλεις στο bmw θα σου βγεί 20000, εχει καλύτερη προστασία απ'τον αερα με τη γνήσια ζελατίνα , και στα πόδια λόγω του σχήματος των κυλίνδρων και είναι και σημαντικά φτηνότερο .
Προσωπική άποψη κάποιου που ερωτεύτηκε μία guzzi. (κιεγω vstrom 650 είχα και πήγαινα για το gs,πέρασα εξω απ'την piaggio το είδα (to sport) μπήκα ,το πήρα και δεν το μετάνοιωσα καθόλου)
Καλή επιλογή:beer:

Cpt. Haddock
19/05/2008, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από tbaris
Καλησπέρα,

Μετά από πολύ καιρό σκέψης αποφάσισα να δώσω το V-strom 650 και να προχωρήσω σιγά σιγά στην αγορά της BMW.

Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν δίνουν κάποια δώρα στην αγορά αλλά και αν υπάρχει τίποτα προσφορά (π.χ άτοκες δόσεις κλπ) σε κάποια αντιπροσωπεία.

Είμαι απο Θεσσαλονίκη και εδώ απο ότι ξέρω υπάρχει μόνο μια αντιπροσωπεία.

Δεν με πειράζει να είναι Αθήνα ή οπουδήποτε απλά να μπορώ να πάρω ότι μπορώ.

Ευχαριστώ πολύ

Εσύ δεν ήθελες το Sprint?

:confused:

tbaris
19/05/2008, 10:46
Το post αυτό είναι παλίο. Θέλω ακόμα το sprint.

Έξυπνο.