View Full Version : Σήμερα στην Καθημερινή
dukeandthecity
06/04/2008, 20:11
Στο περιοδικο Κ της κυριακάτικης Καθημερινής έχει ενα θέμα που μας τιμάει σαν φλόρουμ.
υ.γ. αν και ποσταρω λίγο αργά οποιος πρόλαβε πρόλαβε. :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Στο περιοδικο Κ της κυριακάτικης Καθημερινής έχει ενα θέμα που μας τιμάει σαν φλόρουμ.
υ.γ. αν και ποσταρω λίγο αργά οποιος πρόλαβε πρόλαβε. :beer: :beer:
Δηλαδης? :confused:
Δεν μπορουμε να παιρνουμε και ΟΛΕΣ τις εφημεριδες... :sick:
dukeandthecity
06/04/2008, 20:24
παρουσιάζεται η απόφαση ζωής ενος συμφορουμίτη. αν ο ιδιος δεν γραψει τπτ θα το σβήσω το ποστ.
:wave2:
παρουσιάζεται η απόφαση ζωής ενος συμφορουμίτη. αν ο ιδιος δεν γραψει τπτ θα το σβήσω το ποστ.
Από τη στιγμή που παρουσιάστηκε στην εφημερίδα, που είναι το πρόβλημα να μας πείς τι γράφει?
Aggelos_SV
06/04/2008, 21:55
:confused: :confused: :confused:
.....
.....
.....
.....ωχ,ποιός έκανε την ''εγχείρηση''?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
:confused: :confused: :confused:
...
.....ωχ,ποιός έκανε την ''εγχείρηση''?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω, :blush:
Δεν πειραζει Duke απλα νιωθω ηδη αρκετα αμηχανα για να γραψω και λεπτομερειες!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εγω, :blush:
Δεν πειραζει Duke απλα νιωθω ηδη αρκετα αμηχανα για να γραψω και λεπτομερειες!:wave2:
Γιατί ρε φίλε νοιώθεις αμήχανα; :confused:
Μακάρι να είχαμε όλοι το ίδιο κουράγιο και θάρρος να το πράξουμε. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να την κάνω. Το μόνο μου θέμα είναι η δουλειά....:sick:
ΥΓ. Ωραίος σκύλος :wave2:
dukeandthecity
07/04/2008, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
νιωθω ηδη αρκετα αμηχανα
[kazoura mode on]
αντι να βγεις φωτο με το μαστοδοντο και την φωτογραφία του uriah σε απαγορευτικό, βγαινεις με τον σκύλο ??? :D
δώσε κανα μπινελίκι να ουμε για τους ταρίφες-κουτακιδες-σκουτεραδες-"μακεδόνες" να πουλησουμε κανα φύλο :eek: :eek:
[σπαμ φρι ζοουν]