View Full Version : ΠΣΚ: Κάλεσμα στον αγώνα (Σαββατοκύριακο 12/13 Απρίλη 2008)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
1 με 2 το κόβω :look:
Και εγώ κάτι τέτοιο θα έλεγα. Καράβι από Αγιόκαμπο - Γλύφα έχει στις: 12:00, 12:30, 13:00 και μετά 14:30.
Λογικά θα προφτάσουμε ένα από τα τρία πρώτα (12-13)...
Cpt. Haddock
09/04/2008, 15:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Καράβι από Αγιόκαμπο - Γλύφα έχει στις: 12:00, 12:30, 13:00 και μετά 14:30.
να βάλω και τα ναυτικά μου; :blush:
Σου πάνε? :blush:
alximistis
09/04/2008, 15:48
Και εγώ κάτι τέτοιο θα έλεγα. Καράβι από Αγιόκαμπο - Γλύφα έχει στις: 12:00, 12:30, 13:00 και μετά 14:30.
Λογικά θα προφτάσουμε ένα από τα τρία πρώτα (12-13)...
ΟΚ απλά πράγματα. ΑΝ δεν είμαι το πρωί στις 12 το αργότερο πρέπει να είμαι Γλύφα. Τέρμα. :)
Κινητά σας έχω οπότε στα δύσκολα του στυλ "παίδες χάθηκα" θα σας μηνυματίσω. :lol:
alximistis
09/04/2008, 15:49
Μονοκίνι μπικίνι ή ολόσωμο φοράς;
Cpt. Haddock
09/04/2008, 15:50
Σου πάνε? :blush:
:blush: :blush: :blush: :blush:
126923
alximistis
09/04/2008, 15:51
Η τρίχα στο στέρνο δεν θα φαίνεται;;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΟΚ απλά πράγματα. ΑΝ δεν είμαι το πρωί στις 12 το αργότερο πρέπει να είμαι Γλύφα. Τέρμα. :)
Κινητά σας έχω οπότε στα δύσκολα του στυλ "παίδες χάθηκα" θα σας μηνυματίσω. :lol:
Κάντο 12:30--13:00 καλύτερα, να μην περιμένεις πολύ, και στείλε μήνυμα έτσι κι αλλιώς...
Ουυυυυ! Τσαρούχης!
alximistis
09/04/2008, 16:04
Κάντο 12:30--13:00 καλύτερα, να μην περιμένεις πολύ, και στείλε μήνυμα έτσι κι αλλιώς...
Έγινε νίκο. :)
rantanplan
09/04/2008, 17:12
γεια σε ολους. επεστρεψα και χαιρετω τους παντες και με αυτους που εχουμε κανει εκδρομες μαζι και τα αλλα παλικαρια. μολις εβγαλα το μοτο απο το σερβις και θα ακολουθισω 2σελος.βαλτε και εμενα μεσα λοιπον. εκτος αν υπαρχει προβλιμα που θα ειμαι 2σελος αν υπαρχει πιτε μου.
filipp0s
09/04/2008, 19:17
Οπότε θα πρέπει να μοιραστώ τη σκηνή μου με κάποιον από σας (μη φοβάστε... δεν πονάει)
:lol: :lol:
:blush: :blush: O ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ...:sick:
filipp0s
09/04/2008, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
γεια σε ολους. επεστρεψα και χαιρετω τους παντες και με αυτους που εχουμε κανει εκδρομες μαζι και τα αλλα παλικαρια. μολις εβγαλα το μοτο απο το σερβις και θα ακολουθισω 2σελος.βαλτε και εμενα μεσα λοιπον. εκτος αν υπαρχει προβλιμα που θα ειμαι 2σελος αν υπαρχει πιτε μου.
Φίλε μου έλα αμα γουστάρεις...
Τι πρόβλημα να υπάρχει που είσαι δικάβαλος :confused:
:wave2:
filipp0s
09/04/2008, 19:21
Ουυυυυ! Τσαρούχης!
είχατε δεν είχατε το μαμήσατε το thread... πουστ@ραδες :sad:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
Καλώς τον συνονόματο...
Όπως είπε και ο αδελφός-στα-όπλα Φίλιππος, τι να πειράξει ρε 'συ? Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα...
εξάλλου και εγώ σκέφτομαι να έρθω δικάβαλος με τον πακτεν.... να γνωριστούμε καλύτερα---μην του το πείτε όμως, γιατί δεν το ξέρει ακόμα
:lol: :lol: :lol: :lol:
filipp0s
09/04/2008, 19:41
εξάλλου και εγώ σκέφτομαι να έρθω δικάβαλος με τον πακτεν.... να γνωριστούμε καλύτερα---μην του το πείτε όμως, γιατί δεν το ξέρει ακόμα
:lol: :lol: :lol: :lol:
μλκ μόλις μίλησα μαζί του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας...
που να ξερε :sick:
μ@μ@ τον όσο μπορείς!:lol: :lol:
και το βράδυ... πάλι δικός μου θα 'σαι:blush: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
filipp0s
09/04/2008, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μλκ μόλις μίλησα μαζί του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας...
που να ξερε :sick:
μ@μ@ τον όσο μπορείς!:lol: :lol:
και το βράδυ... πάλι δικός μου θα 'σαι:blush: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
Κράτα και στην καβάντζα, ότι μπορεί να μας μ@μήσει όλους ο Χρήστος...:wave2: :wave2:
Δυστυχως παληκαρια, τα πραματα ΑΛΛΑΞΑΝ... :sick:
Σαββατο βραδυ και μεχρι την Κυριακη το μεσημερι θα 'χω κοσμο, ενω στο καπακι θα πρεπει να φυγω γι' Αθηνα με το τουτου... :sad:
Οποτε η προσκληση αναβαλεται για μια αλλη φορα (να και τωρα ειναι απ' τις πιο ομορφες εποχες)... :(
Γ@μω τις ανειλημμενες υποχρεωσεις γ@μω! :a018:
filipp0s
09/04/2008, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δυστυχως παληκαρια, τα πραματα ΑΛΛΑΞΑΝ... :sick:
Σαββατο βραδυ και μεχρι την Κυριακη το μεσημερι θα 'χω κοσμο, ενω στο καπακι θα πρεπει να φυγω γι' Αθηνα με το τουτου... :sad:
Οποτε η προσκληση αναβαλεται για μια αλλη φορα (να και τωρα ειναι απ' τις πιο ομορφες εποχες)... :(
Γ@μω τις ανειλημμενες υποχρεωσεις γ@μω! :a018:
ετσι ξηγιέσαι ρε μπούστη... και παραλίγο να ακυρώσω το θέατρο την Κυριακή για πάρτη σου :lol:
ετσι ξηγιέσαι ρε μπούστη... και παραλίγο να ακυρώσω το θέατρο την Κυριακή για πάρτη σου :lol:
Τιπτις δεν θ' ακυρωνες εσυ! :evil:
Απ' την μυτη σε σερνει... :p :D
filipp0s
09/04/2008, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τιπτις δεν θ' ακυρωνες εσυ! :evil:
Απ' την μυτη σε σερνει... :p :D
ρε εδώ πήγε να γίνει διπλωματικό επεισόδιο... πέσαν και τα τηλέφωνα στις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... και παραλίγο να αλλάζαμε τα "σύνορα" , στο τσακ μας πρόλαβες... θα κάναμε π.μδιάσκεψη αύριο...
Never mind Τουλάχιστον να ξέρουμε οτι υπάρχει (για το μέλλον) ένα ακόμη ορμητήριο στην καβάτζα :a016: :a016: :a016: :a015:
ρε εδώ πήγε να γίνει διπλωματικό επεισόδιο... πέσαν και τα τηλέφωνα στις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις... και παραλίγο να αλλάζαμε τα "σύνορα" , στο τσακ μας πρόλαβες... θα κάναμε π.μδιάσκεψη αύριο...
Never mind Τουλάχιστον να ξέρουμε οτι υπάρχει (για το μέλλον) ένα ακόμη ορμητήριο στην καβάτζα :a016: :a016: :a016: :a015:
Ας όψεται η κορη μου (η μικρη) κι 5ημερη της.... :wacko:
Cpt. Haddock
10/04/2008, 08:28
:rolleyes: :mad: :rolleyes:
Τελικα δεν αλλάζει το πρόγραμμα να υποθέσω :smokin:
:evil:
:rolleyes: :mad: :rolleyes:
Τελικα δεν αλλάζει το πρόγραμμα να υποθέσω :smokin:
:evil:
Δεν αλλάζει.
filipp0s
10/04/2008, 08:37
Δεν αλλάζει.
σου έστειλα π.μ :smokin:
Cpt. Haddock
10/04/2008, 08:42
σου έστειλα π.μ :smokin:
θέλω κι εγώ πμ :a37:
filipp0s
10/04/2008, 08:45
εχεις :smokin:
Cpt. Haddock
10/04/2008, 08:53
εχεις :smokin:
:a07:
:rotflmao:
Καααααλά... θα το πω στον Οπερατέρ!
:lol:
Cpt. Haddock
10/04/2008, 08:58
Καααααλά... θα το πω στον Οπερατέρ!
:a53: :a53:
Εντωμεταξυ, χθες βραδυ πριν :ZZZ: μελετουσα τους χαρτες :smokin:
Υπάρχουν μερικες ομορφες εναλλακτικές διαδρομές που θα συζητήσουμε στον (πολύ :uplate: )πρωινό καφε στα Mc στη σταση Αλεξίου :D και στο καραβάκι
:smokin:
thou-vou
10/04/2008, 13:07
καλά να περάσετε ερωτιάρηδες...
γλιτώσατε και το ματσούκι...:D
Μετά από αντιδράσεις οκνηρών και ευδαιμονιστών συντρόφων που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν προυνό-προυνό, η ώρα συνάντησης αναπροσαρμόζεται, ελαφρώς...
Ραντεβού στα McDonalds στις 06:00 το πρωί. Αναχώρηση 06:30 αυστηρά...
Τώρα μπορείτε να λιώσετε στον ύπνο...
(Ενημερώθηκε και το αρχικό ποστ)
filipp0s
10/04/2008, 13:49
εγω σαν να βλέπω ότι οι ιμπεριαλιστές πατάνε πόδι :evil:
σύντροφε Npat το νου σου :smokin:
συντροφοι αγωνιστες!!!!
οι ιμπεριαλιστικες δυναμεις εβαλαν τα διαστρικα τσιράκια τους και το καπιταλιστικο συμπαν συνομωτησε ετσι ωστε να υποχρεωθω να ακυρωσω την συμμετοχη μου στην ιδρυτικη μοτομαζωξη του ΠΣΚ μοτο.γρ!!!!
επιφυλασομαι να παραβρεθω στην 2η εξορμηση!
:sad: χαθηκε μια μαχη αλλα οχι ο πολεμος....:sad:
:sad: :sad: :sad:
bikerted
10/04/2008, 21:46
OI ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.....
Τελικά δουλεύω
αλλά εγώ δεν το βάζω κάτω και αντιστέκομαι :look:
γι' αυτό χρειάζομαι υποστήρηξη και μια πρόβλεψη:dizzy:
Που θα βρίσκεστε 17:00 με 18:00 το Σάββατο?:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
OI ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.....
Τελικά δουλεύω
αλλά εγώ δεν το βάζω κάτω και αντιστέκομαι :look:
γι' αυτό χρειάζομαι υποστήρηξη και μια πρόβλεψη:dizzy:
Που θα βρίσκεστε 17:00 με 18:00 το Σάββατο?:D
Κουράγια σύντροφε, μην εγκαταλείπεις τον αγώνα!
Εκείνη την ώρα λογικά θα βρισκόμαστε στη λίμνη Πλαστήρα.
Σε ποιό ακριβώς μέρος γύρω από τη λίμνη δεν ξέρω (δεν το έχουμε κανονίσει). Μπορείς να με πάρεις ένα τηλέφωνο ή να στείλεις ένα SMS και θα σου πω...
filipp0s
10/04/2008, 22:45
@Div κρίμα ρε γαμώτο... και στη δεύτερη εξόρμηση θα κάνουμε επανίδρυση... για να μην στεναχωριέσαι....:wave2: :wave2:
@bikerted -αυτό που είπε ο σύντροφος-στα-χαρακώματα-Npat : Χτύπα κανα τηλέφωνο και αντιστάσου όσο μπορείς ! :wave2: :wave2:
alximistis
11/04/2008, 05:30
Τελικά... αυτές οι πουτάνες οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις... από την ένδοξη επανάσταση του Οκτώβρη πεθαίνουν και πέφτουν και ποτέ δεν τελειώνουν. :D Κρίμα... καπετάνιο!!! :)
Εγώ ως γνήσιο τέκνο του λαού και πιστεύοντας όταν μπορώ (και όταν με συμφέρει βεβαίως βεβαίως) στην... λαϊκή εξουσία σας βεβαιώνω πως αν οι σύντροφοι αναρχοαυτόνομοι και λοιπά φρικιά δεν με πουλήσουν και δεν αρχίσουν τις εμπρηστικοεκρηκτικές ενέργειες Παρασκευή βράδυ και οι λοιποί φτωχοί συγγενείς (ληστές βιαστές δολοφόνοι κλπ) κάνουν το ίδιο και κάτσουν για ένα βραδάκι ήσυχοι... τότενες σίγουρα θα σας δω είτεσ το φεύγα στις 06.30 στα Μακ είτε στη Γλύφα κατά τισ 12.30.
Μετά τιμής και επαναστατικής στήριξης alximistis ο... ιχνηλάτης!!! :lol: :lol: :lol:
ΥΓ. Ρε κοιτάτε μην χαθώ... :D
Cpt. Haddock
11/04/2008, 08:32
κοιτα που τα SV λακιζουν ένα-ένα :smokin: :smokin: :smokin:
κοιτα που τα SV λακιζουν ένα-ένα :smokin: :smokin: :smokin:
Μπααα τα SV δεν λακίζουν....
(Συνήθως μένουν στο δρόμο)
Cpt. Haddock
11/04/2008, 08:54
Μπααα τα SV δεν λακίζουν....
(Συνήθως μένουν στο δρόμο)
:a01: :a01: :a01:
127071
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μετά τιμής και επαναστατικής στήριξης alximistis ο... ιχνηλάτης!!! :lol: :lol: :lol:
ΥΓ. Ρε κοιτάτε μην χαθώ... :D
Ρανταπλαν !!:p :p
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Captain, pws perases tracks sto googleearth? thn diadromh dld..
Cpt. Haddock
11/04/2008, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Captain, pws perases tracks sto googleearth? thn diadromh dld..
ειναι μεγάλο μυστικό :smokin:
τιποτα ρε, έσωσα την εικόνα και περασα τη γραμμή με το μολυβι στο paint...
:D :lol:
Διαδρομή Κυριακής
Τμήμα 1ο: Απ' την Καρδίτσα στο Καρπενήσι
Καρδίτσα - Κέδρος (20 χλμ, επαρχιακός)
Κέδρος - Λουτρά Σμόκοβου - Ρεντίνα (32 χλμ, μέτριος / κακός επαρχιακός)
Ρεντίνα - Φουρνά - Αγ. Νικόλαος (43 χλμ, μέτριος / κακός επαρχιακός)
Αγ. Νικόλαος - Καρπενήσι (10 χλμ, στριφτερός επαρχιακός)
ρε παιδες τι ωρα εχετε σκοπο να ξεκινησετε απο καρδιτσα για καρπενησι.το λεω επειδη την κυριακη εχουμε σκοπο η παρεα μου να παμε βολτα και το καρπενησι ειναι μια καλη προταση.λεγαμε για τα γρεββενα αλλα αν ειναι να βρεθουμε και να παμε ολοι μαζι πιστευω οτι θα ειναι καλητερα.:wave2:
Cpt. Haddock
11/04/2008, 09:22
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ!
σε ζητάν!
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
[B]ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ!
φιλε αν μπορεις απενεργοποιησε το caps lock .:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
11/04/2008, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΠΙΦΑΣ
φιλε αν μπορεις απενεργοποιησε το caps lock .:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οκ :lol:
(μια και ο διοργανωτης :ZZZ: )
Απο Λ.Πλαστηρα θα φύγουμε μάλλον χαράματα ( 6 κ κατι :uplate: ) οποτε υπολογισε τι ωρα θα ειμαστε Καρδίτσα :look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οκ :lol:
(μια και ο διοργανωτης :ZZZ: )
Απο Λ.Πλαστηρα θα φύγουμε μάλλον χαράματα ( 6 κ κατι :uplate: ) οποτε υπολογισε τι ωρα θα ειμαστε Καρδίτσα :look:
Έχομεν και δουλειές κύριος...
Όπως τα λέει ο Καπετάνιος...
Θα ξεκινήσουμε νωρίς. Θα ξυπνήσουμε κατά τις 06:00 περίπου (ή λίγο νωρίτερα) και Καρδίτσα λογικά θα είμαστε κατά τις 07:30 - 08:00, βαριά 08:30. Aνάλογα με την πρωινή ρούχλα, το πόσο θα μας πάρει να μαζέψουμε, και πόσο θα καθυστερήσουμε να ξεκινήσουμε...
Αν θέλεις να βρεθούμε εκεί, μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού (κάπου αυτές τις ώρες) και να περιμένει ο ένας τον άλλο...
Το κινητό μου νομίζω το έχεις...
Έχομεν και δουλειές κύριος...
Όπως τα λέει ο Καπετάνιος...
Θα ξεκινήσουμε νωρίς. Θα ξυπνήσουμε κατά τις 06:00 περίπου (ή λίγο νωρίτερα) και Καρδίτσα λογικά θα είμαστε κατά τις 07:30 - 08:00, βαριά 08:30. Aνάλογα με την πρωινή ρούχλα, το πόσο θα μας πάρει να μαζέψουμε, και πόσο θα καθυστερήσουμε να ξεκινήσουμε...
Αν θέλεις να βρεθούμε εκεί, μπορούμε να κανονίσουμε ένα ραντεβού (κάπου αυτές τις ώρες) και να περιμένει ο ένας τον άλλο...
Το κινητό μου νομίζω το έχεις...
λοιπον φιλος για να μην σας δεσμευσω μου στελνεις με πμ το κινητο σου γιατι δεν το εχω και σε περνω τηλ το σαββατο το απογευμα καποια στιγμη που θα εχετε φτασει και σου λεω στα σιγουρα.το λεω αυτο γιατι με τους δικους μου εχουμε κανονισει να βρεθουμε την κυριακη 8,30 και να αναχορισουμε 9,00.οποτε πρεπει να γινουν καποια τηλ για να συνενοηθουμε.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΠΙΦΑΣ
λοιπον φιλος για να μην σας δεσμευσω μου στελνεις με πμ το κινητο σου γιατι δεν το εχω και σε περνω τηλ το σαββατο το απογευμα καποια στιγμη που θα εχετε φτασει και σου λεω στα σιγουρα.το λεω αυτο γιατι με τους δικους μου εχουμε κανονισει να βρεθουμε την κυριακη 8,30 και να αναχορισουμε 9,00.οποτε πρεπει να γινουν καποια τηλ για να συνενοηθουμε.:wave2:
Οκ, σου στέλνω με πμ το κινητό, και κανονίζουμε το Σάββατο.
Οκ, σου στέλνω με πμ το κινητό, και κανονίζουμε το Σάββατο.
οκ θα τα πουμε απο το τηλ αλλα το πιο πιθανω ειναι να τα πουμε απο κοντα.:beer:
amyroukai
11/04/2008, 21:48
ΑΝ καταφέρω να ξυπνήσω, μια ημερήσια το Σάββατο θα σας συνοδεύσω, έχω καιρό να βγώ εκτός τοιχών και μου την έχει δώσει.
Να'ναι καλά το VegasKitty που μου το είπε... ΛΟΛ θα της ρίξω ένα SMS να δω αν ψήνεται.
bikerted
11/04/2008, 22:49
Άντε καληνύχτα .....:ZZZ:
Καλό δρόμο .....:sun:
Τα λέμε το απόγευμα....:smokin:
Θα πέσει τηλ πρίν και μετά :D
filipp0s
12/04/2008, 03:55
αντε ξυπνάτε λέμε!
κανονικά, θα έπρεπε να έχουμε ήδη φύγει! :evil:
---------------------------------------------------------------
πίνω καφε...
φιλάω γυναικα και γατί...
και την κάνω!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
alximistis
12/04/2008, 06:08
Θα στείλω μήνυμα στους εκδρομείς.
Το γράφω όμως και δω. Μας πρόδωσε η δουλειά στοπ! :(
Ας όψονται τα ηλίθια θέματα στοπ! :(
Γαμημένες φωτιές τις πρωϊνές ώρες στοπ! :(
Καλά να περάσετε σύντροφοι... :)
filipp0s
13/04/2008, 21:19
Ανακοίνωσις:
Η σιδερόκωλη εκδρομή μας μόλις έλαβε τέλος!
ολοι επιστρέψαμε... κάποιοι αργοί μόλις πριν από λίγο... καποιοι άλλοι πιο γρήγοροι από τις 16:00...:rolleyes:
Λεπτομέρειες και φωτό αυριο!
Πολύ στρίψιμο,πολύ στίψιμο,λίγος υπνος και τρελη συνάντηση με 10μελή παρέα από Λαρισσα (κωδικός ΜΠΙΦΑΣ)...
Συμμετοχές: Npat, CptHaddock, NikolasFazer με Χριστίνα, bikerted, Filippos650 και βέβαια η παρέα του ΜΠΙΦΑ (Κεδρο-Καρπενήσι)...
Και για να αποδείξουμε στους άπιστους πόσο σιδερόκωλοι είμαστε, μια φωτό που τα λέει όλα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :rotflmao:
127436
Επιστρέψαμε. Όλα καλά.
Περάσαμε υπέροχα. Πολλά και δύσκολα χιλιόμετρα, λίγος ύπνος, μαγευτικές και απίστευτες διαδρομές, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ στρίψιμο, δρόμοι από άριστοι έως... τελείως κατεστραμμένοι, ξημέρωμα βλέποντας την λίμνη δίπλα στις μηχανές μας, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ παρέα, καλό τσίπουρο (και πολύ καλοί μεζέδες), άπειρος χαβαλές. Για να μην αναφερθώ στην κατάληψη του καφενέ στον Κέδρο απ' το έφιππο Λαρισινό κλιμάκιο που ήταν όλα τα λεφτά!
Μοναδικό αρνητικό μια εντελώς "άκυρη" χαζοπτώση του Θοδωρή (την πρώτη μέρα) που του γρατζούνισε λίγο τα πλαστικά του Εζβι και λίγο περισσότερο, φαντάζομαι, τον εγωισμό του. Ο Θοδωρής βέβαια παρέμεινε όπως όλοι τον ξέρετε, χωρίς να χάσει διόλου το χιούμορ του, χωρίς να καρμιριάσει, και συνέχισε τη βόλτα με το ίδιο κέφι. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν. Αν και όποτε είναι γραφτό να συμβαίνουν στραβά, ας είναι πάντα τέτοια!
Ααα! Να βάλω και την τελική κατάταξη:
1. Cpt. Haddock - Tiger 955i (τερμάτισε)
2. nikolasfazer / Χριστίνα - Fazer 600 (τερμάτισαν δικάβαλοι---μπράβο! )
3. npat - CBF600SA (τερμάτισε)
4. filippos650 - R1100GS (εγκατέλειψε, την δεύτερη μέρα, στο Καρπενήσι)
5. Ταξιδευτής - 999 (εκτός αγώνα, λόγο μηχανικού προβλήματος)
6. bikerted - SV1000S (έχασε την εκκίνηση και εγκατέλειψε, ηρωικά όμως, στο Καρπενήσι)
7. div400 - SV1000S (εκτός αγώνα, λόγο παντόφλας)
8. alximistis - Tiger 955i (εκτός αγώνα, λόγο... πολιτικών γεγονότων)
9. ΜΠΙΦΑΣ και λοιποί (τιμητική συνοδεία, από Κέδρο μέχρι Καρπενήσι)
ρε παιδια.... ενα ευρώ ο καθένας ρε παιδιά....
τόσες χιλιάδες μέλη είμαστε .... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :beer: :wave2:
μπράβο!!! κάτι τέτοια έχω πεθυμήσει.... ακούς κρουκη?
filipp0s
14/04/2008, 06:03
Το λεπόν... ας σοβαρευτούμε λίγο...κι ας βάλουμε μερικά πράγματα στη θέση τους...
Η εκκίνηση του αγώνα ήταν 6:00 στα mac. Κάποιοι ήταν αγγλοι :yuck: στα ραντεβού τους...
127472
filipp0s
14/04/2008, 06:06
...ενώ κάποιο άλλοι μόνο στο όνομα...
:nono:
όπως βλέπετε έχει ξημερώσει...
127473
filipp0s
14/04/2008, 06:09
Ξεκινήσαμε λοιπόν καθυστερημένα (6:50) από τα μακ με προορισμό τον Αγιοκαμπο και ενδιάμεση στάση Αλεξιου για καφε...
127474
filipp0s
14/04/2008, 06:13
Ελα όμως που ο Αλεξίου δεν είχε ανοίξει 7:30 που φτάσαμε... οπότε αρκεστήκαμε σε ένα τσιγάρο και ξεκινήσαμε για πάνω. Η φύση στην Ευβοια ήταν στα καλύτερα της, σε συνδυασμό με ομίχλη έκανε τη διαδρομή μια απο τις καλύτερες του διημέρου...
:cool:
127475
filipp0s
14/04/2008, 06:18
Φτασαμε Ωραιούς στις 10:15 κατσαμε για καφέ και πήραμε το πλοίο που έφευγε στις 12:00
:beer: :beer:
127476
filipp0s
14/04/2008, 06:21
Κι αφού φορτώσαμε τις μηχανές...
127477
filipp0s
14/04/2008, 06:22
...περιμέναμε τον καπετάνιο...:rolleyes:
127478
filipp0s
14/04/2008, 06:31
περάσαμε λοιπόν απέναντι και τραβήξαμε κατευθείαν για Καρδίτσα, μεσω Φαρσάλων. Ο θεσσαλικός κάμπος πανέμορφος αυτή την εποχή...ότι προλάβαμε δηλαδή αφού μερικούς-μερικούς τους έτρωγε το χέρι τους...
Φτασαμε κατα τις 14:00 στην Καρδίτσα και ο Cpt μαζί με Νικόλα-Χριστίνα, άρχισαν να ψάχνουν για είδη καμπινγκ μιας κι ο πρώτος είχε χάσει τη σκηνή του σε πρόσφατη μετακόμιση. Εγώ με τον Npat συνεχίσαμε και κάνοντας μια στάση στο πρώτο χωριό ανεβαίνοντας τη λιμνη, να περιμένουμε τους υπόλοιπους...
Μοσχάτο :beer:
127479
filipp0s
14/04/2008, 06:32
...και περιμένοντας...:ZZZ: :ZZZ:
127480
filipp0s
14/04/2008, 06:37
Ηρθαν και οι υπόλοιποι και ξεκινήσαμε για το τσαρδάκι για φαγητό, όπου θα συναντιόμασταν με τον Θοδωρή-bikerted :wave2:
σημείωση
Σκηνή δεν βρέθηκε κι ο καπετάνιος ήρθε μες στα νεύρα αφού εχασε τα γυαλιά του στην Καρδίτσα.
Οποιος/α βρεί γυαλιά ηλίου μάρκας arnette στους δρόμους της Καρδίτσας, δίδεται αμοιβή αγγλικό τριμπούρδελο!
filipp0s
14/04/2008, 06:44
Ο Θοδωρής ήρθε κι αφού τσίμπισε (σικ) κι αυτός ξεκινήσαμε να κάνουμε το γύρω της λίμνης. Σε ένα από τα κλειστά στροφιλίκια της λίμνης ο Θοδωρής έχασε λίγο το μπροστινό με λίγα χλμ και ευτυχώς με μικρές απώλειες...
Με την ψυχολογιά όλων εμφανώς πεσμένη λογω της χαζοπτώσης και με τον καιρό να αρχίζει να μας κάνει κόλπα -φυσάγε μανιασμένα- αποφασίσαμε να ψαχτούμε για δωμάτιο.
Βρήκαμε στη Μούχα :beer: :beer: :beer: :beer:
127481
filipp0s
14/04/2008, 06:48
Αφού κάτσαμε, ήπιαμε τους καφέδες μας, μετά ήπιαμε τα τσιπουράκια μας ειπαμε να κοιμηθούμε και λίγο αφού το εγερτήριο ήταν στις 5:30 το επόμενο πρωί...
127482
filipp0s
14/04/2008, 06:51
Ειχαμε κλείσει 3 δωματια εκ των οποίων τα δύο με διπλο κρεβάτι :D . Νικολας-Χριστίνα στο ένα, Φίλιππος-Ηλίας στο άλλο :smilea: και Θοδωρης-Νικος σ΄αυτό με τα μονα :blush:
127483
filipp0s
14/04/2008, 06:54
Ξεκινήσαμε μετα από καραβίσιους καφέδες γύρω στις 6:15 το πρωί να κάνουμε το γύρω της λίμνης και μετά να πάμε στον Κεδρο 'οπου είχαμε συναντηση με τους Λαρισσαίους...
127484
filipp0s
14/04/2008, 06:56
Μερικές φώτο προς απο το φραγμα
127485
filipp0s
14/04/2008, 06:57
:hypnotize
127486
filipp0s
14/04/2008, 06:58
:D
127487
filipp0s
14/04/2008, 06:59
και η παρέα! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
127488
filipp0s
14/04/2008, 07:02
:cool:
περιμένοντας το ξημέρωμα...
127489
filipp0s
14/04/2008, 07:03
:beer: :beer:
127490
filipp0s
14/04/2008, 07:07
Μετα απο μια υπέροχη διαδρομή γύρω από τη λίμνη κάναμε έφοδο στο χωριό Κεδρος όπου είχαμε το ραντεβού με τους Λαρισαίους στις 9:00.
Εσκασαν 10 μηχανες καταλάβαμε το καφενείο του χωριού και ξεκινήσαμε όλοι μαζί για καρπενήσι.
:beer: :beer: :beer:
127491
filipp0s
14/04/2008, 07:09
Η διαδρομή για Καρπενήσι ήταν εκπληκτική. Τρομερές εναλλαγές στο τοπίο και στο υψόμετρο, φοβερή θέα...
Εδώ σε μια στάση, όλοι η παρέα...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
127493
filipp0s
14/04/2008, 07:11
και μια από τις μοναδικές φωτο τις διαδρομής :rolleyes:
127494
filipp0s
14/04/2008, 07:23
Αλλες φωτο απο μενα δυστηχώς δεν έχει :( Η μπαταρία μας τέλειωσε...
Τεσπα, καναμε άλλη μια καταληψη στην πλατεία του Καρπενησίου :bigcry: Ηπιαμε τους καφέδες, φαγαμε τα τοστάκια μας και κατα τις 12:30 χωρίσαμε τους δρόμους...
Και για να ξεκαθαρίζουμε λίγο τα πράγματα:
Ο θοδωρής λόγω της χαζοπτώσης το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε ελάχιστα και το βράδυ της Κυριακής δούλευε :sick:
Εγώ έπρεπε να γυρίσω Αθήνα γιατί στις 19:00 έπρεπε να βρίσκομαι σε θέατρο του Νεου Κόσμου όπου θα με περίμενε η γυναίκα μου την οποία την είχα αφήσει 2 μέρες μόνη (καταλάβατε πιστέυω, δεν χρειάζεται να συνεχίσω ) :bigcry:
Οπότε οι υπόλοιποι συνέχισαν την όμορφη διαδρομή κι εμεις συνεχίσαμε για Λαμία και εθνική όπου φτάσαμε Αθήνα γύρω στις 16:00...
Το κοντερ μου είχε γράψει 902 χλμ ακριβώς...:)
ομορφα, υπέροχα, η χαρά της οδήγησης, της φύσης, της παρέας...
Αντε και στα επόμενα (ήδη κανονίστηκαν)
Πάντα Τέτοια!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
:beer: :beer: :beer:
.....στο δευτερο.....:bigcry: :sad:
Ταξιδευτής
14/04/2008, 09:42
Mπραβο παιδια! Βλεπω οτι παρα τις αναποδιες, δεν το βαλατε κατω και τελικα περασατε καλα! Αυτο ειναι! Positive thinking! Θοδωρη, ελπιζω η κουκλα να ειναι καλα ε;;; :sick:
Α και κατι ακομα: Ρε παλιοσπιλωτη υποληψεων Npat! :a38: Γραφεις οτι ημουν εκτος λογω μηχανικου προβληματος και διπλα εχεις βαλει την 999;;; Χτυπα ξυλο ρε χαμενε! Η κουκλα χαιρει ΑΚΡΑΣ υγειας! :mad:
Αφου το ηξερες οτι με το Πηγασακι θα ερχομουν και τελικα δεν ηρθα καν γιατι πολυ απλα ειχε προβλημα με τα φωτα! Ακους εκει!!! :a38:
Παρακαλουμε να ανακαλεσετε αμεσα κυριε! :o
Παντα τετοια και καλυτερα παιδες! :lol:
thou-vou
14/04/2008, 09:49
Ανακοίνωσις: ....Και για να αποδείξουμε στους άπιστους πόσο σιδερόκωλοι είμαστε, μια φωτό που τα λέει όλα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :rotflmao:
αυτή φωτογραφία με έχει συγκλονήσει... πάντα τέτοια :blush:
Operater
14/04/2008, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
αυτή φωτογραφία με έχει συγκλονήσει... πάντα τέτοια :blush:
ανα-τρίχιασες ε?
Μπράβο σας! Πάντα όμορφα! :) :) :) :wave2:
amyroukai
14/04/2008, 09:57
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια... Και χωρίς απρόοπτα την επόμενη φορά! :)
blackbusa
14/04/2008, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
[B
Αφου το ηξερες οτι με το Πηγασακι θα ερχομουν και τελικα δεν ηρθα καν γιατι πολυ απλα ειχε προβλημα με τα φωτα! [/B]
:look: :look: :look:
δηλαδη???τα xenon (ζηνον) βγηκαν Xena (Ζηνα)???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
14/04/2008, 10:49
1. Cpt. Haddock - Tiger 955i (τερμάτισε)
2. nikolasfazer / Χριστίνα - Fazer 600 (τερμάτισαν δικάβαλοι---μπράβο! )
3. npat - CBF600SA (τερμάτισε)
:smokin:
4. filippos650 - R1100GS (εγκατέλειψε, την δεύτερη μέρα, στο Καρπενήσι)
:a9:
:a5:
6. bikerted - SV1000S (έχασε την εκκίνηση και εγκατέλειψε, ηρωικά όμως, στο Καρπενήσι)
:beer:
7. div400 - SV1000S (εκτός αγώνα, λόγο παντόφλας)
8. alximistis - Tiger 955i (εκτός αγώνα, λόγο... πολικών γεγονότων)
:rotflmao:
9. ΜΠΙΦΑΣ και λοιποί (τιμητική συνοδεία, από Κέδρο μέχρι Καρπενήσι)
:beer:
Και για να αποδείξουμε στους άπιστους πόσο σιδερόκωλοι είμαστε, μια φωτό που τα λέει όλα...
πάλι ρόμπες γίναμε :blush:
Cpt. Haddock
14/04/2008, 11:02
Επι της ουσίας...
μια ΓΑΜΩ τις βόλτες, my hat is off to master Npat :beer: :beer:
Αλλο αν απ΄όπου περνάγαμε και λέγαμε το δρομολόγιο και τον προορισμό μας κοιταζαν σαν ηλιθιους :bigcry:
Ευβοια:
- Που πατε παιδια;
- Λιμνη Πλαστήρα
- Απο Χαλκίδα είστε :look:
- Οχι, απο Αθήνα :blush:
- ..... ( :a21: )
Κατα τα άλλα. Φοβερές διαδρομές, δρόμοι άψογοι έως κατεστραμένοι, ειδικα το κομματι Προυσό-Θερμο ειχει απ' ολα, λακουβες, πέτρες, χώματα, λασπη, ενα ποταμάκι, κομματια άφτιαχτα, χασιματα.... οτι πρέπει για supersport :lol:
Οι Λαρισαίοι ειναι μουρλοί όλοι τους :lol: (κι ο Μπίφας μαζί)
Τα SV πέφτουν αλλα ΔΕΝ χαλάνε (και έχουν πρόσφυση και σε θαμνο ακόμα)
Ο Φιλιππος650/1100 ΡΟΧΑΛΙΖΕΙ :mad:
Nikosfazer/Χριστίνα, να σας βλέπουμε συχνά :beer:
Θεσσαλικός καμπος να θυμίζει Τοσκάνη.
Λιγες μηχανές στο δρόμο :sad: (εκτός απο Καρπενήσι και Σχηματάρι-Αθήνα :rolleyes: )
ουτε 1000 χλμ δεν κάναμε :sick:
Ευτυχώς που δουλευα σήμερα και κοιμήθηκα λιγο παραπάνω :rotflmao: :bigcry:
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Μπράβο παίδες!
Παιδες απ οτι ειδα φτασατε καλα αν καταλαβα καλα:wave2:
Η διαδρομη ηταν φοβερη και περασαμε πολυ καλα πιστευω και εσεις αντε και στα επομενα.να και ενα απο τα μερη που δεν ειδατε και που αξιζε ο κοπος .:wave2:
127522
ηταν ολα τα λεφτα ηλια και με πολυ πρασινο για να περναμε κανενα υπνακο και οχι στις καρεκλες .:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
127523
Cpt. Haddock
14/04/2008, 12:48
ναι, ρε σεις, αλλα δε μας τα είπατε αυτά, τωρα ειδα τις φωτο :lol: :bigcry:
taxydromos
14/04/2008, 16:36
μπραβο!! μια εκδρομη για πραγματικους σιδερενιους κ@λους!!:beer:
(οχι για σιδερενιους του κ@λου...)
αυτα λείπουν απο το μοτο τελευταία
μπράβο μάγκες (και οι άλλοι):lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
παντα τέτοια