PDA

View Full Version : ΑΝΟΙΞΗ

tai
08/04/2008, 19:15
Μέσα είναι οι σκέψεις, τα διαβάσματα, η προετοιμασία, η ησυχία. Έξω είναι τα τραπεζάκια, οι παρέες, η ποικιλία. Το αιώνιο δίλημμα της άνοιξης είναι «μέσα ή έξω;». Απαντάς «έξω» και τρέχεις να πιάσεις τραπέζι στον ήλιο.

H άνοιξη μπαίνει με χαρακτηριστική αυθάδεια, αποφασισμένη να σβήσει κάθε παραγωγική διάθεση και να μπλοκάρει κάθε δημιουργική ανησυχία. Τα μπλοκ σημειώσεων γεμίζουν ασυνάρτητες ζωγραφιές. Οι κλήσεις μένουν αναπάντητες. Ακούς δυο φορές σε μια βδομάδα τη φράση «Σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία εξόφλησης έχει παρέλθει». Απαντάς με τη φωνή του Σταυρίδη «Άχου, και δε με νοιάζει».
Στην αίθουσα συσκέψεων αποσυντονισμένα στελέχη θέτουν στο meeting ζητήματα προτίμησης ταξιδιωτικών προορισμών. Διχάζονται ανάμεσα στο «Παρίσι ή Λονδίνο», σκοτώνονται στο «Ύδρα ή Σπέτσες» και στο «Άνδρος ή Τζια». Στα γραφεία οι γραμματείς παρακολουθούν με απάθεια το tetris να σηκώνει τον ένα τοίχο μετά τον άλλο στην οθόνη τους. Ακόμη και οι wannabes ξεχνούν το bonus και κοιτάζουν μελαγχολικά από το παράθυρο, περιμένοντας να κατέβουν οι σελίδες των τουριστικών γραφείων με τα πακέτα διακοπών για το καλοκαίρι.
Από το σχολείο κάποιοι μαθητές απουσιάζουν «αδικαιολόγητα», σύμφωνα με τους κανονισμούς, απολύτως δικαιολογημένα αφού δεν τους πήγαν εκδρομή με τέτοια μέρα, σύμφωνα με τους ίδιους. Οι γονείς τους το μαθαίνουν, αλλά δεν τους μαλώνουν - μήπως κι εκείνοι δεν έκαναν κοπάνα με τη λιακάδα στη Γλυφάδα; Απέναντι στο daydreaming όλοι είμαστε ίσοι, όλοι συνένοχοι. Στις βιτρίνες αναβοσβήνουν τα καλοκαιρινά χρώματα. Το απόγευμα ξαναβρίσκει τη λάμψη και το φως του, η μέρα μεγαλώνει ευχάριστα. Πάμε στην πλατεία για παγωτό. Τα τραπεζάκια έξω γεμίζουν πρώτα. Όλα μεταφέρονται έξω.
Το «μέσα» χάνει το σκοπό του. Τα «ενδιαφέροντα» με τα οποία έβγαλες ολόκληρο χειμώνα χάνουν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους. Η προετοιμασία σκοντάφτει, το παζλ μένει μισό, το στιλό μετέωρο πάνω από τη λευκή σελίδα. Τα παρατάς όλα και βάζεις πιο δυνατά τη μουσική. Τέρμα η εσωστρέφεια. Τώρα θέλεις να βγεις έξω. Για κάποιο λόγο, τίποτα δε σε αγχώνει πια. Χαμογελάς στο χλομό πρόσωπο του καθρέφτη. Η πιο σοβαρή απόφαση που πήρες τελευταία είναι ότι πρέπει να αγοράσεις καινούργια γυαλιά ηλίου.
Η εξωστρέφεια είναι ένδειξη χιούμορ. Δείχνει πως δεν παίρνεις τον εαυτό σου και πολύ στα σοβαρά, κάποια στιγμή βαριέσαι με τα αδιέξοδα, τους προβληματισμούς και τις φοβίες σου και αποφασίζεις να σε μοιραστείς με τους υπόλοιπους. Από μέσα σου ήδη χαμογελάς. Καλά να πάθουν! Το «μέσα» και το «έξω» είναι οι πρώτες έννοιες που αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος μόλις γεννιέται. Σε μία δεδομένη στιγμή προσγειωνόμαστε στον κόσμο, ο χρόνος αρχίζει να μετράει και αποκτάμε αυτόματα την αίσθηση του χώρου. Το πρώτο συμπέρασμα που βγάζουμε, όταν αρχίζουμε επίσημα να υπάρχουμε, είναι και παντοτινά σωστό: η ζωή είναι έξω και είναι αληθινή.

:sun:

:)
απο athens blog

Tigas
08/04/2008, 21:12
Θέλω βόλτα :(

126870

EVI
08/04/2008, 22:38
:beer:

TROOPER
08/04/2008, 22:41
μπαρμπα κοψε τα βιαγκρα !!!!

σε χαλανε !!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

notakos600
08/04/2008, 23:41
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

Ωραίος τρόπος γραφής , απέριττος, ρεαλιστικός και συνάμα ποιητικός.

EVI
08/04/2008, 23:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Θέλω βόλτα :(

ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ?:uplate: :uplate: :uplate:

τι θυμηθικα τωρα :eyepop:

σταματα καπου στα καλαβρυτα ο ιντι να παρει λεει μελι :eyepop: απο εναν γερακο εκει στην ακρη του δρομου μεσα στα βουνα στην ερημια ουτε πουλια δεν πεταγαν :uplate: ανοιξη ητο θυμαμαι και τοτε :look: και εγω που χ@ζ#με τις μελισσες ειχα λουφαξει (κενταω σημερα:smokin: ) στη σελα πανω και βζζζιν βζζζζζζζζζζζιν οι μελισες παντου γυρω μου :uplate: :uplate: :uplate: και ο αλλος να δοκιμαζει μελι :eyepop:

μπρρρρρρρρρρρρρρρ

notakos600
09/04/2008, 00:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

σταματα καπου στα καλαβρυτα ο ιντι να παρει λεει μελι :eyepop: απο εναν γερακο εκει στην ακρη του δρομου μεσα στα βουνα στην ερημια ουτε πουλια δεν πεταγαν :uplate: ανοιξη ητο θυμαμαι και τοτε :look: και εγω που χ@ζ#με τις μελισσες ειχα λουφαξει (κενταω σημερα:smokin: ) στη σελα πανω και βζζζιν βζζζζζζζζζζζιν οι μελισες παντου γυρω μου :uplate: :uplate: :uplate: και ο αλλος να δοκιμαζει μελι :eyepop:

μπρρρρρρρρρρρρρρρ

Κανένα ποταμάκι είχε εκεί κοντά να βουτήξετε σε περίπτωση που οι βζζζζζζζιν μέλισσες ένιωθαν πως τις απειλούσατε και αποφάσιζαν να σας επιτεθούν? :lol: :lol:

EVI
09/04/2008, 00:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Κανένα ποταμάκι είχε εκεί κοντά να βουτήξετε σε περίπτωση που οι βζζζζζζζιν μέλισσες ένιωθαν πως τις απειλούσατε και αποφάσιζαν να σας επιτεθούν? :lol: :lol:

:eyepop: :uplate: οχι:bawl:

notakos600
09/04/2008, 00:10
Δεν αστειεύομαι καθόλου σχετικά με τις μέλισσες στα όσα αναφέρω πιο πάνω, με έχει κυνηγήσει ένα σμήνος από δαύτες όταν κάνοντας trial βρέθηκα κατά λάθος σε ένα πλάτωμα γεμάτο κυψέλες γύρω μου.
Σε προλαβαίνουν στο μπαμ όσο και να τρέξεις. Ευτυχώς τη γλύτωσα με λίγα τσιμπήματα στο σβέρκο.

EVI
09/04/2008, 00:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Δεν αστειεύομαι καθόλου σχετικά με τις μέλισσες στα όσα αναφέρω πιο πάνω, με έχει κυνηγήσει ένα σμήνος από δαύτες όταν κάνοντας trial βρέθηκα κατά λάθος σε ένα πλάτωμα γεμάτο κυψέλες γύρω μου.
Σε προλαβαίνουν στο μπαμ όσο και να τρέξεις. Ευτυχώς τη γλύτωσα με λίγα τσιμπήματα στο σβέρκο.

:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :eyepop:

τι με λες τωρα παιδακ'μ

εμενα μια φορα μου ειπε ο αδελφος μου οτι εχει σφηνωσει μια μελισα μουμια στο κρανος μου στον αεραγωγο κατω και μονο που δεν λυποθιμισα (μπορει να ηταν εκει και κανα μηνα και να το φοραγα καθε μερα αλλα δεν την ειχα δει) :rotflmao: :lol:
φαντασου να με κυνηγαγαν κιολας
:bawl:

8070534596 ιππους το Ζ λεμε :lol:

Tigas
09/04/2008, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

Ναι, κάναμε στάση για ύπνο μετά από τρελές μάσες στην Δημητσάνα με m1ke,ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ,katsai,Mitsos1,Pokermon,Lina τον άλλο με τον fazer δεν το ξέρω αλλά δέν κινδυνέψαμε από τις μέλισσες, αλλά απο τα μερμήγκια που την πέσανε στον m1ke που τον πήρε λιγουλάκι :D

matmat
09/04/2008, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
... δέν κινδυνέψαμε από τις μέλισσες, αλλά απο τα μερμήγκια που την πέσανε στον m1ke που τον πήρε λιγουλάκι :D

Ενα ψιχουλο ανθρωπας είναι !!! :lol: :lol: :lol:

S705
09/04/2008, 12:55
kai egw aytin tin kyria perimena ( anoixi )

kai eplina xthes tin mixani , tin gialisa........

....kai simera ebrexe:mad: :bigcry: :a023:

matmat
09/04/2008, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από S705
kai egw aytin tin kyria perimena ( anoixi )

kai eplina xthes tin mixani , tin gialisa........

....kai simera ebrexe:mad: :bigcry: :a023:

Αν ριξει ο Μαρτης δυο νερά
κι ο Απρίλης αλλο ένα
χαρα σε 'κείνο τον ζευγά
που 'χει πολλά σπαρμένα

:smokin:

fantacid
09/04/2008, 14:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
............

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

αν κ νομιζω οτι προσπαθεις να μποικοταρεις το σπαμ εδω μεσα.....

:lol: :lol: :lol:

:wave2:

blackbusa
09/04/2008, 15:45

αιντε μαμησου...εσυ....το κειμενο σου και κυριως η κωλοανοιξη....:a52: :a52: :a52:

γ@μω τις αλλεργιες μου γ@μω...:mad: :sad:

απο σημερα καταλαβα και επισημα οτι ηρθε η ανοιξη....:sick:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Operater
09/04/2008, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
....

απο σημερα καταλαβα και επισημα οτι ηρθε η ανοιξη....:sick:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Kι εγώ το κατάλαβα από τα τεράστια ζουζούνια που αυτοκτονούν στο κράνος μου...

Θείε Χρήστο πολύ ωραίο το κειμενάκι... Αλλά δεν είναι για όλους άνοιξη, δυστυχώς... :sick:

apav
09/04/2008, 17:23
Ποια άνοιξη; -4βC. :smokin:

tai
09/04/2008, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αιντε μαμησου...εσυ....το κειμενο σου και κυριως η κωλοανοιξη....:
γ@μω τις αλλεργιες μου γ@μω...:m
απο σημερα καταλαβα και επισημα οτι ηρθε η ανοιξη

αντε βρες ενα τάφο .............................

πέσε μεσα .............................

και περίμενε .!

μην σε κουβαλάμε κιόλας:a01:

:a43:

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Ποια άνοιξη; -4βC. :smokin:
να έρθεις στην πάτρα να την δείς:a22:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Kι εγώ το κατάλαβα από τα τεράστια ζουζούνια που αυτοκτονούν στο κράνος μου...

Θείε Χρήστο πολύ ωραίο το κειμενάκι... Αλλά δεν είναι για όλους άνοιξη, δυστυχώς... :sick:
γιατι αγοράκι μου ??Δεν έχεις φουσκοδεντριές εσύ??:D

mourgakos
09/04/2008, 19:20
εγω πηγα σημερα την γυναικα μου στα κτελ για πατρα.....
και μιας και ειμαι μονος με τη σκυλα μας......

καλο θα ηταν να βγαζαν και κρανος για σκυλους......

βρουμ βρουμ........

Operater
09/04/2008, 19:33

γιατι αγοράκι μου ??Δεν έχεις φουσκοδεντριές εσύ??:D

Φουσκοκανταριές έχω αλλά τέλος πάντων! :lol:

Α! θείε Χρήστο το έσαξα το αντίβαρο....