Σύνδεση

View Full Version : Μπαλα δεν εχει πλεον;

MUSTILI
09/04/2008, 16:23
Ρε αδερφες!!! Ο καληγιωργης απομακρυνε τον εαυτο του απο τηλεφωνητη-μεσαζοντα κλεισιματος μπαλας. Τι πρεπει να κανουμε για να γινει η δεκατη αγωνιστικη (στις 9 ειχαμε μεινει ε;).

Μου ελειψαν τα γυμνασμενα σας πατσοκοιλα. Λοιπον πειτε ποτε και αν γενικα ειστε μεσα και το κλεινω εγω!!!!!

Να πω την αμαρτια μου, τεταρτη δεν μπορω παρα μονο την Μεγαλη!!!

ΛΕΓΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ:beer:

MUSTILI
09/04/2008, 18:01
Καλα ρε μαλακες! Θα παιξω "μονό"....:mad:

kalgeorge
14/04/2008, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Καλα ρε μαλακες! Θα παιξω "μονό"....:mad:

εγω θα ερχομουν ρε Αρη...αλλα πριν κατι μερες που ειμασταν για καφε με busa, cirus , sogokou...οι δυο τελευταιοι μας παρακαλεσαν να μην συμμετεχουμε για τουλαχιστον 5 αγωνιστικες απο τωρα...μπας και δουν καμμια νικη :lol: :lol: :lol:
μας απειλησαν οτι δεν θα μας ξαναμιλησουν...ενω χρησιμοποιησαν και την αισχρη απειλη οτι αν παιξουμε παλι..θα αρχισουν να διαδιδουν οτι ειμαστε κρυφογαυροι....:mad: :mad: :mad:

οπως καταλαβαινεις...:(

sogokou
14/04/2008, 13:57
AYTA EINAI AISXROTITES alla ti allo na perimeneis apo vazelo kai xanoumaki.mou fainetai pos prepei na sas kopsoume to vixa.alla xexasa esi akoma ponas antraklaaaa:nono: :nono: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :wave2: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
14/04/2008, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
AYTA EINAI AISXROTITES alla ti allo na perimeneis apo vazelo kai xanoumaki.mou fainetai pos prepei na sas kopsoume to vixa.alla xexasa esi akoma ponas antraklaaaa:nono: :nono: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :wave2: :rotflmao: :rotflmao:

oxi re apla to lew gia na to pistepsete oti den erxomai epeidi me xtupisate...kai oxi epeidi exw varethei na sas gam.....:rotflmao: :rotflmao:

sogokou
14/04/2008, 14:41
:a9: :a9: :a16: :a16: :a55:

CIRUS
14/04/2008, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Ρε αδερφες!!! Ο καληγιωργης απομακρυνε τον εαυτο του απο τηλεφωνητη-μεσαζοντα κλεισιματος μπαλας. Τι πρεπει να κανουμε για να γινει η δεκατη αγωνιστικη (στις 9 ειχαμε μεινει ε;).

Μου ελειψαν τα γυμνασμενα σας πατσοκοιλα. Λοιπον πειτε ποτε και αν γενικα ειστε μεσα και το κλεινω εγω!!!!!

Να πω την αμαρτια μου, τεταρτη δεν μπορω παρα μονο την Μεγαλη!!!

ΛΕΓΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ:beer:

εγώ είμαι μέσα μόλις κανονίσεις!!!!

πατσόκοιλα????? :nono: :nono: μαξιλαράκια της αγάπης τα ονομάζω!!!!!:lol: :lol: :lol:

CIRUS
14/04/2008, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
εγω θα ερχομουν ρε Αρη...αλλα πριν κατι μερες που ειμασταν για καφε με busa, cirus , sogokou...οι δυο τελευταιοι μας παρακαλεσαν να μην συμμετεχουμε για τουλαχιστον 5 αγωνιστικες απο τωρα...μπας και δουν καμμια νικη :lol: :lol: :lol:
μας απειλησαν οτι δεν θα μας ξαναμιλησουν...ενω χρησιμοποιησαν και την αισχρη απειλη οτι αν παιξουμε παλι..θα αρχισουν να διαδιδουν οτι ειμαστε κρυφογαυροι....:mad: :mad: :mad:

οπως καταλαβαινεις...:(

τι λες μωρή λουλού?????

σας έχουμε για πλάκα λέμε!!!!

ειδικά αυτή η μαυρη τρυπιοκαλτσιονούσα δεν θα καταλάβει από που της ήρθε!!!!!!!

ρε θα μετράτε πόσσα τρομπόνια ρουφήξατε πάλι!!!!!!!

kalgeorge
14/04/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
τι λες μωρή λουλού?????

σας έχουμε για πλάκα λέμε!!!!

ειδικά αυτή η μαυρη τρυπιοκαλτσιονούσα δεν θα καταλάβει από που της ήρθε!!!!!!!

ρε θα μετράτε πόσσα τρομπόνια ρουφήξατε πάλι!!!!!!!

min ksexaseis na allaxeis pleuro re Billako mono, kai piasteis :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MUSTILI
05/05/2008, 18:10
Kalgeorge εχεις πμ!!!!!!!!!!!!!!:wave2:

kalgeorge
08/05/2008, 09:19
kai esy :wave2:

sogokou
08/05/2008, 16:13
ego??:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :nono: :nono:

kalgeorge
09/05/2008, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
ego??:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :nono: :nono:

ante na sou steilw kai esena ena :wave2:
a kai pou eisai....kanoniste kammia bala na paixoume giati.....apomakrunomai ;) ;)