View Full Version : Προτάσεις για νέο στέκι συναντήσεων
Rezeguet
26/12/2004, 12:23
ρε αυτο που σας βολευει ΟΛΟΥΣ ειναι ο ΑΝΕΜΟΣ,
αχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχ αχαχαχαχααχαχαχαχαχα
:rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
27/12/2004, 08:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Ρε παλουκάρια, στη Φωκίονος Νέγρη δεν παίζει τίποτα?
Με αγωγιστικούς χαιρετισμούς:smokin:
Καπέος
sti fokionos negri gia na sixnazoume prepi na imaste remalia..
to remali tis fokionos negri..
re si kapeos ti agonistikous xeretismous mas les ?
graftikes stin KNE?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλημέρα Χρόνια Πόλλα σε όλους...
Δεν έχω έρθει σε καμμία συνάντηση αλλα η ιδέα Βαρυμπόμπη πως σας φαίνεται;
afrotwin
27/12/2004, 08:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από slaybas
Καλημέρα Χρόνια Πόλλα σε όλους...
Δεν έχω έρθει σε καμμία συνάντηση αλλα η ιδέα Βαρυμπόμπη πως σας φαίνεται;
poli kali na pigenis.
ke min ksexnate perioxes opos mara8onas- tatoi- parni8a
ke i xalkida den ine makria...
:D αν και δεν εχει πολυ άπλα...
7017
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
27/12/2004, 09:43
λεω παντως σημερα να παω στο σοκολατ στο μπουρναζι. της κατερινας δεν της αρεση το δελεαρ γιατι μιαζει λεει με της σακουλες να ειναι σαν να σε εχουν βαλει σε απομονοση σε θαλαμο νοσοκομειου οταν εχεις αναπνευστηκα προβληματα.οποτε θα παμε σοκολατ στο μπουρναζι. αν καποιος δεν θελει να παει στο δελεαρ για οποιον λογο εχει αλλα θελει να παει καπου αλλου ας ερθη.
πως πας στο σοκολατ.
εισαι εθνικη αθηνων λαμιας και στην γεφιρα ροσινιολ στρηβης για μπουρναζι. στα 500 μετρα εχει ενα φαναρι που παει ευθεια η λοξα δεξια. εμεις παμε ευθεια. και φτανουμε στην πλατια μουρναζιου. στο αριστερο μας χερι ειναι τα γκουντις. μπενουμε στην πλατια και μετραμε 4 δρομους και στον 4 βγενουμε. αν δεν προσανατολιστουμε ρωταμε που ειναι ο δελιολανης και μπενουμε στον δρομο που θα εχουμε τον δελιολανι στο αριστερο μας χερι. μαλιστα οταν ειμαστε μεσα στην πλατεια και μετραμε τους δρομους θα δουμε στον 4ο δρομο που εχει και μια ταμπελα που δηχνει οτι απο εκει παει και το λεοφορειο.
σε αποσταση 100 μετρα απο την πλατεια ειναι το σοκολατ.
θα ειμαι εκει κατα της 9 το βραδυ σημερα. τα λεμε
γιωργος
afrotwin
27/12/2004, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
λεω παντως σημερα να παω στο σοκολατ στο μπουρναζι. της κατερινας δεν της αρεση το δελεαρ γιατι μιαζει λεει με της σακουλες να ειναι σαν να σε εχουν βαλει σε απομονοση σε θαλαμο νοσοκομειου οταν εχεις αναπνευστηκα προβληματα.οποτε θα παμε σοκολατ στο μπουρναζι. αν καποιος δεν θελει να παει στο δελεαρ για οποιον λογο εχει αλλα θελει να παει καπου αλλου ας ερθη.
πως πας στο σοκολατ.
εισαι εθνικη αθηνων λαμιας
ke otan ftasis giougkoslavia rotas pou ine i
γεφιρα ροσινιολ στρηβης για μπουρναζι. στα 500 μετρα εχει ενα
8amno pou tragoudai
εμεις παμε ευθεια. και φτανουμε στην πλατια μουρναζιου. στο αριστερο μας χερι
exi ena spiri to kentraroume me to fos tis kolonas ke mas dixni pos
μπενουμε στην πλατια και μετραμε 4 δρομους
ke leme to pater imon
ke afou peksoume krifto ke
βγενουμε. αν δεν προσανατολιστουμε ρωταμε που ειναι ο δελιολανης
ke an mas poune ine diakopes stin elvetia me tin ikogenia tou petagomaste mexris eki
kαι μπενουμε στον δρομο που θα εχουμε τον δελιολανι στο αριστερο μας χερι.
ke tou rixnoume mia moutza
μαλιστα οταν ειμαστε μεσα στην πλατεια και μετραμε τους δρομους
an tous kanoume la8os polaplasiazoume tin tetragoniki riza tou 1543,5 ke
θα δουμε στον 4ο δρομο που εχει και μια ταμπελα που δηχνει οτι απο εκει παει και το λεοφορειο me tous katadikous gia ta katanagkastika erga
θα ειμαι εκει κατα της 9 το βραδυ σημερα.
8a ka8ome stin karekla 46 sto trapezi 28 ke 8a pino ena pina kolada me tria kalamakia ena mov ena prasino ke ena kitrino an den me vrite psakste stin toualeta kitakste kato apo tis portes 8a dite ena gkri panteloni me ena portokali sovrako ke mpez skarpinia
τα λεμε
γιωργος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
27/12/2004, 09:59
ωραιο λεωνιδα:beer: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
afrotwin
27/12/2004, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
:beer:
:beer: ????:eyepop:
:look: :rolleyes: :dizzy:
:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
:beer: ????:eyepop:
:look: :rolleyes: :dizzy:
:lol: :lol:
:p
SaraMaritis
27/12/2004, 11:02
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααχαχαχαχαχαχαααααχαχα :bawl:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Υγ.Τι το θελω το GPS...παει μου το'βγαλε αχρηστο...θα το αφησω σπιτι !!! :rotflmao:
:beer: :beer: :beer:
ireneepi
27/12/2004, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για να φτασω Πευκωνα η Yard εγω και ο Περικλης, περναμε απο ακρη σε ακρη ολες τις συνοικιες της Αθηνας.
και δεν εχουμε πει τιποτα, ετσι???
τι μοτοσυκλετιστες εισαστε ρεεεεεεεε. καναπεδακιδες ολοι σας!!!
Δεν αντιλεγω....
Λοιπον η προταση του μια Δευτερα εκει και την αλλη εδω θα ητανε πολυ καλη...
Πχ Μια Δευτερα Μπουρναζι και την αλλη παραλιακα και το καλοκαιρι βλεπουμε....
,γιατι καλοκαιρι δεν λεει Μπουρναζι...
Ετσι οσοι επι της παρουσας φασης δεν εχουν τις δυο ροδες θα πηγαινουν σε οποιο ειναι κοντινο τους.
daredevil28
27/12/2004, 13:57
Οποτε σημερα Σοκολα στο μπουρναζι κατα τις 9
Γιωργο κρατα θεσεις!!!
θα ερθουμε κατα τις 9:30 γιατι θα παμε πρωτα απο τη λεσχη στην καλιθεα
afrotwin
27/12/2004, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
πως πας στο σοκολατ.
εισαι εθνικη αθηνων λαμιας και στην γεφιρα ροσινιολ στρηβης για μπουρναζι. στα 500 μετρα εχει ενα φαναρι που παει ευθεια η λοξα δεξια. εμεις παμε ευθεια. και φτανουμε στην πλατια μουρναζιου. στο αριστερο μας χερι ειναι τα γκουντις. μπενουμε στην πλατια και μετραμε 4 δρομους και στον 4 βγενουμε. αν δεν προσανατολιστουμε ρωταμε που ειναι ο δελιολανης και μπενουμε στον δρομο που θα εχουμε τον δελιολανι στο αριστερο μας χερι. μαλιστα οταν ειμαστε μεσα στην πλατεια και μετραμε τους δρομους θα δουμε στον 4ο δρομο που εχει και μια ταμπελα που δηχνει οτι απο εκει παει και το λεοφορειο.
θα ειμαι εκει κατα της 9 το βραδυ σημερα. τα λεμε
γιωργος
Και για όσους δεν μπορούν να βγάλουν άκρη από την περιγραφή του Γιώργου, όπως εγώ, το μαγαζί είναι το CHOCOLAT CAFE-CREPERIE στην Παρασκευοπούλου 44.
Και για όσους δεν μπορούν να βγάλουν άκρη από την περιγραφή του Γιώργου, όπως εγώ, το μαγαζί είναι το CHOCOLAT CAFE-CREPERIE στην Παρασκευοπούλου 44.
Που είναι το clopywrite κλέφτη:nono:
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
afrotwin
27/12/2004, 15:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tdaf
Που είναι το clopywrite κλέφτη:nono:
:rotflmao: :rotflmao: :beer:
katse 8a se apokatastiso
i leptomeries gia tin odo ine mia evgeniki xorigia tou filou mas tdaf
ke min ksexnate tdaf sas kani kalo
afrotwin
28/12/2004, 10:14
i entiposis apo tin apopira sto mpournazi malon apo8arintikes ine gia na gini topos sinantisis
opote sinexizoume me protasis
pou?
:beer:
dimitris74
28/12/2004, 20:26
να ριξω και εγω προταση οχι για καθε μερα αλλα για μια φορα στο τοσο.
χασια... ειναι στου διαολου την μανα για πολλους αλλα εχει πολυ χωρω για παρκινγκ απ εξω, τεραστιο τζακι στο κεντρο, γιγαντοοθονες να παιζουν κανα nova και καλες τιμες...
και το κυριοτερο γαματες ποικιλιες....
κανεις απο νεα φιλαδελφεια δεν υπαρχει? εκει εχει κατι καλες καφετεριες με αρκετο χωρο για παρκινγ οπου μπορει να γινει και στεκι, ειναι και κοντα στην εθνικη και στο κεντρο. εχω μια στα υποψιν μου αλλα θελω να ξαναπαω να δω τιμες και μουσικη αν και δευτερες συνηθως δεν εχει κοσμο
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
29/12/2004, 10:44
φιλαδελφεια??? εγω ειμαι απο φιλαδελφεια. αλλα εχουμε κανει στεκι το καλοκαιρι το τσιπουραδικο στο αλσος.για τωρα τον χημωνα ειναι καλος ο κενταυρος στο αλσος μεσα αλλα θα τους αρεση που δεν εχει πιπινοπερασμα?
απο παρκινκ και θεα την λιμνη ειναι απεχτο μουσικη σιγανη εως ανιπαρκτη αλλα ειναι το προβλημα με τους πιπινολατρες που θελουν να κανουν οφθαλμολουτρο:lol:
sotosfz6
29/12/2004, 12:51
κακο ειναι το οφθαλμολουτρο???:beer: :beer: :eyepop: :eyepop:
:dizzy: :dizzy:
ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΣΥΝ ΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ PIZZA HUT ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ 2 ΠΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΦΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΜΥΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ .... ΧΟΧΟ
Δεν πιστευω να εννοας
στην ΚΥΨΕΛΗ?
Εγω στη Ν.Φιλαδελφεια συχναζω στην Egalite,που ειναι
διπλα απο το Αγροτεμαχειο της ΑΕΚ...
Ησυχα πραγματα,καλη μουσικη,σιγα,με μεγαλο πεζοδρομειο για parking,ποιο πολυ με Pub φερνει...
Εαν ψηνεστε σας λεω λεπτομερειες...
ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ .....ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΦΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΜΥΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ .... ΧΟΧΟ
Αχ εσείς οι ελευθεροι πιτσιρικάδες:(
Ακούτε ρε, το νου τους στις γκόμενες:hypnotize
Ρε κωλόπαιδια, πιάστε κανένα γκασμά, βάλτε κανένα πυλοφόρι στον ώμο.:mad: άντε να ιδρώσετε λίγο:bigcry:
Αλήτες μηχανόβιοι:evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
Δεν πιστευω να εννοας
στην ΚΥΨΕΛΗ?
οχι ειναι κοντα σε σχολες δε λεω τιποτα αλλο :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Αχ εσείς οι ελευθεροι πιτσιρικάδες:(
Ακούτε ρε, το νου τους στις γκόμενες:hypnotize
Ρε κωλόπαιδια, πιάστε κανένα γκασμά, βάλτε κανένα πυλοφόρι στον ώμο.:mad: άντε να ιδρώσετε λίγο:bigcry:
Αλήτες μηχανόβιοι:evil: :evil:
Ρε σαχλαμαριστη τι να κοιτάμε ΑΝΤΡΕΣ?
:hypnotize :look: :eyepop: :dizzy: :alien:
οχι ειναι κοντα σε σχολες δε λεω τιποτα αλλο :D
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΚΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΑ
ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ!:rotflmao: :rotflmao:
μαλλον ζωγραφου εννοεις...καλα 2 πιτσες? και μετα λες να κανεις διαιτα να μπεις στη στολη... :eek: :eek: :eek:
Άργησα πάλι ε;:sad:
Γενικά τα Ostria (και παραλία και εξάρχεια)
είναι προσβάσιμα, φυσιολογικές τιμές
χώρος...άνεση...parking ...
Όντως η μουσική στα εξάρχεια είναι κάπως δυνατά...
Το Skippers έχει δύο αρνητικά:
1.είναι ακριβό
2.έχει πολύ κόσμο...
3.έχει πάρα πολύ κόσμο!!
(αν μιλάμε για ώρες τριγύρω από τις 9...άντε να
μπούνε 5-6 άτομα...)
free rider
12/01/2005, 16:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Εγω στη Ν.Φιλαδελφεια συχναζω στην Egalite,που ειναι
διπλα απο το Αγροτεμαχειο της ΑΕΚ...
Ησυχα πραγματα,καλη μουσικη,σιγα,με μεγαλο πεζοδρομειο για parking,ποιο πολυ με Pub φερνει...
Εαν ψηνεστε σας λεω λεπτομερειες...
re gispako....
ekei ebgala olo ton xeimona toy '93 to thimamai akoma....
ti moy thimises tora leme...
h olga sixnazei akoma ekei?
me thn adelfi tis thn dora??
einai apo to palio eggalite poy briskotane ligo pio kato apo to alsos sto isogeio pano sthn gonia?
an nai prpei na exei thn fotografia moy otan imoyna poso na soy po...18 ekei mesa
re ti pathame lemeeeee
re ton eggalitidi....
me skises tora...
:beer: :beer: :beer:
free rider
12/01/2005, 16:24
ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΣΥΝ ΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ PIZZA HUT ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ 2 ΠΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΦΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΠΙΠΙΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΜΥΤΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΟΙ ΤΣΑΝΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ .... ΧΟΧΟ
oraiao meros exei ap ola ta kala....
artos kai theamata...
απο ενα περιοδικο που διαβασα...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ!μπορω και βλεπω εικονα του απλα...
pit stop cafe,στο πειραια.δογανης 147,τηλ.4618564-κιν.6977477582.mail:joepitstopcafe@yahoo.com
ανοιχτα απο το πρωι.εχει αγωνεσ moto gp,νομιζω κυριακες...εχει μπιλιαρδο και χωρο ειδικο απεξω για τισ μηχανες,για να τις βλεπετε.ειναι ξυλινο...αυτα...
δεν εχω λογο διαφημισης!απλα το ειδα και σκεφτηκα αν καποιοσ μενει εκει κοντα,αν θελει να το τσεκαρει.τωρα με το δρομο για πειραια ειναι πολυ ευκολη η προσβαση!
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
απο ενα περιοδικο που διαβασα...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ!μπορω και βλεπω εικονα του απλα...
pit stop cafe,στο πειραια.δογανης 147,τηλ.4618564-κιν.6977477582.mail:joepitstopcafe@yahoo.com
ανοιχτα απο το πρωι.εχει αγωνεσ moto gp,νομιζω κυριακες...εχει μπιλιαρδο και χωρο ειδικο απεξω για τισ μηχανες,για να τις βλεπετε.ειναι ξυλινο...αυτα...
δεν εχω λογο διαφημισης!απλα το ειδα και σκεφτηκα αν καποιοσ μενει εκει κοντα,αν θελει να το τσεκαρει.τωρα με το δρομο για πειραια ειναι πολυ ευκολη η προσβαση!
kalo!!!!!
kapou to xw janakousei.
NA TSEKARISTEI