View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)
xanoymamia .ti na perimeneis ama akoyne despoina ....
blackbusa
28/02/2008, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
+100000 αν σε γνωρίζαμε από κοντα μπορεί και να είχαμε άλλη άποψη αλλά όταν ειρωνεύεσαι συνέχεια όλους τους άλλους και το παίζεις ο μεγάλος γκουρού του ποδοσφαιρου πως περιμένεις δηλαδή διαφορετική αντιμετώπιση. το χιούμορ σου πάλι μπορεί να είναι καλό πάλι μόνο για αυτούς που σε ξέρουν από κοντά αν είναι χιούμορ γιατι δεν μου φαίνεται πολλές φορές για τέτοιο.
Αλλο η πλακα....αλλο να γνωριζεις η οχι καποιον για να καταλαβεις αν κανει χιουμορ η οχι.....και βασικοτερο....ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ....αυτο φιλε ειναι χειροτερο απο αυτο που κανει ο Βασιλης.....γιατι μειλαμε για ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ που βαζουν πανω απο την ανθρωπινη ζωη το ''δηθεν''συμφερον της ομαδας τους...:yuck:
:wave2:
Gandalf dr685sm
28/02/2008, 12:12
nvov... εσύ ακούς jazz ή Τερλέγκα;...:lol: :lol: :lol:
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Αλλο η πλακα....αλλο να γνωριζεις η οχι καποιον για να καταλαβεις αν κανει χιουμορ η οχι.....και βασικοτερο....ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ....αυτο φιλε ειναι χειροτερο απο αυτο που κανει ο Βασιλης.....γιατι μειλαμε για ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ που βαζουν πανω απο την ανθρωπινη ζωη το ''δηθεν''συμφερον της ομαδας τους...:yuck:
ρε busa ότι είχα να πω για τη δολοφονία το είπα, εδω λέω για κάτι άλλο και δεν αναφέρομαι καθόλου σε αυτό που γράφεις, λεω για το πως γράφει ο τζήμας γενικά όχι τώρα με αφορμή αυτό που λες, πάντα έτσι έγραφε!!!!!
oxi aloyw tzimh panoysh
ayton me ta apagoreymena tragoydia
tha ta exeis akoysei
<< thn mana soy tnn Ga@@ga mia mera se mia alana ma ekeinh onws den xortaine giati htane poy@@na thn phga kai thn phdhksa ena oloklhro tagma. .. . . >>
<< poso moy aresei thn aek na ga@@w giati oi aloi oi filaflei ton pairnoyn apo ton kolo .. . >>
kati tepoia tragoydia leei den ta piazoyn sta radiofwna
:beer: :beer:
blackbusa
28/02/2008, 12:27
ρε busa ότι είχα να πω για τη δολοφονία το είπα, εδω λέω για κάτι άλλο και δεν αναφέρομαι καθόλου σε αυτό που γράφεις, λεω για το πως γράφει ο τζήμας γενικά όχι τώρα με αφορμή αυτό που λες, πάντα έτσι έγραφε!!!!!
μαλλον δεν καταλαβες καλα......ο Τζημας παντα εγραφε ετσι (εριστικα) αλλα ποτε δεν ειχε ξεφυγει απο καποια ''πλαισια''....το ιδιο εριστικο μπορει να γραφει και καποιος που γραφει οτι μαλακια κατεβαινει απο το κεφαλι του,η ακομα χειροτερα,του τα εχουν ''μαθει'' να τα σκεφτεται και να τα λεει ετσι....το θεμα ομως ξεφυγε με το θεμα της δολοφονιας,που και καποιοι επιμελως ελεγαν τα δκα τους,και μετα γυρισαν την συζητηση αλλου.....αλλα για την ταμπακιερα τιποτα.....και εν πασει περιπτωση,αν καποιοι θεωρειται οτι γραφει μαλακιες η ειναι εριστικος,μπορειτε πολυ απλα να τον ''απομωνοσετε'' και να μην του απαντατε....ομως για οποιον ξερει ο Τζημας ειναι και αρρωστος Αεκτζης και το τι εγραψε εναντιον Φερρερ και τροπο παιχνιδιου της δειχνει οτι δεν ειναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ....καταλαβαινεις τωρα την διαφορα???και δεν αναφερομαι αποκληστικα σε εσενα...εκτος αν βαζεις και εσυ τον εαυτο σου στους κολλημενους που λενε....εις το ονομα του Σωκρατη,του Κοκκαλη και του Σωκρατη Κοκκαλη,αμην'':wave2:
υ.γ. αν θες να γραψεις κατι,υπαρχει και αλλο θρεντακι που ακομα δεν εχεις κανει κανενα σχολιο....γιατι???:mad:
vangelis 64
28/02/2008, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από nvov
oxi aloyw tzimh panoysh
tha ta exeis akoysei
<< thn mana soy tnn Ga@@ga mia mera se mia alana ma ekeinh onws den xortaine giati htane poy@@na thn phga kai thn phdhksa ena oloklhro tagma. .. . . >>
<< poso moy aresei thn aek na ga@@w giati oi aloi oi filaflei ton pairnoyn apo ton kolo .. . >>
:beer: :beer: Εύγε νέε μου,κι εις ανώτερα.:yuck:
oxi aloyw tzimh panoysh
tha ta exeis akoysei
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ........................:yuck: :yuck: :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εύγε νέε μου,κι εις ανώτερα.:yuck:
nase kala kolhte
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ........................:yuck: :yuck: :yuck:
oxi den einai epipedh h mpala re xanoymia stroghlh
el_hymador
28/02/2008, 12:34
oxi aloyw tzimh panoysh
tha ta exeis akoysei
μην πεις τιποτα....σε καταλαβα απο την γραφη....
γαυρος ε;
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μην πεις τιποτα....σε καταλαβα απο την γραφη....
γαυρος ε;
:winka:
Σίγουρα εννοείς οτι τον κατάλαβες από τον μεστό λόγο και την άπταιστη ορθογραφία !!!
Για να μην αναφέρουμε και την ορθότητα των επιχειρημάτων !!!
Μήπως μπήκε στο φόρουμ ο Τάκης ;;;
Gandalf dr685sm
28/02/2008, 12:40
nvov...
Συνήθως τραγουδάμε οτι μας εκφράζει και οτι ταιριάζει στην προσωπικότητα μας. Αν σου αρέσουν αυτά , τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και σίγουρα προτιμώ να μην το συνεχίσω.
Ούτως ή άλλως δεν προσφέρει σε τίποτα ακόμα και η πλάκα σε αυτό το επίπεδο. Μπορείς να το συνεχίσεις μόνος σου αν θες...
Gandalf
oxi den einai epipedh h mpala re xanoymia stroghlh
Δεν είμαι ΑΕΚ ......:nono:
Το μόνο επίπεδο εδώ γύρω ............... είναι το γράφημα της εγκεφαλικής σου δραστηριότητας !!!
μαλλον δεν καταλαβες καλα......ο Τζημας παντα εγραφε ετσι (εριστικα) αλλα ποτε δεν ειχε ξεφυγει απο καποια ''πλαισια''....το ιδιο εριστικο μπορει να γραφει και καποιος που γραφει οτι μαλακια κατεβαινει απο το κεφαλι του,η ακομα χειροτερα,του τα εχουν ''μαθει'' να τα σκεφτεται και να τα λεει ετσι....το θεμα ομως ξεφυγε με το θεμα της δολοφονιας,που και καποιοι επιμελως ελεγαν τα δκα τους,και μετα γυρισαν την συζητηση αλλου.....αλλα για την ταμπακιερα τιποτα.....και εν πασει περιπτωση,αν καποιοι θεωρειται οτι γραφει μαλακιες η ειναι εριστικος,μπορειτε πολυ απλα να τον ''απομωνοσετε'' και να μην του απαντατε....ομως για οποιον ξερει ο Τζημας ειναι και αρρωστος Αεκτζης και το τι εγραψε εναντιον Φερρερ και τροπο παιχνιδιου της δειχνει οτι δεν ειναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ....καταλαβαινεις τωρα την διαφορα???και δεν αναφερομαι αποκληστικα σε εσενα...εκτος αν βαζεις και εσυ τον εαυτο σου στους κολλημενους που λενε....εις το ονομα του Σωκρατη,του Κοκκαλη και του Σωκρατη Κοκκαλη,αμην'':wave2:
υ.γ. αν θες να γραψεις κατι,υπαρχει και αλλο θρεντακι που ακομα δεν εχεις κανει κανενα σχολιο....γιατι???:mad:
εγώ έγραψα αυτά που πιστεύω δεν μπορούμε να συμφωνούμε και σε όλα
για τη δολοφονία ισχύει το ίδιο ότι είχα να πω το έχω γράψει και από ότι κατάλαβα συμφωνούμε στα περισσότερα
θα κάνω σχόλιο και στο άλλο θρεντάκι αν και δε με πολυπαίρνει εκεί:blush: :blush: :lol: :lol:
Ποιό είναι το άλλο Θρεντάκι ;;; :confused:
Ποιό είναι το άλλο Θρεντάκι ;;; :confused:
αυτό:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54133
:lol: :lol:
vangelis 64
28/02/2008, 13:05
αυτό:
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
αυτό:
Ρε 'σεις ντροπή !!!
Τσακώνεστε ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ;;;
ΑΙΣΧΟΣ !!!:mad: :mad: :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:
άστα πιος τους ακούει και αυτή τη βδομάδα!!!!:lol:
Ρε 'σεις ντροπή !!!
Τσακώνεστε ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ;;;
ΑΙΣΧΟΣ !!!:mad: :mad: :mad:
ε ρε ψηλέ έλλα να παίξεις μαζί μας μπαλίτσα και εσύ να τσακωθούμε μετά με την ησυχία μας!!!
ε ρε ψηλέ έλλα να παίξεις μαζί μας μπαλίτσα και εσύ να τσακωθούμε μετά με την ησυχία μας!!!
Εγώ παληκάρι μ΄.......... είμαι ψηλός ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ :lol: :lol: :lol: ........... περιμένω να τα πάρω μπόϊ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως αν δεν έμενα Κρήτη ......... θα ερχόμουνα καθώς ο χαβαλές της υπόθεσης είναι εγγυημένος !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
για το καλό των αθλημάτων ασχολήσου με το κρίκετ
Τζιοβάβι
ποιον ?αυτον που αφου εφυγε απο εσας δεν έπαιξε ουτε στο τοπικο Ισπανιας??ενω τον εδιωξαν και απο τον Εθνικο Πειραιώς??:lol: :lol: τρελή παιχτουρα μιλαμε....
Ζάχοβιτς
άλλη περιπτωση υπερπαιχτη απο αυτους που ξαφνικα εξαφανιζονται εν μια νυχτι και αναρωτιεσαι που πηγαν....??:lol:
Καρεμπέ
φερατε τον Καρεμπέ οταν δεν τον ήθελε ουτε μικρομεσαια ομαδα της Αγγλίας και κρεμασε τα παπουτσια σε εσας....δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο.....
Ριβάλντο
καλά αυτο μετά απο εσάς μονο η ΑΕΚ τον ζηταγε.....:lol: :lol:
με αυτη τη λογικη και ο Παναθηναικος εχει φερει τους υπερπαιχτες Ζουλιο Σεζαρ, Κονσεισαο κτλ.....
Ραούλ Μπράβο
ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΟΟΟ....:lol:
Ζε ελίας
Επίσης ασχολιαστο για τον παιχτη που 9 στις 10 φορες πετυχαινε ποδια αντι για την μπαλα....ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ...
και ας μας πει καποιος για τη μεγάλη καριερα του....και μην μας πεις οτι επαιξε στην ΙΝΤΕΡ...γιατι έπαιξε εκεί έπαιξε και ο Γεωργάτος και με μεγαλύτερη επιτυχια....
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο Γιαννακοπουλος κουβαλουσε σε ενα πρωτάθλημα με μεσο όρο εισιτηριων 2000 παιχτες επιπέδου Ροναλντινιο κ Ζινταν στα καλύετρα τους....και οχι πεταμένους αστερες....
οποτε καμια συγκριση.....
ΟΣΟ για την συμπεριφορά τους...σιγουρα δεν ηταν ιδανικη....αλλα τουλάχιστον αυτοι ειχαν ενα μεγαλύετρο δικαιωμα να διαμαρτυρονται....
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ....
ΕΝΩ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.... ;) :wave2:
Εγώ παληκάρι μ΄.......... είμαι ψηλός ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ :lol: :lol: :lol: ........... περιμένω να τα πάρω μπόϊ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως αν δεν έμενα Κρήτη ......... θα ερχόμουνα καθώς ο χαβαλές της υπόθεσης είναι εγγυημένος !!!
α κρητηκάτσι είσαι ωρέ, ε δεν το ήξερα:D, κρίμα γιατί έχει πολύ χαβαλε!!!
αν έρθεις πάντως αθήνα κάποια στιγμή και μπορείς θα σε περιμένουμε:beer:
εννοείτε και οι υπόλοιποι που θέτε να έρθετε έχει χαβαλέ!!!!!!!!!
vangelis 64
28/02/2008, 13:22
εννοείτε και οι υπόλοιποι που θέτε να έρθετε έχει χαβαλέ!!!!!!!!! Τι χαβαλέ ρε Βασίλη,αφού όλο νικάμε.αχαχαχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
28/02/2008, 13:36
θα ερχόμουνα καθώς ο χαβαλές της υπόθεσης είναι εγγυημένος !!!
αναλογα.....αρχαιε μου.......αναλογα......απο ποιον θα διαλεξεις για συμπαικτη......γιατι αν πας με καποια παλλικαρια.....μονο 5 φορες θα φας κραξιμο.....μετα δεν θα εχω την αλλο να πω......εκτος αν ερθεις μαζι μου.....που και παλι μετα απο 5 φορες δεν θα ξερεις ποσο αλλο να τους κραξεις.....:( :blush: :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ποιον ?αυτον που αφου εφυγε απο εσας δεν έπαιξε ουτε στο τοπικο Ισπανιας??ενω τον εδιωξαν και απο τον Εθνικο Πειραιώς??:lol: :lol: τρελή παιχτουρα μιλαμε....
άλλη περιπτωση υπερπαιχτη απο αυτους που ξαφνικα εξαφανιζονται εν μια νυχτι και αναρωτιεσαι που πηγαν....??:lol:
φερατε τον Καρεμπέ οταν δεν τον ήθελε ουτε μικρομεσαια ομαδα της Αγγλίας και κρεμασε τα παπουτσια σε εσας....δεν ξερω αν σου λεει κατι αυτο.....
καλά αυτο μετά απο εσάς μονο η ΑΕΚ τον ζηταγε.....:lol: :lol:
με αυτη τη λογικη και ο Παναθηναικος εχει φερει τους υπερπαιχτες Ζουλιο Σεζαρ, Κονσεισαο κτλ.....
ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟΟΟΟ....:lol:
Επίσης ασχολιαστο για τον παιχτη που 9 στις 10 φορες πετυχαινε ποδια αντι για την μπαλα....ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ...
και ας μας πει καποιος για τη μεγάλη καριερα του....και μην μας πεις οτι επαιξε στην ΙΝΤΕΡ...γιατι έπαιξε εκεί έπαιξε και ο Γεωργάτος και με μεγαλύτερη επιτυχια....
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο Γιαννακοπουλος κουβαλουσε σε ενα πρωτάθλημα με μεσο όρο εισιτηριων 2000 παιχτες επιπέδου Ροναλντινιο κ Ζινταν στα καλύετρα τους....και οχι πεταμένους αστερες....
οποτε καμια συγκριση.....
ΟΣΟ για την συμπεριφορά τους...σιγουρα δεν ηταν ιδανικη....αλλα τουλάχιστον αυτοι ειχαν ενα μεγαλύετρο δικαιωμα να διαμαρτυρονται....
ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ....
ΕΝΩ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.... ;) :wave2:
ελπίζω να κάνεις πλάκα για αυτούς που αναφέρεις πιο πάνω γιατί σχεδόν όλοι ήταν πολύ καλοί παίχτες και παίχτες που εσύ έχεις να δεις από την εποχή του βαζέχα
δεν μπορούμε να συκρίνουμε ποδόσφαιρο με μπάσκετ ρε παιδιά είναι τελείως λάθος, τελείως διαφορετικά αθλήματα και μεγέθη
στο μπάσκετ είμαστε από τις καλύτερες χώρες στο κόσμο και οι γιαννακοπουλέοι τα σκάνε και παίρνουν τρομερούς παίχτες άσχετο που είμαι άσχετος απο μπάσκετ αυτό το γνωρίζω, όπως γνωρίζω ότι έχει φέρει παίχτες που παίζανε nba και τέλωςπάντων ότι καλύτερο κυκλοφορεί όπως βέβαια και ο ολυμπιακός σε μικρότερο βαθμό αλλά έχει πάρει παιχταράδες και αυτός
στο ποδόσφαιρο εν αντιθέση η ποδοσφαιρική ελλάδα και οι ομάδες τις στον ποδοσφαιρικό χάρτη είναι από πολύ μικρή μέχρι ανύπαρχτη και είναι λογικό να μην έρχονται στο ελλαντα τόσο μεγάλοι παίχτες ακόμα και να τους έδινες τα διπλά η πενταπλά όπως οι σαουδάραβες για να φύγουν από τις ομάδες τους δεν θα ερχόντουσταν οπότε μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα μεταξύ τους
οι παίκτες που ανέφερες για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει και μη λέμε ότι να ναι και τους βγάζουμε άχρηστους επειδή δεν έπαιζαν στην ομάδα μας, έλεος πια!!!!!!!! σε πληροφορώ οτι παίχτες σαν τον τζιοβάνι και τον ριβάλντο και τον καρεμπέ κτλ θα ήθελες πολύ να έχεις στην ομάδα σου αλλά δυστηχώς ο τζίγγερ δε φέρνει.
τώρα για γιαννακοπουλέους, σωκρατηδες κτλ να ξέρεις οτι κανένας δεν είναι άγιος και τις λαμογιές τους ούτε τις ξέρουμε ούτε θα τις μάθουμε οπότε τους κρίνουμε μόνο σαν προέδρους των ομάδων και τίποτα άλλο. και σαν πρόεδροι η αλήθεια είναι πως είναι καλοί όχι οι καλύτεροι αλλά σε σχέση με άλλους καλοι.
Τι χαβαλέ ρε Βασίλη,αφού όλο νικάμε.αχαχαχαχαχαχαχαχαχ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θύμισε μου εσένα να σε κλαδέψω καλά την επόμενη φορά:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
nvov...
Συνήθως τραγουδάμε οτι μας εκφράζει και οτι ταιριάζει στην προσωπικότητα μας. Αν σου αρέσουν αυτά , τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και σίγουρα προτιμώ να μην το συνεχίσω.
Ούτως ή άλλως δεν προσφέρει σε τίποτα ακόμα και η πλάκα σε αυτό το επίπεδο. Μπορείς να το συνεχίσεις μόνος σου αν θες...
Gandalf
:beer: :beer: :beer:
vangelis 64
28/02/2008, 13:56
θύμισε μου εσένα να σε κλαδέψω καλά την επόμενη φορά:smokin: Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι σαν κι αυτό που έχεις στο avatar:eek: :eek:
Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι σαν κι αυτό που έχεις στο avatar:eek: :eek:
κάτι τέτοιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
28/02/2008, 14:02
Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι σαν κι αυτό που έχεις στο avatar:eek: :eek:
Ρε Βαγγελακι μην τρελλενεσαι και ανυσηχεις καθολου......το παλλικαρι οσο παει και χειροτερευει....γινεται πιο κουλος και απο τον Τετρις.........εεεεεεεεε...........Σουντοκου............εεεεεεεε Σογκοκου.........δενα πετυχαινει ουτε κουνουπι με μπαζουκα......:rolleyes: :( :blush:
Ρε Βαγγελακι μην τρελλενεσαι και ανυσηχεις καθολου......το παλλικαρι οσο παει και χειροτερευει....γινεται πιο κουλος και απο τον Τετρις.........εεεεεεεεε...........Σουντοκου............εεεεεεεε Σογκοκου.........δενα πετυχαινει ουτε κουνουπι με μπαζουκα......:rolleyes: :( :blush:
:a023: :a018: :a016: :a017: :a015: :a16: :a17:
ρε μπουζουκόβιε δεν φτάνει που τα ακούω στο άλλο thread θα τα ακούω και σε αυτό, εδώ μπινελικωνόμαστε μόνο για ομάδες!!!!
:a52: :a52: :a52: την π@@τανα μου δεν γλυτώνω πουθενά!!!!!!!!!:lol: :lol:
blackbusa
28/02/2008, 14:15
ρε μπουζουκόβιε δεν φτάνει που τα ακούω στο άλλο thread θα τα ακούω και σε αυτό, εδώ μπινελικωνόμαστε μόνο για ομάδες!!!!
την π@@τανα μου δεν γλυτώνω πουθενά!!!!!!!!!
δηλαδη τα ακους αδικα???:confused:
και εμεις ομαδες παιζουμε....οι ''Χαβαλεδες'' με τους ''Αστραχανιδες''(γιουσουφοκουτσαλογα δηλαδη)...
αυτα....:( :rolleyes: :blush:
nase kala kolhte
κολλητέ δεν σε βλέπω να έχεις μέλλον :wave2:
Μάστα μάααστα....Εσείς καλέ πτωχοί,πλην όμως τίμιοι βιοπαλαισταί,πούθε τα βρήκατε τα γήπεδα και τα όβολα;Σε ποιό άρθρο υπάγεστε;
Μήν είναι το άρθρο τού Κοσκωτά,μήνα τού Σαλιαρέλη;Μην είναι τα,βγαλμένα με κόπο και ιδρώτα λεφτουδάκια τού Κόκκαλη;
Πάρτε λοιπόν τίς προεδράρες σας,πάρτε τούς Τσουκαλάδες και τούς Αλέφαντους,πάρτε και την προπονητάρα τον Λεμονή και πορευτείτε.
Και ανάψτε και καμμιά λαμπαδίτσα που υπάρχει η ΑΕΚ και κάνατε ομάδα.Εκτός αν δεν σού άρεσαν ο Μπάγεβιτς,ο Αλεξανδρής,ο Οκκάς,ο Μπατίστα και ο Σαμπανάζοβιτς.
Δεν πειράζει,άρεσαν στον Σωκρατάκια.Όπως τού άρεσαν και ο Νικολαΐδης με τον Λάκη αλλά τού ρίξανε χυλόπιττα οι αχρείοι.
Θυμάσαι τότε STOYBI μου που,όποιον παίχτη ήθελε ο Ντούσαν,τον χτύπαγε ο θρύλος;(Ίβιτς πχ)Θυμάσαι τι είχαν δηλώσει οι Γεωργάτος,Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλος πριν πάρουν μεταγραφή;Ότι θα πήγαιναν όπου πήγαινε ο Μπάγεβιτς.
Και τον διώξατε το Μπάγεβιτς γιατί δεν έκανε για Ευρώπη.Ε βέβαια...κάνανε ο Μπιγκόν και ο Προτάσωφ.:rotflmao: :rotflmao:
Άντε λοιπόν,κατουρείστε γιατί διψάμε.:lol: :lol: :lol: :wave2: :wave2:
Βαγγελη......
Η διαφορα ειναι οτι σας τους πηραμε .........
Δεν τους διωξατε και τους πηραμε μετα......
Ας αφησουμε κατι μητροπουλους ,γεωργατους κλπ...:winka:
Ο τζολε και ο γιανακοπουλος ητανε να πανε παο ( απο τοτε που επαιζαν στην παναχαικη αν δεν κανω λαθος.) αλλα ο γατος ο βαρδινογιαννης τους απεριψε .....:lol:
Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι να εκαναν ποτε την δηλωση που αναφερεις...
la_villa
28/02/2008, 14:49
Μου φαίνεται απλά ότι αν ξαναδιαδάσεις το κείμενο του ........... θα βρεις 1 και μόνο λέξη "εκτός ορίων" και ακόμα και αυτή ΔΕΝ απευθύνεται προσωπικά σε κάποιον !!!
Όσο για την επιθετική εισαγωγή ...... νομίζω ότι ο la villa την έχει "δουλεμένη" που λένε και ήταν απλά θέμα χρόνου ........
έτσι σου φάνηκε εσένα μικρέ και ανόητε τσιμεντόλιθε?
για εξήγησε μου και εμ΄νε ατι ακριβώς είχα δουλεμένο γαριφαλλένιο μου
γιατι όταν μιλάς και κρίνεις τα άλλα δεν πρέπει να λες μαλακίες
αρρωστημένο χανουμάκι
δε3ν πιστεύω τα παραπάνω να τα πέρσαες για προσωπική επίθεση και προσβολή....πρόσεχε τι θα απαντήσεις...επίτηδες τα έγραψα
έτσι σου φάνηκε εσένα μικρέ και ανόητε τσιμεντόλιθε?
για εξήγησε μου και εμ΄νε ατι ακριβώς είχα δουλεμένο γαριφαλλένιο μου
γιατι όταν μιλάς και κρίνεις τα άλλα δεν πρέπει να λες μαλακίες
αρρωστημένο γαυράκι
δε3ν πιστεύω τα παραπάνω να τα πέρσαες για προσωπική επίθεση και προσβολή....πρόσεχε τι θα απαντήσεις...επίτηδες τα έγραψα
Εγώ θα έλεγα να προσέχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τι γράφετε.....:a28:
vangelis 64
28/02/2008, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι να εκαναν ποτε την δηλωση που αναφερεις...
:wave2: Μωρ' την έκαναν!Λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη τού Μπάγεβιτς.:D
la_villa
28/02/2008, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
TEΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ......ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ
ΞΑΝΑΠΕΙΣ..........
ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ..........ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟΠΟΥΛΟ........!!!!!!!
10 χρόνια μαζεύει ό άνθρωπος ,μέχρι πιστωτικές κάρτες
σάς βγάζει..............
ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΕΦΤΑ..............
ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ..............άν δέν ήσουν τόσο πανάσχετος
..........καί φανατίλας καί έπαιρνες ένα.........
απλό περιοδικό μπάσκετ.............τούβλο μου εσύ ,θά
διαπίστωνες ότι κάθε χρόνο ..............
Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...........
ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.............!!!!!!!!!!!
Καί ναί...........μικρό μου τούβλο.............
αυτοί πού έφερε ό Γιαννακόπουλος στό μπάσκετ............
είναι επιπέδου..............Ροναλντίνιο........!!!!!!!!!
ΠΑΝΤΣΟ..................
ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ...................ΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΣ.........
Άντε μικρό μου καί τριανταφυλλένιο αγόρι...............άντε στό καλό........!!!!!!
Μέ μένα όταν θά μιλάς.............δέ θά λές κοτσάνες.........!!!!!!!!!!
υγ. Ούτε τίς ψωλότριχες τών Γιαννακοπουλέων..........δέν ακούμπησε
κανένας γαύρος........!!!!!!!!
Μέ τήν τρέλλα πούχουν αυτοί γιά τόν ΠΑΟ πουλάνε καί όλη τή φαρμακοβιομηχανία τους
άμα λάχει.........!!!!!!
καλά εκτός απο ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετος και ΕΝΤΕΛΩΣ ανίκανος να ξεχωρίσεις τα αθλήματα και τα ποσα που παίζονται στο καθένα για να πάρεις παίκτες είσαι και ...
καλα τόσα χρόνια λίγο μυαλό δεν κατάφερες να μαζέψεις?κρίμα ρε αρχίζω και σε λυπάμαι
στην αρχή νόμιζα το παίζεις τώρα μου φαίνεται ότι πραγματικά δεν....
τέλος με σένα απο μένα (εξάλλου δεν έχει και νόημα) και δεν χρωσταν τίποτα και οι άλλοι
blackbusa
28/02/2008, 14:57
Μωρ' την έκαναν!Λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα η πρόσληψη τού Μπάγεβιτς.:D
ελπιζω να μην ξεχασες και την προταση Βατραχου στον Τροχανα,για αυτους τους 3 παικτες.....''προεδρε αστους ακομα ενα χρονο να ψηθουνε,για να τους παρουμε πιο ετοιμους''.....λιγο πριν την παραιτηση??? Βατραχου και ενω ειχε γινει ο ντορος οτι οχι απλα φευγει,αλλα και οτι εχει υπογραψει στον γαυρο....:wave2:
vangelis 64
28/02/2008, 14:59
Άκου τα καρντάση να μαθαίνεις.:rolleyes:
Δε μού λες...τη βολτίτσα στην Τούμπα θα την κάνουμε;:D
Edit... Ωωωπ!Πάνο,δεν ήταν για σένα αυτό,ξέρεις...:lol: :lol:
la_villa
28/02/2008, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγώ θα έλεγα να προσέχετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τι γράφετε.....:a28:
εννοείτε γιαυτο στο τέλος διευκρίνησα να μην τα παρει σαν προσβολή
απο απλή περιέργεια πως θα του φανεί...είναι ακριβώςε στο ύφος του terens
στο ποδόσφαιρο εν αντιθέση η ποδοσφαιρική ελλάδα και οι ομάδες τις στον ποδοσφαιρικό χάρτη είναι από πολύ μικρή μέχρι ανύπαρχτη και είναι λογικό να μην έρχονται στο ελλαντα τόσο μεγάλοι παίχτες ακόμα και να τους έδινες τα διπλά η πενταπλά όπως οι σαουδάραβες για να φύγουν από τις ομάδες τους δεν θα ερχόντουσταν οπότε μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα μεταξύ τους
ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα μπασκετ ηταν πασίγνωστο και ανταγωνσιτικοτατο μεχρι να φερει ο Γιαννακοπουλος Ντομινικ , Ρατζα , Κομαζετς κ ΣΙΑ???και μην ξεχνάμε οτι πριν σκοτωθει ο υπερπαιχτης Πετροβιτς ειχε συμφωνησει να ανωνιστει με τα χρωματα του Παναθηναικού....
ηξερε δηλαδή ο Ντομινικ το ελληνικο πρωτάθλημα??
πολύ λιγοτερο απο οτι ξερει ενας ευρωπαιος ποδοσφαιριστης την Ελλαδα....ειδικα τωρα με το CL...
οι παίκτες που ανέφερες για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τους καλύτερους που έχουν περάσει και μη λέμε ότι να ναι και τους βγάζουμε άχρηστους επειδή δεν έπαιζαν στην ομάδα μας, έλεος πια!!!!!!!! σε πληροφορώ οτι παίχτες σαν τον τζιοβάνι και τον ριβάλντο και τον καρεμπέ κτλ θα ήθελες πολύ να έχεις στην ομάδα σου αλλά δυστηχώς ο τζίγγερ δε φέρνει.
τετοιους παιχτες εχει φερει....
ΖΑΕΤΣ....
ΣΟΟΥΖΑ (δις πρωταθλητης Ευρωπης με γιουβεντους και Μπορουσια)
ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ (πρωταθλητης ευρωπης με Ρεαλ)
ΜΠΙΣΚΑΝ (πρωταθλητης ευρωπης με Λιβερπουλ)
ΣΕΖΑΡ....(έπαιξε κανα δυο παιχνιδια. και γελαγαν κ τα τσιμεντα...αλλη μια αποδειξη οτι εμεις δεν μασαμε κουτοχορτο)
ΒΛΑΟΒΙΤΣ (πολύ πιο καταξιωμένος απο τον Ζαχοβιτς....μελλος μια καταπληκτικης φουρνιας παιχτων της Κροατιας που πηγε και στους 4 του Μουντιαλ) κτλ κτλ
ολοι στη δυση της καριερας τους....και δεν μπορυσαν να προσφερουν....στα αναφερω για να σου αποδειξω οτι το βιογραφικο δεν λεει παντα την αληθεια....
απλά ο δικος σας προεδρος σας πουλάει φυκια για μεταξωτες κορδελες ...και εσεις θαμπώνεστε απο τα πρωταθλήματα (τα περισσοτερα καλπικα) και τους κανετε θεους....
ο Τζιοβάνι μετά απο εσας και σε μικρή σχετικά ηλικία δεν έπαιξε ουτε στον ΕΘνικό.....ουτε σε περιφερειακό της Ισπανιας ρε φιλε....αυτό έλειπε να παιξει στην ομάδα μου.... το ΠΑΛΤΟΟΟΟΟ....
:lol:
ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ....ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ....ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗς ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΖΕΙΣ ΧΩΡΙς ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ.....:lol:
ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ.....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΩΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ...
"ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ"....:lol:
υ.γ. ο μονος που πραγματικα προσέφερε ηταν ο Καρεμπέ...αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ηταν στο τελος της καριερας του και στα αζητητα....
Υ.Γ. και μην ξεχναμε οτι οι ελληνικες ομαδες επαιξαν πραγματικα καλή μπάλα οταν στηριχθηκαν σε ελληνικα ταλέντα και ξενες μεταγραφες αγνωστες στο ευρύ κοινο αλλα πραγματικα λαχεια (όπως βαζεχα κτλ)...
el_hymador
28/02/2008, 16:54
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ....ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ....
ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΕΘΝΙΚΗς ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΖΕΙΣ ΧΩΡΙς ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ.....:lol:
:lol: :bigcry: :lol:
Τον φανταζομαι τον Τζιοβανι στο καρναγιο να ατενιζει τα βρωμονερα αλα Παπαμιχαηλ και να ζει με τις αναμνησεις..σε καποια φαση μπαινει στο πλανο και η αγαπητικια του και του φερνει λιγο κολατσο ...ελιες...ντοματες...κασερι και ψωμι...:lol: :lol:
απο τα μεγαλυτερα παλτα που εχουν περασει...:lol:
υ.γ. το μεγα παλτο ηταν ο Κονσεϊσαο παντως...
ενώ το ελληνικό πρωτάθλημα μπασκετ ηταν πασίγνωστο και ανταγωνσιτικοτατο μεχρι να φερει ο Γιαννακοπουλος Ντομινικ , Ρατζα , Κομαζετς κ ΣΙΑ???και μην ξεχνάμε οτι πριν σκοτωθει ο υπερπαιχτης Πετροβιτς ειχε συμφωνησει να ανωνιστει με τα χρωματα του Παναθηναικού....
πολύ λιγοτερο απο οτι ξερει ενας ευρωπαιος ποδοσφαιριστης την Ελλαδα....ειδικα τωρα με το CL...
ΖΑΕΤΣ....
ΣΕΖΑΡ....(έπαιξε κανα δυο παιχνιδια. και γελαγαν κ τα τσιμεντα...αλλη μια αποδειξη οτι εμεις δεν μασαμε κουτοχορτο)
ΒΛΑΟΒΙΤΣ (πολύ πιο καταξιωμένος απο τον Ζαχοβιτς....μελλος μια καταπληκτικης φουρνιας παιχτων της Κροατιας που πηγε και στους 4 του Μουντιαλ) κτλ κτλ
ολοι στη δυση της καριερας τους....και δεν μπορυσαν να προσφερουν....στα αναφερω για να σου αποδειξω οτι το βιογραφικο δεν λεει παντα την αληθεια....
απλά ο δικος σας προεδρος σας πουλάει φυκια για μεταξωτες κορδελες ...και εσεις θαμπώνεστε απο τα πρωταθλήματα (τα περισσοτερα καλπικα) και τους κανετε θεους....
ο Τζιοβάνι μετά απο εσας και σε μικρή σχετικά ηλικία δεν έπαιξε ουτε στον ΕΘνικό.....ουτε σε περιφερειακό της Ισπανιας ρε φιλε....αυτό έλειπε να παιξει στην ομάδα μου.... το ΠΑΛΤΟΟΟΟΟ....
υ.γ. ο μονος που πραγματικα προσέφερε ηταν ο Καρεμπέ...αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι ηταν στο τελος της καριερας του και στα αζητητα....
Υ.Γ. και μην ξεχναμε οτι οι ελληνικες ομαδες επαιξαν πραγματικα καλή μπάλα οταν στηριχθηκαν σε ελληνικα ταλέντα και ξενες μεταγραφες αγνωστες στο ευρύ κοινο αλλα πραγματικα λαχεια (όπως βαζεχα κτλ)...
Ακου φιλαρακο να δες ( για να μην το παζαλιζεις και το θεμα....)
Με τους οποιους παιχτες εφερε ο προεδρος της δικιασ μου ομαδας μετραει....
10 πρωταθληματα....
δυο εξευτελιστικες 4σσαρες προς την ομαδιτσα σας...
Και ακομα το ποιο εξευτελιστικο για εσας περσυνη διαφορα των -15 βαθμων απο τον Ολυμπιακο....!!!:D
Ολα τα αλλα ειναι απλα για να γραφεις για να παρηγοριεσαι ......
Επσεις να σου αναφερω οτι ολοι οι παιχτες που γραφεις στα μηνυματα σου σε ολους τους αγωνες μαζι σας, σας ειχαν τακτικο πελατη...!!!
Ακου φιλαρακο να δες ( για να μην το παζαλιζεις και το θεμα....)
Με τους οποιους παιχτες εφερε ο προεδρος της δικιασ μου ομαδας μετραει....
10 πρωταθληματα....
δυο εξευτελιστικες 4σσαρες προς την ομαδιτσα σας...
Και ακομα το ποιο εξευτελιστικο για εσας περσυνη διαφορα των -15 βαθμων απο τον Ολυμπιακο....!!!:D
Ολα τα αλλα ειναι απλα για να γραφεις για να παρηγοριεσαι ......
Επσεις να σου αναφερω οτι ολοι οι παιχτες που γραφεις στα μηνυματα σου σε ολους τους αγωνες μαζι σας, σας ειχαν τακτικο πελατη...!!!
ακου να δεις φιλαρακο για να μην το παραζαλιζεις....
ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ
ΜΠΡΙΑΚΟΣ
ΤΣΙΚΙΝΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ
....
.........
............
Με αυτες τις μεταγραφες ο Κοκκαλης εριξε τεσσαρες σε Παναθηναικο, ΑΕΚ και λοιπους.....
οσο για περσι...
δυο κουφετα χαλαρα αρπαξε η ομαδαρα σου...
αλλα να ειναι καλα ο βαρδινογιαννης που συμπεριφερεται στους παιχτες σαν υπηρετριες και αυτοι του ανταπεδωσαν με ηττες απο ατρομητους κ ΣΙΑ....αλλα οχι από το καφενειο σας....
ΦΕΤΟΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΤΣ που η κλειτ@ριδα και το ηλιθιο συστημα του κυπέλλου εφερε τους αιωνιους να παιζουν μονό ματς στην εδρα του ενος.....(γιναμε αγγλια ξαφνικα)...
δεν ειναι τυχαιο οτι στο πρωταθλημα δεν καταφερατε να μας κερδισετε και μαλιστα γλιτωσατε διασυρμο στην εδρα σας....
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ 1000 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ...
vangelis 64
28/02/2008, 17:47
Πρόσεχε πώς γράφεις την "κληρωτίδα" ρε παιδάκι μου γιατί μπερδεύομαι.:lol: :lol: :lol:
Πρόσεχε πώς γράφεις την "κληρωτίδα" ρε παιδάκι μου γιατί μπερδεύομαι.:lol: :lol: :lol:
εντάξει το διόρθωσα....:lol: :lol:
......"ΦΕΤΟΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΤΣ που η κλειτ@ριδα και το ηλιθιο συστημα του κυπέλλου" ........ενταξει ειναι τωρα???:lol:
la_villa
28/02/2008, 18:05
ΖΑΕΤΣ....
πρώτον για το μπάσκετ....
τα υπόλοιπα ευρωπαικά πρωταθλήματα ήταν μιο γνωστά στο ΝΒΑ απο το ελληνικό ή ανώτερα?
δεν νομιζω
είχαμε 2 ελληνικές ομάδες σε κάθε final 4 αποτο 94 και μετά (σχεδόν)...θυμάσαι πιστεύω...
κ ΘΡΥΛΟΣ,ΠΑΟ ήταν απο τις μεγαλύτερες ευρωπαικ΄ες ομάδες...
ενώ στο ποδόσφαιρο ήμαστε μας αρέσει ή όχι ουγκάντα...
πραγματικά δεν πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνετε τις διαφόρες...
στο ποδόσφαιρο ένας καλός παίχτης έχει να επιλέξει Ιταλία,Αγγλία,Γαλλία,Ισπανία,ακόμα και Πορτογαλία κα Τουρκία
στο μπάσκετ όμως που δεν υπάρχει αυτό το χάσμα απεναντίας κιόλας φυσιολογικά έρχτονται εύκολα μεγάλοι παίχτες
δηλ ο Ουιλκινς ήρθε στα ντουζένια του????έλεος δηλ γιατι μιλάς για ηλικίες στο ποδόσφαιρο
πάμε στην μπάλα τώρα
τόσα ξέρεις τόσα λες για Τζιοβάνι...φυσικά σε καταλαβαίνω...κλασσικός έλληνας
ξέρεις τι παίχτες έχει φέρει οπ θρύλος αλλα εκει να μην το παραδεχτείς με τίποτα
ΑΛΛΑ τότε γιατι όλοι φωνάζετε ότι εσεις δεν φέρνετε παίχτες ενώ εμείς φέρνουμε....γιατι η αιτία της κόντρας σας είναι ο Κόκκαλης με αυτους που φέρνει...το μέτρο σύγκρισης
αλλά σας καταλαβαίνω
εξήγησε μου τότε γιατι στηρίζεις ΠΕΚ...πιστεύεις ότι θα έρθει παικτούρα στα 25 του???και θα φύγει απο Ισπανία,Αγγλία, Ιταλία για να παίξει στο παναθηναικάκι?
υ.γ για τους έλληνες παίχτες συμφωνώ....
πρώτον για το μπάσκετ....
τα υπόλοιπα ευρωπαικά πρωταθλήματα ήταν μιο γνωστά στο ΝΒΑ απο το ελληνικό ή ανώτερα?
δεν νομιζω
είχαμε 2 ελληνικές ομάδες σε κάθε final 4 αποτο 94 και μετά (σχεδόν)...θυμάσαι πιστεύω...
κ ΘΡΥΛΟΣ,ΠΑΟ ήταν απο τις μεγαλύτερες ευρωπαικ΄ες ομάδες...
ενώ στο ποδόσφαιρο ήμαστε μας αρέσει ή όχι ουγκάντα...
πραγματικά δεν πιστεύω ότι δεν καταλαβαίνετε τις διαφόρες...
στο ποδόσφαιρο ένας καλός παίχτης έχει να επιλέξει Ιταλία,Αγγλία,Γαλλία,Ισπανία,ακόμα και Πορτογαλία κα Τουρκία
στο μπάσκετ όμως που δεν υπάρχει αυτό το χάσμα απεναντίας κιόλας φυσιολογικά έρχτονται εύκολα μεγάλοι παίχτες
δηλ ο Ουιλκινς ήρθε στα ντουζένια του????έλεος δηλ γιατι μιλάς για ηλικίες στο ποδόσφαιρο
πάμε στην μπάλα τώρα
τόσα ξέρεις τόσα λες για Τζιοβάνι...φυσικά σε καταλαβαίνω...κλασσικός έλληνας
ξέρεις τι παίχτες έχει φέρει οπ θρύλος αλλα εκει να μην το παραδεχτείς με τίποτα
ΑΛΛΑ τότε γιατι όλοι φωνάζετε ότι εσεις δεν φέρνετε παίχτες ενώ εμείς φέρνουμε....γιατι η αιτία της κόντρας σας είναι ο Κόκκαλης με αυτους που φέρνει...το μέτρο σύγκρισης
αλλά σας καταλαβαίνω
εξήγησε μου τότε γιατι στηρίζεις ΠΕΚ...πιστεύεις ότι θα έρθει παικτούρα στα 25 του???και θα φύγει απο Ισπανία,Αγγλία, Ιταλία για να παίξει στο παναθηναικάκι?
υ.γ για τους έλληνες παίχτες συμφωνώ....
σιγουρα τα μεγεθη δεν ειναι ιδια σε μπασκετ κ ποδοσφαιρο....αλλα πολυ ευκολοτερα θα πηγαινε σε μια Ισπανια ή μια Ιταλια τοτε καλαθοσφαιριστης.....
ειχαν πολύ καλυτερο πρωταθλημα, καλυτερα γηπεδα, καλυτερη ατμοσφαιρα, περισσοτερο κοσμο.....
αλλα ο Ντομινικ ηρθε να παιξει στο κλειστο της Γλυφάδας :eek: γιατι τα εσκασε πολύ χοντρα ο προεδρος.....και ο Ντομινικ δεν ηρθε στα ντουζενια του αλλα ομαδα στο NBA θα εβρισκε σιγουρα.....
όπως θα εβρισκε κ ο Ρατζα και ο Πέτροβιτς (που ηθελε να φερει) .....
και ο Βρανκοβιτς, Ρατζα, Ρεμπρατσα, και λοιποί ηρθαν στα ντουζένια τους....
οι καλαθοσφαιριστες που ηρθαν , ηρθαν για τα λεφτα.....και οχι για το πρωταθλημα...
ΕΝΩ Ο ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ....ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ...το αποδεικνύει Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ......και μαλιστα σε μια ηλικια που θα του επέτρεπε να συνεχισει να παιζει μπαλα σε υψηλό επίπεδο αν το αξιζε.....(για τον τζιοβανι αναφερομαι)...ο ριβαλντο στην ηλικια του και με το στυλ του ας κατσει στον καναπε καλυτερα....
Υ.Γ. ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΠΕΚ???:eek:
εμενα με νοιαζει η ομάδα να έχει ένα προεδρο που να σεβεται την ιστορια του συλλογου να την αγαπαει και να κανει σωστες επιλογές....οχι να το βλεπει σαν τσιφλικι του οπως ο Βαρδινογιαννης.....
και ο μονος που αυτη τη στιγμη τα συνδυαζει ολα ειναι ο Γιαννακοπουλος....οι Βγενοπουλοι δεν με πολυαφορουν γιατι παιζονται πιστευω αλλα παιχνιδια απο πισω....
και ναι πιστευω οτι θα φερει πολύ καλυτερους παιχτες.....οχι τοσο σε επιπεδο ονοματος (οσο ο Ριβαλντο) αλλα σε επίπεδο αξιας...πχ ο Σαβιολα δεν εχει το ονομα του Ριβαλντο αλλα πιστευω οτι μπορουσε να τον φερει....
επισης θα μπορουσε να κρατησει τα ταλεντα (Σειταριδης κτλ)...
τρανο παραδειγμα η Τουρκια....παρακμιακο πρωταθλημα αλλα πανε μεγαλυτερα ονοματα απο Ελλαδα....
ακου να δεις φιλαρακο για να μην το παραζαλιζεις....
ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ
ΜΠΡΙΑΚΟΣ
ΤΣΙΚΙΝΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ
....
.........
............
Με αυτες τις μεταγραφες ο Κοκκαλης εριξε τεσσαρες σε Παναθηναικο, ΑΕΚ και λοιπους.....
οσο για περσι...
δυο κουφετα χαλαρα αρπαξε η ομαδαρα σου...
αλλα να ειναι καλα ο βαρδινογιαννης που συμπεριφερεται στους παιχτες σαν υπηρετριες και αυτοι του ανταπεδωσαν με ηττες απο ατρομητους κ ΣΙΑ....αλλα οχι από το καφενειο σας....
ΦΕΤΟΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΤΣ που η κλειτ@ριδα και το ηλιθιο συστημα του κυπέλλου εφερε τους αιωνιους να παιζουν μονό ματς στην εδρα του ενος.....(γιναμε αγγλια ξαφνικα)...
δεν ειναι τυχαιο οτι στο πρωταθλημα δεν καταφερατε να μας κερδισετε και μαλιστα γλιτωσατε διασυρμο στην εδρα σας....
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ 1000 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ...
Ιδιομορφα ματς τα λεμε τωρα..... :rotflmao: :rotflmao:
zzr2005
Δεν ειναι τυχαιο για να ειμαι ειλικρινης..... :(
Εισαστε τεραστιοι.... Συνεχιστε... :(
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
122126
la_villa
28/02/2008, 18:46
σιγουρα τα μεγεθη δεν ειναι ιδια σε μπασκετ κ ποδοσφαιρο....αλλα πολυ ευκολοτερα θα πηγαινε σε μια Ισπανια ή μια Ιταλια τοτε καλαθοσφαιριστης.....
ειχαν πολύ καλυτερο πρωταθλημα, καλυτερα γηπεδα, καλυτερη ατμοσφαιρα, περισσοτερο κοσμο.....
αλλα ο Ντομινικ ηρθε να παιξει στο κλειστο της Γλυφάδας :eek: γιατι τα εσκασε πολύ χοντρα ο προεδρος.....και ο Ντομινικ δεν ηρθε στα ντουζενια του αλλα ομαδα στο NBA θα εβρισκε σιγουρα.....
όπως θα εβρισκε κ ο Ρατζα και ο Πέτροβιτς (που ηθελε να φερει) .....
και ο Βρανκοβιτς, Ρατζα, Ρεμπρατσα, και λοιποί ηρθαν στα ντουζένια τους....
οι καλαθοσφαιριστες που ηρθαν , ηρθαν για τα λεφτα.....και οχι για το πρωταθλημα...
ΕΝΩ Ο ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ....ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ...το αποδεικνύει Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ......και μαλιστα σε μια ηλικια που θα του επέτρεπε να συνεχισει να παιζει μπαλα σε υψηλό επίπεδο αν το αξιζε.....(για τον τζιοβανι αναφερομαι)...ο ριβαλντο στην ηλικια του και με το στυλ του ας κατσει στον καναπε καλυτερα....
Υ.Γ.
και ο μονος που αυτη τη στιγμη τα συνδυαζει ολα ειναι ο Γιαννακοπουλος....οι Βγενοπουλοι δεν με πολυαφορουν γιατι παιζονται πιστευω αλλα παιχνιδια απο πισω....
τρανο παραδειγμα η Τουρκια....παρακμιακο πρωταθλημα αλλα πανε μεγαλυτερα ονοματα απο Ελλαδα....
δεν νομίζω να πήγαινε ευκολότερα σε Ισπανία ή Ιταλία...Ολυμπιακός , Παναθηναικός ήταν υπερδυνάμεις
απο ότι θυμάμαι ο Ουίλκινς έψαχνε συμβόλαιο 2 μηνών για να κλείσει το χρονικό διάστημα που απαιτούνταν για σύνταξη ή κατι τέτοιο στο ΝΒΑ (μπορεί και να κάνω λάθος και ο παίκτης να ήταν άλλος)
πέρα απο αυτό πόσα λεφτά πήρε ο Ουίλκινς τότε?και μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά για τα δεδομένα μπάσκετ
ποιον παίκτη θα μπορούσες να φέρεις με αυτά τα λεφτά στην ελλαδίτσα...
γιατι στο ποδόσφαιρο τα λεφτά που θα δώσει μια ελληνική ομάδα θα τα βρει ο παίκτης κ στο εξωτερικο (π.χ επιπέδου Σαβιόλα) στην ηλικία που λες
για μένα ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ θέμα χρημάτων
δεν ξέρω γιατι ο Τζιοβάνι δεν πήγε σε άλλη ευρωπαική ομάδα...απο πολλούς θεωρείτε πιο καλός παίχτης απο Ριμπο...και στον ΘΡΥΛΟ δεν έκανε λίγα...ίσως θέμα χαρακτήρα...ίσως θέμα μάνατζερ...δεν ξέρω...μπορεί να ήρθε ελλάδα με την λογική του Γκαλλέτι αλλά ο τραυματισμός τον έκοψε
βρίζεις τον κόκκαλη γιαυτά που κατα καιρούς έχει πει (αλλά ΠΟΤΕ δεν έχει κάνει κάτι) αλλα εκτιμάς τον Γιαννακόπουλο που έχει ΚΑΝΕΙ τα άπειρα (ντου στο γήπεδο,βρησίδια στους διαιτητες,ξύλο στους διαιτητές) ... γιατι?εφόσον είσαι αντικειμενικός και έχεις κάποιες απόψεις και αρχές για κάποια θέματα οι απόψεις σου για τους γιαννακοπουλαίους θα έπρεπε να ήταν ίδιες με αυτες που έχεις για τον κόκκαλη...
Τουρκία ναι...αλλά όλοι και εκεί πάνε σε μεγάλη ηλικια 34+...κα΄τι όπως εδώ
βρίζεις τον κόκκαλη γιαυτά που κατα καιρούς έχει πει (αλλά ΠΟΤΕ δεν έχει κάνει κάτι) αλλα εκτιμάς τον Γιαννακόπουλο που έχει ΚΑΝΕΙ τα άπειρα (ντου στο γήπεδο,βρησίδια στους διαιτητες,ξύλο στους διαιτητές) ... γιατι?εφόσον είσαι αντικειμενικός και έχεις κάποιες απόψεις και αρχές για κάποια θέματα οι απόψεις σου για τους γιαννακοπουλαίους θα έπρεπε να ήταν ίδιες με αυτες που έχεις για τον κόκκαλη...
πολύ απλά γιατι ο Κοκκαλης ειναι τοσο λαμογιο που δεν λερωνει την εικονα του....
καλλιεργει το κλιμα της Ριζουπολης και μετά το παρακολουθει απο επισημα ατσαλακωτος....
προσλαμβανει αρωστακια , πρεζακια , τους βαζει δοντια , τους βαζει να δουλευουν για αυτον και να καλλιεργουν κλιμα και μετα να σκοτωνουνται με αλλα αρρωστακια....
τους δινει τηλεοπτικες εκπομπες στα καναλια του....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ....
αυτο ειναι η χειροτερη μορφη χουλιγκανισμου...
αλλα στο θεμα της καλλιεργειας κλιματος δεν λεω κατι υπέρ των Γιαννακοπουλέων....χεστηκα...καφροι ειναι μεσα στο γηπεδο και αυτοι.....
απλά αυτοι το κανουν γιατι αγαπανε την ομαδα....και φαινεται απο το τι εχουν κανει για αυτη....
ενώ ο Κοκκαλης το κανει απο προσωπικη ματαιοδοξια....ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....
ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΣΑΑΑΑΑ.....
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Αουρέλιο 30
ΑΛΕΞ 30
ΚΕΖΜΑΝ 29
ΑΠΙΑ 28
EDU 26
ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΕΙΝΑΙ 34
zzr2005 εχεις λυσαξει για τους παικτες που εχει φερει ο ολυμπιακος...
αυτο δειχνει και την ζημια που σας εχουν κανει...
τι σημασια εχει που πηγαν οταν εφυγαν απο τον ολυμπιακο?
σημασια εχει οτι οταν και οσο επαιξαν στον ολυμπιακο απεδωσαν τα μεγιστα, μην μου πεις οτι δεν σου αρεσε ο ριβαλντο στον ολυμπιακο ή ο τζιοβαννι, οταν χανατε απο αυτους να σου θυμησω οτι πολλοι εμπαιναν εδω μεσα και εγραφαν οτι εμεις δεν εχουμε ριβαλντο και τζιοβαννι...
αυτη ειναι η μαγκια, αν ειναι μαγκας και ο προεδρος της ομαδας σου ας φερει εναν στα τελευταια του ή που να μην τον θελει καμια σοβαρη ομαδα αλλα ας παιξει, αληθεια ποσοι τετοιοι εχουν ερθει στην ομαδα σου?
και μη μου πεις οτι εσεις τους φερνετε νεους και στα ντουζενια τους κιολας :rotflmao:
μια προσπαθεια κανατε κι εσεις με τον κονσεισαο αλλα δεν εκατσε...
vangelis 64
28/02/2008, 19:51
εντάξει το διόρθωσα....:lol: :lol:
......"ΦΕΤΟΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΟ ΜΑΤΣ που η κλειτ@ριδα και το ηλιθιο συστημα του κυπέλλου" ........ενταξει ειναι τωρα???:lol: Αμ μπράβο.:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
28/02/2008, 20:42
πολύ απλά γιατι ο Κοκκαλης ειναι τοσο λαμογιο που δεν λερωνει την εικονα του....
καλλιεργει το κλιμα της Ριζουπολης και μετά το παρακολουθει απο επισημα ατσαλακωτος....
προσλαμβανει αρωστακια , πρεζακια , τους βαζει δοντια , τους βαζει να δουλευουν για αυτον και να καλλιεργουν κλιμα και μετα να σκοτωνουνται με αλλα αρρωστακια....
τους δινει τηλεοπτικες εκπομπες στα καναλια του....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ....
αυτο ειναι η χειροτερη μορφη χουλιγκανισμου...
αλλα στο θεμα της καλλιεργειας κλιματος δεν λεω κατι υπέρ των Γιαννακοπουλέων....χεστηκα...καφροι ειναι μεσα στο γηπεδο και αυτοι.....
απλά αυτοι το κανουν γιατι αγαπανε την ομαδα....και φαινεται απο το τι εχουν κανει για αυτη....
ενώ ο Κοκκαλης το κανει απο προσωπικη ματαιοδοξια....ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.....
ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕΣΑΑΑΑΑ.....
καλά τώρα σόρρυ κιόλας αλλά μαλακίες μου λες
αυτοί το κάνουν γιατι αγαπάνε την ομάδα ο άλλος όχι
αμα είναι αντι να μιλάμε σοβαρά να κλάνουμε πες το να το ξέρω...
μπαινουν μέσα???τους καημένους...
έλεος δηλ
πάντως είδες άμα θέλεις να δικαιολογήσεις τα αδικιολόγητα πως τα καταφέρνεις και τους βγάζεις λάδι?
και μετα φνάζουμε για τις διοικήσεις...αφού ρε παιδιά και εμείς το ίδιο κάνουμε (το παραδέχεστε ή όχι) και χωρίς κανένα όφελος υπέρ μας...πόσο μάλλον αυτοί
gousgoun_69
28/02/2008, 21:08
Που είναι ο idi ρε παιδιά ?
Που είσαι ρε Αεκάρα ?
Εχουν ξεσαλώσει αυτοί εδώ μέσα :D :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Που είναι ο idi ρε παιδιά ?
Που είσαι ρε Αεκάρα ?
Εχουν ξεσαλώσει αυτοί εδώ μέσα :D :lol:
Εσυ πες μας που χαθηκες? :confused:
Εσιαξε το ποδαρι? :( :smilea:
gousgoun_69
28/02/2008, 21:20
Είναι πολύ καλύτερα ευχαριστώ βγήκε και ο γύψος αλλά κάτι ποναλάκια ακόμα με ταλαιπωρούν.:wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
Είναι πολύ καλύτερα ευχαριστώ βγήκε και ο γύψος αλλά κάτι ποναλάκια ακόμα με ταλαιπωρούν.:wave2: :beer:
αντε θα γινεις τελείως καλά σε λίγο, κάνε λίγο υπομονή ακόμα μόνο
σιδερένιος:beer:
το να κάτσω να αντιπαρατεθώ για να πω τα αυτονόητα κάποιες φορές το κάνω αλλά τώρα δεν έχω όρεξη να μπω σε τέτοια διαδικασία
απλά ο τζιοβάνι ο ριβάλντο ο σουοζα κτλ ακόμα και μεγάλοι που έρχονται σε αυτό το ρημαδοπρωτάθλημα του δίνουν λίγο χρώμα και βλέπουμε το κατιτίς παραπάνω και καμοιά ενέργεια της προκοπής, σίγουρα στην ομάδα δεν πρέπει να έχεις πολλούς τέτοιους παίχτες γιατί θα είναι αργή η ομάδα σου κτλ, πρέπει να υπάρχει μια ισοροπία και με νέους παίχτες και με μεγάλους και με ποδοσφαιριστές ποδοσφαιρικά ώριμους αλλά όχι πολύ μεγάλους.
ο τζιοβάνι πχ που αναφέρθηκε έδωσε αρκετά πράγματα στο ελλήνικό πρωτάθλημα με τις ενέργειες του και κάποιες φορές χαιρόσουν να τον βλέπεις, αν θέλετε να τον απαξιώσετε επειδή μετά τον ολυμπιακό πήγε στον εθνικό γιατί δεν τράβαγε πια, δικαίωμα του καθενός είναι, πέστε ότι γουστάρετε, βγάλτε μας και άσχετους τελείως που βλέπαμε κάποιες ενέργειες που έκανε που δεν τις κάνει κανένας άλλος παιχτης σε αυτό το ρημαδοπρωτάθλημα και επειδή είστε κολλημένοι με την ομάδα σας κάποιοι βγάλτε τον και άμπαλο σιγά ο μόνος είναι που βγάλατε άμπαλο ή ο τελευταίος.
α ρε βαζελάκια πότε θα βάλετε μυαλό ήθελα να ήξερα!!!!!! άντε ποιάστε 4 μπυρίτσες κερνάει το μαγαζί :beer: :beer: :beer: :beer:
el_hymador
29/02/2008, 09:34
Classic ελληνικο ποδοσφαιρο με οπαδους ουγκα-ουγκα που νομιζουν οτι ενας παικτης θα προσφερει βαση του ονοματος του και μονο.
Η μονη συνδρομη των δεινοσαυρων που εχουν ερθει κατα καιρους στην Ελλαδα, ειναι η ψυχολογικη ντοπα προς τους νεωτερους.
Δεν λεω οτι οσοι ηρθαν δεν ηξεραν μπαλα, αλλα λιγο η ηλικια, λιγο η ''θεοποιηση'' απο τους οπαδους....ε οπως και να το κανουμε δεν εχουμε δει και τιποτα τρομερο.
Για πειτε μου ολοι εσεις τι θα προτιμουσατε; ενα καρο χρηματα για ενα ''μαθουσαλα'' με ηχηρο ονομα, η τα ιδια φραγκα για να αποκτησεις 5 - 6 φερελπιδες νεους;
Εγω τουλαχιστον, κατηγορηματικα το δευτερο!!!
Και ας μου βγουν δυο καλοι, ενας μετριος και δυο για τα αζητητα...
αλλα ειπαμε...νοοτροπια οπαδων γ.τ.π.
υγ. σε οτι αφορα στον Τζιοβανι ηταν τεχνιτης (δεν αντιλεγω) αλλα πιο αργος και απο την εναλλαγη των γεωλογικων περιοδων, ενω στο 90% της αγνωνιστικης του παρουσιας βαριοταν να παρει τα ποδια του...μεγας περιπατητης!!!
la_villa
29/02/2008, 09:53
εγώ ρε φίλε για αυτά που έκανε και πρόσφερε δεν το άλλαζα με μικρό
π.χ τα γκολ με Γαλατασαραι
εσύ που κατα τ'άλλα θέλεις 5 μικρούς είσαι 10 χρόνια με 1 πρωτάθλημα
και φωνάζετε για την διοίκηση
όπως είπε νοοτροπί οπαδών γ.τ.π
κρίμα τόση υποκρισία
Classic ελληνικο ποδοσφαιρο με οπαδους ουγκα-ουγκα που νομιζουν οτι ενας παικτης θα προσφερει βαση του ονοματος του και μονο.
Η μονη συνδρομη των δεινοσαυρων που εχουν ερθει κατα καιρους στην Ελλαδα, ειναι η ψυχολογικη ντοπα προς τους νεωτερους.
Δεν λεω οτι οσοι ηρθαν δεν ηξεραν μπαλα, αλλα λιγο η ηλικια, λιγο η ''θεοποιηση'' απο τους οπαδους....ε οπως και να το κανουμε δεν εχουμε δει και τιποτα τρομερο.
Για πειτε μου ολοι εσεις τι θα προτιμουσατε; ενα καρο χρηματα για ενα ''μαθουσαλα'' με ηχηρο ονομα, η τα ιδια φραγκα για να αποκτησεις 5 - 6 φερελπιδες νεους;
υγ. σε οτι αφορα στον Τζιοβανι ηταν τεχνιτης (δεν αντιλεγω) αλλα πιο αργος και απο την εναλλαγη των γεωλογικων περιοδων, ενω στο 90% της αγνωνιστικης του παρουσιας βαριοταν να παρει τα ποδια του...μεγας περιπατητης!!!
το θέμα ρε hym είναι να έχεις και πιτσιρικάδες και μεγάλους και να υπάρχει σωστή χημεία και μη ξεχνάς ότι και οι πιτσιρικάδες παίρνουν πολλά από έμπειρους παίχτες
η αλήθεια είναι ότι και εσύ δεν θελεις στην πραγματικότητα μόνο πιτσιρικάδες στην ομάδα σου, θέλεις και φτασμένους παίχτες, όπως και εγώ δεν θέλω μόνο να έρχονται έτοιμοι παίχτες που να παίζουν καλή μπάλα θέλω και πιτσιρικάδες
ο τζιοβάνι φυσικά και ήταν αργός, ε αν δεν ήταν και αργός θα μεγαλουργούσε αλλού και δεν θα ερχόταν ούτε στα 35 στον ολυμπιακό, δεν μάρκαρε ναι το δέχομαι αλλά προσέφερε πολλά με τις πάσες του, το έξυπνο παιχνίδι του στην επίθεση χώρια που βλέπαμε και λίγο θέαμα που κακά τα ψέματα μας λείπει πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα προσέφερε πολλά στον ολυμπιακό γιαυτό και αγαπήθηκε.
αρνητικά έχουν όλοι οι παίχτες, τα αρνητικά του ήταν ότι ήταν πολύ αργός, δεν μάρκαρε και ήταν αρκετά μεγάλος οπότε δεν είχε μεγάλα κουράγια
τα θετικά του όμως υποσκέλιζαν τα αρνητικά και αυτό έχει σημασία!!!!!!
δεν ειπαμε οτι δεν χρειαζονται οι 5-6 φερελπιδες, αλλα εμεις εχουμε/ειχαμε και τετοιους, ενω εσεις ριβαλντο και τζιοβαννι δεν ειχατε ποτε...
οτι ηταν αργος ο τζιοβαννι ηταν οντως αλλα γιατι πρεπει να ηταν γρηγορος ομως, υπαρχουν αλλοι γι'αυτη τη δουλεια...
ο ανθρωπος προσφερε θεαμα, μηπως ξεχνας και ποσα γκολ εβαζε καθε χρονο?
αυτη που εχετε εσεις ειναι νοοτροπια γτπ, που δεν εκτιματε τιποτα, εχετε τον καρμοιρη που εχει καβουρια στην τσεπη και το γυρνατε στους φερελπιδες που αναθεμα και αν εχουν προσφερει κατι στην ομαδα σας...
ήταν αρκετά μεγάλος οπότε δεν είχε μεγάλα κουράγια
26-27 χρονων ηρθε στον ολυμπιακο...
el_hymador
29/02/2008, 10:42
εγώ ρε φίλε για αυτά που έκανε και πρόσφερε δεν το άλλαζα με μικρό
π.χ τα γκολ με Γαλατασαραι
εσύ που κατα τ'άλλα θέλεις 5 μικρούς είσαι 10 χρόνια με 1 πρωτάθλημα
και φωνάζετε για την διοίκηση
όπως είπε νοοτροπί οπαδών γ.τ.π
κρίμα τόση υποκρισία
παλι διαβαζεις οτι θελεις...
το γεγονος του οτι ο κοσμος εχει παραπονα απο τον Τζιγγερ, δεν οφειλεται στο γεγονος οτι φερνει παικτες χωρις ονομα, αλλα στο γεγονος οτι φερνει αμπαλους και ασχετους με ονομα η χωρις ονομα
εν ολιγοις το τμημα scouting ειναι γ.τ.π. η (το πιθανοτερο) ακολουθει την μεγαλη των Σλαβων σχολη με τις διασυνδεσεις και τις εξυπηρετησεις...
απο εκει και επειτα βαλε και το γεγονος πως η νοοτροπια στην ομαδα και στα αποδυτηρια ειναι εντελως δημοσιο...μπαστακωνονται οι παικτες και δουλευουν των σωφερ και τον κοσμο...αμα εχεις μ@λ@κ@ αφεντικο τι περιμενεις;
εντελως μ@λ@κ@ ομως...δεν ειναι δυνατον να σου δινουν ενα καρο χρηματα για να δωσεις τον Βυντρα ας πουμε και εσυ να μην τον δινεις!!!
δεν νομιζω οτι δεν εχει φερει ονοματα ο Βαρδινογιαννης....απο τους ''μεγαλους'' που ηρθαν μονο ο Σουζα εκανε κατι και αυτος στο 3-1 επι της Juve με το ''γεια σας'' φαουλ...τετοιο γκολ ομως μπορει να βαλει και ο Ιβανσιτς που κοστισε το 1/3 των χρηματων που σπαταληθηκαν για τον Σοουζα....δεν ξερω αν με καταλαβαινεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
26-27 χρονων ηρθε στον ολυμπιακο...
λέω για αργότερα που δεν άντεχε, στην αρχή μια χαρά κουράγια είχε απλά δεν έτρεχε:wave2:
εντελως μ@λ@κ@ ομως...δεν ειναι δυνατον να σου δινουν ενα καρο χρηματα για να δωσεις τον Βυντρα ας πουμε και εσυ να μην τον δινεις!!!
καλά αυτό ειλικρινά ειναι λες και είναι ανέκδοτο :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
29/02/2008, 10:56
δεν νομιζω οτι δεν εχει φερει ονοματα ο Βαρδινογιαννης....απο τους ''μεγαλους'' που ηρθαν μονο ο Σουζα εκανε κατι και αυτος στο 3-1 επι της Juve με το ''γεια σας'' φαουλ...τετοιο γκολ ομως μπορει να βαλει και ο Ιβανσιτς που κοστισε το 1/3 των χρηματων που σπαταληθηκαν για τον Σοουζα....δεν ξερω αν με καταλαβαινεις
ο Ιβανσίτς δεν νομίζω ότι μπορεί να το βάλει...κανείς απο τους παίκτες που έχει τώρα ο Παο δεν μπορεί
άρα το πρόβλημα σας δεν είναι ο Τζίγγερ αλλα οι @@ που έχει να επιλέγουν τους παίκτες αφού τα λεφτά τα δίνει...σε αυτό συμφωνώ
να σου πω και κάτι...όπως βρίζετε τώρα τον Βύντρα έχετε βρίσει και άλλους παίχτες στο παρελθόν και μόλις φύγαν τα ρίξατε όλα στην διοίκηση
π.χ λίγα άκουσε ο Μπασινάς ή ο Γκούμας
για μένα το μεγάλο πρόβλημα του Παο είναι οι φίλαθλοι του γιατι δεν γνωρίζουν απο μπάλα οπότε και λογικά είναι δυσαρεστημένοι με όλα και με όλους
Gandalf dr685sm
29/02/2008, 11:13
Λοιπόν....
2/3 έχουμε το ντέρμπυ.
Βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι ΠΑΟ 49 - ΟΣΦΠ 48 - ΑΕΚ 45, όλοι με ενα αγώνα λιγότερο (ο ΟΣΦΠ περιμένει την ένσταση του).
Τι γίνεται τώρα στο επερχόμενο ντέρμπυ σαν σενάρια αν δεν σκεφτείς τους μη δοθέντες αγώνες.
ΑΕΚ - ΠΑΟ νίκη γηπεδούχου έχουμε ΠΑΟ 49 και ΑΕΚ 48
ΑΕΚ - ΠΑΟ νίκη φιλοξενούμενου έχουμε ΠΑΟ 52 και ΑΕΚ 45
ισοπαλία έχουμε 50 και 46
αν ο ΟΣΦΠ τώρα φέρει νίκη (το πιο πιθανό με τον "ακέφαλο" αστέρα) έχουμε 51 για εκείνον
αν χάσει 48
αν φέρει ισοπαλία 49.
Η δική μου θεωρία λέει πως αν νικήσει ο ΠΑΟ , μόνο η ένσταση βοηθάει τον ΟΣΦΠ να περάσει πρώτος.
Αν χάσει ο ΠΑΟ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνον πλέον μιας και ο ΟΣΦΠ πέρνει πρωτιά, αλλά μένει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου ο κόκκινος θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
σε ισοπαλία του ΠΑΟ τότε ισχύει το πρώτο πάλι.
Η ΑΕΚ αν κερδίσει πρέπει να κερδίσει τον ΟΣΦΠ εντός και φυσικά να περιμένει στραβοπάτημα απο τον ΠΑΟ και ΟΣΦΠ σε όποιο παιχνίδι για να περάσει μπροστά.... Πάρα πολύ δύσκολο...
Γιατί τα λέω όλα τα παραπάνω και ρισκάροντας προβλέψεις;
Γιατί απο εκεί που η ΑΕΚ θεωρητικά είχε το προβάδισμα πλέον πολύ δύσκολα θα πάρει τίτλο όπως έχουν τα πράγματα. Πρέπει οι πρωτοπόροι να κάνουν άλλο ενα στραβοπάτημα εκτός του παιχνιδιού μαζί της και φυσικά εκείνη να κερδίσει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σερί....με την παρούσα κατάσταση και όπως παίζουμε είναι απίθανο.
Ο ΠΑΟ θεωρητικά έχει ενα περιθώριο ισοπαλίας αλλά οχι άλλου στραβοπατήματος για να πάρει τίτλο. Το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς για αυτόν είναι με την ΑΕΚ. Αν περάσει εμάς πολύ δύσκολα θα χάσει τίτλο εκτός και αν αυτοκτονήσει.
Ο ΟΣΦΠ, οτι και να κάνει ,... πρέπει να έχει στραβοπάτημα ο ΠΑΟ (ήττα) για να διεκδικήσει τίτλο αφού βέβαια αυτός πάρει 1) την ένσταση και κερδίσει (κατά 90%)την Καλαμαριά και 2) πάρει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.
τι λέτε;
Gandalf
el_hymador
29/02/2008, 11:21
ο Ιβανσίτς δεν νομίζω ότι μπορεί να το βάλει...κανείς απο τους παίκτες που έχει τώρα ο Παο δεν μπορεί
άρα το πρόβλημα σας δεν είναι ο Τζίγγερ αλλα οι @@ που έχει να επιλέγουν τους παίκτες αφού τα λεφτά τα δίνει...σε αυτό συμφωνώ
να σου πω και κάτι...όπως βρίζετε τώρα τον Βύντρα έχετε βρίσει και άλλους παίχτες στο παρελθόν και μόλις φύγαν τα ρίξατε όλα στην διοίκηση
π.χ λίγα άκουσε ο Μπασινάς ή ο Γκούμας
για μένα το μεγάλο πρόβλημα του Παο είναι οι φίλαθλοι του γιατι δεν γνωρίζουν απο μπάλα οπότε και λογικά είναι δυσαρεστημένοι με όλα και με όλους
:lol: :lol: :lol:
καλα το τελευταιο που γραφεις ειναι πραγματικα αστειο....ειδικα οταν ειπωνεται απο εναν γαυρο!! :lol: :lol: :lol:
εδω νομιζετε οτι ειχατε ομαδαρα και περνατε τους τιτλους...
Του Γκουμομπασιναδες δεν τους βριζαν οι Παναθηναϊκοι μεγαλε...εσεις τους απαξιωνατε και παραθετατε τα ηχηρα ΚΑΠΗ που εχετε φερει κατα καιρους ως ενδειξη ποδοδσφαιρικης ανωτεροτητας...
οταν σας φεραν το Euro ομως μοκο κανατε και τωρα το παιζετε και καλα τρελιτσες οτι αναγνωριζετε την αξια τους και οτι τους διωξαμε εμεις....για φρεσκαρε λιγο την μνημη σου...
''που πατε με τους Γκουμομπασιναδες'' ηταν η καραμελα σας...αλλα ως συνηθως η επιλεκτικη και ασθενης μνημη σας δεν σας βοηθαει ε;
Λοιπόν....
2/3 έχουμε το ντέρμπυ.
Βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι ΠΑΟ 49 - ΟΣΦΠ 48 - ΑΕΚ 45, όλοι με ενα αγώνα λιγότερο (ο ΟΣΦΠ περιμένει την ένσταση του).
Τι γίνεται τώρα στο επερχόμενο ντέρμπυ σαν σενάρια αν δεν σκεφτείς τους μη δοθέντες αγώνες.
ΑΕΚ - ΠΑΟ νίκη γηπεδούχου έχουμε ΠΑΟ 49 και ΑΕΚ 48
ΑΕΚ - ΠΑΟ νίκη φιλοξενούμενου έχουμε ΠΑΟ 52 και ΑΕΚ 45
ισοπαλία έχουμε 50 και 46
αν ο ΟΣΦΠ τώρα φέρει νίκη (το πιο πιθανό με τον "ακέφαλο" αστέρα) έχουμε 51 για εκείνον
αν χάσει 48
αν φέρει ισοπαλία 49.
Η δική μου θεωρία λέει πως αν νικήσει ο ΠΑΟ , μόνο η ένσταση βοηθάει τον ΟΣΦΠ να περάσει πρώτος.
Αν χάσει ο ΠΑΟ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνον πλέον μιας και ο ΟΣΦΠ πέρνει πρωτιά, αλλά μένει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου ο κόκκινος θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
σε ισοπαλία του ΠΑΟ τότε ισχύει το πρώτο πάλι.
Η ΑΕΚ αν κερδίσει πρέπει να κερδίσει τον ΟΣΦΠ εντός και φυσικά να περιμένει στραβοπάτημα απο τον ΠΑΟ και ΟΣΦΠ σε όποιο παιχνίδι για να περάσει μπροστά.... Πάρα πολύ δύσκολο...
Γιατί τα λέω όλα τα παραπάνω και ρισκάροντας προβλέψεις;
Γιατί απο εκεί που η ΑΕΚ θεωρητικά είχε το προβάδισμα πλέον πολύ δύσκολα θα πάρει τίτλο όπως έχουν τα πράγματα. Πρέπει οι πρωτοπόροι να κάνουν άλλο ενα στραβοπάτημα εκτός του παιχνιδιού μαζί της και φυσικά εκείνη να κερδίσει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ σερί....με την παρούσα κατάσταση και όπως παίζουμε είναι απίθανο.
Ο ΠΑΟ θεωρητικά έχει ενα περιθώριο ισοπαλίας αλλά οχι άλλου στραβοπατήματος για να πάρει τίτλο. Το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς για αυτόν είναι με την ΑΕΚ. Αν περάσει εμάς πολύ δύσκολα θα χάσει τίτλο εκτός και αν αυτοκτονήσει.
Ο ΟΣΦΠ, οτι και να κάνει ,... πρέπει να έχει στραβοπάτημα ο ΠΑΟ (ήττα) για να διεκδικήσει τίτλο αφού βέβαια αυτός πάρει 1) την ένσταση και κερδίσει (κατά 90%)την Καλαμαριά και 2) πάρει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.
τι λέτε;
Gandalf
μάγε ζαλίστηκα με όλες τις περιπτώσεις που παρέθεσες:eek:
άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα για να μην μπερδεύεσαι
ΘΡΥΛΟΣ 1ος
και εσείς με το βαζελο μπαράζ, το να θέλεις και να σου πω αν θα βγείτε 2οι ή 3οι το θεωρώ πλεονεξία δεν τα ξέρω και όλα τα σίγουρα σου λέω μόνο!!!!!!!!!!!!
Gandalf dr685sm
29/02/2008, 12:37
cirus... το μόνο που λέω είναι πως η ΑΕΚ στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελεσμάτων θα είναι απλά ρυθμιστής του ποιός θα είναι πρώτος.
Μόνο αν στραβοπατήσουν οι δύο πρώτοι εκτός του παιχνιδιού μαζί της (που θα πρέπει να τους έχει κερδίσει) και κάνουν άλλη μια γκέλα , σε συνδυασμό μάλιστα, θα έχει τύχη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δεδομένου τώρα οτι έχουμε ακόμα 9 αγωνιστικές όπου θεωρητικά είναι όλα πιθανά, αλλά πρακτικά είναι πολύ δύσκολο , η ΑΕΚ σχεδόν έχει απωλέσει την πρωτιά.
Ο ΠΑΟ έχει σε κάθε περίπτωση την πρωτιά στα πόδια του, αρκεί να μην χάσει κανένα βαθμό στα υπόλοιπα παιχνίδια που θα παίξει. Δύσκολο αλλά οχι και ανέφικτο.
Αν τώρα με εμάς χάσει έστω και ενα βαθμό και ο ΟΣΦΠ απλά κερδίσει όλα τα υπόλοιπα (και το μεταξύ μας) μπαίνει αυτός πρώτος.
Αν η ΑΕΚ τους κερδίσει και τους δύο και κάνουν οι δύο τους μετά ακόμα μια γκέλα ενώ η ΑΕΚ συνεχίσει να κερδίζει τότε εκείνη μπαίνει πρώτη.
Easy math είναι...
Gandalf
cirus... το μόνο που λέω είναι πως η ΑΕΚ στις περισσότερες περιπτώσεις αποτελεσμάτων θα είναι απλά ρυθμιστής του ποιός θα είναι πρώτος.
Μόνο αν στραβοπατήσουν οι δύο πρώτοι εκτός του παιχνιδιού μαζί της (που θα πρέπει να τους έχει κερδίσει) και κάνουν άλλη μια γκέλα , σε συνδυασμό μάλιστα, θα έχει τύχη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δεδομένου τώρα οτι έχουμε ακόμα 9 αγωνιστικές όπου θεωρητικά είναι όλα πιθανά, αλλά πρακτικά είναι πολύ δύσκολο , η ΑΕΚ σχεδόν έχει απωλέσει την πρωτιά.
Ο ΠΑΟ έχει σε κάθε περίπτωση την πρωτιά στα πόδια του, αρκεί να μην χάσει κανένα βαθμό στα υπόλοιπα παιχνίδια που θα παίξει. Δύσκολο αλλά οχι και ανέφικτο.
Αν τώρα με εμάς χάσει έστω και ενα βαθμό και ο ΟΣΦΠ απλά κερδίσει όλα τα υπόλοιπα (και το μεταξύ μας) μπαίνει αυτός πρώτος.
Αν η ΑΕΚ τους κερδίσει και τους δύο και κάνουν οι δύο τους μετά ακόμα μια γκέλα ενώ η ΑΕΚ συνεχίσει να κερδίζει τότε εκείνη μπαίνει πρώτη.
Easy math είναι...
Gandalf
βρε τα ξέρω να μην προκαλέσω όμως και εγώ λιγάκι στις διαμάχες είμαστε???:blush: :D
πάμε λοιπόν : το αεκάκι το έχουμε για πρωινό και δε θα μας δυσκολέψει καθόλου για 1-3 βλεπω το σκορ, δώσαμε λίγο χρώμα στο πρωτάθλημα δίνοντας σας και εσάς και του βαζελάκου τη δυνατότητα να ονειρεύεστε μη κοιτας που το πιστέψατε. νταξει στον κυριακάτικο αγώνα είμαι με την άεκ λόγω του αιωνίου αντιπάλου και όχι για τους βαθμούς έτσι και αλλιώς ο βάζελος κάπου θα σκοντάψει.
τεσπα δεν ασχολιέμαι και πολύ με το πρωτάθλημα έτσι και αλλιώς το έχουμε σίγουρο, κοιτάω τώρα τις ευρωπαικές μας υποχρεώσεις διοτι ως γνωστόν είμαστε και η μόνη ελλήνική ομάδα που παίζουμε εκτός ελλάδος διοτι οι υπόλοιπες ελληνικές ομαδούλες αποκλείστηκαν από κάποιες άλλες ομαδούλες που δεν τις θυμάμαι τώρα και έτσι μείναμε μόνοι.
καλά το κύπελο πιθανόν να το δώσουμε σε καμοιά άλλη ομαδούλα διότι δεν είναι και σωστό να πέρνουμε και όλους τους τίτλους συνέχεια, θα αποφασίσουμε και θα ενημερώσουμε σχετικά!!!!!
επίσης αν δεν γίνουν όλα έτσι όπως τα λεω στα @@ μας και πάλι θα κάνουμε μια ωραιώτατη ενστανσούλα και θα γίνουν όλα έτσι, τέλος!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αποροίες κανείς?????
blackbusa
29/02/2008, 13:04
αποροίες κανείς?????
:look: :look: :look: ........:blush: :blush: :blush: ......:( :rolleyes: :sad:
:evil: :a021: :a35:
:rotflmao: :rotflmao:
:look: :look: :look: ........:blush: :blush: :blush: ......:( :rolleyes: :sad:
:evil: :a021: :a35:
:rotflmao: :rotflmao:
στο λέω από τώρα το ματς αεκ-ολυμπιακός θα το δούμε παρεα για να σε δουλεύω live και βάζουμε και στοιχηματάκι καμοιά μπυρίτσα :beer:
el_hymador
29/02/2008, 13:12
ΑΕΚ - ΠΑΟ
δηλαδη...
Κουλος Vs Κουτσο
Κουφος Vs Μουγκο
σιγα μην κατσω να αναλυσω τι θα γινει...κλωτσοπατιναδα θα γινει, τα μαυρα μας τα χαλια εχουμε και οι δυο!!
ανοιχτο ειναι το παιχνιδι σε ολα τα αποτελεσματα.
Ας το παρει ο χειροτερος, ετσι για να απαλλαγουμε και απο τις κλισε εκφρασεις:lol:
σκασιλα μου για το πρωταθλημα...δεν το αξιζει κανενας εκ των τριων διεκδικητων του...
ας το παρει ο γαυρος, να χαρουνε οι ιθαγενεις λιγο ακομα.
Για να ειμαι ειλικρινης θελω ο ΠΑΟ να χανει απο εδω και περα συνεχως και να τερματισει 6ος...γινεται;
τώρα θυμήθηκα πως έχεις διαρκείας!!!!!!!!!!! το χα ξεχάσει!!!!!:D
blackbusa
29/02/2008, 13:16
στο λέω από τώρα το ματς αεκ-ολυμπιακός θα το δούμε παρεα για να σε δουλεύω live και βάζουμε και στοιχηματάκι καμοιά μπυρίτσα :beer:
σε τρωει εεεεεεεεεεε?????βλεπεις οτι ειμαι σεμνος και ταπεινος.....αλλα ποσο αλλο να σε κραξω????ααααααα.......το βρηκα.........ΦΩΤΗΣ......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. θα το δουμε live παρεα???φιλαρακι εγω ειμαι του γηπεδου....και οχι του καναΠεος......:wave2:
edit...ναι....καταραμενο 5χ5 τι κανεις....κανεις τον κοσμο να ξεχναει....:sad:
Ρε...... Αυτοι θυμηθηκαν οτι μεθαυριο παιζουν αντιπαλοι και αφησαν την κουβεντουλα του προ 10αετιας Ολυμπιακου για να ασχοληθουν με τις ομαδιτσες τους... (Γεια σου ρε Θρυλε τεραστιε.......)
Κατα τα αλλα..... Μου ειναι αδιαφορο το ποιος θα ειναι ο νικητης του ντερμπυ καθως ο Παο απο οτι φαινετε , δεν εχει τα "μπαλακια" να κρατησει την πρωτοπορεια του πρωταθληματος μεχρι τελους............:D
Οι δηλωσεις του Καραγκουνη με συγκινησαν.......
Δεν του εχει πει κανεις ομως οτι οταν ξευτιλιζεις την ομαδα σου ( και δεν μιλαω μονο για την τεσσαρα) δεν σε σωνει ουτε το γ@μημενο το πρωταθλημα........:rolleyes:
( Κατα τα αλλα μονο αφυσικο δεν ειναι να μην μπορει να καταλαβει ο συγκεκριμενος ανθρωπας προς τι το κραξιμο.....:a31 )
:smokin:
el_hymador
29/02/2008, 15:09
Ρε...... Αυτοι θυμηθηκαν οτι μεθαυριο παιζουν αντιπαλοι και αφησαν την κουβεντουλα του προ 10αετιας Ολυμπιακου για να ασχοληθουν με τις ομαδιτσες τους... (Γεια σου ρε Θρυλε τεραστιε.......)
Κατα τα αλλα..... Μου ειναι αδιαφορο το ποιος θα ειναι ο νικητης του ντερμπυ καθως ο Παο απο οτι φαινετε , δεν εχει τα "μπαλακια" να κρατησει την πρωτοπορεια του πρωταθληματος μεχρι τελους............:D
Οι δηλωσεις του Καραγκουνη με συγκινησαν.......
Δεν του εχει πει κανεις ομως οτι οταν ξευτιλιζεις την ομαδα σου ( και δεν μιλαω μονο για την τεσσαρα) δεν σε σωνει ουτε το γ@μημενο το πρωταθλημα........:rolleyes:
( Κατα τα αλλα μονο αφυσικο δεν ειναι να μην μπορει να καταλαβει ο συγκεκριμενος ανθρωπας προς τι το κραξιμο.....:a31 )
:smokin:
ενω εσεις εχετε τα μπαλακια για νατο παρετε ας πουμε....:lol: :lol:
μπα σε καλο σου....ευθυμησαμε παλι!
ΑΕΚ - ΠΑΟ
Για να ειμαι ειλικρινης θελω ο ΠΑΟ να χανει απο εδω και περα συνεχως και να τερματισει 6ος...γινεται;
Ολα γινονται....
Μονο του σπανου τα γενεια και ο βαζελος πρωταθλητης δεν γινονται...!!!
:D
ενω εσεις εχετε τα μπαλακια για νατο παρετε ας πουμε....:lol: :lol:
Οταν παψουν να μας ενοχλουν πολυ σοβαροτερα πραγματα ( απο το μονοτονο ελληνικο πρωταθληματακι...)
Μην πας μακρυα .... Μολις την περσυνη χρονια κοιτα... :winka:
el_hymador
29/02/2008, 15:21
Οταν παψουν να μας ενοχλουν πολυ σοβαροτερα πραγματα ( απο το μονοτονο ελληνικο πρωταθληματακι...)
Μην πας μακρυα .... Μολις την περσυνη χρονια κοιτα... :winka:
και απο ποτε η Ευρωπη ειναι για τον γαυρο σοβαρη ενασχοληση;...
δηλαδη ολα αυτα τα χρονια το ειχατε παρει σοβαρα; :lol: :rotflmao:
αφου το πρωταθλημα σας ενδιαφερει ρεεεε....
αλλωστε σας το εχω ξαναπει...αποκλεισμενοι ειστε ηδη, απλα δεν το εχετε παρει χαμπαρι.:wave2:
και απο ποτε η Ευρωπη ειναι για τον γαυρο σοβαρη ενασχοληση;...
δηλαδη ολα αυτα τα χρονια το ειχατε παρει σοβαρα; :lol: :rotflmao:
αφου το πρωταθλημα σας ενδιαφερει ρεεεε....
αλλωστε σας το εχω ξαναπει...αποκλεισμενοι ειστε ηδη, απλα δεν το εχετε παρει χαμπαρι.:wave2:
3....χρονακια ολα κι ολα μετρας με πορειες απο τα 10 που εχεις να φανεις την χωρα σου....:look:
Για να μην παραμυθιαζοσαστε ( οσο αφορα το σοβαρα.....) :look:
Gandalf dr685sm
29/02/2008, 15:32
Γιατί ασχολούνται οι γαύροι με την Ευρώπη;... γιατί θέλουν να περάσουν την Chelsea (exm... ασχολίαστο) και να μπορούν να βγούν απευθείας απο την σαιζόν 2009-2010 αν βγούν πρώτοι τότε (χαχα... και αυτό ασχολίαστο).
Του χρόνου πάντως όπως και να έχει , όλοι προκριματικά παίζουν , οπότε δεν τους καίει και πολύ το πρωτάθλημα φέτος... αυτό είναι η λογική του γαύρου.:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Gandalf
el_hymador
29/02/2008, 15:34
3....χρονακια ολα κι ολα μετρας με πορειες απο τα 10 που εχεις να φανεις την χωρα σου....:look:
Για να μην παραμυθιαζοσαστε ( οσο αφορα το σοβαρα.....) :look:
και εσυ μετρας 0 πορειες στα δεκα χρονια που φαινεσαι στην χωρα σου...
για να σου απαντησω σοβαρα
και εσυ μετρας 0 πορειες στα δεκα χρονια που φαινεσαι στην χωρα σου...
Μια μετραω .... ( αφηρημενο σε βρισκω...) :(
el_hymador
29/02/2008, 15:38
Μια μετραω .... ( αφηρημενο σε βρισκω...) :(
ενοεις αυτη που ο ''στρατηγος ανεμος''* σας χαλασε τα σχεδια;
*copyright Πολυδωρας
Γιατί ασχολούνται οι γαύροι με την Ευρώπη;... γιατί θέλουν να περάσουν την Chelsea (exm... ασχολίαστο) και να μπορούν να βγούν απευθείας απο την σαιζόν 2009-2010 αν βγούν πρώτοι τότε (χαχα... και αυτό ασχολίαστο).
Του χρόνου πάντως όπως και να έχει , όλοι προκριματικά παίζουν , οπότε δεν τους καίει και πολύ το πρωτάθλημα φέτος... αυτό είναι η λογική του γαύρου.:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Gandalf
Αγαπητε Μαγε.........
Οι προκριματικοι συνηθως αφορουν αυτους που εχουν χασει τους μισους απο οσους εχουν δωσει ( συνηθως με ομαδα αγνωστης ταυτοτητας ) και οχι εμας ...!!:D
ενοεις αυτη που ο ''στρατηγος ανεμος''* σας χαλασε τα σχεδια;
*copyright Πολυδωρας
Μονο τα καιρικα φαινομενα μπορουν να μας σταματησουν ( οταν παρουμε φορα...) :sad:
(Θα ελθει και η ωρα τους......:mad: )
el_hymador
29/02/2008, 15:45
Μονο τα καιρικα φαινομενα μπορουν να μας σταματησουν ( οταν παρουμε φορα...) :sad:
(Θα ελθει και η ωρα τους......:mad: )
τον κακο σας τον καιρο! :D
ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παμε μωρη ΘΡΥΛΑΡΑ, τους έχουμε όλους λέμε!!!!!
(εξαιρέιται η καλαμαριά που την έχουμε στα χαρτιά :D )
τον κακο σας τον καιρο! :D
Εισαι κακος ....!:mad:
Και να σταματησεις να παιρνεις το μερος αυτων που ευελπιστουν να αρπαξουν ξενες ιδιοκτησιες αθωων ανθρωπων...! :mad:
el_hymador
29/02/2008, 15:58
Εισαι κακος ....!:mad:
Και να σταματησεις να παιρνεις το μερος αυτων που ευελπιστουν να αρπαξουν ξενες ιδιοκτησιες αθωων ανθρωπων...! :mad:
θα παρω εγω την ΠΑΕ!!
δινω το CBF, παιρνω και ενα καταναλωτικο και για την Παιναια στην τελικη δινω και το Matiz!
θα παρω εγω την ΠΑΕ!!
δινω το CBF, παιρνω και ενα καταναλωτικο και για την Παιναια στην τελικη δινω και το Matiz!
οκ πόσα μου δίνεις για να την πάρεις???
θα παρω εγω την ΠΑΕ!!
Το ματιζ για την παιανεια το βισκω καλο ... Αλλα να χασεις το CBF για την ανταλαγη με τον ΠΑΟ σε βρισκω "επιεικως" κοροιδο....:sick:
:rolleyes:
Το ματιζ για την παιανεια το βισκω καλο ... Αλλα να χασεις το CBF για την ανταλαγη με τον ΠΑΟ σε βρισκω "επιεικως" κοροιδο....:sick:
:rolleyes:
ρε συ μη του λες τέτοια τώρα που βρήκα κορόιδο να την πάρει!!!!