PDA

View Full Version : dainese vintage

ducati-dio!
12/04/2008, 14:37
γεια σας!!!ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για ενα μπουφανακι που μαρεσει,της Dainese!!!lλεγεται vintage ειναι καινουριο νομιζω κ θα ηθελα τις αποψεις σας,ειδικα αν καποιος προλαβε κ το πηρε!!!ξερω πως δεν ειναι αδιαβροχο αλλα δεν ξερω εκτος απο την πολυ καλη εμφανιση,αν προστατευει απο κρυα κτλ!!ευχαριστω!!!!!!!!!!

127266

vangelis 64
14/04/2008, 03:41
Κανένα δερμάτινο αυτού τού τύπου δεν θα σε προστατέψει απ' το κρύο.Δεν το έχω αλλά το συγκεκριμένου τύπου μπουφάν είναι πιο πολύ...απ' έξω εμφάνιση κι από μέσα ανοιξιάτικες και φθινοπωρινές βόλτες.
Αν σ' ενδιαφέρει η προστασία από το κρύο,είναι καλύτερα να πάς σε cordura,αλλιώς θα πρέπει να πάρεις(εκτός απ' το μπουφάν)ισοθερμικά και μπαλακλάβα και πάλι παίζεται.
Γνώμη μου...είναι δύσκολο να έχεις τα ίδια ρούχα χειμώνα καλοκαίρι.Το ζητούμενο είναι να οδηγείς ΣΧΕΤΙΚΑ ανεπηρέαστος από τίς καιρικές συνθήκες,πράγμα που σημαίνει "καλό ξεπαράδιασμα.":D :wave2:

invi69
07/09/2009, 22:35
μια απορια γιαυτο το μπουφαν καθως το ζαχαριζω και εγω. γιατι δεν ειναι αδιαβορχο???το δερμα αποσα ξερω ειναι αδιαβροχο!!

SVX
07/09/2009, 22:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Γνώμη μου...είναι δύσκολο να έχεις τα ίδια ρούχα χειμώνα καλοκαίρι.

σ'αυτο συμΦΩΝΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από invi69
μια απορια γιαυτο το μπουφαν καθως το ζαχαριζω και εγω. γιατι δεν ειναι αδιαβορχο???το δερμα αποσα ξερω ειναι αδιαβροχο!!

τα Δερματα ( ως επι το πλειστον) ειναι αδιαβροχα για μικρη διαρκεια και οχι στο ταξιδι (ισχυει και για δερμ.μποτες)
υπαρχουν ομως αλοιφες αδιαβροχοποιησης που με (συχνη) επαλοιψη σου προσφερουν καλυτερη ανοχη στο νερο

Υ.Γ. προσεχε γιατι αυτα τα τζακετ "ΤΥπου ΡΕΤΡΟ" πολλες φορες αντι για CE προστασιες εχουν τα κλασικα ραμμενα "μαξιλαρακια" σε ωμους αγκωνες ....ψαξτο