View Full Version : Για ενδοσυνενόηση
alximistis
15/04/2008, 13:39
Ξέρω πως το θέμα έχει ξαναποσταριστεί οπότε όποιο καλό παιδάκι μπορεί να μου υποδείξει τα σχετικά ποστάκια θα τον εκτιμώ βαθύτατα. :) Αλλιώς...
ψάχνω κολπάκια για ενδοσυνενόηση! Όσα έχω βρει στα μοτοσικλετιστικά καταστήματα κλπ είναι από ακριβά έως... πανάκριβα. Γνωστός και γνώστης του θέματος συμφορουμίτης με... ναυτικό nick ;) μου είχε πει πως μπορώ να βρω από καταστήματα με ηλεκτρονικά κάποιο κολπάκι το οποίο να μου βγει σαφώς πολύ φτηνότερα. Έκανα σήμερις μια γύρα αλλά δεν ανακάλυψα κάτι.
Για βοηθάτε σας περικαλώ. Ευχαριστώ. :)
άντε βρε Cpt. δως του κι άλλες λεπτομέρειες γιατί θα μας τρελλάνει...:look:
ακόμα δεν πρόλαβε να μπεί...ούτε μια καλημέρα δεν μας είπε...:evil: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
15/04/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium
άντε βρε Cpt.
πάλι εγω φταίω; :lol:
Στέλιο, μεχρι πόσα λεφτα θες να δώσεις;
Μιλάμε για ενσύρματη κρανος-κρανος (οδηγου/επιβάτη) ή ασύρματη για δύο οδηγούς;
lilipoua
15/04/2008, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάλι εγω φταίω; :lol:
Στέλιο, μεχρι πόσα λεφτα θες να δώσεις;
Μιλάμε για ενσύρματη κρανος-κρανος (οδηγου/επιβάτη) ή ασύρματη για δύο οδηγούς;
δώσε info και για τα δύο!!! :D :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ξέρω πως το θέμα έχει ξαναποσταριστεί οπότε όποιο καλό παιδάκι μπορεί να μου υποδείξει τα σχετικά ποστάκια θα τον εκτιμώ βαθύτατα. :) Αλλιώς...
ψάχνω κολπάκια για ενδοσυνενόηση! Όσα έχω βρει στα μοτοσικλετιστικά καταστήματα κλπ είναι από ακριβά έως... πανάκριβα. Γνωστός και γνώστης του θέματος συμφορουμίτης με... ναυτικό nick ;) μου είχε πει πως μπορώ να βρω από καταστήματα με ηλεκτρονικά κάποιο κολπάκι το οποίο να μου βγει σαφώς πολύ φτηνότερα. Έκανα σήμερις μια γύρα αλλά δεν ανακάλυψα κάτι.
Για βοηθάτε σας περικαλώ. Ευχαριστώ. :) Χμμ τα ενσύρματα δεν είναι ακριβά... αλλά σπάς τα νεύρα σου με τα καλώδια που κρέμονται... από τα κράνη στο PMR.
Oτι πληρώσεις παίρνεις...
Cpt. Haddock
15/04/2008, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Εσένα τι σε νοιάζει; :a22:
Για τα ενσύρματα δεν ξέρω πολλα, τα υπόλοιπα έχουν 100-150 ευρω το πλήρες σετ : 2 walkie-talkie (!) τα καλώδιά τους, ακουστικά/μικρόφωνα για κράνος
:wave2:
αν θυμάμαι καλα :look:
ο Ξύκης στη Μιχαλακοπουλου έχει τέτοια
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Πάρτε αρχικά μια 3η εναλλακτική.....
127641
Cpt. Haddock
15/04/2008, 13:59
Υπ' όψιν οτι αυτά που ανέφερα ειναι επίσης ενσύρματα, δλδ έχει καλώδιο απο το κράνος για το pmr κλπ
Υπάρχουν και bluetooth λυσεις με ένα παπαράκι που μπαίνει στο πλαι του κράνους αλλα κοστίζουν περισσότερο. Τέτοιες έχει ο Σαββίδης στη Δοϊράνης (Καλλιθέα)
.....
Για τα ενσύρματα δεν ξέρω πολλα, .....
....
Καλύτερα.... :D
127642
Cpt. Haddock
15/04/2008, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλύτερα.... :D
οξω ρε παλιο:a27:
lilipoua
15/04/2008, 14:01
Εσένα τι σε νοιάζει; :a22:
:a13:
:a22: :a22: :a22:
Cpt. Haddock
15/04/2008, 14:04
1) http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductList.asp?CatID=465&CatPosition=459
2) http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductList.asp?CatID=529&CatPosition=459
3) http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductList.asp?CatID=528&CatPosition=459
Πριν από 2 χρόνια είχα αγοράσει 2 pmr της Telco με 30 ευρώ και κάποια στιγμή που δεν τα χρειαζόμουν άλλο πήραν το δρόμο για κάποιο συρτάρι ώσπου έβαλε κάτι προσφορές το Lidl και πήρα μια ενσύρματη ενδοσυνενόηση με 8 ευρώ και σκαλίζοντάς την βρήκα οτι τα μικροφωνοακουστικά της μπορούν να συνδεθούν με τα pmr μου. Τα δοκίμασα και έχουν ικανοπιητική απόδοση :a25:
1) http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductList.asp?CatID=465&CatPosition=459
2) http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductList.asp?CatID=529&CatPosition=459
3) http://www.moto-accessories.gr/greek/ProductList.asp?CatID=528&CatPosition=459
:wave2: Χμμ έχει πολλά ο Σαββίδης... και τά έχει τεστάρει και τα περισσότερα ...
Απλά αν ξεκινήσει να σου αναλύει... δεν σταματάει... ΄!!Εχει πολύ γέλιο..
Απο εκεί είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια τα δικά μου...:beer:
ετυχε και πηρα απο το lidl πριν κανενα μηνα την ενδοσυνεννόηση που ειχε, ενσυρματη με 8,5 ευρω.
Επειδη ηταν πολυ φθηνη και ας μην λειτουργουσε δεν θα με πειραζε.
Λοιπον αυτην την εβδομαδα την δοκιμασα με τον ξαδερφο μου.
Μεχρι τα 150 χλμ ακουγα αλλα χρειαζοταν να μιλαω λιγο πιο δυνατα.
το πρόβλημα ήταν ότι με πίεζε στο αυτί και ειδικά στα πολλά χλμ όπου το κράνος πηγαίνει αναγκαστικά λίγο πίσω πίεζε πιο πολύ, έως που ήταν ανυπόφορο και το έβγαλα.
Πάντως αν έχετε κανένα τουρινγκ μηχανάκι με κράνη λίγο "χαλαρά" θα σας το πρότεινα ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμη.
alximistis
15/04/2008, 14:14
Πάρτε αρχικά μια 3η εναλλακτική.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Operater
15/04/2008, 14:15
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Εσύ που γελάς...Πάρε ένα εντουροκράνος που τραγουδάς άαααανετα! :eek:
Cpt. Haddock
15/04/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Απλά αν ξεκινήσει να σου αναλύει... δεν σταματάει... ΄!!Εχει πολύ γέλιο..
όντως :lol: :lol: :bigcry: :lol:
alximistis
15/04/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εσύ που γελάς...Πάρε ένα εντουροκράνος που τραγουδάς άαααανετα! :eek:
Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τι θέλεις να πεις ρε ποιητή;;; :D
Cpt. Haddock
15/04/2008, 14:20
Μην τον ακους τον παλιοσπαμερ
Παμε ενα απογεμα στον Σαββίδη να δουμε τι παίζει (αλλα να έχουμε ώρα μπροστά μας :bigcry: )
Operater
15/04/2008, 14:20
Ότι θέλω test drive.... Aλλά χτες έμαθα κάτι που με λύπησε, όσον αφορά εσένα... :(
Operater
15/04/2008, 14:21
Παμε ενα απογεμα στον Σαββίδη να δουμε τι παίζει (αλλα να έχουμε ώρα μπροστά μας :bigcry: )
Πίσω σας τί θα έχετε....?? :lol:
τι του είπαααααα.......ωωωωωω..... :rotflmao:
όντως :lol: :lol: :bigcry: :lol: Εχω κάτσει και 3 ώρες .... :lol:
alximistis
15/04/2008, 14:27
Ότι θέλω test drive.... Aλλά χτες έμαθα κάτι που με λύπησε, όσον αφορά εσένα... :(
Ωχ αμάν!!! Είμαι καλά; έπαθα κάτι; Έπεσα και δεν το ξέρω; Λέγε ρε!!!
Operater
15/04/2008, 14:28
Ωχ αμάν!!! Είμαι καλά; έπαθα κάτι; Έπεσα και δεν το ξέρω; Λέγε ρε!!!
Για τη 2η δουλειά ρε...... :( :( :( Μάλλον αυτό σε τρενάρει....
alximistis
15/04/2008, 14:28
Θα κανονίσουμε. Ίσως πάω Σάββατο πρωί αν βέβαια κάποιος δεν κανονίσει κάποια... έτσι... "τραβηχτική" βολτίτσα. ;) :)
alximistis
15/04/2008, 14:31
Για τη 2η δουλειά ρε...... :( :( :( Μάλλον αυτό σε τρενάρει....
Κάτσε γιατί μπλέξαμε τις γραμμές μας. Αυτό για τη δουλειά δυστυχώς ισχύει! Και αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Κάπως θα τα βολέψουμε. Τσούκου τσούκου με την μασελίτσα... :D
αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι από τι με τρενάρει αυτό!!!
Operater
15/04/2008, 14:34
Κάτσε γιατί μπλέξαμε τις γραμμές μας. Αυτό για τη δουλειά δυστυχώς ισχύει! Και αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Κάπως θα τα βολέψουμε. Τσούκου τσούκου με την μασελίτσα... :D
αλλά αυτό που δεν κατάλαβα είναι από τι με τρενάρει αυτό!!!
Aπο το να παρεις μηχανή ρε συ! :( :(
alximistis
15/04/2008, 14:38
Aπο το να παρεις μηχανή ρε συ! :( :(
Φώτη!!! Θα σε... ραβδίσω!!!!!! :D Όλα αυτά που λες σωστά και ορθά... αλλά που στην ευχή κολλάνε με ότι γράφεται εδώ;;; Βρε πανάθεμά σε... μπήκες εδωμέσα και το μόνο που έμαθες έιναι το σπαμ;;; :D
Operater
15/04/2008, 14:50
.....Βρε πανάθεμά σε... μπήκες εδωμέσα και το μόνο που έμαθες έιναι το σπαμ;;; :D
Kαι άλλα.... ;) :) ;) :) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
το πρόβλημα ήταν ότι με πίεζε στο αυτί και ειδικά στα πολλά χλμ όπου το κράνος πηγαίνει αναγκαστικά λίγο πίσω πίεζε πιο πολύ, έως που ήταν ανυπόφορο και το έβγαλα.
Πάντως αν έχετε κανένα τουρινγκ μηχανάκι με κράνη λίγο "χαλαρά" θα σας το πρότεινα ανεπιφύλακτα, αν υπάρχει ακόμη.
Άν θες μπορείς να πάρεις αυτά (http://motoraid.eu/shop/product_info.php?cPath=123&products_id=545) τα ακουστικά - μικρόφωνο. Τα ακουστικά κολλάνε στο εσωτερικό του κράνους με velcro (κρατς - κρατς). Για να δουλέψουν με την ενδοεπικοινωνία του Lidl χρειάζεται μόνο να αντιστρέψεις τους ακροδέκτες του τελικού βύσματος.
Παίρνεις ένα τέτοιο και τελείωσες!
τι να την κανεις ρε Στελιο
αν ηταν να μιλας οταν "οδηγεις" υπαρχει και το αυτοκινητο:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
τι να την κανεις ρε Στελιο
αν ηταν να μιλας οταν "οδηγεις" υπαρχει και το αυτοκινητο:rotflmao: :rotflmao:
+954 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
15/04/2008, 16:06
Αντιθέτως είναι πολύ χρήσιμο όταν ταξιδεύεις πολλές ώρες και για πολλές μέρες και θες να συννενοηθείς με τον άλλο οδηγό που θα σταματήσεις, βενζίνη, μαμ, πιπί, ξενοδοχείο κλπ κλπ
Δεν το έχεις για κουβέντα - ουτως ή άλλως απο καποια ταχύτητα κ πάνω δεν ακούγεται τίποτα αλλα σίγουρα ειναι καλύτερο απο τη νοηματική
:winka:
Το πόσο χρήσιμο είναι το καταλάβαμε απο τη μέρα που μας το έκλεψαν :bigcry:
Αντιθέτως είναι πολύ χρήσιμο όταν ταξιδεύεις πολλές ώρες και για πολλές μέρες και θες να συννενοηθείς με τον άλλο οδηγό που θα σταματήσεις, βενζίνη, μαμ, πιπί, ξενοδοχείο κλπ κλπ
Δεν το έχεις για κουβέντα - ουτως ή άλλως απο καποια ταχύτητα κ πάνω δεν ακούγεται τίποτα αλλα σίγουρα ειναι καλύτερο απο τη νοηματική
:winka:
Το πόσο χρήσιμο είναι το καταλάβαμε απο τη μέρα που μας το έκλεψαν :bigcry:
Υπάρχουν και τα νοήματα..... εφαρμόζονται επιτυχώς εδώ και δεκαετίες.....
Φλώροι! :lol:
Cpt. Haddock
15/04/2008, 16:13
Υπάρχουν και τα νοήματα..... εφαρμόζονται επιτυχώς εδώ και δεκαετίες.....
Φλώροι! :lol:
Προφανώς... Κι η Olivetti ακόμα βγάζει γραφομηχανές αλλα υπάρχουν και τα PC πλέον :winka:
σπηλαιάνθρωπε :lol: