View Full Version : Να τα πούμεεεεε!!!!
angels_gr
24/12/2004, 08:02
Καλημέρα σε όλους και αρχίζω. Για να πάω στην δουλειά μου περνάω από ένα δρόμο 18χλμ ο οποίος έχει μία λωρίδα ανά ρεύμα. Υπό κανονικές συνθήκες γίνεται πανικός από κίνηση. Κάτι σαν την Κηφισίας το πρωί. Σήμερα όμως δεν συνάντησα καθόλου αυτοκίνητα. Όλο χαρά πήγαινα στην μέση του δρόμου και χαιρόμουν την οδήγηση. Ξάφνου μακριά στο βάθος βλέπω ένα αυτοκίνητο στην λωρίδα μου και ένα ακόμη να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα. Είναι απίστευτο αλλά τα κατάφεραν και τράκαραν. Πως!!!! :eyepop: Λίγη προσοχή στο τιμόνι παίδες. Είναι κάπως λογικό να τρακάρεις μέσα σε κίνηση, αλλά είναι τελείως βλακεία να τρακάρεις στην ερημιά. Προσοχή σε όλους. :wave2:
angels_gr
24/12/2004, 08:07
.....συνεχίζοντας, και καθώς πλησίαζα προς την δουλειά βλέπω ένα Datsun γεμάτο βαρέλια από κρασί. Ε ρε γλέντια ο τύπος που θα κάνει!!! Ήδη είχε κόκκινα μαγουλάκια. Και λίγο μετά να σου και ένα Nissan γεμάτο βαρέλια κρασί και αυτό. Που πάτε παλικάρια μου να έρθω και εγώ??? Θα καεί το πελεκούδι λέμε λέμε.... :beer:
angels_gr
24/12/2004, 08:20
....και τελειώνοντας, χθες ήταν η νύχτα που ανάβανε φωτιές. Ένα έθιμο στο οποίο ανάβουνε μεγάλες φωτιές για να ζεστάνουν το θείο βρέφος που έρχεται. Για κάποιους άλλους σημαίνει κάτι άλλο το οποίο δεν κατάλαβα καλά. Κάτι για μια γιαγιά που καιγότανε και ήθελαν να την σώσουν!!! Κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, βρισκόμουνα και εγώ σε μια τέτοια φωτιά όπου το κρασί έρεε άφθονο για να ζεσταινόμαστε. Επίσης μοιράζανε φασολάδα για όσους κάνουν νηστεία και για όσους δεν κάνουν τα κοψίδια πέρναν και δίναν. Όλα αυτά με κλαρίνα και τύμπανα. Πανικός!!! Η φωτιά φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά. Άντε καλημέρα σας.
free rider
24/12/2004, 09:14
Αρεεεε πως περνάνε στη
Θεσσαλονίκη....
αντε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
:beer: :beer: :beer:
angels_gr
27/12/2004, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Αρεεεε πως περνάνε στη
Θεσσαλονίκη....
αντε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...
:beer: :beer: :beer:
Ναι, πράγματι. Αν οργανωθείς λίγο περνάς καλά εδώ πάνω. :wave2:
ireneepi
27/12/2004, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Ετσι λεμε....
Αντε χρονια πολλα....!
Αρχικά δημιουργήθηκε από angels_gr
Μια χαρά είστε εκεί πέρα αλλά δεν το ξέρετε.......
Όλα γίνονται αρκεί να έχετε θέληση.... και επιμονή :)
:wave2:
angels_gr
27/12/2004, 14:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια χαρά είστε εκεί πέρα αλλά δεν το ξέρετε.......
Όλα γίνονται αρκεί να έχετε θέληση.... και επιμονή :)
:wave2:
Με υπομονή και επιμονή θα φτιάξει και για μας η ζωή. Πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα τα πράγματα εδώ και τότε θα μπορούμε να λέμε ότι πράγματι είμαστε μια χαρά εδώ. :wave2:
angels_gr
27/12/2004, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από ireneepi
Ετσι λεμε....
Αντε χρονια πολλα....!
Χρόνια πολλά και σε σένα. Καλά και πολλά χιλιόμετρα και περιμένουμε να μας επισκεφτείς. :wave2: